Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Οπότε ο ΑΜ έδιωξε τον αρχιμαφιόζο και πήγε να σώσει την άλλη μαφιόζα; Αν θέλει να συνεργαστεί για κάποιο λόγο με μαφία, θα έσωζε και τους δύο. Αλλά σε τί βοηθάει τώρα να μάθουμε αν ο Χάρης είναι ΑΜ;
Όχι, δε θέλει να συνεργαστεί πλήρως με τη Μαφία. Διώχνει πρώτα τον Αρχιμαφιόζο έτσι ώστε να αποδείξει στους Πολίτες ότι είναι αθώος. Και στη συνέχεια συνεργάζεται με τη Μαφιόζα που ξέρει έτσι ώστε να αποδείξει στη Μαφία ότι δεν είναι αυτός ο ΑΜ. Γιατί ναι, ο ΑΜ μπορεί να θέλει να φύγει η Μαφία για να μπορέσει να πάρει τη θέση της, αλλά αν η Μαφία τον καταλάβει τότε θα τον εκδικηθεί δολοφονώντας τον πριν αυτή χάσει. Οπότε διώχνοντας τον Αρχιμαφιόζο αθωώνεται στα μάτια των Πολιτών και συνεργαζόμενος με τη Μαφιόζα που ο ίδιος ξέρει αθωώνεται για το ρόλο του ΑΜ στα μάτια της Μαφίας. Τι δε σου κολλάει; Εγώ θα το έβρισκα πολύ έξυπνο παιχνίδι κι ο Χάρης είναι αντάξιος για να το στήσει κι εκτελέσει αυτό.
Όσο σε τι βοηθάει τώρα; Αφενός να ξέρουμε ότι είναι ο ΑΜ γιατί αργά ή γρήγορα θα πρέπει να φύγει. Αφετέρου να μην τον παίρνουμε και πολύ σοβαρά στο τι μας λέει, ειδικά αν έχει φύγει η Μαφιόζα που γνώριζε, γιατί δε μπορούμε σε καμία περίπτωση να είμαστε σίγουροι ότι αυτά που λέει είναι πάντα υπέρ των Πολιτών.

1) Ο Τσάρα ψήφισε τη Μελανία όταν εκείνη έριξε τον εαυτό της στην τρίτη ψήφο ανεβάζοντας τον Φυσιογνώμω στην πέμπτη για να την ανεβάσει στην τέταρτη και να βοηθήσει. Και αν άλλος ένα ψήφιζε Μελανία εκεί θα είχαμε ισοβαθμία. Οπότε όχι δεν προσπάθησε να την ανεβάσει για να τη σώσει ο ΔΑ. Και δεν βρήκα κανένα ύποπτο ποστ του Τσάρα για Φύσιο.
Αυτό κάπως δεν κολλάει και σ εμένα. Από τη στιγμή που δεχόμαστε ότι ο ΔΑ ήταν ο Φύσιο κι η Μαφία τον ξέρει είναι πολύ λογικό ο ΔΑ να υποθέσει ότι η Μαφία θα προσπαθήσει να ανεβάσει κάποιον άλλον στην ψηφοφορία κι η Μαφία να υποθέσει ότι ανεβάζοντας κάποιον άλλον στην ψηφοφορία μπορεί να δράσει ο ΔΑ της. Άρα μεταξύ όσων ψήφισαν τη Μελανία για να ανέβει είναι πιθανό να βρίσκεται και Μαφιόζος. Βέβαια σ αυτή τη λογική δεν κολλάει το ότι ο ΔΑ ο ίδιος δεν ψήφισε τη Μελανία, ακόμη και για ξεκάρφωμα να μην την ψήφισε, πάλι ρίσκαρε πολύ να χαλάσει το σχέδιο του. Όπως και να χει πάντως ο Ακριβός δεν αθωώνεται επειδή ψήφισε Μελανία. Όχι, δε λέω ότι είναι ένοχος. Αλλά το ότι ψήφισε Μελανία δεν καταλαβαίνω γιατί τον αθωώνει.

για τη σημερινη διπλη δολοφονια ειμαι κ εγω απο αυτους που πιστευουν οτι ειναι δουλεια της μαγισσας παρολαυτα δεν εχω να προσθεσω κατι παραπανω απο αυτα που εχουν ηδη ειπωθει
για ΑΜ, πληροφοριοδοτη (ντετεκτιβ οχι τοσο δεν εχουν γινει θεωριες) δεν θα ηθελα να παραθεσω αυτη τη στιγμη την αποψη μου γιατι στη θεση που λογικα ειναι η μαφια αυτη τη στιγμη θα μπορουσε να ρισκαρει καρφωμα, δεν χρειαζεται να της δινουμε τις πιο πιθανες απαντησεις στο πιατο

οσο αφορα τον τσαρα
θα μπορουσε και να ειναι ο αυτοκρατορας
γιατι στο πρωτο παιχνιδι ο αυτοκρατορας να δωσει ασυλια σε οποιονδηποτε εκτος του εαυτου του? ειδικα πρωτο γυρο που κυριολεκτικα δεν ξερουμε που μας πανε τα 4 και μπορει ανετα να μην δωσει καν ασυλια
η αλλη λογικη ειναι οτι επειδη ψηφισαμε ακικο (που ως τοτε θεωρητικα ηταν ενοχος) και επειδη ο ακικος ψηφισε τσαρα οτι και καλα αυτο τον αθωωσε στα ματια του τη δεδομενη χρονικη περιοδο

αυτο που με προβληματιζει στον τσαρα ειναι το ποστ του που πριν αποκαλυφθει η ταυτοτητα του φινεα τον υποστηριζει
απο την αλλη για να μην βγαζουμε και βιαστικα συμπερασματα, μπορω εν μερη να δεχτω οτι το 7-4 εγινε πολυ ξαφνικα και δεν θα μπορουσαμε να ειμαστε σιγουροι για την ενοχη του Φινεα 100% και ως ενα βαθμο εκεινη τη μερα ειμασταν κωλοφαρδοι

οσο αφορα την Εμιλυ και κατα ποσο θα μας εδινε τους συμαφιοζους της
ειτε η Εμιλυ ειναι αθωα (δυσκολο αλλα καλο θα ηταν να μαθουμε την ταυτοτητα της για να ξερουμε που παταμε και που βρισκομαστε)
ειτε στην κατασταση που ειναι η μαφια το σχεδιο τους ειναι να φαινεται να παιζουν ανεξαρτητα ο ενας απο τον αλλο, και γιατι οχι? την Εμιλυ την υποπτεφθηκαμε απο το "καλα τα λεει ο Φινεας"
γιατι λοιπον να μην δινουν ο ενας τον αλλο, με το ο θανατος σου η ζωη μου ολο και καποιος θα μεινει ως το τελος αν φαινεται οτι ειναι υπερανω πασης υποψιας και δινει μαφιοζους και τους ψηφιζει κ ολα καλα
αν δειχνουν οτι συμφωνουν μεταξυ τους θα τους πετυχουμε ολους μαζι και ηλιου φαηνοτερον τι κανει νιαου νιαου

η μαρτζ δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι τοσο newbie παικτρια που σχεδον διαβαζει επιλεκτικα τα ποστ οποτε δεν εχει και πληρη εικονα για το τι γινεται ή ειναι ολο κομμενο και ραμμενο ετσι ωστε να θεωρουμε ολοι οτι απλα δεν παιζει να ειναι μαφιοζα και αν ειναι το δευτερο πετυχαινει γιατι δεν εχει δωσει και πολλα δικαιωματα περα απο αυτο του πιθανου αδιαφορου πολιτη

ο ουλτρα για μενα ειναι αρκετες οι πιθανοτητες να ειναι ενοχος
ψηφιζει απο την αρχη ηλια, ακομα και οταν δεν ειχε κανει ο ηλιας την γκαφα με την τυμβωρυχια
εκαιγε απλα ψηφους εξ αρχης
μολις βγηκε ο φινεας ελειπε, μπορει και να μην προλαβε, μπορει και για να μην κανει τα πραγματα χειροτερα (?)
ακομα και σημερα, ο ηλιας δεν θα ειχε αλλη ψηφο εκτος απο τη δικια του μετα πηρε και ασυλια
γιατι αποφασισε για την ψηφο του οταν η εμιλυ ειχε ηδη αρκετες ψηφους για να βγει και χωρις τη βοηθεια του?
Εσένα κάπου δυσκολεύομαι να σε καταλάβω, με την έννοια ότι στα post σου η συντακτική έχει μάλλον πάει περίπατο... Οπότε θα με βοηθήσεις λίγο; Μπορείς να παραθέσεις καθαρά και κατανοητά ποια άτομα θεωρείς εσύ ότι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Μαφία, ποια αθωώνεις πλήρως και γιατί; Δε σε κατηγορώ μ αυτό, απλά προσπαθώ να καταλάβω τι πιστεύεις κι εσύ.

