Πω, Χριστέ μου, τι σπαμ είναι αυτό. Είχα ξεχάσει πόσο σπατάλη χρόνου θα φέρει το Παλέρμο, πραγματικά.
Λοιπόν, όπως είπα πριν το παιχνίδι, σήμερα ταξίδευα και είμαι κομμάτια.Διάβασα τα ποστ σας στα γρήγορα, αν και δεν τα ψύρισα σε καμία περίπτωση.
Μερικές παρατηρήσεις θα δώσω, δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία να κάνω παράθεση την κάθε βλακεία που γράφει ο καθένας και φέρνει μόνο σπαμ και καθόλου ουσία. Αν και τι ουσία να βρεις στον 1ο γύρο...
Αλλά με την διαολιά που με διακατέχει, ας πω 5 πράγματα που μου έμειναν:
Πρώτον, σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού, αν έχουμε μια ελπίδα να μην πάρουμε στραβό δρόμο, είναι να πάμε με τις πιθανότητες. Λοιπόν, οι πιθανότητες λένε ότι τουλάχιστον ένας μαφιόζος βιάστηκε να απαντήσει στο θέμα σε μια προσπάθεια αθώωσης. Αυτό είναι πολύ πρώιμη σκέψη αλλά όπως είπα και στην αρχή, δουλεύουμε με τις πιθανότητες και με την λογική ότι δεν είναι ιδιοφυίες οι μαφιόζοι. Οπότε ναι, δεν σημαίνει πολλά αυτό, αλλά το ΚΡΑΤΑΩ για μελλοντικά. Το Παλέρμο είναι παιχνίδι πιθανοτήτων και αναξιοπιστίας των στοιχείων, πρέπει να δουλέψουμε με ότι έχουμε.
Δεύτερον, πολλοί είπατε για τον i_lie_us ότι ήταν φουλ ενθουσιασμένος για το παιχνίδι αλλά έχει γράψει μόνο ένα μήνυμα απ'ότι είδα. Λοιπόν τον καλώ να εμφανιστεί, όπως και τον Samael που είναι τακτικό μέλος και δεν έχει κάποια δικαιολογία απουσίας, να συμμετέχουν πιο ενεργά στη συζήτηση και να μιλήσουν για αυτά που βλέπουν. Μπορεί να είναι και άλλοι, αλλά τουλάχιστον για αυτούς τους δυο μου έμεινε. Βέβαια είμαστε στον 1ο γύρο και θα εμφανιστούν όλοι αργά ή γρήγορα αλλά όσο πιο ταχέως δουλέψουν όλοι, τόσο λιγότερες τσάμπα απώλειες θα υπάρξουν.
Τρίτον, tsarachaf και blue...Λοιπόν, από την μια ο Ακριβός...τουλάχιστον μια φορά(μπορεί και δυο) αυτοθυματοποιήθηκε.Έγραψε στην Χιμέλα αν θυμάμαι καλά(μπορεί σε άλλον), "είπα και γω, δεν θα βρισκόταν κάποιος να με κατηγορήσει". Μπορεί και να μην σημαίνει τίποτα, αλλά θα ψάξω τα μηνύματα γιατί νομίζω ότι έγραψε και δεύτερο μήνυμα σε παρόμοιο τόνο αυτοθυματοποίησης. Η blue, άλλο παλιό μέλος, δεν μου βγάζει καθόλου το ντετεκτιβιλίκι του πολίτη. Πολύ αγαπούλα, πολύ ζάχαρη στην αρχή, δεν ξέρω...
Τέταρτον, η Χιμέλα τι να πω...Γράφει τα δικά της. Τα ψύρισε τα μηνύματα, έγραψε τα δικά της... Δεν ξέρω αν πρέπει να μπούμε σε αυτή την λούμπα, όμως από την άλλη, θα'θελα να την έχω στο παιχνίδι για να ψυρίζει αυτά που δεν θα καταλάβω εγώ. Επίσης, θεωρώ ότι δεν έχει τόσο θράσος να μπει με τις μπάντες στο παιχνίδι ενώ είναι συντεταγμένη με τους μαφιόζους. Οπότε προς το παρόν τίποτα, και περιμένω την συνέχεια και την συνέπεια των κινήσεών της ή τα λάθη της.
Πέμπτον, για σένα Melania(μπορεί και να ισχύει και για άλλους, μην το παίρνεις απολύτως προσωπικά...πχ και η Σοφία ψιλοσπάμαρε τα δικά της) έχω σημειώσει στο χαρτί ότι σπάμαρες απλά για να απαντήσεις λολ

Τώρα θυμάμαι ότι έγραψες κι άλλο μήνυμα αλλά το λέω σε σένα και το λέω και στους άλλους ότι ΣΠΑΜ = ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Οπότε αν δεν έχουμε να πούμε κάποια σοβαρή θεωρία, μπαίνουμε στο τσατ του ε-στεκι και σπαμάρουμε εκεί. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να βγει ουσία στους πρώτους γύρους, αλλά είναι εξίσου εύκολο να μπούμε σε μια κακιά λούμπα. Ή μπορεί να βλέπετε περισσότερα από μένα και να πιάνετε τα μικρολάθη. Συνεχίζουμε όλοι ΧΩΡΙΣ σπαμ.
Λοιπόν όπως είδατε απάντησα κυρίως στα μέλη που ξέρω εκ των προτέρων. Δεν έχω χρόνο σήμερα να το λιώσω παραπάνω, είμαι πτώμα. Έγραψα κάποιες γενικές σκέψεις, όποια έχει βάση την κρατάμε.
Σε καλύτερη ανάγνωση το βράδυ ή αύριο, δεν θα παραλείψω να σχολιάσω τα υπόλοιπα μέλη όπως ο Dumenuke, Ikarionas, Deutsch Lover(που την ψήφισα κιόλας :p ), Τάσος κλπ κλπ, όλους.
Καλή συνέχεια και περισσότερο περιμένω να δω μηνύματα από αυτούς που δεν έχουν συμμετάσχει και δεν έχουν ψηφίσει.Πχ μια θεωρία λέει ότι κάποιος/οι μαφιόζοι περιμένουν να ψηφίσουν ότι να'ναι στο τέλος(ή να προστατευθούν με την ψήφο τους σε περίπτωση που ψηφισθούν!!!) και γι'αυτό δεν έχουν ψηφίσει, ούτε καν σχολιάσει ιδιαίτερα μέχρι στιγμής.
Κρατάτε τις κεραίες ανεβασμένες!
Τα λέμε το βράδυ.