Καλημερίζω κι εγώ με τη σειρά μου το Παλέρμο!
Συν του ότι τα τελευταία της λόγια δεν μας προσφέρουν απολύτως κανένα στοιχείο. Σκόπιμα; Ίσως και να μου φαίνεται εμένα δηλαδή, δεν ξέρω, αλλά δε βλέπω κάτι χρήσιμο.
Σε αυτό συμφωνούμε, το επεσήμανα κι εγώ χθες. Μπορεί όπως είπες πιο πάνω απλά να παραιτήθηκε, αλλά δεν μας έδωσε και ουσιαστικούς λόγους να πιστέψουμε ότι είναι αθώα. Και Πολίτης να είναι, δεν φρόντισε να βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα της φεύγοντας. Αν ήταν Μαφιόζα και πράξαμε ορθά, τότε καλά έκανε και μας άφησε στα σκοτάδια. Τι να πω;
Ξέροντας ότι βγάζουν αθώο κι ότι τη νύχτα το Μέντιουμ θα το επιβεβαιώσει αυτό, είναι πολύ πιθανόν όσοι ψήφιζαν τον mvp να γινόταν περισσότερο ύποπτοι στα μάτια του Μέντιουμ. Και δεν είναι μόνο το Μέντιουμ. Αν κατά λάθος παιχτεί μια τυμβωρυχία κι αθωώσει τον mvp (τον όποιο mvp) αμέσως όσοι τον ψήφισαν θα ήταν περισσότερο ύποπτοι για όλους.
Συμφωνώ με αυτό. Αν όμως χθες ένας από τους 2 mvp ήταν μαφιόζος (ελπίζω η Υδροχόος που αποχώρησε), τότε ο άλλος Μαφιόζος θα κρυβόταν στις ψήφους του έτερου mvp γιατί προφανώς δεν θα έριχναν τον mvp μαφιόζο στα βράχια, και δη από την πρώτη ψηφοφορία.
Εμένα θα μου φαινόταν επίσης αρκετά λογικό ο Φανερός Μαφιόζος να ψηφίσει άκυρο, να μην εμπλακεί στην ισοψηφία, για να δώσει όσο το δυνατόν λιγότερες πληροφορίες στον Πληροφοριοδότη του.
Οπότε με βάση τη χθεσινή ψηφοφορία κι αν αυτή σου η υπόθεση ισχύει, ο Φανερός Μαφιόζος θα μπορούσε να είναι ένας εκ των Pyotr, Micro και Υδροχόου. Για τον Pyotr και τον Micro καλά τα είπες, περιμένουμε να μας μιλήσουν περισσότερο γιατί αυτή η στάση αναμονής πράγματι γεννά πολλά ερωτηματικά. Αλλά και η Υδροχόος, γιατί δεν ψήφισε την Chem για να σωθεί; Απλά παραιτήθηκε ή μήπως δεν ήθελε να βρεθεί στο ίδιο "γκρουπ" με τον άλλο Μαφιόζο, αν η ίδια ήταν στη Μαφία; Θα μου πεις βέβαια και τι είχε να χάσει, η εναλλακτική (την οποία επέλεξε) ήταν να ρισκάρει την αποχώρησή της, όπως και έγινε. Δεν ξέρω, αλήθεια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βοήθησε καθόλου τον εαυτό της, πέραν της εκδοχής του συναισθηματικού παιξίματος.
Καλημέρα, δε έχω και πολλά να πω. Απλως η Υδροχόος έπαιξε αλλά η τακτική που πήρε ήταν λίγο μπερδεμένη.Υπαρχουν μεγάλες πιθανότητες να ήταν πολίτης και αν ήταν πολίτης κακώς την ψηφίσαμε. Αλλα τι να κάνουμε;
Δε ξέρω που είδες ότι είχαμε καλές σχέσεις, δε ανταλλάξαμε κουβέντα εδώ στο Παλέρμο.
Εντάξει, οι καλές σχέσεις δεν φαίνονται μόνο από την ανταλλαγή κουβέντας. Αυτό έλειπε. Εμένα μου έκανε εντύπωση, ας πούμε, που ψήφισες 2 φορές και οι επιλογές σου ήταν και τις 2 φορές άτομα που πριν από λίγο είχαν ψηφίσει την Υδροχόο. Όπως επίσης μου έκανε εντύπωση ότι η Υδροχόος δεν αντέδρασε καθόλου όταν είπες ότι ο dimijim είχε πειστικά επιχειρήματα εναντίον της, ενώ σε γενικές γραμμές δεν άφηνε τίποτα να πέσει κάτω.
Συμμερίζομαι επίσης γενικά τον προβληματισμό του dimijim για τον Ουριήλ, η στάση του στο παιχνίδι μέχρι στιγμής λίγο κλωτσάει. Ελπίζω να τον ακούσουμε λίγο περισσότερο τις επόμενες ώρες...
Για να έχουμε μία ψήφο στα πρακτικά πριν τη δολοφονία, εγώ θα ψηφίσω
Skiyo όπως και χθες και ελπίζω μετά τη δολοφονία να έχουμε περισσότερα στοιχεία και να μιλήσουν όλοι περισσότερο.