Τέλος μια ερώτηση για τον Ικαρίων: Γιατί είσαι τόσο σίγουρος για την ενοχή της Μαργιωρής και του Ούλτρα; Πριν την ψηφοφορία είπες ότι έκανες κάποιες σκέψεις και κατέληξες σ αυτούς κι ότι τις σκέψεις αυτές θα τις γράψεις το βράδυ. Εννοούσες αυτά που έχεις γράψει ήδη ή περιμένουμε κάτι πιο αναλυτικό απ εσένα; Δεν πάω σε καμία περίπτωση να αθωώσω κανέναν από τους δύο απλά θα ήθελα να διαβάσω και τις δικές σου σκέψεις για να δω πού θα καταλήξω. Θα τα ψάξω κι εγώ αύριο κάποια στιγμή να δω αν και τι μπορεί να υπάρχει και στα δικά μου μάτια. Για τον Ούλτρα θυμάμαι το σενάριο που έκανε για εσένα Πόρνη, το ότι βγήκε και σε "έδωσε" στο δημόσιο θα ήταν μια συμπεριφορά Πολίτη αλλά κι αυτό δεν είναι απόλυτο. Το έχω πει κι από εχθές ότι μπορεί να είναι Μαφιόζος που δεν πίστεψε ότι είσαι η Πόρνη του, είτε γιατί απλά δε σε πίστεψε, είτε γιατί την είχε ήδη βρει. Για τη Μαργιωρή δε θυμάμαι κάτι, είναι σίγουρα στην αφάνεια και μπορεί όντως να είναι η κρυμμένη Μαφιόζος. Δε θα ήθελα όμως να την κατηγορήσω και ψηφίσω μόνο γι αυτό οπότε θα προσπαθήσω κι εγώ να δω τα post της και τη συμπεριφορά της μήπως κι έχουμε χάσει κάτι.

Γι αύριο υπάρχει ενδεχόμενο να χρειαστεί να λείψω ξανά το πρωί. Θα προσπαθήσω όμως όπως και σήμερα να δώσω έστω κι ένα μικρό post πριν βγω από το σπίτι, αναλύσεις και μεγάλα όμως σενάρια λογικά προς το μεσημεράκι.

Καλό βράδυ!
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
tsarachaf: προσπάθησε για ισοψηφία στον 3ο γύρο.

Αυτό δεν το ξέρουμε. Εκείνη την ώρα (στος 20:09) αποκλείεται να πρόλαβε να δει τις αλλαγές που είχαν γίνει, να κάνει αριθμητική και να αποφασίσει να ψηφίσει Μελανία για ισοψηφία. Εγώ πιστεύω οτι ψήφισε Μελανία για να την ανεβάσει και να γίνει αυτή η MVP ώστε να μπορέσει ο ΔΑ του να αλλάξει τις ψήφους της με του Ικαρίονα.

Γενικά βλέπω οτι κάνει κάποιος μια κίνηση αμφιλεγόμενη κι αντί να δούμε και τις δύο όψεις ή αιτίες που την έκανε, πειθόμαστε οτι την έκανε για καλό λόγο. Ίσως όλο αυτό είναι μια τάση των ανθρώπων να ψάχνουν το καλό.

Το ένα παράδειγμα είναι η ακύρωση ΑΠ του Comfortably. Η λογική λέει οτι την έριξε γιατί είναι καλός και κατάλαβε οτι ο physio ήταν κακός και πήγε να σώσει τον Ικαρίονα και τους πολίτες. Γιατί αρνούμαστε να δούμε οτι μπορεί να το έκανε για να αθωωθεί για πάντα ο ίδιος; Ναι οκ, έκαψε μια ΑΠ των κακών, κράτησε μέσα έναν πολίτη, αλλά το κακό αυτό είναι μικρότερο από το καλό να αθωωθεί και να το παίζει πολίτης μέχρι το τέλος. Έχασε μια μάχη δηλαδή αλλά δεν έχει χάσει ακόμα τον πόλεμο.

Το άλλο παράδειγμα είναι ο Τσαρα και η λογική "ψήφισε Μελανία για να φέρει ισοψηφία και να αποτύχει η ιδιότητα του ΔΑ". Γιατί δε βλέπουμε την άλλη όψη που την έχουμε ήδη συζητήσει; Έχουμε πει οτι ο ΔΑ περίμενε τους μαφιόζους να επέμβουν και να ανεβάσουν τη ΜΕλανία ώστε να πετύχει η ιδιότητά του. Γιατί δε βλέπουμε οτι ο τσαρα ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ; Έδωσε μια ψήφο στη Μελανία. Γιατί το κάνουμε dismiss όλο αυτό;

Πάω να δω και τα υπόλοιπα ποστ σας.
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Καλημέρα παιδιά!
Λοιπόν έκανα κάποιες δεύτερες σκέψεις και κατέληξα σε μια τριάδα μαφιόζων. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο τώρα να γράψω την αιτιολόγηση γι' αυτά τα πρόσωπα και θα το κάνω το βραδάκι που μάλλον θα βρω χρόνο. Η τριάδα των μαφιόζων μας καλοί μου συμπολίτες, έτσι όπως τους συνδύασα με βάση συγκεκριμένα στοιχεία προερχόμενα ασφαλώς από ποστ και κινήσεις τους είναι: Emilouko, Marjorie και Ultraviolence. Απ' αυτούς οι δυο τελευταίοι έχουν δύο κάρτες και η Έμιλυ μια. Με βάση τους κανόνες του παιχνιδιού οι μαφιόζοι μπορεί να έχουν μια ή δυο νεκροφάνειες. Αν χάθηκε καμια με τον Φινευς θα ειναι τελειο.

Έχουμε δυο ψηφοφορίες μέχρι να μοιραστούν νέες κάρτες. Εδώ λοιπόν υπάρχουν δύο σενάρια. Το εύκολο και το δύσκολο:

Εύκολο σενάριο: Βγάζουμε σήμερα Έμιλυ που λογικά δεν έχει νεκροφάνεια στις κάρτες της. Καποιος απ' τους 2 μαφιοζους που εμειναν την επαναφερει και παμε ξανα στους 3 μαφιοζους που ενας εξ αυτων θα παρει ποδι στην ψηφοφορία της Παρασκευής και αρα οι μαφιοζοι θα παρουν 2 νεες καρτες.

