Palermo #51 - Εμβληματικοί ρόλοι από ταινίες/σειρές

dimijim

Palermo Player

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.832 μηνύματα.
Εάν αποφασίσετε να με διώξετε σήμερα τότε παρακαλώ πολύ την τυμβωρυχία σας να τη ρίξετε σε ΕΜΕΝΑ. Όσοι είστε Πολίτες, να θεωρήσετε πολύ ύποπτο, εφόσον αποχωρήσω εγώ, η τυμβωρυχία να πέσει σε άλλο άτομο ή να πέσει προτού προλάβω να πω τα τελευταία μου λόγια. Υπόσχομαι πως αν αποχωρήσω, δε θα καθυστερήσω πάρα πολύ τα τελευταία μου λόγια. Μετά, τυμβωρυχήστε με.

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.710 μηνύματα.
Ο Poirot δεν μπορεί να ψηφιστεί γιατί έχει ασυλία!

Ψηφοφορία για Τρίτη 19/8

1. dimijim --> Micro
  2. Kate1914 --> Skiyo
  3. Memetchi --> dimijim
  4. Micro --> Skiyo
  5. Poirot --> Skiyo
  6. Pyotr_Krasnov --> dimijim
  7. Reader --> Skiyo
  8. Skiyo --> dimijim(x2)
  9. Ουριήλ --> Memetchi
Ψήφοι
4 Skiyo
4 dimijim
1 Micro
1 Memetchi

Η χώρα των φαντασμάτων
Ψηφοφορία 18/8 - Υδροχόος
Δολοφονία 19/8 - Chem2000

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος - Skiyo

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.710 μηνύματα.
Υπενθυμίζω ότι το θέμα κλειδώνει στις 20:00. Ανοίγει στις 20:05 όπου έχουμε το γνωστό 5λεπτο έως τις 20:10.
Στο 5λεπτο:
  1. Μπορείτε να αλλάξετε ψήφο μόνο μια φορα
  2. Μπορείτε να παίξετε μόνο την κάρτα Ακύρωση Ψήφου
  3. Δεν επιτρέπονται σχόλια παρά μόνο η αλλαγή της ψήφου σας (αν το επιθυμείτε)!

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.
Ε εντάξει καταλαβα, αυτή είναι μια θεωρια. @Memetchi , @Skiyo @Reader
Για να έχουμε και τα λεγόμενά του να αξιολογήσουμε και ποιους τον ψήφισαν και ποιους τον υπερασπίστηκαν.
Βρε μελλοντικέ συνάδελφε, ούτε συμβουλές στη μαφια να έδινες. Ο δράκος με τα εφτά κεφάλια μόνο σου λείπουν... για έμπειρος παίκτης ελπίζω αυτο να μην είναι μηνυμα στη μαφια

Αλλαλω την ψήφο μου σε Ντιμ

Και επίσης παιδια δείτε λιγο την Κειτ και τον Μαικρο τα ποστ τους ακολουθούν την ίδια στρατηγική. Βγαίνει η Κειτ και θέλει να με ψηφίσει επειδή δεν ψηφισα... ρωτάω και η απάντηση ήταν δεν έχω κάτι να πω και ο Μαικρο κατευθείαν ακολούθησε εμένα και τον Πυοτρ

Μέχρι στιγμής αυτά τα άτομα τα θεωρο... αρκετα ύποπτα

Και @Skiyo συνεχώς αλλάζεις και τα λεγόμενά σου πολλές φορές δεν συναντούν με αυτά που αναφέρεις όπως εχτες με την Κεμ που την ψήφισες ξαφνικά όταν την ανέφερα και ο λόγος ήταν αυτός που είπα ότι δεν συμμετέχει.

Αλλά μέχρι στιγμής τα στατιστικά μου λένε

Kait
Micro
Dim για ιερόδουλη

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο Poirot δεν μπορεί να ψηφιστεί γιατί έχει ασυλία!

Ψηφοφορία για Τρίτη 19/8

1. dimijim --> Micro
  2. Kate1914 --> Skiyo
  3. Memetchi --> dimijim
  4. Micro --> Skiyo
  5. Poirot --> Skiyo
  7. Reader --> Skiyo(χ2)
  8. Skiyo --> dimijim(x2)
  9. Ουριήλ --> dimijim
Ψήφοι
5 Skiyo
5 dimijim
1 Micro

Η χώρα των φαντασμάτων

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος - Reader

Skiyo

Palermo Player

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.807 μηνύματα.
1755623124169.png

Ακυρώνω τη ψήφο του Poirot

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.
Αλλαζω την ψήφο μου σε Skiyo

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.455 μηνύματα.
Ακυρώνω τις ψήφους του Skiyo προς τον dimijim

dimijim

Palermo Player

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.832 μηνύματα.
Skiyo

ultraviolence

Palermo Moderator

Με 6 ψήφους, @Skiyo είσαι ο MVP της ημέρας. Μεταφέρεσαι στην χώρα των φαντασμάτων και έχεις δικαίωμα για τελευταία λόγια.
Κυριώς για τον @Ουριήλ αγαπητέ πλιζ, ψηφίζουμε με μεγάλα γράμματα και χρώμα. Κάθε φορά κάνω αμάν μέχρι να εντοπίζω τις ψήφους σου.

