Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.526 εγγεγραμμένα μέλη και 3.576.343 μηνύματα σε 106.326 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 426 άτομα.
Εκεί, ακριβώς, πήγαινε το μυαλό μου κι εμένα. Σ΄ αυτή την τριάδα. Θεωρώ δε ότι ο Μέμε είναι η πόρνη (αν και λίγη σημασία έχει, και στη μαφία να είναι το ίδιο κάνει...). Έχει χρησιμοποιήσει τη λέξη κάμποσες φορές. Και αυτό κάτι μου κάνει. Κάτι μου δημιουργεί. Ίσως είναι κι ένα σινιάλιο για τους μαφιόζους...
Δεν καταλαβαίνω η αλήθεια είναι αλλά δε με χαλάει κιόλας.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πάντως, όσον αφορά την Ιον όλοι σπεύσαμε να την πούμε αθώα (κι εγώ μαζί). Αλλά δεν θα ήταν μια καλή τεχνική ο μαφιόζος να φέρει έναν δολοφονημένο έτσι ώστε να αθωωθεί στα μάτια μας; Αν είναι με κάποιον που έχει ξαναπαιξει δηλαδή και την δασκαλεψε.
Δεν λέω ότι ισχύει, αλλά θα ήταν ένα πιθανό σενάριο, όχι;
Αυτό που θα ήθελα να πω (στην περίπτωση που είμαι το θύμα και δεν μπορέσω να ξαναμιλήσω...), είναι ότι υπάρχει μια ύποπτη τριάδα. Και ένας να είναι αθώος, οι άλλοι δυο "παίζει" να είναι έχοχοι...
Οπότε, ίσως οι πολίτες να πρέπει να στραφούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα...
Εκεί, ακριβώς, πήγαινε το μυαλό μου κι εμένα. Σ΄ αυτή την τριάδα. Θεωρώ δε ότι ο Μέμε είναι η πόρνη (αν και λίγη σημασία έχει, και στη μαφία να είναι το ίδιο κάνει...). Έχει χρησιμοποιήσει τη λέξη κάμποσες φορές. Και αυτό κάτι μου κάνει. Κάτι μου δημιουργεί. Ίσως είναι κι ένα σινιάλιο για τους μαφιόζους...
Επισης αυτό που έχω να πω είναι δείτε τις ψήφους. Όσο αθώο κι αν φαίνεται την πρώτη μέρα, οι μαφιόζοι μπορεί να στοχοποιήσουν ένα άτομο… μπορεί και το λιγότερο έμπειρο σαν την Ιον. Επισης μπορεί και να ψηφίσουν ο ένας τον αλλον. Τα κραταμε
Γιατι ο γιαννης πραγματι στις 2 πρωτες ψηφοφοριες ειχε στοχοποιησει την Ιον , οποτε θα τον εδειχνε ο ουριηλ τοσο φανερα ;
Επισης πρωτου αλλαξει (καταλαθος?) την ψηφο του σε νεαρο ειχε ψηφισει τον γιαννη
Ο μεμε με τον ουριηλ ειχαν καποιες μικρες ανταλλαγες πυρων αλλα χωρις ιδιαιτερη εκταση και ενταση
Πάντως, όσον αφορά την Ιον όλοι σπεύσαμε να την πούμε αθώα (κι εγώ μαζί). Αλλά δεν θα ήταν μια καλή τεχνική ο μαφιόζος να φέρει έναν δολοφονημένο έτσι ώστε να αθωωθεί στα μάτια μας; Αν είναι με κάποιον που έχει ξαναπαιξει δηλαδή και την δασκαλεψε.
Δεν λέω ότι ισχύει, αλλά θα ήταν ένα πιθανό σενάριο, όχι;
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.369 μηνύματα.
θα ήθελες να απαντήσεις σε αυτό ; Δεδομένου ότι ήσουν ο μόνος που δεν αλλαξες την ψήφο σου προς εμένα , παρόλο που επανέφερα έναν (αρκετά πιθανό ) πολίτη ...
