Palermo #50

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 3)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,641 μηνύματα.
Στο μεταξύ, λίγο πέρα από την έρημη Piazza Pretoria, εκτυλίσσεται ο εξής διάλογος:

Reader: Δεν μιλάνε και ανησυχώ.
Poirot: Μα πώς ξέρεις ότι δεν μιλάνε;
Reader: Δεν βλέπεις; Δεν είναι κανένας στην κεντρική πλατεία. Η πόλη είναι έρημη, έχουν κλειστεί όλοι σπίτια τους φοβισμένοι και ψήνουν βασιλόπιτες!
Poirot: Όχι όλοι, Reader. Όχι όλοι. Στη γιάφκα υπάρχει ακόμα κίνηση...
Reader: Ωχ, όχι. Πρέπει να κινητοποιήσουμε τους πολίτες!
Poirot: Κάτσε εδώ! Ας κερδίσει ο καλύτερος... :whistle:

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,669 μηνύματα.
Πέρα από εμένα θα ήθελα να ρωτήσω όλους τους πολίτες.

Ποιον ή ποια θεωρείτε ότι είναι αρκετά υποπτος
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ψηφίζω Ουριήλ...

Τί τώρα τί Πέμπτη πρωί...
Είσαι σίγουρη ; Έχεις σκεφτεί ότι πέφτεις στη παγίδα της μαφίας

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,575 μηνύματα.

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,669 μηνύματα.
Κατανοητό
Πρώτα εσύ και ύστερα ο Memetchi. Εσάς τους δύο θεωρώ...
Μέχρι την Πέμπτη δείτε όλα τα μηνύματα μου από την αρχή. Ένα μήνυμα μου που για διάφορους λόγους δεν μπορώ να δείξω, δειχνει ξεκάθαρα την αθωότητα μου. Αλλά πέρα από αυτό πιστεύεις ότι ως μαφιόζος θα ψήφιζα τον Γιάννη, Ιο και Μέμ, τους πιο υποπτους;

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,641 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01
  1. Ion.
  2. Memetchi
  3. ultraviolence
  4. Ουριήλ
  5. Υδροχόος --> Ουριήλ
Ψήφοι
1 Ουριήλ

Η χώρα των φαντασμάτων

Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12]
Micro - Δολοφονία [29/12]
giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12]

Οριστικές αποχωρήσεις
nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12]

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion.
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Είσαι σίγουρη ; Έχεις σκεφτεί ότι πέφτεις στη παγίδα της μαφίας
Είναι λίγο κουκιά μετρημένα. Είμαστε 5 εναπομείναντες. Βγάζω τον εαυτό μου εκτός - ως αθώα - οπότε μένουν 4 ύποπτοι. Αν βγάλω και τον ultra, που θεωρώ αθώο, μένετε 3...

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι λίγο κουκιά μετρημένα. Είμαστε 5 εναπομείναντες. Βγάζω τον εαυτό μου εκτός - ως αθώα - οπότε μένουν 4 ύποπτοι. Αν βγάλω και τον ultra, που θεωρώ αθώο, μένετε 3...
Και πρέπει να είμαστε πιο προσεκτική, γιατι αν φύγουν δύο πολίτες έχουμε χάσει.

Ο Μεμ και ο Ουλτρα παίζουν αρκετά προσεκτικά, τα ποσοστά μου δείχνουν ότι κατά πάσα πιθανότητα ενασ από αυτούς είναι η ιερόδουλη

Έπειτα έχω την αγαπητή Ιον φαβορί για μαφία

Να ξέρεις ότι αν είσαι με την Μαφια πραγματικά σου βγάζω το καπέλο, ανυπομονώ την Πέμπτη για να δω τους ρόλους

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Μέχρι την Πέμπτη δείτε όλα τα μηνύματα μου από την αρχή. Ένα μήνυμα μου που για διάφορους λόγους δεν μπορώ να δείξω, δειχνει ξεκάθαρα την αθωότητα μου.
Θα το κάνω, οκ.
Αλλά πέρα από αυτό πιστεύεις ότι ως μαφιόζος θα ψήφιζα τον Γιάννη, Ιο και Μέμ, τους πιο υποπτους;
Ειδικά τον Γιάννη, γιατί να μην τον ψήφιζες ; Ήμασταν όλοι εναντίον του. Ακόμα και για ξεκάρφωμα, θα μπορούσες να κάνεις το ίδιο. Για να το χρησιμοποιήσεις και ως άλλοθι...

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,232 μηνύματα.

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ειδικά τον Γιάννη, γιατί να μην τον ψήφιζες ; Ήμασταν όλοι εναντίον του. Ακόμα και για ξεκάρφωμα, θα μπορούσες να κάνεις το ίδιο. Για να το χρησιμοποιήσεις και ως άλλοθι...
Αν δεις τα μηνύματα μου ήμουν ο πρώτος που τον κατηγόρησε ευθέως

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλαζω ψήφο στη πρώην συνάδελφο ΚΕΙΤ

Για να υπάρξει ισοψηφία.

