Palermo #46 - Can you reverse the curse?

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (31/7)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Θα προσπαθησω να το αποδωσω σε έλλειψη πειρας του παιχνιδιου αυτο που με ρωτάς τωρα. Επίτρεψέ μου να εχω κιολας την εμπειρία καμιάς δεκαριας παιχνιδιών :P μια δολοφονία μπορει να εχει πολλες ερμηνείες. Θα σου πω ενδεικτικά μερικα πχ. Αφενος μπορει να ειπε καποιος κατι που να ενοχλησε και να τον σκοτώσουν πριν το "διαδωσει" (πιο σπανιο γιατι εκει κοιτανε παντα οι πολιτες). Μπορει να ειπε μια βλακεια καποιος και να τον σκοτώσουν για να κατευθυνθούν προς τα εκει οι πολίτες. Μπορει να ειναι καποιος αδιαφορος που απλα δεν μιλάει. Μπορεί απλα να ειναι ενας καλος ρόλος που θελουν να ξεφορτωθουν γρηγορα πριν κανει πραγματικη ζημιά Κλπ κλπ Το θεμα μας ποιο είναι. Εγω σου μιλαω και σε κατηγορώ με επιχειρήματα και εσυ πρωτα στηριξες την (εεμμ) κατηγορία σου στην υποτιθέμενη "εμφανη" συνεργασια μου με το Τάσο που μετα κατενθουσιασμενη αθώωσες και μετα καπου διαβασα νομιζω παλι τον ξαναυποψιαζεσαι. Κι αν δεν είσαι με τους μαφιοζους παιζεις σαν αυτους, απλα μπερδεύεις τα πραγματα χωρις να κανεις κατι ουσιαστικό.

Το ότι σε ρωτάω να μου πεις την γνώμη σου για την δολοφονία και τι νομίζεις ότι έχει γίνει το αποδίδεις σε έλλειψη πείρας παιχνιδιού; Δεν πρέπει να σχολιάζουμε τα γεγονότα όπως είπες και εσύ για να βλέπουμε ο καθένας τι σκέφτεται για να οδηγηθούμε σε συμπεράσματα; Δεν αμφισβήτησε κάποιος την εμπειρία σου στο παιχνίδι, αλλά εσύ από την αρχή προσπαθείς να βρεις διαρκώς, αν καλύπτω τις ενέργειές μου στο αν κάνω κάτι επίτηδες ή όχι. Ωραία και σε ρωτάω εγώ εσύ γιατί πιστεύεις ότι σκότωσαν τον Ικαρίωνα από τις επιλογές που μου είπες πάνω ποια πιστεύεις ότι ταιριάζει στην συγκεκριμένη περίπτωση ; Όπως ζητάς εσύ από εμένα να δεις την συλλογιστική μου έτσι κάνω και εγώ. Αυτό που σε ρωτάω είναι λόγω απειρίας; Δεν σε ρώτησα γενικά σε είχα ρωτήσει συγκεκριμένα για τον Ικαρίωνα, νομίζω.

Πάμε παρακάτω. Στην αρχή πίστευα ότι συνεργάζεσαι με τον Τάσο και είχα πει τον λόγο. Εσύ δεν μου έχεις φύγει ακόμα από τις υποψίες μου αλλά προς το παρόν πρέπει να κοιτάξω τους πιο σίγουρους όπως Τσάρα, DumeNuke, aggelogiannos και alma με ερωτηματικό. Πριν την δολοφονία του Samael είχα τον Τάσο πιθανό μαφιόζο και μάλιστα είχα αναρωτηθεί αν η αλλαγή ψήφου του από εμένα προς Samael ήταν μπλόφα και είχα από ότι θυμάμαι πει το γιατί. Μετά από την τύμβω που έριξε στον Samael μπορεί να χαρακτήρισα καλή την κίνηση του, για να δούμε τελικά τον ρόλο , αλλά ΠΟΤΕ από ότι θυμάμαι δεν αθώωσα με σιγουριά τον Τάσο, δεν είπα ποτέ ο Τάσος δεν είναι ύποπτος, άφησα ενδεχόμενα ανοιχτά, ότι μπορεί να είναι μπορεί και όχι. Αν με ρωτήσεις τώρα τι νομίζω για αυτόν ακόμα δεν μπορώ να καταλήξω κάπου με βεβαιότητα.
Εκείνος αν θυμάσαι είχε πει ότι ψήφισα την bilire που είναι αθώα (με σιγουριά) και μετά τόνισε εκνευρισμένος κιόλας ότι δεν είναι 100% σίγουρος σε επόμενο ποστ. Αλλά προς το παρόν το θέμα μας δεν είναι αυτό.

