Χαίρετε. Βλέπω το κυμα που λεει οτι ειμαι υποπτος συνεχώς μεγαλώνει, αλλα δεν πειράζει, μαζι με τα ξερά ας καούν και μερικά χλωρά, αν είναι τοσο αναγκαίο.
Εν πάση περιπτώσει, επειδή ουσιαστικά η ενοχή μου έχει υποστηριχθεί μόνο απο τον Τάσο, θα προσπαθήσω να απαντήσω στο ποστ του ίσως αργότερα.
Στα σημαντικά τώρα.
Θεωρητικά πάντα, είμαστε όπως ξαναειπατε 9-5. Τα νούμερα είναι καλά, αλλά χωρίς πολλά περιθώρια. Πρέπει να βγάλουμε μαφιόζο σήμερα ή / και αύριο. Και για μένα πλέον άλλος σίγουρος δεν υπάρχει αφού έφυγε ο tsara.
Τώρα, επειδή σήμερα η ψηφοφορία έχει στραφεί στην Alma και στον aggelogiannos, προσωπικά θεωρώ ότι η Alma είναι περισσότερο ύποπτη λόγω προηγούμενων ψηφοφοριών, νομίζω έχω γράψει αρκετά πριν οτι ηταν στις ύποπτες μου.
Παρ' όλα αυτά, καθώς είναι σίγουρο οτι πολλοί άλλοι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να ξέρουν παραπάνω απο μένα - για διάφορους λόγους - θα ψηφίσω κι εγώ
aggelogiannos.
Τελος, κάτι ενδιαφέρον που πρόσεξα ήταν η θεωρία του Χοακιν, ότι ο Comfy ίσως να μην είναι ΔΑ. Το είχα σκεφτεί κι εγώ χθες-προχθές, όμως δεν μπορώ να καταλάβω αν ισχύει αυτό, γιατί να κάνουν τη βλακεια που καναν χθες. Μάλλον ειναι οντως ΔΑ και έχει φάει ιδιαίτερο βρισιμο απ τη Μαφία του, δεν εξηγείται αλλιώς