Σε εκείνη τη φάση και να ήθελα δεν μπορούσα να αλλάξω ψήφο διότι ήμουν σκοπιά. Επίσης τίποτα δεν λέει αυτή η κίνηση. Θα μπορούσε να ήταν ξεκάρφωμα ή και συνεννοημένο. Παρόλα αυτά για τώρα όντως δείχνει μια αθωότητα από μεριάς σου αυτή η κίνηση.
Που ακομα περιμενω να μου απαντησει ποια ειναι τα πραγματα που σχολιασε εχθες ο μεμε και θα μας βοηθησουν . Στο συγκεκριμενο αυτο χωριο Μου δινει το vibe οτι προσπαθει να περαστει ως αυτοκρατορας
Η σκέψη μου μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ οπότε κρατάω επιφυλάξεις για το πότε θα την αποκαλύψω. Ειδικά όσο θεωρώ τον μεμέτσι αθώο. Αν δείξει σημάδια πως δεν είναι τότε ίσως κάψει μαζί και την συνένοχο του με τα όσα είπε.
Πάντως για την ώρα από το κάδρο έχω βγάλει Μεμε, Ούλτρα και εσένα. Πόρνη υποψιάζομαι τον nearos που έλεγε πολλά υπονοούμενα. Υδροχόος και Ιον επίσης θα είναι εκτός εάν δεν έκαναν κάποιο ριψοκίνδυνο έξυπνο play μεταξύ τους.
Με την εις άτοπον απαγωγή, μένουν Ουριήλ και Κέιτ. Πόσες πιθανότητες να έτυχαν πάλι αυτοί οι δύο μαζί σε αυτό το ρόλο; Υποπτεύομαι μόνο τον Ουριήλ για τώρα.
Οπότε πριν την δολοφονία θα ψηφίσω Ουριήλ. Και το όλο παιχνίδι του με δημιουργεί υποψίες.
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.369 μηνύματα.
Θα ήταν εύκολο η μαφία να πέσει πάνω μου αλλά θα καλούσα τους πολίτες όπως έκανε ο Μικρο να δουν τα μηνύματα μου από την αρχή. Το πρώτο άτομο που υποπτεύθηκα ήταν ο Γιάννης μιας που έπαιζε αρκετά safe σε σημαντική ψηφοφορία που προήλθε από ισοψηφία.
Για να μην χαθούν δυο πολίτες σήμερα @Readerχρησιμοποιώ την εξαίρεση ψηφοφορίας για εμένα.
Οι μαφιόζοι σίγουρα κρύβονται σε όσους προσπαθούν να με ψηφίσουν όποτε το πιο επικίνδυνο τρίο για εμένα είναι ο @giannis που είπα τους λόγους μου, ο Ουλτρα που σαν σχέδιο φέρνει συχνα τον μικρό μπροστά @Micro που δεν θα μου έκανε εντύπωση να σε δολοφονούσαν σήμερα και τρίτον για τον Μεμ που μοιάζει για την ιερόδουλη
Αν δούμε την προηγούμενη ψηφοφορία με την ισοψηφία και τα μηνύματα κάποια βγάζουν μάτι. Επειδή έχω μια δουλειά τώρα θα τα αναφέρω μέχρι το βράδυ
Ο Ουριήλ δεν είναι πόρνη. Αν ήταν, δεν θα έπαιζε την εξαίρεση. Θα επέτρεπε να φύγει με ψηφοφορία για να κερδίσει έναν ακόμη γύρο η μαφία. Άρα είναι είτε μαφιόζος είτε πολίτης..
Τι λέτε;
Μενει ένα λεπτό. Αν δεν είμαι εδώ, δώστε προσοχή σε παλιά μηνύματα και χρησιμοποιήστε τους ρόλους σας σωστά την νύχτα. Καλή τύχη!
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.