Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 09:05 Η Reader έγραψε: #541 02-01-25 09:05 Καλημέρα Παλέρμο! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence Ουριήλ Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 2 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 09:16 Η Υδροχόος έγραψε: #542 02-01-25 09:16 Καλημέρα, Παλέρμο !! Εύχομαι, λόγω γιορτών, να είναι ντίρλα η Πόρνη, να κάνει κανένα λάθος και να την τσακώσουμε.. Τόσους νοματαίους να μας φέρνει βόλτα ένα παρτσακλό... Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2025 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:21 Ο ultraviolence: #543 02-01-25 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλημέρα, Παλέρμο !! Εύχομαι, λόγω γιορτών, να είναι ντίρλα η Πόρνη, να κάνει κανένα λάθος και να την τσακώσουμε.. Τόσους νοματαίους να μας φέρνει βόλτα ένα παρτσακλό... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Μαζί σου σε αυτό, ωστόσο αυτό που μας καίει είναι οι μαφιόζοι. Γιατί αν διώξουμε την πόρνη, εναντίον μας είναι. Θεωρείται πολίτης. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:27 Η Υδροχόος έγραψε: #544 02-01-25 10:27 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Καλημέρα! Μαζί σου σε αυτό, ωστόσο αυτό που μας καίει είναι οι μαφιόζοι. Γιατί αν διώξουμε την πόρνη, εναντίον μας είναι. Θεωρείται πολίτης. Click για ανάπτυξη... Εεεε που να την πάρει η ευχή... Πώς είναι μαζί μας, βρε ultra μου και γλυκοκοιτάζει εκείνους η...να μην την πω τίποτα χειρότερο ; Τέλος πάντων. Καλά θα επικεντρωθώ στους μαφιόζους. Που κι εδώ δεν ξέρουμε αν είναι δύο ή ένας...Εύχομαι στους άλλους δυο που είναι φευγάτοι (Γιάννης, Κέιτ...) να κρύβεται ο ένας μαφιόζος. Αν, μάλιστα, σ' αυτούς είναι και η πόρνη...κοντεύουμε. Αλλά να είμαστε τόσο τυχεροί ; 2 στα 2 ; Χλωμό το κόβω... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:32 Ο ultraviolence: #545 02-01-25 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εεεε που να την πάρει η ευχή... Πώς είναι μαζί μας, βρε ultra μου και γλυκοκοιτάζει εκείνους η...να μην την πω τίποτα χειρότερο ; Click για ανάπτυξη... Το’χει αυτό ο ρόλος, τι να κάνουμ; Χωμένη στην διαφθορά ή τυπισσα. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τέλος πάντων. Καλά θα επικεντρωθώ στους μαφιόζους. Που κι εδώ δεν ξέρουμε αν είναι δύο ή ένας...Εύχομαι στους άλλους δυο που είναι φευγάτοι (Γιάννης, Κέιτ...) να κρύβεται ο ένας μαφιόζος. Αν, μάλιστα, σ' αυτούς είναι και η πόρνη...κοντεύουμε. Αλλά να είμαστε τόσο τυχεροί ; 2 στα 2 ; Χλωμό το κόβω... Click για ανάπτυξη... Δύσκολο μου φαίνεται να ήταν η Κέι μαφιόζος πάντως. Αν βάλουμε τα κουκιά κάτω….κατι μας λείπει τόσους γύρους, θεωρώ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:54 Η Υδροχόος έγραψε: #546 02-01-25 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το’χει αυτό ο ρόλος, τι να κάνουμ; Χωμένη στην διαφθορά ή τυπισσα. Click για ανάπτυξη... Αν είμαι εδώ μέχρι το πέρας του παιχνιδιού (είναι και οι δολοφονίες...) θα την φτύσω, την άτιμη !! Την έχω άχτι απ΄ την αρχή...Γιατί με μπερδεύει ο ρόλος της. Και σαν μπερδεύομαι νευριάζω... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δύσκολο μου φαίνεται να ήταν η Κέι μαφιόζος πάντως. Αν βάλουμε τα κουκιά κάτω….κατι μας λείπει τόσους γύρους, θεωρώ. Click για ανάπτυξη... Άρα, είσαι κι εσύ προς το άλλο σενάριο (το πιο απαισιόδοξο...). Ένας μαφιόζος και η πόρνη ελεύθεροι κι ωραίοι... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:27 Ο Guest 881237: #547 02-01-25 11:27 Καλημέρα και καλή χρονιά! Αναμένουμε την ανακοίνωση της δολοφονίας στη 1 ... Θα φανούν πολλά .... Αν κι έχω την εντύπωση ότι η πόρνη ίσως κ να έχει φύγει ... Δεν ξέρω με έχει μπερδέψει ...Μαφιόζος σίγουρα υπάρχει ανάμεσα μας πάντως ... Το έχουν καταλάβει κ οι πέτρες αυτό ... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:31 Η Υδροχόος έγραψε: #548 02-01-25 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Καλημέρα και καλή χρονιά! Αναμένουμε την ανακοίνωση της δολοφονίας στη 1 ... Θα φανούν πολλά .... Αν κι έχω την εντύπωση ότι η πόρνη ίσως κ να έχει φύγει ... Δεν ξέρω με έχει μπερδέψει ...Μαφιόζος σίγουρα υπάρχει ανάμεσα μας πάντως ... Το έχουν καταλάβει κ οι πέτρες αυτό ... Click για ανάπτυξη... Από πού την έχεις αυτή την εντύπωση ; Μπας και "το είδες" στα χαρτιά, ή έχεις κάτι πιο χειροπιαστό ; Ρωτώ, μπας και βοηθηθούμε και οι υπόλοιποι...Ειδικά εγώ που έχω λυσσάξει να την βρω την που@ά@α (με συγχωρείτε, για το "γαλλικό"...)... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:33 Ο Guest 881237: #549 02-01-25 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: λυσσάξει να την βρω την που@ά@α... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: παρτσακλό... Click για ανάπτυξη... Κλαίω Σε ποια χαρτιά να το δω εννοείς ? Απλά πιστεύω ότι ένας από αυτούς που βγάλαμε (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) είναι η πόρνη ..... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:37 Η Υδροχόος έγραψε: #550 02-01-25 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σε ποια χαρτιά να το δω εννοείς ? Απλά πιστεύω ότι ένας από αυτούς που βγάλαμε (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) είναι η πόρνη ..... Click για ανάπτυξη... Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρώ" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:05 Ο Poirot έγραψε: #551 02-01-25 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) Click για ανάπτυξη... Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #552 02-01-25 12:09 Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:28 Ο Guest 881237: #553 02-01-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρό" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Click για ανάπτυξη... Αα οκ Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Click για ανάπτυξη... Nai Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Click για ανάπτυξη... Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Οκ Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:36 Ο Ουριήλ έγραψε: #554 02-01-25 12:36 Καλημερα αγαπητό Παλέρμο! Ψηφίζω την amie από τα Γαλλικά ΙΟΝ. Βγάζοντας τους πιθανούς πολίτες ακόμα πιστεύω ότι είτε ο Γιάννης και η ΙΟΝ είναι μαφιόζοι είτε ΙΟΝ μπορεί με Μεμ και ιερόδουλη ο αγαπητός Ουλτρα. Μέχρι στιγμής είμαι σίγουρος μόνο για την Υδρο αλλά μέχρι εκεί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Η Υδροχόος έγραψε: #555 02-01-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο που δε κερδίζουμε και πολλά έτσι. Έχουμε χορτάσει από σιωπές... Για μένα θα έπρεπε όλοι οι αθώοι να έχουν ψηφίσει. Γιατί με την ψήφο τους, μπορεί να επηρεάσουν και τους υπόλοιπους (αθώους...)... Εγώ, π.χ., έχω ψηφίσει. Αν δολοφονηθώ, δε θα έχω την ευκαιρία ν΄ αλλάξω την ψήφο μου... Βέβαια ψηφίζουν και οι μαφιόζοι...Οκ. Ας λειτουργήσει και το ένστικτο. Ποιόν θ΄ ακολουθήσουμε... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Ο Ουριήλ έγραψε: #556 02-01-25 12:38 Χρησιμοποιώ και την κάρτα Επιπλέον ψήφου @Reader Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:40 Ο Poirot έγραψε: #557 02-01-25 12:40 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 2 Ion. 2 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:42 Ο ultraviolence: #558 02-01-25 12:42 Ψηφίζω Ουριήλ Για τους ίδιους λόγους που τον ψήφισα την προηγούμενη φορά. Συν ότι πάει να βγάλει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού την Ιον μαφιοζα. Ενώ έχουμε μείνει 5. Συν ότι πάει να με βγάλει πόρνη. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #559 02-01-25 12:43 Μόλις παρατήρησα ότι με την δολοφονία θα μείνουμε 4 άτομα. Αν Μεμ και Ηον είναι μαφιόζοι με Ουλτρα ιερόδουλη το παιχνιδι έχει τελειώσει. Αν ο Γιάννης ήταν μαφιόζος αλλά η ιερόδουλη και ένας είναι ακόμα στο παιχνιδι θα ειναηι πάλι κακό, για να δούμε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:45 Η Reader έγραψε: #560 02-01-25 12:45 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence --> Ουριήλ Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 3 Ουριήλ 2 Ion. Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Παλέρμο! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence Ουριήλ Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 2 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 09:16 Η Υδροχόος έγραψε: #542 02-01-25 09:16 Καλημέρα, Παλέρμο !! Εύχομαι, λόγω γιορτών, να είναι ντίρλα η Πόρνη, να κάνει κανένα λάθος και να την τσακώσουμε.. Τόσους νοματαίους να μας φέρνει βόλτα ένα παρτσακλό... Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2025 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:21 Ο ultraviolence: #543 02-01-25 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλημέρα, Παλέρμο !! Εύχομαι, λόγω γιορτών, να είναι ντίρλα η Πόρνη, να κάνει κανένα λάθος και να την τσακώσουμε.. Τόσους νοματαίους να μας φέρνει βόλτα ένα παρτσακλό... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Μαζί σου σε αυτό, ωστόσο αυτό που μας καίει είναι οι μαφιόζοι. Γιατί αν διώξουμε την πόρνη, εναντίον μας είναι. Θεωρείται πολίτης. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:27 Η Υδροχόος έγραψε: #544 02-01-25 10:27 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Καλημέρα! Μαζί σου σε αυτό, ωστόσο αυτό που μας καίει είναι οι μαφιόζοι. Γιατί αν διώξουμε την πόρνη, εναντίον μας είναι. Θεωρείται πολίτης. Click για ανάπτυξη... Εεεε που να την πάρει η ευχή... Πώς είναι μαζί μας, βρε ultra μου και γλυκοκοιτάζει εκείνους η...να μην την πω τίποτα χειρότερο ; Τέλος πάντων. Καλά θα επικεντρωθώ στους μαφιόζους. Που κι εδώ δεν ξέρουμε αν είναι δύο ή ένας...Εύχομαι στους άλλους δυο που είναι φευγάτοι (Γιάννης, Κέιτ...) να κρύβεται ο ένας μαφιόζος. Αν, μάλιστα, σ' αυτούς είναι και η πόρνη...κοντεύουμε. Αλλά να είμαστε τόσο τυχεροί ; 2 στα 2 ; Χλωμό το κόβω... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:32 Ο ultraviolence: #545 02-01-25 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εεεε που να την πάρει η ευχή... Πώς είναι μαζί μας, βρε ultra μου και γλυκοκοιτάζει εκείνους η...να μην την πω τίποτα χειρότερο ; Click για ανάπτυξη... Το’χει αυτό ο ρόλος, τι να κάνουμ; Χωμένη στην διαφθορά ή τυπισσα. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τέλος πάντων. Καλά θα επικεντρωθώ στους μαφιόζους. Που κι εδώ δεν ξέρουμε αν είναι δύο ή ένας...Εύχομαι στους άλλους δυο που είναι φευγάτοι (Γιάννης, Κέιτ...) να κρύβεται ο ένας μαφιόζος. Αν, μάλιστα, σ' αυτούς είναι και η πόρνη...κοντεύουμε. Αλλά να είμαστε τόσο τυχεροί ; 2 στα 2 ; Χλωμό το κόβω... Click για ανάπτυξη... Δύσκολο μου φαίνεται να ήταν η Κέι μαφιόζος πάντως. Αν βάλουμε τα κουκιά κάτω….