Ριψοκίνδυνο σενάριο: Καθομουν και σκεφτομουν να βρω εναν τροπο να τους μειωσω κατα μια τη νεα καρτα. Δηλαδή να βγάλουμε δυο μαφιόζους. Θα πρέπει να ποντάρουμε στο ποιος απ' τους δυο εναπομειναντες με 2 καρτες εχει τη νεκροφανεια, για να του την καψουμε και ετσι να φυγει αυριο Εμιλυ ανενοχλητα. Δεν εχει και εξαίρεση απο ψηφοφορια ενω οι αλλοι δυο μπορει να εχουν. Και εδω ειναι θεμα τυχης αν θα επιλεξουμε τον σωστο. Αν επιλεξουμε τον σωστο, τοτε θα χαθει η νεκροφανεια της μαφιας και θα πεταξουμε 2 μαφιοζους εξω σε 2 μερες με εναν μαφιοζο να μενει να παιρνει μονο μια νεα καρτα. Αν επιλεξουμε τον λαθος θα γινει αυτο που θα γινοταν στο ευκολο σεναριο, δηλαδή θα μεινουν 2 μαφιοζοι και βεβαια θα αναγκασουμε Μαρτζορι ή Ουλτρα να ριξει νεκροφανεια και αρα θα προδωθουν ακομη περισσοτερο. Συν του οτι θα τους καψουμε τις καρτες. Αν η μαφία έχει μια καρτα νεκροφάνειας στα χέρια της, τότε θα την κάψει για να παρει μια καρτα περισσοτερη την Κυριακή φερνοντας πισω ενα μελος της. Αν όμως εχει 2 καρτες νεκροφανειας, τότε δεδομενου του οτι η Εμιλυ δεν εχει (ρισκο ειναι δεν ξερω με βεβαιοτητα την εναπομείνασα καρτα της) και δεδομένου του οτι το να επεσαν δυο νεκροφανειες σε ενα ατομο ειναι μαλλον δυσκολο, θα εχει μια ο Ούλτρα και μια η Μαρτζορί. Αρα καιγοντας σημερα τον εναν απ' τους δυο, ο αλλος θα αναγκαστει να καψει τη νεκροφάνειά του για να τον φέρει πίσω. Και μετα θα ξαναβγαλουμε το ατομο που θα εχει μεινει με δυο καρτες, αυτον που θα φερει πισω ο αλλος. Αν θελει να ρίξει τη νεκροφανεια για να φερει π.χ. καμια Μελανία, καλώς. Θα τους έχουμε καψει και τις δυο νεκροφανειες πριν την Κυριακη. Αλλιώς θα μείνει να τη χάσει.

Σκόπευα να το κάνουμε σε στυλ Φινεύς τελευταία στιγμή αλλά μετά σκέφτηκα ότι τι νόημα έχει; 3 μαφιόζοι έμειναν χωρις καν ΔΑ. Αν ολοι ψηφισουμε έναν θα φύγει. Και μπορεί να δουμε ενδιαφερουσες κινήσεις. Απ' το να το κανουμε τελευταία στιγμή διακινδυνεύοντας να παει κατι λαθος και να φυγει κανας Κομφόρταμπλι νομιζω πως μας συμφέρει να το δοκιμάσουμε. Τι λέτε;

Απ' τους δύο μαφιόζους που σας βάζω, τα στοιχεία που προέκυψαν από επανειλλημένο διάβασμα μου δείχνουν πιο σιγουρη την MARJORIE στην οποία ρίχνω και την ψήφο μου. Περιμένω να μου πείτε ιδέες. Αν δεν θέλετε να το ρισκάρουμε το γυρνάω στην Έμιλυ. Και οι δυο ειναι μαφιόζες.

Αρχική δημοσίευση από: Ikarionas

2) Αν οι υποψίες μου είναι σωστές η Εμιλούκο ήταν φανερή μαφιόζος του πληροφοριοδότη. Κατηγόρησε άτομα για να μπερδέψει τον πληροφοριοδότη της και μέσα σε αυτά ΝΑΙ έβαλε και τους άλλους δύο μαφιόζους της, εκ των οποίων ο ένας ήταν φανερός και ίσως ο ΑΜ να μην ψήφιζε Εμιλούκο ακριβώς γι' αυτό. Δεν τους ψήφισε άλλωστε. Τους ανέφερε ως υπόπτους. Δεν βρίσκω τίποτα περίεργο στο να λες αν δίνει στεγνά δυο ακόμη μαφιόζους της. Άλλωστε έστω ότι τους δίνει, ποιος θα την πιστέψει μόλις μαθευτεί και απ' το μέντιουμ ότι είναι μαφιόζα; Δεν βρίσκω τίποτα περίεργο σ' αυτό που έκανε. Ίσως ήθελε να νομίζουμε ότι αποκλείεται να έδωσε και τους δυο, άντε μόνο τον έναν. Αλλα θεωρώ ότι έδωσε και τους δύο. Και με σειρά τις επόμενες μέρες πρέπει να προσπαθήσουμε να τους βγάλουμε. Έτσι κι αλλιώς δεν έχουν προσφέρει και οι δυο κάτι στο παιχνίδι μέχρι στιγμής από άποψη σεναρίων κλπ. Ο Ούλτρα βγαίνει και πάει να στρέψει τα βλέμματα στον i lie us και η Μαρτζορί στον Κομφόρταμπλι λέγοντας πως η Έμιλυ της φαίνεται αθώα. Έκανα κι ένα σχετικό ποστ σήμερα αλλά μάλλον το περάσατε για αεροθεωρία. Όπως και να 'χει ψηφίζω το όνομα της τραγουδίστριας του παρακάτω άσματος.
Κάτσε ρε ikarionas γιατί θα μας τρελάνεις εσύ. Πως γίνεται η Emilouko να δώσει σε ποστ της 2 από τους μαφιόζους της;
Συν τοις άλλοις, την έχω κι εγώ την marjorie στους πιθανούς αλλά υπάρχουν κατ εμέ πιο juicy/σίγουρα άτομα και συγκεκριμένα ο Ηλίας. Όταν θα'χουν βγει μαφιόζοι και θα μας μένει ο τελευταίος, μην απορείς γιατί δεν θα τον βρίσκουμε. Αυτός θα'ναι.
Ξέρεις ποιο είναι το λάθος σου; Πάντα πας και φτιάχνεις 2αδες,3αδες,4αδες, τις κλειδώνεις και έρχονται οι υπόλοιποι (για τους γνωστούς λόγους) και σε ακολουθούν.

Αρχική δημοσίευση από: CiNeFiL
ο ουλτρα για μενα ειναι αρκετες οι πιθανοτητες να ειναι ενοχος
ψηφιζει απο την αρχη ηλια, ακομα και οταν δεν ειχε κανει ο ηλιας την γκαφα με την τυμβωρυχια
εκαιγε απλα ψηφους εξ αρχης
μολις βγηκε ο φινεας ελειπε, μπορει και να μην προλαβε, μπορει και για να μην κανει τα πραγματα χειροτερα (?)
ακομα και σημερα, ο ηλιας δεν θα ειχε αλλη ψηφο εκτος απο τη δικια του μετα πηρε και ασυλια
γιατι αποφασισε για την ψηφο του οταν η εμιλυ ειχε ηδη αρκετες ψηφους για να βγει και χωρις τη βοηθεια του?
Εσύ κοπελιά τώρα τι φάση; Τι πάει να πει έκαιγα ψήφους εξ'αρχής; Ξεκαθάρισα ( αλλά απ'ότι φαίνεται δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις) ότι στους πρώτους γύρους δεν γουστάρω να πηγαίνω σε mainstream ψηφοφορίες πριν είμαι σίγουρος για την ενοχή κάποιου, δεν θέλω να διώχνω πολίτες.
Όσον αφορά το υπογραμμισμένο, girl what? Ωραία και;
Για το 2ο υπογραμμισμένο, δεν καταλαβαίνω τι λες. Έκανα χθες ένα ποστ και είπα ότι οι σίγουροι μαφιόζοι μου είναι Φινεύς, i_lie_us και μετά παρέθεσα τους πιθανούς που θεωρώ. Γιατί να πάω εξ αρχής στην Έμιλυ ενώ σίγουρος για μένα είναι ο Ηλίας; Επιπλέον, σε περίπτωση που πήγαιναν να την σώσουν κάπως, ήθελα να ανέβει ο Ηλίας για να σχηματιστεί κάποια ισοψηφία και να αντλήσουμε πληροφορίες.
Με ρωτάς συνέχεια τα ίδια και ίδια.

Αρχική δημοσίευση από: Libertus


Πάμε τώρα στους παίκτες. Για εμένα είναι:

σίγουρα αθώοι: Himela, (i_lie_us), Ikarionas, Jkaradakov, Johnny15, Libertus, Marjoree26
σχετικά ύποπτοι: Comfortablysmug (έδωσε την 4η ψήφο στον Φινέα, οπότε δεν θεωρώ ότι είναι προτεραιότητα να φύγει), (i_lie_us)
ιδιαιτέρως ύποπτοι: ultraviolence, CiNeFiL, tsarachaf, dimijim. Αναλυτικά:

ultraviolence: μηδενική συνεισφορά για τους πολίτες, η θεωρία του για τον Ικαρίωνα κατέρρευσε, υπερβολική ουδετερότητα και χθες ήταν εξαφανισμένος.

