Palermo #51 - Εμβληματικοί ρόλοι από ταινίες/σειρές

Micro

Palermo Player

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.815 μηνύματα.
Εσείς ξεκινήσατε δυναμικά βλέπω :eek:

Συγχωρέστε με , αύριο απόγευμα θα είμαι πιο ενεργός που γυρνάω από το εξοχικό . Σας διαβάζω όμως

Τις random ψήφους , δεν τις σχολιάζω :xtipao::xtipao:

Pyotr_Krasnov

Palermo Player

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 536 μηνύματα.
Εσείς ξεκινήσατε δυναμικά βλέπω :eek:

Συγχωρέστε με , αύριο απόγευμα θα είμαι πιο ενεργός που γυρνάω από το εξοχικό . Σας διαβάζω όμως

Τις random ψήφους , δεν τις σχολιάζω :xtipao::xtipao:
Ο τροχος μιλησε :heat:

giannhs2001

Palermo Moderator

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.132 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 18/8

1. Chem2000
  2. dimijim --> Υδροχόος
  3. Kate1914 --> Poirot
  4. Memetchi
  5. Micro
  6. Poirot
  7. Pyotr_Krasnov -> Micro
  8. Reader --> Chem2000
  9. Skiyo --> dimijim
  10. Ουριήλ
  11. Υδροχόος --> Kate1914
Ψήφοι
1 Poirot
1 Kate1914
1 Micro
1 Υδροχόος
1 Chem2000
1 dimijim

Η χώρα των φαντασμάτων
---

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
---

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.393 μηνύματα.
Καλημέρα, Παλέρμο!
Εγώ παίζω πρώτη φορά Παλέρμο και λόγω υποχρεώσεων έχω μείνει λίγο πίσω με τους κανόνες και πως παίζεται γενικά το Παλέρμο. Οπότε θα ψηφίσω random, ψηφίζω dimijim.
Αυτά, αν υπάρξουν νέα δεδομένα ίσως θα αλλάξω τη ψήφο μου.
Οπότε να υποθέσω δεν υπάρχει κάποιο σκεπτικό από πίσω; Το λέω γιατί ο συγκεκριμένος έχει ήδη ψηφίσει και έχει επιχειρηματολογήσει για την ψήφο του. Μήπως σε προβλημάτισε κάτι από αυτά που είπε ή ήταν όντως εντελώς τυχαίο;

Υδροχόος

Palermo Player

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.380 μηνύματα.
Κι εγώ αλλάζω την ψήφο μου. Ο "τυχερός" θα είναι ο dimijim...

Με παραξένεψε η στάση του. Ήρθε λίγο σαν τον κομήτη και μου "την έριξε". Θα μπορούσε να μην το κάνει (όπως ο Ουριήλ...).

Πείστηκε για την random ψήφο τής Kate, αλλά για εμένα είπε ότι θίχτηκα και την ψήφισα. Που στην τελική, είχα κι ένα λόγο...

Και με είπε και φασαριόζα. Ειδικά αυτό παραπάει...

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.655 μηνύματα.
Καλημέρα κι από εμένα. :) Πάρτε τραγούδι.

Ψηφοφορία για Δευτέρα 18/8

1. Chem2000
  2. dimijim --> Υδροχόος
  3. Kate1914 --> Poirot
  4. Memetchi
  5. Micro
  6. Poirot
  7. Pyotr_Krasnov -> Micro
  8. Reader --> Chem2000
  9. Skiyo --> dimijim
  10. Ουριήλ
  11. Υδροχόος --> dimijim
Ψήφοι
2 dimijim
1 Poirot
1 Micro
1 Υδροχόος
1 Chem2000

Η χώρα των φαντασμάτων
---

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Reader

Palermo Player

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.693 μηνύματα.

Με παραξένεψε η στάση του. Ήρθε λίγο σαν τον κομήτη και μου "την έριξε". Θα μπορούσε να μην το κάνει (όπως ο Ουριήλ...).

Πείστηκε για την random ψήφο τής Kate, αλλά για εμένα είπε ότι θίχτηκα και την ψήφισα. Που στην τελική, είχα κι ένα λόγο...

