Γράφω τώρα χωρίς να έχω διαβάσει τα τελευταία γιατί πρέπει να ψηφίσω κιόλας.
Και αυτό που είπα είναι ότι μπορεί και ένας μαφιόζος να το κάνει αυτό. Να πάρει δηλαδή το ρόλο του καλού πολίτη που ψάχνει όλα τα σενάρια ώστε να βγάλει 5-6 καλούς πριν τον καταλάβετε. Παραμένει ένα σενάριο, έτσι δεν είναι; Ή θεωρείτε ότι όλοι οι μαφιόζοι παίζουν με τον ίδιο τρόπο; Εγώ θεωρώ ότι κάποιοι είναι σιγανα ποταμάκια, άλλοι δε μιλάνε καθόλου και κάποιοι μιλάνε πάρα πολύ και θολώνουν συνεχώς τα νερά κατηγορώντας έτσι ώστε αν φύγει κάποιος οι άλλοι να παραμείνουν κρυφοί. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν είναι ο Ικαριωνας αυτός. Με απασχολεί το γεγονός ότι έχει δώσει στεγνά εμένα και τον Ντιουκ, δηλαδή τόση σιγουριά πραγματικά μου φαίνεται ύποπτη. Μην πω ότι πριν είχε ψηφίσει Νεφέλη αν δεν κάνω λάθος και τώρα ξαφνικά μια ομάδα "φίλων" έχει στραφεί εναντιον μου. Αλλά πραγματικά δεν έχω καταφέρει να τον ψυχολογίσω ακομα. Αν είναι καλός τότε έχει κάποιον "δυνατό" ρόλο και τα λέει αυτά; Επίσης μου φαίνεται έτος υπερβολικά ύποπτο ότι από την πρωτη στιγμή έχει συμμάχους και ειδικά τον Μανώλη.
Ποια είναι η ομάδα φίλων και ποιος είναι ο Μανώλης;
Πάμε λοιπόν, 1. aggelogiannos φτωχή παρουσία όχι μόνο από άποψη αριθμού ποστ αλλά κυρίως λόγω περιεχομένου.
2. ComfortablySmug δεν έχω καταλάβει τίποτα από αυτά που γράφει, με μπερδεύει απίστευτα και για μένα είναι ύποπτος.
3. Deutsch... Lover αν και δεν έχει μεγάλη παρουσία, μοιάζει να έχει καλό σκεπτικό αν και δεν φαίνεται να καταλήγει κάπου.
4. Dimitris S για νέος παίκτης σκέπτεται καλούτσικα, τόσο που με μπερδεύει πως γίνεται να το κάνει μόνος του. ΄Ισως αθώος αλλά ίσως και όχι.
5. DumeNuke για μένα ο κατ' εξοχήν ύποπτος, το γιατί το έχουν αναφέρει αρκετοί και δεν θα αφιερώσω χρόνο να λέω τα ίδια πράγματα. Και τώρα βλέποντας πως κινδυνεύει, μπήκε και νομιζω πως είδα 2 ποστ του μόνο που δεν πρόλαβα να εμβαθύνω.
6. Eileen ομολογώ πως περίμενα περισσότερα από εκείνη αλλά θυμάμαι και στο προτελευταίο παιχνίδι πάλι είχε αργήσει να μπεις δυναμικά. Δείχνει να σκέπτεται και για την ώρα δεν την θεωρώ ύποπτη.
7. Emilouko πέρα από το ότι δεν έχει συχνή παρουσία, δεν βλέπω κάτι ενοχοποιητικό για εκείνη, ακόμα βέβαια τα ψάρια είναι στο γυαλό και κάποιοι ρόλοι, καλοί και κακοί, κρύβονται τώρα στην αρχή.
8. Emmanouilmyrgia άλλος ένας που με μπερδεύει, δεν ξέρω ίσως έχουν παίξει σε άλλη εκδοχή το παιχνίδι και έχουν συνηθίσει αλλιώς. Πάντως ούτε κι αυτός έχει πει σημαντικά πράγματα.
