Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Μα εγώ την Θέλω την προσοχη σας :redface: σχετικά με την τυμβωρυχια..

Εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι η τυμβωρυχία κατά 99% είναι σε κακό ρόλο. Και ο Comfortably και η Methexys να ήταν αθώοι και να τις ξόδεψαν έτσι, δεν μου βγαίνει. Άρα η μια τουλάχιστον παίχτηκε από κακό ρόλο επειδή είχαν και τη δεύτερη. Αν ήταν τόσο τυχεροί και είχαν και τις τρεις οκ. Αν είχε την τρίτη τυμβωρυχία πολίτης τότε θα είχε πέσει πιστεύω ήδη σε methexys ή nefeli για να δούμε τι στο καλό συμβαίνει. Οι μαφιόζοι έχουν επαναπαυτεί πολύ στο ότι έχουν την τυμβωρυχία και έτσι μπορούν να λένε ό,τι τους κατεβαίνει σχετικά με το τι ήταν η methexys και τι η nefeli. Αν βρουν και το μέντιουμ θα το σκοτώσουν μια χαρά και θα λένε ακόμη πιο άνετα αυτά που θέλουν. Αν δεν το έχουν σκοτώσει ήδη και εξού η τόση άνεση με αυτά που λέγονται (εδώ αναφέρομαι και σε σένα). Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι η τυμβωρυχία που έμεινε δεν είναι σε καλά χέρια και ότι υπάρχει κάποιος δόλος μέσα σε όλους όσους λένε με βεβαιότητες πράγματα για τους νεκρούς μας. Βόλεψε πολύ το ότι είχαν τις τυμβωρυχίες και προσωπικά εύχομαι από την επόμενη βδομάδα που θα μοιραστούν νέες κάρτες, να πέσουν κάποιες τυμβωρυχίες σε μερικούς που φαίνονται σίγουροι αθώοι ή έχουν αποδείξει την αθωότητά τους, ώστε να δυσκολευτούν πάλι οι μαφιόζοι να ρίξουν τις δικές τους επειδή θα προδωθούν ότι είναι κακοί. Θα δείξει. Την τυμβωρυχία όμως που έμεινε τώρα την έχει κακός ρόλος.

έχουν βασιστεί πολλοι στο γεγονός ότι η μεθεξις ειναι η φανερη. Λίγοι διατηρουν αμφιβολίες. Εγω απλα σας ζητω να ρίξουμε και μια γρήγορη ματιά στην λίστα του ντουμ δεν νομίζω ότι γενικά είναι παράλογο. Σε κανέναν δεν φάνηκε ότι η μεθ έφυγε γρήγορα? Πιστεύετε οτι θα έφευγε τοσο εύκολα ένας φανερός? Το τελευταίο της ποστ δεν συγκινησε κανέναν? Για την νεφελη που μονο αδιαφορία έδειξε τι πιστεύετε? Ότι βγάλατε καποιο μαφιοζο?

Αν ο αντίπαλος μαφιόζος είχε υποδείξει τον δολοφόνο του ήταν καμμένο χαρτί. Αναγκαστικά θα έφευγε γρήγορα. Αμφιβολίες ωστόσο πάντα θα υπάρχουν μέχρι να παιχτεί τυμβωρυχία στη methexys, κάτι που για λόγους που εξήγησα παραπάνω δεν το βλέπω να γίνεται. Η Nefeli έδειξε αδιαφορία επειδή μπορεί να ήξερε ότι θα την προστάτευαν οι μαφιόζοι. Υπενθυμίζω ότι η Nefeli έφυγε από τον δικηγόρο και όχι από τη δημοσκόπηση ή την ψηφοφορία. Δεν μπορούσαν οι μαφιόζοι να υπολογίσουν τον δικηγόρο. Εγώ πιστεύω ότι έχει φύγει κακός ρόλος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση που ομολογώ πως μου είχε διαφύγει. Σκόπευα να ελέγξω ξανά τα κείμενα του Johnny το βράδυ. Είναι σαν να λέει στον ΔΑ να χρησιμοποιήσει κάρτα. Πρέπει να την ελέγξουμε.

Εδώ δεν μ' άρεσαν καθόλου αυτά που λες όμως. Δείχνεις σαν να μην έχεις παρακολουθήσει το παιχνίδι. Αφήνω την Έμιλυ γιατί έχω πει τι πιστεύω γι' αυτήν. Ο soukou έκαψε και μια κάρτα του μόνο και μόνο για να φέρει ισοβαθμία με την Nefeli. Θα το έκανε αυτό μαφιόζος; Δεν το έκανε για να σώσει κάποιον. Το έκανε για να πάμε σε ισοβαθμία. Ο Σπυράκος ναι υπάρχουν αρκετές υποψίες αλλά όχι για φανερός του Dume. To θεωρώ τραβηγμένο. Ο PolGr μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από ΔΑ. Στη χτεσινή ψηφοφορία ήταν ο παίκτης που θα έφευγε απ' τις ψήφους αν δεν επενέβαινα εγώ, ο Τάσος, ο tsarachaf και ο soukou για να ανεβάσουμε τη Νεφέλη και να φέρουμε ισοβαθμία. Είναι δυνατόν η μαφία να άφηνε τον ΔΑ της να μαζέψει τόσες ψήφους καθιστώντας τον ανήμπορο να χρησιμοποιήσει την ιδιότητά του; Γιατί καλώς ή κακώς μέσα στις ψήφους του Pol υπήρχαν αναγκαστικά κακοί ρόλοι. Είναι δυνατόν να ψήφιζαν τον ΔΑ έτσι απλά; Μόνο ίσως για να φύγει, να τον αθωώσει το μέντιουμ και να τον φέρουν πίσω με νεκροφάνεια αλλά πολύ τραβηγμένο. Τη Nefeli ωστόσο κανείς δεν ήθελε να την ανεβάσει.
Είναι και παραείναι λογικό, αν δεν έχει καταλάβει ποια είναι η μαφία. Αν είναι να τους κάνει ζημιά γιατί να τον κρατήσουν; :confused: Από το να μπουν στο στόχαστρο να τον σώσουν, τον αφήνουν να εκτεθεί και προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να ψαρέψουν και το medium στη πορεία και τον φέρνουν με νεκροφάνεια όταν θα χρειάζεται.
Για τον Soukouu δε βλέπω πως είναι αθωωτικό το ότι έκαψε μία κάρτα για να φέρει την ισοβαθμία, πόσο μάλλον όταν αυτό το πράγμα τον έβαλε στο γκρουπ των αθώων. Έξυπνη κίνηση ήταν.
Ακόμη, το ότι εσύ θεωρείς τραβηγμένο κάτι, δε σημαίνει πως δε μπορεί να ισχύει. Διαφωνείς με αυτά που έγραψα εχθές; Δε θα μπορούσε να είχε κινηθεί έτσι ο Ντιουμ;
Ως προς το 1ον έχεις δίκιο. Αλλά από ένα σημείο και μετά είπα άλλο πράγμα. Είχα την μεθεξις ως μαφιόζα.Είναι συχνό play μαφιόζου να αναφέρεται σε άτομα της μαφίας για να το χρησιμοποιήσει ως επιχείρημα μετά. Σε φάση "εγώ την είχα αναφέρει όταν δεν την έλεγε κανείς.". Η μεθεξις αναφέρθηκε συγκεκριμένα και είπε "γιατί δεν λέτε και την σπάη ακ και λέτε μόνο για την αηλιν" ενώ και άλλοι δεν είχαν παρουσία. Αυτό. Περίμενα έστω να με κάνει quote και να μου πει την άποψη της πάνω σε αυτό. Ίσως δεν το έκανε γιατί δεν πίστευε ότι η μέθεξις ήταν δολοφόνος, άρα δεν άξιζε να συζητηθεί.
Όσον αφορά το ότι ψήφισα αμέσως μέθεξις το έκανα γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν το πιο λογικό πράγμα που μπορούσα να κάνω.Για μένα τουλάχιστον. Βγαίνει ο dumenuke ως ΑΜ, ζήτησε ο ίδιος (αν θυμάμαι καλά) να παιχτεί τυμβωρυχία και το πρώτο πράγμα που είπε ήταν "methexys μαφιοζα". Εξάλλου,νόμιζα ότι και συ συμφωνούσες ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τρόλλαρε ο dumeunuke.Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται παράξενο το ότι την ψήφισα αμέσως.Να το έλεγε κάποιος άλλος,οκ δεν θα μου έκανε εντύπωση.