CiNeFiL: μηδενική συνεισφορά για τους πολίτες, αερολογίες και πετάχτηκε ταραγμένη από τις εξελίξεις μετά την αποχώρηση του Φινέα.

tsarachaf: προσπάθησε για ισοψηφία στον 3ο γύρο. Δεν μπορώ να ξεχάσω όμως τα νεύρα που είχε στον γύρο μετά την αποχώρηση του Φινέα.

dimijim: η πόρνη.

Λοιπόν, πείτε γνώμες για επόμενη αποχώρηση.

Μάλιστα, πρώτος κιόλας στην λίστα με τους..ιδιαιτέρως υπόπτους. Καταρχήν δεν ξέρεις τον ρόλο μου για να είσαι σε θέση να λες αν έχω μηδενική συνεισφορά για τους πολίτες. Αν τον ήξερες, δεν θα με έβαζες στην λίστα αυτή. Να υπενθυμίσω ότι πέρυσι μου έλεγαν τα ίδια όλοι, έπαιζα όπως τώρα κι όταν (για λάθη άλλων) καρφώθηκα φανερώθηκε τι ρόλο είχα. Όσο για την υπερβολική ουδετερότητα, δεν θεωρώ ότι είμαι ουδέτερος. Everyone has their opinion, I guess.

Αρχική δημοσίευση από: i_lie_us

Και για τη δική μου ψήφο ισχύει το αντίστοιχο. Θα την δώσω στον ultraviolence γιατί ακόμα δεν βρίσκω κάτι το εξίσου 'ύποπτο' σε κάποιον άλλον. Οι λόγοι είναι οι ίδιοι με τους λόγους της προηγούμενης ψήφου μου σε αυτόν.
Το ότι ψήφισε τελικά σήμερα Εμιλούκο, ένα άτομο το οποίο ενδεχομένως να έγερνε περισσότερο στη μεριά του συνασπισμού μαφίας παρά στων πολιτών στη ζυγαριά μου, όταν χρονικά η εντύπωση που δινόταν είναι ότι το αποτέλεσμα έχει κριθεί, δεν μου αφαιρεί κάτι. Και βλέπουμε.
Είμαστε ημέρα Πέμπτη κι ακόμα δεν έχεις κάποιον για ύποπτο εσύ; Ψηφίζεις με την ίδια δικαιολογία που σε ψήφισα την 2η ημέρα. Δεν μου αρέσει καθόολου η ψήφος σου. Σ'έχει βολέψει άπειρα που σε αθώωσε ο ikarionas, έτσι;

Λοιπόν, επειδή δεν πρόλαβα τον αυτοκράτορα χθες, αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω από τώρα την κάρτα μου:



Ξέρω πολύ καλά τι θα γινόταν αν δεν την έπαιζα, θα άκουγαν οι περισσότεροι τον ikarionas κι θα με έβγαζαν για χαζομάρες. Κι αν είναι να πάει μεταξύ εμού και marj, ε προφανώς πρέπει να παραμείνω εγώ στο παιχνίδι ( no offence).
ΘΕΡΜΗ παράκληση στον αυτοκράτορα: Πάρε με στο παλάτι σου για την ψηφοφορία της Δευτέρας, μην τους αφήσεις να με βγάλουν δεν έχω κάτι άλλο να προστατευτώ.

Ψηφίζω i_lie_us.
Παιδιά ξυπνήστε λίγο, πρέπει να φύγουν οι σίγουροι μαφιόζοι, μην αφήνετε κουλές θεωρίες να μας αποπροσανατολίζουν.
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Παρασκευή 02/08:

1. CiNeFiL
2. ComfortablySmug
3. dimijim
4. Himela --> ComfortablySmug
5. i_lie_us --> ultraviolence
6. Ikarionas --> Marjoree26
7. Jkaradakov
8. Johnny15
9. Libertus
10. Marjoree26
11. tsarachaf
12. ultraviolence --> i_lie_us

Ψήφοι:
1 ComfortablySmug
1 Marjoree26
1 ultraviolence
1 i_lie_us


Η χώρα των φαντασμάτων
Indiana Jones - Δολοφονία 31/07
Physiognomist - Ψηφοφορία 31/07
Iliaso - Δολοφονία 01/08
~Melania~ - Δολοφονία 01/08
Emilouko - Ψηφοφορία 01/08


Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος

Απουσίες:
i_lie_us #1
ultraviolence #1

Λοιπές ενέργειες παικτών:
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Emilouko
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από ~Melania~
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Ιδιότητας ΔΑ: Αντιστροφή ψήφου
Ενεργοποίηση Κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από ultraviolence
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Κάνω μια ανακεφαλαίωση σχετικά με τον Comfy. Ο Comfy λοιπόν, εκτός από τη στιχομυθία που είχαμε πρώτη μέρα και την κατηγορία οτι έχω 0 συνεισφορά λίγο πριν βγάλω τον Φινέα από τη μέση νομίζω, δεν έχει καταδεχτεί να μού απαντήσει πια σε τίποτα. Μάλλον με φοβάται, και δεν τον αδικώ.

Ακολουθήστε τη σκέψη μου: Κατηγορήσαμε την Έμιλυ για το εξής που είπε μετά τη προχτεσινή αποτυχημένη κίνηση του ΔΑ:

Τώρα όσον αφορά τον δα.
Οποιο και σενάριο να ισχύει για το δα νομίζω ότι το κοινό στοιχείο σε όλα είναι ο πανικός. Δεν υπάρχει άλλος λόγος ο δα να δράσει τόσο νωρίς και μάλιστα αποτυχημένα. Πράγμα που σημαίνει οτι βρισκόμαστε σε πολύ καλό σημείο. Δεν θεωρώ ότι είναι μια μεθοδευμένη κίνηση για αποπροσανατολισμο. Οπότε πρέπει να βρούμε τι ακριβώς ειπώθηκε από Μελανια ή από άλλους και έπεισε τον δα ότι αυτή ανήκει στην μαφια. Και δεν μιλάω μόνο για σήματα αλλά και για συμπεράσματα που μπορει να έβγαλε από κατηγορίες ή υπεράσπιση άλλων.
Με αυτό είπαμε οτι πάει να βγάλει μαφιόζα την Μελανία ώστε να ξοδέψουμε μια μέρα για να τη βγάλουμε με ψηφοφορία - το σχέδιο πέτυχε εν μέρει γιατί ο iliaso εμπιστεύεται τυφλά τον Ικαρίονα (και δεν ξέρω γιατί το κάνεις αυτό μόλις είχε αποδειχτεί οτι ο Ικαρίονας όλη μέρα μάς είχε πρήξει οτι η Μελανία είναι ΔΑ κι εγώ το αρνιόμουν και τελικά αποδείχτηκα εγώ σωστή κι αυτός λάθος) και πήγε και σκότωσε τη Μελανία, τη στιγμή που η Εμιλούκο ήταν η σίγουρη μαφιόζα και θα μπορούσε να φάει αυτήν και να είχαμε απο χτες το μεσημέρι μια μαφιόζα λιγότερη. Αυτά παθαίνουν όσοι ακολουθούν ηγετικές μορφές σαν πρόβατα.

Τέλος πάντων, κατηγορήσαμε λοιπόν την Έμιλυ για το παραπάνω σχόλιο που το έκανε στις 4:42 μετά την κίνηση του ΔΑ.

