Πάμε να αρχίσουμε σιγά σιγά γιατί έγιναν πάρα πολλά σήμερα...
γιατι θα ηθελα να κανω μια ανασκοπηση ολων των μηνυματων απο την αρχη πριν μιλησω για υποπτους, θελω να μιλησω με απτες αποδειξεις κι οχι με αερολογα και να δημιουργουνται κυματα εναντιον αθωων παικτων
αν τυχον αναφερομουν σε εσενα θα στο ελεγα, αλλα δεν εχω και να σου προσαψω κατι
Αυτό μπορώ να το δεχτώ, αλλά θα την περιμένω και θα σου την ζητάω αυτή την ανασκόπηση.
Τυμβωρύχια θα πέσει από πολίτη
methexys μαφιόζα
pol επίσης
Σπυράκος de facto, δεν ασχολήθηκε καν μαζί μου
Τάσος97 ίσως επίσης μαφία, έδειχνε να έχει συμφέρον να βγω από το παιχνίδι για κάποιο λόγο
Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά;; Τι θα γίνει, έχουμε μαλώσει με τα τελευταία λόγια φέτος; Καθίστε και γράψτε ένα ποστ της προκοπής. Είσαι ΑΜ, ξέρεις ότι 99% θα μάθουμε ότι είσαι ΑΜ, οκ παίζεις μόνος σου και μπορεί να μην γουστάρεις να βοηθήσεις κανέναν, δικαίωμα σου. Αλλά ρε γαμώτο, ή κάνε ένα σοβαρό ποστ ή μην κάνεις τίποτα...
Anyway τυμβωρυχία στον
DumeNuke
Eίμαι από κινητό θα ανεβάσω αργότερα την κάρτα
Τυμβωρυχία. Λογικά μιλώντας η μαφία δεν θα πήγαινε να παίξει τυμβωρυχία στον ΑΜ, οπότε για την ώρα ας πούμε ότι δεν είσαι μαφία. Μην το δέσουμε και κόμπο όμως, γιατί καμιά φορά βολεύουν οι τυμβωρυχίες την μαφία.
Ψηφίζω methexys.
Εν τέλει καλά υπέθεσα για Εμμανουήλ. Άλλο υπονόησε... Αλλά πρέπει να προσέχουμε πολύ πώς εκφραζομαστε.
Χαίρομαι που αποδειχθηκε ότι ημεθεξις ειναι μαφιοζα γιατί για κάποιο λόγο είχε μπει στο στόχαστρο μου και δεν έβρισκα κάποια λογική βάση για να την κατηγορήσω πέρα από το ότι τα ποστ της μου φαινόντουσαν περιεργα.
Θα εξετάσω όταν έχω χρόνο και τα ποστ της σπαη ακ για να δω αν ισχύει η αρχική μου υπόθεση ότι είναι μαζί
Δεν έχει σημασία τι μπορεί να ήθελε να πει. Υπονόησε ρόλο, είναι απλώς απαράδεκτο.-
Spoiler
επισης για να μη λεει κανεις οτι λειπω και παιζω μαφια ή δεν ξερω γω τι επισυναπτω τις αποδειξεις μου οτι οντως εχω δουλεια αυτες τις μερες
πρωτα ειναι (μερικη) επικοινωνια με την καθηγητρια που επιβλεπει την πτυχιακη
και εδω ειναι το application form για το internship για το οποιο εχω αρκετο διαβασμα (οποιος βαριεται διαβαζει το description)
View attachment Anastasios Galanis DvH.pdf
για να μη λετε οτι σας αποφευγω σκοπιμως
Είπαμε ρε Τάσο... Μήπως να σου φορέσουμε και κανένα gps tracker να ξέρουμε που είσαι ανά πάσα στιγμή;
Τυμβωρυχία στον Φαστ. Ειμαι από κινητό και δεν μπορώ να βάλω εικόνα.
Προφανώς και γνωρίζω τον ρόλο μου και ξέρω ότι ειμαι αθώα όποτε ας στραφούμε προς τον Comfortably. Είναι το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα. Ίσως δρω γρήγορα αλλά ετσι και αλλιώς οι υποψίες είναι ήδη σε εμενα και δεν μπορώ για κανένα λόγο να καταλάβω το παίξιμο του Dume. Το βράδυ δεν ξέρω αν θα με σκοτώσουν γιατί ειμαι το εύκολο θύμα να βγω από ψηφοφορία ετσι και αλλιώς όποτε δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Κι εδώ αρχίζει η παράνοια. Σ' έχει βάλει ο ΑΜ στο στόχαστρο του και σε γαζώνει, φανερώνεται ο ρόλος του και μαζεύεις ψήφους για πλάκα. Κι εσύ τι κάνεις; Πας και παίζεις τυμβωρυχία. Για ποιον ακριβώς λόγο;;
Αν είσαι μαφία καίγεσαι ακόμη παραπάνω, γιατί ήξερες ότι θα βγει πολίτης. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιον σκοπό εξυπηρετεί αυτό.