Συμφωνώ απόλυτα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τρόλλαρε ο DumeNuke. Εξακολουθεί όμως να μου φαίνεται βιαστική η κίνησή σου. Αλλά σε αυτό, έχω απαντήσει χθες κιόλας, πώς θεωρώ ότι κινήθηκε και έπαιξε ο Ντιουμ και γιατί πιστεύω ότι ο Σπύρος είναι ο μαφιόζος που γνώριζε. Αν υπάρχει κάποια παραπάνω ένσταση ή πιστεύεις ότι έχω υποπέσει σε κάποιο λογικό σφάλμα στην ανάλυσή μου, το συζητάμε :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Μελανία πιστεύω την Μεθ ως φανερό αλλά όχι τη Νεφέλη. Δεν έκαναν τίποτα για να τη σώσουν. Με ανησυχεί ότι έχει φύγει maximum 1 μαφιόζος ή ίσως και 0 (αν δεν ήταν η μεθ) και αν είμαστε απρόσεχτοι σήμερα δε θα φύγει ούτε σήμερα μαφιόζος. Πρέπει α) να επιμείνουμε στη λίστα του Dume και β) να διώξουμε την παρέα των προφανέστατων μαφιόζων ikarionas, soukou, τασος97 που σας έχω δείξει ειδικά μαζί με τον emmanouil ήταν πολύ φιλικοί μεταξύ τους από την 1η κιολας μερα. Πως γίνεται αυτο; Δεν μπορώ να το συλλάβω. Επίσης σε προηγούμενο μου post σας είπα ότι αποκλείεται οι καλοί να έχουν 3 χρησμούς της Πυθίας. Συνεπώς είτε ο emmanouil μπλόφαρε είτε κάποιος παίκτης με ρόλο έπαιξε όχι βασισμένος σε στοιχεία αλλά βασισμένος στην άποψη του. Αρχίζω να πιστεύω ότι είναι καλή ώρα να χρησιμοποιηθουν και άλλες κάρτες...

Έχεις κακό ρόλο αγαπητέ και έχεις προδοθεί αρκετά από πολλά σημεία. Το θέατρο κάποια στιγμή θα σταματήσει. Δεν έχεις απαντήσει σε τίποτε απ' όλα αυτά που έγραψα δείχνοντας ότι λες μπαρούφες. Δεν το έκανες όχι επειδή είσαι χαζός αλλά επειδή σε συμφέρει να δείχνεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Νομίζω δεν έχουμε σταθεί αρκετά σε αυτό, υπό το πρίσμα που χρειάζεται. Ο ΑΜ πριν φύγει μας έδωσε 4 άτομα, με διαφορετική “αιτιολόγηση” το καθένα. Τα άτομα αυτά ξέρουμε ποιοι είναι. Δε μπορώ για κανένα λόγο να κατανοήσω γιατί κάποιοι θεωρούν ότι πήγε να τρολλάρει - κι έχω πει επανειλλημμένα πως μία τέτοια υπόνοια είναι προσβλητική. Και αντί να προσπαθήσουμε να ερευνήσουμε πιο ενεργά αυτή την -πλέον - τριάδα, κυριαρχεί ένας επικός αποπροσανατολισμός σε ΟΛΟ το thread!
Πρέπει κάποια στιγμή, πρέπει να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά, να αξιολογήσουμε τις πιθανότητες σωστά. Για εμένα, το πιο σημαντικό lead αυτήν την στιγμή είναι τα λόγια του DumeNuke.
Σε συμφέρει να παραμείνεις στα λόγια του Dume, γι'αυτό άλλωστε και το κάνεις. Συμφωνώ ότι το παιδί ΔΕΝ τρόλλαρε γι'αυτό και εμμένω στο ότι η methexys είναι η φανερή του. Μου φαίνεται απλά παράλογο να έκανε όλα αυτά τα ποστ περί methexys και ότι μας τη δίνει στο πιάτο και μεις την αφήνουμε να αλωνίζει, μετά να παίζει κιόλας ΑΠ και εν τέλει να έδωσε μία αθώα για να μη καρφωθεί. Και δεν έχει και λογική για εμένα αυτό το σενάριο και για άλλο λόγο. Ας πούμε ότι έκανε αυτό επειδή φοβήθηκε κάρφωμα. Στα τελευταία του λόγια, ΓΙΑΤΙ δεν ξεκαθάρισε τον φανερό του και έδωσε πάλι την methexys;; Ήξερε πολύ καλά ότι θα φάει τυμβωρυχία. Ήταν 99% σίγουρο αυτό. Ο τρόπος που έπαιξε και δεν ήταν ξεκάθαρος, δίνει τώρα την ευκαιρία στους μαφιόζους να πατάνε εκεί επανειλημμένα. Και δεν πάω να αθωώσω π.χ. τον Σπυράκο, ίσα-ίσα και γω τον θεωρώ ένοχο, όμως όταν εγώ γνωρίζω το ρόλο μου και βλέπω πολλοί να μένουν εκεί και να αγνοούν νέα δεδομένα, τότε ναι αρχίζω και πιστεύω ότι συμφέρει άγρια. Ξέρω πολύ καλά ότι είμαι εύκολος στόχος για τη μαφία να με πετάξει την ημέρα, όμως προσπαθώ με κάθε τρόπο να αποδείξω την αθωότητά μου και ευτυχώς για μένα, ο δικηγόρος το κατάλαβε ότι θα στοχοποιηθώ και με εμπιστεύτηκε.

