28-07-17

19:00
Μα εγώ την Θέλω την προσοχη σαςσχετικά με την τυμβωρυχια..
Εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι η τυμβωρυχία κατά 99% είναι σε κακό ρόλο. Και ο Comfortably και η Methexys να ήταν αθώοι και να τις ξόδεψαν έτσι, δεν μου βγαίνει. Άρα η μια τουλάχιστον παίχτηκε από κακό ρόλο επειδή είχαν και τη δεύτερη. Αν ήταν τόσο τυχεροί και είχαν και τις τρεις οκ. Αν είχε την τρίτη τυμβωρυχία πολίτης τότε θα είχε πέσει πιστεύω ήδη σε methexys ή nefeli για να δούμε τι στο καλό συμβαίνει. Οι μαφιόζοι έχουν επαναπαυτεί πολύ στο ότι έχουν την τυμβωρυχία και έτσι μπορούν να λένε ό,τι τους κατεβαίνει σχετικά με το τι ήταν η methexys και τι η nefeli. Αν βρουν και το μέντιουμ θα το σκοτώσουν μια χαρά και θα λένε ακόμη πιο άνετα αυτά που θέλουν. Αν δεν το έχουν σκοτώσει ήδη και εξού η τόση άνεση με αυτά που λέγονται (εδώ αναφέρομαι και σε σένα). Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι η τυμβωρυχία που έμεινε δεν είναι σε καλά χέρια και ότι υπάρχει κάποιος δόλος μέσα σε όλους όσους λένε με βεβαιότητες πράγματα για τους νεκρούς μας. Βόλεψε πολύ το ότι είχαν τις τυμβωρυχίες και προσωπικά εύχομαι από την επόμενη βδομάδα που θα μοιραστούν νέες κάρτες, να πέσουν κάποιες τυμβωρυχίες σε μερικούς που φαίνονται σίγουροι αθώοι ή έχουν αποδείξει την αθωότητά τους, ώστε να δυσκολευτούν πάλι οι μαφιόζοι να ρίξουν τις δικές τους επειδή θα προδωθούν ότι είναι κακοί. Θα δείξει. Την τυμβωρυχία όμως που έμεινε τώρα την έχει κακός ρόλος.
έχουν βασιστεί πολλοι στο γεγονός ότι η μεθεξις ειναι η φανερη. Λίγοι διατηρουν αμφιβολίες. Εγω απλα σας ζητω να ρίξουμε και μια γρήγορη ματιά στην λίστα του ντουμ δεν νομίζω ότι γενικά είναι παράλογο. Σε κανέναν δεν φάνηκε ότι η μεθ έφυγε γρήγορα? Πιστεύετε οτι θα έφευγε τοσο εύκολα ένας φανερός? Το τελευταίο της ποστ δεν συγκινησε κανέναν? Για την νεφελη που μονο αδιαφορία έδειξε τι πιστεύετε? Ότι βγάλατε καποιο μαφιοζο?
Αν ο αντίπαλος μαφιόζος είχε υποδείξει τον δολοφόνο του ήταν καμμένο χαρτί. Αναγκαστικά θα έφευγε γρήγορα. Αμφιβολίες ωστόσο πάντα θα υπάρχουν μέχρι να παιχτεί τυμβωρυχία στη methexys, κάτι που για λόγους που εξήγησα παραπάνω δεν το βλέπω να γίνεται. Η Nefeli έδειξε αδιαφορία επειδή μπορεί να ήξερε ότι θα την προστάτευαν οι μαφιόζοι. Υπενθυμίζω ότι η Nefeli έφυγε από τον δικηγόρο και όχι από τη δημοσκόπηση ή την ψηφοφορία. Δεν μπορούσαν οι μαφιόζοι να υπολογίσουν τον δικηγόρο. Εγώ πιστεύω ότι έχει φύγει κακός ρόλος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.