για τη σημερινη διπλη δολοφονια ειμαι κ εγω απο αυτους που πιστευουν οτι ειναι δουλεια της μαγισσας παρολαυτα δεν εχω να προσθεσω κατι παραπανω απο αυτα που εχουν ηδη ειπωθει
για ΑΜ, πληροφοριοδοτη (ντετεκτιβ οχι τοσο δεν εχουν γινει θεωριες) δεν θα ηθελα να παραθεσω αυτη τη στιγμη την αποψη μου γιατι στη θεση που λογικα ειναι η μαφια αυτη τη στιγμη θα μπορουσε να ρισκαρει καρφωμα, δεν χρειαζεται να της δινουμε τις πιο πιθανες απαντησεις στο πιατο
οσο αφορα τον τσαρα
θα μπορουσε και να ειναι ο αυτοκρατορας
γιατι στο πρωτο παιχνιδι ο αυτοκρατορας να δωσει ασυλια σε οποιονδηποτε εκτος του εαυτου του? ειδικα πρωτο γυρο που κυριολεκτικα δεν ξερουμε που μας πανε τα 4 και μπορει ανετα να μην δωσει καν ασυλια
η αλλη λογικη ειναι οτι επειδη ψηφισαμε ακικο (που ως τοτε θεωρητικα ηταν ενοχος) και επειδη ο ακικος ψηφισε τσαρα οτι και καλα αυτο τον αθωωσε στα ματια του τη δεδομενη χρονικη περιοδο
αυτο που με προβληματιζει στον τσαρα ειναι το
ποστ του που πριν αποκαλυφθει η ταυτοτητα του φινεα τον υποστηριζει
απο την αλλη για να μην βγαζουμε και βιαστικα συμπερασματα, μπορω εν μερη να δεχτω οτι το 7-4 εγινε πολυ ξαφνικα και δεν θα μπορουσαμε να ειμαστε σιγουροι για την ενοχη του Φινεα 100% και ως ενα βαθμο εκεινη τη μερα ειμασταν κωλοφαρδοι
οσο αφορα την Εμιλυ και κατα ποσο θα μας εδινε τους συμαφιοζους της
ειτε η Εμιλυ ειναι αθωα (δυσκολο αλλα καλο θα ηταν να μαθουμε την ταυτοτητα της για να ξερουμε που παταμε και που βρισκομαστε)
ειτε στην κατασταση που ειναι η μαφια το σχεδιο τους ειναι να φαινεται να παιζουν ανεξαρτητα ο ενας απο τον αλλο, και γιατι οχι? την Εμιλυ την υποπτεφθηκαμε απο το "καλα τα λεει ο Φινεας"
γιατι λοιπον να μην δινουν ο ενας τον αλλο, με το ο θανατος σου η ζωη μου ολο και καποιος θα μεινει ως το τελος αν φαινεται οτι ειναι υπερανω πασης υποψιας και δινει μαφιοζους και τους ψηφιζει κ ολα καλα
αν δειχνουν οτι συμφωνουν μεταξυ τους θα τους πετυχουμε ολους μαζι και ηλιου φαηνοτερον τι κανει νιαου νιαου
η μαρτζ δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι τοσο newbie παικτρια που σχεδον διαβαζει επιλεκτικα τα ποστ οποτε δεν εχει και πληρη εικονα για το τι γινεται ή ειναι ολο κομμενο και ραμμενο ετσι ωστε να θεωρουμε ολοι οτι απλα δεν παιζει να ειναι μαφιοζα και αν ειναι το δευτερο πετυχαινει γιατι δεν εχει δωσει και πολλα δικαιωματα περα απο αυτο του πιθανου αδιαφορου πολιτη
ο ουλτρα για μενα ειναι αρκετες οι πιθανοτητες να ειναι ενοχος
ψηφιζει απο την αρχη ηλια, ακομα και οταν δεν ειχε κανει ο ηλιας την γκαφα με την τυμβωρυχια
εκαιγε απλα ψηφους εξ αρχης
μολις βγηκε ο φινεας ελειπε, μπορει και να μην προλαβε, μπορει και για να μην κανει τα πραγματα χειροτερα (?)
ακομα και σημερα, ο ηλιας δεν θα ειχε αλλη ψηφο εκτος απο τη δικια του μετα πηρε και ασυλια
γιατι αποφασισε για την ψηφο του οταν η εμιλυ ειχε ηδη αρκετες ψηφους για να βγει και χωρις τη βοηθεια του?