Επειδή χθες δεν φαινόσουν τόσο προβληματισμένη με την ψήφο του, το σκέφτηκες καλύτερα σήμερα και σε παραξένεψε;
Το λέω γιατί ουσιαστικά με αυτή την κίνηση παίρνει προβάδισμα στις ψήφους.

Kate1914

Palermo Player

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.007 μηνύματα.
Αυτή είναι η μια μεριά τού νομίσματος. Η μαφία να κάθεται να μας βλέπει να τρωγόμαστε, εννοώ...

Η άλλη είναι...να συμμετέχει κι αυτή, ενεργά. Με random ψήφους, ας πούμε...

Σαφέστατα δε με απαλλάσσει. Αλλά δεν μπορεί ν΄ αγνοηθεί και το γεγονός, όπως είπες, ότι πρόκειται για ένα - σύνηθες - χαρακτηριστικό μου...
Ή να βρήκες εσύ ευκαιρία να μου ρίξεις το φταίξιμο. Και εσύ συμμετέχεις ενεργά έτσι και αλλιώς. Τον εαυτό σου γιατί τον βγάζεις συνέχεια εκτός; Ω εσύ η αθώα περιστερά και εγώ η κακιά.
Δεν ξέρω γιατί έχεις φαγωθεί τόσο, πραγματικά.
Και τώρα δίνεις και προβάδισμα σε έναν παίκτη επειδή...; Βασικά κάτσε να το παραθέσουμε:

Α οκ, άρα επειδή εσύ είχες λόγο κατά το σκεπτικό σου να ψηφίσεις εμένα, οι άλλοι δεν πρέπει να έχουν, και επίσης πρέπει σώνει και ντε να μη στρέφονται εναντίον σου.
Άρα τι, είναι εκδικητική η ψήφος σου μήπως;

Υδροχόος

Palermo Player

Επειδή χθες δεν φαινόσουν τόσο προβληματισμένη με την ψήφο του, το σκέφτηκες καλύτερα σήμερα και σε παραξένεψε;
Το λέω γιατί ουσιαστικά με αυτή την κίνηση παίρνει προβάδισμα στις ψήφους.
Προβληματίστηκα και χθες. Μα μας ξαναδιάβασα και είδα αυτό που λέω. Ήρθε, είδε και απήλθε. Σαν τον κομήτη...

Θα ήταν και παιδιάστικο να τον ψηφίσω, γιατί με ψήφισε. Και από τη στιγμή που και η ίδια έχω πει (και δεν αλλάζει η άποψή μου...) ότι κάτι πρέπει να με προβληματίσει/κάτι να δω, για να ρίξω την ψήφο μου. Έτσι έκανα και με την Kate.

Θα μπορούσε, όπως είπα και παραπάνω, να μη με ψηφίσει. Ειδικά όταν κατά τα λεγόμενά του είναι...δύσκολη η πρώτη ψήφος. Μα καθόλου δε δυσκολεύτηκε.

Η στάση του, απέναντί μου, με προβληματίζει, λοιπόν. Και θεωρώ σωστό ν΄ αλλάξω την ψήφο μου...

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.655 μηνύματα.
Υπενθύμιση:

Τα πρωινά/μεσημερια/νωρίς απόγευμα είμαι γενικά unavailable. Για ερωτήσεις λοιπόν κτλ θα στέλνετε και στους δύο μας. Εχετε την υποχρέωση ειδάλλως δεν λαμβάνουμε ευθύνη για καθυστερήσεις, εξέλιξη του παιχνιδιού σας κτλ

Αυτά, συνεχίστε το μαδομούνι.

