Λοιπόν. Πάμε για ανάλυση. Πρέπει να οργανωθούμε επειγόντως γιατί έχουν σφίξει τα γάλατα και τα περιθώρια είναι αρκετά στενά. Δεν πιστεύω ότι θα χάσουμε άμεσα, αλλά πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Πιθανότατα το κάρφωμα έγινε για να μην πάρουν άλλες πληροφορίες τα παιδιά και για να μειωθούν ριζικά οι πολίτες... Πραγματικά εύχομαι να συνεχίζει η κωλοφαρδία του Τάσου από το #44 και να έχει μια ΑΔ να πάει καλύτερα το πράγμα.
Ότι έγινε κάρφωμα - μακελειό και ότι ήταν επιτυχημένο δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος να έχουμε 3 οριστικές αποχωρήσεις σε αυτή την φάση του παιχνιδιού, επειδή ο ΑΜ είναι εκτός παιχνιδιού, οπότε αποκλείεται και το κάρφωμα - Βεντέτα. Πάμε να τα δούμε ένα ένα...
Η πιο πιθανή σύνθεση των καρφωμένων είναι η εξής.
Μελανία - μέντιουμ: Νομίζω είναι προφανές αυτό. Άρα έχουμε τα εξής σίγουρα. Η Νεφέλη δεν είναι μαφία 100%. Τώρα τι έχουμε για το ποιοι είναι μαφία. Από τα φαντάσματα θεωρεί μαφία την Ντόιτς(προφανές, δεν ξέρω αν ρώτησε), τον Σπυράκο και την spy. Τώρα το ερώτημά μας είναι το εξής. Κοιμήθηκε με την πόρνη; Κι αν ναι πόσες φορές; Προσωπικά πιστεύω και ελπίζω ότι δεν κοιμήθηκε πάνω από μία φορά. Αν και είδα διαφορά στο πως τα παρουσίαζε από την Κυριακή και μετά τα πράγματα, αυτό μπορεί να οφείλεται και στο ότι συμμετείχε περισσότερο και δεν ήθελε να καρφωθεί άλλο. Το ιδανικό σενάριο λέει ότι κοιμήθηκε η πόρνη την Δευτέρα μαζί της και δεν έμαθε για την Deutsch, αλλά δεν ξέρω αν είμαι τόσο αισιόδοξος. Αλλά από αυτό μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι έχουμε τουλάχιστον δύο μαφιόζους έξω. Έχουμε έναν σίγουρα δηλαδή, γιατί αλλιώς θα είχε λήξει το παιχνίδι. Αλλά παίζει να είναι και 2 ή 3 στο ιδανικό σενάριο.
Ικαρίωνας - Πληροφοριοδότης: Ομολογώ ότι τον συγκεκριμένο τον είχα για άλλο ρόλο στο μυαλό μου να σας πω την αλήθεια, αλλά καταλήγω στο πληροφοριοδότης, γιατί δεν φαινόταν να έχει κάθε μέρα νέα στοιχεία και έπεσε αρκετές φορές αρκετά έξω, αλλά αν εξαιρέσουμε την αλλαγή στάσης του για μενα δεν μπορώ να πω ότι άλλαξε κάτι ριζικά. Οπότε για μένα νομίζω ότι ο Ικαρίων είναι ο πληροφοριοδότης. Και ο μόνος που ταιριάζει ξεκάθαρα για φανερός του είναι ο Wild. Ξέρω κατηγόρησε πάρα πολλούς, αλλά για τον Wild ενώ υπό κανονικές συνθήκες θα πιανόταν από την αρχή από τέτοιου είδους ποστ που πήγε να τον κατηγορήσει, τον άφησε και περίμενε μέχρι το σ/κ όπου έκανε την κίνησή του και από τότε και μετά θα δείτε ότι περίμενε να μας αφήσει χρόνους αρκετές φορές. Οπότε εμένα μου ταιριάζει αυτό. Από εδώ για μένα προκύπτει ότι έχουμε μαφιόζο τον Wild και σύμφωνα με το σενάριο που ανέπτυξε, που το κενό που είχε ήταν ότι δεν είχαμε άλλη απόδειξη για τον Wild, o Ιορδάνης είναι ο ΔΑ. Θα μπορούσε να είναι και η Σύλβια που την επανέφερε με νεκροφάνεια, αλλά θα το αφήσω λίγο στην άκρη για την ώρα. Είναι τεράστιο ρίσκο αν πέσουμε έξω και παίζει να φάμε τα κεφάλια μας, αλλά δεν έχουμε τόσες πολλές επιλογές.
