02-08-17

12:38
ΟΚ, βλέπουμε πως προχωράει και κινούμαστε ανάλογα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,309 εγγεγραμμένα μέλη και 3,546,061 μηνύματα σε 105,440 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 350 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1. Ικαρίονα κάπου είδα να αναφέρεις οτι ειπα εγώ για την χιμελα ότι μπορεί να είναι ο ΔΑ? Πού το ειπα εγώ αυτό?Γενικά μου παραφαίνεται τραβηγμένο εως και εντελώς απιθανο το σενάριο να έβγαλαν την Συλβια αν ηταν ΔΑ τόσο νωρίς οι μαφιοζοι. Πιο πιθανό μου φαίνεται να την έβγαλαν για να την επαναφέρουν αργοτερα και να "αθωωθεί" Έτσι ένας δικός τους. Επίσης με την δολοφονια της ντοιτς νομίζω ξερουμε όλοι ότι η μαγισσα εδρασε εκείνη την νύχτα δεν είναι και δύσκολο να το καταλάβουμε. Αρα η χιμελα δολοφονήθηκε όντως από τους μαφιόζους τοσο νωρίς και δεν παίζεται αλλο σεναριο. Γιατί να βγαλουν τον ΔΑ τους τόσο νωρίς??? Την επανέφεραν μια βδομάδα σχεδόν μετα.
Είμαι κι εγώ πεπεισμένη οτι ο Ιορδάνης είναι ο ΔΑ. Τώρα το γιατί ο Wild που φαίνεται μαφιόζος έφερε πίσω εμένα με νεκροφάνεια, δεν το ξέρω. Οι δύο λογικές εξηγήσεις που δίνω είναι: 1. Οι μαφιόζοι με θεωρούν πόρνη και, καταλαβαίνοντας το λάθος τους που με σκότωσαν την Τρίτη, με φέρνουν πίσω για να βοηθήσω ή 2. Επειδή πολλοί με θεωρούν πόρνη με έφεραν πίσω τώρα για να τραβήξω πάνω μου τα βλέμματα (α σε έφερε πίσω μαφιόζος άρα είσαι πόρνη) και να γλιτώσουν εκείνοι έστω από μια ψηφοφορία.
Η Claire πάλι εξαφανίστηκε και αυτό με κάνει πια να σιγουρεύομαι οτι είναι μαφία. Δεν μπορεί να μην έχεις μια ώρα τη μέρα να δεις τι γίνεται και να βγάλεις συμπεράσματα.... Σιγά τα πολλά ποστ που κάναμε εδώ και 3 μέρες. Εδώ εγώ που δεν έχω κανένα σοβαρό ρόλο και ήμουν εκτός παιχνιδιού για τόσες μέρες έχω βγάλει συμπεράσματα. Οπότε εδώ φαίνεται οτι ΔΕ ΘΕΛΕΙ να ανακατευτεί. Μια χαρά χρόνο έχει αλλά προσπαθεί να ξεχαστεί κι αυτό τη βάζει στη λίστα μου.
Ο Johnny15 έχω ξαναπεί οτι παίζει είτε σαν ΔΑ είτε σαν πόρνη. Αλλά έχει νόημα κι αυτό που είχε πει ο Σουκου πριν φύγει οτι είναι μαφιόζος που τον έχουν βάλει οι μαφιόζοι να πουλάει τρελίτσα για να μπερδεύει. Πρέπει κι αυτός να πάρει σειρά σύντομα.
Δεν πιστεύω να είναι αυτός γιατί η τυμβωρυχία στον soukou δείχνει ότι γνωρίζει το σχέδιο της μαφίας, να βγάλει απ' το νεκροταφείο αθώους, ώστε να μπορέσει να βοηθηθεί με ηχώ σε περίπτωση που την χρειαστεί. Να μου το θυμηθείτε ότι σε κάποια φάση ο Wild ή ο Johnny (αφού η Eileen δεν έχει κάρτες) θα παίξουν ηχώ. Και τότε να είστε σίγουροι ότι είναι μαφιόζοι. Αν και τώρα λογικά θα πεθάνει ακόμη ένας αθώος οπότε θα έχουμε άλλον έναν αθώο εκεί. Αν ήταν ΔΑ ο Johnny δεν θα γνώριζε αυτό το σχέδιο. Ειδικά αν την κάρτα την ρίξει ο Wild Boy, ένας λόγος παραπάνω για να δείτε ότι είναι μαφιόζος ο Johnny, επειδή θα σημαίνει ότι ήξερε την κάρτα του Wild! Πιστεύω πως ο Johnny παίζει επίτηδες σαν χαζός ή πόρνη για να νομίζουμε ακριβώς αυτό.