Υδροχόος

Palermo Player

Ή να βρήκες εσύ ευκαιρία να μου ρίξεις το φταίξιμο. Και εσύ συμμετέχεις ενεργά έτσι και αλλιώς. Τον εαυτό σου γιατί τον βγάζεις συνέχεια εκτός; Ω εσύ η αθώα περιστερά και εγώ η κακιά.
Δεν ξέρω γιατί έχεις φαγωθεί τόσο, πραγματικά.
Και τώρα δίνεις και προβάδισμα σε έναν παίκτη επειδή...; Βασικά κάτσε να το παραθέσουμε:
Αν δε σε ήξερα, θα νόμιζα ότι δεν παίζουμε, μα σοβαρολογούμε...
Α οκ, άρα επειδή εσύ είχες λόγο κατά το σκεπτικό σου να ψηφίσεις εμένα, οι άλλοι δεν πρέπει να έχουν, και επίσης πρέπει σώνει και ντε να μη στρέφονται εναντίον σου.
Άρα τι, είναι εκδικητική η ψήφος σου μήπως;
Ας στραφεί όποιος θέλει εναντίον μου. Δεν μπορώ να το εμποδίσω αυτό. Όσο κι αν το θέλω. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Δεν μπορεί να μου στερήσει κάποιος αυτό το δικαίωμα...

Δεν είναι εκδικητικές οι ψήφοι μου. Τις αιτιολόγησα και θα συνεχίσω να το κάνω.

dimijim

Palermo Player

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.769 μηνύματα.
Καλημέρα κι από εμένα!

Δε βλέπω να έχουν αλλάξει πολλά από εχθές το βράδυ.

Θα σταθώ λίγο στην ψήφο μου προς την Υδροχόο, η οποία καθόλου random δεν ήταν. Παραθέτω ακριβώς το σημείο που εξηγώ γιατί κατέληξα σ αυτήν:
αλλά η φασαρία που ξεκίνησε αμφιβάλλω ότι βοηθάει τους Πολίτες
Δε μπορώ να είμαι σίγουρος αν είσαι Μαφία ή όχι - η αλήθεια είναι ότι αν ήσουν Μαφία θα έπρεπε κάποιος να σε συμμαζέψει. Αλλά είμαι συνηθισμένος να παίζω με μεγάλες Μαφίες - τώρα που είναι διμελής μόνο, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε κάποιος να σε χαλιναγωγήσει. Αλλά σε κάθε περίπτωση, Μαφία ή όχι, αυτό που κάνεις δε βοηθάει την ομάδα των Πολιτών. Απαντάς σε όλα και για όλους, σαν να παρακολουθούμε ένα one woman show. Ξέρεις ποιος άλλος το έκανε αυτό; ΕΓΩ, στο Palermo #38 και τότε ήμουν ο ΔΑ! Η όλη η βαβούρα που επικρατεί βοηθάει τη Μαφία στο να πει μια απλή έκφραση ή να ρίξει μια τυχαία ή περίπου τυχαία ψήφο, η οποία θα περάσει απαρατήρητη γιατί υπάρχει εδώ η Υδροχόος να ασχολούμαστε μαζί της.

Οπότε προτείνω και προς τους υπόλοιπους απλά να βάλουμε στο mute την Υδροχόο (μιας και δε νομίζω να το κατανοήσει και να το κάνει μόνη της) και να περιμένουμε να δούμε μηνύματα κι αντιδράσεις κι από τους υπόλοιπους παίχτες. Τουλάχιστον ένα μέλος της Μαφίας δεν έχει ψηφίσει ακόμη, πάντα οι Μαφίες κρατούν κάποιον για το τέλος για να μπορέσουν, εάν το χρειάζονται, να κατευθύνουν την πρώτη ψηφοφορία προς τα εκεί που τους συμφέρει.

Να μην παρεξηγηθώ, δεν κατηγορώ κανέναν για το ότι δεν έχει μπει ακόμη ή δεν έχει γράψει - όλοι έχουμε προσωπικές ζωές. Απλά προτείνω να ξεχάσουμε για λίγο την Υδροχόο και να εξετάσουμε τι έχουν να πουν κι οι υπόλοιποι όταν θα εμφανιστούν.

Η ψήφος μου παραμένει εκεί που είναι, επιφυλάσσομαι όμως να την αλλάξω αργότερα εάν δω κάτι πιο βλαβερό για την ομάδα των Πολιτών.