κατι μας λείπει τόσους γύρους, θεωρώ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:54 Η Υδροχόος έγραψε: #546 02-01-25 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το’χει αυτό ο ρόλος, τι να κάνουμ; Χωμένη στην διαφθορά ή τυπισσα. Click για ανάπτυξη... Αν είμαι εδώ μέχρι το πέρας του παιχνιδιού (είναι και οι δολοφονίες...) θα την φτύσω, την άτιμη !! Την έχω άχτι απ΄ την αρχή...Γιατί με μπερδεύει ο ρόλος της. Και σαν μπερδεύομαι νευριάζω... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δύσκολο μου φαίνεται να ήταν η Κέι μαφιόζος πάντως. Αν βάλουμε τα κουκιά κάτω….κατι μας λείπει τόσους γύρους, θεωρώ. Click για ανάπτυξη... Άρα, είσαι κι εσύ προς το άλλο σενάριο (το πιο απαισιόδοξο...). Ένας μαφιόζος και η πόρνη ελεύθεροι κι ωραίοι... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:27 Ο Guest 881237: #547 02-01-25 11:27 Καλημέρα και καλή χρονιά! Αναμένουμε την ανακοίνωση της δολοφονίας στη 1 ... Θα φανούν πολλά .... Αν κι έχω την εντύπωση ότι η πόρνη ίσως κ να έχει φύγει ... Δεν ξέρω με έχει μπερδέψει ...Μαφιόζος σίγουρα υπάρχει ανάμεσα μας πάντως ... Το έχουν καταλάβει κ οι πέτρες αυτό ... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:31 Η Υδροχόος έγραψε: #548 02-01-25 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Καλημέρα και καλή χρονιά! Αναμένουμε την ανακοίνωση της δολοφονίας στη 1 ... Θα φανούν πολλά .... Αν κι έχω την εντύπωση ότι η πόρνη ίσως κ να έχει φύγει ... Δεν ξέρω με έχει μπερδέψει ...Μαφιόζος σίγουρα υπάρχει ανάμεσα μας πάντως ... Το έχουν καταλάβει κ οι πέτρες αυτό ... Click για ανάπτυξη... Από πού την έχεις αυτή την εντύπωση ; Μπας και "το είδες" στα χαρτιά, ή έχεις κάτι πιο χειροπιαστό ; Ρωτώ, μπας και βοηθηθούμε και οι υπόλοιποι...Ειδικά εγώ που έχω λυσσάξει να την βρω την που@ά@α (με συγχωρείτε, για το "γαλλικό"...)... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:33 Ο Guest 881237: #549 02-01-25 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: λυσσάξει να την βρω την που@ά@α... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: παρτσακλό... Click για ανάπτυξη... Κλαίω Σε ποια χαρτιά να το δω εννοείς ? Απλά πιστεύω ότι ένας από αυτούς που βγάλαμε (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) είναι η πόρνη ..... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:37 Η Υδροχόος έγραψε: #550 02-01-25 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σε ποια χαρτιά να το δω εννοείς ? Απλά πιστεύω ότι ένας από αυτούς που βγάλαμε (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) είναι η πόρνη ..... Click για ανάπτυξη... Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρώ" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:05 Ο Poirot έγραψε: #551 02-01-25 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) Click για ανάπτυξη... Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #552 02-01-25 12:09 Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:28 Ο Guest 881237: #553 02-01-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρό" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Click για ανάπτυξη... Αα οκ Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Click για ανάπτυξη... Nai Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Click για ανάπτυξη... Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Οκ Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:36 Ο Ουριήλ έγραψε: #554 02-01-25 12:36 Καλημερα αγαπητό Παλέρμο! Ψηφίζω την amie από τα Γαλλικά ΙΟΝ. Βγάζοντας τους πιθανούς πολίτες ακόμα πιστεύω ότι είτε ο Γιάννης και η ΙΟΝ είναι μαφιόζοι είτε ΙΟΝ μπορεί με Μεμ και ιερόδουλη ο αγαπητός Ουλτρα. Μέχρι στιγμής είμαι σίγουρος μόνο για την Υδρο αλλά μέχρι εκεί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Η Υδροχόος έγραψε: #555 02-01-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο που δε κερδίζουμε και πολλά έτσι. Έχουμε χορτάσει από σιωπές... Για μένα θα έπρεπε όλοι οι αθώοι να έχουν ψηφίσει. Γιατί με την ψήφο τους, μπορεί να επηρεάσουν και τους υπόλοιπους (αθώους...)... Εγώ, π.χ., έχω ψηφίσει. Αν δολοφονηθώ, δε θα έχω την ευκαιρία ν΄ αλλάξω την ψήφο μου... Βέβαια ψηφίζουν και οι μαφιόζοι...Οκ. Ας λειτουργήσει και το ένστικτο. Ποιόν θ΄ ακολουθήσουμε... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Ο Ουριήλ έγραψε: #556 02-01-25 12:38 Χρησιμοποιώ και την κάρτα Επιπλέον ψήφου @Reader Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:40 Ο Poirot έγραψε: #557 02-01-25 12:40 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 2 Ion. 2 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:42 Ο ultraviolence: #558 02-01-25 12:42 Ψηφίζω Ουριήλ Για τους ίδιους λόγους που τον ψήφισα την προηγούμενη φορά. Συν ότι πάει να βγάλει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού την Ιον μαφιοζα. Ενώ έχουμε μείνει 5. Συν ότι πάει να με βγάλει πόρνη. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #559 02-01-25 12:43 Μόλις παρατήρησα ότι με την δολοφονία θα μείνουμε 4 άτομα. Αν Μεμ και Ηον είναι μαφιόζοι με Ουλτρα ιερόδουλη το παιχνιδι έχει τελειώσει. Αν ο Γιάννης ήταν μαφιόζος αλλά η ιερόδουλη και ένας είναι ακόμα στο παιχνιδι θα ειναηι πάλι κακό, για να δούμε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:45 Η Reader έγραψε: #560 02-01-25 12:45 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence --> Ουριήλ Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 3 Ουριήλ 2 Ion. Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα, Παλέρμο !! Εύχομαι, λόγω γιορτών, να είναι ντίρλα η Πόρνη, να κάνει κανένα λάθος και να την τσακώσουμε.. Τόσους νοματαίους να μας φέρνει βόλτα ένα παρτσακλό...
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:21 Ο ultraviolence: #543 02-01-25 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλημέρα, Παλέρμο !! Εύχομαι, λόγω γιορτών, να είναι ντίρλα η Πόρνη, να κάνει κανένα λάθος και να την τσακώσουμε.. Τόσους νοματαίους να μας φέρνει βόλτα ένα παρτσακλό... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Μαζί σου σε αυτό, ωστόσο αυτό που μας καίει είναι οι μαφιόζοι. Γιατί αν διώξουμε την πόρνη, εναντίον μας είναι. Θεωρείται πολίτης. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:27 Η Υδροχόος έγραψε: #544 02-01-25 10:27 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Καλημέρα! Μαζί σου σε αυτό, ωστόσο αυτό που μας καίει είναι οι μαφιόζοι. Γιατί αν διώξουμε την πόρνη, εναντίον μας είναι. Θεωρείται πολίτης. Click για ανάπτυξη... Εεεε που να την πάρει η ευχή... Πώς είναι μαζί μας, βρε ultra μου και γλυκοκοιτάζει εκείνους η...να μην την πω τίποτα χειρότερο ; Τέλος πάντων. Καλά θα επικεντρωθώ στους μαφιόζους. Που κι εδώ δεν ξέρουμε αν είναι δύο ή ένας...Εύχομαι στους άλλους δυο που είναι φευγάτοι (Γιάννης, Κέιτ...) να κρύβεται ο ένας μαφιόζος. Αν, μάλιστα, σ' αυτούς είναι και η πόρνη...κοντεύουμε. Αλλά να είμαστε τόσο τυχεροί ; 2 στα 2 ; Χλωμό το κόβω... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:32 Ο ultraviolence: #545 02-01-25 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εεεε που να την πάρει η ευχή... Πώς είναι μαζί μας, βρε ultra μου και γλυκοκοιτάζει εκείνους η...να μην την πω τίποτα χειρότερο ; Click για ανάπτυξη... Το’χει αυτό ο ρόλος, τι να κάνουμ; Χωμένη στην διαφθορά ή τυπισσα. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τέλος πάντων. Καλά θα επικεντρωθώ στους μαφιόζους. Που κι εδώ δεν ξέρουμε αν είναι δύο ή ένας...Εύχομαι στους άλλους δυο που είναι φευγάτοι (Γιάννης, Κέιτ...) να κρύβεται ο ένας μαφιόζος. Αν, μάλιστα, σ' αυτούς είναι και η πόρνη...κοντεύουμε. Αλλά να είμαστε τόσο τυχεροί ; 2 στα 2 ; Χλωμό το κόβω... Click για ανάπτυξη... Δύσκολο μου φαίνεται να ήταν η Κέι μαφιόζος πάντως. Αν βάλουμε τα κουκιά κάτω….κατι μας λείπει τόσους γύρους, θεωρώ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:54 Η Υδροχόος έγραψε: #546 02-01-25 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το’χει αυτό ο ρόλος, τι να κάνουμ; Χωμένη στην διαφθορά ή τυπισσα. Click για ανάπτυξη... Αν είμαι εδώ μέχρι το πέρας του παιχνιδιού (είναι και οι δολοφονίες...) θα την φτύσω, την άτιμη !! Την έχω άχτι απ΄ την αρχή...Γιατί με μπερδεύει ο ρόλος της. Και σαν μπερδεύομαι νευριάζω... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δύσκολο μου φαίνεται να ήταν η Κέι μαφιόζος πάντως. Αν βάλουμε τα κουκιά κάτω….κατι μας λείπει τόσους γύρους, θεωρώ. Click για ανάπτυξη... Άρα, είσαι κι εσύ προς το άλλο σενάριο (το πιο απαισιόδοξο...). Ένας μαφιόζος και η πόρνη ελεύθεροι κι ωραίοι... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:27 Ο Guest 881237: #547 02-01-25 11:27 Καλημέρα και καλή χρονιά! Αναμένουμε την ανακοίνωση της δολοφονίας στη 1 ... Θα φανούν πολλά .... Αν κι έχω την εντύπωση ότι η πόρνη ίσως κ να έχει φύγει ... Δεν ξέρω με έχει μπερδέψει ...Μαφιόζος σίγουρα υπάρχει ανάμεσα μας πάντως ... Το έχουν καταλάβει κ οι πέτρες αυτό ... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:31 Η Υδροχόος έγραψε: #548 02-01-25 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Καλημέρα και καλή χρονιά! Αναμένουμε την ανακοίνωση της δολοφονίας στη 1 ... Θα φανούν πολλά .... Αν κι έχω την εντύπωση ότι η πόρνη ίσως κ να έχει φύγει ... Δεν ξέρω με έχει μπερδέψει ...Μαφιόζος σίγουρα υπάρχει ανάμεσα μας πάντως ... Το έχουν καταλάβει κ οι πέτρες αυτό ... Click για ανάπτυξη... Από πού την έχεις αυτή την εντύπωση ; Μπας και "το είδες" στα χαρτιά, ή έχεις κάτι πιο χειροπιαστό ; Ρωτώ, μπας και βοηθηθούμε και οι υπόλοιποι...Ειδικά εγώ που έχω λυσσάξει να την βρω την που@ά@α (με συγχωρείτε, για το "γαλλικό"...)... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:33 Ο Guest 881237: #549 02-01-25 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: λυσσάξει να την βρω την που@ά@α... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: παρτσακλό... Click για ανάπτυξη... Κλαίω Σε ποια χαρτιά να το δω εννοείς ? Απλά πιστεύω ότι ένας από αυτούς που βγάλαμε (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) είναι η πόρνη ..... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:37 Η Υδροχόος έγραψε: #550 02-01-25 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σε ποια χαρτιά να το δω εννοείς ? Απλά πιστεύω ότι ένας από αυτούς που βγάλαμε (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) είναι η πόρνη ..... Click για ανάπτυξη... Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρώ" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:05 Ο Poirot έγραψε: #551 02-01-25 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) Click για ανάπτυξη... Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #552 02-01-25 12:09 Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:28 Ο Guest 881237: #553 02-01-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρό" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Click για ανάπτυξη... Αα οκ Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Click για ανάπτυξη... Nai Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Click για ανάπτυξη... Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Οκ Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:36 Ο Ουριήλ έγραψε: #554 02-01-25 12:36 Καλημερα αγαπητό Παλέρμο! Ψηφίζω την amie από τα Γαλλικά ΙΟΝ. Βγάζοντας τους πιθανούς πολίτες ακόμα πιστεύω ότι είτε ο Γιάννης και η ΙΟΝ είναι μαφιόζοι είτε ΙΟΝ μπορεί με Μεμ και ιερόδουλη ο αγαπητός Ουλτρα. Μέχρι στιγμής είμαι σίγουρος μόνο για την Υδρο αλλά μέχρι εκεί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Η Υδροχόος έγραψε: #555 02-01-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο που δε κερδίζουμε και πολλά έτσι. Έχουμε χορτάσει από σιωπές... Για μένα θα έπρεπε όλοι οι αθώοι να έχουν ψηφίσει. Γιατί με την ψήφο τους, μπορεί να επηρεάσουν και τους υπόλοιπους (αθώους...)... Εγώ, π.χ., έχω ψηφίσει. Αν δολοφονηθώ, δε θα έχω την ευκαιρία ν΄ αλλάξω την ψήφο μου... Βέβαια ψηφίζουν και οι μαφιόζοι...Οκ. Ας λειτουργήσει και το ένστικτο. Ποιόν θ΄ ακολουθήσουμε... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Ο Ουριήλ έγραψε: #556 02-01-25 12:38 Χρησιμοποιώ και την κάρτα Επιπλέον ψήφου @Reader Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:40 Ο Poirot έγραψε: #557 02-01-25 12:40 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 2 Ion. 2 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:42 Ο ultraviolence: #558 02-01-25 12:42 Ψηφίζω Ουριήλ Για τους ίδιους λόγους που τον ψήφισα την προηγούμενη φορά. Συν ότι πάει να βγάλει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού την Ιον μαφιοζα. Ενώ έχουμε μείνει 5. Συν ότι πάει να με βγάλει πόρνη. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #559 02-01-25 12:43 Μόλις παρατήρησα ότι με την δολοφονία θα μείνουμε 4 άτομα. Αν Μεμ και Ηον είναι μαφιόζοι με Ουλτρα ιερόδουλη το παιχνιδι έχει τελειώσει. Αν ο Γιάννης ήταν μαφιόζος αλλά η ιερόδουλη και ένας είναι ακόμα στο παιχνιδι θα ειναηι πάλι κακό, για να δούμε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:45 Η Reader έγραψε: #560 02-01-25 12:45 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence --> Ουριήλ Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 3 Ουριήλ 2 Ion. Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλημέρα, Παλέρμο !! Εύχομαι, λόγω γιορτών, να είναι ντίρλα η Πόρνη, να κάνει κανένα λάθος και να την τσακώσουμε.. Τόσους νοματαίους να μας φέρνει βόλτα ένα παρτσακλό... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Μαζί σου σε αυτό, ωστόσο αυτό που μας καίει είναι οι μαφιόζοι. Γιατί αν διώξουμε την πόρνη, εναντίον μας είναι. Θεωρείται πολίτης.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:27 Η Υδροχόος έγραψε: #544 02-01-25 10:27 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Καλημέρα! Μαζί σου σε αυτό, ωστόσο αυτό που μας καίει είναι οι μαφιόζοι. Γιατί αν διώξουμε την πόρνη, εναντίον μας είναι. Θεωρείται πολίτης. Click για ανάπτυξη... Εεεε που να την πάρει η ευχή... Πώς είναι μαζί μας, βρε ultra μου και γλυκοκοιτάζει εκείνους η...να μην την πω τίποτα χειρότερο ; Τέλος πάντων. Καλά θα επικεντρωθώ στους μαφιόζους. Που κι εδώ δεν ξέρουμε αν είναι δύο ή ένας...Εύχομαι στους άλλους δυο που είναι φευγάτοι (Γιάννης, Κέιτ...) να κρύβεται ο ένας μαφιόζος. Αν, μάλιστα, σ' αυτούς είναι και η πόρνη...κοντεύουμε. Αλλά να είμαστε τόσο τυχεροί ; 2 στα 2 ; Χλωμό το κόβω... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:32 Ο ultraviolence: #545 02-01-25 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εεεε που να την πάρει η ευχή... Πώς είναι μαζί μας, βρε ultra μου και γλυκοκοιτάζει εκείνους η...να μην την πω τίποτα χειρότερο ; Click για ανάπτυξη... Το’χει αυτό ο ρόλος, τι να κάνουμ; Χωμένη στην διαφθορά ή τυπισσα. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τέλος πάντων. Καλά θα επικεντρωθώ στους μαφιόζους. Που κι εδώ δεν ξέρουμε αν είναι δύο ή ένας...Εύχομαι στους άλλους δυο που είναι φευγάτοι (Γιάννης, Κέιτ...) να κρύβεται ο ένας μαφιόζος. Αν, μάλιστα, σ' αυτούς είναι και η πόρνη...κοντεύουμε. Αλλά να είμαστε τόσο τυχεροί ; 2 στα 2 ; Χλωμό το κόβω... Click για ανάπτυξη... Δύσκολο μου φαίνεται να ήταν η Κέι μαφιόζος πάντως. Αν βάλουμε τα κουκιά κάτω….κατι μας λείπει τόσους γύρους, θεωρώ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:54 Η Υδροχόος έγραψε: #546 02-01-25 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το’χει αυτό ο ρόλος, τι να κάνουμ; Χωμένη στην διαφθορά ή τυπισσα. Click για ανάπτυξη... Αν είμαι εδώ μέχρι το πέρας του παιχνιδιού (είναι και οι δολοφονίες...) θα την φτύσω, την άτιμη !! Την έχω άχτι απ΄ την αρχή...Γιατί με μπερδεύει ο ρόλος της. Και σαν μπερδεύομαι νευριάζω... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δύσκολο μου φαίνεται να ήταν η Κέι μαφιόζος πάντως. Αν βάλουμε τα κουκιά κάτω….κατι μας λείπει τόσους γύρους, θεωρώ. Click για ανάπτυξη... Άρα, είσαι κι εσύ προς το άλλο σενάριο (το πιο απαισιόδοξο...). Ένας μαφιόζος και η πόρνη ελεύθεροι κι ωραίοι... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:27 Ο Guest 881237: #547 02-01-25 11:27 Καλημέρα και καλή χρονιά! Αναμένουμε την ανακοίνωση της δολοφονίας στη 1 ... Θα φανούν πολλά .... Αν κι έχω την εντύπωση ότι η πόρνη ίσως κ να έχει φύγει ... Δεν ξέρω με έχει μπερδέψει ...Μαφιόζος σίγουρα υπάρχει ανάμεσα μας πάντως ... Το έχουν καταλάβει κ οι πέτρες αυτό ... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:31 Η Υδροχόος έγραψε: #548 02-01-25 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Καλημέρα και καλή χρονιά! Αναμένουμε την ανακοίνωση της δολοφονίας στη 1 ... Θα φανούν πολλά .... Αν κι έχω την εντύπωση ότι η πόρνη ίσως κ να έχει φύγει ... Δεν ξέρω με έχει μπερδέψει ...Μαφιόζος σίγουρα υπάρχει ανάμεσα μας πάντως ... Το έχουν καταλάβει κ οι πέτρες αυτό ... Click για ανάπτυξη... Από πού την έχεις αυτή την εντύπωση ; Μπας και "το είδες" στα χαρτιά, ή έχεις κάτι πιο χειροπιαστό ; Ρωτώ, μπας και βοηθηθούμε και οι υπόλοιποι...Ειδικά εγώ που έχω λυσσάξει να την βρω την που@ά@α (με συγχωρείτε, για το "γαλλικό"...)... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:33 Ο Guest 881237: #549 02-01-25 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: λυσσάξει να την βρω την που@ά@α... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: παρτσακλό... Click για ανάπτυξη... Κλαίω Σε ποια χαρτιά να το δω εννοείς ? Απλά πιστεύω ότι ένας από αυτούς που βγάλαμε (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) είναι η πόρνη ..... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:37 Η Υδροχόος έγραψε: #550 02-01-25 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σε ποια χαρτιά να το δω εννοείς ? Απλά πιστεύω ότι ένας από αυτούς που βγάλαμε (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) είναι η πόρνη ..... Click για ανάπτυξη... Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρώ" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:05 Ο Poirot έγραψε: #551 02-01-25 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) Click για ανάπτυξη... Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #552 02-01-25 12:09 Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:28 Ο Guest 881237: #553 02-01-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρό" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Click για ανάπτυξη... Αα οκ Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Click για ανάπτυξη... Nai Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Click για ανάπτυξη... Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Οκ Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:36 Ο Ουριήλ έγραψε: #554 02-01-25 12:36 Καλημερα αγαπητό Παλέρμο! Ψηφίζω την amie από τα Γαλλικά ΙΟΝ. Βγάζοντας τους πιθανούς πολίτες ακόμα πιστεύω ότι είτε ο Γιάννης και η ΙΟΝ είναι μαφιόζοι είτε ΙΟΝ μπορεί με Μεμ και ιερόδουλη ο αγαπητός Ουλτρα. Μέχρι στιγμής είμαι σίγουρος μόνο για την Υδρο αλλά μέχρι εκεί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Η Υδροχόος έγραψε: #555 02-01-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο που δε κερδίζουμε και πολλά έτσι. Έχουμε χορτάσει από σιωπές... Για μένα θα έπρεπε όλοι οι αθώοι να έχουν ψηφίσει. Γιατί με την ψήφο τους, μπορεί να επηρεάσουν και τους υπόλοιπους (αθώους...)... Εγώ, π.χ., έχω ψηφίσει. Αν δολοφονηθώ, δε θα έχω την ευκαιρία ν΄ αλλάξω την ψήφο μου... Βέβαια ψηφίζουν και οι μαφιόζοι...Οκ. Ας λειτουργήσει και το ένστικτο. Ποιόν θ΄ ακολουθήσουμε... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Ο Ουριήλ έγραψε: #556 02-01-25 12:38 Χρησιμοποιώ και την κάρτα Επιπλέον ψήφου @Reader Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:40 Ο Poirot έγραψε: #557 02-01-25 12:40 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 2 Ion. 2 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:42 Ο ultraviolence: #558 02-01-25 12:42 Ψηφίζω Ουριήλ Για τους ίδιους λόγους που τον ψήφισα την προηγούμενη φορά. Συν ότι πάει να βγάλει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού την Ιον μαφιοζα. Ενώ έχουμε μείνει 5. Συν ότι πάει να με βγάλει πόρνη. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #559 02-01-25 12:43 Μόλις παρατήρησα ότι με την δολοφονία θα μείνουμε 4 άτομα. Αν Μεμ και Ηον είναι μαφιόζοι με Ουλτρα ιερόδουλη το παιχνιδι έχει τελειώσει. Αν ο Γιάννης ήταν μαφιόζος αλλά η ιερόδουλη και ένας είναι ακόμα στο παιχνιδι θα ειναηι πάλι κακό, για να δούμε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:45 Η Reader έγραψε: #560 02-01-25 12:45 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence --> Ουριήλ Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 3 Ουριήλ 2 Ion. Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Καλημέρα! Μαζί σου σε αυτό, ωστόσο αυτό που μας καίει είναι οι μαφιόζοι. Γιατί αν διώξουμε την πόρνη, εναντίον μας είναι. Θεωρείται πολίτης. Click για ανάπτυξη... Εεεε που να την πάρει η ευχή... Πώς είναι μαζί μας, βρε ultra μου και γλυκοκοιτάζει εκείνους η...να μην την πω τίποτα χειρότερο ; Τέλος πάντων. Καλά θα επικεντρωθώ στους μαφιόζους. Που κι εδώ δεν ξέρουμε αν είναι δύο ή ένας...Εύχομαι στους άλλους δυο που είναι φευγάτοι (Γιάννης, Κέιτ...) να κρύβεται ο ένας μαφιόζος. Αν, μάλιστα, σ' αυτούς είναι και η πόρνη...κοντεύουμε. Αλλά να είμαστε τόσο τυχεροί ; 2 στα 2 ; Χλωμό το κόβω...