Γενικά έχοντας ξαναδιαβάσει τα κείμενα κατέληξα μόνο σε δύο πιθανούς ΔΑ με βάση πιθανά σήματα που έγιναν. Karadakov και Himela. Και τα δύο σχετίζονται με τον Wild Boy. Αλλά τώρα ποιος απ' τους δύο είναι ο ΔΑ δεν το ξέρω. Επειδή στη Himela υπήρχαν και 'σήματα' από αθώους παίκτες π.χ. Dimitris, κρατώ επιφυλάξεις. Αν σωθεί όμως ο Karadakov τότε είναι η Himela και έκαναν πολύ έξυπνο παιχνίδι σκοτώνοντας τον ΔΑ τους για να αθωωθεί από μέντιουμ και να τη φέρουν πίσω. Αλλά αξίζει το ρίσκο νομίζω. Σε κάθε περίπτωση ο Wild Boy μου βγαίνει μαφιόζος. Σχετίζεται και με τους δύο πιθανούς ΔΑ. Αν τώρα έχω πέσει τόσο έξω για ΔΑ και είναι άλλος, πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ ποιος θα μπορούσε να είναι. O Pol; Και να πήγαν όλοι να τον βγάλουν τόσες φορές; Αν δεν πηγαίναμε εμείς να ψηφίσουμε Νεφέλη και να τη φέρουμε σε ισοβαθμία, θα έφευγε ο Pol. Δεν ξέρω. Μένω στα αρχικά μου σενάρια που μου φαίνονται πιο πειστικά.
Καλημέρα Παλέρμο! ^^
Πρώτα θα ευχηθώ στην γλυκιά Μελανία, να έχει ό,τι επιθυμεί!Τι όμορφη ηλικία τα 20! :griaalert:
Μετά θέλω να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ μέσα από την καρδιά μου για τις ψήφους σας αυτές τις μέρες. Η στήριξή σας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής μου, σημαίνει πολλά!Νιώθω ότι δε περνάω απαρατήρητη βρε αδερφέ!
Στα δικά μας τώρα, εγώ θα ψηφίσω τον tsarachaf γιατί φαίνεται ότι είναι ένας επικίνδυνος μαφιόζος και πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα!!
Δεν νομίζω, ο Johnny δεν πρέπει να ανήκει στους μαφιόζους... Και γι'αυτο φοβάμαι μήπως μας ξεφεύγει κάτι άλλο, μήπως ας πούμε ο Ιορδανης ανήκει στη μαφία τελικά (αν και οι ψήφοι και τα σήματα του Wild boy δεν θα έβγαζαν νόημα τότε). Ο Johnny παίζει με τρόπο που μας αποπροσανατολίζει εντελώς, δεν θα τον άφηναν ΤΟΣΟ πολύ να λέει και να κάνει ο,τι του κατέβει, δεν μπορεί. Έχει γίνει ο νούμερο ένα ύποπτος ετσι από τις πρώτες μέρες του παιχνιδιού, και ίσως γι'αυτο στην αρχή μας μπέρδευε τόσο πολύ, ίσως επειδή έψαχνε και αυτός τη μαφία του και ήταν μπερδεμένος, είτε είναι ΔΑ είτε πορνη. Εγώ με αυτό το παίξιμο δεν θα τον θεωρούσα στους μαφιόζους πάντως.
Τι σκατά; Αυτά δε γίνονται!!!
Oops, sorry. Κανείς. Απ αλλαγή ήταν, ξέχασα να αφαιρέσω την ψήφο.Ποιος εχει ψηφίσει Johnny?