Πάω να συνεχίσω τον ύπνο μου τώρα. :yawn:

Τελευταία επεξεργασία:

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.408 μηνύματα.
Αλλά είμαι συνηθισμένος να παίζω με μεγάλες Μαφίες - τώρα που είναι διμελής μόνο, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε κάποιος να σε χαλιναγωγήσει. Αλλά σε κάθε περίπτωση, Μαφία ή όχι, αυτό που κάνεις δε βοηθάει την ομάδα των Πολιτών. Απαντάς σε όλα και για όλους, σαν να παρακολουθούμε ένα one woman show. Ξέρεις ποιος άλλος το έκανε αυτό; ΕΓΩ, στο Palermo #38 και τότε ήμουν ο ΔΑ! Η όλη η βαβούρα που επικρατεί βοηθάει τη Μαφία στο να πει μια απλή έκφραση ή να ρίξει μια τυχαία ή περίπου τυχαία ψήφο, η οποία θα περάσει απαρατήρητη γιατί υπάρχει εδώ η Υδροχόος να ασχολούμαστε μαζί της.
Και εγώ θεωρώ πως έχει καταπιαστεί παραπάνω από ο,τι ίσως χρειάζεται για την ώρα γιατί δεν έχουμε στοιχεία. Από την άλλη επειδή έχεις όντως συνηθίσει τα μεγάλα παιχνίδια μάλλον δεν θες να δεις πως είναι όταν κανείς δεν μιλάει. Λόγω των ατόμων ίσως χρειάζεται και λίγο πουσάρισμα παραπάνω ώρες ώρες. Αυτά είναι λίγο πιο γενικά σχόλια.

Υδροχόος

Palermo Player

Θα σταθώ λίγο στην ψήφο μου προς την Υδροχόο, η οποία καθόλου random δεν ήταν. Παραθέτω ακριβώς το σημείο που εξηγώ γιατί κατέληξα σ αυτήν:

Δε μπορώ να είμαι σίγουρη αν είσαι Μαφία ή όχι - η αλήθεια είναι ότι αν ήσουν Μαφία θα έπρεπε κάποιος να σε συμμαζέψει. Αλλά είμαι συνηθισμένος να παίζω με μεγάλες Μαφίες - τώρα που είναι διμελής μόνο, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε κάποιος να σε χαλιναγωγήσει. Αλλά σε κάθε περίπτωση, Μαφία ή όχι, αυτό που κάνεις δε βοηθάει την ομάδα των Πολιτών. Απαντάς σε όλα και για όλους, σαν να παρακολουθούμε ένα one woman show. Ξέρεις ποιος άλλος το έκανε αυτό; ΕΓΩ, στο Palermo #38 και τότε ήμουν ο ΔΑ! Η όλη η βαβούρα που επικρατεί βοηθάει τη Μαφία στο να πει μια απλή έκφραση ή να ρίξει μια τυχαία ή περίπου τυχαία ψήφο, η οποία θα περάσει απαρατήρητη γιατί υπάρχει εδώ η Υδροχόος να ασχολούμαστε μαζί της.
Νομίζω ότι με αδικείς λίγο. Και ό,τι κι αν πω θα μοιάζει σα δικαιολογία. Στα one woman show αναφέρομαι, κ.λπ.

Ξαναλέω, σε αυτό το σημείο, ότι έτσι συνηθίζω να συμπεριφέρομαι. Ακροβατώ μεταξύ αστείου και σοβαρού. Δεν είναι η πρώτη φορά που έτσι φέρομαι. Και συμμετέχω αρκετά (δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, απ΄ τη στιγμή που επέλεξα να παίξω...). Έτσι είμαι. Δε γίνεται ν΄ αλλάξω και να γίνω μια άλλη.

Ούτε έχω την πρόθεση να στρέφονται "τα φώτα" πάνω μου. Μη χάσει η Βενετιά, βελόνι ; Τόσο ηπαρμένη πια ; Τί να πω...

