Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Emmanouilmyrgia

Νεοφερμένος

Ο Emmanouilmyrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Μην αλλαζετε τα λογακια σας. Ειπατε σας ψήφισα Επειδή δε μιλατε. Στο προτελευταιο σας ποστ. Σας παρακαλω να ειστε λιγο σοβαρος και να μη μας περνατε για ηλιθιους.
Ξαναδιαβαστε το προτελευταιο σας ποστ. Ειπατε ο εμμανουηλ σας ψηφιζει γιατι δεν πολυμιλατε που ειναι δικο σας συμπερασμα.
Ειπα οτι σας ψηφιζω γιατι ψηφισατε τον ικαριωνα που επειδη συμμετεχει δεν θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον για την πρωτη μερα υποψηφιος.
Εσεις βγάλατε αυθαιρετο συμπερασμα οτι επειδη πηρατε τη ψηφο μου και Επειδή ειπα οτι προτεραιοτητα μας θα επρεπε να ειναι μουγκα ατομα πατε να ριξετε σταχτη στα ματια αλλαζοντας τα λογια μου
Μαθαιτε να διαβαζετε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά, γύρισα και βλέπω χαμούλη.

Για να δούμε.

Εγώ πάλι σε όσα παιχνίδια παρακολούθησα μέχρι τώρα κατάλαβα ότι οι σιωπηλοί παίκτες πρέπει να φεύγουν πρώτοι είτε επειδή δεν βοηθούν καθόλου και δεν παρακολουθούν το παιχνίδι, οπότε ψηφίζουν ό,τι να 'ναι, είτε επειδή υπάρχουν κακοί που κρύβονται. Σου υπενθυμίζω ότι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια είχαν πεταχτεί κάποια άτομα σαν εσένα στην πρώτη μέρα και είπαν ότι δεν θέλουν ακόμη να ψηφίσουν αυτούς που δεν έχουν εμφανιστεί. Το αποτέλεσμα ήταν ότι τη μια η Mάιρα, την άλλη η Nefeli ή η Bilire πέρασαν απαρατήρητες μέχρι που ήταν αργά και τα παιχνίδια χάθηκαν. Ας φύγουν οι σιωπηλοί παίκτες πρώτα και μετά θα βρούμε την άκρη με αυτούς που μιλούν. Όποιος μιλάει εκτίθεται και σε κάποια στιγμή θα το κάνει το λάθος.

Συμφωνώ απολύτως με αυτό.

Επίσης επιτέλους έχουμε παραθέσεις στα σεντόνια.
Thank god.

Για μενα οι αιτιολογίες περί avatar-Marvel περισσότερο ενοχοποιούν εκείνον που τις λεει. Καταλαβαινω πως καπως πρεπει να ξεκινησει το παιχνιδι αλλά οκ....
Εγώ θα το αποδώσω σε ενθουσιασμό για το παιχνίδι. Δεν μπορώ να φανταστώ πληροφοριοδότη ή ΑΜ που να βγαίνει τόσο απροκάλυπτα. Τι στο καλό τοσα παιχνίδια τίποτα δεν μαθαμε σαν παίκτες;

Μου αρεσε το στυλ του ποστ της Himela,καθως συμπυκνωνει το τι εχει γνει μεχρι εκεινο το σημειο αλλά το οτι ειναι πολυ ελκυστικο και ευκολο στο διαβασμα μπορεί να οδηγήσει καποιους παικτες στο να μην διαβασουν με προσοχή τα υπόλοιπα ποστ.Σε περίπτωση που έχει κακό ρόλο,είναι ενας καλός τρόπος για παραπλάνηση,αν όχι τώρα που ειναι ακόμα νωρις, σιγουρα αργοτερα που θα υπαρχουν πολλα ποστ.Προς το παρον διαβάζουμε...
Όποιος το κάνει αυτό, είναι άξιος της μοίρας του.

