Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 548 μηνύματα.

Υδροχόος
Palermo Player
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.392 μηνύματα.

Τώρα δεν έχει νόημα να σε ρωτήσω αν υπάρχει λόγος, γιατί υποθέτω ότι δεν υπάρχει. Μιας και δεν έχει μιλήσει καθόλου ο συγκεκριμένος...
Θα πληρώσει, ακριβά, τ΄ ότι είναι απ΄ την Πάτρα, μού φαίνεται...
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.662 μηνύματα.

Ψηφοφορία για Δευτέρα 18/8
1 Poirot
1 Kate1914
1 Micro
Η χώρα των φαντασμάτων
---
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
---
- Chem2000
- dimijim
- Kate1914 --> Poirot
- Memetchi
- Micro
- Poirot
- Pyotr_Krasnov -> Micro
- Reader
- Skiyo
- Ουριήλ
- Υδροχόος --> Kate1914
1 Poirot
1 Kate1914
1 Micro
Η χώρα των φαντασμάτων
---
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
---
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.421 μηνύματα.

Αν καταλαβαίνω καλά από το σκρινσοτ, έβαλε κάποια κλήρωση και βγήκε ο ΜικροΤώρα δεν έχει νόημα να σε ρωτήσω αν υπάρχει λόγος, γιατί υποθέτω ότι δεν υπάρχει. Μιας και δεν έχει μιλήσει καθόλου ο συγκεκριμένος...
Θα πληρώσει, ακριβά, τ΄ ότι είναι απ΄ την Πάτρα, μού φαίνεται...
Υδροχόος
Palermo Player

Ωραία.Αν καταλαβαίνω καλά από το σκρινσοτ, έβαλε κάποια κλήρωση και βγήκε ο Μικρο
Μια χαρά το πάμε...
Ετοιμάσου. Θα σε ψηφίσω (αν αποφασίσω ν΄ αλλάξω την ψήφο μου...)...
Γιατί ;;; Γιατί μπορώ !!!
Δεν έχουν λογική οι ψήφοι. Θ΄ ακολουθήσω το παράδειγμα...
dimijim
Palermo Player
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.783 μηνύματα.

Χαίρεται, χαίρεται!
Ποιος θα μου το έλεγε ότι 6 χρόνια μετά θα επέστρεφα στην πόλη τούτη;
Συνηθίζω με το πρώτο μου σχόλιο να δίνω και ψήφο, αλλά σήμερα το βρίσκω λίγο δύσκολο... Ο Ιορδάνης που ψηφίζω συνήθως βρίσκεται στην άλλη άκρη της Ευρώπης και μου είπαν ότι οι επιστολές εξωτερικού κοστίζουν πολύ. Μου φαίνεται πολύ περίεργο, άκρως ενοχοποιητικό, που ο Αστέρης ακόμη δεν έχει μιλήσει, αλλά δε θέλω να ξυπνήσω το θεριό και να έχουμε να διαβάζουμε μετά τα σεντόνια του. Σκέφτηκα και να ψήφιζα Ακριβό, αλλά θα μαζέψει πάνω του όλα τα όνειρα, αργά ή γρήγορα θα μάθουμε με ποιο στρατόπεδο είναι.
Οπότε;
Δύσκολη η πρώτη ψήφος. Λέω να τη δώσω για αρχή στην Υδροχόο. Καλή μου, η άλλη έδωσε μια random ψήφο στον Πουαρό κι εσύ αμέσως θίχτηκες και την ψήφισες; Αν ήξερες κάτι δε θα το έλεγες, αλλά η φασαρία που ξεκίνησε αμφιβάλλω ότι βοηθάει τους Πολίτες. Αλλά ακόμη είναι νωρίς, επιφυλάσσομαι να αλλάξω ψήφο αργότερα αν κρίνω ότι πρέπει.
Ποιος θα μου το έλεγε ότι 6 χρόνια μετά θα επέστρεφα στην πόλη τούτη;
Συνηθίζω με το πρώτο μου σχόλιο να δίνω και ψήφο, αλλά σήμερα το βρίσκω λίγο δύσκολο... Ο Ιορδάνης που ψηφίζω συνήθως βρίσκεται στην άλλη άκρη της Ευρώπης και μου είπαν ότι οι επιστολές εξωτερικού κοστίζουν πολύ. Μου φαίνεται πολύ περίεργο, άκρως ενοχοποιητικό, που ο Αστέρης ακόμη δεν έχει μιλήσει, αλλά δε θέλω να ξυπνήσω το θεριό και να έχουμε να διαβάζουμε μετά τα σεντόνια του. Σκέφτηκα και να ψήφιζα Ακριβό, αλλά θα μαζέψει πάνω του όλα τα όνειρα, αργά ή γρήγορα θα μάθουμε με ποιο στρατόπεδο είναι.
Οπότε;
Δύσκολη η πρώτη ψήφος. Λέω να τη δώσω για αρχή στην Υδροχόο. Καλή μου, η άλλη έδωσε μια random ψήφο στον Πουαρό κι εσύ αμέσως θίχτηκες και την ψήφισες; Αν ήξερες κάτι δε θα το έλεγες, αλλά η φασαρία που ξεκίνησε αμφιβάλλω ότι βοηθάει τους Πολίτες. Αλλά ακόμη είναι νωρίς, επιφυλάσσομαι να αλλάξω ψήφο αργότερα αν κρίνω ότι πρέπει.
Υδροχόος
Palermo Player