Θα πω κάτι, κι ας ακουστεί όπως θέλει. Αλλά εδώ που φτάσαμε...Ξεκίνησε ένα παιχνίδι μ΄ ένα παιδί - απ΄ τα δυο της ΣΕ - και να δουλεύει και να έχει κι έναν υπεύθυνο ρόλο. Το παιχνίδι ξεκίνησε και θα μας έπιανε ο ύπνος (έχει ξανασυμβεί στα προηγούμενα δύο, στην αρχή ειδικά...). Μ΄ ενοχλεί κι εμένα να μην είναι όλοι παρόντες. Έστω σαν παρουσίες. Να περάσουν να πουν ένα γεια, να ΄χουμε μια εικόνα (και λίγη "τροφή" για να μπορούμε να πατήσουμε επάνω και να πούμε/σχολιάσουμε κάτι...)...

Έχοντας κι αυτά κατά νου, λοιπόν, αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά (έστω και με το ρίσκο να παρεξηγηθώ, όπως κι έγινε...).

Και κακώς συγκρίνεις τί έκανες τότε και τί κάνω εγώ τώρα. Μπορεί να με αδικείς. Το έχεις σκεφτεί αυτό ; Πώς είσαι τόσο απόλυτος ότι αυτό συμβαίνει ;

Γιατί τα λόγια σου έχουν μια απολυτότητα που δε χωράει πολλά πολλά. Τόσο κατασταλαγμένος πια ; Μα τόσο ; Δηλαδή δεν αφήνεις ούτε ένα "παράθυρο ανοιχτό", μήπως κάνεις λάθος και με πάρεις στο λαιμό σου ;
Οπότε προτείνω και προς τους υπόλοιπους απλά να βάλουμε στο mute την Υδροχόο (μιας και δε νομίζω να το κατανοήσει και να το κάνει μόνη της) και να περιμένουμε να δούμε μηνύματα κι αντιδράσεις κι από τους υπόλοιπους παίχτες. Τουλάχιστον ένα μέλος της Μαφίας δεν έχει ψηφίσει ακόμη, πάντα οι Μαφίες κρατούν κάποιον για το τέλος για να μπορέσουν, εάν το χρειάζονται, να κατευθύνουν την πρώτη ψηφοφορία προς τα εκεί που τους συμφέρει.

Να μην παρεξηγηθώ, δεν κατηγορώ κανέναν για το ότι δεν έχει μπει ακόμη ή δεν έχει γράψει - όλοι έχουμε προσωπικές ζωές. Απλά προτείνω να ξεχάσουμε για λίγο την Υδροχόο και να εξετάσουμε τι έχουν να πουν κι οι υπόλοιποι όταν θα εμφανιστούν.

Η ψήφος μου παραμένει εκεί που είναι, επιφυλάσσομαι όμως να την αλλάξω αργότερα εάν δω κάτι πιο βλαβερό για την ομάδα των Πολιτών.

Πάω να συνεχίσω τον ύπνο μου τώρα. :yawn:
Καλόν ύπνο. Όνειρα γλυκά...

Τελευταία επεξεργασία:

Skiyo

Palermo Player

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.782 μηνύματα.
Καλημέρα, Παλέρμο!

Οπότε να υποθέσω δεν υπάρχει κάποιο σκεπτικό από πίσω; Το λέω γιατί ο συγκεκριμένος έχει ήδη ψηφίσει και έχει επιχειρηματολογήσει για την ψήφο του. Μήπως σε προβλημάτισε κάτι από αυτά που είπε ή ήταν όντως εντελώς τυχαίο;
Δε είναι ότι με προβλημάτισε ακριβώς, όλοι στη αρχή ψάχνουμε μια βελόνα στα άχυρα μέχρι να πιάστουμε από κάπου, αυτός μπήκε τελευταία στιγμή στο παιχνίδι και οι παλιοί λένε ότι είναι πολύ καλός στο Παλέρμο. Ξέρω ότι δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω, αλλά έχουμε χρόνο μέχρι τις 20:00 που ψηφίζουμε και μπορεί να αλλάξω γνώμη.