Το γεγονός ότι πολλοί της μαφιας συχνά παραμένουν σιωπηλοί όπως προαναφέρθηκε, μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί και τώρα για αποπροσανατολισμό. Σε καμία περίπτωση δεν το αποκλείω, απλά ενδέχεται κάποιοι να πατησουν σε αυτό για να αποστοχοποιηθουν οι ίδιοι. Anyway,το να παραμένει κάποιος σιωπηλός είναι σε κάθε περίπτωση κακό και δε βοηθάει το παιχνίδι. Βέβαια, οκ, πρώτη μέρα είναι μάλλον θα έχουμε εξελίξεις αργότερα. Πάντως, εσείς που παίζετε πρώτη φορά μη φοβάστε να γράφετε, αν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.

Απο την στιγμή που όλοι αναφέρουν ότι δεν θέλουν τους παίκτες που δεν μιλάνε δεν θα κάτσει η μαφία να μην μιλάει και να μαζέψει ψήφους. Η μαφία θα μιλάει, ακόμα και αν μιλώντας δεν λέει κάτι.

Τώρα θα μου πεις εσύ τοτε γτ είπες θα ψηφίσεις κάποιον που δεν μιλάει. Γτ δεν θέλω να κανω λάθος εκτίμηση απο ένα παιχνίδι ούτε 24 ωρών και βγάλω κάποιον που μπορεί να βοηθήσει αργότερα. Οπότε οι σιωπηλοί προέχουν σε αυτήν την φάση για εμένα.

Αλλά σίγουρα δε θα θέλουν να είναι στο στόχαστρο ή να μπλεχτούν παρα πολύ σε κάποια λογομαχία με κινδυνο να αποχωρήσουν. Το ίδιο βεβαια ισχυει και για τους δυνατους ρολους των πολιτων.
Με την πρώτη πρόταση συμφωνώ. Με την δεύτερη διαφωνώ.

Για να θυμόμαστε τις παλιές καλές εποχές, ψήφος στον Ikarionas, γιατί ξέρει να ταράζει τα νερά, είτε είναι μαφία, είτε πολίτης.
Γεια σου βρε Ευθύμη, ελπίζω να είναι το στυλ της πρώτης μέρας, μην μας συνεχίσεις έτσι.

Οπότε σε αυτό το σημείο μπορούμε να συνοψίσουμε οτι αυτοί που δε μιλάνε είναι:
1. Μαφιόζοι που κρύβονται στη σιωπή.
2. Πολίτες που έχουν καλό ρόλο και φοβούνται να μην πουν κάτι λάθος.
3. Απλοί πολίτες που έχουν ξενερώσει με το ρόλο τους.
4. Παίκτες που βαριούνται να συμμετέχουν.
5. Παίκτες που δεν είχαν ακόμη το χρόνο να συμμετέχουν.
(1) Δεν νομίζω πως θα το έκανε αυτό η μαφία το εξήγησα παραπάνω.
(2) Αυτό θα ήταν βλακεία εκ μέρους τους, εκτος και αν είναι καινούργιοι παίκτες χωρις πολύ εμπειρία.
(3) Σωστό.
(4) Σωστό.
(5) Σωστό.

Νομίζω συνοψίσαμε όλους τους παίκτες. Μάλλον ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε παρακάτω και να δούμε τι λένε κι αυτοί που μιλάνε!
Σωστό αλλά μην ξεχνάμε ότι συμπεράσματα πριν την πρώτη ψηφοφορία ή ακόμα και δολοφονία δύσκολα βγάζει κάποιος, που να είναι και σωστά βέβαια, γτ πολλα μπορείς να θεωρήσεις ότι ισχύουν.

Εχμμ..η Emilouko δεν έχει να πει κάτι για το αναθεματισμένο avatar?

@Tsarachaf ισχύει ότι ψάχνομαι λίγο, περιμένω όμως να γράψει δω τι θα πει και ο Johnny15 .
Γτ να πει; Είναι χαζό. :P
Πάμε παρακάτω, αν κρύβεται κάτι απο πίσω θα μας το δείξει και πιο με το παιξιμό της και θα είναι κατι πιο χειροπιαστώ.