Η σημερινή λίστα

Ψηφοφορία για Τρίτη 19/8

1. dimijim --> Skiyo
  2. Kate1914 --> Skiyo
  3. Memetchi --> dimijim
  4. Micro --> Skiyo
  5. Poirot --> Skiyo (ακυρώθηκε)
  7. Reader --> Skiyo(χ2)
  8. Skiyo --> dimijim(x2) (ακυρώθηκε)
  9. Ουριήλ --> Skiyo
Ψήφοι
6 Skiyo
2 dimijim

Η χώρα των φαντασμάτων

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Skiyo
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Poirot

ultraviolence

Palermo Moderator

Και..πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο. Οι ρόλοι της νύχτας στέλνετε και στα 2 μέλη της ΣΕ έως τις 02:00 ΠΛΗΝ της πόρνης, η οποία στέλνει έως τις 00:00.

Ψηφοφορία για Τετάρτη 20/8

1. dimijim
  2. Kate1914
  3. Memetchi
  4. Micro
  5. Poirot
  6. Pyotr_Krasnov
  7. Reader
  8. Ουριήλ
Ψήφοι

Η χώρα των φαντασμάτων

Ψηφοφορία 19/8 - Skiyo

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Skiyo
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Poirot

Ουριήλ

Palermo Player

Το σχέδιο

Ρίχνουμε Τυμβω σε Σκιγιο αν υπάρχει (@Skiyo Συγγνώμη έπρεπε να γίνεις η θυσία)
Υπόθεση 1
Αν είναι πολιτης σχεδον ξέρουμε ποιοι είναι

Κάτι ακόμα γιατί η αγαπητή @Υδροχόος χωρίς λογω είπε για την Κειτ και την ψηφισε θα ελεγα κατευθείαν στη πρώτη σελίδα:

Πως και η Κειτ ψηφίζει εμένα συγχρονισμενα με τον Μικρο και αναφέρουν τον Πυοτρ και μετα αλλάζουν για Σκιγιο;

Πως ο Μικρο προσπαθεί να με αγνοήσει όταν τον ρωτάω για ποιο λογω με ψηφίζει;

Γιατί ο Ντιμ συνεχώς και έξυπνα δίνει συμβουλές στους μαφιόζους; μήπως έχει κάποιον άλλον ρόλο που σχετιζεται με αλλο ατομο; (δεν αναφερω περισσότερα)

Υπόθεση δύο

Ο Σκιγιο ειναι μαφιοζος. Τότε μπορούμε επίσης να φέρουμε στο προσκήνιο κάποια άτομα.

Τι λέτε;

@ultraviolence Συγγνώμη ειμαι με το κινητό, όταν ψηφίζω θα το κάνω πιο εμφανή

Skiyo

Palermo Player

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.807 μηνύματα.
Τα τελευταία λόγια μου... Δε έχω να πω κάτι, πέρα από να προσέχετε ποιον ψηφίζετε με σύνεση. Εγώ οκ έκανα κακές κινήσεις αλλά ήταν και πρώτη φορά μου.

Καλά να περάσετε και θα παρακολουθώ το παιχνίδι. Κυρίως επειδή ενδιαφέρομαι πολύ για όταν μάθουμε τους ρόλους στο τέλος.

Ουριήλ

Palermo Player

Αυτό εξηγεί γιατί ο Ντιμ απο το πρώτο λεπτό προσπαθούσε να βγάλει την Υδρο και να την αγνοήσουμε

Kate1914

Palermo Player

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.050 μηνύματα.
Well well well, και τι δεν έγινε σήμερα στη ψηφοφορία...
Από τη μία ένα κομμάτι μου ήλπιζε σε μια ισοψηφία μήπως και βγάλουμε περισσότερα στοιχεία, αλλά ας είναι.