Αυτή είναι η πρώτη ουσιαστικά δική σου υποψία που διαβάζω και βιάζεσαι απ’ ότι βλέπω να την ανακαλέσεις. Συνεχώς πας να πιαστείς από κάπου αλλού και επιχειρείς να “αθωωθείς”, περισσότερο από ό,τι προσπαθείς να φέρεις κάτι καινούριο στο τραπέζι.
Γιατί αρνείσαι τόσο αγόγγυστα να πιστέψεις ότι η methexys δεν είναι μαφιόζα; Γιατί αν είναι, θα πρέπει να ψάξεις μεταξύ εσού, του Σπυράκου και του Τάσου και εκεί θα υπάρχει μαφιόζος. Αντί να κινηθείς με τον ίδιο δυναμισμό που φαίνεται να σε διακατέχει γενικά προς τα εκεί, εσύ απλά αρνείσαι πως η methexys δεν ήταν μαφιόζα.
Παραθέτω ένα απλό παράδειγμα, υπάρχουν και άλλα.
Αυτό με τη methexys και τον comfortably, είναι κάτι που το θυμήθηκα τελευταία στιγμή, όταν έριξα υποψίες στον Comfortably, αλλά δυστυχώς κανένας δεν ασχολήθηκε. Για όσους πιστεύουν ότι ο Comfortably είναι καλός ρόλος ή γενικά έχουν αμφιβολίες για την methexys, θα έπρεπε να βοηθηθούν από αυτό το ποστ και να βγάλουν κάποια συμπεράσματα. Αντ'αυτού, αγνοήθηκε εντελώς. Από 'κει επίσης ενισχύω τη θεωρία μου ότι οι κακοί ρόλοι πατάνε στα "δραματικά" ποστ της για να τη βγάλουν αθώα και ίσως να την επαναφέρουν. Το γιατί τη θεωρώ μαφιόζα το εξηγώ παραπάνω. Δε χρειάζεται να το ξαναπω, αν και το έχω ήδη πει 5-6 φορές σε ποστ μου. Προφανώς όμως δε διάβασες τίποτα ή διάβασες και δεν έχεις τι άλλο να απαντήσεις, οπότε ξαναρωτάς αυτό. Όσο για εμένα, όσοι θέλουν να με ψάξουν, δε χρειάζεται να περιμένουν την άδειά μου-το κάνουν και χωρίς να με ρωτήσουν νομίζω. Φυσικά, όπως είπα και παραπάνω, εσένα σε συμφέρει να πάρουμε από την αρχή τα λόγια του Dume, διότι θα κερδίσεις αρκετό χρόνο.





Δεν φτάνει να λες ότι ο ρόλος σου δεν είναι κακός όμως. Και εγώ θα πω ότι ο ρόλος μου δεν είναι κακός. Έχεις κάποια απάντηση σε αυτό που σε ρωτάω από την πρώτη μέρα;
Νομίζω πως απάντησα σε ό,τι χρειαζόταν. Αν έχεις κάτι να ρωτήσεις, ρώτα το ευθέως. Δε θα μυρίσω τα δάχτυλά μου. Αλήθεια, Eileen, πολύ περιέργεια το έχω...Είναι άραγε τυχαίο το γεγονός ότι τη στιγμή που πολλοί ζητούσαν ποστ σου και μάζεψες ψήφους εσύ εμφανίστηκες να απαντήσεις; Σε ειδοποίησαν τα φιλαράκια;;;:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Έχεις κακό ρόλο αγαπητέ και έχεις προδοθεί αρκετά από πολλά σημεία. Το θέατρο κάποια στιγμή θα σταματήσει. Δεν έχεις απαντήσει σε τίποτε απ' όλα αυτά που έγραψα δείχνοντας ότι λες μπαρούφες. Δεν το έκανες όχι επειδή είσαι χαζός αλλά επειδή σε συμφέρει να δείχνεις.