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:32 Ο ultraviolence: #545 02-01-25 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εεεε που να την πάρει η ευχή... Πώς είναι μαζί μας, βρε ultra μου και γλυκοκοιτάζει εκείνους η...να μην την πω τίποτα χειρότερο ; Click για ανάπτυξη... Το’χει αυτό ο ρόλος, τι να κάνουμ; Χωμένη στην διαφθορά ή τυπισσα. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τέλος πάντων. Καλά θα επικεντρωθώ στους μαφιόζους. Που κι εδώ δεν ξέρουμε αν είναι δύο ή ένας...Εύχομαι στους άλλους δυο που είναι φευγάτοι (Γιάννης, Κέιτ...) να κρύβεται ο ένας μαφιόζος. Αν, μάλιστα, σ' αυτούς είναι και η πόρνη...κοντεύουμε. Αλλά να είμαστε τόσο τυχεροί ; 2 στα 2 ; Χλωμό το κόβω... Click για ανάπτυξη... Δύσκολο μου φαίνεται να ήταν η Κέι μαφιόζος πάντως. Αν βάλουμε τα κουκιά κάτω….κατι μας λείπει τόσους γύρους, θεωρώ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:54 Η Υδροχόος έγραψε: #546 02-01-25 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το’χει αυτό ο ρόλος, τι να κάνουμ; Χωμένη στην διαφθορά ή τυπισσα. Click για ανάπτυξη... Αν είμαι εδώ μέχρι το πέρας του παιχνιδιού (είναι και οι δολοφονίες...) θα την φτύσω, την άτιμη !! Την έχω άχτι απ΄ την αρχή...Γιατί με μπερδεύει ο ρόλος της. Και σαν μπερδεύομαι νευριάζω... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δύσκολο μου φαίνεται να ήταν η Κέι μαφιόζος πάντως. Αν βάλουμε τα κουκιά κάτω….κατι μας λείπει τόσους γύρους, θεωρώ. Click για ανάπτυξη... Άρα, είσαι κι εσύ προς το άλλο σενάριο (το πιο απαισιόδοξο...). Ένας μαφιόζος και η πόρνη ελεύθεροι κι ωραίοι... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:27 Ο Guest 881237: #547 02-01-25 11:27 Καλημέρα και καλή χρονιά! Αναμένουμε την ανακοίνωση της δολοφονίας στη 1 ... Θα φανούν πολλά .... Αν κι έχω την εντύπωση ότι η πόρνη ίσως κ να έχει φύγει ... Δεν ξέρω με έχει μπερδέψει ...Μαφιόζος σίγουρα υπάρχει ανάμεσα μας πάντως ... Το έχουν καταλάβει κ οι πέτρες αυτό ... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:31 Η Υδροχόος έγραψε: #548 02-01-25 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Καλημέρα και καλή χρονιά! Αναμένουμε την ανακοίνωση της δολοφονίας στη 1 ... Θα φανούν πολλά .... Αν κι έχω την εντύπωση ότι η πόρνη ίσως κ να έχει φύγει ... Δεν ξέρω με έχει μπερδέψει ...Μαφιόζος σίγουρα υπάρχει ανάμεσα μας πάντως ... Το έχουν καταλάβει κ οι πέτρες αυτό ... Click για ανάπτυξη... Από πού την έχεις αυτή την εντύπωση ; Μπας και "το είδες" στα χαρτιά, ή έχεις κάτι πιο χειροπιαστό ; Ρωτώ, μπας και βοηθηθούμε και οι υπόλοιποι...Ειδικά εγώ που έχω λυσσάξει να την βρω την που@ά@α (με συγχωρείτε, για το "γαλλικό"...)... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:33 Ο Guest 881237: #549 02-01-25 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: λυσσάξει να την βρω την που@ά@α... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: παρτσακλό... Click για ανάπτυξη... Κλαίω Σε ποια χαρτιά να το δω εννοείς ? Απλά πιστεύω ότι ένας από αυτούς που βγάλαμε (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) είναι η πόρνη ..... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:37 Η Υδροχόος έγραψε: #550 02-01-25 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σε ποια χαρτιά να το δω εννοείς ? Απλά πιστεύω ότι ένας από αυτούς που βγάλαμε (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) είναι η πόρνη ..... Click για ανάπτυξη... Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρώ" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:05 Ο Poirot έγραψε: #551 02-01-25 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) Click για ανάπτυξη... Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #552 02-01-25 12:09 Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:28 Ο Guest 881237: #553 02-01-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρό" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Click για ανάπτυξη... Αα οκ Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Click για ανάπτυξη... Nai Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Click για ανάπτυξη... Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Οκ Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:36 Ο Ουριήλ έγραψε: #554 02-01-25 12:36 Καλημερα αγαπητό Παλέρμο! Ψηφίζω την amie από τα Γαλλικά ΙΟΝ. Βγάζοντας τους πιθανούς πολίτες ακόμα πιστεύω ότι είτε ο Γιάννης και η ΙΟΝ είναι μαφιόζοι είτε ΙΟΝ μπορεί με Μεμ και ιερόδουλη ο αγαπητός Ουλτρα. Μέχρι στιγμής είμαι σίγουρος μόνο για την Υδρο αλλά μέχρι εκεί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Η Υδροχόος έγραψε: #555 02-01-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο που δε κερδίζουμε και πολλά έτσι. Έχουμε χορτάσει από σιωπές... Για μένα θα έπρεπε όλοι οι αθώοι να έχουν ψηφίσει. Γιατί με την ψήφο τους, μπορεί να επηρεάσουν και τους υπόλοιπους (αθώους...)... Εγώ, π.χ., έχω ψηφίσει. Αν δολοφονηθώ, δε θα έχω την ευκαιρία ν΄ αλλάξω την ψήφο μου... Βέβαια ψηφίζουν και οι μαφιόζοι...Οκ. Ας λειτουργήσει και το ένστικτο. Ποιόν θ΄ ακολουθήσουμε... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Ο Ουριήλ έγραψε: #556 02-01-25 12:38 Χρησιμοποιώ και την κάρτα Επιπλέον ψήφου @Reader Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:40 Ο Poirot έγραψε: #557 02-01-25 12:40 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 2 Ion. 2 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:42 Ο ultraviolence: #558 02-01-25 12:42 Ψηφίζω Ουριήλ Για τους ίδιους λόγους που τον ψήφισα την προηγούμενη φορά. Συν ότι πάει να βγάλει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού την Ιον μαφιοζα. Ενώ έχουμε μείνει 5. Συν ότι πάει να με βγάλει πόρνη. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #559 02-01-25 12:43 Μόλις παρατήρησα ότι με την δολοφονία θα μείνουμε 4 άτομα. Αν Μεμ και Ηον είναι μαφιόζοι με Ουλτρα ιερόδουλη το παιχνιδι έχει τελειώσει. Αν ο Γιάννης ήταν μαφιόζος αλλά η ιερόδουλη και ένας είναι ακόμα στο παιχνιδι θα ειναηι πάλι κακό, για να δούμε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:45 Η Reader έγραψε: #560 02-01-25 12:45 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence --> Ουριήλ Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 3 Ουριήλ 2 Ion. Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εεεε που να την πάρει η ευχή... Πώς είναι μαζί μας, βρε ultra μου και γλυκοκοιτάζει εκείνους η...να μην την πω τίποτα χειρότερο ; Click για ανάπτυξη... Το’χει αυτό ο ρόλος, τι να κάνουμ; Χωμένη στην διαφθορά ή τυπισσα. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τέλος πάντων. Καλά θα επικεντρωθώ στους μαφιόζους. Που κι εδώ δεν ξέρουμε αν είναι δύο ή ένας...Εύχομαι στους άλλους δυο που είναι φευγάτοι (Γιάννης, Κέιτ...) να κρύβεται ο ένας μαφιόζος. Αν, μάλιστα, σ' αυτούς είναι και η πόρνη...κοντεύουμε. Αλλά να είμαστε τόσο τυχεροί ; 2 στα 2 ; Χλωμό το κόβω... Click για ανάπτυξη... Δύσκολο μου φαίνεται να ήταν η Κέι μαφιόζος πάντως. Αν βάλουμε τα κουκιά κάτω….κατι μας λείπει τόσους γύρους, θεωρώ.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:54 Η Υδροχόος έγραψε: #546 02-01-25 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το’χει αυτό ο ρόλος, τι να κάνουμ; Χωμένη στην διαφθορά ή τυπισσα. Click για ανάπτυξη... Αν είμαι εδώ μέχρι το πέρας του παιχνιδιού (είναι και οι δολοφονίες...) θα την φτύσω, την άτιμη !! Την έχω άχτι απ΄ την αρχή...Γιατί με μπερδεύει ο ρόλος της. Και σαν μπερδεύομαι νευριάζω... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δύσκολο μου φαίνεται να ήταν η Κέι μαφιόζος πάντως. Αν βάλουμε τα κουκιά κάτω….κατι μας λείπει τόσους γύρους, θεωρώ. Click για ανάπτυξη... Άρα, είσαι κι εσύ προς το άλλο σενάριο (το πιο απαισιόδοξο...). Ένας μαφιόζος και η πόρνη ελεύθεροι κι ωραίοι... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:27 Ο Guest 881237: #547 02-01-25 11:27 Καλημέρα και καλή χρονιά! Αναμένουμε την ανακοίνωση της δολοφονίας στη 1 ... Θα φανούν πολλά .... Αν κι έχω την εντύπωση ότι η πόρνη ίσως κ να έχει φύγει ... Δεν ξέρω με έχει μπερδέψει ...Μαφιόζος σίγουρα υπάρχει ανάμεσα μας πάντως ... Το έχουν καταλάβει κ οι πέτρες αυτό ... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:31 Η Υδροχόος έγραψε: #548 02-01-25 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Καλημέρα και καλή χρονιά! Αναμένουμε την ανακοίνωση της δολοφονίας στη 1 ... Θα φανούν πολλά .... Αν κι έχω την εντύπωση ότι η πόρνη ίσως κ να έχει φύγει ... Δεν ξέρω με έχει μπερδέψει ...Μαφιόζος σίγουρα υπάρχει ανάμεσα μας πάντως ... Το έχουν καταλάβει κ οι πέτρες αυτό ... Click για ανάπτυξη... Από πού την έχεις αυτή την εντύπωση ; Μπας και "το είδες" στα χαρτιά, ή έχεις κάτι πιο χειροπιαστό ; Ρωτώ, μπας και βοηθηθούμε και οι υπόλοιποι...Ειδικά εγώ που έχω λυσσάξει να την βρω την που@ά@α (με συγχωρείτε, για το "γαλλικό"...)... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:33 Ο Guest 881237: #549 02-01-25 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: λυσσάξει να την βρω την που@ά@α... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: παρτσακλό... Click για ανάπτυξη... Κλαίω Σε ποια χαρτιά να το δω εννοείς ? Απλά πιστεύω ότι ένας από αυτούς που βγάλαμε (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) είναι η πόρνη ..... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:37 Η Υδροχόος έγραψε: #550 02-01-25 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σε ποια χαρτιά να το δω εννοείς ? Απλά πιστεύω ότι ένας από αυτούς που βγάλαμε (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) είναι η πόρνη ..... Click για ανάπτυξη... Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρώ" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:05 Ο Poirot έγραψε: #551 02-01-25 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) Click για ανάπτυξη... Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #552 02-01-25 12:09 Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:28 Ο Guest 881237: #553 02-01-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρό" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Click για ανάπτυξη... Αα οκ Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Click για ανάπτυξη... Nai Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Click για ανάπτυξη... Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Οκ Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:36 Ο Ουριήλ έγραψε: #554 02-01-25 12:36 Καλημερα αγαπητό Παλέρμο! Ψηφίζω την amie από τα Γαλλικά ΙΟΝ. Βγάζοντας τους πιθανούς πολίτες ακόμα πιστεύω ότι είτε ο Γιάννης και η ΙΟΝ είναι μαφιόζοι είτε ΙΟΝ μπορεί με Μεμ και ιερόδουλη ο αγαπητός Ουλτρα. Μέχρι στιγμής είμαι σίγουρος μόνο για την Υδρο αλλά μέχρι εκεί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Η Υδροχόος έγραψε: #555 02-01-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο που δε κερδίζουμε και πολλά έτσι. Έχουμε χορτάσει από σιωπές... Για μένα θα έπρεπε όλοι οι αθώοι να έχουν ψηφίσει. Γιατί με την ψήφο τους, μπορεί να επηρεάσουν και τους υπόλοιπους (αθώους...)... Εγώ, π.χ., έχω ψηφίσει. Αν δολοφονηθώ, δε θα έχω την ευκαιρία ν΄ αλλάξω την ψήφο μου... Βέβαια ψηφίζουν και οι μαφιόζοι...Οκ. Ας λειτουργήσει και το ένστικτο. Ποιόν θ΄ ακολουθήσουμε... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Ο Ουριήλ έγραψε: #556 02-01-25 12:38 Χρησιμοποιώ και την κάρτα Επιπλέον ψήφου @Reader Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:40 Ο Poirot έγραψε: #557 02-01-25 12:40 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 2 Ion. 2 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:42 Ο ultraviolence: #558 02-01-25 12:42 Ψηφίζω Ουριήλ Για τους ίδιους λόγους που τον ψήφισα την προηγούμενη φορά. Συν ότι πάει να βγάλει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού την Ιον μαφιοζα. Ενώ έχουμε μείνει 5. Συν ότι πάει να με βγάλει πόρνη. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #559 02-01-25 12:43 Μόλις παρατήρησα ότι με την δολοφονία θα μείνουμε 4 άτομα. Αν Μεμ και Ηον είναι μαφιόζοι με Ουλτρα ιερόδουλη το παιχνιδι έχει τελειώσει. Αν ο Γιάννης ήταν μαφιόζος αλλά η ιερόδουλη και ένας είναι ακόμα στο παιχνιδι θα ειναηι πάλι κακό, για να δούμε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:45 Η Reader έγραψε: #560 02-01-25 12:45 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence --> Ουριήλ Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 3 Ουριήλ 2 Ion. Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το’χει αυτό ο ρόλος, τι να κάνουμ; Χωμένη στην διαφθορά ή τυπισσα. Click για ανάπτυξη... Αν είμαι εδώ μέχρι το πέρας του παιχνιδιού (είναι και οι δολοφονίες...) θα την φτύσω, την άτιμη !! Την έχω άχτι απ΄ την αρχή...Γιατί με μπερδεύει ο ρόλος της. Και σαν μπερδεύομαι νευριάζω... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δύσκολο μου φαίνεται να ήταν η Κέι μαφιόζος πάντως. Αν βάλουμε τα κουκιά κάτω….κατι μας λείπει τόσους γύρους, θεωρώ. Click για ανάπτυξη... Άρα, είσαι κι εσύ προς το άλλο σενάριο (το πιο απαισιόδοξο...). Ένας μαφιόζος και η πόρνη ελεύθεροι κι ωραίοι...
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:27 Ο Guest 881237: #547 02-01-25 11:27 Καλημέρα και καλή χρονιά! Αναμένουμε την ανακοίνωση της δολοφονίας στη 1 ... Θα φανούν πολλά .... Αν κι έχω την εντύπωση ότι η πόρνη ίσως κ να έχει φύγει ... Δεν ξέρω με έχει μπερδέψει ...Μαφιόζος σίγουρα υπάρχει ανάμεσα μας πάντως ... Το έχουν καταλάβει κ οι πέτρες αυτό ... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:31 Η Υδροχόος έγραψε: #548 02-01-25 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Καλημέρα και καλή χρονιά! Αναμένουμε την ανακοίνωση της δολοφονίας στη 1 ... Θα φανούν πολλά .... Αν κι έχω την εντύπωση ότι η πόρνη ίσως κ να έχει φύγει ... Δεν ξέρω με έχει μπερδέψει ...Μαφιόζος σίγουρα υπάρχει ανάμεσα μας πάντως ... Το έχουν καταλάβει κ οι πέτρες αυτό ... Click για ανάπτυξη... Από πού την έχεις αυτή την εντύπωση ; Μπας και "το είδες" στα χαρτιά, ή έχεις κάτι πιο χειροπιαστό ; Ρωτώ, μπας και βοηθηθούμε και οι υπόλοιποι...Ειδικά εγώ που έχω λυσσάξει να την βρω την που@ά@α (με συγχωρείτε, για το "γαλλικό"...)... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:33 Ο Guest 881237: #549 02-01-25 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: λυσσάξει να την βρω την που@ά@α... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: παρτσακλό... Click για ανάπτυξη... Κλαίω Σε ποια χαρτιά να το δω εννοείς ? Απλά πιστεύω ότι ένας από αυτούς που βγάλαμε (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) είναι η πόρνη ..... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:37 Η Υδροχόος έγραψε: #550 02-01-25 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σε ποια χαρτιά να το δω εννοείς ? Απλά πιστεύω ότι ένας από αυτούς που βγάλαμε (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) είναι η πόρνη ..... Click για ανάπτυξη... Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρώ" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:05 Ο Poirot έγραψε: #551 02-01-25 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) Click για ανάπτυξη... Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #552 02-01-25 12:09 Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:28 Ο Guest 881237: #553 02-01-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρό" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Click για ανάπτυξη... Αα οκ Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Click για ανάπτυξη... Nai Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Click για ανάπτυξη... Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Οκ Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:36 Ο Ουριήλ έγραψε: #554 02-01-25 12:36 Καλημερα αγαπητό Παλέρμο! Ψηφίζω την amie από τα Γαλλικά ΙΟΝ. Βγάζοντας τους πιθανούς πολίτες ακόμα πιστεύω ότι είτε ο Γιάννης και η ΙΟΝ είναι μαφιόζοι είτε ΙΟΝ μπορεί με Μεμ και ιερόδουλη ο αγαπητός Ουλτρα. Μέχρι στιγμής είμαι σίγουρος μόνο για την Υδρο αλλά μέχρι εκεί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Η Υδροχόος έγραψε: #555 02-01-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο που δε κερδίζουμε και πολλά έτσι. Έχουμε χορτάσει από σιωπές... Για μένα θα έπρεπε όλοι οι αθώοι να έχουν ψηφίσει. Γιατί με την ψήφο τους, μπορεί να επηρεάσουν και τους υπόλοιπους (αθώους...)... Εγώ, π.χ., έχω ψηφίσει. Αν δολοφονηθώ, δε θα έχω την ευκαιρία ν΄ αλλάξω την ψήφο μου... Βέβαια ψηφίζουν και οι μαφιόζοι...Οκ. Ας λειτουργήσει και το ένστικτο. Ποιόν θ΄ ακολουθήσουμε... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Ο Ουριήλ έγραψε: #556 02-01-25 12:38 Χρησιμοποιώ και την κάρτα Επιπλέον ψήφου @Reader Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:40 Ο Poirot έγραψε: #557 02-01-25 12:40 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 2 Ion. 2 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:42 Ο ultraviolence: #558 02-01-25 12:42 Ψηφίζω Ουριήλ Για τους ίδιους λόγους που τον ψήφισα την προηγούμενη φορά. Συν ότι πάει να βγάλει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού την Ιον μαφιοζα. Ενώ έχουμε μείνει 5. Συν ότι πάει να με βγάλει πόρνη. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #559 02-01-25 12:43 Μόλις παρατήρησα ότι με την δολοφονία θα μείνουμε 4 άτομα. Αν Μεμ και Ηον είναι μαφιόζοι με Ουλτρα ιερόδουλη το παιχνιδι έχει τελειώσει. Αν ο Γιάννης ήταν μαφιόζος αλλά η ιερόδουλη και ένας είναι ακόμα στο παιχνιδι θα ειναηι πάλι κακό, για να δούμε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:45 Η Reader έγραψε: #560 02-01-25 12:45 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence --> Ουριήλ Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 3 Ουριήλ 2 Ion. Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και καλή χρονιά! Αναμένουμε την ανακοίνωση της δολοφονίας στη 1 ... Θα φανούν πολλά .... Αν κι έχω την εντύπωση ότι η πόρνη ίσως κ να έχει φύγει ... Δεν ξέρω με έχει μπερδέψει ...Μαφιόζος σίγουρα υπάρχει ανάμεσα μας πάντως ... Το έχουν καταλάβει κ οι πέτρες αυτό ...