Τον comfy γιατί δεν τον κατηγορήσαμε που ΕΣΠΕΥΣΕ να πει οτι η Μελανία είναι μαφιόζα στις 20:44 μετά την κίνηση του ΔΑ;

2. Η melania δεν είναι ΔΑ (καλά νεα) Στα κακά νέα για τη melania ο ΔΑ τη θεωρεί μαφιοζα (την περίπτωση να ηθελε ο ΔΑ να αλλάξει αθωο με αθωο τη θεωρώ λιγοτερο πιθανη καθως οι μαφιοζοι είναι χωρίς 1 κρυφο μαφιοζο, θα καρφωνοταν ο Physio ως μαφιόζος και θα έχανε η πλευρά τους μια πολυ σημαντική ιδιότητα)
Εγώ το βλέπω ως εξής: Έγινε η προσπάθεια να πετύχει η κίνηση του ΔΑ, δεν πέτυχε. Ο Comfy στα γρήγορα αποφασίζει οτι πρέπει να περάσει το μήνυμα οτι η Μελανία είναι μαφιόζα ώστε να πέσουμε πάνω της. Και αυτό πετυχαίνει γιατί όντως, πριν πω τη θεωρία για physio ως ΔΑ, οι περισσότεροι θεωρούν οτι ο ΔΑ έχει πάρει σήματα από Μελανία και προσπαθεί να τη σώσει (κάποιοι το πιστεύουν ακόμα).

Λοιπόν. Ο comfy είναι ύποπτος. Δε μού το βγάζετε από το μυαλό. Με αποφεύγει κι εμένα κι όλους συστηματικά και απλά μπαίνει και λέει τις απόψεις του. Αυτό θα περίμενα να κάνει ένας μαφιόζος, κι ειδικά ένας όχι τόσο έμπειρος: να αποφεύγει την αντιπαράθεση γιατί μπορεί να κάνει ένα λάθος.

Σκεφτείτε.
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο.

Είμαστε ημέρα Πέμπτη κι ακόμα δεν έχεις κάποιον για ύποπτο εσύ; Ψηφίζεις με την ίδια δικαιολογία που σε ψήφισα την 2η ημέρα. Δεν μου αρέσει καθόολου η ψήφος σου. Σ'έχει βολέψει άπειρα που σε αθώωσε ο ikarionas, έτσι;
- Αυτοί πού έχω για ύποπτους παραπάνω από τους άλλους, παίρνουν την ψήφο μου.
- Το αυτό ισχύει και για εσένα. Η διαφορά είναι ότι εγώ έχω φάει και κάποιον που αποδείχτηκε πολίτης ενώ εσύ ψηφίζεις κάποιον που δεν έχει αποδειχτεί πολίτης.
- Με έχει βολέψει άπειρα που με έχει αθωώσει ο ικαρίωνας. Όπως θα με βόλευε άπειρα και αν με αθώωνε οποιοσδήποτε γιατί θα εξασφάλιζα να μη φύγω τουλάχιστον με έναν από τους 5 πιθανούς τρόπους που υπάρχουν στο παιχνίδι.

Η αλλαγή μου θα πάει στον Comfortably Smug. Ενδέχεται να μην είναι σωστή η ψήφος αλλά θα μου άρεσε τουλάχιστον να τον δω συμμετέχοντα σε μία ισοψηφία μήπως ξεκαθαρίσει το αν βρίσκεται σε διαφορετικό στρατόπεδο από τον physio ή όχι στο μυαλό μου.
Αν δω και πάρει πολύ αέρα ίσως να τη γυρίσω σε άτομο με μηδενικές ψήφους.

Καλημέρα Παλέρμο.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Καλημέρα παιδιά!

1) Κάτσε ρε ikarionas γιατί θα μας τρελάνεις εσύ. Πως γίνεται η Emilouko να δώσει σε ποστ της 2 από τους μαφιόζους της;


2) Συν τοις άλλοις, την έχω κι εγώ την marjorie στους πιθανούς αλλά υπάρχουν κατ εμέ πιο juicy/σίγουρα άτομα και συγκεκριμένα ο Ηλίας. Όταν θα'χουν βγει μαφιόζοι και θα μας μένει ο τελευταίος, μην απορείς γιατί δεν θα τον βρίσκουμε. Αυτός θα'ναι.

3) Λοιπόν, επειδή δεν πρόλαβα τον αυτοκράτορα χθες, αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω από τώρα την κάρτα μου:




4) ΘΕΡΜΗ παράκληση στον αυτοκράτορα: Πάρε με στο παλάτι σου για την ψηφοφορία της Δευτέρας, μην τους αφήσεις να με βγάλουν δεν έχω κάτι άλλο να προστατευτώ.

Παιδιά ξυπνήστε λίγο, πρέπει να φύγουν οι σίγουροι μαφιόζοι, μην αφήνετε κουλές θεωρίες να μας αποπροσανατολίζουν.

1) Λοιπόν αυτό το ψευδοεπιχείρημα καλά θα κάνετε να το ξεχάσετε. Το πώς γίνεται η Εμιλούκο να έδωσε δύο απ' τους μαφιόζους της. Δεν ΕΔΩΣΕ δυο απ' τους μαφιόζους της. Κατηγόρησε τρία άτομα και σε ώρα που όλοι τη θεωρούσαν μαφιόζα. Υπάρχουν άτομα σαν τη Χιμέλα π.χ. που όντως το έχαψαν και λένε ''μα θα έδινε δυο μαφιόζους''; Γιατί όχι; Ξέρετε με σιγουριά εσείς ότι στα τρία άτομα της Έμιλυς υπάρχουν και οι δυο μαφιόζοι; Όχι. Εγώ σας το είπα. Αν δεν το έλεγα, θα το περνούσατε έτσι θεωρώντας ότι δεν θα έδινε δύο μαφιόζους της. Ο καθένας μπορεί να κατηγορήσει όποιους θέλει. Από κει και πέρα το αν κατηγόρησε σωστά ή όχι είναι θέμα της ερμηνείας των άλλων. Ειδικα η Έμιλυ που ήταν μαφιόζα, μπορεί να πει ό,τι γουστάρει, ξέροντας πως ακριβώς επειδή τη θεωρούν μαφιόζα μπορεί να μην την πιστέψουν και ίσως αθωώσει έτσι τους συμμαφιόζους της καθώς ποιος θα πιστεύσει ότι ανέφερε και τους δύο; Μπορεί να δώσει μαφιόζους, μπορεί και όχι. Και ανέφερε άτομα. Δεν έδωσε κανέναν με στοιχεία. Επομένως όλο αυτό που λέτε είναι ένα ψευδοεπιχείρημα της κακιάς ώρας.

2) Οι μαφιόζοι στο σημείο που έχουν φτάσει να έχουν καεί δύο απ' αυτούς τουλάχιστον και ο ΔΑ τους, η μόνη ελπίδα να σωθούν είναι να στραφούν στα άτομα που έχουν κινήσει υποψίες όπως ο Ηλίας ή ο Comfortably. Και όλως περιέργως αυτό ακριβώς κάνεις εσύ Ultra με τον Ηλία και η Marjorie με τον Comfortably. Προσπαθείτε να στραφείτε σ' αυτούς και μπορεί και να τα καταφέρετε.

3) Σας το είχα πει ότι θα έπαιζε κάποιους εξαίρεση.

4) Ναι ναι μην ανησυχείς, σ' εσένα θα βάλει ασυλία ο αυτοκράτορας.

1) Με αυτό είπαμε οτι πάει να βγάλει μαφιόζα την Μελανία ώστε να ξοδέψουμε μια μέρα για να τη βγάλουμε με ψηφοφορία - το σχέδιο πέτυχε εν μέρει γιατί ο iliaso εμπιστεύεται τυφλά τον Ικαρίονα

2) (και δεν ξέρω γιατί το κάνεις αυτό μόλις είχε αποδειχτεί οτι ο Ικαρίονας όλη μέρα μάς είχε πρήξει οτι η Μελανία είναι ΔΑ κι εγώ το αρνιόμουν και τελικά αποδείχτηκα εγώ σωστή κι αυτός λάθος)

3) Αυτά παθαίνουν όσοι ακολουθούν ηγετικές μορφές σαν πρόβατα.

4) Αυτό θα περίμενα να κάνει ένας μαφιόζος, κι ειδικά ένας όχι τόσο έμπειρος: να αποφεύγει την αντιπαράθεση γιατί μπορεί να κάνει ένα λάθος.

Σκεφτείτε.