Ψηφίζω Guest 278211
:ropalo:
Θα γίνω Ικαρίωνας αλλα έστω δυο σειρές να μας χαρίσεις θα μπορούσες;

Όσο για το τι ισχύει: Ο χρόνος θα δείξει.
Αυτές οι φλου δηλώσεις πόσο ωραίες είναι.

Απλά το θέμα είναι ότι τόσο μεγάλα ποστ όπως του Ικαριονα μερικές φορές μπορούν να κουρασουν. Και συνήθως στο Παλέρμο που παίζουμε εμεις εδώ τουλάχιστον, οι περισσότεροι που γράφουν τέτοια σεντόνια ανήκουν στη μαφία και προσπαθούν να κινησουν τις υποψίες προς πολίτες. Οι πληροφορίες θα πρέπει να φιλτράρονται, γιατί αν πετάς 200 διαφορετικά πράγματα σε ένα ποστ, ακόμα και αν είσαι όντως πολίτης, μπορεί κατά λάθος να δημιουργήσεις κύμα ψηφοφορίας εναντίον ενός άλλου πολίτη από κάτι ασήμαντο και τελικά να φύγει κάποιος αθώος. Χωρίς να εννοώ ότι αναφερομαι στην διαφωνία που είχε με τον DumeNuke και ότι ο Dume είναι αθωος. Και εμενα μου φαίνεται περίεργη η στάση του Dume αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα.

Εμμ...
Απο πότε γράφει σεντόνια μόνο η μαφία; Ή κάτι δεν κατάλαβα καλά.

Για μένα ο Dume για την ώρα είναι απλά το τρολλ του παιχνιδιού, ελπίζω να αλλάξει στους επόμενους γύρους. Γτ αν παραμείνει έτσι, τότε θα θυμηθούμε εποχές Μάιρας.

Εγώ αυτό που αδυνατώ να καταλάβω είναι πώς από μια αρχική ψήφο που έριξα στον Ikariona, με τον οποίο έχουμε αμοιβαία αισθήματα "συμπάθειας", έδωσα αφορμή στην Himela να με κάνει το πρώτο άτομο που παίρνει δεύτερη ψήφο. Και στη συνέχεια έρχεται ο Emmanouilmyrgia, με την πρόφαση ότι δεν μιλάω και με ανεβάζει στις 3 ψήφους.

Να είμαστε ειλικρινείς, την Himela δεν την αδικώ, μάλλον προσπαθεί να πιέσει καταστάσεις για να συγκεντρώσει πληροφορίες. Ο δε Emmanouilmyrgia, όμως, ενοχλείται που δεν πολυγράφω (4 μηνύματα εκτεταμένη έκτασης σε λιγότερο από 1 ώρα), ρίχνει την ψήφο του, χωρίς περαιτέρω αιτιολόγηση και κατοπίν ζητά και από τον Ikariona να την αλλάξει σε εμένα.

Θεωρητικό σενάριο 1:
Ο Emmanouilmyrgia είναι πολίτης (και ίσως συγκάτοικος του Ikarionas) που τον ενοχλεί (αυτόν ή τον συγκάτοικό του) η φάτσα μου και θέλει να με πετάξει. Απολύτως δεκτό.

