Καλησπέρα Παλέρμο.
Λίγα πράγματα γιατί και ελλείψει ψηφοφορίας υποθέτω θα είναι μία σχετικά ήρεμη μέρα.
Το ότι δύο νύχτες δεν είχαμε δολοφονίες και παίχτηκε ΑΠ στο γιατρό, λογικό είναι (στα μάτια μου τουλάχιστον) να κάνει ακόμα πιο ύποπτο τον Τσαρα που διάλεξε να την παίξει εκεί.
Προσωπικά δεν θα τον ενοχοποιήσω για την ώρα που την έπαιξε, γιατί τα έχουμε πει αυτά. Αν θέλεις να περάσει η ΑΠ σου, σε όποια ομάδα και να βρίσκεσαι, βράδυ θα την παίξεις όταν και θα είναι λιγότερες οι πιθανότητες να σου ακυρωθεί.
Όσον αφορά την τυμβωρυχία που έπαιξε η Άλμα σε κάποιον που αποδείχθηκε τα εξής ενδεχόμενα βλέπω να υπάρχουν:
1. Έχουμε και και την Άλμα στη μαφία, είμαστε ήδη σε πολύ καλό δρόμο με τα άτομα που θεωρούνται ύποπτοι και η μαφία κάνει βεβιασμένες κινήσεις με το combo ΑΠ + Τυμβωρυχία οι οποίες σπανίως γίνονται πρώτη εβδομάδα παιχνιδιού (απ' αυτά που έχω παρακολουθήσει εγώ τουλάχιστον).
2. Η Άλμα είναι ΔΑ/Πόρνη, κόβει το χέρι της ότι ο Τσάρα είναι μαφία και παίζει την τυμβωρυχία για να βοηθήσει.
3. Η Άλμα είναι πολίτης, θεωρεί τον τσάρα είτε πολίτη είτε μαφιόζο που διαλέγει προφυλάκιση στην blue για ξεκάρφωμα, έχει μία τυμβωρυχία, πιθανώς φοβάται για επικείμενο θάνατό της και νεκροφάνεια στην blue από την μαφία, και επιλέγει να την παίξει.
Αν και περισσότερο πιθανό θεωρώ το πρώτο, ειδικά σε συνδυασμό με το θάνατο του Ικαρίωνα που βλέπω πως είχε και πιθανή μαφιόζα την Άλμα, με αυτή την κίνηση φτάνουμε να έχουμε πολλά άτομα της μαφίας και δυσκολεύομαι να πιστέψω τολμώ να πω ότι θα ήταν τόσο "απρόσεκτη" η μαφία από τώρα, οπότε δίνω πιθανότητες και στο δεύτερο.
Το τρίτο για την ώρα το αποκλείω γιατί προσωπικά δεν θα έριχνα τυμβωρυχία σε άτομο που έφαγε ΑΠ αν δεν ήμουν σίγουρος ότι είναι στο συνασπισμό της μαφίας.
Ωστόσο αν έπρεπε να φτιάξω κι εγώ αυτή τη στιγμή μία πεντάδα με τη σειρά που τους θεωρώ πιθανότερους, θα πήγαινε κάπως έτσι:
(Samael, tsarachaf, Dumenuke, aggelogiannos, Alma).
Και λέω πεντάδα επειδή είτε δεν έχω διαβάσει καλά το θέμα/παιχνίδι, είτε δεν έχω κάτι τόσο επιλήψιμο για κάποιον έκτο σε σχέση με τους υπολοίπους 5.
Θα μπορούσε ο έκτος να βρίσκεται στις ψήφους που ανέβασαν τον ντιουμ εχθές αν η θεωρία με τον Κομφ ΔΑ ισχύει, δηλαδή (Εμιλούκο, johnny, ikarionas). Ευνόητο νομίζω πια γιατί εκ των τριών δίνω συνοπτικά μεγαλύτερες πιθανότητες στο Εμιλούκο.
Αθωώνω Τζόνι και λόγω της προχθεσινής ψηφοφορίας και γιατί βλέπω ότι έχουμε πολλούς κοινούς υπόπτους στο νού.
Και αθωώνω ikariona και γιατί πέθανε (εκδικητικό kill θα έλεγα εδώ) και γιατί επέστρεψε τον Χοακίν με νεκροφάνεια ενώ ήταν η επιλογή του ΔΑ.
Αν το σενάριο με τον Κομφ ΔΑ για κάποιο λόγο δεν ισχύει, βάζω και εκείνον ως πιθανό και λόγω της ψήφου προς Ντιουμ, και λόγω εκείνου του early post του που αναφερόταν σε ΑΜ.
Αν ο έκτος δεν είναι κάποιος εκ των (Emilouko, Comf) λοιπόν, πιστεύω θα είναι κάποιος σχετικά αφανής με τον οποίο δεν πολυασχολούμαστε ή κάποιος στον οποίο δεν έχουν πέσει πολλές υποψίες-φαίνεται αθώος σο φαρ.
So συνοπτικά, (Samael, tsarachaf, Dumenuke, aggeliogiannos, Alma, Emilouko/Comf/?) θα έκλεινα εγώ.
Κάποια στιγμή θέλω να μελετήσω και την περίπτωση της Μελανίας που Χοακίν και Ικαρίωνας βλέπω ότι την έχουν στο νου, και τον ούλτρα για τον οποίο βλέπω ότι υπάρχουν κάποιες υποψίες.
Πάω να συνεχίσω διάβασμα στο τι έχει γραφτεί μέχρι τώρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.