Εσύ δηλαδή έχεις προσφέρει κάτι στο παιχνίδι ή αναλώνεσαι όπως λέει και ο Χοακίν σε καβγάδες με εμένα, και δεν δίνεις τόση σημασία σε άλλους παίχτες; :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Ας έχουμε στο μυαλό μας και την ηχώ για να ακούσουμε τί έχει να πει ο Ικαρίονας. Ίσως να παιζόταν μετά τη σημερινή ψηφοφορία; Για πείτε γνώμες;
Εγώ θα έλεγα ότι θα ήταν καλύτερα ηχώ αύριο κοντά στην ψηφοφορία για να μπορεί να είναι εδώ και στο 5λεπτο, ποτέ δεν ξέρεις αν θα χρειαστεί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Επίσης θέλω να προσθέσω ότι εγώ είχα φάει κόλλημα πχ με Τάσο, Μελανία, χθες Karadakov και δέχθηκα απειλές ότι πχ αν συνεχίσω έτσι θα φύγω από το παιχνίδι. Είδατε ότι έφυγα από αυτούς και προσπάθησα και προσπαθώ να δω τι συμβαίνει και με άλλους παίχτες και όλα τα σενάρια. Αλλά η Μελανία από ότι φαίνεται συνεχίζει να έχει μία τάση να ασχολείται περισσότερο μαζί μου. Αυτό εσείς που λέγατε για εμένα ότι μένω κάπου συγκεκριμένα, και σε συγκεκριμένους δεν το βλέπετε; :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Καλησπέρα Παλέρμο.

Λίγα πράγματα γιατί και ελλείψει ψηφοφορίας υποθέτω θα είναι μία σχετικά ήρεμη μέρα.

Το ότι δύο νύχτες δεν είχαμε δολοφονίες και παίχτηκε ΑΠ στο γιατρό, λογικό είναι (στα μάτια μου τουλάχιστον) να κάνει ακόμα πιο ύποπτο τον Τσαρα που διάλεξε να την παίξει εκεί.
Προσωπικά δεν θα τον ενοχοποιήσω για την ώρα που την έπαιξε, γιατί τα έχουμε πει αυτά. Αν θέλεις να περάσει η ΑΠ σου, σε όποια ομάδα και να βρίσκεσαι, βράδυ θα την παίξεις όταν και θα είναι λιγότερες οι πιθανότητες να σου ακυρωθεί.

Όσον αφορά την τυμβωρυχία που έπαιξε η Άλμα σε κάποιον που αποδείχθηκε τα εξής ενδεχόμενα βλέπω να υπάρχουν:
1. Έχουμε και και την Άλμα στη μαφία, είμαστε ήδη σε πολύ καλό δρόμο με τα άτομα που θεωρούνται ύποπτοι και η μαφία κάνει βεβιασμένες κινήσεις με το combo ΑΠ + Τυμβωρυχία οι οποίες σπανίως γίνονται πρώτη εβδομάδα παιχνιδιού (απ' αυτά που έχω παρακολουθήσει εγώ τουλάχιστον).
2. Η Άλμα είναι ΔΑ/Πόρνη, κόβει το χέρι της ότι ο Τσάρα είναι μαφία και παίζει την τυμβωρυχία για να βοηθήσει.
3. Η Άλμα είναι πολίτης, θεωρεί τον τσάρα είτε πολίτη είτε μαφιόζο που διαλέγει προφυλάκιση στην blue για ξεκάρφωμα, έχει μία τυμβωρυχία, πιθανώς φοβάται για επικείμενο θάνατό της και νεκροφάνεια στην blue από την μαφία, και επιλέγει να την παίξει.

