Ήμουν εκτός σπιτιού γι' αυτό και έγραφα λίγα. Από την άλλη και τώρα που γύρισα να σας πω την αλήθεια φοβάμαι να γράψω και πολλά γιατί λόγω των πολλών που έγραφα στην αρχή του παιχνιδιού ενόχλησα κάποιους προφανώς και με φάγανε μπαμπέσικα.

Τώρα που γύρισα λοιπόν είπα να λέω λιγότερα και με ουσία. Εξάλλου για μένα τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά.
Πιστεύω λοιπόν οτι έχουμε έξω τρεις μαφιόζους (Σπυράκο, Ντόιτς και Σπάι) και για το Σπυράκο το βασίζω σε αυτό που είχε πει ο ΑΜ (de facto). H Methexys φαίνεται οτι παγιδεύτηκε για κάποιο λόγο από τον ΑΜ, προφανώς είχε κάποιο σχέδιο που θα μάθουμε μετά το παιχνίδι. Ξέρω οτι κι εγώ στην αρχή επέμενα οτι η μεθ είναι η φανερή του ΑΜ λόγω του οτι την έδωσε έτσι κι έπαιξε ΑΠ σε κείνη, αλλά από την άλλη μεριά αν είσαι ΑΜ και ξέρεις ένα μαφιόζο δεν είναι λογικό να τον βγάλεις τη δεύτερη μέρα γιατί έτσι δε θα μάθεις ποτέ τους υπόλοιπους. Νομίζω λοιπόν οτι ο φανερός του ήταν ο Σπυράκος. Υπάρχει λογικά μια νεκροφάνεια στη μαφία που την κρατάνε για το τέλος κι ίσως ξαφνικά δούμε το Σπυράκο να επιστρέφει.
Για τη σπαι τα είπα και χτες, είχε τα μισά ποστ από μένα που έφυγα την τρίτη μέρα και ακόμα και στα τελευταία της λόγια ήταν φειδωλή. Τα τελευταία λόγια υπάρχουν για να δώσεις όλες τις πληροφορίες που έχεις μαζέψει ως τότε που πεθαίνεις άσχετα αν είναι σωστές ή λάθος γιατί ουσιαστικά δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Δεν μας έδωσε τίποτα όμως.
Είμαι κι εγώ πεπεισμένη οτι ο Ιορδάνης είναι ο ΔΑ. Τώρα το γιατί ο Wild που φαίνεται μαφιόζος έφερε πίσω εμένα με νεκροφάνεια, δεν το ξέρω. Οι δύο λογικές εξηγήσεις που δίνω είναι: 1. Οι μαφιόζοι με θεωρούν πόρνη και, καταλαβαίνοντας το λάθος τους που με σκότωσαν την Τρίτη, με φέρνουν πίσω για να βοηθήσω ή 2. Επειδή πολλοί με θεωρούν πόρνη με έφεραν πίσω τώρα για να τραβήξω πάνω μου τα βλέμματα (α σε έφερε πίσω μαφιόζος άρα είσαι πόρνη) και να γλιτώσουν εκείνοι έστω από μια ψηφοφορία.
Η Claire πάλι εξαφανίστηκε και αυτό με κάνει πια να σιγουρεύομαι οτι είναι μαφία. Δεν μπορεί να μην έχεις μια ώρα τη μέρα να δεις τι γίνεται και να βγάλεις συμπεράσματα.... Σιγά τα πολλά ποστ που κάναμε εδώ και 3 μέρες. Εδώ εγώ που δεν έχω κανένα σοβαρό ρόλο και ήμουν εκτός παιχνιδιού για τόσες μέρες έχω βγάλει συμπεράσματα. Οπότε εδώ φαίνεται οτι ΔΕ ΘΕΛΕΙ να ανακατευτεί. Μια χαρά χρόνο έχει αλλά προσπαθεί να ξεχαστεί κι αυτό τη βάζει στη λίστα μου.
Ο Johnny15 έχω ξαναπεί οτι παίζει είτε σαν ΔΑ είτε σαν πόρνη. Αλλά έχει νόημα κι αυτό που είχε πει ο Σουκου πριν φύγει οτι είναι μαφιόζος που τον έχουν βάλει οι μαφιόζοι να πουλάει τρελίτσα για να μπερδεύει. Πρέπει κι αυτός να πάρει σειρά σύντομα.
Αν λοιπόν βγάλουμε Ιορδάνη και Eileen στις επόμενες ψηφοφορίες νομίζω οτι μπορούμε μετά να συντονιστούμε για τα επόμενα βήματά μας.
Αυτά, πολλά είπα πάλι.