ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,803 μηνύματα.
25-08-24
21:02
Που είσαι βρε Ικαριωνα που έμπαινες αμέσως κι έριχνες ψήφο αέρα πατερα;
Μπείτε καλέ και ψηφιστε, τι περιμένετε; Πώς θα αρχίσει το παιχνίδι;
Ψηφίζω Queenara γιατί δεν δέχομαι καμία άλλη πέρα της Kate Bush ως Queenara.
Πολύ δακρυβρεχτη μου είσαι Beatrix.Let the game begin....
Άραγε σε αυτή τη πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.....τι θα μας ξημερώσει....Η μαφία φαίνεται να διψάει για εκδίκηση..... Πρέπει εμείς ως πολίτες να βάλουμε τα δυνατά μας να φυλάξουμε τη πόλη μας και το μέλλον από νύχια της μαφίας.
Έχεις κάποιο λόγο που το λες αυτό ; Μου φαίνεται κάπως περίεργο να το λες αυτό στο πρώτο ποστ σου κιόλας. Ποια είναι τα σιγανά ποταμάκια;Ο λαός βέβαια λέει και ένα ρητό...
Τα σιγανα τα ποταμάκια να φοβάσαι....
Διαβάζουμε όλοι πολύ καλά τους κανόνες παρακαλώ! Κι για απορίες, στη ΣΕ.Καλη αρχη και καλο μας διαβασμα στους τελευταιοστιγμιακηδες
Libertus
Συντονιστής
Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,742 μηνύματα.
25-08-24
21:06
Έπεσε η πρώτη ψήφος.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 26/8
Ψήφοι
1 Queenara
Η χώρα των φαντασμάτων
---
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
---
Ψηφοφορία για Δευτέρα 26/8
- American Economist
- BeatrixKiddo
- Chem2000
- giannhs2001
- Hased Babis
- Joji
- juanium
- Kate1914
- Memetchi
- Micro
- nearos
- Pak
- Poirot
- Queenara
- rafaela11
- Reader
- ultraviolence --> Queenara
- Ουριήλ
Ψήφοι
1 Queenara
Η χώρα των φαντασμάτων
---
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
---
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,617 μηνύματα.
25-08-24
21:09
Εγω ψηφιζω Micro γιατι ο ιδιος με συμβουλεψε να μην εμπιστευομαι τους γιατρούς, ποσο μαλλον τους πατρινους
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,395 μηνύματα.
25-08-24
21:16
Μέχρι πότε πρέπει να ψηφίσουμε;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,860 μηνύματα.
25-08-24
21:17
Εγώ ψηφίσω την Kate1914 γτ είναι λιγότερο ομιλητική απ ο,τι συνήθως.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,694 μηνύματα.
25-08-24
21:18
Αύριο στις 8.Μέχρι πότε πρέπει να ψηφίσουμε;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,395 μηνύματα.
25-08-24
21:19
Ευχαριστώ!Αύριο στις 8.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,694 μηνύματα.
25-08-24
21:20
Με την ψηφοφορία βλέπω να χαλάνε φιλίες τελικά
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,860 μηνύματα.
25-08-24
21:30
Μπορούμε να τα διαχωρίσουμε. Επίσης πού είναι η ψήφος σου; Εσύ δεν ανυπομονούσες να ξεκινήσουμε;Με την ψηφοφορία βλέπω να χαλάνε φιλίες τελικά
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,893 μηνύματα.
25-08-24
21:31
Με την ψηφοφορία βλέπω να χαλάνε φιλίες τελικά
Μας βλέπω Power of love όπου παίζουν ξύλο για τις ψήφους προς αποχώρηση.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,617 μηνύματα.
25-08-24
21:31
θα ψηφισει 7:59:59 να το δεις
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,893 μηνύματα.