Αν και περισσότερο πιθανό θεωρώ το πρώτο, ειδικά σε συνδυασμό με το θάνατο του Ικαρίωνα που βλέπω πως είχε και πιθανή μαφιόζα την Άλμα, με αυτή την κίνηση φτάνουμε να έχουμε πολλά άτομα της μαφίας και δυσκολεύομαι να πιστέψω τολμώ να πω ότι θα ήταν τόσο "απρόσεκτη" η μαφία από τώρα, οπότε δίνω πιθανότητες και στο δεύτερο.
Το τρίτο για την ώρα το αποκλείω γιατί προσωπικά δεν θα έριχνα τυμβωρυχία σε άτομο που έφαγε ΑΠ αν δεν ήμουν σίγουρος ότι είναι στο συνασπισμό της μαφίας.

Ωστόσο αν έπρεπε να φτιάξω κι εγώ αυτή τη στιγμή μία πεντάδα με τη σειρά που τους θεωρώ πιθανότερους, θα πήγαινε κάπως έτσι:
(Samael, tsarachaf, Dumenuke, aggelogiannos, Alma).
Και λέω πεντάδα επειδή είτε δεν έχω διαβάσει καλά το θέμα/παιχνίδι, είτε δεν έχω κάτι τόσο επιλήψιμο για κάποιον έκτο σε σχέση με τους υπολοίπους 5.

Θα μπορούσε ο έκτος να βρίσκεται στις ψήφους που ανέβασαν τον ντιουμ εχθές αν η θεωρία με τον Κομφ ΔΑ ισχύει, δηλαδή (Εμιλούκο, johnny, ikarionas). Ευνόητο νομίζω πια γιατί εκ των τριών δίνω συνοπτικά μεγαλύτερες πιθανότητες στο Εμιλούκο.
Αθωώνω Τζόνι και λόγω της προχθεσινής ψηφοφορίας και γιατί βλέπω ότι έχουμε πολλούς κοινούς υπόπτους στο νού.
Και αθωώνω ikariona και γιατί πέθανε (εκδικητικό kill θα έλεγα εδώ) και γιατί επέστρεψε τον Χοακίν με νεκροφάνεια ενώ ήταν η επιλογή του ΔΑ.
Αν το σενάριο με τον Κομφ ΔΑ για κάποιο λόγο δεν ισχύει, βάζω και εκείνον ως πιθανό και λόγω της ψήφου προς Ντιουμ, και λόγω εκείνου του early post του που αναφερόταν σε ΑΜ.
Αν ο έκτος δεν είναι κάποιος εκ των (Emilouko, Comf) λοιπόν, πιστεύω θα είναι κάποιος σχετικά αφανής με τον οποίο δεν πολυασχολούμαστε ή κάποιος στον οποίο δεν έχουν πέσει πολλές υποψίες-φαίνεται αθώος σο φαρ.

So συνοπτικά, (Samael, tsarachaf, Dumenuke, aggeliogiannos, Alma, Emilouko/Comf/?) θα έκλεινα εγώ.
Κάποια στιγμή θέλω να μελετήσω και την περίπτωση της Μελανίας που Χοακίν και Ικαρίωνας βλέπω ότι την έχουν στο νου, και τον ούλτρα για τον οποίο βλέπω ότι υπάρχουν κάποιες υποψίες.

Πάω να συνεχίσω διάβασμα στο τι έχει γραφτεί μέχρι τώρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Πολίτες,

Επαναφορά πριν τις 2, σημαίνει ότι μπορούν πολύ εύκολα να ξανά δολοφονήσουν Ικαρίονα.

