BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

28-07-19

22:59
Το πόιντ του παιχνιδιού θεωρώ είναι να υπάρχει και λίγο action μέσα οπότε θεωρω ότι το να μείνει κάποιος σιωπηλός δείχνει μια υποψία ....η μπορεί και πολύ απλά να μη έχει μπει ακόμαΕίπα ότι τις πρώτες μέρες παίζω πάντα με τυχαίους-μοιραίους τρόπους καθορισμού της ψήφου και εξήγησα ότι θα κινηθώ με βάση τον αριθμό 3 προς το παρόν. Δεν είπα ότι θα ψηφίσω αθόρυβους. Είπα ότι συμφωνώ με το να ψηφίζονται αθόρυβοι και σε προηγούμενα παιχνίδια το έχω κάνει αλλά πάλι με τυχαία-μοιραία νότα. Επίσης, δεν είπα πουθενά ότι ήθελα να στραφώ στη Μελανία. Είπα ότι η τριάδα μου με βάση τον αριθμό 3 είσαι εσύ (ως τρίτος σχολιαστής), η Marjorie (ως τρίτο άτομο που ψήφισε) και ο Comfortably (ως άτομο που μου έκλεψε την τρίτη θέση στη λίστα, οκ η ΣΕ την έφτιαξε αλλά πρέπει να ξεσπάσω κάπου κι εγώ, δεν μπορώ να ψηφίσω ΣΕ). Για τη Μελανία ανέφερα μόνο ότι επειδή την ψήφισε η Marjorie ως άτομο που δεν είχε μιλήσει και συμφωνώ με αυτή τη λογική, δεν θα ψήφιζα ακόμη Marjorie. Απ' την άλλη ως άτομο που πιστεύει πάρα πολύ στο πεπρωμένο, παρατηρώ το εξής αξιοθαύμαστο. Μέχρι στιμής η Μελανία έχει αναφερθεί ξαφνικά από 4 άτομα. Μια η Marjorie που την ψήφισε επειδή δεν είχε ακόμη μιλήσει. Δεύτερος ο Comfortably που ήθελε να ψηφίσει Μελανία αλλά επειδή την ψήφισε η Marjorie, ψήφισε τελικά Marjorie και δηλώνει πως έχει προσωπική αδυναμία στη Μελανία. Τρίτη η Himela εμμέσως όταν ρώτησε τον Comfortably για ποιο λόγο ήθελε να ψηφίσει Μελανία και αν υπάρχει κάποια 'σχέση' μεταξύ τους και τέταρτος εσύ που με ρωτάς για ποιο λόγο δεν στρέφομαι στη Μελανία ενώ δεν είπα ποτέ πως θα πάω προς τα εκεί προς το παρόν. Και από εσάς τους τέσσερις, οι τρεις είστε ακριβώς τα άτομα που μου υπέδειξε ο μαγικός αριθμός 3: akikos, Marjorie, Comfortably. Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι είστε κακοί ρόλοι όλοι σας, -είναι και πρώτη μέρα τι στοιχεία να έχει κανείς άλλωστε;- αλλά έχω μια γενικότερη τάση να με ελκύει η μαγεία και να εμπιστεύομαι κατά καιρούς τα σημάδια της μοίρας, τα οποία προς το παρόν μου υποδεικνύουν να κατευθυνθώ σε πρώτη φάση στην τριάδα που έθεσα εξαρχής.
Ερώτηση προς Marjorie by the way: Γιατί ψήφισες την Μελανία; Οκ είπες ότι δεν είχε μιλήσει ακόμη αλλά κι άλλοι 6 δεν είχαν μιλήσει ακόμη. Γιατί ανάμεσα σ' αυτούς τους 7 επέλεξες Μελανία; Ήταν θέμα τύχης ότι έπρεπε να επιλέξεις κάποιον ή είχες κάποιο σκεπτικό;

Ξεκάθαρα στη τύχη ικαριωνα !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.