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:31 Η Υδροχόος έγραψε: #548 02-01-25 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Καλημέρα και καλή χρονιά! Αναμένουμε την ανακοίνωση της δολοφονίας στη 1 ... Θα φανούν πολλά .... Αν κι έχω την εντύπωση ότι η πόρνη ίσως κ να έχει φύγει ... Δεν ξέρω με έχει μπερδέψει ...Μαφιόζος σίγουρα υπάρχει ανάμεσα μας πάντως ... Το έχουν καταλάβει κ οι πέτρες αυτό ... Click για ανάπτυξη... Από πού την έχεις αυτή την εντύπωση ; Μπας και "το είδες" στα χαρτιά, ή έχεις κάτι πιο χειροπιαστό ; Ρωτώ, μπας και βοηθηθούμε και οι υπόλοιποι...Ειδικά εγώ που έχω λυσσάξει να την βρω την που@ά@α (με συγχωρείτε, για το "γαλλικό"...)... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:33 Ο Guest 881237: #549 02-01-25 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: λυσσάξει να την βρω την που@ά@α... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: παρτσακλό... Click για ανάπτυξη... Κλαίω Σε ποια χαρτιά να το δω εννοείς ? Απλά πιστεύω ότι ένας από αυτούς που βγάλαμε (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) είναι η πόρνη ..... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:37 Η Υδροχόος έγραψε: #550 02-01-25 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σε ποια χαρτιά να το δω εννοείς ? Απλά πιστεύω ότι ένας από αυτούς που βγάλαμε (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) είναι η πόρνη ..... Click για ανάπτυξη... Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρώ" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:05 Ο Poirot έγραψε: #551 02-01-25 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) Click για ανάπτυξη... Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #552 02-01-25 12:09 Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:28 Ο Guest 881237: #553 02-01-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρό" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Click για ανάπτυξη... Αα οκ Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Click για ανάπτυξη... Nai Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Click για ανάπτυξη... Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Οκ Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:36 Ο Ουριήλ έγραψε: #554 02-01-25 12:36 Καλημερα αγαπητό Παλέρμο! Ψηφίζω την amie από τα Γαλλικά ΙΟΝ. Βγάζοντας τους πιθανούς πολίτες ακόμα πιστεύω ότι είτε ο Γιάννης και η ΙΟΝ είναι μαφιόζοι είτε ΙΟΝ μπορεί με Μεμ και ιερόδουλη ο αγαπητός Ουλτρα. Μέχρι στιγμής είμαι σίγουρος μόνο για την Υδρο αλλά μέχρι εκεί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Η Υδροχόος έγραψε: #555 02-01-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο που δε κερδίζουμε και πολλά έτσι. Έχουμε χορτάσει από σιωπές... Για μένα θα έπρεπε όλοι οι αθώοι να έχουν ψηφίσει. Γιατί με την ψήφο τους, μπορεί να επηρεάσουν και τους υπόλοιπους (αθώους...)... Εγώ, π.χ., έχω ψηφίσει. Αν δολοφονηθώ, δε θα έχω την ευκαιρία ν΄ αλλάξω την ψήφο μου... Βέβαια ψηφίζουν και οι μαφιόζοι...Οκ. Ας λειτουργήσει και το ένστικτο. Ποιόν θ΄ ακολουθήσουμε... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Ο Ουριήλ έγραψε: #556 02-01-25 12:38 Χρησιμοποιώ και την κάρτα Επιπλέον ψήφου @Reader Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:40 Ο Poirot έγραψε: #557 02-01-25 12:40 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 2 Ion. 2 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:42 Ο ultraviolence: #558 02-01-25 12:42 Ψηφίζω Ουριήλ Για τους ίδιους λόγους που τον ψήφισα την προηγούμενη φορά. Συν ότι πάει να βγάλει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού την Ιον μαφιοζα. Ενώ έχουμε μείνει 5. Συν ότι πάει να με βγάλει πόρνη. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #559 02-01-25 12:43 Μόλις παρατήρησα ότι με την δολοφονία θα μείνουμε 4 άτομα. Αν Μεμ και Ηον είναι μαφιόζοι με Ουλτρα ιερόδουλη το παιχνιδι έχει τελειώσει. Αν ο Γιάννης ήταν μαφιόζος αλλά η ιερόδουλη και ένας είναι ακόμα στο παιχνιδι θα ειναηι πάλι κακό, για να δούμε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:45 Η Reader έγραψε: #560 02-01-25 12:45 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence --> Ουριήλ Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 3 Ουριήλ 2 Ion. Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Καλημέρα και καλή χρονιά! Αναμένουμε την ανακοίνωση της δολοφονίας στη 1 ... Θα φανούν πολλά .... Αν κι έχω την εντύπωση ότι η πόρνη ίσως κ να έχει φύγει ... Δεν ξέρω με έχει μπερδέψει ...Μαφιόζος σίγουρα υπάρχει ανάμεσα μας πάντως ... Το έχουν καταλάβει κ οι πέτρες αυτό ... Click για ανάπτυξη... Από πού την έχεις αυτή την εντύπωση ; Μπας και "το είδες" στα χαρτιά, ή έχεις κάτι πιο χειροπιαστό ; Ρωτώ, μπας και βοηθηθούμε και οι υπόλοιποι...Ειδικά εγώ που έχω λυσσάξει να την βρω την που@ά@α (με συγχωρείτε, για το "γαλλικό"...)...
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:33 Ο Guest 881237: #549 02-01-25 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: λυσσάξει να την βρω την που@ά@α... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: παρτσακλό... Click για ανάπτυξη... Κλαίω Σε ποια χαρτιά να το δω εννοείς ? Απλά πιστεύω ότι ένας από αυτούς που βγάλαμε (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) είναι η πόρνη ..... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:37 Η Υδροχόος έγραψε: #550 02-01-25 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σε ποια χαρτιά να το δω εννοείς ? Απλά πιστεύω ότι ένας από αυτούς που βγάλαμε (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) είναι η πόρνη ..... Click για ανάπτυξη... Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρώ" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:05 Ο Poirot έγραψε: #551 02-01-25 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) Click για ανάπτυξη... Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #552 02-01-25 12:09 Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:28 Ο Guest 881237: #553 02-01-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρό" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Click για ανάπτυξη... Αα οκ Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Click για ανάπτυξη... Nai Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Click για ανάπτυξη... Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Οκ Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:36 Ο Ουριήλ έγραψε: #554 02-01-25 12:36 Καλημερα αγαπητό Παλέρμο! Ψηφίζω την amie από τα Γαλλικά ΙΟΝ. Βγάζοντας τους πιθανούς πολίτες ακόμα πιστεύω ότι είτε ο Γιάννης και η ΙΟΝ είναι μαφιόζοι είτε ΙΟΝ μπορεί με Μεμ και ιερόδουλη ο αγαπητός Ουλτρα. Μέχρι στιγμής είμαι σίγουρος μόνο για την Υδρο αλλά μέχρι εκεί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Η Υδροχόος έγραψε: #555 02-01-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο που δε κερδίζουμε και πολλά έτσι. Έχουμε χορτάσει από σιωπές... Για μένα θα έπρεπε όλοι οι αθώοι να έχουν ψηφίσει. Γιατί με την ψήφο τους, μπορεί να επηρεάσουν και τους υπόλοιπους (αθώους...)... Εγώ, π.χ., έχω ψηφίσει. Αν δολοφονηθώ, δε θα έχω την ευκαιρία ν΄ αλλάξω την ψήφο μου... Βέβαια ψηφίζουν και οι μαφιόζοι...Οκ. Ας λειτουργήσει και το ένστικτο. Ποιόν θ΄ ακολουθήσουμε... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Ο Ουριήλ έγραψε: #556 02-01-25 12:38 Χρησιμοποιώ και την κάρτα Επιπλέον ψήφου @Reader Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:40 Ο Poirot έγραψε: #557 02-01-25 12:40 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 2 Ion. 2 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:42 Ο ultraviolence: #558 02-01-25 12:42 Ψηφίζω Ουριήλ Για τους ίδιους λόγους που τον ψήφισα την προηγούμενη φορά. Συν ότι πάει να βγάλει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού την Ιον μαφιοζα. Ενώ έχουμε μείνει 5. Συν ότι πάει να με βγάλει πόρνη. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #559 02-01-25 12:43 Μόλις παρατήρησα ότι με την δολοφονία θα μείνουμε 4 άτομα. Αν Μεμ και Ηον είναι μαφιόζοι με Ουλτρα ιερόδουλη το παιχνιδι έχει τελειώσει. Αν ο Γιάννης ήταν μαφιόζος αλλά η ιερόδουλη και ένας είναι ακόμα στο παιχνιδι θα ειναηι πάλι κακό, για να δούμε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:45 Η Reader έγραψε: #560 02-01-25 12:45 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence --> Ουριήλ Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 3 Ουριήλ 2 Ion. Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: λυσσάξει να την βρω την που@ά@α... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: παρτσακλό... Click για ανάπτυξη... Κλαίω Σε ποια χαρτιά να το δω εννοείς ? Απλά πιστεύω ότι ένας από αυτούς που βγάλαμε (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) είναι η πόρνη .....
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 11:37 Η Υδροχόος έγραψε: #550 02-01-25 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σε ποια χαρτιά να το δω εννοείς ? Απλά πιστεύω ότι ένας από αυτούς που βγάλαμε (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) είναι η πόρνη ..... Click για ανάπτυξη... Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρώ" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:05 Ο Poirot έγραψε: #551 02-01-25 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) Click για ανάπτυξη... Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #552 02-01-25 12:09 Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:28 Ο Guest 881237: #553 02-01-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρό" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Click για ανάπτυξη... Αα οκ Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Click για ανάπτυξη... Nai Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Click για ανάπτυξη... Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Οκ Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:36 Ο Ουριήλ έγραψε: #554 02-01-25 12:36 Καλημερα αγαπητό Παλέρμο! Ψηφίζω την amie από τα Γαλλικά ΙΟΝ. Βγάζοντας τους πιθανούς πολίτες ακόμα πιστεύω ότι είτε ο Γιάννης και η ΙΟΝ είναι μαφιόζοι είτε ΙΟΝ μπορεί με Μεμ και ιερόδουλη ο αγαπητός Ουλτρα. Μέχρι στιγμής είμαι σίγουρος μόνο για την Υδρο αλλά μέχρι εκεί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Η Υδροχόος έγραψε: #555 02-01-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο που δε κερδίζουμε και πολλά έτσι. Έχουμε χορτάσει από σιωπές... Για μένα θα έπρεπε όλοι οι αθώοι να έχουν ψηφίσει. Γιατί με την ψήφο τους, μπορεί να επηρεάσουν και τους υπόλοιπους (αθώους...)... Εγώ, π.χ., έχω ψηφίσει. Αν δολοφονηθώ, δε θα έχω την ευκαιρία ν΄ αλλάξω την ψήφο μου... Βέβαια ψηφίζουν και οι μαφιόζοι...Οκ. Ας λειτουργήσει και το ένστικτο. Ποιόν θ΄ ακολουθήσουμε... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Ο Ουριήλ έγραψε: #556 02-01-25 12:38 Χρησιμοποιώ και την κάρτα Επιπλέον ψήφου @Reader Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:40 Ο Poirot έγραψε: #557 02-01-25 12:40 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 2 Ion. 2 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:42 Ο ultraviolence: #558 02-01-25 12:42 Ψηφίζω Ουριήλ Για τους ίδιους λόγους που τον ψήφισα την προηγούμενη φορά. Συν ότι πάει να βγάλει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού την Ιον μαφιοζα. Ενώ έχουμε μείνει 5. Συν ότι πάει να με βγάλει πόρνη. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #559 02-01-25 12:43 Μόλις παρατήρησα ότι με την δολοφονία θα μείνουμε 4 άτομα. Αν Μεμ και Ηον είναι μαφιόζοι με Ουλτρα ιερόδουλη το παιχνιδι έχει τελειώσει. Αν ο Γιάννης ήταν μαφιόζος αλλά η ιερόδουλη και ένας είναι ακόμα στο παιχνιδι θα ειναηι πάλι κακό, για να δούμε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:45 Η Reader έγραψε: #560 02-01-25 12:45 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence --> Ουριήλ Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 3 Ουριήλ 2 Ion. Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σε ποια χαρτιά να το δω εννοείς ? Απλά πιστεύω ότι ένας από αυτούς που βγάλαμε (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) είναι η πόρνη ..... Click για ανάπτυξη... Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρώ" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο...
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:05 Ο Poirot έγραψε: #551 02-01-25 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) Click για ανάπτυξη... Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #552 02-01-25 12:09 Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:28 Ο Guest 881237: #553 02-01-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρό" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Click για ανάπτυξη... Αα οκ Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Click για ανάπτυξη... Nai Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Click για ανάπτυξη... Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Οκ Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:36 Ο Ουριήλ έγραψε: #554 02-01-25 12:36 Καλημερα αγαπητό Παλέρμο! Ψηφίζω την amie από τα Γαλλικά ΙΟΝ. Βγάζοντας τους πιθανούς πολίτες ακόμα πιστεύω ότι είτε ο Γιάννης και η ΙΟΝ είναι μαφιόζοι είτε ΙΟΝ μπορεί με Μεμ και ιερόδουλη ο αγαπητός Ουλτρα. Μέχρι στιγμής είμαι σίγουρος μόνο για την Υδρο αλλά μέχρι εκεί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Η Υδροχόος έγραψε: #555 02-01-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο που δε κερδίζουμε και πολλά έτσι. Έχουμε χορτάσει από σιωπές... Για μένα θα έπρεπε όλοι οι αθώοι να έχουν ψηφίσει. Γιατί με την ψήφο τους, μπορεί να επηρεάσουν και τους υπόλοιπους (αθώους...)... Εγώ, π.χ., έχω ψηφίσει. Αν δολοφονηθώ, δε θα έχω την ευκαιρία ν΄ αλλάξω την ψήφο μου... Βέβαια ψηφίζουν και οι μαφιόζοι...Οκ. Ας λειτουργήσει και το ένστικτο. Ποιόν θ΄ ακολουθήσουμε... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Ο Ουριήλ έγραψε: #556 02-01-25 12:38 Χρησιμοποιώ και την κάρτα Επιπλέον ψήφου @Reader Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:40 Ο Poirot έγραψε: #557 02-01-25 12:40 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 2 Ion. 2 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:42 Ο ultraviolence: #558 02-01-25 12:42 Ψηφίζω Ουριήλ Για τους ίδιους λόγους που τον ψήφισα την προηγούμενη φορά. Συν ότι πάει να βγάλει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού την Ιον μαφιοζα. Ενώ έχουμε μείνει 5. Συν ότι πάει να με βγάλει πόρνη. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #559 02-01-25 12:43 Μόλις παρατήρησα ότι με την δολοφονία θα μείνουμε 4 άτομα. Αν Μεμ και Ηον είναι μαφιόζοι με Ουλτρα ιερόδουλη το παιχνιδι έχει τελειώσει. Αν ο Γιάννης ήταν μαφιόζος αλλά η ιερόδουλη και ένας είναι ακόμα στο παιχνιδι θα ειναηι πάλι κακό, για να δούμε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:45 Η Reader έγραψε: #560 02-01-25 12:45 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence --> Ουριήλ Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 3 Ουριήλ 2 Ion. Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: (νομίζω δεν επιτρέπεται να πω ποιος , αλλιώς θα έλεγα δεν έχω θέμα ) Click για ανάπτυξη... Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #552 02-01-25 12:09 Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:28 Ο Guest 881237: #553 02-01-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρό" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Click για ανάπτυξη... Αα οκ Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Click για ανάπτυξη... Nai Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Click για ανάπτυξη... Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Οκ Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:36 Ο Ουριήλ έγραψε: #554 02-01-25 12:36 Καλημερα αγαπητό Παλέρμο! Ψηφίζω την amie από τα Γαλλικά ΙΟΝ. Βγάζοντας τους πιθανούς πολίτες ακόμα πιστεύω ότι είτε ο Γιάννης και η ΙΟΝ είναι μαφιόζοι είτε ΙΟΝ μπορεί με Μεμ και ιερόδουλη ο αγαπητός Ουλτρα. Μέχρι στιγμής είμαι σίγουρος μόνο για την Υδρο αλλά μέχρι εκεί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Η Υδροχόος έγραψε: #555 02-01-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο που δε κερδίζουμε και πολλά έτσι. Έχουμε χορτάσει από σιωπές... Για μένα θα έπρεπε όλοι οι αθώοι να έχουν ψηφίσει. Γιατί με την ψήφο τους, μπορεί να επηρεάσουν και τους υπόλοιπους (αθώους...)... Εγώ, π.χ., έχω ψηφίσει. Αν δολοφονηθώ, δε θα έχω την ευκαιρία ν΄ αλλάξω την ψήφο μου... Βέβαια ψηφίζουν και οι μαφιόζοι...Οκ. Ας λειτουργήσει και το ένστικτο. Ποιόν θ΄ ακολουθήσουμε... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Ο Ουριήλ έγραψε: #556 02-01-25 12:38 Χρησιμοποιώ και την κάρτα Επιπλέον ψήφου @Reader Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:40 Ο Poirot έγραψε: #557 02-01-25 12:40 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 2 Ion. 2 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:42 Ο ultraviolence: #558 02-01-25 12:42 Ψηφίζω Ουριήλ Για τους ίδιους λόγους που τον ψήφισα την προηγούμενη φορά. Συν ότι πάει να βγάλει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού την Ιον μαφιοζα. Ενώ έχουμε μείνει 5. Συν ότι πάει να με βγάλει πόρνη. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #559 02-01-25 12:43 Μόλις παρατήρησα ότι με την δολοφονία θα μείνουμε 4 άτομα. Αν Μεμ και Ηον είναι μαφιόζοι με Ουλτρα ιερόδουλη το παιχνιδι έχει τελειώσει. Αν ο Γιάννης ήταν μαφιόζος αλλά η ιερόδουλη και ένας είναι ακόμα στο παιχνιδι θα ειναηι πάλι κακό, για να δούμε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:45 Η Reader έγραψε: #560 02-01-25 12:45 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence --> Ουριήλ Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 3 Ουριήλ 2 Ion. Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα...
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:28 Ο Guest 881237: #553 02-01-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρό" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Click για ανάπτυξη... Αα οκ Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Click για ανάπτυξη... Nai Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Click για ανάπτυξη... Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Οκ Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:36 Ο Ουριήλ έγραψε: #554 02-01-25 12:36 Καλημερα αγαπητό Παλέρμο! Ψηφίζω την amie από τα Γαλλικά ΙΟΝ. Βγάζοντας τους πιθανούς πολίτες ακόμα πιστεύω ότι είτε ο Γιάννης και η ΙΟΝ είναι μαφιόζοι είτε ΙΟΝ μπορεί με Μεμ και ιερόδουλη ο αγαπητός Ουλτρα. Μέχρι στιγμής είμαι σίγουρος μόνο για την Υδρο αλλά μέχρι εκεί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Η Υδροχόος έγραψε: #555 02-01-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο που δε κερδίζουμε και πολλά έτσι. Έχουμε χορτάσει από σιωπές... Για μένα θα έπρεπε όλοι οι αθώοι να έχουν ψηφίσει. Γιατί με την ψήφο τους, μπορεί να επηρεάσουν και τους υπόλοιπους (αθώους...)... Εγώ, π.χ., έχω ψηφίσει. Αν δολοφονηθώ, δε θα έχω την ευκαιρία ν΄ αλλάξω την ψήφο μου... Βέβαια ψηφίζουν και οι μαφιόζοι...Οκ. Ας λειτουργήσει και το ένστικτο. Ποιόν θ΄ ακολουθήσουμε... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Ο Ουριήλ έγραψε: #556 02-01-25 12:38 Χρησιμοποιώ και την κάρτα Επιπλέον ψήφου @Reader Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:40 Ο Poirot έγραψε: #557 02-01-25 12:40 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 2 Ion. 2 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:42 Ο ultraviolence: #558 02-01-25 12:42 Ψηφίζω Ουριήλ Για τους ίδιους λόγους που τον ψήφισα την προηγούμενη φορά. Συν ότι πάει να βγάλει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού την Ιον μαφιοζα. Ενώ έχουμε μείνει 5. Συν ότι πάει να με βγάλει πόρνη. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #559 02-01-25 12:43 Μόλις παρατήρησα ότι με την δολοφονία θα μείνουμε 4 άτομα. Αν Μεμ και Ηον είναι μαφιόζοι με Ουλτρα ιερόδουλη το παιχνιδι έχει τελειώσει. Αν ο Γιάννης ήταν μαφιόζος αλλά η ιερόδουλη και ένας είναι ακόμα στο παιχνιδι θα ειναηι πάλι κακό, για να δούμε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:45 Η Reader έγραψε: #560 02-01-25 12:45 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence --> Ουριήλ Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 3 Ουριήλ 2 Ion. Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κάτσε...μην παρεξηγηθώ. Εννοώ μπας και το είδες σε "χαρτιά/φλιτζάνι/ταρό" κ.λπ. Αστειάκι ήταν... Click για ανάπτυξη... Αα οκ Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι ; Το πιστεύεις ότι βγήκε ;; Μακάρι να 'χεις δίκιο... Click για ανάπτυξη... Nai Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σας ευχαριστούμε πολύ !! Άγρυπνοι φρουροί αυτά τα παιδιά... Όχι, σα μερικούς μερικούς που ακόμα δε έχουν συνέλθει από την κραιπάλη των γιορτών... Πού είναι οι πολίτες (λέμε τώρα...) του Παλέρμο, καλέ ;; Δε θα φιληθούμε ; Δε θα χαιρετηθούμε πριν τη δολοφονία ; Τί στο καλό ; Ή ντίρλα είστε όλοι ή χωρίς συναισθήματα... Click για ανάπτυξη... Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εμείς απλώς να διευκρινίσουμε ότι το να κάνετε εικασίες για το ποιος είναι μαφιόζος και ποιος είναι πόρνη προφανώς και επιτρέπεται, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να πείτε, φερ' ειπείν, "η Reader είναι μάγισσα" ή "ο Poirot είναι γιατρός", ιδιαίτερα όσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Οκ