και τέλος
methexys - Ντετέκτιβ: Ξέρω την έχω κάνει λίγο λάστιχο την κοπέλα, αλλά με τα τελευταία δεδομένα προκύπτει αυτό. Τι σημαίνει αυτό;
Τελευταία λόγια της μετά την αποχώρησή της. Μας δίνει Πολ, Eileen, Claire. Αποκλείεται να ρώτησε και για τους τρεις. Αν ρώτησε, ρώτησε μόνο για έναν. Και αυτός δεν ήταν ο Πολ, γιατί ειλικρινά δεν βγαίνει να είναι μαφία. Άρα μας μένουν Eileen, Claire. Ελπίζω να ρώτησε για την δεύτερη γιατί η πρώτη είναι σχεδόν σίγουρη. Αλλά πριν φύγει είχε δύο ερωτήσεις. Η δεύτερη είναι πλέον ξεκάθαρη. Ο Johnny15, ο οποίος δεν είναι μαφία, υπό αυτά τα δεδομένα, αλλά πιθανότατα πόρνη. Ταιριάζει, ζητούσε καθοδήγηση από την αρχή και η αλήθεια είναι ότι παίζει σαν πόρνη, τον θεωρούσα μαφία με την λογική ότι πήγαν πάλι στο σενάριο "ο τρελός του χωριού". Αν κρίνω από
εδώ βέβαια, μάλλον ρώτησε για την Ζωή και όχι για την Claire πριν φύγει.
Πάμε να δούμε τι άλλο ξέθαψα. Μάλλον ρώτησε και για την μελανία και τον Wild (
πειστήριο 1,
πειστήριο 2).
Επιπλέον πειστήριο ότι ρώτησε για τζόνι και ότι δεν είναι μαφία. Για Claire δεν μπορώ να σιγουρέψω αν ρώτησε, αλλά μάλλον όχι. Ίσως να είχε και αυτή περιπτύξεις με την πόρνη κάποια μέρα. Αλλά νομίζω ότι μπορεί να μπει και η Claire στην λίστα.
Να σημειώσω εδώ ότι θεωρητικά υπάρχει το σενάριο να είναι η μεθ πληροφοριοδότης και ο ικαρίων ντετέκτιβ, αλλά το θεωρώ πολύ πολύ απίθανο με βάση της συμπεριφορές τους ως τώρα. στο παιχνίδι.
Άρα η νέα λίστα, με βάση αυτά τα δεδομένα διαμορφώνεται ως εξής:
Mafia:
1. Eileen
2. Deutsch... Lover
3. Wild_Boy
4. Guest 278211 / Σπυράκος
5. Claire Rentfield
6. JKaradakov/Σπυράκος
ΔΑ: JKaradakov/Himela/Johnny15
Πόρνη: Johnny15/PolGR1509
Να σημειώσω εδώ ότι κάποια είναι λίγο τραβηγμένα(πχ. το σενάριο με Johnny ΔΑ και πόρνη τον ΠΟλ μου φαίνεται αρκετά ακραίο, αλλά δεν μπορώ να το παραλείψω). Επίσης ο Ιορδάνης ή η Σύλβια μπορεί να είναι αθώοι. Και σε μία πολύ τραβηγμένη περίπτωση να είναι και οι δύο αθώοι.
Επίσης έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα είναι πάρα πολύ σημαντικό ή να βγάλουμε τον ΔΑ ή να τον έχουμε σε ισοψηφία με κάποιον μαφιόζο. Προσοχή στον Δήμαρχο μην μας κάψει σε περίπτωση που ο ΔΑ επιχειρήσει αλλαγή ψήφων, η ψήφος του Δημάρχου μεταφέρεται στο νέο άτομο.
Επίσης αν τυχόν δεν είναι στην μαφία, ούτε η Σπάι ούτε ο Σπυράκος, δεν έχει σημασία ό,τι και να κάνουμε γιατί 99% έχουμε χάσει τότε.
Ιορδάνη, φίλε αν τυχόν είσαι αθώος, κάνε μια σοβαρή προσπάθεια να το αποδείξεις, γιατί αν δεν πετύχουμε τον σωστό ΔΑ και φύγει αθώος πολίτης σήμερα, έχουμε χάσει επίσης. Δεν βγαίνουν τα νούμερα αλλιώς. Σε παρακαλώ πολύ... Αυτά για την ώρα.