1) Ξαναδές λίγο το ποστ του Iliaso που λέει ότι νιώθει πως θα πεθάνει και που ψηφίζει Μελανία, που λέει ότι με θεωρεί σίγουρα αθώο αλλά λέει πως ίσως και να μπορέσει να ψηφίσει αύριο και δες λίγο το αμέσως επόμενο ποστ σε σειρά. Θα μπορούσε ο iliaso να είναι ο ντετέκτιβ και να ρώτησε για μένα, διότι αν δεις την προηγούμενη μέρα είχε κάποιες υποψίες όπως λέει π.χ. ότι μακάρι να μην πέφτει τόσο έξω για Ικαρίονα. Και έρχεται το βράδυ και πλέον με αθωώνει σίγουρα. Ψάξε και σε προηγουμενα του iliaso για να δεις. Συν του ότι αν σκότωνε Μελανία γιατί να την ψηφίσει; Θα ψήφιζε κάτι άλλο για να μην πάει στράφι η ψήφος του. Αυτό το λέω για να μην λέτε τόσο εύκολα ότι σκότωσε Μελανία επειδή εμπιστεύτηκε τον Ικαρίονα. Που στο κάτω κάτω εγώ δεν είπα σε κανέναν να σκοτώσει Μελανία. ΔΑ την έλεγα, που αποδείχτηκε ότι δεν ισχύει. Οπότε ας τελείωνει αυτή η μαλακία που μου χρεώνετε το κιλ της Μελανίας. Και προσωπικά μπράβο στη μάγισσα, μια χαρά κιλ έκανε για μένα. Θα χάναμε χρόνο να ασχολούμαστε με τη Μελανία.

2) Συγχαρητήρια Χιμέλα είσαι η καλύτερη. Έπεσα έξω στη Μελανία ως ΔΑ. Ήταν μια εντελώς αβάσιμη θεωρία που δεν είχε κανένα στήριγμα.

3) Την προηγούμενη φορά που με ακολουθήσατε ήταν στον Φινεύς, ο οποίος βγήκε αρχιμαφιόζος. Χμμ.... Και επίσης ήμουν ο πρώτος που κατηγόρησα για κακό ρόλο τον Physiognomist. Χμμ... Από κει και πέρα κανείς δεν σας υποχρεώνει να ακολουθήσετε κανέναν. Λέω τις ''αεροθεωρίες μου'' και όποιος θέλει ακολουθεί. Αν ξαναδώ ποστ για ηγέτες και πρόβατα θα απαντήσω με διαφορετικού είδους τρόπο, πολύ λιγότερο ευγενικό. Προσπαθώ απ' την αρχή του παιχνιδιού να είμαι όσο πιο χαλαρός και ευγενικός γίνεται. Δες λίγο πόσα σενάρια έφτιαξες από την αρχή του παιχνιδιού και σε πόσα έπεσες έξω. Και θα δεις ότι και σε άλλα πέφτεις έξω. Μπράβο, όντως η Μελανία δεν ήταν ΔΑ. Συγχαρητήρια.

4) Δες το αλλιώς.

Καλημέρα Παλέρμο.


- Αυτοί πού έχω για ύποπτους παραπάνω από τους άλλους, παίρνουν την ψήφο μου.
- Το αυτό ισχύει και για εσένα. Η διαφορά είναι ότι εγώ έχω φάει και κάποιον που αποδείχτηκε πολίτης ενώ εσύ ψηφίζεις κάποιον που δεν έχει αποδειχτεί πολίτης.
- Με έχει βολέψει άπειρα που με έχει αθωώσει ο ικαρίωνας. Όπως θα με βόλευε άπειρα και αν με αθώωνε οποιοσδήποτε γιατί θα εξασφάλιζα να μη φύγω τουλάχιστον με έναν από τους 5 πιθανούς τρόπους που υπάρχουν στο παιχνίδι.

Η αλλαγή μου θα πάει στον Comfortably Smug. Ενδέχεται να μην είναι σωστή η ψήφος αλλά θα μου άρεσε τουλάχιστον να τον δω συμμετέχοντα σε μία ισοψηφία μήπως ξεκαθαρίσει το αν βρίσκεται σε διαφορετικό στρατόπεδο από τον physio ή όχι στο μυαλό μου.
Αν δω και πάρει πολύ αέρα ίσως να τη γυρίσω σε άτομο με μηδενικές ψήφους.

Καλημέρα Παλέρμο.


Λάθος ψήφος. Ο Comfortably δεν είναι μαζί με Φινέα και Physiognomist. Ψήφισε τον έναν και έκαψε κάρτα του άλλου. Μην κάνετε τόσο υπερβολικά σενάρια. Ο ίδιος λόγος που θέλουν να πέσουν σε σένα ισχύει και για τον Comfortably. Ο Comfortably δεν αθωώνεται τόσο όσο εσύ αλλά θεωρώ ότι ο μόνος τρόπος να κερδίσουν χρόνο οι μαφιόζοι είναι να πέσουν σε έναν από σας σήμερα. Μην συμβάλλεις σ' αυτό. Ακόμη και σε ένα ακραίο σενάριο να είναι ο Comfortably όντως, δεν είναι για τώρα και θα είναι καλύτερο να φεύγουν οι σιωπηλοί παίκτες που θα μας μπερδέψουν αργότερα.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Όλα τα προβλέπεις Ικαρίωνα, είναι γνωστό ότι είσαι η Κασσάνδρα του Παλέρμο, χρόνια τώρα.
Ότι ας πούμε θα σε άφηνα να ξεκινήσεις κύμα πάνω μου ενώ είχα κάτι να προστατευτώ με κάνει ακόμα πιο ένοχο; Οκ. Άντε βγάλε Μάρτζορι σήμερα, βγάλε εμένα Δευτέρα κι θα έρθω να σου κάνω gg όταν δεις ότι δεν θα'χει λήξει το γκειμ. Έλεος.

Αυτοκράτορα μπορείς να πιστέψεις σε'μενα, μην τον ακούς.
 

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,048 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο!
Ο comfortably smug εξακολουθω να θεωρώ ότι είναι ύποπτος. Δε έχει πει τίποτα ακόμα πέραν της αποψης του και δε κάνει με κάποιον από εδώ μέσα έστω κάποια αντιπαράθεση συζήτηση κλπ. Θα μπορούσε να είναι ο κρυμμένος μαφιόζος η και ο αντίπαλος μαφιόζος...
Ο dimijim κάποιον ρόλο στη μαφία θα μπορούσε επίσης να έχει....( Ακόμα προσπαθώ να βρω τη λογική μέσα στα ποστ του)
Ο ουλτρα....με βάζει σε υποψίες που έβαλε τη κάρτα αποχη από τη ψηφοφορία ....μήπως έχει σημαντικό ρόλο στη μαφία και προσπαθεί να διατηρήσει τη θέση τού;
Η χιμελα και ο λιμπερτους θεωρώ ότι ανήκουν στη κατηγορία των πολιτών...
Η σινεφίλ όπως και ο i lie us δε ειμαι σίγουρη για το πού είναι θα μπορούσε να ήταν πολίτες αλλά και πολύ καλά οργανωμένοι μαφιόζοι....
Ο καραντακοβ και ο Τζόνι δε έχουν μιλήσει.....
Αυτά προς το παρόν δίνω τη ψήφο μου στον Comfortably smug.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο!
Ο comfortably smug εξακολουθω να θεωρώ ότι είναι ύποπτος. Δε έχει πει τίποτα ακόμα πέραν της αποψης του και δε κάνει με κάποιον από εδώ μέσα έστω κάποια αντιπαράθεση συζήτηση κλπ. Θα μπορούσε να είναι ο κρυμμένος μαφιόζος η και ο αντίπαλος μαφιόζος...
Ο dimijim κάποιον ρόλο στη μαφία θα μπορούσε επίσης να έχει....( Ακόμα προσπαθώ να βρω τη λογική μέσα στα ποστ του)
Ο ουλτρα....με βάζει σε υποψίες που έβαλε τη κάρτα αποχη από τη ψηφοφορία ....μήπως έχει σημαντικό ρόλο στη μαφία και προσπαθεί να διατηρήσει τη θέση τού;
Η χιμελα και ο λιμπερτους θεωρώ ότι ανήκουν στη κατηγορία των πολιτών...
Η σινεφίλ όπως και ο i lie us δε ειμαι σίγουρη για το πού είναι θα μπορούσε να ήταν πολίτες αλλά και πολύ καλά οργανωμένοι μαφιόζοι....
Ο καραντακοβ και ο Τζόνι δε έχουν μιλήσει.....
Αυτά προς το παρόν δίνω τη ψήφο μου στον Comfortably smug.


