Εγώ θα πω κάποιες γενικές σκέψεις για σήμερα.
Μου είχε φανεί πολύ περίεργο το πώς είχε "κλειδώσει" αρχικά η ισοψηφία των John & Dumenuke. Η κατάσταση έδειχνε να πηγαίνει προς ισοψηφία και είχαμε από την μία τον Τζον να προσπαθεί να αλλάξει την γνώμη κάποιων και τον DumeNuke να απέχει κατά βάση ολόκληρο το μεσημέρι.
Εγώ (μπορεί λανθασμένα) είχα θεωρήσει αυτή του την αποχή ως βεβαιότητα πως δεν θα έφευγε σήμερα, και για να γίνει αυτό θα έπρεπε είτε η μαφία να κάνει ντου, είτε να κάνει κάποιο σήμα στον ΔΑ για να αλλάξει τις ψήφους με κάποιον άλλο, είτε να παιχτεί ΑΠ και να ακυρωθεί η ψηφοφορία.
Αργότερα προσπάθησε με κάποιες δημοσιεύσεις του να αλλάξει την ροή αλλά δεν φάνηκε να τα καταφέρνει και για αυτό η ΑΠ.
Δε μπορώ να μη σχολιάσω σε αυτό το σημείο, πως βλέποντας την ΑΠ (πριν ακόμη παιχτεί η τυμβωρυχία) στην στιγμή που παίχτηκε, θεώρησα ότι ο Ντιουμ πήγε να κάνει σήμα στον ΔΑ να μην αλλάξει τις ψήφους. Μου φαίνεται πολύ περίεργο ο DumeNuke να έκανε ένα τόσο βασικό λάθος, από την στιγμή που έχει κάνει και ΣΕ! Αλλά ακόμη και ΣΕ να μην είχε κάνει, όταν παίρνεις τις κάρτες που σου μοιράζονται, δεν διαβάζεις την λειτουργία τους; Το ξέρω ότι κολλάω σε αυτό, αλλά μου φάνηκε πολύ περίεργο εκείνη την στιγμή.
Πιο πιθανό εν τέλει, θεωρώ πως πήγε να μας "δείξει" κάτι μέσα από αυτή του την κίνηση, παρά ότι περίμενε πως θα πετύχει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.