Δε θίχτηκα. Δεν έχω κάποιο όφελος. Απλά το θεώρησα λίγο άδικο, απ΄ τη μια. Και είμαι και καχύποπτη, απ΄ την άλλη. Δεν το κρύβω. Δεν κρύβω το φόβο μου στις "αθώες" ψήφους....Δύσκολη η πρώτη ψήφος. Λέω να τη δώσω για αρχή στην Υδροχόο. Καλή μου, η άλλη έδωσε μια random ψήφο στον Πουαρό κι εσύ αμέσως θίχτηκες και την ψήφισες; Αν ήξερες κάτι δε θα το έλεγες, αλλά η φασαρία που ξεκίνησε αμφιβάλλω ότι βοηθάει τους Πολίτες. Αλλά ακόμη είναι νωρίς, επιφυλάσσομαι να αλλάξω ψήφο αργότερα αν κρίνω ότι πρέπει.
Αν είχαμε παίξει στο παρελθόν, ίσως να διαπίστωνες ότι δεν κρύβεται κανένας δράκος από πίσω...
giannhs2001
Palermo Moderator
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.147 μηνύματα.

Ψηφοφορία για Δευτέρα 18/8
1 Poirot
1 Kate1914
1 Micro
1 Υδροχόος
Η χώρα των φαντασμάτων
---
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
---
- Chem2000
- dimijim --> Υδροχόος
- Kate1914 --> Poirot
- Memetchi
- Micro
- Poirot
- Pyotr_Krasnov -> Micro
- Reader
- Skiyo
- Ουριήλ
- Υδροχόος --> Kate1914
1 Poirot
1 Kate1914
1 Micro
1 Υδροχόος
Η χώρα των φαντασμάτων
---
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
---
Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.403 μηνύματα.

Συμφωνώ κι εγώ σε αυτό, είναι προβληματική η έντονη αντιπαράθεση σε ένα τόσο πρώιμο στάδιο του παιχνιδιού. Είμαστε ακόμη σε αναγνωριστική φάση. Έστω κι αν και η Υδροχόος και η Kate είναι πολίτες, η Μαφία μπορεί απλά να κάθεται και να τις βλέπει να τρώγονται. Ναι, μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα και από τις πρώτες ψήφους, αλλά ας μην κατηγορούμε με τόση σιγουριά.η φασαρία που ξεκίνησε αμφιβάλλω ότι βοηθάει τους Πολίτες
Αν κρίνω από τα προηγούμενα παιχνίδια είναι σύνηθες χαρακτηριστικό της Υδροχόου να είναι ιδιαίτερα καχύποπτη με όλους. Δεν θα την ψηφίσω, τουλάχιστον όχι τώρα. Έχουμε πολλά άτομα που δεν έχουν μιλήσει καθόλου.
Από την άλλη, αγαπητή μου, επίτρεψέ μου να μη συμμεριστώ την πειστικότητα αυτού του επιχειρήματος. Το γεγονός ότι κάτι αποτελεί σύνηθες χαρακτηριστικό κάποιου δεν τον απαλλάσσει αυτομάτως από τις υποψίες. Μπορεί να είναι και το τέλειο καμουφλάζ.Αν είχαμε παίξει στο παρελθόν, ίσως να διαπίστωνες ότι δεν κρύβεται κανένας δράκος από πίσω...