Αν δεν είσαι μαφία, ποιο το νόημα να παίξεις την τυμβωρυχία σε αυτό τον παίκτη αμέσως μόλις παίχτηκε η πρώτη τυμβωρυχία; Επίσης τι είναι οι τυμβωρυχίες και παίξατε 2 από τις 3 μέσα σε ελάχιστη ώρα; Καραμέλες;
Γενικά πραγματικά θέλω να μάθω ποιο μπορεί να ήταν το σκεπτικό πίσω από αυτή την κίνηση, ό,τι ρόλο κι αν έχεις.
Απλά δεν έπιασα τα ΑΜ και τα ΠΑ κτλ. Θα τα έβλεπα αναλυτικά αύριο για να κάνω τις συνδέσεις. Όπως και να 'χει πάλι χαρούμενοι είμαστε! Δε χάλασες τίποτα
Μίνι οδηγός συντμήσεων Παλέρμο:
ΑΜ: Αντίπαλος Μαφιόζος
ΔΑ: Διευθαρμένος Αστυνομικός
ΑΠ: Άμεση Προφυλάκιση(μπορεί να αναφερθεί και στην ακύρωση ΑΠ σε σπάνιες περιπτώσεις)
ΑΔ: Αποτυχία Δολοφονίας
επίσης καλού κακού προσθέτω και το mvp: most voted player
Το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι με όλα αυτά. Δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά προς το παρόν. Το μόνο που θέλω να επισημάνω στην Έρις και σε όλους είναι οτι ο ΑΜ παίζει με τους πολίτες προσωρινά μέχρι να φύγουν όλοι οι μαφιόζοι και μετά ξεπαστρεύει τους πολίτες και αν το καταφέρει κερδίζει μόνος του. Αυτό σημαίνει οτι αρχικά ο ΑΜ είναι χρήσιμος στους πολίτες γιατί ξέρει έναν μαφιόζο αλλά στην πορεία μπορεί να γίνει επικίνδυνος.
Μικρή διόρθωση: Ο ΑΜ παίζει
αποκλειστικά και μόνο για την παρτάρα του πλέον. Άμα γουστάρει βοηθάει τους πολίτες όταν την κάνει κι αν δεν γουστάρει όχι.
Φυσικά θα ήθελα να ακούσω και τον Ικαρίονα (μην ξεχνιόμαστε) που ήξερε οτι ο Ντιουμ ήταν στάνταρ μαφιόζος ή ΔΑ. Για να σε δούμε τώρα... Γι' αυτό λέω, μην κλειδώνετε στο κεφάλι σας ρόλους και κάντε περαιτέρω και συνεχή έρευνα....
Ναι, είναι καλή ιδέα να δούμε τι έχει να μας πει κι αυτός σιγά σιγά...
Λοιπόν γενικά έχουν γίνει πολλά οπότε πάμε να δουμε.
Αποχώρηση Ντιουμ ο οποίος είναι ΑΜ και δίνει τρία άτομα:
Δεν μετράω τον Τάσο γτ λέει και ο ίδιος ίσως και δεν δίνει και λόγο.
Οπότε μεθεξύς, polgr και σπυράκο δίνει.
Ερώτηση: Πιστεύεις ότι ο Ντιουμ μπορεί να είχε βρει πάνω από έναν μαφιόζο;
Αυτά εδώ σε όλους σας, σας φαίνονται λογικές κινήσεις μαφιόζου που τον έχει δώσει ο ΑΜ του;
Ειδικά το πρώτο, αν ήμουν μαφιόζος και έπαιζε να βγει ο ΑΜ θα ετρεμε το φιλοκάρδι μου και θα έκανε 100 σενάρια για το τι να πω μετά όχι να τρώω ποπκορν.
Όλα αυτά μου φαίνονται σαν κινήσεις άπειρου παίκτη σε πανικό.
Γτ έκανε αυτό ο Ντιουμ να δώσει άκυρο παίκτη ενώ είναι ΑΜ; Γτ ακριβώς είναι ΑΜ θέλει να νικήσει και δεν θέλει να καρφωθεί, οπότε τι κάνει μπλοφάρει την μαφία για να μην ασχοληθεί και να αφήσει να δει που θα πανε τα πράγματα παίζοντας αμεση προφυλάκιση και τονίζοντας τοσο την άκυρη Μεθεξύς, που τους ξεφεύγει ότι είναι ο ΑΜ και δίνει πλαγίως τον πραγματικό του Φανερό Μαφιόζο.