Θεωρητικό σενάριο 2:
Πέτυχα τον Ikarionas ως μαφιόζο (τυχαίο, μπορεί ναι, μπορεί όχι) και κινητοποιήθηκε η μαφία. Το σενάριο αυτό ενισχύεται από την ανοιχτή παράκληση του Emmanouilmyrgia στον Ikarionas να αλλάξει την ψήφο του. Τι ακριβώς γίνεται: 1ον ο Emmanouilmyrgia δημιουργεί διαφορά μιας ψήφου από εμένα προς τον Ikarionas. 2ον Αν τα πράγματα στενέψουν στην πορεία, καθώς θα ψηφίζουν και οι υπόλοιποι και αρχίσει να μαζεύει ψήφους ο Ikarionas έχει το διπλό κίνητρο α) να σώσει τον εαυτό του, β) έγινε από άλλον "συμπολίτη του" (ή συμαφιόζο μάλλον) οπότε παρασύρθηκε και πήγε με το ρεύμα.
Για την ώρα θεωρώ αμφότερους ως μαφιόζους. Η Himela έχει περισσότερη εμπειρία στο παιχνίδι από εμένα και δεν θα υποκριθώ ότι μπορώ να την διαβάσω ακόμα.
Εντύπωση μου κάνει επίσης ότι υπάρχουν παλιοί παίκτες, όπως Eileen, JKaradakov,, Emilouko κτλπ που δεν έχουν ψηφίσει ακόμη. Θέλω να ασχοληθώ σε μετέπειτα φάση με αυτούς που ψήφισαν και εξαφανίστηκαν, αφενώς γιατί είναι ύποπτο, αφεταίρου γιατί δείχνω να μαζεύω "υποστηρικτές" επειδή παίζω περίεργα, όταν κάθομαι και γράφω αρκετά πράγματα. Και τους συγκεκριμένους τους αφήνουμε στο ντούκου.

Δεν θα πω τα κλασικά, πετάξτε με έξω, να δω πώς θα την παλέψετε δίχως εμένα κτλπ. Αυτά τα αφήνω για τους αυτονομαζόμενους πολίτες. Εγώ θα υποστηρίξω την αθωότητά μου και θα μείνω εκεί. Με τεχνικές κλαψίματος μένουν συγκεκριμένοι ρόλοι μέσα, παίζοντας το θιγμένοι, λες και μας κάνουν χάρη αν φύγουν. ;)

Ωραία, επιτέλους ένα συγκροτημένο ποστ και απο εσένα.
Όσο γτ δεν έχω ψηφίσει ακόμα είναι γτ το πρωί ήμουν στην πρακτική, γύρισα ξεκουράστηκα, είδα GOT και τώρα είπα να μπω να δω τι γίνεται, και δεν είναι και λιγα παναθεμά τα.

Παιζω πρωτη φορα παιδια θελω να καταλαβω πως παει και ψηφισα τη σπυριδουλα για κωμικους λογους.

Τώρα που κατάλαβα λίγο πως πάει αλλάζω την ψήφο μου σε: DumeNuke επειδή έπεσε να με φάει αμέσως και άλλαζει αρκετά τη συμπεριφορά του από σελίδα σε σελίδα.

Μεχρι εδώ ο Ευθύνης 3 ψήφους, εσύ 2 ψήφους. Με την αλλαγή σου πάει στις 4, μην το παραλλήπουμε και αυτό.

Προς το παρόν δεν έχουν ψηφίσει άτομα και αρκετή εμπειρία στο παλέρμο οπότε περιμένουμε από αυτούς που "μυρίζονται" πιο εύκολα να καθοδηγήσουν λίγο το παιχνίδι, ελπίζοντας ότι δεν είναι οι δολοφόνοι. Με βάση δηλαδή τη λογική ότι προς το παρόν δεν έχω ιδέα τι παίζει και περιμένουμε να περάσουν κάποιες μέρες μέχρι να βγάλουμε άκρη

Αν χρειαστεί να περάσουν μέρες για να βγάλουμε ακρη, ζήτω που καήκαμε...

Λοιπόν για να συνοψίσω τι έχω καταλάβει.
Μια κοντρα Comfy με Emilouko για το αβαταρ. Meh...
Η γνωστή/άγνωστη κόντρα Ικαρίωνα με Ευθύμη λόγο αντιπάθειας. Meh...
Και ένα κυμματάκι εναντίον Fast λόγω της άκυρης πρώτης ψήφου και συμπεριφοράς. Meh...