Υδροχόος
Palermo Player

Αυτή είναι η μια μεριά τού νομίσματος. Η μαφία να κάθεται να μας βλέπει να τρωγόμαστε, εννοώ...Συμφωνώ κι εγώ σε αυτό, είναι προβληματική η έντονη αντιπαράθεση σε ένα τόσο πρώιμο στάδιο του παιχνιδιού. Είμαστε ακόμη σε αναγνωριστική φάση. Έστω κι αν και η Υδροχόος και η Kate είναι πολίτες, η Μαφία μπορεί απλά να κάθεται και να τις βλέπει να τρώγονται. Ναι, μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα και από τις πρώτες ψήφους, αλλά ας μην κατηγορούμε με τόση σιγουριά.
Η άλλη είναι...να συμμετέχει κι αυτή, ενεργά. Με random ψήφους, ας πούμε...
Σαφέστατα δε με απαλλάσσει. Αλλά δεν μπορεί ν΄ αγνοηθεί και το γεγονός, όπως είπες, ότι πρόκειται για ένα - σύνηθες - χαρακτηριστικό μου...Από την άλλη, αγαπητή μου, επίτρεψέ μου να μη συμμεριστώ την πειστικότητα αυτού του επιχειρήματος. Το γεγονός ότι κάτι αποτελεί σύνηθες χαρακτηριστικό κάποιου δεν τον απαλλάσσει αυτομάτως από τις υποψίες. Μπορεί να είναι και το τέλειο καμουφλάζ.![]()

Για κινητοποίηση, ψηφίζω Chem2000
Λογικά θα αλλάξω την ψήφο μου αργότερα, ανάλογα με την συζήτηση, αλλά θέλω να ψηφίσω κάποιον από όσους δεν έχουμε δει ακόμα σχετικά νωρίς, ώστε να παρακινηθεί να γράψει στο θρεντ και να έχουμε αρκετό χρόνο για παρατηρήσεις.
Λογικά θα αλλάξω την ψήφο μου αργότερα, ανάλογα με την συζήτηση, αλλά θέλω να ψηφίσω κάποιον από όσους δεν έχουμε δει ακόμα σχετικά νωρίς, ώστε να παρακινηθεί να γράψει στο θρεντ και να έχουμε αρκετό χρόνο για παρατηρήσεις.
Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.403 μηνύματα.

Σαφώς, το υπενόησα κι εγώ αυτό λέγοντας: "έστω κι αν και η Υδροχόος και η Kate είναι πολίτες [...]".Αυτή είναι η μια μεριά τού νομίσματος. Η μαφία να κάθεται να μας βλέπει να τρωγόμαστε, εννοώ...
Η άλλη είναι...να συμμετέχει κι αυτή, ενεργά.
Δεν μου λες, η ψήφος του @Pyotr_Krasnov που είναι επίσης τυχαία σε προβληματίζει εξίσου; Κι εκείνος θα μπορούσε να είχε γυρίσει τον τροχό όσες φορές χρειάζεται μέχρι να του βγάλει το αποτέλεσμα που θέλει.Με random ψήφους, ας πούμε...
Υδροχόος
Palermo Player