Δεν σου απαντάω επειδή δεν έχει νόημα να μιλάω μαζί σου. Πχ σου έχω απαντήσει 2 και 3 φορές τι έκανα την μέρα της ψηφοφορίας και συνεχίζεις να με ρωτάς το ίδιο πράγμα και να λες ότι δεν σου απαντάω. Είναι σαν να μιλάω σε τοίχο. Δεν προσπαθώ καν να συνεννοηθώ μαζί σου από εδώ και πέρα. Δε βλέπω το νόημα. Δεν πρόκειται να σπαμμάρω το τοπικ αφού ότι και να σου πω εσύ έχεις ήδη την συγκεκριμένη προδιάθεση. Πριν ήσουν σίγουρος ότι είμαι ο μαφιόζος του Dume και του δίνω σήμα. Μετά ήσουν σίγουρος ότι ο POLGR είναι ο προφανής του Dume. Δε θα τα ξαναγράφω, τα έγραψα ήδη μια φορά. Εσύ μπορείς να σπαμμάρεις όσο θες γράφοντας τα ίδια πράγματα, εγώ δεν το κάνω. Τώρα είσαι σίγουρος ότι έχω κακό ρόλο. Χαίρω πολύ πραγματικά. Τουλάχιστον παραδέχτηκες ότι έχεις κάνει πολλές φορές λάθος. Άνοιξε το μυαλό σου και σκέψου ότι συνεχίζεις να κάνεις λάθη. Παίρνεις δίπολα παικτών και γράφεις "δε γίνεται να είστε και οι 2 αθώοι". Βέβαια όπου σε βολεύει κάνεις κωλοτούμπες. Αφού ότι γράφω από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει απλώς σταματώ να μιλάω μαζί σου. Με ρωτάς τα ίδια και τα ίδια συνεχώς. Ωραία λες στους άλλους ότι έχω κακό ρόλο, δεν με νοιάζει. Έχω καταλάβει ότι οι μέρες μου στο παλέρμο είναι μετρημένες, είμαι από τους πιο εύκολους στόχους των μαφιόζων πλέον. Αν ανοίξω τα μάτια έστω και σε έναν πολίτη αυτό μου φτάνει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Είναι και παραείναι λογικό, αν δεν έχει καταλάβει ποια είναι η μαφία. Αν είναι να τους κάνει ζημιά γιατί να τον κρατήσουν; :confused: Από το να μπουν στο στόχαστρο να τον σώσουν, τον αφήνουν να εκτεθεί και προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να ψαρέψουν και το medium στη πορεία και τον φέρνουν με νεκροφάνεια όταν θα χρειάζεται.

Αν έχουν φύγει ήδη κακοί ρόλοι, που πιστεύω ότι έχουν φύγει -αλλά επειδή η τελευταία τυμβωρυχία είναι στα χέρια μαφιόζου έχουν την άνεση να λένε ό,τι θέλουν για τους νεκρούς αφού δεν γίνεται να αποδειχτεί αλλιώς-, τότε δεν θα πάνε να θυσιάσουν τον ΔΑ. Χρειάζονται και την ιδιότητά του άλλωστε ακόμη. Ο Pol είναι αμφιλεγόμενος παίκτης για να παίξει έτσι απλά κάποιος νεκροφάνεια πάνω του.

Για τον Soukouu δε βλέπω πως είναι αθωωτικό το ότι έκαψε μία κάρτα για να φέρει την ισοβαθμία, πόσο μάλλον όταν αυτό το πράγμα τον έβαλε στο γκρουπ των αθώων. Έξυπνη κίνηση ήταν.

Εμένα προς το παρόν με πείθει ότι δεν είναι συνασπισμένος με τους κακούς. Η συγκεκριμένη ισοβαθμία ήταν ενδιαφέρουσα και μάλιστα από το γεγονός ότι κανείς δεν κουνούσε το δαχτυλάκι του για να ανεβάσει τη Nefeli, αυτό μου την κάνει πιο ύποπτη από τον Pol, και τον soukou που επιχείρησε να την ανεβάσει ακόμη πιο αθώο. Αν ήταν ο soukou μαζί με τη Nefeli κακοί, δεν θα ρίσκαρε να την ανεβάσει για να φύγει. Και τελικά έφυγε η Νεφέλη. Πολλά μέντιουμ βλέπω να έχουν μαζευτεί και να είναι σίγουρα για τους ρόλους που έφυγαν και δεν μ' αρέσει.

Ακόμη, το ότι εσύ θεωρείς τραβηγμένο κάτι, δε σημαίνει πως δε μπορεί να ισχύει. Διαφωνείς με αυτά που έγραψα εχθές; Δε θα μπορούσε να είχε κινηθεί έτσι ο Ντιουμ;

Για μένα ο Dume έδωσε Pol ή Methexys. Επέμενε περισσότερο για methexys άρα τη θεωρώ ακόμη φανερό μαφιόζο του. Ωστόσο όπως έδειξα σε άλλο post που αρκετοί βιάστηκαν να πουν τραβηγμένο, ο Dume με βάζει αυτά που έλεγε, φαινόταν να ακολουθεί περισσότερο τις κινήσεις του Pol παρά της methexys. Αν δεις τα άτομα που κατηγορούσε κατά καιρούς θα διαπιστώσεις ότι όλα αυτά τα άτομα σχετίζονται περισσότερο με τον Pol παρά με τη methexys. Το περάσατε όμως στο ντούκου αυτό το κείμενο και γι' αυτό δεν έχω αθωώσει ακόμη τον Pol.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Αν έχουν φύγει ήδη κακοί ρόλοι, που πιστεύω ότι έχουν φύγει -αλλά επειδή η τελευταία τυμβωρυχία είναι στα χέρια μαφιόζου έχουν την άνεση να λένε ό,τι θέλουν για τους νεκρούς αφού δεν γίνεται να αποδειχτεί αλλιώς-, τότε δεν θα πάνε να θυσιάσουν τον ΔΑ. Χρειάζονται και την ιδιότητά του άλλωστε ακόμη. Ο Pol είναι αμφιλεγόμενος παίκτης για να παίξει έτσι απλά κάποιος νεκροφάνεια πάνω του.

Θέλετε να βρω ποστ που ο ίδιος ο Ikarionas λέει να μην παίξουν τυμβωρυχία τόσο νωρίς οι πολίτες γιατί έχουν φύγει ήδη 2/3 από το παιχνίδι; Ξέρετε ότι αν παιχτεί και η 3η αυτή κάρτα για το τελος αυτής της εβδομάδας και μέχρι την επόμενη αυτή η κάρτα θα υπάρχει μονο 1 φορά ακόμα; Ποιον κοροιδεύεις; Το να παιχτεί αυτή η κάρτα τόσο νωρίς δεν ωφελεί τους πολίτες με τίποτα. Πρέπει να κρατηθεί για το mid game οπωσδήποτε εκτός και αν δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Είστε τόσοι αμφιλεγόμενοι παίχτες, αν παιχτεί αυτή η κάρτα αυτή τη στιγμή πως θα μάθουμε τους ρόλους των επόμενων που θα βγουν;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Να σας πω λοιπον καπου εδω που έχετε πει τοσα για την μεθ, οτι πιστεύω οτι δεν ηταν μαφιοζος τελικα και οτι το πολυ πολυ να χει φυγει ενας μαφιόζος η νεφελη. Οπως και αν εχει και να μην ηταν μαφιοζα έπρεπε να φυγει γιατι οπως ειδαμε ολοι ειχε 0 συνεισφορα ακομα και στα τελευταία της λόγια. Στο μελλον μπορει να μη μας επαιρναν οι γυροι να τεσταρουμε σε ποιο στρατοπεδο θα ειναι γτ τετοια ατομα παντα προκαλουν πρόβλημα με αυρη τους τη σταση. Οποτε μην αναλωθουμε ξανα για νεφελη. Αντιο της.