25-08-24
21:38
Αν και είναι νωρίς θα ψηφίσω τώρα ώστε να φεύγει ένα βάρος. Θα ψηφίσω και εγώ Queenara καθώς τα υπόλοιπα παιδιά πάνω κάτω τα ξέρω περισσότερο και δεν θέλω να τα ψηφίσω από τώρα.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
25-08-24
21:41
Λέων είμαι καλέ στο ζώδιο....αν δεν είμαι εγώ η ντραμα κουιν ποια θα είναι;;Που είσαι βρε Ικαριωνα που έμπαινες αμέσως κι έριχνες ψήφο αέρα πατερα;
Πολύ δακρυβρεχτη μου είσαι Beatrix.
Έχεις κάποιο λόγο που το λες αυτό ; Μου φαίνεται κάπως περίεργο να το λες αυτό στο πρώτο ποστ σου κιόλας. Ποια είναι τα σιγανά ποταμάκια;
Διαβάζουμε όλοι πολύ καλά τους κανόνες παρακαλώ! Κι για απορίες, στη ΣΕ.
Κάποιος πρέπει να πάρει τη πρωτοβουλία, και μονο μια λεονταρινα μπορεί.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
25-08-24
21:57
Περιμένω να δω τις κινήσεις του καθενός. Άλλωστε ένας αθώος γιατί να βιαστεί να ψηφίσει από το πρώτο γύρο που δεν έχουμε στοιχεία; Τι θα κερδίσει; Μήπως η Πακ είναι ύποπτη που βιάζεται;Μπορούμε να τα διαχωρίσουμε. Επίσης πού είναι η ψήφος σου; Εσύ δεν ανυπομονούσες να ξεκινήσουμε;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,803 μηνύματα.
25-08-24
22:00
Αντίστοιχα ένας μαφιόζος περιμένει να δει προς τα που πάει το κύμα για να ακολουθήσει.Περιμένω να δω τις κινήσεις του καθενός. Άλλωστε ένας αθώος γιατί να βιαστεί να ψηφίσει από το πρώτο γύρο που δεν έχουμε στοιχεία; Τι θα κερδίσει; Μήπως η Πακ είναι ύποπτη που βιάζεται;
Αν δεν μιλήσουμε/ψηφίσουμε βρε παιδιά, πως θα γίνει παιχνίδι ; Εμένα πάντως οι απουσίες/σιωπη με υποψιάζουν.
American Economist
Επιφανές μέλος
25-08-24
22:01
Πότε θα αρχίσουν οι τσακωμοι για τις ψήφους??
Pak
Επιφανές μέλος
25-08-24
22:02
Αν δε μιλάμε και δεν ψηφίζουμε δε θα δεις καμία κίνηση. Εξάλλου μπορούμε να αλλάξουμε την ψήφο μας.Περιμένω να δω τις κινήσεις του καθενός. Άλλωστε ένας αθώος γιατί να βιαστεί να ψηφίσει από το πρώτο γύρο που δεν έχουμε στοιχεία; Τι θα κερδίσει; Μήπως η Πακ είναι ύποπτη που βιάζεται;
nearos
Διακεκριμένο μέλος
25-08-24
22:02
Στον πρώτο γύρο ουτως η αλλως στοιχεια δεν εχεις, τι μπορεί να εκδηλώσει κάποιος; Μηπως κατι κρυβεις γιαννουλη;Περιμένω να δω τις κινήσεις του καθενός. Άλλωστε ένας αθώος γιατί να βιαστεί να ψηφίσει από το πρώτο γύρο που δεν έχουμε στοιχεία; Τι θα κερδίσει; Μήπως η Πακ είναι ύποπτη που βιάζεται;
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 300 μηνύματα.
25-08-24
22:03
Εγώ ψηφίζω Poirot , γιατί θεωρώ παραπλανητικό το όνομά του.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
25-08-24
22:15
Εγώ ψηφίζω για τώρα Kate1914 γιατί ισχύει πως το περίμενε πολύ και περίμενα πιο έντονη συμμετοχή.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.