Γενικά είμαι πολύ επιφυλακτική με τις ψήφους στην αρχή - αρχή. Κι ας λέτε ότι συνηθίζεται. Δε φταίω αν δεν μπορώ να το συνηθίσω.Δεν μου λες, η ψήφος του @Pyotr_Krasnov που είναι επίσης τυχαία σε προβληματίζει εξίσου; Κι εκείνος θα μπορούσε να είχε γυρίσει τον τροχό όσες φορές χρειάζεται μέχρι να του βγάλει το αποτέλεσμα που θέλει.
Μου "χτυπάνε καμπανάκια"...Γιατί, όπως και στην αρχή είπα, η κάθε πρώιμη ψήφος μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας. Όντως η kate, μπορεί να το έκανε για πλάκα. Μα η καχυποψία μου με κάνει να σκέφτομαι ότι ίσως και όχι. Ψήφισε εσένα, εν προκειμένω. Η Ρίντερ καλύφθηκε με την απάντησή της ότι το έκανε για πλάκα. Εγώ μπορεί να μην καλυφθώ. Ή ο άλλος, παρ΄ άλλος. Και να σε ψηφίσουμε...
Επίσης, σε κάποιο σημείο είπε ότι θέλω να τους...ξεπετάξω έναν - έναν. Ποιούς ; Σε ψήφισε, το θεώρησα κάπως άδικο (στο δικό μου το μυαλό, φυσικά...) και έτρεξα να εκφράσω την απορία μου.
Μου φάνηκε και η δική του ψήφος περίεργη, ναι. Και είπα κάτι επ΄ αυτού. Σχολίασα...Μα όλοι λέγατε, στο μεταξύ, ότι στην αρχή συνηθίζονται τέτοιες ψήφοι, κ.λπ. Και κάπου είμαι μπερδεμένη. Μήπως υπερβάλλω, τελικά ; Δεν ξέρω...
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.270 μηνύματα.

Θα μπορούσε να ψηφίσει την Υδρο ή την Κειτ μιας που είναι στο επίκεντρο. Και η Ριντερ ψήφισε τυχαία όπου θα μπορούσες να αναφέρεις επίσηςΔεν μου λες, η ψήφος του @Pyotr_Krasnov που είναι επίσης τυχαία σε προβληματίζει εξίσου; Κι εκείνος θα μπορούσε να είχε γυρίσει τον τροχό όσες φορές χρειάζεται μέχρι να του βγάλει το αποτέλεσμα που θέλει.
Στο αρχικό μήνυμα μου φάνηκε και η Υδρο υποπτη. Παρότι που γράφει συνήθως σε αυτό το στυλ, εξ αρχής μου φαίνεται σαν να προσπαθεί έντονα να δείξει τον πολίτη, αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να πούμε πολλά
Υδροχόος
Palermo Player

Η Ρίντερ δεν ψήφισε ακόμη. Ούτε τυχαία, ούτε στοχευμένα...Θα μπορούσε να ψηφίσει την Υδρο ή την Κειτ μιας που είναι στο επίκεντρο. Και η Ριντερ ψήφισε τυχαία όπου θα μπορούσες να αναφέρεις επίσης
Poirot
Palermo Player

Οκέι, κατάλαβα το σκεπτικό σου. Σε ευχαριστώ!Γενικά είμαι πολύ επιφυλακτική με τις ψήφους στην αρχή - αρχή. Κι ας λέτε ότι συνηθίζεται. Δε φταίω αν δεν μπορώ να το συνηθίσω.
Μου "χτυπάνε καμπανάκια"...Γιατί, όπως και στην αρχή είπα, η κάθε πρώιμη ψήφος μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας. Όντως η kate, μπορεί να το έκανε για πλάκα. Μα η καχυποψία μου με κάνει να σκέφτομαι ότι ίσως και όχι. Ψήφισε εσένα, εν προκειμένω. Η Ρίντερ καλύφθηκε με την απάντησή της ότι το έκανε για πλάκα. Εγώ μπορεί να μην καλυφθώ. Ή ο άλλος, παρ΄ άλλος. Και να σε ψηφίσουμε...
Επίσης, σε κάποιο σημείο είπε ότι θέλω να τους...ξεπετάξω έναν - έναν. Ποιούς ; Σε ψήφισε, το θεώρησα κάπως άδικο (στο δικό μου το μυαλό, φυσικά...) και έτρεξα να εκφράσω την απορία μου.
Μου φάνηκε και η δική του ψήφος περίεργη, ναι. Και είπα κάτι επ΄ αυτού. Σχολίασα...Μα όλοι λέγατε, στο μεταξύ, ότι στην αρχή συνηθίζονται τέτοιες ψήφοι, κ.λπ. Και κάπου είμαι μπερδεμένη. Μήπως υπερβάλλω, τελικά ; Δεν ξέρω...
Δίκιο έχεις, το είδα κι εγώ αφού πάτησα αποστολή του μηνύματος. Αν δεις στείλαμε τα μηνύματά μας με 1 λεπτό διαφορά οπότε το είχα ήδη γράψει το δικό μου όταν απάντησε η Reader.Θα μπορούσε να ψηφίσει την Υδρο ή την Κειτ μιας που είναι στο επίκεντρο. Και η Ριντερ ψήφισε τυχαία, γιατί δεν την αναφέρεις;
Υδροχόος
Palermo Player