Τωρα για ερις που ασχολήθηκαν αρκετοι μαζι της πιστεύω και γω οτι ειναι αθώα, και ισως εχει και δυνατο ρολο.

Ο τζονι λεει οτι ειμαστε μαφιοζοι εγω ικαριονας τασος και εμμανουηλ γιατι ειμαστε φιλικοί ο ενας με τον αλλον. Μαιστα. Κρινετε μονοι σας ελπιζω .

Σπαι ακ κατι προσπαθει να δωσει πλεον, θελω να δω που το παει.

Επισης μετα το τελος της σημερινης ψηφοφορίας θα σας δωσω ενα καλο στοιχειο που μεν θα θελει πολυ αναλυση αλλα λογικα θα μας δωσει μια ακρη.

Δεν εχει νοημα να το πω πριν την ισοψηφια παντως. Απλα θα εχει ενδιαφερον το τελειωμα της σημερινης μερας. Ειδικα με μια ωραια ισοψηφια. Αν δεν τελειωσει η μερα με ισοψηφια, οποιος την χαλασει στα τελευταια δευτερολεπτα λογικα ια ειναι κακος ρολος.

Δεν σου απαντάω επειδή δεν έχει νόημα να μιλάω μαζί σου. Πχ σου έχω απαντήσει 2 και 3 φορές τι έκανα την μέρα της ψηφοφορίας και συνεχίζεις να με ρωτάς το ίδιο πράγμα και να λες ότι δεν σου απαντάω. Είναι σαν να μιλάω σε τοίχο. Δεν προσπαθώ καν να συνεννοηθώ μαζί σου από εδώ και πέρα. Δε βλέπω το νόημα. Δεν πρόκειται να σπαμμάρω το τοπικ αφού ότι και να σου πω εσύ έχεις ήδη την συγκεκριμένη προδιάθεση. Πριν ήσουν σίγουρος ότι είμαι ο μαφιόζος του Dume και του δίνω σήμα. Μετά ήσουν σίγουρος ότι ο POLGR είναι ο προφανής του Dume. Δε θα τα ξαναγράφω, τα έγραψα ήδη μια φορά. Εσύ μπορείς να σπαμμάρεις όσο θες γράφοντας τα ίδια πράγματα, εγώ δεν το κάνω. Τώρα είσαι σίγουρος ότι έχω κακό ρόλο. Χαίρω πολύ πραγματικά. Τουλάχιστον παραδέχτηκες ότι έχεις κάνει πολλές φορές λάθος. Άνοιξε το μυαλό σου και σκέψου ότι συνεχίζεις να κάνεις λάθη. Παίρνεις δίπολα παικτών και γράφεις "δε γίνεται να είστε και οι 2 αθώοι". Βέβαια όπου σε βολεύει κάνεις κωλοτούμπες. Αφού ότι γράφω από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει απλώς σταματώ να μιλάω μαζί σου. Με ρωτάς τα ίδια και τα ίδια συνεχώς. Ωραία λες στους άλλους ότι έχω κακό ρόλο, δεν με νοιάζει. Έχω καταλάβει ότι οι μέρες μου στο παλέρμο είναι μετρημένες, είμαι από τους πιο εύκολους στόχους των μαφιόζων πλέον. Αν ανοίξω τα μάτια έστω και σε έναν πολίτη αυτό μου φτάνει.

Φιλαρακι ΔΑ σε ελεγε . Μην καρφωνεσαι κι αλλο ναι;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Φιλαρακι ΔΑ σε ελεγε . Μην καρφωνεσαι κι αλλο ναι;

Κάθε μέρα διαφορετικό πράγμα λέει. Αφού είπε ότι ο Dume έγραψε πρώτος ότι μυρίζεται ρόλους και εγώ μετά του έγραψα "μυρίζονται" για να του δείξω ότι είμαι μαφία :confused: Αυτό δεν ήταν το σενάριο τους; Μετά βέβαια κάποια στιγμή με έβγαλε και δα μετά με έβγαλε και πόρνη, γενικά με έχει περάσει από όλους τους κακούς ρόλους. Είναι δυνατόν να εμπιστεύεστε κάποιον που λέει διαφορετικά πράγματα κάθε μέρα; Makes no sense to me. Τέλος πάντων, ενδιαφέρον αυτό που είπες για την ισοβαθμία, θα περιμένω να μας δώσεις το στοιχείο σου και αν είναι ορθολογικό (like real ορθολογισμός, όχι μπουρδολογίες επιστημονικής φαντασίας όπως κάνουν κάποιοι) θα το ακολουθήσω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Θέλετε να βρω ποστ που ο ίδιος ο Ikarionas λέει να μην παίξουν τυμβωρυχία τόσο νωρίς οι πολίτες γιατί έχουν φύγει ήδη 2/3 από το παιχνίδι; Ξέρετε ότι αν παιχτεί και η 3η αυτή κάρτα για το τελος αυτής της εβδομάδας και μέχρι την επόμενη αυτή η κάρτα θα υπάρχει μονο 1 φορά ακόμα; Ποιον κοροιδεύεις; Το να παιχτεί αυτή η κάρτα τόσο νωρίς δεν ωφελεί τους πολίτες με τίποτα. Πρέπει να κρατηθεί για το mid game οπωσδήποτε εκτός και αν δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Είστε τόσοι αμφιλεγόμενοι παίχτες, αν παιχτεί αυτή η κάρτα αυτή τη στιγμή πως θα μάθουμε τους ρόλους των επόμενων που θα βγουν;


Γιατί είπα εγώ πουθενά να παιχτεί η κάρτα; Είπα ότι την έχει κακός ρόλος. Δεν είπα σε κανέναν να την παίξει αν και προσωπικά θα ξεδιάλυνε αρκετά αν βλέπαμε τι στο καλό ήταν η methexys. Για να δούμε ποιος λέει μπαρούφες και ποιος όχι. Ποιο απ' όλα τα medium που έχουν βγει αξίζει να εμπιστευτούμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Γιατί είπα εγώ πουθενά να παιχτεί η κάρτα; Είπα ότι την έχει κακός ρόλος. Δεν είπα σε κανέναν να την παίξει αν και προσωπικά θα ξεδιάλυνε αρκετά αν βλέπαμε τι στο καλό ήταν η methexys. Για να δούμε ποιος λέει μπαρούφες και ποιος όχι. Ποιο απ' όλα τα medium που έχουν βγει αξίζει να εμπιστευτούμε.

