Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:39 Η Pak έγραψε: #1.761 30-08-24 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν σε προβληματίζει που η Κειτ ψήφισε ριντερ; Δεν θεωρείς οτι αυτό την αθωώνει; Click για ανάπτυξη... Η Κειτ πριν φύγει έκανε τα αδύνατα δυνατά για να την γλιτώσει και μετά δεν είπε ούτε μια κουβέντα (εκτός και αν έχασα το μήνυμά της), 1% της αφήνω να είναι αθώα. Το ότι η Κειτ ψήφισε την Ριντερ με κάνει να πιστεύω ακόμα περισσότερο στην ενοχή της. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αν ήμουν εγώ ο μαφιόζος τότε σήμερα γιατί να πεθάνεις; Τον πραγματικο έδωσες και για αυτό έφυγες Click για ανάπτυξη... Ίσως για να μπορείς να λες αυτή την στιγμή όσα λες; Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.422 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:43 Ο Libertus έγραψε: #1.762 30-08-24 16:43 Τα φαντάσματα (όχι οι οριστικά αποχωρήσαντες) μπορείτε να γράφετε στο θέμα και να ψηφίζετε για τις επόμενες 3 ώρες. Η Ηχώ από το Υπερπέραν λήγει στις 18:09. Δεν παίζετε κάρτες. Η ασυλία του Αυτοκράτορα σήμερα δίνεται στον giannhs2001. Δεν μπορείτε να τον ψηφίσετε. Ψηφοφορία για Παρασκευή 30/8 American Economist --> Chem2000 BeatrixKiddo --> Chem2000 Chem2000 giannhs2001 --> Reader Hased Babis --> Chem2000 Joji (φάντασμα)--> Reader juanium --> Reader Kate1914 (φάντασμα) --> Reader Micro --> Ουριήλ Memetchi (φάντασμα) --> Chem2000 nearos Pak --> Reader Reader --> ultraviolence ultraviolence --> Reader Ουριήλ --> Micro Ψήφοι 6 Reader 4 Chem2000 1 Micro Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία Joji - Δολοφονία Memetchi - Ψηφοφορία Pak - Δολοφονία ultraviolence - Δολοφονία Οριστικές αποχωρήσεις Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση [Αρχιμαφιόζος] rafaela11 - Ψηφοφορία [Πληροφοριοδότης] Queenara - Απουσίες [Ιατρός] Ουριήλ - Δολοφονία [???] Απουσίες Queenara #1, #2 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Hased Babis Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Joji Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Reader Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία απο Reader Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Kate1934 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Hased Babis Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:44 Η Pak έγραψε: #1.763 30-08-24 16:44 Ο Γιάννης πού είναι; Γιατί δε μιλάει; Εν τω μεταξύ δεν έχω ιδέα γτ του έδωσε ασυλία ο Αυτοκράτορας. Τελευταία επεξεργασία: 30 Αυγούστου 2024 Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:46 Ο Memetchi έγραψε: #1.764 30-08-24 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτό είναι που θέλετε να δείξετε προς τα έξω. Με "υποπτεύθηκε" και την φάγατε για να έρθουν πάνω μου τα βλέμματα και να έχουμε σήμερα λιγότερα νούμερα στη λιστα, αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Κάποιον θέλατε να κινητοποιηθεί. Δε λέω παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Η Κειτ πριν φύγει έκανε τα αδύνατα δυνατά για να την γλιτώσει και μετά δεν είπε ούτε μια κουβέντα (εκτός και αν έχασα το μήνυμά της), 1% της αφήνω να είναι αθώα. Κατ έμε το ότι η Κειτ ψήφισε την Ριντερ με κάνει να πιστεύω ακόμα περισσότερο στην ενοχή της. Click για ανάπτυξη... Τι δεν καταλαβαινεις; Κειτ ψηφίζει Ρίντερ. Δεν θα εκαιγε ποτε ένα μαφιόζο ενώ έχουν φύγει όλοι οι ύποπτοι. Να ξες όταν τελειώσει αυτό θα σου πω ένα τεράστιο ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ίσως για να μπορείς να λες αυτή την στιγμή όσα λες; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήξερα ότι θα πέσει η ηχω; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:51 Ο ultraviolence: #1.765 30-08-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Click για ανάπτυξη... Εξήγησα το γιατί. #1743. Με το να ψηφίσει Reader, είναι να δείχνει στους πολίτες ενοχή δική μου. Άρα πάει να διώξει τις ψήφους που έχει μαζέψει η Reader. Όσον αφορά το ποιος λέει ψέματα, από χθες επανειλημμένα λες ψέματα/ανακρίβειες και το έχω δείξει με ποστ. Παραποιείς λόγια μου, λες ότι ψήφισα τελευταίος τον Πουαρώ (η @Pak σε αναίρεσε συγκεκριμένα) και διαβάζεις λεγόμενα όπως σε συμφέρει να τα διαβάσεις. Βλ χθες το ποστ της ραφ με το κομμα και το όμως. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:51 Η Reader έγραψε: #1.766 30-08-24 16:51 Εγώ πλέον πιστεύω τον memetchi Ψηφίζω Chem2000 Παιδιά, η Ραφαέλα ψήφισε τον Ultra και τον ανέφερε στα τελευταία της λόγια. Καταλαβαίνω ότι με υποψιάζεστε αλλά σας παρακαλώ, έχουμε ξεκάθαρο μαφιόζο μπροστά μας. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:52 Ο ultraviolence: #1.767 30-08-24 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πλέον πιστεύω τον memetchi Ψηφίζω Chem2000 Παιδιά, η Ραφαέλα ψήφισε τον Ultra και τον ανέφερε στα τελευταία της λόγια. Καταλαβαίνω ότι με υποψιάζεστε αλλά σας παρακαλώ, έχουμε ξεκάθαρο μαφιόζο μπροστά μας. Click για ανάπτυξη... Άντε! Συμφωνείς με Μεμε; Ε δεν το πιστεύω! Ξεχνάς μάλλον ποιανού το όνομα έγραψε πρώτο στη λίστα Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:54 Ο Memetchi έγραψε: #1.768 30-08-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ε το να ψηφίσει Reader, είναι να δείχνει στους πολίτες ενοχή δική μου. Άρα πάει να διώξει τις ψήφους που έχει μαζέψει η Reader. Click για ανάπτυξη... Τι λες; Την ψηφιζει για να φυγει. Γιατί δεν πάει στην Τσεμ άμα η Τσεμ ειναι αθώα; Γιατι πάει στη μαφία; Δεν εξηγείς λες ασυναρτησίες βασισμένος στο οτι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:55 Η Reader έγραψε: #1.769 30-08-24 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Άντε! Συμφωνείς με Μεμε; Ε δεν το πιστεύω! Ξεχνάς μάλλον ποιανού το όνομα έγραψε πρώτο στη λίστα Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα όμως ποιανού το όνομα και ψήφισε και ανέφερε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:56 Η Pak έγραψε: #1.770 30-08-24 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Τι δεν καταλαβαινεις; Κειτ ψηφίζει Ρίντερ. Δεν θα εκαιγε ποτε ένα μαφιόζο ενώ έχουν φύγει όλοι οι ύποπτοι. Να ξες όταν τελειώσει αυτό θα σου πω ένα τεράστιο ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ Γιατί ήξερα ότι θα πέσει η ηχω; Click για ανάπτυξη... Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:57 Ο ultraviolence: #1.771 30-08-24 16:57 Παιδια μιλήστε, πείτε κάτι. Δε θέλω να κάνω παραθέσεις με Μεμε μόνος μου. Ποια είναι η γνωμη σας; Μιλήστε. Ακόμα και αν είναι να υποστηρίξετε τον Μεμε, μιλήστε. Άμα δεν λέτε τη γνώμη σας πως θα πάτε παρακάτω; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τι λες; Την ψηφιζει για να φυγει. Γιατί δεν πάει στην Τσεμ άμα η Τσεμ ειναι αθώα; Γιατι πάει στη μαφία; Δεν εξηγείς λες ασυναρτησίες βασισμένος στο οτι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους Click για ανάπτυξη... Γιατί πάτε να βγάλετε την Τσεμ μαφιόζο ρε Μεμε Την Κέιτ την εχω δώσει στο πιάτο ότι είναι ο ΔΑ. Δεν μπορεί να σας ακολουθεί πλέον σε τέτοια ζητήματα γιατί αυτοαναιρειστε. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Αυγούστου 2024 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Η Pak έγραψε: #1.772 30-08-24 16:59 Πάντως η Ραφαέλα με έχει μπερδέψει πολύ, ξέρω τα μηνύματά της οριακά καλύτερα από το πάτερ ημών τόσες φορές που τα έχω διαβάσει. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ήθελα πολύ να ακούσω την σκέψη της πίσω από αυτά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Ο Memetchi έγραψε: #1.773 30-08-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντίθεσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... Για ονομα Πακ, τώρα τι κάνει; Φαγώθηκε να βγάλει τη Κειτ ΔΑ και τώρα λέει ότι η ΔΑ ψηφίζει τη μαφία για να βγάλει τις υποψίες απο τη μαφία. Είναι δυνατόν; Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Τοσο σε έχει παραπλανήσει; Επίσης εγώ δεν είπα ψέματα. Δείξε μου τι είπα. Η Ραφαέλα τον έδωσε στεγνά και συμφώνησε ότι είναι ένοχος που το παίζει αθώος. Τι άλλο να κάνω για να το δεις; Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Με κάλυψε ο φίλος αυτό θα έλεγα Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:02 Ο giannhs2001: #1.774 30-08-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @giannhs2001 Παλι θα κάτσεις στη μέση αμέτοχος; Μήπως είσαι η πόρνη και δεν μας το λες; Και οι αλλοι που εχθες με ψηφισαν γιατι δεν βγαινουν να μιλησουν; Που ειναι η Τσεμ; Θα ερθει να ψηφισει ριντερ στα τελευταια 5 λεπτά; Click για ανάπτυξη... Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Από βλακεία στο τέλος του παιχνιδιού ρίχνεις διπλή σε έναν ανενεργό λογαριασμό για να σώσεις δύο άτομα που είχαν 50-50 τις υποψίες πάνω τους; Και το θεάρεστο έργο ολοκληρώνεται μία μέρα μετά με την Κέιτ να ρίχνει προφυλάκιση στην Queenara ακυρώνοντας χωρίς λόγο μία ψηφοφορία. Τώρα αν το έπαιξαν τόσο άσχημα και είναι όντως αθώες ε δεν μπορώ να φταίω εγώ. Όταν κάνεις κινήσεις που για πολίτης είναι αψυχολόγητες είναι νομοτελειακό πως θα στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου. ----- Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:03 Ο ultraviolence: #1.775 30-08-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:04 Ο Memetchi έγραψε: #1.776 30-08-24 17:04 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. Click για ανάπτυξη... Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:05 Ο Memetchi έγραψε: #1.777 30-08-24 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ νικάει με τη μαφία, δεν θα κάψει άλλο μαφιόζο όταν ήδη έχουν φύγει. Αν η Τσεμ ηταν αθώα θα ήθελε να την κάψει, όχι να τη σώσει. Άσε τα ψόφια Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:06 Η Pak έγραψε: #1.778 30-08-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Ραφαέλα ανάφερε ΠΡΩΤΟ τον Ουλτρα. Click για ανάπτυξη... @Memetchi giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:07 Ο giannhs2001: #1.779 30-08-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:09 Ο Memetchi έγραψε: #1.780 30-08-24 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Memetchi Click για ανάπτυξη... Πρώτη μέρα όχι πρώτο στη λίστα Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Click για ανάπτυξη... ......... πολύ πειστικό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν σε προβληματίζει που η Κειτ ψήφισε ριντερ; Δεν θεωρείς οτι αυτό την αθωώνει; Click για ανάπτυξη... Η Κειτ πριν φύγει έκανε τα αδύνατα δυνατά για να την γλιτώσει και μετά δεν είπε ούτε μια κουβέντα (εκτός και αν έχασα το μήνυμά της), 1% της αφήνω να είναι αθώα. Το ότι η Κειτ ψήφισε την Ριντερ με κάνει να πιστεύω ακόμα περισσότερο στην ενοχή της. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αν ήμουν εγώ ο μαφιόζος τότε σήμερα γιατί να πεθάνεις; Τον πραγματικο έδωσες και για αυτό έφυγες Click για ανάπτυξη... Ίσως για να μπορείς να λες αυτή την στιγμή όσα λες;