Ουπς...
Συγγνώμη. Τώρα είδα κι εγώ την ψήφο της...
Γράφαμε πολλοί ταυτόχρονα...
Συγγνώμη. Τώρα είδα κι εγώ την ψήφο της...
Γράφαμε πολλοί ταυτόχρονα...

Να ξεκαθαρίσω αυτό το σημείο γιατί μάλλον δεν το εξήγησα καλά πιο πάνω, συγγνώμη.Μου "χτυπάνε καμπανάκια"...Γιατί, όπως και στην αρχή είπα, η κάθε πρώιμη ψήφος μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας. Όντως η kate, μπορεί να το έκανε για πλάκα. Μα η καχυποψία μου με κάνει να σκέφτομαι ότι ίσως και όχι. Ψήφισε εσένα, εν προκειμένω. Η Ρίντερ καλύφθηκε με την απάντησή της ότι το έκανε για πλάκα. Εγώ μπορεί να μην καλυφθώ. Ή ο άλλος, παρ΄ άλλος. Και να σε ψηφίσουμε...
Δεν ήταν το "για πλάκα" το επιχείρημα της Κέιτ που με κάλυψε, αλλά η εξήγηση σχετικά με τις αρχικές ψήφους σε άτομα που δεν έχουν μιλήσει ακόμα. Αν και δεν συμμερίζομαι απόλυτα αυτή την άποψη, μπορώ να την καταλάβω.
Υδροχόος
Palermo Player

Οκ. Καταλαβαίνω απόλυτα.Να ξεκαθαρίσω αυτό το σημείο γιατί μάλλον δεν το εξήγησα καλά πιο πάνω, συγγνώμη.
Δεν ήταν το "για πλάκα" το επιχείρημα της Κέιτ που με κάλυψε, αλλά η εξήγηση σχετικά με τις αρχικές ψήφους σε άτομα που δεν έχουν μιλήσει ακόμα. Αν και δεν συμμερίζομαι απόλυτα αυτή την άποψη, μπορώ να την καταλάβω.
Όμως συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να λειτουργήσω μ' αυτό το σκεπτικό.
Ψηφίζω, σαν "δω" κάτι που δε μου κάθεται καλά...
Skiyo
Palermo Player
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.786 μηνύματα.

Εγώ παίζω πρώτη φορά Παλέρμο και λόγω υποχρεώσεων έχω μείνει λίγο πίσω με τους κανόνες και πως παίζεται γενικά το Παλέρμο. Οπότε θα ψηφίσω random, ψηφίζω dimijim.
Αυτά, αν υπάρξουν νέα δεδομένα ίσως θα αλλάξω τη ψήφο μου.
Αυτά, αν υπάρξουν νέα δεδομένα ίσως θα αλλάξω τη ψήφο μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 10 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
- Palermo Player
- Palermo Player
Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:- Palermo Player
- charmander
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- giannhs2001
- Palermo Player
- Palermo Player
- Scandal
- Palermo Player
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.