Για τη Νεφέλη είσαι σίγουρος;

Επίσης το να λες ότι την έχει κακός ρόλος δε βγάζει νόημα. Μόλις σου εξήγησα γιατί και πολίτης να την έχει δεν την παίζει. Επειδή να παιχτεί αυτή τη στιγμή είναι inefficient και θα τη χρειαστούμε στο μέλλον. Υπάρχουν και άλλες κάρτες όμως, όπως πχ η Ηχω :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Για τη Νεφέλη είσαι σίγουρος;

Για κανέναν δεν είμαι σίγουρος φίλος. Εσύ αντιθέτως στο προηγούμενο ποστ σου φάνηκες εντελώς σίγουρος ότι η Χιμέλα και ο aggelogiannos ήταν αθώοι κατηγορώντας με που τους κατηγόρησα την πρώτη μέρα. Κάτι που δεν είναι απαραίτητα λάθος αλλά πολύ σίγουρος ήσουν. Μου θυμίζεις πολύ τον μαφιόζο Dume στο προηγούμενο που είχα παίξει. Κι εκείνος το έπαιζε χαζός παρουσιάζοντας τα post όπως τον βόλευαν. Αρχίζω να πιστεύω τελικά πως είσαι μαφιόζος που προσπαθεί να το παίξει σαν πιο αδύναμος ρόλος ή σαν ένας χαζός πολιτάκος. Θα ήθελα να βγεις σ' αυτή την ψηφοφορία αλλά δεν με χαλάνε και τα άτομα στα οποία βρισκόμαστε. Πολλές αθωώσεις πάντως βλέπω χωρίς νόημα και δεν μ' αρέσουν. Γεμίσαμε συγκατοίκους και μέντιουμ. Άντε να δεχτώ αθώωση για κάποιον που υπάρχουν στοιχεία πως είναι αθώος ή που έχει φανεί ο ρόλος του αλλά τόσο σίγουρες αθωώσεις νεκρών και ατόμων που δεν έχει φανεί η κάρτα τους με προβληματίζουν.

Για τη Νεφέλη είσαι σίγουρος;

Επίσης το να λες ότι την έχει κακός ρόλος δε βγάζει νόημα. Μόλις σου εξήγησα γιατί και πολίτης να την έχει δεν την παίζει. Επειδή να παιχτεί αυτή τη στιγμή είναι inefficient και θα τη χρειαστούμε στο μέλλον. Υπάρχουν και άλλες κάρτες όμως, όπως πχ η Ηχω :whistle:


Μην προσπαθείς να τα μπαλώσεις και να δείξεις ότι μπορεί να την έχει και πολίτης. Απ' αυτά που λες φαίνεται σαν να ξέρεις ποιος την έχει. Θεωρώ ότι την έχει κακός ρόλος για λόγους που είπα και που όπως πάντα παραβλέπεις επειδή σε βολεύει. Αν την είχε αθώος θα έπεφτε πολύ φως αν βλέπαμε τη methexys κ.λπ. Το γεγονός ότι βγαίνουν τόσο αμφιλεγόμενα άτομα και μιλάνε με βεβαιότητα για τους νεκρούς δείχνει ότι δεν φοβούνται αποκάλυψη που θα τα διαψεύσει. Αυτό από μόνο του λέει πολλά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Για κανέναν δεν είμαι σίγουρος φίλος. Εσύ αντιθέτως στο προηγούμενο ποστ σου φάνηκες εντελώς σίγουρος ότι η Χιμέλα και ο aggelogiannos ήταν αθώοι κατηγορώντας με που τους κατηγόρησα την πρώτη μέρα. Κάτι που δεν είναι απαραίτητα λάθος αλλά πολύ σίγουρος ήσουν. Μου θυμίζεις πολύ τον μαφιόζο Dume στο προηγούμενο που είχα παίξει. Κι εκείνος το έπαιζε χαζός παρουσιάζοντας τα post όπως τον βόλευαν. Αρχίζω να πιστεύω τελικά πως είσαι μαφιόζος που προσπαθεί να το παίξει σαν πιο αδύναμος ρόλος ή σαν ένας χαζός πολιτάκος. Θα ήθελα να βγεις σ' αυτή την ψηφοφορία αλλά δεν με χαλάνε και τα άτομα στα οποία βρισκόμαστε. Πολλές αθωώσεις πάντως βλέπω χωρίς νόημα και δεν μ' αρέσουν. Γεμίσαμε συγκατοίκους και μέντιουμ. Άντε να δεχτώ αθώωση για κάποιον που υπάρχουν στοιχεία πως είναι αθώος ή που έχει φανεί ο ρόλος του αλλά τόσο σίγουρες αθωώσεις νεκρών και ατόμων που δεν έχει φανεί η κάρτα τους με προβληματίζουν.

Η Himela έφυγε νύχτα και τόσο νωρίς στο παιχνίδι χωρίς να έχει άλλες κατηγορίες πάνω της πέρα από τις δικές σας. Αφού είδατε ότι δεν την κατηγορεί και κανένας άλλος την διώξατε νωρίς νωρίς. Το να έβγαλαν μαφιόζοι την ίδια την Himela τόσο νωρίς θα ήταν απαράδεκτο play από αυτούς και δεν νομίζω ότι είναι τόσο βλάκες. Τα ίδια ισχύουν και για aggelogiannos. Αθωώνω όσους πέθαναν νύχτα τόσο νωρίς, η τακτική του να αυτοκτονεί μαφιόζος νύχτα είναι inefficient και μετράει μόνο για μπλόφα στο late game. Δεν το παίζω καθόλου χαζός, απλά πρώτη φορά παίζω τέτοιο παιχνίδι με τόσους ρόλους και τέτοιες ιδιότητες. Ρώτησα πριν για τον ΔΑ και γιατί δεν ενήργησε αν ήταν όντως η Νεφέλη μαφιόζα και έπεσες να με φας. Ξέρεις, μερικά interactions είναι παράξενα ειδικά για κάποιον που παίζει πρώτη φορά. Ελπίζω να σε κάλυψα. Βασικά, χέστηκα αν σε κάλυψα.

