Ουφ... Πάλι εδώ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους έπαιξαν κάρτες για να με προστατεύσουν. Θα ήθελα πολύ να το κάνω κι εγώ αλλά το δικό μου καλύτερο ήταν η αλλαγή ψήφου.
Σε ένα παράλληλο σύμπαν θα περίμενα μια λογική εξήγηση από Skiyo και Pyotr για το παιχνίδι τους - αλλά νομίζω όλοι ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να τη λάβουμε ποτέ.
Τυμβωρυχία στον Skiyo θα δώσει κάποιες πληροφορίες, δεν είμαι αρνητικός, αλλά δεν πιστεύω ότι βγάλαμε Μαφιόζο. Στην καλύτερη να βγάλαμε βοηθό, αλλά ακόμη και σ αυτό το ενδεχόμενο είμαι απαισιόδοξος.
Το παιχνίδι του Ούριηλ μπορώ να το κατανοήσω κάπως καλύτερα. Βέβαια δε στέκει όπως λες να δίνω συμβουλές στους Μαφιόζους και παράλληλα να είμαι ο Αυτοκράτορας. Για μία από τις δύο ομάδες δουλεύω, και σας δίνω το λόγο μου γι αυτό. Από εκεί και πέρα έχω πει να είμαστε προσεκτικοί όταν ονοματίζουμε ρόλους και παίχτες στο Δημόσιο, ειδικά όταν είμαστε Πολίτες. Δεν επιβεβαιώνω, ούτε διαψεύδω τον Ουριήλ, αλλά κάθε πληροφορία που μπορεί να έχει διαφύγει από τη Μαφία, μπορεί να είναι μια πληροφορία κλειδί για την επόμενη δολοφονία ή για να βρεθεί ένα κάρφωμα. Υπάρχει βέβαια κι ένας άλλος λόγος να δίνεις ρόλους στο δημόσιο - να είσαι συνεργός της Μαφίας και να θες να τους ανοίξεις τα μάτια. I have been there, done that, είναι οργασμός για έναν συνεργό όταν το βλέπει να συμβαίνει.
Όσο για τη δική μου Μαφία, δεν αλλάζω γνώμη σε αυτά που λέω. Πιστεύω πως οι δύο που ψάχνουμε και πρέπει να διώξουμε είναι ο Μεμετσι κι ο Μικρο. Έχω εξηγήσει πολλάκις τους λόγους που θεωρώ τον Μίκρο Μαφιόζο. Απείχε στην πρώτη ψηφοφορία, είναι γενικόλογα, φοβάται να δώσει ονόματα κι άλλα που έχουν αναφερθεί ξανά. Ο δε Μεμέτσι, ήταν αυτός που ήταν εντελώς αρνητικός στην τριπλή ισοβαθμία γιατί υπήρχε ο κίνδυνος να εμπλακεί ο Μίκρο σ αυτήν και σήμερα, όσο έβλεπε ότι εγώ επιμένω, αποφάσισε να πάει all-in για να προστατέψει τον συμμαφιόζο του. Πιθανότατα ήθελε και την Τυμβωρυχία στην Υδροχόο για να βγει μετά να με κατηγορήσει πως ζητούσα να φιμωθεί ένα αθώο περιστέρι και το εκδίωξα έτσι από την πόλη. Αυτά πιστεύω εγώ, τα είπα όλα κι ανοιχτά κι όλα τα έχω δικαιολογήσει σε προηγούμενα post μου. Θα μπορούσαν να ισχυριστούν κάτι διαφορετικό, αλλά όταν το κάνουν, θα παρακαλέσω να παρατηρήσετε όλο το παιχνίδι και να αποφασίσετε με κριτική σκέψη. Για ψήφο είμαι ανοιχτός να πάμε σε οποιοδήποτε θέλετε πρώτα.
Αύριο το πρωί θα λείψω για κάποιες ώρες, λίγες ή πολλές δε γνωρίζω, έχω γραφειοκρατική δουλειά, ενώ Πέμπτη πρωί έχω να επιστρέψω Αλεξανδρούπολη από Θεσσαλονίκη. Ξεκινάω και δουλειά το απόγευμα, αλλά πιστεύω ότι εδώ θα είμαι και θα συμμετάσχω όπως πρέπει.
Για την ώρα, με περιμένει ιταλική pizza.