Δεν πιστεύω ότι κάπου μέσα σε αυτά υπάρχει κάτι το ουσιαστικό για την ώρα. Οπότε όπως είπα θα ψηφίσω κάποιον που δεν έχει μιλήσει. Οπότε ψήφο σε Τάσος97. Άντε ρε μπαγάσα, είπες ότι έχεις δουλειές αλλα ούτε ένα καλημέρα; Έλα να σε δουμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Για να μαθαίνουν οι καινούργιοι και να θυμούνται οι παλιοί:
Μπορείτε να γράφετε και να ψηφίζετε μέχρι και τις 19:59.
Στις 20:00 το θέμα θα κλειδωθεί για καταμέτρηση. Ποστ που θα γίνουν στις 20:00 θα διαγράφονται.
Το θέμα θα ανοίξει ξανά στις 20:05.
Από 20:05 έως και 20:09 μπορείτε μόνο:
  • να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς αιτιολόγηση, δηλαδή με μια φράση του τύπου "αλλάζω την ψήφο μου σε Χ"
  • να παίξετε την κάρτα Ακύρωσης ψήφου
οτιδήποτε άλλο εκείνο το διάστημα απαγορεύεται και θα διαγράφεται.
Το θέμα κλειδώνει ξανά στις 20:10 κι ανακοινώνεται το τελικό αποτέλεσμα. Ποστ που θα γίνουν στις 20:10 θα διαγράφονται.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 24/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield --> Nefeli Graf
  3. ComfortablySmug
  4. Deutsch... Lover --> aggelogiannos
  5. Dimitris S --> methexys
  6. DumeNuke --> Ikarionas
  7. Eileen
  8. Emilouko
  9. Emmanouilmyrgia --> DumeNuke
  10. Fast --> DumeNuke
  11. Himela --> DumeNuke
  12. Ikarionas --> Eileen
  13. JKaradakov --> Τάσος97
  14. Johnny15 --> PolGR1509
  15. ~Melania~ --> Emilouko
  16. methexys --> Fast
  17. Nefeli Graf
  18. PolGR1509 --> Johnny15
  19. Soukouu --> Fast
  20. Guest 278211
  21. tsarachaf --> Fast
  22. Wild_Boy --> Jkaradakov
  23. Ερις --> Ikarionas
  24. Σπυρακος (^^) --> Fast
  25. Τάσος97

Ψήφοι
4 Fast
3 DumeNuke
2 Ikarionas
1 aggelogiannos
1 Eileen
1 Emilouko
1 Jkaradakov
1 Johnny15
1 methexys
1 Nefeli Graf
1 PolGR1509
1 Τάσος97


Η Χώρα των Φαντασμάτων
---

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Μην αλλαζετε τα λογακια σας. Ειπατε σας ψήφισα Επειδή δε μιλατε. Στο προτελευταιο σας ποστ. Σας παρακαλω να ειστε λιγο σοβαρος και να μη μας περνατε για ηλιθιους.
Ξαναδιαβαστε το προτελευταιο σας ποστ. Ειπατε ο εμμανουηλ σας ψηφιζει γιατι δεν πολυμιλατε που ειναι δικο σας συμπερασμα.
Ειπα οτι σας ψηφιζω γιατι ψηφισατε τον ικαριωνα που επειδη συμμετεχει δεν θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον για την πρωτη μερα υποψηφιος.
Εσεις βγάλατε αυθαιρετο συμπερασμα οτι επειδη πηρατε τη ψηφο μου και Επειδή ειπα οτι προτεραιοτητα μας θα επρεπε να ειναι μουγκα ατομα πατε να ριξετε σταχτη στα ματια αλλαζοντας τα λογια μου
Μαθαιτε να διαβαζετε.