Φυλάξτε την κάρτα για μετά τις 2 το βράδυ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Αν ήσουν πολίτης και μόλις έπαιξες τη 2η μας κάρτα θα ήξερες ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ. Οι μαφιόζοι δε θα έπαιζαν κάρτα πάνω σου. Ο μόνος τρόπος να ξέρεις ότι μας περισσεύει άλλη μια κάρτα, είναι να είσαι μαφία, να έχετε μόνο μια τυμβωρυχία (αυτήν που έπαιξες) και να ξέρεις ότι περισσεύει σε πολίτες άλλη μια.

Πήρα αυτό για να πιαστώ να κάνω την σχετική παράθεση επειδή βλέπω ότι λέγεται αρκετά το "η τυμβωρυχία των πολιτών".
Τυμβωρυχία: Αποκαλύπτει την ταυτότητα ενός φαντάσματος σε όλους τους παίκτες. Ο παίκτης αποκαλύπτει ΤΕΛΕΙΩΣ τον ρόλο του, παύει να είναι φάντασμα και βγαίνει εκτός παιχνιδιού ΟΡΙΣΤΙΚΑ χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια.

Δίνεται σε κλίμακα 1:7 χωρίς άλλους περιορισμούς
Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην τυμβωρύχια να θυμίσω. Θα μπορούσαν και οι 3 να βρίσκονται στη μία ομάδα.
Τώρα αν με το "έχετε άλλη μία" της Αλμάς μας λέει ότι "παιδιά σε εμάς στη μαφία έκατσε μία και την παίξαμε, δεν έχουμε άλλη", τι να πω, θα το έβαζα κι αυτό στα πλαίσια απρόσεχτου play μαφίας αν ήταν τόσο καρφωτικό.


Για πόρνη έχω σκεφτεί τον Ηλία ο οποίος γράφει πολλά και διάφορα για τους πάντες, κάνει σενάρια χωρίς νόημα, ακόμα και μετά από όσα έχουν γίνει συνεχίζει να με θεωρεί μαφιόζα, γενικά τα γυρίζει όπως του έρθει.
Πρεσβυτέρα, πριν λίγο καιρό ήθελες περισσότερο ενεργή συμμετοχή από εμένα, πράγμα που νομίζω πλέον ισχύει.
Το αν δεν σου αρέσει που πιθανώς πλατειάζω και ρίχνω πολλά πιθανά σενάρια που έρχονται στο μυαλό μου και το αν δεν βρίσκεις νόημα σε αυτά, είναι απολύτως σεβαστό.
Αυτό μπορεί να το κάνω είτε με σκοπό να αποπροσανατολίσω αν βρίσκομαι σε συνασπισμό μαφίας είτε γενικώς γιατί λόγω ρόλου/κάρτων δεν έχω και πολλές γνώσεις και θέλω να διατυπώνω διάφορα πιθανά πράγματα.
ίσα-ίσα, το να απέκρυπτα να γράψω για κάτι που μου περνάει από το μυαλό είναι που θα μου φαίνοταν εμένα περίεργο και αντίστοιχα περίεργο θα μου φανεί αν κάποιος το κάνει.

Ωστόσο το "αν είσαι στη μαφία, έχεις κάνει εξαιρετικό παιχνίδι" που σου είπα σε προηγούμενο ποστ, απέχει παρασάγγας από το "Χιμέλα, σε θεωρώ μαφιόζα", ακόμα και από το "Χιμέλα, σε θεωρώ ύποπτη".
Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός και να αποδίδω όσο καλύτερα μπορώ αυτό που θέλω να πω, οπότε θα ήθελα κι εσύ να το διαβάζεις όσο καλύτερα γίνεται.

Στο προήγουμενο μου ποστ υπάρχει και αναφορά μου σε ύποπτους/άτομα που θεωρώ πιθανούς μαφιόζους, ίσως το ότι δεν βρίσκεσαι κάπου μέσα σε αυτό να σου ξεδιαλύνει καλύτερα το πόσο πιθανή μαφιόζα σε θεωρώ τη δεδομένη στιγμή.

