Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,084 μηνύματα.
25-08-24
22:16
Βρε άι από 'κει , δε φτάνει που έκανα την αρχή σας φαίνομαι και ύποπτηΨήφο στη Kate γιατί το παίζει ανήξερη. Ύποπτο
(Το ήξερα ότι θα ειπωθεί αυτό.)Εγώ ψηφίσω την Kate1914 γτ είναι λιγότερο ομιλητική απ ο,τι συνήθως.
Ναι, ΣΟΡΙ κιόλας που έλειπα γιατί πήγα στο πανηγύρι (θα σας βάλω φωτό για να δείτε ότι είμαι ειλικρινής), ακούς εκεί να με υποψιάζεστε εμένα.
Συμφωνώ Γιάννη, ύποπτη είναι, κάτι κρύβειΠεριμένω να δω τις κινήσεις του καθενός. Άλλωστε ένας αθώος γιατί να βιαστεί να ψηφίσει από το πρώτο γύρο που δεν έχουμε στοιχεία; Τι θα κερδίσει; Μήπως η Πακ είναι ύποπτη που βιάζεται;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,084 μηνύματα.
25-08-24
22:17
ΤΙ;;;Εγώ ψηφίζω για τώρα Kate1914 γιατί ισχύει πως το περίμενε πολύ και περίμενα πιο έντονη συμμετοχή.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,395 μηνύματα.
25-08-24
Λοιπόν, ψηφίζω ultraviolence επειδή θεωρώ ύποπτο το γεγονός ότι ψήφισε τόσο γρήγορα.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,617 μηνύματα.
25-08-24
αλλάζω γνώμη και ψηφίζω nearos γιατί τέτοια ομορφία είναιπαση φυσης αδυνατον να υπαρξει ανθρωπινα
Πλακα.. παραμενει Μικρο η ψηφος μου
Πλακα.. παραμενει Μικρο η ψηφος μου
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,893 μηνύματα.
25-08-24
22:18
ΤΙ;;;
Your friendship was a huge lie.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,617 μηνύματα.
25-08-24
ΑΥΤΟ ΠΟΝΕΣΕ ΧΑΧΑΧΑΤΙ;;;
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 300 μηνύματα.
25-08-24
σκέφτηκα να το κανω λογω ελειψης στοιχείωναλλάζω γνώμη και ψηφίζω nearos γιατί τέτοια ομορφία είναιπαση φυσης αδυνατον να υπαρξει ανθρωπινα
αυτο το ακουσα μέσα απο το ακουστικά μουΤΙ;;;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,395 μηνύματα.
25-08-24
22:19
Μου άρεσε πολύ αυτό για κάποιο λόγοαυτο το ακουσα μέσα απο το ακουστικά μου
nearos
Διακεκριμένο μέλος
25-08-24
22:20
ειδες πως αυτο ηταν το τελευταιο της μηνυμα; επαθε εμφραγμα στην αλλη ακρη της οθονης απο την προδοσια. Μιλαμε επιπεδο 300 εφιαλτηαυτο το ακουσα μέσα απο το ακουστικά μου
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 300 μηνύματα.
25-08-24
22:21
RIP kate1914ειδες πως αυτο ηταν το τελευταιο της μηνυμα; επαθε εμφραγμα στην αλλη ακρη της οθονης απο την προδοσια. Μιλαμε επιπεδο 300 εφιαλτη
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,803 μηνύματα.
25-08-24
22:22
Αν δεν ψηφίσουμε/μιλήσουμε για να κόψουμε αντιδράσεις, πώς θα γίνει παιχνίδι; Δε με ενοχλεί η ψήφος σου, αλλά πιστεύω ότι είναι λογικό στάδιο για την εξέλιξη του παιχνιδιού το να ψηφίσουμε σε οποιοδήποτε χρόνο.Λοιπόν, ψηφίζω ultraviolence επειδή θεωρώ ύποπτο το γεγονός ότι ψήφισε τόσο γρήγορα.
Παιδιά σας παρακαλώ, λιγο πιο ήρεμα με το σπαμ. Χάνονται μηνύματα έτσι.
Libertus
Συντονιστής
Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,742 μηνύματα.