Μην προσπαθείς να τα μπαλώσεις και να δείξεις ότι μπορεί να την έχει και πολίτης. Απ' αυτά που λες φαίνεται σαν να ξέρεις ποιος την έχει. Θεωρώ ότι την έχει κακός ρόλος για λόγους που είπα και που όπως πάντα παραβλέπεις επειδή σε βολεύει. Αν την είχε αθώος θα έπεφτε πολύ φως αν βλέπαμε τη methexys κ.λπ. Το γεγονός ότι βγαίνουν τόσο αμφιλεγόμενα άτομα και μιλάνε με βεβαιότητα για τους νεκρούς δείχνει ότι δεν φοβούνται αποκάλυψη που θα τα διαψεύσει. Αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Πάλι κάνεις πως δεν με διαβάζεις. Το να παιχτεί αυτή η κάρτα τώρα και να μείνουμε δίχως αυτήν για τη συνέχεια του παιχνιδιού μας αφαιρεί ένα τέλειο εργαλείο. Το όλο μπλα μπλα που γράφεις είναι για να θολώσεις νερά. Ναι, αν την έπαιζε στη Μεθεξυς θα βλέπαμε αν τρόλλαρε ο Dume ή όχι. Για μένα δε δείχνει τίποτα. Καλύτερα να φύγετε ένας από εσάς και να παιχτεί πάνω σας για να δούμε αν είστε όντως καλοί ή όχι αν και δεν νομίζω να εκπλαγώ από το αποτέλεσμα. Επίσης, μια ερώτηση. Τι θα έλεγες αν παιζόταν πάνω στον Emmanouil? :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Για κάποιον λόγο κανείς δεν πηγαίνει ποτέ εκεί που ψηφίζω. Είχα ψηφίσει Johnny τότε αντί για Dumenuke, όλοι έπεσαν στον Dumenuke. Είχα ψηφίσει tsarachaf και όλοι έπεσαν σε Pol και Nefeli. Ψηφίζω Johnny και όλοι πάνε Σπυράκο και Εileen. Οκ ο καθένας ό,τι θέλει ψηφίζει αλλά μου κάνει εντύπωση.[...]
τον τζονυ ειμαι διατεθιμενος να τον ψηφισω σημερα και να τον φερουμε σε ισοψηφια.. αναμενω να δω τι θα ψηφισει καποιος αλλος...
@JKaradakov
Δεν κατάλαβα γιατί ακριβώς με κατηγορείς οτι άλλαξα απο μεθ σε πολ. Την μια μέρα πίστεψα οτι η μεθ ειναι ενοχη, και μετα θεωρησα οτι ειναι πιθανότητα να ειναι και οι 2 ένοχοι.

Οπως και σημερα, εμφανίστηκε και το αμφιλεγόμενο ποστ της Μελανιας που, αν ειναι λανθασμένο, μαλλον ειναι μαφιοζα, για μενα.
Αλλα προς το παρόν, μιας και ο Σπυρακος ειναι σε πολλες λιστες, οπως και του ΑΜ, ας βγει για σημερα. Τον ψηφίζω.
σου απαντα υπεροχα ο σπυρακος απο κατω...
Μας ερχεσαι μια φορά τη μέρα άντε 2 και χρησιμοποιείς και εσύ τη λιστα.Τι εγινε παιδια; Αλλο επιχείρημα;
και γενικως ολοι ως επιχειρημα αυτη τη λιστα του ντιουμ.. σαν πολυ καλο επιχειρημα το χουμε.. στο μεγαλο μου ποστ ειχα κανει quote μια δημοσιευση που ελεγε οτι οι επαναληψεις συμφερουν τους μαφιοζους.. προφανως τα ξεχασαμε...
Και για να μην ξεχνιόμαστε ψηφίζω Σπυράκοκαι κανονίστε μόνοι σας να βγει ισοψηφία. Για να μην λέτε ότι έκανα την πάπια. Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σας.
μας ριχνεις το μπαλακι και καλα;
Αφού είναι έτσι, αλλάζω για Γιάννη!
εσυ αλλαξες ισαμε 15 φορες σημερα :hehe:
[...]
Το μονο που μπορώ να υποσχεθώ είναι οτι το σκ θα επανέλθω με ένα πλήρες ποστ και λιστα. Αύριο με το καλο άλλωστε βγαίνω αδειούχος :clapup:
τι ακριβως κανεις ακομα ειλικρινα δεν εχω καταλαβει...:worry: δουλευεις; εισαι στρατο; wtf;

επισης θελουμε ισοψηφια eileen σπυρακου ή τζονυ σπυρακου ή eileen τζονυ ή eileen τζονυ σπυρακου;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Η Himela έφυγε νύχτα και τόσο νωρίς στο παιχνίδι χωρίς να έχει άλλες κατηγορίες πάνω της πέρα από τις δικές σας. Αφού είδατε ότι δεν την κατηγορεί και κανένας άλλος την διώξατε νωρίς νωρίς. Το να έβγαλαν μαφιόζοι την ίδια την Himela τόσο νωρίς θα ήταν απαράδεκτο play από αυτούς και δεν νομίζω ότι είναι τόσο βλάκες. Τα ίδια ισχύουν και για aggelogiannos. Αθωώνω όσους πέθαναν νύχτα τόσο νωρίς, η τακτική του να αυτοκτονεί μαφιόζος νύχτα είναι inefficient και μετράει μόνο για μπλόφα στο late game. Δεν το παίζω καθόλου χαζός, απλά πρώτη φορά παίζω τέτοιο παιχνίδι με τόσους ρόλους και τέτοιες ιδιότητες. Ρώτησα πριν για τον ΔΑ και γιατί δεν ενήργησε αν ήταν όντως η Νεφέλη μαφιόζα και έπεσες να με φας. Ξέρεις, μερικά interactions είναι παράξενα ειδικά για κάποιον που παίζει πρώτη φορά. Ελπίζω να σε κάλυψα. Βασικά, χέστηκα αν σε κάλυψα.