Το μόνο που λέτε αγαπητέ και πλην εξαιρετέε συμπολίτη είναι οτι ψεύδομαι, χωρίς να κάνετε καμία παράθεση ή να τεκμηριώνετε τα λεγόμενα σας. Το μόνο που χρησιμοποιείται είναι επίκληση στο συναίσθημα και πληθυντικό ειρωνίας, για να γίνουν "σεβαστές" οι θέσεις σας. Αρχίζετε και υποπέπτετε στην κατηγορία του "γράφω πολλά και λέω λίγα". Θα σας τιμούσα με την ψήφο στήριξης στην ερχόμενη ψηφοφορία, αλλά επειδή ομολογώ εσείς και οι συνεργάτες σας κάνατε καλή δουλειά, εγώ και ο εαυτός μου βρισκόμαστε σε αρκετά δύσκολη θέση για να πετάμε τυχαίες ψήφους αριστερά και δεξία.


Εκτός των ορίων του παιχνιδιού, θα κάνω την ιδια παρατήρηση που με ανάγκασε ο φίλος Ikarionas να κάνω πέρσι, σε διαφορετική χρειά αυτή τη φορά:
Είναι η τελευταία φορά που δέχομαι προσβολή προς το πρόσωπό μου. Την επόμενη φορά που κάποιος θα ξεφύγει από τα όρια του παιχνιδιού και θα αρχίσει να προσβάλει άτομα και όχι χαρακτήρες, ΔΕΝ θα απευθυνθώ στην ΣΕ, όπως μου έχει ζητηθεί παλαιότερα να κάνω, αλλά θα φύγει κατευθειάν αναφορά στην ΟΔ.
Το να υποστηρίζεται ότι ειμαί κακός παίκτης, ως μέρος επιχειρηματολογίας είναι αποδεκτό και θεμιτό. Το να αφήνεται μόνο του ξεκρέμαστο όχι. Το να αμφισβητείται η διανοητική μου ικανότητα με φράσεις του τύπου "Μάθε να διαβάζεις" επίσης δεν είναι αποδεκτό. Στο παρελθόν μου έχει ζητηθεί από τη ΣΕ να κάνω ανοχή σε τέτοιου είδους μηνύματα, κάτι που έπραξα, απλώς έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αν δεν πέσει προειδοποίηση ή ποινή, κάποιοι δεν βάζουν μυαλό. Έχω κάνει ΣΕ και αντιλαμβάνομαι την περιπλοκότητα που θα δημιουργήσει στο παιχνίδι, για αυτό το ξεκαθαρίζω τώρα, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις στη συνέχεια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aggelogiannos

Νεοφερμένος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Καλησπέρα παίδες, συγγνώμη για την "απουσία" μου αλλά είμαι καλικρατεια και απογευματάκι που θα γυρίσω θα είμαι πιο ενεργός. Πραγματικά δεν περίμενα τόσα μηνύματα hoooly shit.... Διάβασα όσα περισσότερα μπορούσα. Λοιπόν!! :
1- η αιτιολόγηση με το αβαταρ μαρεσε αλλά το θεωρώ τραβηγμενο
2- βλέπω τον ικαριωνα ξεκίνησε δυναμικά και ξεκίνησε ψηφίζοντας τους ήσυχους παίχτες το οποίο μου φαίνεται Legit.
3-εχουμε τον dumenuke που στην αρχή ψήφιζε με ξενέρωτο τρόπο το οποίο πιθανότητα το έκανε για να κόψει αντιδράσεις,δεν μου φαίνεται ακόμα περίεργο.
4-η διαμάχη μεταξύ dumenuke και ικαριωνα είμαι Παααααααρα πολύ ύποπτη though. Δεν ξέρω στα προηγούμενα παιχνίδια αν έχουν κάνει διαμάχες αλλά εμένα το πρώτο πράγμα που μου ήρθε είναι ότι μπορεί να είναι στην ίδια ομάδα και η διαμάχη να είναι καμουφλάζ (π. Χ πόσες φορές ο κρυφός έχει κατηγορήσει τον φανερό για να είναι "καλυμμενος"), δεν το λέω με σιγουριά αλλά είναι μια υπόθεση
5-o fast είναι ύποπτος επίσης. Δεν με πείραξε η 1η ψήφος του αλλά πιο πολύ όταν ψήφισε τον dumenuke... Τον ψήφισες είπες επειδή πήγε να σε φάει?? Μεεχ... Συν το ότι ο dumenuke είχε τις περισσότερες ψήφους πριν ψηφίσεις οπότε να υποψιαστώ πήγες με το κύμα??
6-εμμμ γτ ο deutsch lover με ψήφισε ακριβώς Ο_ο??
7-προφανως Είδα και των άλλων ονομάτων τα μηνύματα αλλά έγραψα προς το παρόν αυτά που με έκαναν περισσότερο εντύπωση
(Επειδή είμαι καινούργιος btw πως εμφανίζουμε ένα μήνυμα ενός παιχτη με από κάτω την απάντηση μας όπως κάνει ο tsarachaf π. Χ??)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο (ή καλό απόγευμα)