9. Himela για την ώρα δεν έχω σχηματίσει άποψη, ελπίζω να είναι καλός ρόλος γιατί παίζει καλά και διαβάζει τα πάντα.
10. Ikarionas μέχρις αποδείξεως του εναντίου, για μένα αθώος αν και ο ίδιος έχει γράψει πως θα έπαιζε με τον ιδιο τρόπο ακόμα κι αν ήταν στη μαφία. Δείχνει όμως να το ψάχνει και αν ήταν με τους κακούς, θα τον είχαν συγκρατήσει πιστεύω λίγο.
11. JKaradakov Γράφει λογικά αλλά θα ήθελα να δω περισσότερα κι από εκείνον, ανήκει στους έμπειρους παίκτες και δεν είναι εύκολο πάντα να καταλάβεις τι παίζει.
12. Johnny15 άλλος ένα γρίφος για μένα, μοιάζει με άπειρο από το παίξιμο αλλά θυμάμαι κι άλλους παίκτες παλιά που συμπεριφέρονταν έτσι γιατί ήταν δασκαλεμένοι από τη μαφία τους.
13. ~Melania~ άφαντη αλλά το είχε πει οπότε της δίνω παράταση.
14. methexys ακόμα δεν έχω καθαρή εικόνα, κάποια στιγμή μου φάνηκε κάτι ύποπτο αλλά και μόνο το ότι την κατηγορεί ο Dum μου αρκεί για να την αφήσω στην άκρη για την ώρα.
15. Nefeli Graf χθες την ψήφισα εντελώς ράντομ γιατί δεν ήθελα να επιβαρύνω την ισοψηφία που ήδη υπήρχε, τα λεγόμενά της μέχρι στιγμής με πείθουν χωρίς όμως και να είμαι 100% βέβαιη.
16. PolGR1509 κι εδώ βάζω ένα μεγάλο ερωτηματικό αλλά δεν είναι της παρούσης πιστεύω. Θα ασχοληθώ αργότερα μαζί του.
17. Soukouu εδώ κι αν χάνω τα αυγά και τα πασχάλια... Πάντως κάτι δεν μου αρέσει...
18. Guest 278211 έχει κάνει κάποιες σωστές παρατηρήσεις αλλά θα περιμένω κι άλλα πριν εκφέρω τελική άποψη.
19. tsarachaf γράφει αρκετά και καλύπτει αρκετά, όμως τον θυμάμαι και από εποχές που ήταν μαφιόζος και πάλι το ίδιο στυλ είχε. Δεν μπορώ να πω πως εμπιστεύομαι την κρίση μου γι' αυτόν. Θα περιμένω και πάλι.
20. Wild_Boy Θυμάμαι και από άλλα παιχνίδια πως στην αρχή ήταν λιγομήλητος και μετά ανοίχτηκε, οπότε του δίνω περιθώριο χρόνου.
21. Ερις δεν έχω ασχοληθεί αρκετά μαζί της, θέλω να διαβάσω προσεκτικότερα τα λεγόμενά της πριν εκφέρω γνώμη.
22. Σπυρακος (^^) ο τρόπος που γράφει δεν διαφέρει από άλλες φορές, προφανώς είναι το προσωπικό του στυλ Να πω πως για την ώρα δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν, απλά κάποιοι μοιάζουν να μην έχουν ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον τους.
23. Τάσος97 μου αρέσει ο τρόπος σκέψης του και το πως θέτει τα πράγματα, θέλω όμως κι άλλα δείγματα για να πω πως τον απαλάσσω από υποψίες.
Και ψηφίζω τον
DumeNuke για όλα αυτά που ανέφερα παραπάνω. Περισσότερα αργότερα γιατί πρέπει να προλάβω την ψηφοφορία αλλά να διαβάσω και τι άλλο έχει γραφτεί.