Εγώ θα έλεγα ότι θα ήταν καλύτερα ηχώ αύριο κοντά στην ψηφοφορία για να μπορεί να είναι εδώ και στο 5λεπτο, ποτέ δεν ξέρεις αν θα χρειαστεί.
Με αυτό συμφωνώ η αλήθεια είναι τη στιγμή που έχουμε μόλις δύο φαντάσματα και το ένα εξ' αυτών πιθανότατα δεν μας παρακολούθησε και ποτέ. Μεγαλύτερο όφελος θα ήταν να τα φέρουμε όταν υπάρχει ενεργή ψηφοφορία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Το απουσιολόγιο έχει συμπληρωθεί για σήμερα.
Aποχώρηση δεν είχαμε λόγω της άμεσης προφυλάκισης στην blue_butterfly.
Η τελική λίστα της ημέρας, για τα τυπικά.

Ψηφοφορία για Πέμπτη 2/8

  1. aggelogiannos --> tsarachaf

  2. Alma Libre --> DumeNuke

  3. bilire --> tsarachaf

  4. ComfortablySmug --> DumeNuke

  5. Deutsch... Lover --> tsarachaf

  6. DumeNuke --> Emilouko

  7. Emilouko --> tsarachaf

  8. Himela--> tsarachaf

  9. i_lie_us --> tsarachaf

  10. Ikarionas--> tsarachaf

  11. JKaradakov --> DumeNuke

  12. Joaquin --> Alma Libre

  13. Johnny15 --> tsarachaf

  14. ~Melania~ --> DumeNuke

  15. sophie_96 --> tsarachaf

  16. Soukouu --> tsarachaf

  17. TasosZG --> DumeNuke

  18. tsarachaf --> Emilouko

  19. ultraviolence --> tsarachaf

  20. Wild_Boy --> tsarachaf

  21. Ζαξρεμιος --> tsarachaf



Ψήφοι
13 tsarachaf
5 DumeNuke
2 Emilouko
1 Alma Libre

Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7
Ikarionas - Δολοφονία 02/08


Οριστικές αποχωρήσεις
Samael [Κρυφός Μαφιόζος Ε] -Ψηφοφορία 31/07 & Τυμβωρυχία 01/08
blue_butterfly [Ιατρός]- Άμεση Προφυλάκιση 2/8 & Τυμβωρυχία 02/08

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από TasosZG
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από tsarachaf
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Alma Libre
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Παρασκευή 3/8

  1. aggelogiannos

  2. Alma Libre

  3. bilire

  4. ComfortablySmug

  5. Deutsch... Lover

  6. DumeNuke

  7. Emilouko

  8. Himela

  9. i_lie_us

  10. JKaradakov

  11. Joaquin

  12. Johnny15

  13. ~Melania~

  14. sophie_96

  15. Soukouu

  16. TasosZG

  17. tsarachaf

  18. ultraviolence

  19. Wild_Boy

  20. Ζαξρεμιος




Ψήφοι
---

Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7
Ikarionas - Δολοφονία 02/08

Οριστικές αποχωρήσεις
Samael [Κρυφός Μαφιόζος Ε] -Ψηφοφορία 31/07 & Τυμβωρυχία 01/08
blue_butterfly [Ιατρός]- Άμεση Προφυλάκιση 2/8 & Τυμβωρυχία 02/08

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από TasosZG
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από tsarachaf
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Alma Libre
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Μήπως να βγάζαμε αύριο τον Ντιουμ που έχει ακόμα δύο κάρτες;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

TasosZG

Νεοφερμένος

Ο TasosZG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Βρε μήπως???