Μόλις τώρα μπήκα και προσπαθώ να δω τι έγινε.Όπως είπα και σε εκείνο το ποστ κατά πάσα πιθανότητα ο ισχυρισμός εκείνος είναι άτοπος.Πάντως νομίζω ότι η εξήγηση που έδωσε ο PolGr για το ποστ μου νομίζω ότι ήταν αρκετά κοντά στο σκεπτικό μου.

Aκόμα και αν η Emilouko είναι η πόρνη θα προτιμούσα να επικεντρωθώ στο να βρω (να προσπαθήσω τουλάχιστον να βρω) την μαφία
Δεν έχω πολυκαταλάβει τι συνέβει μεταξύ Ikariona,Fast και Dume αλλά πιστεύω ότι έχει ζουμί.Δεν είμαι σίγουρος αν θα ψηφίσω κάποιον από αυτούς τελικά,αλλά για να μη φάω απουσία ψηφίζω την Deutsch...Lover εκ του ασφαλούς κυρίως γιατί είναι ένα άτομο που δύσκολα θα βγει mvp σε αυτόν το γύρο τουλάχιστον.

Ίσως αλλάξω την ψήφο μου μετά που διαβάζω αναλυτικότερα τα post σας
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,874 μηνύματα.
Εγώ δεν ξερω αν θα αλλάξω την ψήφο μου και σε ποιον. Οκ, έγραψε ο Johnny απλά δεν ειμαι σίγουρος. Ίσως και να του είπαν από τη Μαφία να ενεργήσει έτσι επειδή είναι καινούριος, ποιος ξέρει; Προς το παρόν την κρατάω. Αναφορικά με τους mainstream παίκτες, είναι πολυ δύσκολο για μένα να τους ψυχολογήσω (τουλάχιστον από τώρα) όποτε δε θα πάω να ρίξω καμία ψήφο τυχαία. Ίσως το γυρίσω στην Ειλιν αν δε γράψει αυτές τις ωρες που απέμειναν. Όλοι γνωρίζαμε ποτε ξεκινάει το παιχνίδι και δε θυμάμαι να είπε πουθενά ότι δε θα μπορεί να γράφει.

Και μένα μού κάνει εντύπωση η απουσία της Eileen. Θα ήθελα να τη δω να συμμετέχει ενεργά.

Παιζω πρωτη φορα παιδια θελω να καταλαβω πως παει και ψηφισα τη σπυριδουλα για κωμικους λογους.

Τώρα που κατάλαβα λίγο πως πάει αλλάζω την ψήφο μου σε: DumeNuke επειδή έπεσε να με φάει αμέσως και άλλαζει αρκετά τη συμπεριφορά του από σελίδα σε σελίδα.