Και πάμε σε αυτό που ανυπομονούσα να σχολιάσω εδώ και ώρα:
Ε εντάξει καταλαβα, αυτή είναι μια θεωρια. @Memetchi , @Skiyo @Reader

Βρε μελλοντικέ συνάδελφε, ούτε συμβουλές στη μαφια να έδινες. Ο δράκος με τα εφτά κεφάλια μόνο σου λείπουν... για έμπειρος παίκτης ελπίζω αυτο να μην είναι μηνυμα στη μαφια

Αλλαλω την ψήφο μου σε Ντιμ

Και επίσης παιδια δείτε λιγο την Κειτ και τον Μαικρο τα ποστ τους ακολουθούν την ίδια στρατηγική. Βγαίνει η Κειτ και θέλει να με ψηφίσει επειδή δεν ψηφισα... ρωτάω και η απάντηση ήταν δεν έχω κάτι να πω και ο Μαικρο κατευθείαν ακολούθησε εμένα και τον Πυοτρ

Μέχρι στιγμής αυτά τα άτομα τα θεωρο... αρκετα ύποπτα

Και @Skiyo συνεχώς αλλάζεις και τα λεγόμενά σου πολλές φορές δεν συναντούν με αυτά που αναφέρεις όπως εχτες με την Κεμ που την ψήφισες ξαφνικά όταν την ανέφερα και ο λόγος ήταν αυτός που είπα ότι δεν συμμετέχει.

Αλλά μέχρι στιγμής τα στατιστικά μου λένε

Kait
Micro
Dim για ιερόδουλη
Καλά εντάξει, άλλ' αντ' άλλων μιλάμε.
Σου είπα εκατό φορές ότι με πείραζε που δεν ψήφισες πριν τη δολοφονία γιατί το επιχείρημά σου δε με έπεισε ούτε κατά διάνοια. Ήταν εντελώς σαθρό και ακόμη και αφού επέμεινα δεν είπες κάτι σοβαρό ώστε να με αντικρούσεις.
Εφόσον όμως δεν είχα κάτι άλλο πιο αξιόλογο να σου προσάψω αγαπητέ, κινήθηκα προς τον Skiyo επειδή πείστηκα πιο πολύ για την δική του πιθανή ενοχή.
Τώρα πώς προκύπτει ότι εγώ και ο Μίκρο ακολουθούμε την ίδια στρατηγική δεν ξέρω και δεν έχω και την ώρα να κάτσω να διαβάσω τώρα όλα τα μηνύματα για να σου απαντήσω. Όταν σχολάσω από τη δουλειά και τα δω με την ησυχία μου θα σου απαντήσω κανονικά αν έχω κάτι να πω. Πάντως δεν ισχύει κάτι τέτοιο εκ μέρους μου και τα στατιστικά σου είναι λάθος. Κοίταξέ τα πριν κάνεις κακό στην ομάδα μας.

Ουριήλ

Palermo Player

Well well well, και τι δεν έγινε σήμερα στη ψηφοφορία...
Από τη μία ένα κομμάτι μου ήλπιζε σε μια ισοψηφία μήπως και βγάλουμε περισσότερα στοιχεία, αλλά ας είναι.

Και πάμε σε αυτό που ανυπομονούσα να σχολιάσω εδώ και ώρα:

Καλά εντάξει, άλλ' αντ' άλλων μιλάμε.
Σου είπα εκατό φορές ότι με πείραζε που δεν ψήφισες πριν τη δολοφονία γιατί το επιχείρημά σου δε με έπεισε ούτε κατά διάνοια. Ήταν εντελώς σαθρό και ακόμη και αφού επέμεινα δεν είπες κάτι σοβαρό ώστε να με αντικρούσεις.
Εφόσον όμως δεν είχα κάτι άλλο πιο αξιόλογο να σου προσάψω αγαπητέ, κινήθηκα προς τον Skiyo επειδή πείστηκα πιο πολύ για την δική του πιθανή ενοχή.
Τώρα πώς προκύπτει ότι εγώ και ο Μίκρο ακολουθούμε την ίδια στρατηγική δεν ξέρω και δεν έχω και την ώρα να κάτσω να διαβάσω τώρα όλα τα μηνύματα για να σου απαντήσω. Όταν σχολάσω από τη δουλειά και τα δω με την ησυχία μου θα σου απαντήσω κανονικά αν έχω κάτι να πω. Πάντως δεν ισχύει κάτι τέτοιο εκ μέρους μου και τα στατιστικά σου είναι λάθος. Κοίταξέ τα πριν κάνεις κακό στην ομάδα μας.
Μπορεί να κάνω λάθος, όταν δούμε τι είναι ο Σκιγιο τότε θα ξέρουμε κάποια πράγματα αν υπάρχει η τυμβω