Ψηφίζω DumeNuke.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζαξρεμιος

Νεοφερμένος

Ο Μερξαζιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Ψηφίζω TSARACHAF
Οι αποπειρες να καθυστερησει το παιχνιδι η μαφια ειναι φρουδες δυστηχως,με σειρα θα βγουν τσαρα μετα ντουμ και μετα Αλμα η wild,αν δεν εχει λυθει το παιχνιδι μεχρι τοτε πιστευω οτι μεσα στα ατομα που ειναι αφκ βρισκεται ο τελευταιος. (ναι και εγω αφκ ειμαι αλλα επειδη το παιχνιδι εχει φτασει σε σημειο που πρεπει να βγαλουμε αυτα τα ατομα αναγκαστικα)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Νομίζω πως πλέον είτε Τσαφ βγάλουμε, είτε Dume, είναι το ίδιο.

Για εμένα δε θα μιλήσω καν :P.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

TasosZG

Νεοφερμένος

Ο TasosZG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Κι εγώ όπως εξήγησα ήδη δεν είναι για άμεσα η Alma Libre, είναι plot twist να είναι μαζί με τσάρα, επομένως είναι για να το σκεφτούμε από βδομάδα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Είμαι ανάμεσα σε DumNuke και σε τσάρα για τους λόγους που προανέφερα χθες. Έχει ένα Point σε αυτό που λέει η Σύλβια, για τον DumNuke που έχει 2 κάρτες, αλλά προς τον παρόν θα αφήσω την ψήφο μου, στον

tsarachaf


ίσως και να την αλλάξω μετά στο Ντιουμ, θέλω να το σκεφτώ λίγο καλύτερα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
DumeNuke απο εμένα.

Αύριο το πρωί θα έχω τρέξιμο με στρατολογία για την καταταξή μου, οπότε λογικά δεν θα μπω πριν την δολοφονία ή θα μπω λίγο πριν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Νομίζω πως πλέον είτε Τσαφ βγάλουμε, είτε Dume, είναι το ίδιο.

Για εμένα δε θα μιλήσω καν :P.

Αν είναι να θεωρείτε οτι χάσατε μην το κουράζουμε, παραιτηθείτε να φάμε αύριο και τον ΑΜ (που ξέρω ποιος είναι) και να φύγουμε διακοπές!!!:dance3:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Αν είναι να θεωρείτε οτι χάσατε μην το κουράζουμε, παραιτηθείτε να φάμε αύριο και τον ΑΜ (που ξέρω ποιος είναι) και να φύγουμε διακοπές!!!:dance3:


Εξακολουθεί να με ανησυχεί η βεβαιότητα όλων σας για την ενοχή μου, ενώ δεν έχω παίξει ακόμη το τελευταίο μου χαρτί... :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Ψηφίζω Dumenuke επειδή έχει 2 κάρτες. Απλά αποφασίστε αν θέλετε να πάμε σε Dume ή Τσαρα πρώτα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Παρασκευή 3/8

  1. aggelogiannos

  2. Alma Libre

  3. bilire

  4. ComfortablySmug

  5. Deutsch... Lover

  6. DumeNuke

  7. Emilouko

  8. Himela

  9. i_lie_us

  10. JKaradakov --> DumeNuke

  11. Joaquin

  12. Johnny15 --> DumeNuke

  13. ~Melania~

  14. sophie_96 --> tsarachaf

  15. Soukouu

  16. TasosZG --> DumeNuke

  17. tsarachaf

  18. ultraviolence

  19. Wild_Boy

  20. Ζαξρεμιος --> tsarachaf




Ψήφοι
3 DumeNuke
2 tsarachaf

Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7
Ikarionas - Δολοφονία 02/08

Οριστικές αποχωρήσεις
Samael [Κρυφός Μαφιόζος Ε] -Ψηφοφορία 31/07 & Τυμβωρυχία 01/08
blue_butterfly [Ιατρός]- Άμεση Προφυλάκιση 2/8 & Τυμβωρυχία 02/08

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από TasosZG
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από tsarachaf
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Alma Libre
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Εχω διάβασμα αυτό το μήνα, παρατήστε τα να σταματήσω να λιώνω τσάμπα στο ιντερνέτι όλη μέρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top