Kate1914

Palermo Player

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.007 μηνύματα.
Να σημειώσω ότι σήμερα λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας θα είναι δύσκολο να παρακολουθώ το παιχνίδι (και γενικά κάθε απόγευμα), όπως είχα γράψει και στο θρεντ των συμμετοχών.
Θα προσπαθήσω όμως να είμαι ενεργή κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Chem2000

Palermo Player

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.191 μηνύματα.
Καλημέρα!!! Επανέρχομαι σε λιγάκι με ποστ!

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.393 μηνύματα.
Δε είναι ότι με προβλημάτισε ακριβώς, όλοι στη αρχή ψάχνουμε μια βελόνα στα άχυρα μέχρι να πιάστουμε από κάπου, αυτός μπήκε τελευταία στιγμή στο παιχνίδι και οι παλιοί λένε ότι είναι πολύ καλός στο Παλέρμο. Ξέρω ότι δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω, αλλά έχουμε χρόνο μέχρι τις 20:00 που ψηφίζουμε και μπορεί να αλλάξω γνώμη.
Οκ, άρα καταλαβαίνω ότι δεν ήταν εντελώς τυχαία η ψήφος σου. Όπως λες πιάστηκες από το ότι άργησε να μπει. Δεν θέλω να σε πιάσω κι από τα μούτρα γιατί μας είπες ότι δεν έχεις προλάβει να ασχοληθείς πολύ, μία τελευταία ερώτηση μόνο. Εικάζω πως τα επιχειρήματα που παρουσίασε κατά της Υδροχόου δεν σε κάλυψαν. Επειδή μέχρι στιγμής το πιο "σοβαρό" που έχουμε να σχολιάσουμε είναι η ένταση που προέκυψε μεταξύ της Kate και της Υδροχόου, εσύ τι σκέψεις έχεις πάνω σε αυτό;

Θα ήθελα να ακούσω και την άποψη όσων δεν έχουν μιλήσει επί του θέματος. @Chem2000, αναμένουμε το ποστ σου. Επίσης @Micro όταν μπορέσεις, όπως κι εσύ @Pyotr_Krasnov.

Υδροχόος

Palermo Player

...Επειδή μέχρι στιγμής το πιο "σοβαρό" που έχουμε να σχολιάσουμε είναι η ένταση που προέκυψε μεταξύ της Kate και της Υδροχόου, εσύ τι σκέψεις έχεις πάνω σε αυτό;
Νομίζω ότι αυτή την ένταση (που για μένα είναι λογικό επακόλουθο...) κατάφερε να την υπερκεράσει ο dimijim και αυτά που είπε. Δεν περιορίστηκε σε απλές παρατηρήσεις, μα μίλησε για "μάζεμα", χαλιναγώγηση κ.λπ. Και από τη στιγμή που δεν έχουν διασταυρωθεί στο παρελθόν οι δρόμοι μας. Λογικά, θα έπρεπε να κρατά πιο μικρό καλάθι, για τα συμπεράσματά του...

Αλήθεια...Εσένα πώς σου φάνηκαν αυτά που (μου) είπε ; Ποιά η άποψή σου ; Πώς το σκέφτεσαι ;

Micro

Palermo Player

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.815 μηνύματα.
Θα ήθελα να ακούσω και την άποψη όσων δεν έχουν μιλήσει επί του θέματος. @Chem2000, αναμένουμε το ποστ σου. Επίσης @Micro όταν μπορέσεις, όπως κι εσύ @Pyotr_Krasnov.
Από το βράδυ θα είμαι full time ενεργός , αν και δεν έχω να σχολιάσω κάτι ιδιαίτερο. Κλασσικά αλληλοψηφισματα πρώτης μέρας βλέπω και θεωρίες συνομωσίας :laugh:
Κάτι που δεν μου άρεσε είναι αυτό :
Οπότε προτείνω και προς τους υπόλοιπους απλά να βάλουμε στο mute την Υδροχόο (μιας και δε νομίζω να το κατανοήσει και να το κάνει μόνη της)
Όχι επειδή το θεωρώ ύποπτο ή κάτι τέτοιο , αλλά φαίνεται άσχημο να αγνοούμε συντονισμένα έναν παίχτη , ανεξαρτήτως του τι λέει .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 7 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • giannhs2001
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • charmander