Λοιπόν αγαπημένοι μου συμπολίτες. Με βάση τον
Ντετέκτιβ μας (ριπ Ούλτρα, σε πίστευα), η ΑΛΜΑ είναι "το πολύ" πόρνη, ή απλώς είναι πολίτης. Πιθανόν να ρώτησε για αυτήν, να του είπαν ότι είναι πολίτης καθώς έτσι εμφανίζεται η Πόρνη. Οπότε δεν έχει νόημα να εστιάσουμε εκεί προς το παρόν. Αλλά αν λάβουμε υπόψιν μας τον ντετέκτιβ, τότε η Αλμα δεν είναι μαφιόζα, αλλά Πόρνη.
Επίσης ο Ντετέκτιβ μας, στο ίδιο ποστ, δείχνει μια αμφιβολία προς το πρόσωπο του Καραντάκου. Προφανώς, μπορεί απλά να ήθελε να αποσπάσει πληροφορίες, αλλά κάλο είναι να το θυμόμαστε. Μετά ο Καραντάκος τον πιέζει να μας εξηγήσει "γιατί πιστεύει ότι είναι πόρνη η Άλμα". Και στο
857 πάλι ο Ντετέκτιβ μας είχε έντονη αντιπαράθεση με τον Καραντάκο στις θεωρίες του. Γενικά στα περισσότερα ποστ του ασχολείται με Καραντάκο.
Πέρα από αυτούς τους παίκτες, δεν μας έχει στοιχεία για άλλους παίκτες θαρρώ. Λογικά ο Ντετέκτιβ ρώτησε για εμένα (αφού τον είχα κατηγορήσει 1ο γύρο random), την blue (την στήριζε), την Άλμα και κάποιους ακόμα, δεν κατάλαβα ποιους.
Μας μένουν ένας ή δυο μαφιόζοι μέσα στο παιχνίδι, ανάλογα με το αν η Μελανία ήταν μαφιόζα ή όχι. Επειδή σε λίγες ώρες έρχεται η ανακοίνωση της δολοφονίας, να ρίξω και εγώ μια ψήφο σε
Wild Boy καλού κακού. Δεν ξέρω που πρέπει να κινηθούμε μετά τον Wild. Ίσως θα ήταν καλό να βγάλουμε την Πόρνη, την Άλμα δηλαδή και μετά τον Κόμφι τον ΔΑ. Αν δεν τελειώσει το παιχνίδι εκεί, σημαίνει ότι είναι μέσα είτε ο ΑΜ, είτε ένας ακόμη μαφιόζος, είτε και οι 2. Μετά υποθέτω θα ξεσκόνιζα τα ποστ του Καραντάκου γιατί από τους υπόλοιπους δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να έχει κακό ρόλο.
Η Χιμέλα είχε πει πριν λίγες μέρες ότι γνωρίζει τον ΑΜ, θα μπω να τσεκάρω τα ποστ της κάποια στιγμή, καλό είναι να το κάνετε και εσείς, σίγουρα κάτι ήξερε για να το λέει με τόση αυτοπεποίθηση.