Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.810 μηνύματα.

02-08-18

18:58
Θα προσπαθησω να το αποδωσω σε έλλειψη πειρας του παιχνιδιου αυτο που με ρωτάς τωρα. Επίτρεψέ μου να εχω κιολας την εμπειρία καμιάς δεκαριας παιχνιδιώνμια δολοφονία μπορει να εχει πολλες ερμηνείες. Θα σου πω ενδεικτικά μερικα πχ. Αφενος μπορει να ειπε καποιος κατι που να ενοχλησε και να τον σκοτώσουν πριν το "διαδωσει" (πιο σπανιο γιατι εκει κοιτανε παντα οι πολιτες). Μπορει να ειπε μια βλακεια καποιος και να τον σκοτώσουν για να κατευθυνθούν προς τα εκει οι πολίτες. Μπορει να ειναι καποιος αδιαφορος που απλα δεν μιλάει. Μπορεί απλα να ειναι ενας καλος ρόλος που θελουν να ξεφορτωθουν γρηγορα πριν κανει πραγματικη ζημιά Κλπ κλπ Το θεμα μας ποιο είναι. Εγω σου μιλαω και σε κατηγορώ με επιχειρήματα και εσυ πρωτα στηριξες την (εεμμ) κατηγορία σου στην υποτιθέμενη "εμφανη" συνεργασια μου με το Τάσο που μετα κατενθουσιασμενη αθώωσες και μετα καπου διαβασα νομιζω παλι τον ξαναυποψιαζεσαι. Κι αν δεν είσαι με τους μαφιοζους παιζεις σαν αυτους, απλα μπερδεύεις τα πραγματα χωρις να κανεις κατι ουσιαστικό.
Το ότι σε ρωτάω να μου πεις την γνώμη σου για την δολοφονία και τι νομίζεις ότι έχει γίνει το αποδίδεις σε έλλειψη πείρας παιχνιδιού; Δεν πρέπει να σχολιάζουμε τα γεγονότα όπως είπες και εσύ για να βλέπουμε ο καθένας τι σκέφτεται για να οδηγηθούμε σε συμπεράσματα; Δεν αμφισβήτησε κάποιος την εμπειρία σου στο παιχνίδι, αλλά εσύ από την αρχή προσπαθείς να βρεις διαρκώς, αν καλύπτω τις ενέργειές μου στο αν κάνω κάτι επίτηδες ή όχι. Ωραία και σε ρωτάω εγώ εσύ γιατί πιστεύεις ότι σκότωσαν τον Ικαρίωνα από τις επιλογές που μου είπες πάνω ποια πιστεύεις ότι ταιριάζει στην συγκεκριμένη περίπτωση ; Όπως ζητάς εσύ από εμένα να δεις την συλλογιστική μου έτσι κάνω και εγώ. Αυτό που σε ρωτάω είναι λόγω απειρίας; Δεν σε ρώτησα γενικά σε είχα ρωτήσει συγκεκριμένα για τον Ικαρίωνα, νομίζω.
Πάμε παρακάτω. Στην αρχή πίστευα ότι συνεργάζεσαι με τον Τάσο και είχα πει τον λόγο. Εσύ δεν μου έχεις φύγει ακόμα από τις υποψίες μου αλλά προς το παρόν πρέπει να κοιτάξω τους πιο σίγουρους όπως Τσάρα, DumeNuke, aggelogiannos και alma με ερωτηματικό. Πριν την δολοφονία του Samael είχα τον Τάσο πιθανό μαφιόζο και μάλιστα είχα αναρωτηθεί αν η αλλαγή ψήφου του από εμένα προς Samael ήταν μπλόφα και είχα από ότι θυμάμαι πει το γιατί. Μετά από την τύμβω που έριξε στον Samael μπορεί να χαρακτήρισα καλή την κίνηση του, για να δούμε τελικά τον ρόλο , αλλά ΠΟΤΕ από ότι θυμάμαι δεν αθώωσα με σιγουριά τον Τάσο, δεν είπα ποτέ ο Τάσος δεν είναι ύποπτος, άφησα ενδεχόμενα ανοιχτά, ότι μπορεί να είναι μπορεί και όχι. Αν με ρωτήσεις τώρα τι νομίζω για αυτόν ακόμα δεν μπορώ να καταλήξω κάπου με βεβαιότητα.
Εκείνος αν θυμάσαι είχε πει ότι ψήφισα την bilire που είναι αθώα (με σιγουριά) και μετά τόνισε εκνευρισμένος κιόλας ότι δεν είναι 100% σίγουρος σε επόμενο ποστ. Αλλά προς το παρόν το θέμα μας δεν είναι αυτό.
Εσύ δηλαδή έχεις προσφέρει κάτι στο παιχνίδι ή αναλώνεσαι όπως λέει και ο Χοακίν σε καβγάδες με εμένα, και δεν δίνεις τόση σημασία σε άλλους παίχτες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.