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.455 μηνύματα.
Εγώ για να κάνω την αυτοκριτική μου, έκανα λάθος που θεώρησα ότι υπήρχε ύποπτη σχέση Υδροχόου και Skiyo, επειδή ο δεύτερος ψήφιζε εκείνους που κατηγορούσαν την πρώτη. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν είναι μαφιόζοι και οι δύο. Ελπίζω να είναι τουλάχιστον ο ένας από τους δύο, γιατί αν δεν είναι, σημαίνει ότι είμαστε ήδη -3 πολίτες...

dimijim

Palermo Player

Ουφ... Πάλι εδώ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους έπαιξαν κάρτες για να με προστατεύσουν. Θα ήθελα πολύ να το κάνω κι εγώ αλλά το δικό μου καλύτερο ήταν η αλλαγή ψήφου.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν θα περίμενα μια λογική εξήγηση από Skiyo και Pyotr για το παιχνίδι τους - αλλά νομίζω όλοι ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να τη λάβουμε ποτέ.

Τυμβωρυχία στον Skiyo θα δώσει κάποιες πληροφορίες, δεν είμαι αρνητικός, αλλά δεν πιστεύω ότι βγάλαμε Μαφιόζο. Στην καλύτερη να βγάλαμε βοηθό, αλλά ακόμη και σ αυτό το ενδεχόμενο είμαι απαισιόδοξος.

Το παιχνίδι του Ούριηλ μπορώ να το κατανοήσω κάπως καλύτερα. Βέβαια δε στέκει όπως λες να δίνω συμβουλές στους Μαφιόζους και παράλληλα να είμαι ο Αυτοκράτορας. Για μία από τις δύο ομάδες δουλεύω, και σας δίνω το λόγο μου γι αυτό. Από εκεί και πέρα έχω πει να είμαστε προσεκτικοί όταν ονοματίζουμε ρόλους και παίχτες στο Δημόσιο, ειδικά όταν είμαστε Πολίτες. Δεν επιβεβαιώνω, ούτε διαψεύδω τον Ουριήλ, αλλά κάθε πληροφορία που μπορεί να έχει διαφύγει από τη Μαφία, μπορεί να είναι μια πληροφορία κλειδί για την επόμενη δολοφονία ή για να βρεθεί ένα κάρφωμα. Υπάρχει βέβαια κι ένας άλλος λόγος να δίνεις ρόλους στο δημόσιο - να είσαι συνεργός της Μαφίας και να θες να τους ανοίξεις τα μάτια. I have been there, done that, είναι οργασμός για έναν συνεργό όταν το βλέπει να συμβαίνει.

Όσο για τη δική μου Μαφία, δεν αλλάζω γνώμη σε αυτά που λέω. Πιστεύω πως οι δύο που ψάχνουμε και πρέπει να διώξουμε είναι ο Μεμετσι κι ο Μικρο. Έχω εξηγήσει πολλάκις τους λόγους που θεωρώ τον Μίκρο Μαφιόζο. Απείχε στην πρώτη ψηφοφορία, είναι γενικόλογα, φοβάται να δώσει ονόματα κι άλλα που έχουν αναφερθεί ξανά. Ο δε Μεμέτσι, ήταν αυτός που ήταν εντελώς αρνητικός στην τριπλή ισοβαθμία γιατί υπήρχε ο κίνδυνος να εμπλακεί ο Μίκρο σ αυτήν και σήμερα, όσο έβλεπε ότι εγώ επιμένω, αποφάσισε να πάει all-in για να προστατέψει τον συμμαφιόζο του. Πιθανότατα ήθελε και την Τυμβωρυχία στην Υδροχόο για να βγει μετά να με κατηγορήσει πως ζητούσα να φιμωθεί ένα αθώο περιστέρι και το εκδίωξα έτσι από την πόλη. Αυτά πιστεύω εγώ, τα είπα όλα κι ανοιχτά κι όλα τα έχω δικαιολογήσει σε προηγούμενα post μου. Θα μπορούσαν να ισχυριστούν κάτι διαφορετικό, αλλά όταν το κάνουν, θα παρακαλέσω να παρατηρήσετε όλο το παιχνίδι και να αποφασίσετε με κριτική σκέψη. Για ψήφο είμαι ανοιχτός να πάμε σε οποιοδήποτε θέλετε πρώτα.

Αύριο το πρωί θα λείψω για κάποιες ώρες, λίγες ή πολλές δε γνωρίζω, έχω γραφειοκρατική δουλειά, ενώ Πέμπτη πρωί έχω να επιστρέψω Αλεξανδρούπολη από Θεσσαλονίκη. Ξεκινάω και δουλειά το απόγευμα, αλλά πιστεύω ότι εδώ θα είμαι και θα συμμετάσχω όπως πρέπει.

Για την ώρα, με περιμένει ιταλική pizza. 🍕

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...