blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
30-07-18
13:41
Ναι καταλαβαίνω πώς το λες απλά δε θεώρησα περίεργο να το αναφέρω μιας και αυτοί οι ρόλοι δεν κινδυνεύουν να φάνε κάρφωμα ή κάτι και επίσης δεν είναι ότι ανέφερα αυτούς τους ρόλους και ότι όντως αυτοί οι δύο παίκτες έχουν αυτούς τους ρόλους. Να ξεδιαλύνω το μυαλό μου προσπαθώ βλέποντας έναν παίκτη να μπαίνει και να αθωώνει και να σχολιάζει ξεκάθαρα έναν μόνο παίκτη (bilire) και πάνω εκεί να βασίζει και την ψήφο του.Ηλίθιος, διάβασα Τάσος-Σόφη, αντί για Tasos-bilire που είπε η blue. Η απορία μου όμως παραμένει.
Edit:
Μέχρι να το διορθώσω απάντησες. Απλώς οι σκέψεις που αφορούν συγκεκριμένους ρόλους και μάλιστα πολιτών, είναι περίεργο να αναφέρονται στο δημόσιο, οπότε πάντα θα με παραξενεύουν.
Τα βλέπω απο κινητό μέχρι να δώσω μάθημα και να μπω απο pc. Απλά θέλω να σχολιάσω αυτό που λέτε αθώωνα πολλούς. Δεν ειναι αθώωση γενική. Είναι πρώτος γύρος και απλά προσπαθώ να δω που θα κατευθυνθώ προσπαθωντας προσωρινά να αποκλείσω άτομα. Και επίσης σχολίασα και πράγματα για τα οποια είχα αντίλογο.
Όσο για συγκατοικους που αναφέρθηκε για billie re και Tasos χλωμο το βλέπω γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μιλούσαν τόσο ανοιχτά πρώτο γύρο.
Και με τη μπιριλε να έχει κάποια οποιαδήποτε σχέση, κακό παίξιμο.
100% αθώο δεν μπορείς όντως να πεις κάποιον εκτός αν ξέρεις τον ρόλο του σε αυτή τη φάση.
Αλλά το να είναι στη μαφία και να υποστηρίζονται έτσι, δεν μου κολλάει... Θα τον είχαν «μαζεψει» τον Τάσο. Εκτός και αν τον μάζεψαν τη στιγμή πιυ είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει τη συζήτηση αλλά κ αυτό δεν μου παταει, είναι χαζή δικαιολογία.
Δεν αθωώνω ούτε κατηγορώ κανέναν, απλώς σχολιάζω αυτά που διαβάζω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.