16-09-24

17:16
Παιδιά να ενημερώσω πως διαβάζω τα υπόλοιπα μηνύματα του thread και θα απαντήσω λίαν συντόμως. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,366 εγγεγραμμένα μέλη και 3,555,304 μηνύματα σε 105,695 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 420 άτομα.
Είναι ΤζότζιΑς μην απαντήσω κι εγώ τότε να πάει σε Τσοτσι …
Έλα Τσοτσι μου επιτέλους. Κανε κάτι γιατι αν δεν απαντήσεις με κάποια λογική είμαι ύποπτος *facepalm*Παιδιά να ενημερώσω πως διαβάζω τα υπόλοιπα μηνύματα του thread και θα απαντήσω λίαν συντόμως. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Αν το γράψεις σωστά, θα το σκεφτώΈλα Τσοτσι μου επιτέλους. Κανε κάτι γιατι αν δεν απαντήσεις με κάποια λογική είμαι ύποπτος *facepalm*
Να χαίρεσαι γιατί πιο πριν σε είπα ΤαοτσιΑν το γράψεις σωστά, θα το σκεφτώ![]()
Μην αγχώνεσαι. Το εννοώ. Δεν καιγόμαστε. Έχω καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα.Με συγχωρείτε ; Ώρα για ορθογραφικά είναι, όταν "καιγόμαστε" ;
Και να με συμπαθάτε, δηλαδή...
Ζήτησες κατανόηση, Τζότζι μου, δείξε την κιόλας...
Έχεις καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα ; Και πότε, βρε κορίτσι μου καλό, θα τα παραθέσεις ;Μην αγχώνεσαι. Το εννοώ. Δεν καιγόμαστε. Έχω καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα.
Στέλνω φιλάκια πολλάΈχεις καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα ; Και πότε, βρε κορίτσι μου καλό, θα τα παραθέσεις ;
Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεσαι...στο παρά πέντε, κυριολεκτικά.
Εντάξει, είσαι πανέμορφη (κάνεις άνετα για VIP...), αλλά δε γίνεται να τάζουμε λαμπάδα για να σε δούμε...
Κοίτα, όπως το βλέπω εγώ, ακόμα και μαφία να είναι, αν πάμε στον Ουριηλ ή σε εσάς, πάλι θα γλιτώσει. Όμως αν γλιτώσει επειδή έχουμε δείξει κατανόηση στην απουσία της, θα είναι μια άδικη νίκη θεωρώ. Οπότε έτσι πορεύομαι.Σε κάθε περίπτωση, είμαι πολύ δύσπιστη απέναντί της. Ίσως και άδικα...
Μα πολίτης...και να εξαφανίζεται ; Λίγο περίεργο. Μα όχι απίθανο (ειδικά αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι...)...
Αν ακόμα και τώρα δε μου έχεις εμπιστοσύνη, λυπάμαι που θα το πω αλλά κάτι (θα) σημαίνει...Κοίτα, όπως το βλέπω εγώ, ακόμα και μαφία να είναι, αν πάμε στον Ουριηλ ή σε εσάς, πάλι θα γλιτώσει. Όμως αν γλιτώσει επειδή έχουμε δείξει κατανόηση στην απουσία της, θα είναι μια άδικη νίκη θεωρώ. Οπότε έτσι πορεύομαι.
Άλλαξε κάτι και δεν το είδα; Παραμένω στο ότι είναι ένας από τους 3 σας κατά πάσα πιθανότητα και ξεκαθάρισα ότι αν είναι η Βάσω τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι που η Ριντερ μας κατέστρεψε, όπως επίσης αν είναι η Τζοτζι που αποφασίσαμε να δείξουμε κατανόηση σε αυτό που μας ζήτησε. Ο,τι λεω είναι ξεκάθαρο.Αν ακόμα και τώρα δε μου έχεις εμπιστοσύνη, λυπάμαι που θα το πω αλλά κάτι (θα) σημαίνει...
Άλλαξε, ναι.Άλλαξε κάτι και δεν το είδα; Παραμένω στο ότι είναι ένας από τους 3 σας κατά πάσα πιθανότητα και ξεκαθάρισα ότι αν είναι η Βάσω τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι που η Ριντερ μας κατέστρεψε, όπως επίσης αν είναι η Τζοτζι που αποφασίσαμε να δείξουμε κατανόηση σε αυτό που μας ζήτησε. Ο,τι λεω είναι ξεκάθαρο.
Μα και να την έφερε πίσω η Ριντερ δεν κάνει την Βάσω αυτόματα πολίτη. Αν είναι μαφιοζα και δεν το καταλάβουμε λάθος του κεφαλιού μας.Άλλαξε κάτι και δεν το είδα; Παραμένω στο ότι είναι ένας από τους 3 σας κατά πάσα πιθανότητα και ξεκαθάρισα ότι αν είναι η Βάσω τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι που η Ριντερ μας κατέστρεψε, όπως επίσης αν είναι η Τζοτζι που αποφασίσαμε να δείξουμε κατανόηση σε αυτό που μας ζήτησε. Ο,τι λεω είναι ξεκάθαρο.
όχι δεν μου λέει γιατί μπορεί να μπλοφάρεις για να ακολουθήσουμε το σχεδιό σου. Δεν μπορείτε και οι τρεις να λέτε την αλήθειαΆλλαξε, ναι.
Από εκεί που σε θεωρούσα αντίπαλο (άρα μαφιόζο...) σε θεωρώ δικό μας άτομο...
Αν αυτό δε σου λέει κάτι, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο...
Όχι Ουριηλ, δεν συμφωνώ. Αν είχαμε διώξει μια μαφιόζο και την έφερε πίσω ενώ μπορούσε να φέρει τον Γιάννη που ως μάγισσα είδε ότι τον δολοφόνησαν (μόνο η μάγισσα αλλιώς μπορεί να σκοτώσει), τότε είναι δικό της λάθος. Θεώρησε εσάς αθώους επειδή εσείς δεν τη ψηφίσατε. Μάγισσα ήταν, όχι πληροφοριοδότης να έχει κάτι σίγουρο τη δεύτερη μέρα. Δεν μπορούμε εμείς να φορτωθούμε την ενδεχόμενη επαναφορά ενός μαφιόζου σε παιχνίδι 10 ατόμων.Μα και να την έφερε πίσω η Ριντερ δεν κάνει την Βάσω αυτόματα πολίτη. Αν είναι μαφιοζα και δεν το καταλάβουμε λάθος του κεφαλιού μας.
Ναι...και σας "παίζω όλους στα δάχτυλα". Είναι και η εμπειρία μου στο Παλέρμο τέτοια, που μου επιτρέπεται να το κάνω...όχι δεν μου λέει γιατί μπορεί να μπλοφάρεις για να ακολουθήσουμε το σχεδιό σου. Δεν μπορείτε και οι τρεις να λέτε την αλήθεια