Ναι, οκ... Έχεις ένα πόιντ σ' αυτά που λες... ΑΛΛΑ γιατί να παίξει έτσι ο Ντιουμ; Οκ, πες του χάλασε το σχέδιο να μείνει στην αφάνεια με το μπλέξιμο στην αρχή με τον ικαρίωνα. Αλλά άρχισε να δίνει σταθερά και έντονα μέθεξη από σήμερα το πρωί με κάθε ευκαιρία, με τους υπόλοιπους δεν ασχολήθηκε σχεδόν καθόλου. Όταν είσαι ΑΜ, δεν πρέπει να έχεις κάποια τριβή με τον μαφιόζο σου, εφόσον έχεις βγει στην επιφάνεια, για να καταφέρεις να βγάλεις κι άλλους;
Και σου λέω, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έπαιξε τόσο απαράδεκτα ο Ντιουμ, αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω τέτοιας έκτασης εμμονή.
Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω για κανέναν λόγο, γιατί έπαιξε αυτή την τυμβωρυχία η μέθεξις, ό,τι ρόλο κι αν έχει.
Αντιθέτως αυτά μου φαίνονται σαν ποστ άπειρου μαφιόζου gone rogue...
Βλέπει ότι το ονομά του πλέον παίζει πολύ μιας και βγήκε ο ΑΜ και θέλει γρήγορα γρήγορα να παει αλλού τα βλέμματα. Νομίζω κιόλας πως ήταν η 2η ψήφος στην Μεθ;
Με αποκορύφωμα αυτό:
Η εντολή να μαζευτεί απο ψηλά;
Έτσι λοιπόν εγώ θα βγω λίγο απο το ρεύμα που λέει Μεθεξύς και θα ψηφίσω PolGR1509 , για όλα τα παραπάνω.
Λοιπόν, κι αυτό το καταλαβαίνω, αλλά κοιτώντας τα ποστ που παρέθεσες κι εσύ ξανά, είδα συγκεκριμένα αυτό:
Spoiler
ΕΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; Τι φάση; Ο Dume τρελαίνεται να βγάλουμε την methexys και αυτή λέει ότι είναι αθώα και γι'αυτό να γίνει τυμβ στον Φαστ και είναι πολίτης;;; Τι διάολο; Ή ο Dume τρολλάρει ή η Meth λέει ψέματα.
Γιατί αν είναι μαφιόζος και ειδικά ΦανΒ να ασχοληθεί με το περίεργο της τυμβωρυχίας της μεθ και να μην το περάσει στα ψιλά επειδή τον συμφέρει, γιατί στα μάτια του κόσμου φαίνεται ακόμη πιο ένοχη; Δεν τον κατηγόρησε κανείς μετά την αποκάλυψη του ρόλου του Ντιουμ, γιατί να πάθει τέτοιο πανικό;
Αλλά επειδή, είχαμε κι άλλα ενδιαφέροντα σήμερα θα ήθελα να πιάσω την περίπτωση του Εμμανουήλ, η οποία πιστεύω χρίζει διερεύνησης γιατί μπορεί να μας δώσει κάποια επιπλέον στοιχεία, καθώς οκ πιθανότατα θα αποχωρήσει η μέθεξις αύριο, αλλά δεν μου αρέσουν οι τόσο μαζικές ψηφοφορίες και μπορεί να οδηγηθούμε σε αδιέξοδο μετά.
Λοιπόν, ο συγκεκριμένος υπονόησε ότι είναι κάτι μεταξύ πληροφοριοδότη/ΑΜ. ΑΜ ξέρουμε ότι δεν είναι, άρα θα μείνω με το σενάριο πληροφοριοδότη στην πιθανότητα να λέει αλήθεια. Πάμε να δούμε σενάρια.
Έστω ότι ο Εμμανουήλ ήταν πληφοριοδότης:
Ωραία, εδώ μάλλον πρέπει να δούμε ποιους μπορεί να έδινε. Την πρώτη μέρα κυριολεκτικά λύσσαξε να βγάλουμε έξω τον Ντιουμ(Παραδείγματα:
Εδώ ,
εδώ ,
εδώ ,
εδώ ,
εδώ ,
εδώ ,
εδώ ,
και εδώ ). Μετά έπιασε για λίγο εμένα (
εδώ ,
εδώ ,
και εδώ . Επίσης ανέφερε τον τζόνι σαν πόρνη(
εδώ ) και πρόσθεσε αργότερα ότι μπορεί να είναι και ΔΑ(
εδώ ). Ξεκινάμε ότι με απόλυτη βεβαιότητα δεν ήξερε τον Ντιουμ, για τον οποίο επέμεινε και περισσότερο, διότι πολύ απλά δεν είναι ο Ντιουμ Φανερός Μαφιόζος. Δεν θα αρχίσω να λέω για την δική μου αθωότητα για να ακυρώσω αυτό, δεν μπορώ να τα κάνω αυτά, αλλά ντάξει οκ, και για μένα έξω έπεσε. Μένει ο τζόνι, τον οποίο θα μπορούσε να μην έδινε για μαφία ως ξεκάρφωμα. Μπορώ να το αποκλείσω, όχι; Αλλά δεν ξέρω και αν είναι μαφιόζος ο τζόνι, δεν ταιριάζει τόσο πολύ σ' αυτό το προφίλ, αλλά σε κάποιο πιο βοηθητικό ρόλο, αν είναι μέλος της μαφίας. Επίσης αθώωσε τον Τάσο (
εδώ ), το οποίο δεν ξέρω αν έχει σχέση. Σημειώνω ότι αναφέρομαι στα άτομα που κατηγόρησε άμεσα και όχι σε πιθανά έμμεσα σχόλια.