Ευχαριστούμε πολύ για το πολύ κατατοπιστικό ποστ που μας έδωσες. Οπότε πλέον δεν χρειάζεται να δείξω για ποιο λόγο είσαι μαφιόζος. Αρκεί να σε βγάλω επειδή δεν μιλάς.

Μια συγκεκριμένη αναφορά σου σε συγκεκριμένο ρόλο άλλωστε σε κάνει ακόμη πιο ένοχη, έτσι; :)

Όλα τα προβλέπεις Ικαρίωνα, είναι γνωστό ότι είσαι η Κασσάνδρα του Παλέρμο, χρόνια τώρα.
Ότι ας πούμε θα σε άφηνα να ξεκινήσεις κύμα πάνω μου ενώ είχα κάτι να προστατευτώ με κάνει ακόμα πιο ένοχο; Οκ. Άντε βγάλε Μάρτζορι σήμερα, βγάλε εμένα Δευτέρα κι θα έρθω να σου κάνω gg όταν δεις ότι δεν θα'χει λήξει το γκειμ. Έλεος.

Αυτοκράτορα μπορείς να πιστέψεις σε'μενα, μην τον ακούς.


Nαι δεν θα έχει λήξει το game επειδή μετά θα πρέπει να βγάλουμε τον ΑΜ που φαίνεται πως τον έχετε βρει :P
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Oταν μένει μόνο ο ΑΜ μέσα ενημερωνόμαστε από την ΣΕ φωστήρα μου.
Δεν θα ενημερωθουμε την Δευτέρα αν το συνεχίσεις έτσι επειδή θα υπάρχει ακόμα τουλάχιστον ένας μαφιόζος μέσα, αυτό λέω.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Η πλάκα θα είναι ο αυτοκράτορας να έχει δώσει ασυλία στην Marjoree θέλοντας να πάμε πρώτα στον Ultraviolence και να μην μπορούμε σήμερα να ψηφίσουμε κανέναν απ' τους δυο.

Oταν μένει μόνο ο ΑΜ μέσα ενημερωνόμαστε από την ΣΕ φωστήρα μου.
Δεν θα ενημερωθουμε την Δευτέρα αν το συνεχίσεις έτσι επειδή θα υπάρχει ακόμα τουλάχιστον ένας μαφιόζος μέσα, αυτό λέω.


Ε ωραία ας υπάρχει ακόμη ένας. Θα τον βρούμε. Ανάμεσα σε σένα και στην Marjoree υπάρχει σίγουρα ένας που πρέπει να βγάλουμε και προσωπικά μου κολλάτε άπειρα να είστε μαζί.


Η Εμιλούκο δεν μας έδωσε τα τελευταία της λόγια ε;
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Ρε Αστέρη αυτό που πας και κόλλας σε μια θεωρία είναι πολύ κακό, τι αγύριστο κεφάλι που είσαι. Ξέρεις ότι σε ακολουθούν μερικοί απλά και μόνο επειδή σε φοβούνται και καις παίκτες (και κατ'επεκταση ρόλους). Πας τώρα και δίνεις αφορμή στους μαφιόζους να με βγάλουν.

Την Δευτέρα άμα ζω και βγω με ψηφοφορία να ξέρετε στις ψήφους μου θα έχω μεταξύ άλλων και ψήφους από μαφιόζους, προσέξτε το. Τουλάχιστον να παλέψουμε καμία ισοψηφία ρε παιδιά.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Ικαρίονα απαντάς επιλεκτικά σε αυτά που σού λένε. Στο ποστ που αφιέρωσα στον Κόμφυ, γιατί δεν απάντησες; Δε σού κάνει καμιά εντύπωση οτι έσπευσε να βγάλει τη Μελανία μαφιόζα;
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ρε Αστέρη αυτό που πας και κόλλας σε μια θεωρία είναι πολύ κακό, τι αγύριστο κεφάλι που είσαι. Ξέρεις ότι σε ακολουθούν μερικοί απλά και μόνο επειδή σε φοβούνται και καις παίκτες (και κατ'επεκταση ρόλους). Πας τώρα και δίνεις αφορμή στους μαφιόζους να με βγάλουν.

Την Δευτέρα άμα ζω και βγω με ψηφοφορία να ξέρετε στις ψήφους μου θα έχω μεταξύ άλλων και ψήφους από μαφιόζους, προσέξτε το. Τουλάχιστον να παλέψουμε καμία ισοψηφία ρε παιδιά.


Δεν πρόκειται για θεωρία. Αν το θες κι αλλιώς: Βρήκα τον ΑΜ εδώ και αρκετές μέρες και ξέρω τον Φανερό του. Αυτό θεωρία είναι; Τι με φοβούνται; Τι θα τους κάνω αν δεν με ακολουθήσουν; Μη λέτε χαζομάρες. Και όχι δεν θα πας σε ισοψηφία. Θα φύγεις με αρκετές ψήφους. Δεν έχεις βοηθήσει καθόλου τους πολίτες. Σε κατηγορούμε και δεν έχεις κάνει ούτε ένα σενάριο. Απλώς υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και λες να μην σε ψηφίσουμε. Ποιον σκότωσες σήμερα; Καραντάκο ή Johnny λογικά. Τη Χιμέλα τη χρειάζεσαι μπας και βγάλετε Ηλία, τον οποίο επίσης δεν συμφέρει να σκοτώσεις. Εκτός κι αν σκοτώσεις Χιμέλα για να πέσουν υποψίες σε Ηλία. Καλό κι αυτό. Ο Τσάρα κατηγορείται ακόμη από μερικούς και ο dimijim το ίδιο, όχι ακόμη. Libertus θα μπορούσες να σκοτώσεις αλλά υπάρχει και μια θεωρία για ΑΜ, γιατί να τη χαλάσεις; Ακόμη κι αν ξέρεις πως δεν ισχύει, σε συμφέρει. Σίνεφιλ την υποπτεύονται ακόμη, Ικαρίονα και Κομφόρταμπλι δεν χτυπάς σε κανένα σύμπαν επειδή φοβάσαι μη φύγει μαζι μαφιόζος άκλαφτος. Κάπως έτσι δεν είναι;

Ικαρίονα απαντάς επιλεκτικά σε αυτά που σού λένε. Στο ποστ που αφιέρωσα στον Κόμφυ, γιατί δεν απάντησες; Δε σού κάνει καμιά εντύπωση οτι έσπευσε να βγάλει τη Μελανία μαφιόζα;


Ασφαλώς και απαντώ επιλεκτικά. Κάποια πράγματα είναι για να συζητηθούν πιο μετά. Έξυπνη είσαι, διάβασε τα τελευταία ποστ που γράφτηκαν σήμερα. Δεν βλέπεις τίποτα περίεργο;
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Ικαρίονα απαντάς επιλεκτικά σε αυτά που σού λένε. Στο ποστ που αφιέρωσα στον Κόμφυ, γιατί δεν απάντησες; Δε σού κάνει καμιά εντύπωση οτι έσπευσε να βγάλει τη Μελανία μαφιόζα;


"Στα κακά νεα για τη melania ο ΔΑ τη θεωρεί μαφιόζα"-->ο κόμφυ θεωρεί μαφιόζα τη melania (σύμφωνα με τη himela),εκτός βεβαια αν με θεωρείς ΔΑ αλλά έχω ήδη εξηγήσει γιατί δε μπορεί να είμαι ΔΑ/πόρνη

Επιπλέον με την ίδια λογική γιατί να μην είσαι και εσύ κακός ρόλος που έριξε τυμβωρυχεία στον αρχιμαφιόζο για να θολώσεις τα νερά ?(σημειωτέον πως αν δεν έριχνα την ακύρωση δε θα χρειαζόταν να υπερασπιστώ το τομάρι μου τη βδομάδα αυτή)

Δεν ασχολούμαι μαζί σου γιατί έχεις τρομερή διάθεση να τσακωθείς μαζί μου και με τόσα λίγα άτομα τσακωμοί δύο αθώων μόνο τη μαφία βοηθάνε.