Καλά όλα τ' άλλα αλλά μην με προσβάλλεις τώρα ότι ως μαφιόζος θα έτρωγα Himela το δεύτερο βράδυ. Ήταν κάκιστο kill γιατί υπήρχαν κι άλλα άτομα που την κατηγορούσαν και μεταξύ μας έπαιζε και σαν πόρνη οπότε γιατί να το ρισκάρω; Υπήρχαν πιο σίγουροι αθώοι για να σκοτώσω. Θα έλεγα ότι με προσβάλλει και το να ήμουν μαφιόζος και να είχε αστοχήσει ήδη δύο φορές αλλά επειδή παίζουν αλεξίσφαιρα, πόρνες, γιατροί και μάγισσες οκ κατανοώ ότι δεν είναι δύσκολο να συμβεί στον καθένα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Καλά όλα τ' άλλα αλλά μην με προσβάλλεις τώρα ότι ως μαφιόζος θα έτρωγα Himela το δεύτερο βράδυ. Ήταν κάκιστο kill γιατί υπήρχαν κι άλλα άτομα που την κατηγορούσαν και μεταξύ μας έπαιζε και σαν πόρνη οπότε γιατί να το ρισκάρω; Υπήρχαν πιο σίγουροι αθώοι για να σκοτώσω. Θα έλεγα ότι με προσβάλλει και το να ήμουν μαφιόζος και να είχε αστοχήσει ήδη δύο φορές αλλά επειδή παίζουν αλεξίσφαιρα, πόρνες, γιατροί και μάγισσες οκ κατανοώ ότι δεν είναι δύσκολο να συμβεί στον καθένα.

Α δηλαδή αν ήσουν μαφιόζος είχες σίγουρα kill κάθε βράδυ; :whistle: Εντάξει, για μένα απέδειξες την αθωότητα σου /s
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
τον τζονυ ειμαι διατεθιμενος να τον ψηφισω σημερα και να τον φερουμε σε ισοψηφια.. αναμενω να δω τι θα ψηφισει καποιος αλλος...

σου απαντα υπεροχα ο σπυρακος απο κατω...

και γενικως ολοι ως επιχειρημα αυτη τη λιστα του ντιουμ.. σαν πολυ καλο επιχειρημα το χουμε.. στο μεγαλο μου ποστ ειχα κανει quote μια δημοσιευση που ελεγε οτι οι επαναληψεις συμφερουν τους μαφιοζους.. προφανως τα ξεχασαμε...

μας ριχνεις το μπαλακι και καλα;

εσυ αλλαξες ισαμε 15 φορες σημερα :hehe:

τι ακριβως κανεις ακομα ειλικρινα δεν εχω καταλαβει...:worry: δουλευεις; εισαι στρατο; wtf;

επισης θελουμε ισοψηφια eileen σπυρακου ή τζονυ σπυρακου ή eileen τζονυ ή eileen τζονυ σπυρακου;


Αρχίζω να πιστεύω κι εγώ ότι πρέπει να φύγει ο Johnny γιατί αν δεις στο τελευταίο του post λέει να πέσει τυμβωρυχία σε μας. Προετοιμάζει το έδαφος για κάτι τέτοιο. Θα τον ήθελα σε ισοψηφία αλλά δεν ξέρω με ποιον. Ούτε η Eileen ούτε ο Σπυράκος μου αρέσει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Αρχίζω να πιστεύω κι εγώ ότι πρέπει να φύγει ο Johnny γιατί αν δεις στο τελευταίο του post λέει να πέσει τυμβωρυχία σε μας. Προετοιμάζει το έδαφος για κάτι τέτοιο. Θα τον ήθελα σε ισοψηφία αλλά δεν ξέρω με ποιον. Ούτε η Eileen ούτε ο Σπυράκος μου αρέσει.

Γιατί θα σε τρόμαζε αν έπεφτε πάνω σου; :confused: Φίλε αν έφευγες και ήσουν καλός ρόλος θα ψήφιζα όλη τη λίστα σου μέχρι να πεθάνω, αλήθεια σου λέω. Αλλά φοβάσαι μην αποκαλυφθεί κάτι άλλο; Τέλος πάντων. Εγώ υποστήριξα ότι είναι πολύ νωρίς για να παιχτεί αυτή η κάρτα και το δικαιολόγησα. Τη χρειαζόμαστε για μετά. Εσύ θέλεις να παιχτεί τώρα ναι ή όχι;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
καλα το οτι προετοιμαζεται να εδαφος να φυγω ειναι εμφανες εδω και μερες.. αλλα το περιεργο ειναι οτι συνεχιζουν να επιμενουν σε μενα σε σενα και καποιον αλλον και τον τσαφ που τον εχω αθωωσει τελειως δεν το θεωρει κανεις περιεργο.. τσαφ μην εισαι ο ΔΑ θα σε γαργαλησω :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Πάλι κάνεις πως δεν με διαβάζεις. Το να παιχτεί αυτή η κάρτα τώρα και να μείνουμε δίχως αυτήν για τη συνέχεια του παιχνιδιού μας αφαιρεί ένα τέλειο εργαλείο. Το όλο μπλα μπλα που γράφεις είναι για να θολώσεις νερά. Ναι, αν την έπαιζε στη Μεθεξυς θα βλέπαμε αν τρόλλαρε ο Dume ή όχι. Για μένα δε δείχνει τίποτα. Καλύτερα να φύγετε ένας από εσάς και να παιχτεί πάνω σας για να δούμε αν είστε όντως καλοί ή όχι αν και δεν νομίζω να εκπλαγώ από το αποτέλεσμα. Επίσης, μια ερώτηση. Τι θα έλεγες αν παιζόταν πάνω στον Emmanouil? :)

Δεν παίζεις με ηλίθιους φιλαράκι. Μην προετοιμάζεις το έδαφος για τυμβωρυχία σε σίγουρους αθώους. Όποιος ρίξει τυμβωρυχία πάνω μου ή σε tsarachaf ή σε Τάσο είναι ένοχος. Εκτός κι αν θες να με βγάλεις τόσο πολύ επειδή ως μαφιόζος κατάλαβες τον ρόλο μου και νευρίασες που σου έχω καταστρέψει τα σχέδια επανειλημμένως. Βλέπω παρακάτω ότι πειράχτηκες που είπα ότι δεν θα αστοχούσα ως μαφιόζος. Μήπως επειδή αστόχησες εσύ δυο φορές;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top