29-12-24

12:54
Διακρινω διστακτικότητα , ουδετερότητα - αχρωμα μυνήματα , εμμονή σε Ιον . Για το ύφος των μηνυματων του δηλαδη κυριως , δεν εχει πεσει σε κάποιο λογικό σφαλμα ή κατιΓιατί;
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.373 εγγεγραμμένα μέλη και 3.556.290 μηνύματα σε 105.724 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 382 άτομα.
Διακρινω διστακτικότητα , ουδετερότητα - αχρωμα μυνήματα , εμμονή σε Ιον . Για το ύφος των μηνυματων του δηλαδη κυριως , δεν εχει πεσει σε κάποιο λογικό σφαλμα ή κατιΓιατί;
Ποιος άλλος δικαιολογήθηκε θεωρείς; Πέρα από εμάς τους 3 που κληθήκαμε οι άλλοι απλά σχολίασαν τα γεγονότα θα έλεγα. Έχεις κάποιον στο μυαλό σου;Πιο πολύ ύποπτοι μου φαίνονται εμένα πάντως αυτοί που αμέσως δικαιολογούνται και τα ρίχνουν σε άλλους (πχ άπειρους) ..
Εντωμεταξύ την ψηφίζει δεύτερη φορά, αλλά στην ψηφοφορία της ισοβαθμίας ψήφισε Κειτ. Σκέφτηκε κάτι άλλο σήμερα;Διακρινω διστακτικότητα , ουδετερότητα - αχρωμα μυνήματα , εμμονή σε Ιον . Για το ύφος των μηνυματων του δηλαδη κυριως , δεν εχει πεσει σε κάποιο λογικό σφαλμα ή κατι
Μα κι εγώ κλήθηκα . Αλλά το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζει ο καθένας . Εκεί φαίνονται πράγματα ...Ποιος άλλος δικαιολογήθηκε θεωρείς; Πέρα από εμάς τους 3 που κληθήκαμε οι άλλοι απλά σχολίασαν τα γεγονότα θα έλεγα. Έχεις κάποιον στο μυαλό σου;
Ε γι'αυτό την σκότωσαν.Μα δεν την είχε υποψιαστεί κάποιος
Αυτό δεν γίνεται ωστόσο, δεν έχουμε πληροφοριοδότηΜπορει η επιθετικότητά της να σήμαινε εξ αρχης οτι γνωριζε κάποιον ρόλο...
Μπα αυτό ήταν το στυλ της και την προηγούμενη φορά. Κρίμα γιατί ήταν από τους παίκτες που μιλάνε αρκετά στις συζητήσεις.Μπορει η επιθετικότητά της να σήμαινε εξ αρχης οτι γνωριζε κάποιον ρόλο...
Από την Κειτ. Από τη στιγμή που αποχώρησε, ο μόνος τρόπος να ευθύνεται για τη δολοφονία είναι να ήταν μαφία η Κειτ και να εκτέλεσε το έργο ο επόμενος. Πόσες πιθανότητες να ήταν κάτι τέτοιο;Μόλις είδα ότι η Υδροχόος είχε μια ψήφο χτες.
Θεωρώ ότι δεν ήταν καλό θυμα, πάντως. Εννοώ καλή επιλογή εκ μέρους της μαφίας. Συμφωνώ στο ότι μιλάει πολύ αλλά θυμάσαι και στο προηγούμενο ότι έβλεπε τους πάντες ενόχους κι έβγαζε κάτι περίεργα σενάρια. Θέλω να πω, έναν παίκτη που παίζει τόσο ενεργητικά, συνήθως τον θες εντός παιχνιδιού για να κάνει χαμό. Εκτός αν την δολοφόνησαν για να προκαλέσουν χαμό, μιας και είχε δείξε ανησυχίες για διάφορα άτομα. Θα δούμε.Μπα αυτό ήταν το στυλ της και την προηγούμενη φορά. Κρίμα γιατί ήταν από τους παίκτες που μιλάνε αρκετά στις συζητήσεις.
Δεν νομίζω να θέλανε να εκτεθούν με αυτόν τον τρόπο , δηλαδή κάνει μπαμ . Κάτι μου λέει ότι η κειτ είναι αθώα τελικά ... Βασικά έχω μπερδευτείΑπό τη στιγμή που αποχώρησε, ο μόνος τρόπος να ευθύνεται για τη δολοφονία είναι να ήταν μαφία η Κειτ και να εκτέλεσε το έργο ο επόμενος. Πόσες πιθανότητες να ήταν κάτι τέτοιο;
Αυτό . Εγώ βασικά θεωρώ άδικο το ότι έφυγε γιατί είχε πει νομίζω ότι δεν θα έχει χρόνο χτες , οπότε δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τον εαυτό της κ να παίξει γενικά.Δε μας έδωσε και κανενα σημαντικό λόγο η Κειτ βεβαια αλλά όπως και να'χει, τι γνώμη έχετε γενικά;
Στην ουσία σε αυτό σου το μήνυμα τι μας λες ; Οτι αν εσυ ήσουν μαφία δεν θα σκότωνες την Υδροχόο ; Ενισχύεις τις υποψίες που είχα για εσενα , και αν πραγματι ωθησες τον ιατρο να σωσει εμενα αυτο σημαινει οτι θα ειχες περισσοτερες πιθανοτητες για μια πετυχημένη δολοφονίαΘεωρώ ότι δεν ήταν καλό θυμα, πάντως. Εννοώ καλή επιλογή εκ μέρους της μαφίας. Συμφωνώ στο ότι μιλάει πολύ αλλά θυμάσαι και στο προηγούμενο ότι έβλεπε τους πάντες ενόχους κι έβγαζε κάτι περίεργα σενάρια. Θέλω να πω, έναν παίκτη που παίζει τόσο ενεργητικά, συνήθως τον θες εντός παιχνιδιού για να κάνει χαμό. Εκτός αν την δολοφόνησαν για να προκαλέσουν χαμό, μιας και είχε δείξε ανησυχίες για διάφορα άτομα. Θα δούμε.
Τι εννοείςΟτι αν εσυ ήσουν μαφία δεν θα σκότωνες την Υδροχόο ; Ενισχύεις τις υποψίες που είχα για εσενα , κα
Αυτό λέω, ναι.Στην ουσία σε αυτό σου το μήνυμα τι μας λες ; Οτι αν εσυ ήσουν μαφία δεν θα σκότωνες την Υδροχόο ;
Δεν είναι κάθε μέρα Χριστουγέννα για να είμαι μαφιόζος. Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, είναι δυνατόν να έχω και ρόλο πολίτη.Ενισχύεις τις υποψίες που είχα για εσενα , και αν πραγματι ωθησες τον ιατρο να σωσει εμενα αυτο σημαινει οτι θα ειχες περισσοτερες πιθανοτητες για μια πετυχημένη δολοφονία
Ότι είμαι μαφιόζος, αυτό εννοεί.Τι εννοείς