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:36 Ο Ουριήλ έγραψε: #554 02-01-25 12:36 Καλημερα αγαπητό Παλέρμο! Ψηφίζω την amie από τα Γαλλικά ΙΟΝ. Βγάζοντας τους πιθανούς πολίτες ακόμα πιστεύω ότι είτε ο Γιάννης και η ΙΟΝ είναι μαφιόζοι είτε ΙΟΝ μπορεί με Μεμ και ιερόδουλη ο αγαπητός Ουλτρα. Μέχρι στιγμής είμαι σίγουρος μόνο για την Υδρο αλλά μέχρι εκεί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Η Υδροχόος έγραψε: #555 02-01-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο που δε κερδίζουμε και πολλά έτσι. Έχουμε χορτάσει από σιωπές... Για μένα θα έπρεπε όλοι οι αθώοι να έχουν ψηφίσει. Γιατί με την ψήφο τους, μπορεί να επηρεάσουν και τους υπόλοιπους (αθώους...)... Εγώ, π.χ., έχω ψηφίσει. Αν δολοφονηθώ, δε θα έχω την ευκαιρία ν΄ αλλάξω την ψήφο μου... Βέβαια ψηφίζουν και οι μαφιόζοι...Οκ. Ας λειτουργήσει και το ένστικτο. Ποιόν θ΄ ακολουθήσουμε... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Ο Ουριήλ έγραψε: #556 02-01-25 12:38 Χρησιμοποιώ και την κάρτα Επιπλέον ψήφου @Reader Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:40 Ο Poirot έγραψε: #557 02-01-25 12:40 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 2 Ion. 2 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:42 Ο ultraviolence: #558 02-01-25 12:42 Ψηφίζω Ουριήλ Για τους ίδιους λόγους που τον ψήφισα την προηγούμενη φορά. Συν ότι πάει να βγάλει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού την Ιον μαφιοζα. Ενώ έχουμε μείνει 5. Συν ότι πάει να με βγάλει πόρνη. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #559 02-01-25 12:43 Μόλις παρατήρησα ότι με την δολοφονία θα μείνουμε 4 άτομα. Αν Μεμ και Ηον είναι μαφιόζοι με Ουλτρα ιερόδουλη το παιχνιδι έχει τελειώσει. Αν ο Γιάννης ήταν μαφιόζος αλλά η ιερόδουλη και ένας είναι ακόμα στο παιχνιδι θα ειναηι πάλι κακό, για να δούμε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:45 Η Reader έγραψε: #560 02-01-25 12:45 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence --> Ουριήλ Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 3 Ουριήλ 2 Ion. Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα αγαπητό Παλέρμο! Ψηφίζω την amie από τα Γαλλικά ΙΟΝ. Βγάζοντας τους πιθανούς πολίτες ακόμα πιστεύω ότι είτε ο Γιάννης και η ΙΟΝ είναι μαφιόζοι είτε ΙΟΝ μπορεί με Μεμ και ιερόδουλη ο αγαπητός Ουλτρα. Μέχρι στιγμής είμαι σίγουρος μόνο για την Υδρο αλλά μέχρι εκεί
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Η Υδροχόος έγραψε: #555 02-01-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο που δε κερδίζουμε και πολλά έτσι. Έχουμε χορτάσει από σιωπές... Για μένα θα έπρεπε όλοι οι αθώοι να έχουν ψηφίσει. Γιατί με την ψήφο τους, μπορεί να επηρεάσουν και τους υπόλοιπους (αθώους...)... Εγώ, π.χ., έχω ψηφίσει. Αν δολοφονηθώ, δε θα έχω την ευκαιρία ν΄ αλλάξω την ψήφο μου... Βέβαια ψηφίζουν και οι μαφιόζοι...Οκ. Ας λειτουργήσει και το ένστικτο. Ποιόν θ΄ ακολουθήσουμε... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Ο Ουριήλ έγραψε: #556 02-01-25 12:38 Χρησιμοποιώ και την κάρτα Επιπλέον ψήφου @Reader Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:40 Ο Poirot έγραψε: #557 02-01-25 12:40 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 2 Ion. 2 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:42 Ο ultraviolence: #558 02-01-25 12:42 Ψηφίζω Ουριήλ Για τους ίδιους λόγους που τον ψήφισα την προηγούμενη φορά. Συν ότι πάει να βγάλει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού την Ιον μαφιοζα. Ενώ έχουμε μείνει 5. Συν ότι πάει να με βγάλει πόρνη. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #559 02-01-25 12:43 Μόλις παρατήρησα ότι με την δολοφονία θα μείνουμε 4 άτομα. Αν Μεμ και Ηον είναι μαφιόζοι με Ουλτρα ιερόδουλη το παιχνιδι έχει τελειώσει. Αν ο Γιάννης ήταν μαφιόζος αλλά η ιερόδουλη και ένας είναι ακόμα στο παιχνιδι θα ειναηι πάλι κακό, για να δούμε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:45 Η Reader έγραψε: #560 02-01-25 12:45 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence --> Ουριήλ Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 3 Ουριήλ 2 Ion. Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Προφανώς περιμένουν να κόψουν αντιδράσεις μετά την δολοφονία... Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο που δε κερδίζουμε και πολλά έτσι. Έχουμε χορτάσει από σιωπές... Για μένα θα έπρεπε όλοι οι αθώοι να έχουν ψηφίσει. Γιατί με την ψήφο τους, μπορεί να επηρεάσουν και τους υπόλοιπους (αθώους...)... Εγώ, π.χ., έχω ψηφίσει. Αν δολοφονηθώ, δε θα έχω την ευκαιρία ν΄ αλλάξω την ψήφο μου... Βέβαια ψηφίζουν και οι μαφιόζοι...Οκ. Ας λειτουργήσει και το ένστικτο. Ποιόν θ΄ ακολουθήσουμε...
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:38 Ο Ουριήλ έγραψε: #556 02-01-25 12:38 Χρησιμοποιώ και την κάρτα Επιπλέον ψήφου @Reader Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:40 Ο Poirot έγραψε: #557 02-01-25 12:40 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 2 Ion. 2 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:42 Ο ultraviolence: #558 02-01-25 12:42 Ψηφίζω Ουριήλ Για τους ίδιους λόγους που τον ψήφισα την προηγούμενη φορά. Συν ότι πάει να βγάλει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού την Ιον μαφιοζα. Ενώ έχουμε μείνει 5. Συν ότι πάει να με βγάλει πόρνη. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #559 02-01-25 12:43 Μόλις παρατήρησα ότι με την δολοφονία θα μείνουμε 4 άτομα. Αν Μεμ και Ηον είναι μαφιόζοι με Ουλτρα ιερόδουλη το παιχνιδι έχει τελειώσει. Αν ο Γιάννης ήταν μαφιόζος αλλά η ιερόδουλη και ένας είναι ακόμα στο παιχνιδι θα ειναηι πάλι κακό, για να δούμε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:45 Η Reader έγραψε: #560 02-01-25 12:45 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence --> Ουριήλ Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 3 Ουριήλ 2 Ion. Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:40 Ο Poirot έγραψε: #557 02-01-25 12:40 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 2 Ion. 2 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:42 Ο ultraviolence: #558 02-01-25 12:42 Ψηφίζω Ουριήλ Για τους ίδιους λόγους που τον ψήφισα την προηγούμενη φορά. Συν ότι πάει να βγάλει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού την Ιον μαφιοζα. Ενώ έχουμε μείνει 5. Συν ότι πάει να με βγάλει πόρνη. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #559 02-01-25 12:43 Μόλις παρατήρησα ότι με την δολοφονία θα μείνουμε 4 άτομα. Αν Μεμ και Ηον είναι μαφιόζοι με Ουλτρα ιερόδουλη το παιχνιδι έχει τελειώσει. Αν ο Γιάννης ήταν μαφιόζος αλλά η ιερόδουλη και ένας είναι ακόμα στο παιχνιδι θα ειναηι πάλι κακό, για να δούμε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:45 Η Reader έγραψε: #560 02-01-25 12:45 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence --> Ουριήλ Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 3 Ουριήλ 2 Ion. Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 2 Ion. 2 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:42 Ο ultraviolence: #558 02-01-25 12:42 Ψηφίζω Ουριήλ Για τους ίδιους λόγους που τον ψήφισα την προηγούμενη φορά. Συν ότι πάει να βγάλει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού την Ιον μαφιοζα. Ενώ έχουμε μείνει 5. Συν ότι πάει να με βγάλει πόρνη. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #559 02-01-25 12:43 Μόλις παρατήρησα ότι με την δολοφονία θα μείνουμε 4 άτομα. Αν Μεμ και Ηον είναι μαφιόζοι με Ουλτρα ιερόδουλη το παιχνιδι έχει τελειώσει. Αν ο Γιάννης ήταν μαφιόζος αλλά η ιερόδουλη και ένας είναι ακόμα στο παιχνιδι θα ειναηι πάλι κακό, για να δούμε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:45 Η Reader έγραψε: #560 02-01-25 12:45 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence --> Ουριήλ Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 3 Ουριήλ 2 Ion. Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψηφίζω Ουριήλ Για τους ίδιους λόγους που τον ψήφισα την προηγούμενη φορά. Συν ότι πάει να βγάλει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού την Ιον μαφιοζα. Ενώ έχουμε μείνει 5. Συν ότι πάει να με βγάλει πόρνη.
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #559 02-01-25 12:43 Μόλις παρατήρησα ότι με την δολοφονία θα μείνουμε 4 άτομα. Αν Μεμ και Ηον είναι μαφιόζοι με Ουλτρα ιερόδουλη το παιχνιδι έχει τελειώσει. Αν ο Γιάννης ήταν μαφιόζος αλλά η ιερόδουλη και ένας είναι ακόμα στο παιχνιδι θα ειναηι πάλι κακό, για να δούμε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:45 Η Reader έγραψε: #560 02-01-25 12:45 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence --> Ουριήλ Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 3 Ουριήλ 2 Ion. Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μόλις παρατήρησα ότι με την δολοφονία θα μείνουμε 4 άτομα. Αν Μεμ και Ηον είναι μαφιόζοι με Ουλτρα ιερόδουλη το παιχνιδι έχει τελειώσει. Αν ο Γιάννης ήταν μαφιόζος αλλά η ιερόδουλη και ένας είναι ακόμα στο παιχνιδι θα ειναηι πάλι κακό, για να δούμε
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 12:45 Η Reader έγραψε: #560 02-01-25 12:45 @Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence --> Ουριήλ Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 3 Ουριήλ 2 Ion. Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ
@Ουριήλ, έχε υπόψη ότι πλέον η ψήφος σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να την αλλάξεις! Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01 Ion. --> Ουριήλ Memetchi ultraviolence --> Ουριήλ Ουριήλ --> Ion. (x2) Υδροχόος --> Ουριήλ Ψήφοι 3 Ουριήλ 2 Ion. Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion. Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