Καλησπέρα παιδια, συγνώμη για την πολύωρη απουσία μου αλλά έτυχαν κάτι οικογενειακοί επισκέπτες και δεν μπορούσα να τους αφήσω για να γράψω ποστ.
Ενημερώνω πως έχω δει μεχρι και την δολοφονία οπότε αν κάποιος έχει αναφέρει κάτι από αυτά που θα γράψω ζητώ συγνώμη ή αν με ρωτάει κάτι θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσω να του απαντήσω μέχρι τις 8.
Από το κάρφωμα μακελειό μπορούμε να καταλάβουμε ότι έχουμε εκτός τον πληροφοριοδότη, τον ντετέκτιβ και το μέντιουμ. Νομίζω ότι το Μέντιουμ όλοι συμφωνούμε στην Μελανία, για το ντετέκτιβ θεωρώ πιο πιθανό την Μέθεξυ γτ φαινόταν να αναθεωρεί πράγματα για τους εν ζωή παίκτες και μας μένει ο Πληροφοριοδότης Ικαρίονας. Ποιόν έδωσε λοιπόν ο Ικαρίονας. Ο Ικαρίονας θεωρώ ότι έδωσε τον Wild_Boy λόγο της εμμονής του να τον συνδέσει με εμένα λόγω μίας λέξης και έχασε το προφανές ότι ο Στράτος επανέφερε την Himela. Τι είναι πιο πιθανό παιδιά, να ήταν σήμα η λέξη «τυχαία» που ανταλάξαμε μεταξύ μας εγώ και ο Στράτος μία (1!) φορά ή το ότι επανέφερε την ΔΑ του. Συν όλων των άλλων που είχαμε και σήματα στην Himela από Deutsch τα οποία είχε αναφέρει η Μελανία και έψαξα να τα βρω:
Θα συμφωνήσω πως το ποστ της Χιμελα ειναι βοηθητικό... Πάντα βοηθανε τέτοια ποστ την πρώτη μερα.
Περιμενω να μιλήσουν κι άλλοι για μεγαλύτερο ποστ!
Η Χιμελα ψήφισε τον Γουάιλντ γιατι την παραξένεψε η σιωπή. Και εμενα με παραξενεύει η τόση σιωπή, Χιμελα. Σωστή κίνηση θαρρω.
Βρήκα αυτά τα δύο στα γρήγορα, δεν ξέρω αν θα υπάρχουν άλλα αλλά τι είναι πιο πιθανό να είναι αυτά σηματα ή η λέξη «τυχαία»;;;;
Είμαι διατεθημένος να αλλάξω την ψήφο μου προσωρινά σε Wild_Boy ή και σε Himela αν θέλετε γτ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γτ βρίσκομαι σε αυτήν την θέση αυτή την στιγμή.
Αλλαγή για τώρα σε
Wild_Boy μήπως και ακυρώσουμε την ΔΑ με δυο μαφιοζους σε ισοπαλία, μην μου πει κανεις ότι αλλαζω για να σωσω την Ζωή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.