25-08-24
22:22
Ψηφοφορία για Δευτέρα 26/8
Ψήφοι
2 Kate1914
2 Queenara
1 Micro
1 Poirot
1 ultraviolence
Η χώρα των φαντασμάτων
---
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
---
- American Economist --> Queenara
- BeatrixKiddo
- Chem2000
- giannhs2001 --> Kate1914
- Hased Babis
- Joji
- juanium --> Poirot
- Kate1914
- Memetchi
- Micro
- nearos --> Micro
- Pak --> Kate1914
- Poirot
- Queenara
- rafaela11
- Reader --> ultraviolence
- ultraviolence --> Queenara
- Ουριήλ
Ψήφοι
2 Kate1914
2 Queenara
1 Micro
1 Poirot
1 ultraviolence
Η χώρα των φαντασμάτων
---
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
---
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
25-08-24
22:28
Η αλήθεια είναι ότι δίκιο έχεις, αν περίμενες από μας οι περισσότεροι θα ψηφίζαμε θεωρώ 10 λεπτά πριν κλείσει η ψηφοφορία.Αν δεν ψηφίσουμε/μιλήσουμε για να κόψουμε αντιδράσεις, πώς θα γίνει παιχνίδι; Δε με ενοχλεί η ψήφος σου, αλλά πιστεύω ότι είναι λογικό στάδιο για την εξέλιξη του παιχνιδιού το να ψηφίσουμε σε οποιοδήποτε χρόνο.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,893 μηνύματα.
25-08-24
22:34
Η Kate ακόμα να χωνέψει την προδοσία του Γιάννη λογικά.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,230 μηνύματα.
25-08-24
22:39
Έχω διαβάσει αρκετή Agatha Christie, αλλα ποτε στο τέλος δεν ήταν ένοχος ο Πουαρώ Τέλος πάντων, δεν θα προσβληθώ για την ώραΕγώ ψηφίζω Poirot , γιατί θεωρώ παραπλανητικό το όνομά του.
Ε κι εσυ πανηγύρι τώρα. Τέλος πάντων, γενικά ας δίνουμε κι ένα χρονικό περιθωριο. Κι εγώ απουσιάζω αλλα είναι επειδή μου έχει φορέσει αυτάκια της Μίνι η εξάχρονη ξαδέλφη μουστο πανηγύρι
American Economist
Επιφανές μέλος
25-08-24
22:40
Έχω διαβάσει αρκετή Agatha Christie, αλλα ποτε στο τέλος δεν ήταν ένοχος ο Πουαρώ Τέλος πάντων, δεν θα προσβληθώ για την ώρα
Ε κι εσυ πανηγύρι τώρα. Τέλος πάντων, γενικά ας δίνουμε κι ένα χρονικό περιθωριο. Κι εγώ απουσιάζω αλλα είναι επειδή μου έχει φορέσει αυτάκια της Μίνι η εξάχρονη ξαδέλφη μου
Στείλε φώτο φορώντας τα αυτάκια της Μίνι.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,803 μηνύματα.
25-08-24
22:40
Μωρέ δίκαιο έχω, αλλά που να το βρω; Ελπίζω αύριο το πρωί να έχουν εμφανιστεί και οι υπόλοιποι. Αλίμονο, έχουμε όλοι μας και μια κοινωνική ζωή, πόσο μάλλον βράδυ Κυριακής.Η αλήθεια είναι ότι δίκιο έχεις, αν περίμενες από μας οι περισσότεροι θα ψηφίζαμε θεωρώ 10 λεπτά πριν κλείσει η ψηφοφορία.
Το καλό στον πρώτο γύρο είναι ότι σε περίπτωση ισοψηφιων, αρχίζουν να ταράζονται τα νερά. Βλέπεις ποιος πάει να σώσει ποιον. Εγώ τουλάχιστον, πάντα τις προτιμώ.
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
25-08-24
22:42
Α οχι, είσαι εξυπνο παιδί. Εσυ επιτηδες οταν εφτιαξες τον λογιαριασμο έβαλες πουαρώ να έχεις το άλωθι του ντετέκτιβ, τα ξέρω εγώ αυτά. ΕΓΩ λοιπόν δεν θα προσβληθώ για την ώρα (πλακίτσα, μην τσακωνόμαστε, κρίμα είναι)Έχω διαβάσει αρκετή Agatha Christie, αλλα ποτε στο τέλος δεν ήταν ένοχος ο Πουαρώ Τέλος πάντων, δεν θα προσβληθώ για την ώρα
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,313 μηνύματα.
25-08-24
22:43
Πατρινος εισαι και φαινεσαι Και γνησιος μαλιστα , εμενα το αιμα μου ειναι καθαρο Θες να γινεις και ιατρος , οποτε θα μεινω πιστος στην συμβουλη μου και ψηφιζω nearosΕγω ψηφιζω Micro γιατι ο ιδιος με συμβουλεψε να μην εμπιστευομαι τους γιατρούς, ποσο μαλλον τους πατρινους
nearos
Διακεκριμένο μέλος
25-08-24
22:45
Πατρινος εισαι και φαινεσαι Και γνησιος μαλιστα , εμενα το αιμα μου ειναι καθαρο Θες να γινεις και ιατρος , οποτε θα μεινω πιστος στην συμβουλη μου και ψηφιζω nearos
Επρεπε να σκεφτω το ενδεχομενο οτι ειμαι ενας πατρινος που θελει να γινει ιατρος πριν πονταρω στο να οστρακισουμε τομ πατρινο ιατρο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.