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.422 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:43 Ο Libertus έγραψε: #1.762 30-08-24 16:43 Τα φαντάσματα (όχι οι οριστικά αποχωρήσαντες) μπορείτε να γράφετε στο θέμα και να ψηφίζετε για τις επόμενες 3 ώρες. Η Ηχώ από το Υπερπέραν λήγει στις 18:09. Δεν παίζετε κάρτες. Η ασυλία του Αυτοκράτορα σήμερα δίνεται στον giannhs2001. Δεν μπορείτε να τον ψηφίσετε. Ψηφοφορία για Παρασκευή 30/8 American Economist --> Chem2000 BeatrixKiddo --> Chem2000 Chem2000 giannhs2001 --> Reader Hased Babis --> Chem2000 Joji (φάντασμα)--> Reader juanium --> Reader Kate1914 (φάντασμα) --> Reader Micro --> Ουριήλ Memetchi (φάντασμα) --> Chem2000 nearos Pak --> Reader Reader --> ultraviolence ultraviolence --> Reader Ουριήλ --> Micro Ψήφοι 6 Reader 4 Chem2000 1 Micro Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία Joji - Δολοφονία Memetchi - Ψηφοφορία Pak - Δολοφονία ultraviolence - Δολοφονία Οριστικές αποχωρήσεις Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση [Αρχιμαφιόζος] rafaela11 - Ψηφοφορία [Πληροφοριοδότης] Queenara - Απουσίες [Ιατρός] Ουριήλ - Δολοφονία [???] Απουσίες Queenara #1, #2 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Hased Babis Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Joji Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Reader Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία απο Reader Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Kate1934 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Hased Babis Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:44 Η Pak έγραψε: #1.763 30-08-24 16:44 Ο Γιάννης πού είναι; Γιατί δε μιλάει; Εν τω μεταξύ δεν έχω ιδέα γτ του έδωσε ασυλία ο Αυτοκράτορας. Τελευταία επεξεργασία: 30 Αυγούστου 2024 Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:46 Ο Memetchi έγραψε: #1.764 30-08-24 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτό είναι που θέλετε να δείξετε προς τα έξω. Με "υποπτεύθηκε" και την φάγατε για να έρθουν πάνω μου τα βλέμματα και να έχουμε σήμερα λιγότερα νούμερα στη λιστα, αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Κάποιον θέλατε να κινητοποιηθεί. Δε λέω παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Η Κειτ πριν φύγει έκανε τα αδύνατα δυνατά για να την γλιτώσει και μετά δεν είπε ούτε μια κουβέντα (εκτός και αν έχασα το μήνυμά της), 1% της αφήνω να είναι αθώα. Κατ έμε το ότι η Κειτ ψήφισε την Ριντερ με κάνει να πιστεύω ακόμα περισσότερο στην ενοχή της. Click για ανάπτυξη... Τι δεν καταλαβαινεις; Κειτ ψηφίζει Ρίντερ. Δεν θα εκαιγε ποτε ένα μαφιόζο ενώ έχουν φύγει όλοι οι ύποπτοι. Να ξες όταν τελειώσει αυτό θα σου πω ένα τεράστιο ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ίσως για να μπορείς να λες αυτή την στιγμή όσα λες; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήξερα ότι θα πέσει η ηχω; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:51 Ο ultraviolence: #1.765 30-08-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Click για ανάπτυξη... Εξήγησα το γιατί. #1743. Με το να ψηφίσει Reader, είναι να δείχνει στους πολίτες ενοχή δική μου. Άρα πάει να διώξει τις ψήφους που έχει μαζέψει η Reader. Όσον αφορά το ποιος λέει ψέματα, από χθες επανειλημμένα λες ψέματα/ανακρίβειες και το έχω δείξει με ποστ. Παραποιείς λόγια μου, λες ότι ψήφισα τελευταίος τον Πουαρώ (η @Pak σε αναίρεσε συγκεκριμένα) και διαβάζεις λεγόμενα όπως σε συμφέρει να τα διαβάσεις. Βλ χθες το ποστ της ραφ με το κομμα και το όμως. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:51 Η Reader έγραψε: #1.766 30-08-24 16:51 Εγώ πλέον πιστεύω τον memetchi Ψηφίζω Chem2000 Παιδιά, η Ραφαέλα ψήφισε τον Ultra και τον ανέφερε στα τελευταία της λόγια. Καταλαβαίνω ότι με υποψιάζεστε αλλά σας παρακαλώ, έχουμε ξεκάθαρο μαφιόζο μπροστά μας. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:52 Ο ultraviolence: #1.767 30-08-24 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πλέον πιστεύω τον memetchi Ψηφίζω Chem2000 Παιδιά, η Ραφαέλα ψήφισε τον Ultra και τον ανέφερε στα τελευταία της λόγια. Καταλαβαίνω ότι με υποψιάζεστε αλλά σας παρακαλώ, έχουμε ξεκάθαρο μαφιόζο μπροστά μας. Click για ανάπτυξη... Άντε! Συμφωνείς με Μεμε; Ε δεν το πιστεύω! Ξεχνάς μάλλον ποιανού το όνομα έγραψε πρώτο στη λίστα Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:54 Ο Memetchi έγραψε: #1.768 30-08-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ε το να ψηφίσει Reader, είναι να δείχνει στους πολίτες ενοχή δική μου. Άρα πάει να διώξει τις ψήφους που έχει μαζέψει η Reader. Click για ανάπτυξη... Τι λες; Την ψηφιζει για να φυγει. Γιατί δεν πάει στην Τσεμ άμα η Τσεμ ειναι αθώα; Γιατι πάει στη μαφία; Δεν εξηγείς λες ασυναρτησίες βασισμένος στο οτι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:55 Η Reader έγραψε: #1.769 30-08-24 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Άντε! Συμφωνείς με Μεμε; Ε δεν το πιστεύω! Ξεχνάς μάλλον ποιανού το όνομα έγραψε πρώτο στη λίστα Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα όμως ποιανού το όνομα και ψήφισε και ανέφερε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:56 Η Pak έγραψε: #1.770 30-08-24 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Τι δεν καταλαβαινεις; Κειτ ψηφίζει Ρίντερ. Δεν θα εκαιγε ποτε ένα μαφιόζο ενώ έχουν φύγει όλοι οι ύποπτοι. Να ξες όταν τελειώσει αυτό θα σου πω ένα τεράστιο ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ Γιατί ήξερα ότι θα πέσει η ηχω; Click για ανάπτυξη... Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:57 Ο ultraviolence: #1.771 30-08-24 16:57 Παιδια μιλήστε, πείτε κάτι. Δε θέλω να κάνω παραθέσεις με Μεμε μόνος μου. Ποια είναι η γνωμη σας; Μιλήστε. Ακόμα και αν είναι να υποστηρίξετε τον Μεμε, μιλήστε. Άμα δεν λέτε τη γνώμη σας πως θα πάτε παρακάτω; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τι λες; Την ψηφιζει για να φυγει. Γιατί δεν πάει στην Τσεμ άμα η Τσεμ ειναι αθώα; Γιατι πάει στη μαφία; Δεν εξηγείς λες ασυναρτησίες βασισμένος στο οτι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους Click για ανάπτυξη... Γιατί πάτε να βγάλετε την Τσεμ μαφιόζο ρε Μεμε Την Κέιτ την εχω δώσει στο πιάτο ότι είναι ο ΔΑ. Δεν μπορεί να σας ακολουθεί πλέον σε τέτοια ζητήματα γιατί αυτοαναιρειστε. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Αυγούστου 2024 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Η Pak έγραψε: #1.772 30-08-24 16:59 Πάντως η Ραφαέλα με έχει μπερδέψει πολύ, ξέρω τα μηνύματά της οριακά καλύτερα από το πάτερ ημών τόσες φορές που τα έχω διαβάσει. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ήθελα πολύ να ακούσω την σκέψη της πίσω από αυτά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Ο Memetchi έγραψε: #1.773 30-08-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντίθεσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... Για ονομα Πακ, τώρα τι κάνει; Φαγώθηκε να βγάλει τη Κειτ ΔΑ και τώρα λέει ότι η ΔΑ ψηφίζει τη μαφία για να βγάλει τις υποψίες απο τη μαφία. Είναι δυνατόν; Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Τοσο σε έχει παραπλανήσει; Επίσης εγώ δεν είπα ψέματα. Δείξε μου τι είπα. Η Ραφαέλα τον έδωσε στεγνά και συμφώνησε ότι είναι ένοχος που το παίζει αθώος. Τι άλλο να κάνω για να το δεις; Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Με κάλυψε ο φίλος αυτό θα έλεγα Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:02 Ο giannhs2001: #1.774 30-08-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @giannhs2001 Παλι θα κάτσεις στη μέση αμέτοχος; Μήπως είσαι η πόρνη και δεν μας το λες; Και οι αλλοι που εχθες με ψηφισαν γιατι δεν βγαινουν να μιλησουν; Που ειναι η Τσεμ; Θα ερθει να ψηφισει ριντερ στα τελευταια 5 λεπτά; Click για ανάπτυξη... Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Από βλακεία στο τέλος του παιχνιδιού ρίχνεις διπλή σε έναν ανενεργό λογαριασμό για να σώσεις δύο άτομα που είχαν 50-50 τις υποψίες πάνω τους; Και το θεάρεστο έργο ολοκληρώνεται μία μέρα μετά με την Κέιτ να ρίχνει προφυλάκιση στην Queenara ακυρώνοντας χωρίς λόγο μία ψηφοφορία. Τώρα αν το έπαιξαν τόσο άσχημα και είναι όντως αθώες ε δεν μπορώ να φταίω εγώ. Όταν κάνεις κινήσεις που για πολίτης είναι αψυχολόγητες είναι νομοτελειακό πως θα στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου. ----- Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:03 Ο ultraviolence: #1.775 30-08-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:04 Ο Memetchi έγραψε: #1.776 30-08-24 17:04 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. Click για ανάπτυξη... Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:05 Ο Memetchi έγραψε: #1.777 30-08-24 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ νικάει με τη μαφία, δεν θα κάψει άλλο μαφιόζο όταν ήδη έχουν φύγει. Αν η Τσεμ ηταν αθώα θα ήθελε να την κάψει, όχι να τη σώσει. Άσε τα ψόφια Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:06 Η Pak έγραψε: #1.778 30-08-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Ραφαέλα ανάφερε ΠΡΩΤΟ τον Ουλτρα. Click για ανάπτυξη... @Memetchi giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:07 Ο giannhs2001: #1.779 30-08-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:09 Ο Memetchi έγραψε: #1.780 30-08-24 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Memetchi Click για ανάπτυξη... Πρώτη μέρα όχι πρώτο στη λίστα Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Click για ανάπτυξη... ......... πολύ πειστικό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα φαντάσματα (όχι οι οριστικά αποχωρήσαντες) μπορείτε να γράφετε στο θέμα και να ψηφίζετε για τις επόμενες 3 ώρες. Η Ηχώ από το Υπερπέραν λήγει στις 18:09. Δεν παίζετε κάρτες. Η ασυλία του Αυτοκράτορα σήμερα δίνεται στον giannhs2001. Δεν μπορείτε να τον ψηφίσετε. Ψηφοφορία για Παρασκευή 30/8 American Economist --> Chem2000 BeatrixKiddo --> Chem2000 Chem2000 giannhs2001 --> Reader Hased Babis --> Chem2000 Joji (φάντασμα)--> Reader juanium --> Reader Kate1914 (φάντασμα) --> Reader Micro --> Ουριήλ Memetchi (φάντασμα) --> Chem2000 nearos Pak --> Reader Reader --> ultraviolence ultraviolence --> Reader Ουριήλ --> Micro Ψήφοι 6 Reader 4 Chem2000 1 Micro Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία Joji - Δολοφονία Memetchi - Ψηφοφορία Pak - Δολοφονία ultraviolence - Δολοφονία Οριστικές αποχωρήσεις Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση [Αρχιμαφιόζος] rafaela11 - Ψηφοφορία [Πληροφοριοδότης] Queenara - Απουσίες [Ιατρός] Ουριήλ - Δολοφονία [???] Απουσίες Queenara #1, #2 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Hased Babis Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Joji Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Reader Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία απο Reader Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Kate1934 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Hased Babis
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:44 Η Pak έγραψε: #1.763 30-08-24 16:44 Ο Γιάννης πού είναι; Γιατί δε μιλάει; Εν τω μεταξύ δεν έχω ιδέα γτ του έδωσε ασυλία ο Αυτοκράτορας. Τελευταία επεξεργασία: 30 Αυγούστου 2024 Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:46 Ο Memetchi έγραψε: #1.764 30-08-24 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτό είναι που θέλετε να δείξετε προς τα έξω. Με "υποπτεύθηκε" και την φάγατε για να έρθουν πάνω μου τα βλέμματα και να έχουμε σήμερα λιγότερα νούμερα στη λιστα, αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Κάποιον θέλατε να κινητοποιηθεί. Δε λέω παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Η Κειτ πριν φύγει έκανε τα αδύνατα δυνατά για να την γλιτώσει και μετά δεν είπε ούτε μια κουβέντα (εκτός και αν έχασα το μήνυμά της), 1% της αφήνω να είναι αθώα. Κατ έμε το ότι η Κειτ ψήφισε την Ριντερ με κάνει να πιστεύω ακόμα περισσότερο στην ενοχή της. Click για ανάπτυξη... Τι δεν καταλαβαινεις; Κειτ ψηφίζει Ρίντερ. Δεν θα εκαιγε ποτε ένα μαφιόζο ενώ έχουν φύγει όλοι οι ύποπτοι. Να ξες όταν τελειώσει αυτό θα σου πω ένα τεράστιο ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ίσως για να μπορείς να λες αυτή την στιγμή όσα λες; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήξερα ότι θα πέσει η ηχω; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:51 Ο ultraviolence: #1.765 30-08-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Click για ανάπτυξη... Εξήγησα το γιατί. #1743. Με το να ψηφίσει Reader, είναι να δείχνει στους πολίτες ενοχή δική μου. Άρα πάει να διώξει τις ψήφους που έχει μαζέψει η Reader. Όσον αφορά το ποιος λέει ψέματα, από χθες επανειλημμένα λες ψέματα/ανακρίβειες και το έχω δείξει με ποστ. Παραποιείς λόγια μου, λες ότι ψήφισα τελευταίος τον Πουαρώ (η @Pak σε αναίρεσε συγκεκριμένα) και διαβάζεις λεγόμενα όπως σε συμφέρει να τα διαβάσεις. Βλ χθες το ποστ της ραφ με το κομμα και το όμως. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:51 Η Reader έγραψε: #1.766 30-08-24 16:51 Εγώ πλέον πιστεύω τον memetchi Ψηφίζω Chem2000 Παιδιά, η Ραφαέλα ψήφισε τον Ultra και τον ανέφερε στα τελευταία της λόγια. Καταλαβαίνω ότι με υποψιάζεστε αλλά σας παρακαλώ, έχουμε ξεκάθαρο μαφιόζο μπροστά μας. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:52 Ο ultraviolence: #1.767 30-08-24 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πλέον πιστεύω τον memetchi Ψηφίζω Chem2000 Παιδιά, η Ραφαέλα ψήφισε τον Ultra και τον ανέφερε στα τελευταία της λόγια. Καταλαβαίνω ότι με υποψιάζεστε αλλά σας παρακαλώ, έχουμε ξεκάθαρο μαφιόζο μπροστά μας. Click για ανάπτυξη... Άντε! Συμφωνείς με Μεμε; Ε δεν το πιστεύω! Ξεχνάς μάλλον ποιανού το όνομα έγραψε πρώτο στη λίστα Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:54 Ο Memetchi έγραψε: #1.768 30-08-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ε το να ψηφίσει Reader, είναι να δείχνει στους πολίτες ενοχή δική μου. Άρα πάει να διώξει τις ψήφους που έχει μαζέψει η Reader. Click για ανάπτυξη... Τι λες; Την ψηφιζει για να φυγει. Γιατί δεν πάει στην Τσεμ άμα η Τσεμ ειναι αθώα; Γιατι πάει στη μαφία; Δεν εξηγείς λες ασυναρτησίες βασισμένος στο οτι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:55 Η Reader έγραψε: #1.769 30-08-24 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Άντε! Συμφωνείς με Μεμε; Ε δεν το πιστεύω! Ξεχνάς μάλλον ποιανού το όνομα έγραψε πρώτο στη λίστα Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα όμως ποιανού το όνομα και ψήφισε και ανέφερε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:56 Η Pak έγραψε: #1.770 30-08-24 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Τι δεν καταλαβαινεις; Κειτ ψηφίζει Ρίντερ. Δεν θα εκαιγε ποτε ένα μαφιόζο ενώ έχουν φύγει όλοι οι ύποπτοι. Να ξες όταν τελειώσει αυτό θα σου πω ένα τεράστιο ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ Γιατί ήξερα ότι θα πέσει η ηχω; Click για ανάπτυξη... Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:57 Ο ultraviolence: #1.771 30-08-24 16:57 Παιδια μιλήστε, πείτε κάτι. Δε θέλω να κάνω παραθέσεις με Μεμε μόνος μου. Ποια είναι η γνωμη σας; Μιλήστε. Ακόμα και αν είναι να υποστηρίξετε τον Μεμε, μιλήστε. Άμα δεν λέτε τη γνώμη σας πως θα πάτε παρακάτω; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τι λες; Την ψηφιζει για να φυγει. Γιατί δεν πάει στην Τσεμ άμα η Τσεμ ειναι αθώα; Γιατι πάει στη μαφία; Δεν εξηγείς λες ασυναρτησίες βασισμένος στο οτι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους Click για ανάπτυξη... Γιατί πάτε να βγάλετε την Τσεμ μαφιόζο ρε Μεμε Την Κέιτ την εχω δώσει στο πιάτο ότι είναι ο ΔΑ. Δεν μπορεί να σας ακολουθεί πλέον σε τέτοια ζητήματα γιατί αυτοαναιρειστε. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Αυγούστου 2024 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Η Pak έγραψε: #1.772 30-08-24 16:59 Πάντως η Ραφαέλα με έχει μπερδέψει πολύ, ξέρω τα μηνύματά της οριακά καλύτερα από το πάτερ ημών τόσες φορές που τα έχω διαβάσει. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ήθελα πολύ να ακούσω την σκέψη της πίσω από αυτά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Ο Memetchi έγραψε: #1.773 30-08-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντίθεσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... Για ονομα Πακ, τώρα τι κάνει; Φαγώθηκε να βγάλει τη Κειτ ΔΑ και τώρα λέει ότι η ΔΑ ψηφίζει τη μαφία για να βγάλει τις υποψίες απο τη μαφία. Είναι δυνατόν; Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Τοσο σε έχει παραπλανήσει; Επίσης εγώ δεν είπα ψέματα. Δείξε μου τι είπα. Η Ραφαέλα τον έδωσε στεγνά και συμφώνησε ότι είναι ένοχος που το παίζει αθώος. Τι άλλο να κάνω για να το δεις; Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Με κάλυψε ο φίλος αυτό θα έλεγα Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:02 Ο giannhs2001: #1.774 30-08-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @giannhs2001 Παλι θα κάτσεις στη μέση αμέτοχος; Μήπως είσαι η πόρνη και δεν μας το λες; Και οι αλλοι που εχθες με ψηφισαν γιατι δεν βγαινουν να μιλησουν; Που ειναι η Τσεμ; Θα ερθει να ψηφισει ριντερ στα τελευταια 5 λεπτά; Click για ανάπτυξη... Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Από βλακεία στο τέλος του παιχνιδιού ρίχνεις διπλή σε έναν ανενεργό λογαριασμό για να σώσεις δύο άτομα που είχαν 50-50 τις υποψίες πάνω τους; Και το θεάρεστο έργο ολοκληρώνεται μία μέρα μετά με την Κέιτ να ρίχνει προφυλάκιση στην Queenara ακυρώνοντας χωρίς λόγο μία ψηφοφορία. Τώρα αν το έπαιξαν τόσο άσχημα και είναι όντως αθώες ε δεν μπορώ να φταίω εγώ. Όταν κάνεις κινήσεις που για πολίτης είναι αψυχολόγητες είναι νομοτελειακό πως θα στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου. ----- Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:03 Ο ultraviolence: #1.775 30-08-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:04 Ο Memetchi έγραψε: #1.776 30-08-24 17:04 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. Click για ανάπτυξη... Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:05 Ο Memetchi έγραψε: #1.777 30-08-24 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ νικάει με τη μαφία, δεν θα κάψει άλλο μαφιόζο όταν ήδη έχουν φύγει. Αν η Τσεμ ηταν αθώα θα ήθελε να την κάψει, όχι να τη σώσει. Άσε τα ψόφια Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:06 Η Pak έγραψε: #1.778 30-08-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Ραφαέλα ανάφερε ΠΡΩΤΟ τον Ουλτρα. Click για ανάπτυξη... @Memetchi giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:07 Ο giannhs2001: #1.779 30-08-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:09 Ο Memetchi έγραψε: #1.780 30-08-24 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Memetchi Click για ανάπτυξη... Πρώτη μέρα όχι πρώτο στη λίστα Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Click για ανάπτυξη... ......... πολύ πειστικό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:46 Ο Memetchi έγραψε: #1.764 30-08-24 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτό είναι που θέλετε να δείξετε προς τα έξω. Με "υποπτεύθηκε" και την φάγατε για να έρθουν πάνω μου τα βλέμματα και να έχουμε σήμερα λιγότερα νούμερα στη λιστα, αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Κάποιον θέλατε να κινητοποιηθεί. Δε λέω παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Η Κειτ πριν φύγει έκανε τα αδύνατα δυνατά για να την γλιτώσει και μετά δεν είπε ούτε μια κουβέντα (εκτός και αν έχασα το μήνυμά της), 1% της αφήνω να είναι αθώα. Κατ έμε το ότι η Κειτ ψήφισε την Ριντερ με κάνει να πιστεύω ακόμα περισσότερο στην ενοχή της. Click για ανάπτυξη... Τι δεν καταλαβαινεις; Κειτ ψηφίζει Ρίντερ. Δεν θα εκαιγε ποτε ένα μαφιόζο ενώ έχουν φύγει όλοι οι ύποπτοι. Να ξες όταν τελειώσει αυτό θα σου πω ένα τεράστιο ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ίσως για να μπορείς να λες αυτή την στιγμή όσα λες; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήξερα ότι θα πέσει η ηχω; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:51 Ο ultraviolence: #1.765 30-08-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Click για ανάπτυξη... Εξήγησα το γιατί. #1743. Με το να ψηφίσει Reader, είναι να δείχνει στους πολίτες ενοχή δική μου. Άρα πάει να διώξει τις ψήφους που έχει μαζέψει η Reader. Όσον αφορά το ποιος λέει ψέματα, από χθες επανειλημμένα λες ψέματα/ανακρίβειες και το έχω δείξει με ποστ. Παραποιείς λόγια μου, λες ότι ψήφισα τελευταίος τον Πουαρώ (η @Pak σε αναίρεσε συγκεκριμένα) και διαβάζεις λεγόμενα όπως σε συμφέρει να τα διαβάσεις. Βλ χθες το ποστ της ραφ με το κομμα και το όμως. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:51 Η Reader έγραψε: #1.766 30-08-24 16:51 Εγώ πλέον πιστεύω τον memetchi Ψηφίζω Chem2000 Παιδιά, η Ραφαέλα ψήφισε τον Ultra και τον ανέφερε στα τελευταία της λόγια. Καταλαβαίνω ότι με υποψιάζεστε αλλά σας παρακαλώ, έχουμε ξεκάθαρο μαφιόζο μπροστά μας. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:52 Ο ultraviolence: #1.767 30-08-24 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πλέον πιστεύω τον memetchi Ψηφίζω Chem2000 Παιδιά, η Ραφαέλα ψήφισε τον Ultra και τον ανέφερε στα τελευταία της λόγια. Καταλαβαίνω ότι με υποψιάζεστε αλλά σας παρακαλώ, έχουμε ξεκάθαρο μαφιόζο μπροστά μας. Click για ανάπτυξη... Άντε! Συμφωνείς με Μεμε; Ε δεν το πιστεύω! Ξεχνάς μάλλον ποιανού το όνομα έγραψε πρώτο στη λίστα Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:54 Ο Memetchi έγραψε: #1.768 30-08-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ε το να ψηφίσει Reader, είναι να δείχνει στους πολίτες ενοχή δική μου. Άρα πάει να διώξει τις ψήφους που έχει μαζέψει η Reader. Click για ανάπτυξη... Τι λες; Την ψηφιζει για να φυγει. Γιατί δεν πάει στην Τσεμ άμα η Τσεμ ειναι αθώα; Γιατι πάει στη μαφία; Δεν εξηγείς λες ασυναρτησίες βασισμένος στο οτι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:55 Η Reader έγραψε: #1.769 30-08-24 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Άντε! Συμφωνείς με Μεμε; Ε δεν το πιστεύω! Ξεχνάς μάλλον ποιανού το όνομα έγραψε πρώτο στη λίστα Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα όμως ποιανού το όνομα και ψήφισε και ανέφερε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:56 Η Pak έγραψε: #1.770 30-08-24 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Τι δεν καταλαβαινεις; Κειτ ψηφίζει Ρίντερ. Δεν θα εκαιγε ποτε ένα μαφιόζο ενώ έχουν φύγει όλοι οι ύποπτοι. Να ξες όταν τελειώσει αυτό θα σου πω ένα τεράστιο ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ Γιατί ήξερα ότι θα πέσει η ηχω; Click για ανάπτυξη... Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:57 Ο ultraviolence: #1.771 30-08-24 16:57 Παιδια μιλήστε, πείτε κάτι. Δε θέλω να κάνω παραθέσεις με Μεμε μόνος μου. Ποια είναι η γνωμη σας; Μιλήστε. Ακόμα και αν είναι να υποστηρίξετε τον Μεμε, μιλήστε. Άμα δεν λέτε τη γνώμη σας πως θα πάτε παρακάτω; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τι λες; Την ψηφιζει για να φυγει. Γιατί δεν πάει στην Τσεμ άμα η Τσεμ ειναι αθώα; Γιατι πάει στη μαφία; Δεν εξηγείς λες ασυναρτησίες βασισμένος στο οτι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους Click για ανάπτυξη... Γιατί πάτε να βγάλετε την Τσεμ μαφιόζο ρε Μεμε Την Κέιτ την εχω δώσει στο πιάτο ότι είναι ο ΔΑ. Δεν μπορεί να σας ακολουθεί πλέον σε τέτοια ζητήματα γιατί αυτοαναιρειστε. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Αυγούστου 2024 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Η Pak έγραψε: #1.772 30-08-24 16:59 Πάντως η Ραφαέλα με έχει μπερδέψει πολύ, ξέρω τα μηνύματά της οριακά καλύτερα από το πάτερ ημών τόσες φορές που τα έχω διαβάσει. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ήθελα πολύ να ακούσω την σκέψη της πίσω από αυτά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Ο Memetchi έγραψε: #1.773 30-08-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντίθεσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... Για ονομα Πακ, τώρα τι κάνει; Φαγώθηκε να βγάλει τη Κειτ ΔΑ και τώρα λέει ότι η ΔΑ ψηφίζει τη μαφία για να βγάλει τις υποψίες απο τη μαφία. Είναι δυνατόν; Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Τοσο σε έχει παραπλανήσει; Επίσης εγώ δεν είπα ψέματα. Δείξε μου τι είπα. Η Ραφαέλα τον έδωσε στεγνά και συμφώνησε ότι είναι ένοχος που το παίζει αθώος. Τι άλλο να κάνω για να το δεις; Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Με κάλυψε ο φίλος αυτό θα έλεγα Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:02 Ο giannhs2001: #1.774 30-08-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @giannhs2001 Παλι θα κάτσεις στη μέση αμέτοχος; Μήπως είσαι η πόρνη και δεν μας το λες; Και οι αλλοι που εχθες με ψηφισαν γιατι δεν βγαινουν να μιλησουν; Που ειναι η Τσεμ; Θα ερθει να ψηφισει ριντερ στα τελευταια 5 λεπτά; Click για ανάπτυξη... Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Από βλακεία στο τέλος του παιχνιδιού ρίχνεις διπλή σε έναν ανενεργό λογαριασμό για να σώσεις δύο άτομα που είχαν 50-50 τις υποψίες πάνω τους; Και το θεάρεστο έργο ολοκληρώνεται μία μέρα μετά με την Κέιτ να ρίχνει προφυλάκιση στην Queenara ακυρώνοντας χωρίς λόγο μία ψηφοφορία. Τώρα αν το έπαιξαν τόσο άσχημα και είναι όντως αθώες ε δεν μπορώ να φταίω εγώ. Όταν κάνεις κινήσεις που για πολίτης είναι αψυχολόγητες είναι νομοτελειακό πως θα στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου. ----- Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:03 Ο ultraviolence: #1.775 30-08-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:04 Ο Memetchi έγραψε: #1.776 30-08-24 17:04 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. Click για ανάπτυξη... Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:05 Ο Memetchi έγραψε: #1.777 30-08-24 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ νικάει με τη μαφία, δεν θα κάψει άλλο μαφιόζο όταν ήδη έχουν φύγει. Αν η Τσεμ ηταν αθώα θα ήθελε να την κάψει, όχι να τη σώσει. Άσε τα ψόφια Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:06 Η Pak έγραψε: #1.778 30-08-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Ραφαέλα ανάφερε ΠΡΩΤΟ τον Ουλτρα. Click για ανάπτυξη... @Memetchi giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:07 Ο giannhs2001: #1.779 30-08-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:09 Ο Memetchi έγραψε: #1.780 30-08-24 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Memetchi Click για ανάπτυξη... Πρώτη μέρα όχι πρώτο στη λίστα Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Click για ανάπτυξη... ......... πολύ πειστικό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτό είναι που θέλετε να δείξετε προς τα έξω. Με "υποπτεύθηκε" και την φάγατε για να έρθουν πάνω μου τα βλέμματα και να έχουμε σήμερα λιγότερα νούμερα στη λιστα, αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Κάποιον θέλατε να κινητοποιηθεί. Δε λέω παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Η Κειτ πριν φύγει έκανε τα αδύνατα δυνατά για να την γλιτώσει και μετά δεν είπε ούτε μια κουβέντα (εκτός και αν έχασα το μήνυμά της), 1% της αφήνω να είναι αθώα. Κατ έμε το ότι η Κειτ ψήφισε την Ριντερ με κάνει να πιστεύω ακόμα περισσότερο στην ενοχή της. Click για ανάπτυξη... Τι δεν καταλαβαινεις; Κειτ ψηφίζει Ρίντερ. Δεν θα εκαιγε ποτε ένα μαφιόζο ενώ έχουν φύγει όλοι οι ύποπτοι. Να ξες όταν τελειώσει αυτό θα σου πω ένα τεράστιο ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ίσως για να μπορείς να λες αυτή την στιγμή όσα λες; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήξερα ότι θα πέσει η ηχω;
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:51 Ο ultraviolence: #1.765 30-08-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Click για ανάπτυξη... Εξήγησα το γιατί. #1743. Με το να ψηφίσει Reader, είναι να δείχνει στους πολίτες ενοχή δική μου. Άρα πάει να διώξει τις ψήφους που έχει μαζέψει η Reader. Όσον αφορά το ποιος λέει ψέματα, από χθες επανειλημμένα λες ψέματα/ανακρίβειες και το έχω δείξει με ποστ. Παραποιείς λόγια μου, λες ότι ψήφισα τελευταίος τον Πουαρώ (η @Pak σε αναίρεσε συγκεκριμένα) και διαβάζεις λεγόμενα όπως σε συμφέρει να τα διαβάσεις. Βλ χθες το ποστ της ραφ με το κομμα και το όμως. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:51 Η Reader έγραψε: #1.766 30-08-24 16:51 Εγώ πλέον πιστεύω τον memetchi Ψηφίζω Chem2000 Παιδιά, η Ραφαέλα ψήφισε τον Ultra και τον ανέφερε στα τελευταία της λόγια. Καταλαβαίνω ότι με υποψιάζεστε αλλά σας παρακαλώ, έχουμε ξεκάθαρο μαφιόζο μπροστά μας. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:52 Ο ultraviolence: #1.767 30-08-24 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πλέον πιστεύω τον memetchi Ψηφίζω Chem2000 Παιδιά, η Ραφαέλα ψήφισε τον Ultra και τον ανέφερε στα τελευταία της λόγια. Καταλαβαίνω ότι με υποψιάζεστε αλλά σας παρακαλώ, έχουμε ξεκάθαρο μαφιόζο μπροστά μας. Click για ανάπτυξη... Άντε! Συμφωνείς με Μεμε; Ε δεν το πιστεύω! Ξεχνάς μάλλον ποιανού το όνομα έγραψε πρώτο στη λίστα Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:54 Ο Memetchi έγραψε: #1.768 30-08-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ε το να ψηφίσει Reader, είναι να δείχνει στους πολίτες ενοχή δική μου. Άρα πάει να διώξει τις ψήφους που έχει μαζέψει η Reader. Click για ανάπτυξη... Τι λες; Την ψηφιζει για να φυγει. Γιατί δεν πάει στην Τσεμ άμα η Τσεμ ειναι αθώα; Γιατι πάει στη μαφία; Δεν εξηγείς λες ασυναρτησίες βασισμένος στο οτι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:55 Η Reader έγραψε: #1.769 30-08-24 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Άντε! Συμφωνείς με Μεμε; Ε δεν το πιστεύω! Ξεχνάς μάλλον ποιανού το όνομα έγραψε πρώτο στη λίστα Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα όμως ποιανού το όνομα και ψήφισε και ανέφερε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:56 Η Pak έγραψε: #1.770 30-08-24 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Τι δεν καταλαβαινεις; Κειτ ψηφίζει Ρίντερ. Δεν θα εκαιγε ποτε ένα μαφιόζο ενώ έχουν φύγει όλοι οι ύποπτοι. Να ξες όταν τελειώσει αυτό θα σου πω ένα τεράστιο ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ Γιατί ήξερα ότι θα πέσει η ηχω; Click για ανάπτυξη... Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:57 Ο ultraviolence: #1.771 30-08-24 16:57 Παιδια μιλήστε, πείτε κάτι. Δε θέλω να κάνω παραθέσεις με Μεμε μόνος μου. Ποια είναι η γνωμη σας; Μιλήστε. Ακόμα και αν είναι να υποστηρίξετε τον Μεμε, μιλήστε. Άμα δεν λέτε τη γνώμη σας πως θα πάτε παρακάτω; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τι λες; Την ψηφιζει για να φυγει. Γιατί δεν πάει στην Τσεμ άμα η Τσεμ ειναι αθώα; Γιατι πάει στη μαφία; Δεν εξηγείς λες ασυναρτησίες βασισμένος στο οτι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους Click για ανάπτυξη... Γιατί πάτε να βγάλετε την Τσεμ μαφιόζο ρε Μεμε Την Κέιτ την εχω δώσει στο πιάτο ότι είναι ο ΔΑ. Δεν μπορεί να σας ακολουθεί πλέον σε τέτοια ζητήματα γιατί αυτοαναιρειστε. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Αυγούστου 2024 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Η Pak έγραψε: #1.772 30-08-24 16:59 Πάντως η Ραφαέλα με έχει μπερδέψει πολύ, ξέρω τα μηνύματά της οριακά καλύτερα από το πάτερ ημών τόσες φορές που τα έχω διαβάσει. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ήθελα πολύ να ακούσω την σκέψη της πίσω από αυτά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Ο Memetchi έγραψε: #1.773 30-08-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντίθεσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... Για ονομα Πακ, τώρα τι κάνει; Φαγώθηκε να βγάλει τη Κειτ ΔΑ και τώρα λέει ότι η ΔΑ ψηφίζει τη μαφία για να βγάλει τις υποψίες απο τη μαφία. Είναι δυνατόν; Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Τοσο σε έχει παραπλανήσει; Επίσης εγώ δεν είπα ψέματα. Δείξε μου τι είπα. Η Ραφαέλα τον έδωσε στεγνά και συμφώνησε ότι είναι ένοχος που το παίζει αθώος. Τι άλλο να κάνω για να το δεις; Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Με κάλυψε ο φίλος αυτό θα έλεγα Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:02 Ο giannhs2001: #1.774 30-08-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @giannhs2001 Παλι θα κάτσεις στη μέση αμέτοχος; Μήπως είσαι η πόρνη και δεν μας το λες; Και οι αλλοι που εχθες με ψηφισαν γιατι δεν βγαινουν να μιλησουν; Που ειναι η Τσεμ; Θα ερθει να ψηφισει ριντερ στα τελευταια 5 λεπτά; Click για ανάπτυξη... Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Από βλακεία στο τέλος του παιχνιδιού ρίχνεις διπλή σε έναν ανενεργό λογαριασμό για να σώσεις δύο άτομα που είχαν 50-50 τις υποψίες πάνω τους; Και το θεάρεστο έργο ολοκληρώνεται μία μέρα μετά με την Κέιτ να ρίχνει προφυλάκιση στην Queenara ακυρώνοντας χωρίς λόγο μία ψηφοφορία. Τώρα αν το έπαιξαν τόσο άσχημα και είναι όντως αθώες ε δεν μπορώ να φταίω εγώ. Όταν κάνεις κινήσεις που για πολίτης είναι αψυχολόγητες είναι νομοτελειακό πως θα στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου. ----- Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:03 Ο ultraviolence: #1.775 30-08-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:04 Ο Memetchi έγραψε: #1.776 30-08-24 17:04 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. Click για ανάπτυξη... Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:05 Ο Memetchi έγραψε: #1.777 30-08-24 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ νικάει με τη μαφία, δεν θα κάψει άλλο μαφιόζο όταν ήδη έχουν φύγει. Αν η Τσεμ ηταν αθώα θα ήθελε να την κάψει, όχι να τη σώσει. Άσε τα ψόφια Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:06 Η Pak έγραψε: #1.778 30-08-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Ραφαέλα ανάφερε ΠΡΩΤΟ τον Ουλτρα. Click για ανάπτυξη... @Memetchi giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:07 Ο giannhs2001: #1.779 30-08-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:09 Ο Memetchi έγραψε: #1.780 30-08-24 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Memetchi Click για ανάπτυξη... Πρώτη μέρα όχι πρώτο στη λίστα Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Click για ανάπτυξη... ......... πολύ πειστικό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Click για ανάπτυξη... Εξήγησα το γιατί. #1743. Με το να ψηφίσει Reader, είναι να δείχνει στους πολίτες ενοχή δική μου. Άρα πάει να διώξει τις ψήφους που έχει μαζέψει η Reader. Όσον αφορά το ποιος λέει ψέματα, από χθες επανειλημμένα λες ψέματα/ανακρίβειες και το έχω δείξει με ποστ. Παραποιείς λόγια μου, λες ότι ψήφισα τελευταίος τον Πουαρώ (η @Pak σε αναίρεσε συγκεκριμένα) και διαβάζεις λεγόμενα όπως σε συμφέρει να τα διαβάσεις. Βλ χθες το ποστ της ραφ με το κομμα και το όμως.
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:51 Η Reader έγραψε: #1.766 30-08-24 16:51 Εγώ πλέον πιστεύω τον memetchi Ψηφίζω Chem2000 Παιδιά, η Ραφαέλα ψήφισε τον Ultra και τον ανέφερε στα τελευταία της λόγια. Καταλαβαίνω ότι με υποψιάζεστε αλλά σας παρακαλώ, έχουμε ξεκάθαρο μαφιόζο μπροστά μας. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:52 Ο ultraviolence: #1.767 30-08-24 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πλέον πιστεύω τον memetchi Ψηφίζω Chem2000 Παιδιά, η Ραφαέλα ψήφισε τον Ultra και τον ανέφερε στα τελευταία της λόγια. Καταλαβαίνω ότι με υποψιάζεστε αλλά σας παρακαλώ, έχουμε ξεκάθαρο μαφιόζο μπροστά μας. Click για ανάπτυξη... Άντε! Συμφωνείς με Μεμε; Ε δεν το πιστεύω! Ξεχνάς μάλλον ποιανού το όνομα έγραψε πρώτο στη λίστα Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:54 Ο Memetchi έγραψε: #1.768 30-08-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ε το να ψηφίσει Reader, είναι να δείχνει στους πολίτες ενοχή δική μου. Άρα πάει να διώξει τις ψήφους που έχει μαζέψει η Reader. Click για ανάπτυξη... Τι λες; Την ψηφιζει για να φυγει. Γιατί δεν πάει στην Τσεμ άμα η Τσεμ ειναι αθώα; Γιατι πάει στη μαφία; Δεν εξηγείς λες ασυναρτησίες βασισμένος στο οτι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:55 Η Reader έγραψε: #1.769 30-08-24 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Άντε! Συμφωνείς με Μεμε; Ε δεν το πιστεύω! Ξεχνάς μάλλον ποιανού το όνομα έγραψε πρώτο στη λίστα Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα όμως ποιανού το όνομα και ψήφισε και ανέφερε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:56 Η Pak έγραψε: #1.770 30-08-24 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Τι δεν καταλαβαινεις; Κειτ ψηφίζει Ρίντερ. Δεν θα εκαιγε ποτε ένα μαφιόζο ενώ έχουν φύγει όλοι οι ύποπτοι. Να ξες όταν τελειώσει αυτό θα σου πω ένα τεράστιο ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ Γιατί ήξερα ότι θα πέσει η ηχω; Click για ανάπτυξη... Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:57 Ο ultraviolence: #1.771 30-08-24 16:57 Παιδια μιλήστε, πείτε κάτι. Δε θέλω να κάνω παραθέσεις με Μεμε μόνος μου. Ποια είναι η γνωμη σας; Μιλήστε. Ακόμα και αν είναι να υποστηρίξετε τον Μεμε, μιλήστε. Άμα δεν λέτε τη γνώμη σας πως θα πάτε παρακάτω; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τι λες; Την ψηφιζει για να φυγει. Γιατί δεν πάει στην Τσεμ άμα η Τσεμ ειναι αθώα; Γιατι πάει στη μαφία; Δεν εξηγείς λες ασυναρτησίες βασισμένος στο οτι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους Click για ανάπτυξη... Γιατί πάτε να βγάλετε την Τσεμ μαφιόζο ρε Μεμε Την Κέιτ την εχω δώσει στο πιάτο ότι είναι ο ΔΑ. Δεν μπορεί να σας ακολουθεί πλέον σε τέτοια ζητήματα γιατί αυτοαναιρειστε. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Αυγούστου 2024 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Η Pak έγραψε: #1.772 30-08-24 16:59 Πάντως η Ραφαέλα με έχει μπερδέψει πολύ, ξέρω τα μηνύματά της οριακά καλύτερα από το πάτερ ημών τόσες φορές που τα έχω διαβάσει. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ήθελα πολύ να ακούσω την σκέψη της πίσω από αυτά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Ο Memetchi έγραψε: #1.773 30-08-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντίθεσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... Για ονομα Πακ, τώρα τι κάνει; Φαγώθηκε να βγάλει τη Κειτ ΔΑ και τώρα λέει ότι η ΔΑ ψηφίζει τη μαφία για να βγάλει τις υποψίες απο τη μαφία. Είναι δυνατόν; Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Τοσο σε έχει παραπλανήσει; Επίσης εγώ δεν είπα ψέματα. Δείξε μου τι είπα. Η Ραφαέλα τον έδωσε στεγνά και συμφώνησε ότι είναι ένοχος που το παίζει αθώος. Τι άλλο να κάνω για να το δεις; Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Με κάλυψε ο φίλος αυτό θα έλεγα Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:02 Ο giannhs2001: #1.774 30-08-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @giannhs2001 Παλι θα κάτσεις στη μέση αμέτοχος; Μήπως είσαι η πόρνη και δεν μας το λες; Και οι αλλοι που εχθες με ψηφισαν γιατι δεν βγαινουν να μιλησουν; Που ειναι η Τσεμ; Θα ερθει να ψηφισει ριντερ στα τελευταια 5 λεπτά; Click για ανάπτυξη... Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Από βλακεία στο τέλος του παιχνιδιού ρίχνεις διπλή σε έναν ανενεργό λογαριασμό για να σώσεις δύο άτομα που είχαν 50-50 τις υποψίες πάνω τους; Και το θεάρεστο έργο ολοκληρώνεται μία μέρα μετά με την Κέιτ να ρίχνει προφυλάκιση στην Queenara ακυρώνοντας χωρίς λόγο μία ψηφοφορία. Τώρα αν το έπαιξαν τόσο άσχημα και είναι όντως αθώες ε δεν μπορώ να φταίω εγώ. Όταν κάνεις κινήσεις που για πολίτης είναι αψυχολόγητες είναι νομοτελειακό πως θα στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου. ----- Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:03 Ο ultraviolence: #1.775 30-08-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:04 Ο Memetchi έγραψε: #1.776 30-08-24 17:04 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. Click για ανάπτυξη... Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:05 Ο Memetchi έγραψε: #1.777 30-08-24 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ νικάει με τη μαφία, δεν θα κάψει άλλο μαφιόζο όταν ήδη έχουν φύγει. Αν η Τσεμ ηταν αθώα θα ήθελε να την κάψει, όχι να τη σώσει. Άσε τα ψόφια Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:06 Η Pak έγραψε: #1.778 30-08-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Ραφαέλα ανάφερε ΠΡΩΤΟ τον Ουλτρα. Click για ανάπτυξη... @Memetchi giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:07 Ο giannhs2001: #1.779 30-08-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:09 Ο Memetchi έγραψε: #1.780 30-08-24 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Memetchi Click για ανάπτυξη... Πρώτη μέρα όχι πρώτο στη λίστα Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Click για ανάπτυξη... ......... πολύ πειστικό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πλέον πιστεύω τον memetchi Ψηφίζω Chem2000 Παιδιά, η Ραφαέλα ψήφισε τον Ultra και τον ανέφερε στα τελευταία της λόγια. Καταλαβαίνω ότι με υποψιάζεστε αλλά σας παρακαλώ, έχουμε ξεκάθαρο μαφιόζο μπροστά μας.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:52 Ο ultraviolence: #1.767 30-08-24 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πλέον πιστεύω τον memetchi Ψηφίζω Chem2000 Παιδιά, η Ραφαέλα ψήφισε τον Ultra και τον ανέφερε στα τελευταία της λόγια. Καταλαβαίνω ότι με υποψιάζεστε αλλά σας παρακαλώ, έχουμε ξεκάθαρο μαφιόζο μπροστά μας. Click για ανάπτυξη... Άντε! Συμφωνείς με Μεμε; Ε δεν το πιστεύω! Ξεχνάς μάλλον ποιανού το όνομα έγραψε πρώτο στη λίστα Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:54 Ο Memetchi έγραψε: #1.768 30-08-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ε το να ψηφίσει Reader, είναι να δείχνει στους πολίτες ενοχή δική μου. Άρα πάει να διώξει τις ψήφους που έχει μαζέψει η Reader. Click για ανάπτυξη... Τι λες; Την ψηφιζει για να φυγει. Γιατί δεν πάει στην Τσεμ άμα η Τσεμ ειναι αθώα; Γιατι πάει στη μαφία; Δεν εξηγείς λες ασυναρτησίες βασισμένος στο οτι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:55 Η Reader έγραψε: #1.769 30-08-24 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Άντε! Συμφωνείς με Μεμε; Ε δεν το πιστεύω! Ξεχνάς μάλλον ποιανού το όνομα έγραψε πρώτο στη λίστα Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα όμως ποιανού το όνομα και ψήφισε και ανέφερε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:56 Η Pak έγραψε: #1.770 30-08-24 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Τι δεν καταλαβαινεις; Κειτ ψηφίζει Ρίντερ. Δεν θα εκαιγε ποτε ένα μαφιόζο ενώ έχουν φύγει όλοι οι ύποπτοι. Να ξες όταν τελειώσει αυτό θα σου πω ένα τεράστιο ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ Γιατί ήξερα ότι θα πέσει η ηχω; Click για ανάπτυξη... Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:57 Ο ultraviolence: #1.771 30-08-24 16:57 Παιδια μιλήστε, πείτε κάτι. Δε θέλω να κάνω παραθέσεις με Μεμε μόνος μου. Ποια είναι η γνωμη σας; Μιλήστε. Ακόμα και αν είναι να υποστηρίξετε τον Μεμε, μιλήστε. Άμα δεν λέτε τη γνώμη σας πως θα πάτε παρακάτω; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τι λες; Την ψηφιζει για να φυγει. Γιατί δεν πάει στην Τσεμ άμα η Τσεμ ειναι αθώα; Γιατι πάει στη μαφία; Δεν εξηγείς λες ασυναρτησίες βασισμένος στο οτι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους Click για ανάπτυξη... Γιατί πάτε να βγάλετε την Τσεμ μαφιόζο ρε Μεμε Την Κέιτ την εχω δώσει στο πιάτο ότι είναι ο ΔΑ. Δεν μπορεί να σας ακολουθεί πλέον σε τέτοια ζητήματα γιατί αυτοαναιρειστε. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Αυγούστου 2024 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Η Pak έγραψε: #1.772 30-08-24 16:59 Πάντως η Ραφαέλα με έχει μπερδέψει πολύ, ξέρω τα μηνύματά της οριακά καλύτερα από το πάτερ ημών τόσες φορές που τα έχω διαβάσει. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ήθελα πολύ να ακούσω την σκέψη της πίσω από αυτά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Ο Memetchi έγραψε: #1.773 30-08-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντίθεσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... Για ονομα Πακ, τώρα τι κάνει; Φαγώθηκε να βγάλει τη Κειτ ΔΑ και τώρα λέει ότι η ΔΑ ψηφίζει τη μαφία για να βγάλει τις υποψίες απο τη μαφία. Είναι δυνατόν; Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Τοσο σε έχει παραπλανήσει; Επίσης εγώ δεν είπα ψέματα. Δείξε μου τι είπα. Η Ραφαέλα τον έδωσε στεγνά και συμφώνησε ότι είναι ένοχος που το παίζει αθώος. Τι άλλο να κάνω για να το δεις; Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Με κάλυψε ο φίλος αυτό θα έλεγα Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:02 Ο giannhs2001: #1.774 30-08-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @giannhs2001 Παλι θα κάτσεις στη μέση αμέτοχος; Μήπως είσαι η πόρνη και δεν μας το λες; Και οι αλλοι που εχθες με ψηφισαν γιατι δεν βγαινουν να μιλησουν; Που ειναι η Τσεμ; Θα ερθει να ψηφισει ριντερ στα τελευταια 5 λεπτά; Click για ανάπτυξη... Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Από βλακεία στο τέλος του παιχνιδιού ρίχνεις διπλή σε έναν ανενεργό λογαριασμό για να σώσεις δύο άτομα που είχαν 50-50 τις υποψίες πάνω τους; Και το θεάρεστο έργο ολοκληρώνεται μία μέρα μετά με την Κέιτ να ρίχνει προφυλάκιση στην Queenara ακυρώνοντας χωρίς λόγο μία ψηφοφορία. Τώρα αν το έπαιξαν τόσο άσχημα και είναι όντως αθώες ε δεν μπορώ να φταίω εγώ. Όταν κάνεις κινήσεις που για πολίτης είναι αψυχολόγητες είναι νομοτελειακό πως θα στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου. ----- Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:03 Ο ultraviolence: #1.775 30-08-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:04 Ο Memetchi έγραψε: #1.776 30-08-24 17:04 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. Click για ανάπτυξη... Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:05 Ο Memetchi έγραψε: #1.777 30-08-24 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ νικάει με τη μαφία, δεν θα κάψει άλλο μαφιόζο όταν ήδη έχουν φύγει. Αν η Τσεμ ηταν αθώα θα ήθελε να την κάψει, όχι να τη σώσει. Άσε τα ψόφια Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:06 Η Pak έγραψε: #1.778 30-08-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Ραφαέλα ανάφερε ΠΡΩΤΟ τον Ουλτρα. Click για ανάπτυξη... @Memetchi giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:07 Ο giannhs2001: #1.779 30-08-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:09 Ο Memetchi έγραψε: #1.780 30-08-24 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Memetchi Click για ανάπτυξη... Πρώτη μέρα όχι πρώτο στη λίστα Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Click για ανάπτυξη... ......... πολύ πειστικό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πλέον πιστεύω τον memetchi Ψηφίζω Chem2000 Παιδιά, η Ραφαέλα ψήφισε τον Ultra και τον ανέφερε στα τελευταία της λόγια. Καταλαβαίνω ότι με υποψιάζεστε αλλά σας παρακαλώ, έχουμε ξεκάθαρο μαφιόζο μπροστά μας. Click για ανάπτυξη... Άντε! Συμφωνείς με Μεμε; Ε δεν το πιστεύω! Ξεχνάς μάλλον ποιανού το όνομα έγραψε πρώτο στη λίστα
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:54 Ο Memetchi έγραψε: #1.768 30-08-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ε το να ψηφίσει Reader, είναι να δείχνει στους πολίτες ενοχή δική μου. Άρα πάει να διώξει τις ψήφους που έχει μαζέψει η Reader. Click για ανάπτυξη... Τι λες; Την ψηφιζει για να φυγει. Γιατί δεν πάει στην Τσεμ άμα η Τσεμ ειναι αθώα; Γιατι πάει στη μαφία; Δεν εξηγείς λες ασυναρτησίες βασισμένος στο οτι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:55 Η Reader έγραψε: #1.769 30-08-24 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Άντε! Συμφωνείς με Μεμε; Ε δεν το πιστεύω! Ξεχνάς μάλλον ποιανού το όνομα έγραψε πρώτο στη λίστα Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα όμως ποιανού το όνομα και ψήφισε και ανέφερε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:56 Η Pak έγραψε: #1.770 30-08-24 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Τι δεν καταλαβαινεις; Κειτ ψηφίζει Ρίντερ. Δεν θα εκαιγε ποτε ένα μαφιόζο ενώ έχουν φύγει όλοι οι ύποπτοι. Να ξες όταν τελειώσει αυτό θα σου πω ένα τεράστιο ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ Γιατί ήξερα ότι θα πέσει η ηχω; Click για ανάπτυξη... Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:57 Ο ultraviolence: #1.771 30-08-24 16:57 Παιδια μιλήστε, πείτε κάτι. Δε θέλω να κάνω παραθέσεις με Μεμε μόνος μου. Ποια είναι η γνωμη σας; Μιλήστε. Ακόμα και αν είναι να υποστηρίξετε τον Μεμε, μιλήστε. Άμα δεν λέτε τη γνώμη σας πως θα πάτε παρακάτω; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τι λες; Την ψηφιζει για να φυγει. Γιατί δεν πάει στην Τσεμ άμα η Τσεμ ειναι αθώα; Γιατι πάει στη μαφία; Δεν εξηγείς λες ασυναρτησίες βασισμένος στο οτι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους Click για ανάπτυξη... Γιατί πάτε να βγάλετε την Τσεμ μαφιόζο ρε Μεμε Την Κέιτ την εχω δώσει στο πιάτο ότι είναι ο ΔΑ. Δεν μπορεί να σας ακολουθεί πλέον σε τέτοια ζητήματα γιατί αυτοαναιρειστε. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Αυγούστου 2024 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Η Pak έγραψε: #1.772 30-08-24 16:59 Πάντως η Ραφαέλα με έχει μπερδέψει πολύ, ξέρω τα μηνύματά της οριακά καλύτερα από το πάτερ ημών τόσες φορές που τα έχω διαβάσει. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ήθελα πολύ να ακούσω την σκέψη της πίσω από αυτά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Ο Memetchi έγραψε: #1.773 30-08-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντίθεσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... Για ονομα Πακ, τώρα τι κάνει; Φαγώθηκε να βγάλει τη Κειτ ΔΑ και τώρα λέει ότι η ΔΑ ψηφίζει τη μαφία για να βγάλει τις υποψίες απο τη μαφία. Είναι δυνατόν; Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Τοσο σε έχει παραπλανήσει; Επίσης εγώ δεν είπα ψέματα. Δείξε μου τι είπα. Η Ραφαέλα τον έδωσε στεγνά και συμφώνησε ότι είναι ένοχος που το παίζει αθώος. Τι άλλο να κάνω για να το δεις; Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Με κάλυψε ο φίλος αυτό θα έλεγα Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:02 Ο giannhs2001: #1.774 30-08-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @giannhs2001 Παλι θα κάτσεις στη μέση αμέτοχος; Μήπως είσαι η πόρνη και δεν μας το λες; Και οι αλλοι που εχθες με ψηφισαν γιατι δεν βγαινουν να μιλησουν; Που ειναι η Τσεμ; Θα ερθει να ψηφισει ριντερ στα τελευταια 5 λεπτά; Click για ανάπτυξη... Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Από βλακεία στο τέλος του παιχνιδιού ρίχνεις διπλή σε έναν ανενεργό λογαριασμό για να σώσεις δύο άτομα που είχαν 50-50 τις υποψίες πάνω τους; Και το θεάρεστο έργο ολοκληρώνεται μία μέρα μετά με την Κέιτ να ρίχνει προφυλάκιση στην Queenara ακυρώνοντας χωρίς λόγο μία ψηφοφορία. Τώρα αν το έπαιξαν τόσο άσχημα και είναι όντως αθώες ε δεν μπορώ να φταίω εγώ. Όταν κάνεις κινήσεις που για πολίτης είναι αψυχολόγητες είναι νομοτελειακό πως θα στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου. ----- Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:03 Ο ultraviolence: #1.775 30-08-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:04 Ο Memetchi έγραψε: #1.776 30-08-24 17:04 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. Click για ανάπτυξη... Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:05 Ο Memetchi έγραψε: #1.777 30-08-24 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ νικάει με τη μαφία, δεν θα κάψει άλλο μαφιόζο όταν ήδη έχουν φύγει. Αν η Τσεμ ηταν αθώα θα ήθελε να την κάψει, όχι να τη σώσει. Άσε τα ψόφια Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:06 Η Pak έγραψε: #1.778 30-08-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Ραφαέλα ανάφερε ΠΡΩΤΟ τον Ουλτρα. Click για ανάπτυξη... @Memetchi giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:07 Ο giannhs2001: #1.779 30-08-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:09 Ο Memetchi έγραψε: #1.780 30-08-24 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Memetchi Click για ανάπτυξη... Πρώτη μέρα όχι πρώτο στη λίστα Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Click για ανάπτυξη... ......... πολύ πειστικό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ε το να ψηφίσει Reader, είναι να δείχνει στους πολίτες ενοχή δική μου. Άρα πάει να διώξει τις ψήφους που έχει μαζέψει η Reader. Click για ανάπτυξη... Τι λες; Την ψηφιζει για να φυγει. Γιατί δεν πάει στην Τσεμ άμα η Τσεμ ειναι αθώα; Γιατι πάει στη μαφία; Δεν εξηγείς λες ασυναρτησίες βασισμένος στο οτι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:55 Η Reader έγραψε: #1.769 30-08-24 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Άντε! Συμφωνείς με Μεμε; Ε δεν το πιστεύω! Ξεχνάς μάλλον ποιανού το όνομα έγραψε πρώτο στη λίστα Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα όμως ποιανού το όνομα και ψήφισε και ανέφερε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:56 Η Pak έγραψε: #1.770 30-08-24 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Τι δεν καταλαβαινεις; Κειτ ψηφίζει Ρίντερ. Δεν θα εκαιγε ποτε ένα μαφιόζο ενώ έχουν φύγει όλοι οι ύποπτοι. Να ξες όταν τελειώσει αυτό θα σου πω ένα τεράστιο ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ Γιατί ήξερα ότι θα πέσει η ηχω; Click για ανάπτυξη... Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:57 Ο ultraviolence: #1.771 30-08-24 16:57 Παιδια μιλήστε, πείτε κάτι. Δε θέλω να κάνω παραθέσεις με Μεμε μόνος μου. Ποια είναι η γνωμη σας; Μιλήστε. Ακόμα και αν είναι να υποστηρίξετε τον Μεμε, μιλήστε. Άμα δεν λέτε τη γνώμη σας πως θα πάτε παρακάτω; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τι λες; Την ψηφιζει για να φυγει. Γιατί δεν πάει στην Τσεμ άμα η Τσεμ ειναι αθώα; Γιατι πάει στη μαφία; Δεν εξηγείς λες ασυναρτησίες βασισμένος στο οτι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους Click για ανάπτυξη... Γιατί πάτε να βγάλετε την Τσεμ μαφιόζο ρε Μεμε Την Κέιτ την εχω δώσει στο πιάτο ότι είναι ο ΔΑ. Δεν μπορεί να σας ακολουθεί πλέον σε τέτοια ζητήματα γιατί αυτοαναιρειστε. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Αυγούστου 2024 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Η Pak έγραψε: #1.772 30-08-24 16:59 Πάντως η Ραφαέλα με έχει μπερδέψει πολύ, ξέρω τα μηνύματά της οριακά καλύτερα από το πάτερ ημών τόσες φορές που τα έχω διαβάσει. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ήθελα πολύ να ακούσω την σκέψη της πίσω από αυτά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Ο Memetchi έγραψε: #1.773 30-08-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντίθεσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... Για ονομα Πακ, τώρα τι κάνει; Φαγώθηκε να βγάλει τη Κειτ ΔΑ και τώρα λέει ότι η ΔΑ ψηφίζει τη μαφία για να βγάλει τις υποψίες απο τη μαφία. Είναι δυνατόν; Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Τοσο σε έχει παραπλανήσει; Επίσης εγώ δεν είπα ψέματα. Δείξε μου τι είπα. Η Ραφαέλα τον έδωσε στεγνά και συμφώνησε ότι είναι ένοχος που το παίζει αθώος. Τι άλλο να κάνω για να το δεις; Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Με κάλυψε ο φίλος αυτό θα έλεγα Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:02 Ο giannhs2001: #1.774 30-08-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @giannhs2001 Παλι θα κάτσεις στη μέση αμέτοχος; Μήπως είσαι η πόρνη και δεν μας το λες; Και οι αλλοι που εχθες με ψηφισαν γιατι δεν βγαινουν να μιλησουν; Που ειναι η Τσεμ; Θα ερθει να ψηφισει ριντερ στα τελευταια 5 λεπτά; Click για ανάπτυξη... Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Από βλακεία στο τέλος του παιχνιδιού ρίχνεις διπλή σε έναν ανενεργό λογαριασμό για να σώσεις δύο άτομα που είχαν 50-50 τις υποψίες πάνω τους; Και το θεάρεστο έργο ολοκληρώνεται μία μέρα μετά με την Κέιτ να ρίχνει προφυλάκιση στην Queenara ακυρώνοντας χωρίς λόγο μία ψηφοφορία. Τώρα αν το έπαιξαν τόσο άσχημα και είναι όντως αθώες ε δεν μπορώ να φταίω εγώ. Όταν κάνεις κινήσεις που για πολίτης είναι αψυχολόγητες είναι νομοτελειακό πως θα στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου. ----- Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:03 Ο ultraviolence: #1.775 30-08-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:04 Ο Memetchi έγραψε: #1.776 30-08-24 17:04 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. Click για ανάπτυξη... Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:05 Ο Memetchi έγραψε: #1.777 30-08-24 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ νικάει με τη μαφία, δεν θα κάψει άλλο μαφιόζο όταν ήδη έχουν φύγει. Αν η Τσεμ ηταν αθώα θα ήθελε να την κάψει, όχι να τη σώσει. Άσε τα ψόφια Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:06 Η Pak έγραψε: #1.778 30-08-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Ραφαέλα ανάφερε ΠΡΩΤΟ τον Ουλτρα. Click για ανάπτυξη... @Memetchi giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:07 Ο giannhs2001: #1.779 30-08-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:09 Ο Memetchi έγραψε: #1.780 30-08-24 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Memetchi Click για ανάπτυξη... Πρώτη μέρα όχι πρώτο στη λίστα Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Click για ανάπτυξη... ......... πολύ πειστικό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Άντε! Συμφωνείς με Μεμε; Ε δεν το πιστεύω! Ξεχνάς μάλλον ποιανού το όνομα έγραψε πρώτο στη λίστα Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα όμως ποιανού το όνομα και ψήφισε και ανέφερε.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:56 Η Pak έγραψε: #1.770 30-08-24 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Τι δεν καταλαβαινεις; Κειτ ψηφίζει Ρίντερ. Δεν θα εκαιγε ποτε ένα μαφιόζο ενώ έχουν φύγει όλοι οι ύποπτοι. Να ξες όταν τελειώσει αυτό θα σου πω ένα τεράστιο ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ Γιατί ήξερα ότι θα πέσει η ηχω; Click για ανάπτυξη... Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:57 Ο ultraviolence: #1.771 30-08-24 16:57 Παιδια μιλήστε, πείτε κάτι. Δε θέλω να κάνω παραθέσεις με Μεμε μόνος μου. Ποια είναι η γνωμη σας; Μιλήστε. Ακόμα και αν είναι να υποστηρίξετε τον Μεμε, μιλήστε. Άμα δεν λέτε τη γνώμη σας πως θα πάτε παρακάτω; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τι λες; Την ψηφιζει για να φυγει. Γιατί δεν πάει στην Τσεμ άμα η Τσεμ ειναι αθώα; Γιατι πάει στη μαφία; Δεν εξηγείς λες ασυναρτησίες βασισμένος στο οτι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους Click για ανάπτυξη... Γιατί πάτε να βγάλετε την Τσεμ μαφιόζο ρε Μεμε Την Κέιτ την εχω δώσει στο πιάτο ότι είναι ο ΔΑ. Δεν μπορεί να σας ακολουθεί πλέον σε τέτοια ζητήματα γιατί αυτοαναιρειστε. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Αυγούστου 2024 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Η Pak έγραψε: #1.772 30-08-24 16:59 Πάντως η Ραφαέλα με έχει μπερδέψει πολύ, ξέρω τα μηνύματά της οριακά καλύτερα από το πάτερ ημών τόσες φορές που τα έχω διαβάσει. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ήθελα πολύ να ακούσω την σκέψη της πίσω από αυτά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Ο Memetchi έγραψε: #1.773 30-08-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντίθεσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... Για ονομα Πακ, τώρα τι κάνει; Φαγώθηκε να βγάλει τη Κειτ ΔΑ και τώρα λέει ότι η ΔΑ ψηφίζει τη μαφία για να βγάλει τις υποψίες απο τη μαφία. Είναι δυνατόν; Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Τοσο σε έχει παραπλανήσει; Επίσης εγώ δεν είπα ψέματα. Δείξε μου τι είπα. Η Ραφαέλα τον έδωσε στεγνά και συμφώνησε ότι είναι ένοχος που το παίζει αθώος. Τι άλλο να κάνω για να το δεις; Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Με κάλυψε ο φίλος αυτό θα έλεγα Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:02 Ο giannhs2001: #1.774 30-08-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @giannhs2001 Παλι θα κάτσεις στη μέση αμέτοχος; Μήπως είσαι η πόρνη και δεν μας το λες; Και οι αλλοι που εχθες με ψηφισαν γιατι δεν βγαινουν να μιλησουν; Που ειναι η Τσεμ; Θα ερθει να ψηφισει ριντερ στα τελευταια 5 λεπτά; Click για ανάπτυξη... Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Από βλακεία στο τέλος του παιχνιδιού ρίχνεις διπλή σε έναν ανενεργό λογαριασμό για να σώσεις δύο άτομα που είχαν 50-50 τις υποψίες πάνω τους; Και το θεάρεστο έργο ολοκληρώνεται μία μέρα μετά με την Κέιτ να ρίχνει προφυλάκιση στην Queenara ακυρώνοντας χωρίς λόγο μία ψηφοφορία. Τώρα αν το έπαιξαν τόσο άσχημα και είναι όντως αθώες ε δεν μπορώ να φταίω εγώ. Όταν κάνεις κινήσεις που για πολίτης είναι αψυχολόγητες είναι νομοτελειακό πως θα στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου. ----- Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:03 Ο ultraviolence: #1.775 30-08-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:04 Ο Memetchi έγραψε: #1.776 30-08-24 17:04 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. Click για ανάπτυξη... Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:05 Ο Memetchi έγραψε: #1.777 30-08-24 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ νικάει με τη μαφία, δεν θα κάψει άλλο μαφιόζο όταν ήδη έχουν φύγει. Αν η Τσεμ ηταν αθώα θα ήθελε να την κάψει, όχι να τη σώσει. Άσε τα ψόφια Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:06 Η Pak έγραψε: #1.778 30-08-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Ραφαέλα ανάφερε ΠΡΩΤΟ τον Ουλτρα. Click για ανάπτυξη... @Memetchi giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:07 Ο giannhs2001: #1.779 30-08-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:09 Ο Memetchi έγραψε: #1.780 30-08-24 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Memetchi Click για ανάπτυξη... Πρώτη μέρα όχι πρώτο στη λίστα Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Click για ανάπτυξη... ......... πολύ πειστικό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμα η Ριντερ ηταν μαφια και η Κειτ ΔΑ τότε δεν θα ψηφιζε τη μαφιοζο ενω εχουν φύγει ΟΛΟΙ οι ύποτποι. Εγω, εσυ, ο Ουριηλ ολοι εκτος και αντι να παει στη Τσεμ που εχει φουλ ψηφους πάει στη Ριντερς; Παει στη μαφια; Ουτε εσύ δεν πιστεύεις τα ψεματά σου πλέον. Έκανε τη χαζομαρα να ψηφισει η Κειτ τη ριντερ αντι να μεινει σιωπηλή και πας να το μπλαώσεις. Τι δεν καταλαβαινεις; Κειτ ψηφίζει Ρίντερ. Δεν θα εκαιγε ποτε ένα μαφιόζο ενώ έχουν φύγει όλοι οι ύποπτοι. Να ξες όταν τελειώσει αυτό θα σου πω ένα τεράστιο ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ Γιατί ήξερα ότι θα πέσει η ηχω; Click για ανάπτυξη... Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:57 Ο ultraviolence: #1.771 30-08-24 16:57 Παιδια μιλήστε, πείτε κάτι. Δε θέλω να κάνω παραθέσεις με Μεμε μόνος μου. Ποια είναι η γνωμη σας; Μιλήστε. Ακόμα και αν είναι να υποστηρίξετε τον Μεμε, μιλήστε. Άμα δεν λέτε τη γνώμη σας πως θα πάτε παρακάτω; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τι λες; Την ψηφιζει για να φυγει. Γιατί δεν πάει στην Τσεμ άμα η Τσεμ ειναι αθώα; Γιατι πάει στη μαφία; Δεν εξηγείς λες ασυναρτησίες βασισμένος στο οτι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους Click για ανάπτυξη... Γιατί πάτε να βγάλετε την Τσεμ μαφιόζο ρε Μεμε Την Κέιτ την εχω δώσει στο πιάτο ότι είναι ο ΔΑ. Δεν μπορεί να σας ακολουθεί πλέον σε τέτοια ζητήματα γιατί αυτοαναιρειστε. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Αυγούστου 2024 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Η Pak έγραψε: #1.772 30-08-24 16:59 Πάντως η Ραφαέλα με έχει μπερδέψει πολύ, ξέρω τα μηνύματά της οριακά καλύτερα από το πάτερ ημών τόσες φορές που τα έχω διαβάσει. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ήθελα πολύ να ακούσω την σκέψη της πίσω από αυτά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Ο Memetchi έγραψε: #1.773 30-08-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντίθεσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... Για ονομα Πακ, τώρα τι κάνει; Φαγώθηκε να βγάλει τη Κειτ ΔΑ και τώρα λέει ότι η ΔΑ ψηφίζει τη μαφία για να βγάλει τις υποψίες απο τη μαφία. Είναι δυνατόν; Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Τοσο σε έχει παραπλανήσει; Επίσης εγώ δεν είπα ψέματα. Δείξε μου τι είπα. Η Ραφαέλα τον έδωσε στεγνά και συμφώνησε ότι είναι ένοχος που το παίζει αθώος. Τι άλλο να κάνω για να το δεις; Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Με κάλυψε ο φίλος αυτό θα έλεγα Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:02 Ο giannhs2001: #1.774 30-08-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @giannhs2001 Παλι θα κάτσεις στη μέση αμέτοχος; Μήπως είσαι η πόρνη και δεν μας το λες; Και οι αλλοι που εχθες με ψηφισαν γιατι δεν βγαινουν να μιλησουν; Που ειναι η Τσεμ; Θα ερθει να ψηφισει ριντερ στα τελευταια 5 λεπτά; Click για ανάπτυξη... Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Από βλακεία στο τέλος του παιχνιδιού ρίχνεις διπλή σε έναν ανενεργό λογαριασμό για να σώσεις δύο άτομα που είχαν 50-50 τις υποψίες πάνω τους; Και το θεάρεστο έργο ολοκληρώνεται μία μέρα μετά με την Κέιτ να ρίχνει προφυλάκιση στην Queenara ακυρώνοντας χωρίς λόγο μία ψηφοφορία. Τώρα αν το έπαιξαν τόσο άσχημα και είναι όντως αθώες ε δεν μπορώ να φταίω εγώ. Όταν κάνεις κινήσεις που για πολίτης είναι αψυχολόγητες είναι νομοτελειακό πως θα στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου. ----- Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:03 Ο ultraviolence: #1.775 30-08-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:04 Ο Memetchi έγραψε: #1.776 30-08-24 17:04 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. Click για ανάπτυξη... Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:05 Ο Memetchi έγραψε: #1.777 30-08-24 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ νικάει με τη μαφία, δεν θα κάψει άλλο μαφιόζο όταν ήδη έχουν φύγει. Αν η Τσεμ ηταν αθώα θα ήθελε να την κάψει, όχι να τη σώσει. Άσε τα ψόφια Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:06 Η Pak έγραψε: #1.778 30-08-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Ραφαέλα ανάφερε ΠΡΩΤΟ τον Ουλτρα. Click για ανάπτυξη... @Memetchi giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:07 Ο giannhs2001: #1.779 30-08-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:09 Ο Memetchi έγραψε: #1.780 30-08-24 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Memetchi Click για ανάπτυξη... Πρώτη μέρα όχι πρώτο στη λίστα Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Click για ανάπτυξη... ......... πολύ πειστικό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια μιλήστε, πείτε κάτι. Δε θέλω να κάνω παραθέσεις με Μεμε μόνος μου. Ποια είναι η γνωμη σας; Μιλήστε. Ακόμα και αν είναι να υποστηρίξετε τον Μεμε, μιλήστε. Άμα δεν λέτε τη γνώμη σας πως θα πάτε παρακάτω; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τι λες; Την ψηφιζει για να φυγει. Γιατί δεν πάει στην Τσεμ άμα η Τσεμ ειναι αθώα; Γιατι πάει στη μαφία; Δεν εξηγείς λες ασυναρτησίες βασισμένος στο οτι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους Click για ανάπτυξη... Γιατί πάτε να βγάλετε την Τσεμ μαφιόζο ρε Μεμε Την Κέιτ την εχω δώσει στο πιάτο ότι είναι ο ΔΑ. Δεν μπορεί να σας ακολουθεί πλέον σε τέτοια ζητήματα γιατί αυτοαναιρειστε. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντιθέσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ακριβώς ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Η Pak έγραψε: #1.772 30-08-24 16:59 Πάντως η Ραφαέλα με έχει μπερδέψει πολύ, ξέρω τα μηνύματά της οριακά καλύτερα από το πάτερ ημών τόσες φορές που τα έχω διαβάσει. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ήθελα πολύ να ακούσω την σκέψη της πίσω από αυτά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Ο Memetchi έγραψε: #1.773 30-08-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντίθεσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... Για ονομα Πακ, τώρα τι κάνει; Φαγώθηκε να βγάλει τη Κειτ ΔΑ και τώρα λέει ότι η ΔΑ ψηφίζει τη μαφία για να βγάλει τις υποψίες απο τη μαφία. Είναι δυνατόν; Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Τοσο σε έχει παραπλανήσει; Επίσης εγώ δεν είπα ψέματα. Δείξε μου τι είπα. Η Ραφαέλα τον έδωσε στεγνά και συμφώνησε ότι είναι ένοχος που το παίζει αθώος. Τι άλλο να κάνω για να το δεις; Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Με κάλυψε ο φίλος αυτό θα έλεγα Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:02 Ο giannhs2001: #1.774 30-08-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @giannhs2001 Παλι θα κάτσεις στη μέση αμέτοχος; Μήπως είσαι η πόρνη και δεν μας το λες; Και οι αλλοι που εχθες με ψηφισαν γιατι δεν βγαινουν να μιλησουν; Που ειναι η Τσεμ; Θα ερθει να ψηφισει ριντερ στα τελευταια 5 λεπτά; Click για ανάπτυξη... Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Από βλακεία στο τέλος του παιχνιδιού ρίχνεις διπλή σε έναν ανενεργό λογαριασμό για να σώσεις δύο άτομα που είχαν 50-50 τις υποψίες πάνω τους; Και το θεάρεστο έργο ολοκληρώνεται μία μέρα μετά με την Κέιτ να ρίχνει προφυλάκιση στην Queenara ακυρώνοντας χωρίς λόγο μία ψηφοφορία. Τώρα αν το έπαιξαν τόσο άσχημα και είναι όντως αθώες ε δεν μπορώ να φταίω εγώ. Όταν κάνεις κινήσεις που για πολίτης είναι αψυχολόγητες είναι νομοτελειακό πως θα στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου. ----- Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:03 Ο ultraviolence: #1.775 30-08-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:04 Ο Memetchi έγραψε: #1.776 30-08-24 17:04 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. Click για ανάπτυξη... Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:05 Ο Memetchi έγραψε: #1.777 30-08-24 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ νικάει με τη μαφία, δεν θα κάψει άλλο μαφιόζο όταν ήδη έχουν φύγει. Αν η Τσεμ ηταν αθώα θα ήθελε να την κάψει, όχι να τη σώσει. Άσε τα ψόφια Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:06 Η Pak έγραψε: #1.778 30-08-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Ραφαέλα ανάφερε ΠΡΩΤΟ τον Ουλτρα. Click για ανάπτυξη... @Memetchi giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:07 Ο giannhs2001: #1.779 30-08-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:09 Ο Memetchi έγραψε: #1.780 30-08-24 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Memetchi Click για ανάπτυξη... Πρώτη μέρα όχι πρώτο στη λίστα Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Click για ανάπτυξη... ......... πολύ πειστικό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως η Ραφαέλα με έχει μπερδέψει πολύ, ξέρω τα μηνύματά της οριακά καλύτερα από το πάτερ ημών τόσες φορές που τα έχω διαβάσει. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ήθελα πολύ να ακούσω την σκέψη της πίσω από αυτά.
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 16:59 Ο Memetchi έγραψε: #1.773 30-08-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντίθεσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... Για ονομα Πακ, τώρα τι κάνει; Φαγώθηκε να βγάλει τη Κειτ ΔΑ και τώρα λέει ότι η ΔΑ ψηφίζει τη μαφία για να βγάλει τις υποψίες απο τη μαφία. Είναι δυνατόν; Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Τοσο σε έχει παραπλανήσει; Επίσης εγώ δεν είπα ψέματα. Δείξε μου τι είπα. Η Ραφαέλα τον έδωσε στεγνά και συμφώνησε ότι είναι ένοχος που το παίζει αθώος. Τι άλλο να κάνω για να το δεις; Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Με κάλυψε ο φίλος αυτό θα έλεγα Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:02 Ο giannhs2001: #1.774 30-08-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @giannhs2001 Παλι θα κάτσεις στη μέση αμέτοχος; Μήπως είσαι η πόρνη και δεν μας το λες; Και οι αλλοι που εχθες με ψηφισαν γιατι δεν βγαινουν να μιλησουν; Που ειναι η Τσεμ; Θα ερθει να ψηφισει ριντερ στα τελευταια 5 λεπτά; Click για ανάπτυξη... Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Από βλακεία στο τέλος του παιχνιδιού ρίχνεις διπλή σε έναν ανενεργό λογαριασμό για να σώσεις δύο άτομα που είχαν 50-50 τις υποψίες πάνω τους; Και το θεάρεστο έργο ολοκληρώνεται μία μέρα μετά με την Κέιτ να ρίχνει προφυλάκιση στην Queenara ακυρώνοντας χωρίς λόγο μία ψηφοφορία. Τώρα αν το έπαιξαν τόσο άσχημα και είναι όντως αθώες ε δεν μπορώ να φταίω εγώ. Όταν κάνεις κινήσεις που για πολίτης είναι αψυχολόγητες είναι νομοτελειακό πως θα στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου. ----- Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:03 Ο ultraviolence: #1.775 30-08-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:04 Ο Memetchi έγραψε: #1.776 30-08-24 17:04 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. Click για ανάπτυξη... Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:05 Ο Memetchi έγραψε: #1.777 30-08-24 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ νικάει με τη μαφία, δεν θα κάψει άλλο μαφιόζο όταν ήδη έχουν φύγει. Αν η Τσεμ ηταν αθώα θα ήθελε να την κάψει, όχι να τη σώσει. Άσε τα ψόφια Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:06 Η Pak έγραψε: #1.778 30-08-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Ραφαέλα ανάφερε ΠΡΩΤΟ τον Ουλτρα. Click για ανάπτυξη... @Memetchi giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:07 Ο giannhs2001: #1.779 30-08-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:09 Ο Memetchi έγραψε: #1.780 30-08-24 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Memetchi Click για ανάπτυξη... Πρώτη μέρα όχι πρώτο στη λίστα Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Click για ανάπτυξη... ......... πολύ πειστικό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτό που με σπρώχνει να πιστέψω τον Ουλτρα και το σχολίασα και χθες είναι ότι δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και ανακρίβειες εν αντίθεσει με σένα και τον Ουριηλ. Μάλιστα χθες σας έπιασα και τους δυο να λέτε το ίδιο ψέμα, ότι τον ανέφερε πρώτον η Ραφαέλα. Click για ανάπτυξη... Για ονομα Πακ, τώρα τι κάνει; Φαγώθηκε να βγάλει τη Κειτ ΔΑ και τώρα λέει ότι η ΔΑ ψηφίζει τη μαφία για να βγάλει τις υποψίες απο τη μαφία. Είναι δυνατόν; Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Τοσο σε έχει παραπλανήσει; Επίσης εγώ δεν είπα ψέματα. Δείξε μου τι είπα. Η Ραφαέλα τον έδωσε στεγνά και συμφώνησε ότι είναι ένοχος που το παίζει αθώος. Τι άλλο να κάνω για να το δεις; Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Με κάλυψε ο φίλος αυτό θα έλεγα Click για ανάπτυξη...
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:02 Ο giannhs2001: #1.774 30-08-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @giannhs2001 Παλι θα κάτσεις στη μέση αμέτοχος; Μήπως είσαι η πόρνη και δεν μας το λες; Και οι αλλοι που εχθες με ψηφισαν γιατι δεν βγαινουν να μιλησουν; Που ειναι η Τσεμ; Θα ερθει να ψηφισει ριντερ στα τελευταια 5 λεπτά; Click για ανάπτυξη... Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Από βλακεία στο τέλος του παιχνιδιού ρίχνεις διπλή σε έναν ανενεργό λογαριασμό για να σώσεις δύο άτομα που είχαν 50-50 τις υποψίες πάνω τους; Και το θεάρεστο έργο ολοκληρώνεται μία μέρα μετά με την Κέιτ να ρίχνει προφυλάκιση στην Queenara ακυρώνοντας χωρίς λόγο μία ψηφοφορία. Τώρα αν το έπαιξαν τόσο άσχημα και είναι όντως αθώες ε δεν μπορώ να φταίω εγώ. Όταν κάνεις κινήσεις που για πολίτης είναι αψυχολόγητες είναι νομοτελειακό πως θα στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου. ----- Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:03 Ο ultraviolence: #1.775 30-08-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:04 Ο Memetchi έγραψε: #1.776 30-08-24 17:04 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. Click για ανάπτυξη... Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:05 Ο Memetchi έγραψε: #1.777 30-08-24 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ νικάει με τη μαφία, δεν θα κάψει άλλο μαφιόζο όταν ήδη έχουν φύγει. Αν η Τσεμ ηταν αθώα θα ήθελε να την κάψει, όχι να τη σώσει. Άσε τα ψόφια Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:06 Η Pak έγραψε: #1.778 30-08-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Ραφαέλα ανάφερε ΠΡΩΤΟ τον Ουλτρα. Click για ανάπτυξη... @Memetchi giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:07 Ο giannhs2001: #1.779 30-08-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:09 Ο Memetchi έγραψε: #1.780 30-08-24 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Memetchi Click για ανάπτυξη... Πρώτη μέρα όχι πρώτο στη λίστα Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Click για ανάπτυξη... ......... πολύ πειστικό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @giannhs2001 Παλι θα κάτσεις στη μέση αμέτοχος; Μήπως είσαι η πόρνη και δεν μας το λες; Και οι αλλοι που εχθες με ψηφισαν γιατι δεν βγαινουν να μιλησουν; Που ειναι η Τσεμ; Θα ερθει να ψηφισει ριντερ στα τελευταια 5 λεπτά; Click για ανάπτυξη... Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Από βλακεία στο τέλος του παιχνιδιού ρίχνεις διπλή σε έναν ανενεργό λογαριασμό για να σώσεις δύο άτομα που είχαν 50-50 τις υποψίες πάνω τους; Και το θεάρεστο έργο ολοκληρώνεται μία μέρα μετά με την Κέιτ να ρίχνει προφυλάκιση στην Queenara ακυρώνοντας χωρίς λόγο μία ψηφοφορία. Τώρα αν το έπαιξαν τόσο άσχημα και είναι όντως αθώες ε δεν μπορώ να φταίω εγώ. Όταν κάνεις κινήσεις που για πολίτης είναι αψυχολόγητες είναι νομοτελειακό πως θα στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου. ----- Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.723 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:03 Ο ultraviolence: #1.775 30-08-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:04 Ο Memetchi έγραψε: #1.776 30-08-24 17:04 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. Click για ανάπτυξη... Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:05 Ο Memetchi έγραψε: #1.777 30-08-24 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ νικάει με τη μαφία, δεν θα κάψει άλλο μαφιόζο όταν ήδη έχουν φύγει. Αν η Τσεμ ηταν αθώα θα ήθελε να την κάψει, όχι να τη σώσει. Άσε τα ψόφια Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:06 Η Pak έγραψε: #1.778 30-08-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Ραφαέλα ανάφερε ΠΡΩΤΟ τον Ουλτρα. Click για ανάπτυξη... @Memetchi giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:07 Ο giannhs2001: #1.779 30-08-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:09 Ο Memetchi έγραψε: #1.780 30-08-24 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Memetchi Click για ανάπτυξη... Πρώτη μέρα όχι πρώτο στη λίστα Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Click για ανάπτυξη... ......... πολύ πειστικό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Τσεμ έχει 4 ψήφους, αν ήταν αθώα η ΔΑ θα πήγαινε σε αυτήν και όχι στην υποτιθέμενη μαφία. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά.
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:04 Ο Memetchi έγραψε: #1.776 30-08-24 17:04 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. Click για ανάπτυξη... Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:05 Ο Memetchi έγραψε: #1.777 30-08-24 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ νικάει με τη μαφία, δεν θα κάψει άλλο μαφιόζο όταν ήδη έχουν φύγει. Αν η Τσεμ ηταν αθώα θα ήθελε να την κάψει, όχι να τη σώσει. Άσε τα ψόφια Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:06 Η Pak έγραψε: #1.778 30-08-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Ραφαέλα ανάφερε ΠΡΩΤΟ τον Ουλτρα. Click για ανάπτυξη... @Memetchi giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:07 Ο giannhs2001: #1.779 30-08-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:09 Ο Memetchi έγραψε: #1.780 30-08-24 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Memetchi Click για ανάπτυξη... Πρώτη μέρα όχι πρώτο στη λίστα Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Click για ανάπτυξη... ......... πολύ πειστικό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κέιτ μπορεί να ψήφισε Τσεμ για το ξεκάρφωμα. Για να μπουν όλοι στο σκεπτικό «αφού η ΔΑ ψήφισε Ρίντερ κάτι βρωμάει εδώ» και να στραφούν προς Τσεμ. Click για ανάπτυξη... Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τύπε με κατηγορείς ενώ τώρα χρησιμοποιείς όλο το αφήγημα της Reader υπέρ της; Πως και καλά το έκανε από βλακεία; Σοβαρά τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις...
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:05 Ο Memetchi έγραψε: #1.777 30-08-24 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ νικάει με τη μαφία, δεν θα κάψει άλλο μαφιόζο όταν ήδη έχουν φύγει. Αν η Τσεμ ηταν αθώα θα ήθελε να την κάψει, όχι να τη σώσει. Άσε τα ψόφια Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:06 Η Pak έγραψε: #1.778 30-08-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Ραφαέλα ανάφερε ΠΡΩΤΟ τον Ουλτρα. Click για ανάπτυξη... @Memetchi giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:07 Ο giannhs2001: #1.779 30-08-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:09 Ο Memetchi έγραψε: #1.780 30-08-24 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Memetchi Click για ανάπτυξη... Πρώτη μέρα όχι πρώτο στη λίστα Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Click για ανάπτυξη... ......... πολύ πειστικό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΔΑ είναι καμμένο χαρτί. Δεν μπορεί να τους ακολουθεί στις ψήφους. Αν πάει και ψηφίσει Chem, όντας η ΔΑ, όλοι οι υπόλοιποι θα φεύγατε από τις ψήφους της Chem και θα ψηφίζατε Reader. Ε το παιδί δε θέλει να ψηφίσετε Reader ρε παιδιά. Click για ανάπτυξη... Η ΔΑ νικάει με τη μαφία, δεν θα κάψει άλλο μαφιόζο όταν ήδη έχουν φύγει. Αν η Τσεμ ηταν αθώα θα ήθελε να την κάψει, όχι να τη σώσει. Άσε τα ψόφια
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:06 Η Pak έγραψε: #1.778 30-08-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η Ραφαέλα ανάφερε ΠΡΩΤΟ τον Ουλτρα. Click για ανάπτυξη... @Memetchi giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:07 Ο giannhs2001: #1.779 30-08-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:09 Ο Memetchi έγραψε: #1.780 30-08-24 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Memetchi Click για ανάπτυξη... Πρώτη μέρα όχι πρώτο στη λίστα Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Click για ανάπτυξη... ......... πολύ πειστικό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.140 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:07 Ο giannhs2001: #1.779 30-08-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:09 Ο Memetchi έγραψε: #1.780 30-08-24 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Memetchi Click για ανάπτυξη... Πρώτη μέρα όχι πρώτο στη λίστα Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Click για ανάπτυξη... ......... πολύ πειστικό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τη ριντερ ψηφιζει, αν ειναι μαφια γιατι αν τη ψηφιζει. Παιδια χάνετε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ναι... ηταν πολύ δύσκολο να γίνει τέτοια βλακεία με αυτή τη σύνθεση που παίζουμε πρώτη φορά. Αν χάσει η πόλη έχεις μερίδιο, γιατί άλλα και άλλα για τον αρχιμαφίοζο ξες να τα βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια).
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 17:09 Ο Memetchi έγραψε: #1.780 30-08-24 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Memetchi Click για ανάπτυξη... Πρώτη μέρα όχι πρώτο στη λίστα Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Click για ανάπτυξη... ......... πολύ πειστικό
Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Memetchi Click για ανάπτυξη... Πρώτη μέρα όχι πρώτο στη λίστα Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια). Click για ανάπτυξη... ......... πολύ πειστικό