Αυτά.....λίγο πριν τη δολοφονία ρίχνω ψήφο στη marjoree
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
"Στα κακά νεα για τη melania ο ΔΑ τη θεωρεί μαφιόζα"-->ο κόμφυ θεωρεί μαφιόζα τη melania (σύμφωνα με τη himela),εκτός βεβαια αν με θεωρείς ΔΑ αλλά έχω ήδη εξηγήσει γιατί δε μπορεί να είμαι ΔΑ/πόρνη

Επιπλέον με την ίδια λογική γιατί να μην είσαι και εσύ κακός ρόλος που έριξε τυμβωρυχεία στον αρχιμαφιόζο για να θολώσεις τα νερά ?(σημειωτέον πως αν δεν έριχνα την ακύρωση δε θα χρειαζόταν να υπερασπιστώ το τομάρι μου τη βδομάδα αυτή)

Δεν ασχολούμαι μαζί σου γιατί έχεις τρομερή διάθεση να τσακωθείς μαζί μου και με τόσα λίγα άτομα τσακωμοί δύο αθώων μόνο τη μαφία βοηθάνε.

Αυτά.....λίγο πριν τη δολοφονία ρίχνω ψήφο στη marjoree


Εγώ μαζί σου είμαι. Πάμε να βγάλουμε marjoree σήμερα Κομφάρα!
 

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
Αυτό κάπως δεν κολλάει και σ εμένα. Από τη στιγμή που δεχόμαστε ότι ο ΔΑ ήταν ο Φύσιο κι η Μαφία τον ξέρει είναι πολύ λογικό ο ΔΑ να υποθέσει ότι η Μαφία θα προσπαθήσει να ανεβάσει κάποιον άλλον στην ψηφοφορία κι η Μαφία να υποθέσει ότι ανεβάζοντας κάποιον άλλον στην ψηφοφορία μπορεί να δράσει ο ΔΑ της. Άρα μεταξύ όσων ψήφισαν τη Μελανία για να ανέβει είναι πιθανό να βρίσκεται και Μαφιόζος. Βέβαια σ αυτή τη λογική δεν κολλάει το ότι ο ΔΑ ο ίδιος δεν ψήφισε τη Μελανία, ακόμη και για ξεκάρφωμα να μην την ψήφισε, πάλι ρίσκαρε πολύ να χαλάσει το σχέδιο του. Όπως και να χει πάντως ο Ακριβός δεν αθωώνεται επειδή ψήφισε Μελανία. Όχι, δε λέω ότι είναι ένοχος. Αλλά το ότι ψήφισε Μελανία δεν καταλαβαίνω γιατί τον αθωώνει.


Εσένα κάπου δυσκολεύομαι να σε καταλάβω, με την έννοια ότι στα post σου η συντακτική έχει μάλλον πάει περίπατο... Οπότε θα με βοηθήσεις λίγο; Μπορείς να παραθέσεις καθαρά και κατανοητά ποια άτομα θεωρείς εσύ ότι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Μαφία, ποια αθωώνεις πλήρως και γιατί; Δε σε κατηγορώ μ αυτό, απλά προσπαθώ να καταλάβω τι πιστεύεις κι εσύ.

αθωοι: Himela, Ikarionas,Jkaradakov,Johnny15,Libertus, εσυ

ενοχοι: την εμιλυ την εχω σχεδον σιγουρη, τον φινεα οκ δεν το συζηταμε
και παιζονται μεταξυ τσαρα και ουλτρα (χθες αθωωσα τον τσαρα σημερα δεν ειμαι τοσο σιγουρη)
και μαρτζ, σμαγκ με τεραστιο ερωτηματικο


ο ηλιας για μενα και να εχει κακο ρολο δεν πιστευω οτι ειναι μαφιοζος για κανενα λογο

αν το παρουμε με τη λογικη του απ'οσους ψηφισαν μελανια καποιος ειναι μαφιοζος
εκει ηταν:
εμιλυ, σμαγκ, ικαριωνας, λιμπερτους ,τσαρα

ο τσαρα πιστευω εχει κανει αρκετα ποστ που αναλυει πραγματα στο παιχνιδι οπως αυτο
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4480196&postcount=351

εδω σ αυτο το ποστ του τσαρα παρατηρησα ενα πραγμα κ ηθελα να το αναφερω
σε κανενα γκρουπ δεν υπαρχουν αυτοι που δεν ψηφισαν κανεναν δηλαδη ουλτρα, εμιλυ,ηλιας και ο ιδιος
κανενας απο αυτους δεν ψηφισε ουτε φινεα ουτε φυσιο
γι' αυτο και ο πινακας απο κατω με τους ενοχους αναλογα την περιπτωση ειναι ελλιπης
πιθανοτατα καποιος απο τους ενοχους ψηφισε φινεα ή φυσιο ή και τα 2
αλλα σε καμια περιπτωση δεν υπαρχουν αυτοι που δεν ψηφισαν κανεναν οποτε σαν θεωρια πασχει
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Δεν πρόκειται για θεωρία. Αν το θες κι αλλιώς: Βρήκα τον ΑΜ εδώ και αρκετές μέρες και ξέρω τον Φανερό του. Αυτό θεωρία είναι; Τι με φοβούνται; Τι θα τους κάνω αν δεν με ακολουθήσουν; Μη λέτε χαζομάρες. Και όχι δεν θα πας σε ισοψηφία. Θα φύγεις με αρκετές ψήφους. Δεν έχεις βοηθήσει καθόλου τους πολίτες. Σε κατηγορούμε και δεν έχεις κάνει ούτε ένα σενάριο. Απλώς υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και λες να μην σε ψηφίσουμε. Ποιον σκότωσες σήμερα; Καραντάκο ή Johnny λογικά. Τη Χιμέλα τη χρειάζεσαι μπας και βγάλετε Ηλία, τον οποίο επίσης δεν συμφέρει να σκοτώσεις. Εκτός κι αν σκοτώσεις Χιμέλα για να πέσουν υποψίες σε Ηλία. Καλό κι αυτό. Ο Τσάρα κατηγορείται ακόμη από μερικούς και ο dimijim το ίδιο, όχι ακόμη. Libertus θα μπορούσες να σκοτώσεις αλλά υπάρχει και μια θεωρία για ΑΜ, γιατί να τη χαλάσεις; Ακόμη κι αν ξέρεις πως δεν ισχύει, σε συμφέρει. Σίνεφιλ την υποπτεύονται ακόμη, Ικαρίονα και Κομφόρταμπλι δεν χτυπάς σε κανένα σύμπαν επειδή φοβάσαι μη φύγει μαζι μαφιόζος άκλαφτος. Κάπως έτσι δεν είναι;
Κάπως έτσι; Ακριβώς έτσι! Έχεις ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Όποιος κι αν είναι ο ΑΜ κι ο Φανερός του, ο ρόλος μου δεν συνδέεται με κάποιο τρόπο με αυτούς κι το ενδεχόμενο να αθώωσα/κατηγόρησα κάποιον που θεωρείς φανερό είναι γιατί δεν έχω πληροφορίες κι ψαχνομαι να δω τι και πώς.
Φυσικά και θα φύγω, φυσικά και θα ψηφίστω με πολλές ψήφους γιατί εδώ μέσα δεν παίζουμε Παλέρμο. Παίζουμε διατάζω-φοβηθειτε-ψηφιστε.
Μια χαρά σεναρια έχω, εσύ φαίνεται να τα αγνοείς. Τεσπα αν βοηθήσει το γκειμ των πολιτών η αποχώρηση μου,come to me την Δευτέρα. Θα'ναι λάθος κίνηση όμως.
Όσον αφορά το ποιον σκότωσα, λολ. Πολίτης είμαι, προσπαθώ να μας σώσω, διώχνοντας μαφιόζους.
Αυτά.
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top