Αλλαζω ψήφο σε Μεμετσι τότε, είδα παλιό ποστ

Μπορεί να έχουν πάει ήδη. Είναι ακόμα νωρίς στο παιχνιδι αλλά αυτό που κραταμε (ποσοστά)

Ο πιο ύποπτος για εμενα για σήμερα:
Γιάννης. Το τελευταίο που έγραψε ότι για να γίνει ισοψηφία ήδη η ψηφοφορία που προκλήθηκε από ισοψηφία ψηφίζει την Κειτ. Φωνάζει αρκετά red flag

Δεύτερος ύποπτος: Micro Δεν έχω πολλά στοιχεία αλλά από την αρχική ψήφο στην Ιον και μετά την ψήφο στην Κειτ δείχνει κάποια πράγματα

πιθανη ιερόδουλη: Ιον η οποία αρνείτε να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Αν ήταν μαφιοζα θα έκανε μια προσπάθεια ενώ ως ιερόδουλη μπορεί να τα έχει παρατήσει
Δεύτερον: Ο Νεαρός από το μήνυμα

Μπορεί να είναι σινιάλο αν και κάνει αστεία αλλα θα ήταν έξυπνο

Τι άλλο σκέφτομαι θα δειξει αύριο. Αυτά μέχρι στιγμής
Αν δείτε εδώ πέρα είναι οι αποδείξεις ότι ήμουν ο πρώτος που έφερε όλους τους υποπτουσ στο προσκήνιο, δείτε τα μηνύματα μου, κάπου κρύβεται η αθωότητα μου

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,421 μηνύματα.
Η δολοφονία θα ανακοινωθεί την Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου, στη 13:00
Οκ ... Λέω να ψηφίσω κι εγώ τωρα... Τον Ουριήλ ... Ο λόγος είναι ότι η συμπεριφορά του είναι περίεργη κ πολύ καχύποπτη... Ισχυρίζεται ότι είναι αθώος κ μάλιστα ότι υπάρχει μήνυμα του που το αποδεικνύει αλλά δεν μας το δείχνει... Δεν το καταλαβαίνω αυτό ... Εφόσον είναι κάτι που έχει ήδη ειπωθεί δημόσια... Και γενικότερα φασκει κι αντιφάσκει...

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,232 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 02/01
  1. Ion. --> Ουριήλ
  2. Memetchi
  3. ultraviolence
  4. Ουριήλ
  5. Υδροχόος --> Ουριήλ
Ψήφοι
2 Ουριήλ

Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12]
Micro - Δολοφονία [29/12]
giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12]

Οριστικές αποχωρήσεις
nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12]

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion.
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,087 μηνύματα.
Αν δείτε εδώ πέρα είναι οι αποδείξεις ότι ήμουν ο πρώτος που έφερε όλους τους υποπτουσ στο προσκήνιο, δείτε τα μηνύματα μου, κάπου κρύβεται η αθωότητα μου
Oλους; Στο συγκεκριμενο ποστ που παραθετεις, γραφεις για Γιαννη (που δεν ξερουμε τι παιζει), Μικρο (αθωος), νεαρο (αθωος) και Ιον (που εφερε πισω την Υδροχοο κι αρα λογικά αθώα)
Οποτε οχι, κανεναν υποπτο δεν εφερες στο προσκήνιο, σόρρυ κιόλας. Απλά τους εφερες άδικα στο προσκήνιο, να ξερουμε και τι λεμε :P

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Oλους; Στο συγκεκριμενο ποστ που παραθετεις, γραφεις για Γιαννη (που δεν ξερουμε τι παιζει), Μικρο (αθωος), νεαρο (αθωος) και Ιον (που εφερε πισω την Υδροχοο κι αρα λογικά αθώα)
Οποτε οχι, κανεναν υποπτο δεν εφερες στο προσκήνιο, σόρρυ κιόλας. Απλά τους εφερες άδικα στο προσκήνιο, να ξερουμε και τι λεμε :P
Με έπιασες άτιμε :giveup: :redface:

Πέρα από την πλάκα ήταν ποστ της πρώτης μέρας, αλλα γιατί να έβαζα τον Γιάννη στη κορυφή και να επέλεγα την Κειτ αν ημουν μαφιόζος μαζί τους όπως λέτε. Έκανα λάθος με Νεαρο και Μικρο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι μαφιόζος... δεν συμφωνείς;

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ευχές για καλή Πρωτοχρονιά!

Τα λέμε την Πέμπτη, 02/01/2025, στις 09:00.

Reader

Διάσημο μέλος

Αγαπημένοι κάτοικοι του Παλέρμο, σας ευχόμαστε καλή χρονιά!
Να έχετε ένα υπέροχο 2025, με υγεία, ευτυχία και πολλές όμορφες στιγμές!

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια