Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 24/7
  1. aggelogiannos --> Claire Rentfield
  2. Claire Rentfield --> Nefeli Graf
  3. ComfortablySmug --> Deutsch... Lover
  4. Deutsch... Lover --> aggelogiannos
  5. Dimitris S --> methexys
  6. DumeNuke --> Ikarionas
  7. Eileen --> DumeNuke
  8. Emilouko --> Johnny15
  9. Emmanouilmyrgia --> DumeNuke
  10. Fast --> DumeNuke
  11. Himela --> Nefeli Graf
  12. Ikarionas --> Nefeli Graf
  13. JKaradakov --> Τάσος97
  14. Johnny15 --> PolGR1509
  15. ~Melania~ --> Emilouko
  16. methexys --> Fast
  17. Nefeli Graf --> Himela
  18. PolGR1509 --> Johnny15
  19. Soukouu --> Fast
  20. Guest 278211
  21. tsarachaf --> Fast
  22. Wild_Boy --> Jkaradakov
  23. Ερις --> Ikarionas
  24. Σπυρακος (^^) --> Fast
  25. Τάσος97

Ψήφοι
4 Fast
3 DumeNuke
3 Nefeli Graf
2 Ikarionas
2 Johnny15
1 aggelogiannos
1 Claire Rentfield
1 Deutsch... Lover
1 Emilouko
1 Himela
1 Jkaradakov
1 methexys
1 PolGR1509
1 Τάσος97


Η Χώρα των Φαντασμάτων
---

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Προφανώς τα παραπάνω είναι μία επίγευση. Έχω να σχολιάσω και άλλα πράγματα, απλά λόγω οικονομίας χρόνου στάθηκα σε αυτά που εμένα μου φάνηκαν πιο σημαντικά.

Την ψήφο του Ικαρίωνα αλλά και τις υποψίες πολλών από εσάς, δε τα σχολίασα γιατί καταλαβαίνω από πού πηγάζουν.
Όντως, ο ενθουσιασμός μου είναι μεγάλος για το παιχνίδι και τον έχω μοιραστεί με πολλούς από εσάς.
Αλλά από αυτή τη στιγμή και έπειτα, όποιος σχολιάσει εμένα προσωπικά για ελλιπή συμμετοχή, ενώ προσπάθησα πολύ, θα θεωρείται ύποπτος. Έχω καταθέσει κάποιες σκέψεις και προτιμώ να σχολιαστούν αυτές και όχι η αρχική και αιτιολογημένη απουσία μου. =)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Συγγνώμη εγώ ψηφίστηκα επειδή κοιμόμουν και δεν "συμμετείχα" και έχω γίνει στόχος και δεν καταλαβαίνω γιατί. Έμιλυ με ψήφισες επειδή είπα ότι δεν ξέρω τι παίζει αυτή τη στιγμή και ψήφισα αυτόν που με ψήφισε. Εμένα μου φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι προσπαθείς να τραβήξεις τη προσοχή μακριά από όσους έχουν τώρα ψήφους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Παιδιά είμαι εκτός σπιτιού. Δεν αλλάζω την ψήφο μου επειδή δεν έχω διαβάσει την τέταρτη σελίδα, θα τη διαβάσω όταν πάω σπίτι. Έμιλυ, στα μάτια μου, όλοι είναι αθώοι αυτή τη στιγμή. Δηλαδή όποιον και να ψήφιζα θα έλεγα ότι δεν ξέρω αν είναι ένοχος. Και είπα ακριβώς αυτό που σκεφτόμουν. Η ψήφος του Πολ ήταν τυχαία και αφού με ψήφισε τον ψήφισα και εγώ και περιμένω να δω τι γίνεται στη συνέχεια. Τώρα πως στο καλό αυτό σας προκαλεί παραξενια ενώ γίνεται χαμός με φαστ που αλλάζει ψήφο, με τον Ντουκ και τον ικαριωνα που υπάρχει κόντρα και με άλλους παίκτες που δε φαίνεται να ψηφίζουν τυχαία δεν ξέρω. Εμένα η ψήφος μου ήταν τυχαία και σας το έγραψα. Περιμένω να δω τη συνέχεια.

Συγγνώμη αλλά εμένα η ψήφος μου δεν ήταν εντελώς τυχαία. Ξεκαθάρισα ότι αφορμή αποτέλεσε το συμβάν το πρωί. Επίσης αυτο που έκανες δε βγάζει νόημα ούτε σε μένα. Λες ότι πιστεύεις ότι είμαι αθώος και με ψηφιζεις με ποιο κριτήριο; Ότι δεν έχεις κάποιον στο μυαλό άρα ας πάει σε μένα που δεν έχω άλλη; Οκ...

Μου φαίνεσαι κάπως ύποπτος. Βέβαια θα ξαναπώ ότι μπορεί απλα να ειναι επειδή είσαι καινούριος. Θα δείξει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Προς το παρόν μπορείς να τον εμπιστευτείς; Από την πρώτη μέρα; Εδώ είμαστε ένοχοι μέχρι να αποκαλυφθεί η ταυτότητά μας ακόμα και τις τελευταίες μέρες και εμπιστεύεσαι -έστω και προσωρινά- τον DumeNuke (ή τον οποιοδήποτε τέλος πάντων) από την πρώτη μέρα;

Που είδες στα λιγα ποστ να έχει κάνει ξεκάθαρη υποστήριξη; :confused:

Γενικά δεν μου πολυαρέσουν κάποιες ψιλουποστηρίξεις που βλέπω π.χ. της Himela στον Dume, η δική σου στον Dume ή στην Methexys έμμεσα μέσω αυτού που ρωτάς τον soukouu. Θα μπορούσε βέβαια να κρύβεται ανάμεσά σας κάνας ρόλος με πληροφορίες αθωότητας για τον άλλο, οπότε οκ προς το παρόν δεν θα ασχοληθώ με αυτό.

Λοιπόν, σκεφτόμουν να ψηφίσω κάποιον που μέχρι τώρα δεν έχει ψήφο (δεν ξέρω αν τη στιγμή που γράφω το ποστ αλλάξει κάτι) και απλά μου κίνησε το ενδιαφέρον και δεν ήταν τέρμα τυχαίος. Ο ένας (ελπίζω να μην κάνω λάθος το φύλο) ήταν ο Soukouu (που γράφει κάπως επιπόλαια), μετά ήταν η Claire και έπειτα εσύ που για εμένα για την ώρα παίζεις περίεργα. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Από την μία κάνεις παρατήρηση στον Ικαρίωνα και από την άλλη σχολιάζεις την Έρις. Πρώτα ψηφίζεις το Dume, και ξαφνικά τον εμπιστεύεσαι -έστω και προσωρινά.

Και ξαφνικά βλέπω τον Ικαρίωνα να ψηφίζει εμένα. Ελπίζω να είστε και οι 3 πολίτες και να κάνω λάθος θεωρώντας οτι σίγουρα ο 1 στους 3 τουλάχιστον είναι μέλος της μαφίας.

Ψηφίζω τη Himela έχοντας βέβαια δεύτερες σκέψεις και για άλλους, που ακόμα δεν έχουν ανοιχτεί τόσο. Ελπίζω να κάνω λάθος, κλασικά...

Το σκεπτικό μου είναι το εξής. Από τα όσα έχουν λεχθεί είμαι κατά 99% σίγουρος ότι υπάρχει ένας κακός ρόλος ανάμεσα στη Himela και σε σένα. Μαζί κακοί δύσκολο να είστε. Αθώες και οι δύο είναι αδύνατον να είστε. Οπότε αφού σου έριξε δεύτερη ψήφο η Himela, ψήφισα εσένα για να δω αν θα αλλάξει σκέψη π.χ. σε μια ακραία περίπτωση που είναι θέατρο η διαμάχη σας και προτιμώ να βγει μια απ' τις δυο σας σε αυτόν τον γύρο γιατί υπάρχουν 50% πιθανότητες να είναι η κακιά. Είχα κι ένα ακόμη σενάριο για σένα αλλά με αυτά που είπες μάλλον το ψιλοκατέρευσες, οπότε η κακιά ίσως είναι η Himela. Αλλά δεν τη βλέπω να βγαίνει και θέλω να βγει μια απ' τις δύο. Αν πάρει άλλη ψήφο θα αλλάξω σ' αυτήν. Θέλω ισοψηφία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Λίγο ύποπτη μου φαίνεται η υποστήριξή σου προς τον tsarachaf με τέτοια βεβαιότητα ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει γίνει κάτι τέτοιο στην πρώτη μέρα.



Έχω αρκετά πιο ύποπτα άτομα για να κινηθώ με βάση αυτά που έχουν πει. Δεν είπα ότι αθωώνει την Deutsch. Eίπα ότι την έχω προς το παρόν στους πιθανούς αθώους επειδή τουλάχιστον συμμετέχει στο παιχνίδι και κυρίως δεν θέλησε να πάρει μέρος στο δίπολο ανάμεσα σε μένα και στον Dumenuke. Το ίδιο κι η Claire. Σε αντίθεση με τον Dimitris S. για παράδειγμα, ο οποίος φαίνεται να βολεύτηκε.



Το ότι θα γράψει post το είπε πριν λίγο. Εγώ την κατηγορώ απ' το μεσημέρι για τη σιωπή της επειδή ανυπομονούσε να αρχίσει το παιχνίδι και τελικά την έβγαλε στη μούγκα. Επειδή είχε ειπωθεί και αρχικά για τον Johnny ότι μόλις έγραψα εγώ για την απουσία του, μπήκε και σχολίασε, ίσως αν έμπαινε κι η Eileen μόλις της έριξα υποψίες, να φαινόταν εξίσου ύποπτο, οπότε γι' αυτό προτίμησε να μην φανεί καλύτερα καθόλου. Την έχω σε αρκετά πιθανούς ενόχους αλλά άλλαξα την ψήφο μου επειδή δεν βλέπω να την ψηφίζει κανείς άλλος και δεν θέλω να σπαταληθεί η ψήφος μου σε κάτι που δεν θα μου δώσει πληροφορίες.



Άσχετο, για κάποιο λόγο μου έχει κολλήσει απ' την αρχή του παιχνιδιού ότι είστε κακοί μαζί με τον soukouu αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω :P Moυ φαίνονται λίγο φτιαχτά τα λεγόμενα του ενός για τον άλλο. Αλλά προς το παρόν έχω πολύ πιο ύποπτα πράγματα για ν' ασχοληθώ.
Δεν μίλησα με βεβαιότητα για την αθωότητα του. Είπα οτι μου φάνηκε τραβηγμένο σαν σενάριο.Δεν μου φάνηκαν ύποπτες οι επαναλήψεις. Μου φάνηκε ότι απλώς ήθελε να κάνει το point του. Μπορεί να κάνω και λάθος.Δεκτό. Αλλά δεν θεωρώ ότι είναι λόγος να έχουμε βάσιμες υποψίες απέναντι του ως μαφία. Περιμένω βέβαια να δω και την απάντηση του.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αλλάζω την ψήφο στη Nefeli Graf επειδή πάρα πολύ ύποπτα έδωσε ψήφο στη Himela που δεν έδωσε δικαιώματα και δεν το δικαιολόγησε καθόλου(ίσως γτ υπάρχει "σχέση" μεταξύ των 2;), δε νομίζω πως αυτό πρόκειται για "τυχαία" ψήφο το οποίο επίσης δε συμβαδίζει με το ότι απέφευγε να απαντήσει για τόση ώρα. Συνεχίζω να πιστεύω πως ο DumeNuke έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι μαφιόζος, αλλά δεν είχε τόσο ύποπτη συμπεριφορά ενώ παρόλαυτα ήταν πιο ενεργός και ίσως να εκνευρίστηκε λίγο παραπάνω.

Επίσης, χρησιμοποιώ την κάρτα: ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΨΗΦΟΣ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Δεν θα αλλάξει κανείς ψήφο για να πάμε σε καμιά ισοψηφία να δούμε τι θα γίνει; θα φύγει ο Fast τόσο βολικά;

Y.Γ. Τώρα είδα την ψήφο του Fast.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emmanouilmyrgia

Νεοφερμένος

Ο Emmanouilmyrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Δε θα βγει ο dume.. κανέναν δεν έπεισα.. Από την επόμενη ψηφοφορια ελπιζω να σας πείσω παραπάνω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Συγγνώμη εγώ ψηφίστηκα επειδή κοιμόμουν και δεν "συμμετείχα" και έχω γίνει στόχος και δεν καταλαβαίνω γιατί. Έμιλυ με ψήφισες επειδή είπα ότι δεν ξέρω τι παίζει αυτή τη στιγμή και ψήφισα αυτόν που με ψήφισε. Εμένα μου φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι προσπαθείς να τραβήξεις τη προσοχή μακριά από όσους έχουν τώρα ψήφους.

Όχι.Σε ψήφισα κυρίως επειδή είπες ότι τον θεωρείς πολίτη και τον ψήφισες. :P
Προσπάθησα απλά να σπάσω την πόλωση που χε δημιουργηθεί ανάμεσα σε fast -dumenuke έστω και με την ψήφο μου για να δω πως θα κινηθούν και οι υπόλοιποι γιατί οι μόνες ψήφοι που έβλεπα ήταν άκυρες ή μπετό. Δεν έχω κάτι με σένα συγκεκριμένα ούτε προσπαθώ να δημιουργήσω κύμα και είναι πολύ λογικό να αντιδράς αυτή τη στιγμή,ιδιαίτερα αν είσαι αθώος, αλλά θεωρώ ότι η ψήφος μου ήταν βάσιμη και δικαιολογημένη με τα δεδομένα που έχω και σύμφωνη με το σκεπτικό που θέλω να ακολουθήσω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
:popcorn:

Ψηφοφορία για Δευτέρα 24/7
  1. aggelogiannos --> Claire Rentfield
  2. Claire Rentfield --> Nefeli Graf
  3. ComfortablySmug --> Deutsch... Lover
  4. Deutsch... Lover --> aggelogiannos
  5. Dimitris S --> methexys
  6. DumeNuke --> Ikarionas
  7. Eileen --> DumeNuke
  8. Emilouko --> Johnny15
  9. Emmanouilmyrgia --> DumeNuke
  10. Fast --> Nefeli Graf x2
  11. Himela --> Nefeli Graf
  12. Ikarionas --> Nefeli Graf
  13. JKaradakov --> Τάσος97
  14. Johnny15 --> PolGR1509
  15. ~Melania~ --> Emilouko
  16. methexys --> Fast
  17. Nefeli Graf --> Himela
  18. PolGR1509 --> Johnny15
  19. Soukouu --> Fast
  20. Guest 278211
  21. tsarachaf --> Fast
  22. Wild_Boy --> Jkaradakov
  23. Ερις --> Ikarionas
  24. Σπυρακος (^^) --> Fast
  25. Τάσος97

Ψήφοι
5 Nefeli Graf
4 Fast
2 DumeNuke
2 Ikarionas
2 Johnny15
1 aggelogiannos
1 Claire Rentfield
1 Deutsch... Lover
1 Emilouko
1 Himela
1 Jkaradakov
1 methexys
1 PolGR1509
1 Τάσος97


Η Χώρα των Φαντασμάτων
---

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Αλλάζω την ψήφο μου στη Himela
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Ακυρώνω την ψήφο του Fast προς εμένα.

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Aλλάζω ψήφο στη Nefeli
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Με 4 ψήφους ο Fast αποχωρεί ως mvp από τη σημερινή ψηφοφορία κι έχει δικαίωμα για τελευταία λόγια.
Απουσία για Guest 278211 και Τάσος 97.
Η τελική λίστα της ημέρας:

Ψηφοφορία για Δευτέρα 24/7
  1. aggelogiannos --> Claire Rentfield
  2. Claire Rentfield --> Nefeli Graf
  3. ComfortablySmug --> Deutsch... Lover
  4. Deutsch... Lover --> aggelogiannos
  5. Dimitris S --> methexys
  6. DumeNuke --> Ikarionas
  7. Eileen --> DumeNuke
  8. Emilouko --> Johnny15
  9. Emmanouilmyrgia --> DumeNuke
  10. Fast --> Nefeli Graf x2 (ακυρώθηκαν)
  11. Himela --> Nefeli Graf
  12. Ikarionas --> Nefeli Graf
  13. JKaradakov --> Τάσος97
  14. Johnny15 --> PolGR1509
  15. ~Melania~ --> Emilouko
  16. methexys --> Fast
  17. Nefeli Graf --> Himela
  18. PolGR1509 --> Johnny15
  19. Soukouu --> Fast
  20. Guest 278211
  21. tsarachaf --> Fast
  22. Wild_Boy --> Jkaradakov
  23. Ερις --> Ikarionas
  24. Σπυρακος (^^) --> Fast
  25. Τάσος97

Ψήφοι
4 Fast
3 Nefeli Graf
2 DumeNuke
2 Ikarionas
2 Johnny15
1 aggelogiannos
1 Claire Rentfield
1 Deutsch... Lover
1 Emilouko
1 Himela
1 Jkaradakov
1 methexys
1 PolGR1509
1 Τάσος97


Η Χώρα των Φαντασμάτων
---

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 25/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield
  3. ComfortablySmug
  4. Deutsch... Lover
  5. Dimitris S
  6. DumeNuke
  7. Eileen
  8. Emilouko
  9. Emmanouilmyrgia
  10. Himela
  11. Ikarionas
  12. JKaradakov
  13. Johnny15
  14. ~Melania~
  15. methexys
  16. Nefeli Graf
  17. PolGR1509
  18. Soukouu
  19. Guest 278211
  20. tsarachaf
  21. Wild_Boy
  22. Ερις
  23. Σπυρακος (^^)
  24. Τάσος97

Ψήφοι
---

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Fast - Ψηφοφορία 24/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Κρίμα δεν πρόλαβα την τελευταία στιγμή, νομίζω πως πολλοί προδώθηκαν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Και πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο...
Όσοι έχετε ρόλο που δρα τη νύχτα μπορείτε πλέον να στείλετε την ενέργειά σας με προσωπικό μήνυμα στη ΣΕ.
Όλοι οι υπόλοιποι πέστε για ύπνο και προσευχηθείτε να ξυπνήσετε ζωντανοί... :knife:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Κρίμα δεν πρόλαβα την τελευταία στιγμή, νομίζω πως πολλοί προδώθηκαν.


Βρε πουλάκι μου, τελευταίες κουβέντες είναι. Μπορεί να μην ξαναεπιστρέψεις στο παιχνίδι και δεν θα έχεις άλλη ευκαιρία για να πεις κάτι. Κάνε τουλάχιστον τον κόπο και γράψε κάτι παραπάνω. Βαριέσαι να γράφεις; Πες ποιους κατηγορείς, κάτι να ξέρουμε....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Καλησπερα στην πολη του Παλερμο! Πριν ξεκινησω εχω να πω οτι εχω δηλωσει εξ αρχης οτι θα εχω περιορισμενο χρονο λογω διαβασματος για πτυχιακη και για internship. Οποτε θα προτιμησω να διαβασω αρθρα για 3-4 ωρες παρα να διαβαζω μηνυματα εδω. Μιλημενα ξηγημενα και αποδειξεις εχω να σας στειλω screenshots απο το mail. Ξεκιναμε λοιπον...
Ανοιγουμε εξελακι για να φακελωθει το συμπαν...
[...] Έτσι λοιπόν θα ψηφίσω την αγαπημένη μου Emilouko γιατί είναι ακριβώς δίπλα απο εμένα στο φοιτητικό και ζηλεύω να ακούω ''ξημερώματα" και πάρτι ενω κανω σκοπια :P :P Εμιλυ με ολη την αγάπη μου, ξέρω δεν θα παρεξηγήσεις χαχαχα! [...]
Επεσε καπως ετσι η πρωτη ψηφος... Εγω εχω να πω οτι αφου θα λειπεις και δεν εχεις χρονο να διαβασεις σημερα ως σωστος πολιτης θα μπορουσες να δεχτεις ΑΠΟΥΣΙΑ. Βεβαια ισως να μην εχετε ολοι το δικο μου σκεπτικο σε αυτες τις περιπτωσεις...

[...]. Η ψήφος μου ασφαλώς δεν σημαίνει πως θα είναι οριστική. Μέχρι αύριο το απόγευμα που θα λήξει η ψηφοφορία, ελπίζω όλοι τους να έχουν πει κάτι, οπότε αν δω ότι κάποιος με αυτά που λέει με πείθει, θα αλλάξω όσες φορές χρειαστεί την ψήφο μου. Η πρώτη ψήφος είναι πάντα διερευνητική και ένα τσίγκλισμα για περισσότερη συμμετοχή. Ρίχνω λοιπόν την πρώτη μου ψήφο τυχαία στον πρώτο απ' αυτούς όπως είναι στη λίστα, τον AGGELOGIANNO.
ηδη εχεις αλλαξει αρκετες φορες την ψηφο σου (2 φορες βασικα)... Μπορεις καλλιστα να περιμενεις λιγο να εξελιχτουν τα πραγματα πριν ψηφισεις κατι

Ολη η φαση παει καπως ετσι.Το γκειμ αρχισε στα χαρτια αλλα δεν αρχισε στην πραξη.Δεν θα κατσω να ψηφισω ενα ατομο στην τυχη ακομα χωρις να ακουσω καν τι εχουν να πουν τουλαχιστον οι μισοι.Οι ραντομ ψηφοι μονο για καλο δεν μου καθονται στο ματι.Ο Ικαριονας προσπαθησε απλα να αρχισει το γκειμ και ειναι σεβαστο,αλλα δεν θα συμφωνησω ακομα μαζι του διχως να ακουσω ατομα να λενε την γνωμη τους.Η Μελανια απο την αλλη εριξε φουλ καρφωτη ψηφο στο Εμιλουκο διχως να μας δειξει γιατι.Δυο πραγματα στεκουν εδω.Ειναι μπατσος και το κανει φουλ φανερο σε ολους μας ή απλα δεν εχει την διαθεση να ασχοληθει στο γκειμ επειδη δεν θα μπορει να μπει.Μεχρι στιγμης οι πληροφοριες που εχουμε για να γινει μια ψηφος για μενα ειναι μηδαμινες και τις θεωρω στην τυχη.Αν συνεχιστει ετσι το γκειμ μεχρι αυριο λογικα θα δωσω ψηφο στην Μελανια,διχως ομως να ειναι σιγουρο για τωρα.
αρχισαμε και τα σεναρια περι ρολων... εχεις ακομη την ιδια αποψη; αν οχι πως εχει αλλαξει προς το παρον;
Χαίρετε.
Θα ψηφίσω προς το παρόν DumeNuke, για να μην πάρω απουσία.
Αν - καλώς εχόντων των πραγμάτων - ξυπνήσω πριν το τέλος της ψηφοφορίας θα κοιτάξω τι έχει ειπωθεί και πιθανότατα θα αλλάξω ψήφο.
[...]
Περι απουσιας τα ειπα προηγουμενως... αλλαξες ομως σε ιορδανη, θα τα πουμε λιγο αργοτερα.
Καλό παιχνίδι να χουμε παιδιά.Λίγο αμήχανο το game στην αρχή γιατί είναι πολύ random( για τους περισσότερους τουλάχιστον) .Ψηφίζω για τώρα methexys
ρανδομ σας ειπαν να τις λετε τις ψηφους τουτες ε;
[...]
Επίσης παράκληση που κάνω πάντα: ας μην αναφερόμαστε σε προηγούμενα παιχνίδια πρώτον γιατί είμαι και κάποιας ηλικίας και δε θυμάμαι ούτε τι έφαγα χτες :/: [...]
νομιζα ημουν ο μονος που το παθαινε αυτο:redface:
Το γεγονός ότι πολλοί της μαφιας συχνά παραμένουν σιωπηλοί όπως προαναφέρθηκε, μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί και τώρα για αποπροσανατολισμό. Σε καμία περίπτωση δεν το αποκλείω, απλά ενδέχεται κάποιοι να πατησουν σε αυτό για να αποστοχοποιηθουν οι ίδιοι. Anyway,το να παραμένει κάποιος σιωπηλός είναι σε κάθε περίπτωση κακό και δε βοηθάει το παιχνίδι. Βέβαια, οκ, πρώτη μέρα είναι μάλλον θα έχουμε εξελίξεις αργότερα. Πάντως, εσείς που παίζετε πρώτη φορά μη φοβάστε να γράφετε, αν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.

Και μένα μου αρέσει πολυ το στυλ γραφής της Himela, την έχω διαβάσει και σε προηγούμενα παιχνίδια και διάβαζα τα ποστ της με πολλή προσοχή :D
κοπλιμεντα στη χιμελα, κατι αποπροσανατολισμοι, χαθηκαμε καπου κυριε;
Για να θυμόμαστε τις παλιές καλές εποχές, ψήφος στον Ikarionas, γιατί ξέρει να ταράζει τα νερά, είτε είναι μαφία, είτε πολίτης.
λειπει ο μαρτης απ τη σαρακοστη; η αιτιολογια λαθος κατ'εμε και εχουν συμβει ηδη πολλα..

Συγγνώμη εγώ "παρεξηγήθηκα" περισσότερο με την άκυρη κι αδικαιολόγητη ψήφο του Wild Boy προς εσένα από ό,τι εσύ! Δε θα τη σχολιάσεις; Αντ' αυτού πας και δίνεις κι εσύ μια παρόμοια σχεδόν αδικαιολόγητη ψήφο. Εγώ προτιμώ πάντως τον Ικαρίονα που μιλάει κι αιτιολογεί παρά εσένα που απλά μπαίνεις, πετάς μια βόμβα χωρίς να σχολιάζεις τίποτα και φεύγεις. Τόσα ειπώθηκαν, δε θα μας κάνεις την τιμή να τα σχολιάσεις μια στάλα; :whistle:

Ψηφίζω τον DumeNuke γιατί δε μου αρέσει ο τρόπος που πετάει μια ψήφο χωρίς να σχολιάζει τίποτα άλλο και θέλει να φιμώσει παίκτες που σίγουρα βοηθάνε και θα βοηθάνε στο να βρεθούν οι μαφιόζοι!
δε θελει να φιμωσε κι ουτε το επιδιωξε βασικα... απλως επεμεινε σε ενα παλιο συναισθηματισμο, λαθος μεν αλλα εσυ γιατι το λαμβανεις τοσο εντονα; μας καιει κατι;
[...]

Και βασικά, έχεις κάποιο προσωπικό όφελος να κινήσεις ρεύμα εναντίον μου?
ολοι εχουν προσωπικο οφελος να κινησουν ρευμα εαν ανηκουν στη μαφια
Εχμμ..η Emilouko δεν έχει να πει κάτι για το αναθεματισμένο avatar?
@Tsarachaf ισχύει ότι ψάχνομαι λίγο, περιμένω όμως να γράψει δω τι θα πει και ο Johnny15 .
καταρχας μας τα κανατε οχι πλανητες ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ με αυτο το αβαταρ ελεος. νομιζω ειπαμε ηδη στους κανονες αυτα τα πραγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ σχολιασμου. εγω δεν ασχολουμαι καν.
Μην ψαχνεσαι τοσο.. δεν εισαι δα και ο μοναδικος χαμενος

[...]
ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΨΗΦΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ; ΑΠΟ ΜΕΝΑ; ΟΧΙ. ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ. Μην το φορτώνεις λοιπόν σε μένα ενώ δεν έφταιξα. Η καλή σου όσφρηση σε μάρανε. Από όραση μηδέν. Ελπίζω απλώς στο τέλος να βγει πως είσαι μαφιόζος, ώστε να έχεις τουλάχιστον κάποιο άλλοθι γι' αυτά που αραδιάζεις. Ελπίζω να μην είσαι πολίτης.
μπορει να ειναι και πολιτης, καλο ειναι να υπαρχουν μερικες κοντρες στην αρχη να καταλαβουμε τι διαλο καπνο φουμαρει καθεις δω μεσα..
Καλημέρα,καλημέρα :)
Είμαι από ένα πανάρχαιο pc αλλά προσπαθώ να επικοινωνήσω :P
Διαβάζοντας όλα τα post συμπεραίνω πως ενώ ακόμα δεν ξημερώσαμε(ναι οκ 12 πήγε), άκυροι,τυχαίες ψήφοι,φήφοι με χαζές δικαιολογίες και επίσης σα να βλέπω κάποια κυμματάκια να δημιουργούνται.Όσο αναφορά τη Μελανία,μέχρι αύριο της δίνω ελαφρυντικό μόνο και μόνο επειδή ανέφερε ότι δε θα μπορεί να μπει. Εμένα μου κλοτσάει πολύ η ψήφος του fast,ξέρει κάτι,αδιαφορεί, η απλά θέλει να θολώσει τα νερά; Περιμένω περισσότερα.
καλως τον μας... η ψηφος του φαστ ηταν μια πολυ ακυρος ψηφος... αλλα κι εσυ δε σχολιασες τιποτα, μενουμε αφανεις;
[...]
Η Eileen αν δεν πει κάτι μέσα στην επόμενη ώρα θα φάει την ψήφο μου. Ανυπομονούσε πολύ να αρχίσει το παιχνίδι για να δικαιολογείται τέτοια σιωπή.
Δεν χρειάζεται να είναι medium κανείς για να καταλάβει ότι αυτό το παιχνίδι θα χαθεί σίγουρα λόγω καρφώματος.
Να σε ενημερωσω εκ της κοινης λογικης πως η Fresset IKE δε διαθετει ακομα τα τελευταια τεχνολογικα επιτευγματα συνδεδεμενα στις ιστοσελιδες της. Οποτε με το να αναφερεις το ονομα καποιου κι οτι θα παρει ψηφο εαν δεν εμφανιστει δε σημαινει πως θα δεχτουμε προσωπικο μηνυμα στο κινητο μας ή θα αρχισει η ομαδα ΔΙΑΣ να μας ψαχνει στους δρομους και να ρωταει γιατι δεν εχουμε μπει.. Υπαρχουν αλλα ατομα που εχουν μιλησει και εχουν πει αρλουμπες και ειναι αξια ψηφου και το γνωριζεις καλα (οπως σαφως αντιλαμβανομαι γιατι δινεις ψηφο αλλα ας μη συμπεριφερομαστε σα 3χρονα)
Το οτι θα χαθει λογω καρφωματος θα το δουμε στο μελλον, δεν αξιζει να δινουμε ιδεες στην αντιπαλη ομαδα
Επειδή βλέπω την Himela να με υποστηρίζει αρκετά χωρίς να γνωρίζει ούτε τον ρόλο μου ούτε εγώ τον δικό της, απλώς να πω ότι σε περίπτωση που κάποιος πληροφοριοδότης ή αντίπαλος μαφιόζος ξέρει ότι είναι φανερή μαφιόζα, να ξέρει επίσης ότι δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό. [...]
πιστεψε με σιγουρα γνωριζει απο μονος του δε χρειαζεται προεδρικα διαταγματα και υποδειξεις. οπως επισης και οι μαφιοζοι (αν ειναι απειροι) δε χρειαζεται να λαμβανουν εμπειρια απο τα δικα σου τα σεναρια. τετοιες πληροφοριες τις κραταμε για τους εαυτους μας

[...]
Επίσης αναμένω με χαρά την αιτιολόγηση της ψήφου του Φαστ στην spy. Έστω και να γραψει: "τη ψήφισα τυχαια".

Επειδή το απόγευμα δεν ξέρω αν μπορω να γράψω, ψηφίζω τον aggelosgiannos καθαρά γιατι δεν εχω ξεκαθαρίσει με το τι συμβαίνει με τον Ικαριωνα και τον Dum.
συνεχιζουμε το random vote tournament
Εγώ αυτό που αδυνατώ να καταλάβω είναι πώς από μια αρχική ψήφο που έριξα στον Ikariona, με τον οποίο έχουμε αμοιβαία αισθήματα "συμπάθειας", έδωσα αφορμή στην Himela να με κάνει το πρώτο άτομο που παίρνει δεύτερη ψήφο. Και στη συνέχεια έρχεται ο Emmanouilmyrgia, με την πρόφαση ότι δεν μιλάω και με ανεβάζει στις 3 ψήφους.
[...]
αυτο ηταν οντως κατι σημαντικο.. χιμελα μπορεις να μας δωσεις την οπτικη σου γωνια αυτη τη στιγμη, λοιπον;

τα υποθετικα σου σεναρια ντιουμ δεν ειναι ακομα ωρα να γινουν, ειναι ΠΟΛΥ νωρις
Παιζω πρωτη φορα παιδια θελω να καταλαβω πως παει και ψηφισα τη σπυριδουλα για κωμικους λογους.

Τώρα που κατάλαβα λίγο πως πάει αλλάζω την ψήφο μου σε: DumeNuke επειδή έπεσε να με φάει αμέσως και άλλαζει αρκετά τη συμπεριφορά του από σελίδα σε σελίδα.
αυτα σου λενε να μας λες κακομοιρο μωρε;

Προς το παρόν δεν έχουν ψηφίσει άτομα και αρκετή εμπειρία στο παλέρμο οπότε περιμένουμε από αυτούς που "μυρίζονται" πιο εύκολα να καθοδηγήσουν λίγο το παιχνίδι, ελπίζοντας ότι δεν είναι οι δολοφόνοι. Με βάση δηλαδή τη λογική ότι προς το παρόν δεν έχω ιδέα τι παίζει και περιμένουμε να περάσουν κάποιες μέρες μέχρι να βγάλουμε άκρη, θα ψηφίσω τον PolGR1509. Δεν είναι λόγω αντιποίνων, για πολίτη σε κόβω γιατί ψήφισες εντελώς τυφλά, απλά πρέπει να ψηφίσω κάποιον και αφού δεν έχω άλλα στοιχεία (πέρα του ότι ψήφισες εμένα) ψηφίζω εσένα που δεν έχεις ψήφους και δεν κινδυνεύεις να βγεις έτσι και αλλιώς. Από ότι καταλαβαίνω το καυτό game παίζεται μεταξυ φαστ, ιαρίωνα και ντουμνουκ αυτή τη στιγμή αλλά δεν ξέρω το playstyle σας και δεν σας καταλαβαίνω :hmm:
υπαρχουν αλλα ατομα με φανερες προθεσεις...
Φιλε τζονι το ποστ σου απειρως περίεργο για μενα. Και καλα δινεις σημα σε καλυτερους παιχτες να σου δειξουν τον δρομο, αρα μηπως εισαι πορνη;
αρα μηπως εισαι κι εσυ πορνη; αρα μηπως ειμαι κι εγω πορνη; αρα μηπως ειναι και ο ικαριωνας πορνη; αρα μηπως ειναι και η χιμελα πορνη; αρα μηπως ειναι και η μιση ελλαδα πορνη; ελεος πια
Τι να δικαιολογησω μωρε ψηφισα χωρις να καταλαβαινω πως παει και τωρα προσπαπθω να σωσω το τομαρι μου. Από την άλλη, πέσατε όλοι να με φάτε ενώ ξέρετε πως είμαι άπειρος, δεν ξέρω τι είχε γίνει με τη Μάιρα, αλλά δε μπορώ να σκεφτώ πιο έυκολο target των δολοφόνων για τον πρώτο γύρο...
γεια σου καμαρι μου

Οχι δεν ειναι δικαιολογια, ειναι προσπαθεια να σωθω απο τη βλακεια που εκανα λογω αγνοιας. :P
αναμασουλαμε την καραμελιτσα
Χμ... Μου φαίνεται λίγο περίεργο πως μέσα σε μιαμιση ώρα ο Fast πήγε από την μία ψήφο στις 4 και στην ισοψηφία με Ντιουμ. Δεν θα αλλάξω την ψήφο μου, γιατί συνεχίζω να προτιμώ να μείνει ο Ντιουμ, λόγω της ενεργής του συμμετοχής, αλλά μάλλον κάτι υπάρχει μέσα στον χαμό που ξεκίνησε με τον Ντιουμ. Που πιστεύω θα φανεί καλύτερα προς την λήξη της ψηφοφορίας ή το βράδυ.[...]
κι εμενα μου φανηκε περιεργο.. αλλα καποιος πρεπει να την πληρωσει ετσι; θα δειξουν τα πραγματα...
Λοιπόν, καλησπέρα σας.

Τον DumeNuke, όπως είπα, τον είχα ψηφίσει τυχαία για να σιγουρέψω ότι δε θα πάρω απουσία.
Τελικά όμως, βλεπω ότι εχει ερθει σε δύσκολη θεση αυτός, και για να "σωθεί", εχει πλέον ισοψηφίσει με τον Fast, που πήρε πολλές ψήφους γρήγορα.
Μέχρι στιγμής βεβαια, ο Dume είναι ξεκάθαρα πιο χρήσιμος, αφού τουλάχιστον γράφει πιο αναλυτικά και τεκμηριωμένα, ενω ο Fast με σχετική απειρία, πράγμα που βέβαια μπορεί να έχει διαφορες ερμηνειες.
Προς το παρόν θα αλλαξω σε κάποιον που δεν κινδυνεύει, τυχαία JKaradakov, αφενός γιατί δε θελω να καταδικασω τον Dume με την τυχαία μου ψηφο, κι αφετέρου για να δούμε πως θα κινηθουν τα πράγματα αν μεινει most voted για την ωρα ο Fast.
δε θα συγκρινουμε παικτες απο τον πρωτο γυρο ειναι ανουσιο.

Καλησπέρα παίδες, συγγνώμη για την "απουσία" μου αλλά είμαι καλικρατεια και απογευματάκι που θα γυρίσω θα είμαι πιο ενεργός. Πραγματικά δεν περίμενα τόσα μηνύματα hoooly shit.... Διάβασα όσα περισσότερα μπορούσα. Λοιπόν!! :
1- η αιτιολόγηση με το αβαταρ μαρεσε αλλά το θεωρώ τραβηγμενο
2- βλέπω τον ικαριωνα ξεκίνησε δυναμικά και ξεκίνησε ψηφίζοντας τους ήσυχους παίχτες το οποίο μου φαίνεται Legit.
3-εχουμε τον dumenuke που στην αρχή ψήφιζε με ξενέρωτο τρόπο το οποίο πιθανότητα το έκανε για να κόψει αντιδράσεις,δεν μου φαίνεται ακόμα περίεργο.
4-η διαμάχη μεταξύ dumenuke και ικαριωνα είμαι Παααααααρα πολύ ύποπτη though. Δεν ξέρω στα προηγούμενα παιχνίδια αν έχουν κάνει διαμάχες αλλά εμένα το πρώτο πράγμα που μου ήρθε είναι ότι μπορεί να είναι στην ίδια ομάδα και η διαμάχη να είναι καμουφλάζ (π. Χ πόσες φορές ο κρυφός έχει κατηγορήσει τον φανερό για να είναι "καλυμμενος"), δεν το λέω με σιγουριά αλλά είναι μια υπόθεση
5-o fast είναι ύποπτος επίσης. Δεν με πείραξε η 1η ψήφος του αλλά πιο πολύ όταν ψήφισε τον dumenuke... Τον ψήφισες είπες επειδή πήγε να σε φάει?? Μεεχ... Συν το ότι ο dumenuke είχε τις περισσότερες ψήφους πριν ψηφίσεις οπότε να υποψιαστώ πήγες με το κύμα??
6-εμμμ γτ ο deutsch lover με ψήφισε ακριβώς Ο_ο??
7-προφανως Είδα και των άλλων ονομάτων τα μηνύματα αλλά έγραψα προς το παρόν αυτά που με έκαναν περισσότερο εντύπωση
(Επειδή είμαι καινούργιος btw πως εμφανίζουμε ένα μήνυμα ενός παιχτη με από κάτω την απάντηση μας όπως κάνει ο tsarachaf π. Χ??)
η διαμαχη μεταξυ των δυο (ικ κ ντιουμ) ειναι γνωστη πλεον και καθολου υποπτη... περι φαστ καπως ετσι συνηθιζεται εαν δεν εχεις παιξει ξανα, ή εαν ετσι σου εχουν υποδειξει να παιξεις...
[...]
Aκόμα και αν η Emilouko είναι η πόρνη θα προτιμούσα να επικεντρωθώ στο να βρω (να προσπαθήσω τουλάχιστον να βρω) την μαφία
Δεν έχω πολυκαταλάβει τι συνέβει μεταξύ Ikariona,Fast και Dume αλλά πιστεύω ότι έχει ζουμί.Δεν είμαι σίγουρος αν θα ψηφίσω κάποιον από αυτούς τελικά,αλλά για να μη φάω απουσία ψηφίζω την Deutsch...Lover εκ του ασφαλούς κυρίως γιατί είναι ένα άτομο που δύσκολα θα βγει mvp σε αυτόν το γύρο τουλάχιστον.
Ίσως αλλάξω την ψήφο μου μετά που διαβάζω αναλυτικότερα τα post σας
προς το παρον μας αφορα να βρουμε μαφια οχι πορνες και χαζομαρες, πατε και μπερδευετε τσαμπα τον κοσμο. και που ξερεις εσυ οτι δυσκολα θα βγει; ποτε δεν ξερεις τι γινεται εδω μεσα...
[...]

Άρα είναι τόσο εύκολο το παιχνίδι που δύο απ' τους παίκτες που έχουν ψηφιστεί την πρώτη μέρα (εγώ κι ο Fast) είμαστε μαφιόζοι. Ε εντάξει, θα το λύσετε εύκολα τότε αν βρήκατε τους δύο από τώρα. Ή και τους τρεις (αν προσθέσουμε τον emmanouil). Τι νόημα έχει τυμβωρυχία σε παίκτη που θα φύγει πρώτο γύρο και ειδικότερα σε παίκτη που έχει πέσει μπετό πάνω του. Ο λόγος που σε ψηφίζω είναι ακριβώς αυτός. Ότι πιστεύω ότι βολεύτηκε κόσμος στο δίπολό μας και θέλουν να βγάλουν έναν από μας ξέροντας πως είμαστε κι οι δυο αθώοι, ώστε μετά ίσως μέσω τυμβωρυχίας να φανεί η αθωότητα του ενός και να πάνε όλοι στον άλλο. Με έναν σμπάρο, δύο αθώοι μείον στο παιχνίδι. Κατ' αντίστοιχο τρόπο με αυτά που λες, αν πέσει η τυμβωρυχία πάνω μου, θα πέσουν μετά όλοι σε σένα. Αν είσαι κακός ρόλος που έκανες τέτοιο παιχνίδι, οκ θα μας βγει σε καλό. Αν είσαι αθώος όμως τσάμπα θα σε βγάλουν. Εγώ προσωπικά σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο δεν θα ήθελα να πέσουν μετά πάνω σου.
αιντε, αρχισαμε με τις τυμβωρυχιες απο τωρα ελα χριστε κ παναγια..
παντως κι αυτο που εγινε τωρα με φαστ στην ψηφοφορια πολυ υποπτο αλλα θα το σχολιασω προς το τελος...
Πρέπει να αναλογιστείτε λίγο το εξής σενάριο: Εγώ ψηφίζω χωρίς αιτιολόγηση επειδή δεν ξέρω καλύτερα και η κίνηση φαίνεται ύποπτη. Αμέσως μετά, μου τη πέφτουν κάμποσοι. Σε περίπτωση που δε σας δουλεύω, δηλαδή δεν έχω κάνει το πιο μάπα play ever, είμαι τραγικά εύκολο target για τους μαφιόζους και σίγουρα ένας ή περισσότεροι απ' αυτούς έσπευσαν μονομιάς να με ψηφίσουν. Ο dumenuke ήταν ο πιο αντιδραστικός και κατ' εμέ ύποπτος να είανι μαφιόζος(σε αντίθεση ας πούμε, ο Ικαρίωνας και κάποιοι άλλοι δεν αντέδρασαν έτσι).
ελα τωρα σου λενε να κανεις μαπα πλευ και μας ριχνεις σταχτες στα ματια και μαλακιες
[...]

Εφιστω τη Προσοχή σε ολους σας ο ντουμνουκ ειναι μαφιοζος.

Προς χιμελα: ειναι η μονη πιθανη πορνη για μενα.
Α επισης ο ντουμνουκ το εθεσε αυτο ως κατηγοριες απο δω και απο κει ενω ειναι μια ορθη προταση. 2 ατομα εχω κατηγορήσει αλλα κλασικα αλλάζει τα λογια μου.
προσπερνω τα οσα ειπες γιατι οκ ναι ειχαν ζουμακι αλλα αυτα τα δυο ειναι αξεπεραστα.
ντιουμ μαφιοζος γιατι; λογω της συμπεριφορας του;
χιμελα πορνη γιατι; ποιες ειναι οι αποδειξεις σου; μη μιλαμε στον αερα ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ.
Επειδή με όλη αυτή την ιστορία με Fast, Dume, Emmanouil, Johhny κλπ έχω μπερδευτεί τα μάλα, θα ψηφίσω NefeliGraf γιατί θεωρώ οτι απέφυγε αριστοτεχνικά να γράψει πολλές ώρες αποδίδοντάς το σε αναποφασιστικότητα και κάνοντας ένα ποστ για τα μάτια του κόσμου αποφεύγοντας παράλληλα να ψηφίσει. Θέλω παίκτες δυναμικούς που έχουν την όρεξη και προφανώς το χρόνο να ασχοληθούν και η Νεφέλη δε μου δείχνει οτι έχει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Με πειράζει τρομερά η απουσία της Eileen αλλά θέλω να της δώσω την ευκαιρία να έρθει και να πει τη γνώμη της οπότε δεν την ψηφίζω ακόμα. Κάποιοι που μίλησαν και δεν ψήφισαν ενώ πλησιάζει η ώρα της ψηφοφορίας μού φαίνονται ύποπτοι.
μαλιστα... ας πουμε η νεφελη ηταν πιο υποπτη απο ντιουμ;

Still,aκόμα και με αυτη τη θεωρία, ο μαφιόζος θα χρειαστει να δρασει στο εξτρα πενταλεπτο της παρατασης της ψηφοφοριας και θα παρουμε πληροφοριες αν και το θεωρω αχρειαστα ριψοκινδυνο για τη μαφια.
Αν εχουμε 2 παικτες που ισοψηφουν στη ψηφοφορια και φύγει ο ενας μετα απο ψηφο ενος τριτου παικτη(υποτιθεμενου μαφιοζου) εγω προσωπικά θα στρεφομουν περισσοτερο σε αυτον που καθορισε την ψηφοφορια και λειτουργησε ενεργητικα και οχι σε εκεινον που την γλιτωσε. Οπότε ακομα και ετσι κατι εχουν να κερδισουν οι πολιτες απο αυτο σε αντιθεση με το αν βγει mvp ο Fast με 10 ψηφους ξερω γω.
αρα δε στραφομαστε στη φαστ; και σε ποιον θα στραφουμε ματακια μου;
Btw επειδή είναι πρώτη μέρα και δεν πολύ συμπαθώ το random "lynching" θα ψηφίσω Claire rendfield που δεν κινδυνεύει στην ψηφοφορία. (είναι ακόμα η 1η ψηφοφορία οπότε τους υπόπτους που έχω στο μάτι δεν θα τους ψηφίσω γτ τπτ δεν είναι σίγουρο ακόμα )
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δε συμπαθεις το ρανδομ και ψηφιζεις αυτον που δεν κινδυνευει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αυτος ειναι ο ορισμος του ρανδομ
Αφού σχολίασα κάποια πράγματα που δημοσιεύθηκαν, ας πω τώρα και κάποιες παρατηρήσεις:

[...]
Β) Έχοντας ως δεδομένο το παραπάνω καθίστανται πολύ ύποπτοι όσοι προσπάθησαν να εμμείνουν σ' αυτό το δίπολο ή τρίπολο, επειδή ως μαφιόζοι θα μπορούσαν να ξέρουν την αθωότητα των ατόμων που το αποτελούν και έτσι να θέλουν να φύγουν τσάμπα ένα σωρό αθώοι καθώς μόλις φανεί η αθωότητα του ενός, θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι οι άλλοι που είχαν κόντρα μαζί του είναι ένοχοι. Πολύ βολικό σενάριο και δεν σκοπεύω να το τροφοδοτήσω. Συνεπώς μεγάλο ερωτηματικό για κακό ρόλο στον Dimitri S. Θέλησε να διατηρηθεί το δίπολο και να πάμε σε ισοψηφία με τον Dume (για να βγάλει συμπεράσματα).
δε θα ταν κακο να υπαρχει μια ισοψηφια γενικως...
Δ) Ξαναδιάβαζα κάποια κείμενα και παρατήρησα το εξής
(παρατηρήστε το κι εσείς): στο πρώτο του post (μετά τους χαιρετισμούς), ο tsarachaf επανέλαβε πολλές φορές ότι την πρώτη μέρα είναι αδύνατο ή είθισται να μην δίνεται σήμα από κανέναν. Για ποιο λόγο να αναφερθεί σε κάτι τέτοιο και μάλιστα τόσο έντονα; Αναφέρεται επανειλημμένα σ' αυτό και στο ότι αποκλείεται να δόθηκε σήμα. Θα μπορούσε ίσως κάτι που ειπώθηκε καταλάθος από κάποιον την πρώτη μέρα, ανάμεσα στις ευχές, να ειπώθηκε προς ένα άτομο που θα μπορούσε να το εκλάβει ως σημάδι, δηλαδή να ειπώθηκε στον ΔΑ. Ο Tsarachaf ως μαφιόζος, σύμφωνα με αυτό το σενάριο, που γνωρίζει τον ΔΑ, μπορεί να είδε το συγκεκριμένο ή και κάποια πιθανή αντίδραση από τον ΔΑ και έτσι να φοβήθηκε μην ο τελευταίος εκλάβει ως μαφιόζο λάθος άτομο, οπότε ίσως γι' αυτό να μπήκε στον κόπο να σχολιάσει κάτι τέτοιο, δίνοντας με τη σειρά του σήμα στον ΔΑ να μη δώσει σημασία στην πρώτη μέρα. Συγκεκριμένα παραθέτω τα εξής που είπε, όλα σε ένα post αναφερόμενος στον comfortably:

''Επίσης πιάνεσαι από το πρώτο ποστ κάποιου στο παιχνίδι, που πάντα μα πάντα είναι καθαρά για χαβαλέ''
''Σε οποιοδήποτε Παλέρμο, κανένας δεν έχει κάνει σήμα στο πρώτο του ποστ στο παιχνίδι γιατί πολύ απλά κανένας δεν δίνει σημασία στα πρώτα ποστ που κάνουν οι παίκτες στο παιχνίδι''.
''Και στο λέω έχοντας παίξει μαφία αρκετές φορές, ούτε εγώ, ούτε όσοι παίκτες ξέρω που έχουν κάνει μαφία θα ασχολιόντουσαν με ποστ τέτοιου στυλ''.
''Θέλω να πω να μην το παρακάνουμε με αυτά, γιατί είπαμε πρώτος γύρος''.

Πολλές αναφορές και επαναλείψεις γύρω απ' αυτό. Δεν έχει κατηγορηθεί κι από κανέναν ο συγκεκριμένος και αυτό είναι αρκετά βολικό για τους μαφιόζους. Κάτι τελευταίο για τον tsarachaf. Δεν θα πέσω πάνω του σ' αυτόν τον γύρο αλλά το γεγονός ότι δεν θέλει να ασχοληθεί ούτε με μένα ούτε με τον Dume θέλοντας να μας κρατήσει στο παιχνίδι, θα μπορούσε να σημαίνει ότι ως κακός ρόλος γνωρίζει την αθωότητα και των δυο μας και θέλει κατά κάποιον τρόπο να μας πάρει με το μέρος του (δεν μ' άρεσε κι η ψήφος στον Fast ομολογώ). Θα μπορούσε βέβαια απλώς να θέλει να κρατήσει στο παιχνίδι δυο παίκτες που συμμετέχουν, όπως λέει. Απλώς ας σκεφτόμαστε κάθε ενδεχόμενο.
Δε διαφωνω σε αυτο που λες και φαινεται αρκετα λογικο.. απο την αλλη ειναι κατι που συχνα συμβαινει αλλα οχι με επαναληψεις. κι εμενα οι επαναληψεις καπως με εντυπωσιασαν. τσαφ εχεις να μας πεις 2 λογακια;
Στους πιθανούς αθώους μου προς το παρόν είναι οι εξής: Dumenuke (μπορεί να είναι μαφιόζος αλλά πολύ μπετό έπεσε πάνω του), Fast (μπορεί να είναι μαφιόζος αλλά πολύ μπετό έπεσε πάνω του, η βιαστική ψήφος στον Dume ίσως να δείχνει παίκτη με σημαντικό ρόλο για το παιχνίδι), Claire (φαίνεται να το ψάχνει), Deutsch Lover (φαίνεται να το ψάχνει), Karadakov (λέει σωστά πράγματα και βαδίζει με σοβαρότητα), Comfortably (πολύ τρελό το σενάριο για τον Robin για να το έγραψε μαφιόζος). Θεωρώ ότι ψάχνουν κι ότι κινούνται με βάση τη λογική. Ελπίζω να μην με κατηγορήσει κανείς αν σ' αυτούς υπάρχει μαφιόζος. Είπα πως είναι πιθανώς αθώοι. Προς το παρόν θα πορευτώ μαζί τους γιατί άλλοι μου φαίνονται πολύ πιο ένοχοι. Δεν έχω ιδέα τι παίζει με Tάσο, PolGr, Wild Boy, methexys, aggelogianno, emilouko, Μελανία, Guest 278211 και soukouu αλλά ούτε με αυτούς θα ασχοληθώ προς το παρόν.
δηλαδη ο φαστ δεν ηταν καθολου υποπτος και δεν ειναι πλεον καν;

Καταρχας να πω οτι διαβαζα το θεμα απο τις 7 και αρχισα να απαντω στα μηνυματα στις 7:40 οποτε δεν ειχα χρονο να ψηφισω. ηθελα να γινει ισοψηφια αλλα αλλαξαν οι ψηφοι και προτιμησα ετσι να παρω την απουσιουλα μου και να το βουλωσω. Αν θελει να πολυσυζητηθει πειτε οτι γουσταρετε αλανια μου εγω δε μασαω και ουτε θα ασχοληθω ιδιαιτερα.
Φαστ ειλικρινα η κινηση σου ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ υποπτη. Απειρος παικτης ε; και δινουμε διπλ ψηφο 2 λεπτα πριν τη ληξη; Οχι και τοσο απειρη κινηση, κατ εμε πολυ καλα μελετημενη... Ικαριωνα αλλαξαμε βλεπω σε νεφελη ε; δε σου φανηκε καθολου υποπτη η κινηση του φαστ.. μαλιστα.
Φαστ κατι πιο καλο για τελευταια λογια δεν ειχες ε; και συνεχιζουμε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top