Έστω ότι δεν είναι πληροφοριοδότης
Είναι πολίτης με άσχετο ρόλο: Θα μπορούσε να το παίξει πληροφοριοδότης για να παραπλανήσει ίσως τους μαφιόζους, το θεωρώ ηλίθιο σχέδιο, αλλά θα μπορούσε να συμβεί. Ειδικά σε
αυτό το ποστ , φαίνεται σαν να επιδίωκε να είναι το θύμα της μαφίας. Δεν ξέρω πόσες πιθανότητες συγκεντρώνει, γιατί δεν μου φαίνεται απολύτως λογικό σαν σχέδιο, αλλά θα μπορούσε να συμβεί. Ειδικά αν όπως φάνηκε, έχει μια τάση να υποτιμά τους υπόλοιπους παίκτες και να θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο(
εδώ πχ. )
Είναι ΔΑ: Πιθανώς πολύ τραβηγμένο σενάριο, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που μου χτύπησαν στο μάτι και πρέπει να τα αναφέρω. Θεωρώ πιο λογικό τον ΔΑ(ή γενικά κάποιο μέλος της μαφίας) να πάει να το παίξει πληροφοριοδότης, επειδή βοηθά στην παραπλάνηση των πολιτών. Και ξέρω ότι σίγουρα επηρέασε εμένα ως προς το σκεπτικό μου για τον Ντιουμ, ίσως να επηρέασε και κάποιον άλλον. Αν είναι ΔΑ όμως, ποιος μπορεί να είναι μαφιόζος του; Εδώ αναγκαστικά θα πρέπει να πάω στον ικαρίωνα. Γενικά βλέπω μία προσπάθεια για καθοδήγηση, ακόμη και σε πιο subtle θέματα όπως οι παραθέσεις (πχ.
εδώ και
εδώ ), καθώς και σε κάποια φάση που μάλλον ξεφεύγει ο ικαρίων φτάνει στο σημείο να του πει κρύβε λόγια!
Εδώ! Μπορεί να ήταν απλώς επειδή τον θεωρούσε πληροφοριοδότη ή ΑΜ, απλώς μου χτύπησε πολύ άσχημα και όταν το είδα και ειδικά με τις νέες εξελίξεις.
Εδώ κανονικά θα έλεγα τι θεωρώ πιο πιθανό, αλλά δεν είμαι σίγουρος, απλώς προσπαθώ να κάνω μία ανάλυση για να μην ασχολούμαστε μόνο με ένα σενάριο και αν αποδειχθεί dead end πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Και τα τρία σενάρια θα μπορούσαν να συμβούν οπότε πιστεύω πως πρέπει να συζητηθούν. Οφείλω να ομολογήσω ότι μέχρι την τυμβωρυχία στον Ντιουμ θεωρούσα ότι ο Εμμανουήλ ήταν πληροφοριοδότης ή ΑΜ και ήξερε τον Ντιουμ, που καρφωνόταν λόγω απειρίας, αλλά αναγκάστηκα να αναθεωρήσω.
Edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θεωρώ πολύ πιθανό να είναι στην ορίτζιναλ μαφία ο Εμμανουήλ, γιατί δεν πιστεύω ότι θα γινόταν η χαζομάρα που συνέβη και οδήγησε στην ποινή του. Θα υπήρχε κάποιος να τον συμμαζέψει ώστε να προσέχει περισσότερο.
Αυτά έχω για σήμερα, πάω για ύπνο, γιατί κουτουλάω και η αλήθεια είναι ότι η έρευνα γι' αυτο το ποστ ήταν εξαντλητική. Θα ψηφίσω το πρωί με πιο καθαρό μυαλό που θα ξεκαθαρίσω περισσότερο τα πράγματα στο μυαλό μου. Αν και πιθανότατα θα κινηθώ προς μέθεξις, γιατί θεωρώ ότι είναι αρκετά overwhelming τα στοιχεία εναντίον της. Καληνύχτα.