Μια παραπάνω τεκμηρίωση; Εγώ δε βλέπω να αλλάζει τη συμπεριφορά του να σου πω την αλήθεια. Βλέπω οτι προσπαθεί απελπισμένα να κάνει σενάρια και να τα μοιραστεί μαζί μας για να βγάλουμε μια άκρη, κάτι που εσύ δεν κάνεις. Όσο νέος παίκτης και να είσαι έχεις σίγουρα κάποιες ιδέες. Αν μας τις πεις μπορεί να μας βοηθήσουν.

Προς το παρόν δεν έχουν ψηφίσει άτομα και αρκετή εμπειρία στο παλέρμο οπότε περιμένουμε από αυτούς που "μυρίζονται" πιο εύκολα να καθοδηγήσουν λίγο το παιχνίδι, ελπίζοντας ότι δεν είναι οι δολοφόνοι. Με βάση δηλαδή τη λογική ότι προς το παρόν δεν έχω ιδέα τι παίζει και περιμένουμε να περάσουν κάποιες μέρες μέχρι να βγάλουμε άκρη, θα ψηφίσω τον PolGR1509. Δεν είναι λόγω αντιποίνων, για πολίτη σε κόβω γιατί ψήφισες εντελώς τυφλά, απλά πρέπει να ψηφίσω κάποιον και αφού δεν έχω άλλα στοιχεία (πέρα του ότι ψήφισες εμένα) ψηφίζω εσένα που δεν έχεις ψήφους και δεν κινδυνεύεις να βγεις έτσι και αλλιώς. Από ότι καταλαβαίνω το καυτό game παίζεται μεταξυ φαστ, ιαρίωνα και ντουμνουκ αυτή τη στιγμή αλλά δεν ξέρω το playstyle σας και δεν σας καταλαβαίνω :hmm:

Κι αυτό είναι πολύ παιδιάστικο, να ψηφίζεις κάποιον που θεωρείς πολίτη. Τόσα πράγματα έχουν ειπωθεί, δεν μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα; Δε χρειάζεται να περιμένεις τους παλιούς να δώσουν γραμμή γιατί κάποιοι σίγουρα θα είναι και στη μαφία οπότε τι θα κάνεις, θα χορέψεις το χορό των μαφιόζων; Βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί, δε χρειάζεται μόνο εμπειρία, χρειάζεται και μυαλουδάκι και φαντασία.

Φιλε τζονι το ποστ σου απειρως περίεργο για μενα. Και καλα δινεις σημα σε καλυτερους παιχτες να σου δειξουν τον δρομο, αρα μηπως εισαι πορνη;

Δεν είναι απίθανο, μού αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Θέλω να δω κι άλλα από σένα.

Δεν διαθέτουμε τα ίδια ωράρια/υποχρεώσεις και ενέργεια για να είμαστε ξύπνιοι τέτοιες ώρες και να απαντάμε στο θέμα.
Είμαστε στον πρώτο γύρο. Είναι συνήθως δύσκολο να υπάρξουν σοβαρά επιχειρήματα για να ψηφίσεις κάποιον πόσο μάλλον να ειπωθεί και κάτι παραπάνω από απλές υποψίες και υποθέσεις. Εδώ στους τελευταίους γύρους και οι πολίτες σε προηγούμενα παιχνίδια συνεχίζουν να κάνουν τα ίδια λάθη βγάζοντας δικά τους μέλη.

Από τις ώρες που έγραφε χτες το βράδυ ο Ικαρίονας ως τώρα είναι 12 ώρες πάνω κάτω. Πιστεύω κάποιες από αυτές μπορείς να τις διαθέσεις στο παιχνίδι. Κι επίσης μεν είμαστε στον πρώτο γύρο αλλά έχουν γίνει πολλά πράγματα, συζητήσεις, κατηγορίες, επιχειρήματα έχουν δοθεί κλπ. Δεν είμαστε στο καλησπέρα σας πια.

Επειδή είναι καλοί παίκτες και γενικότερα έχουν μία καλή σχέση μεταξύ τους δεν σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο. Δεν θα κάνω σύγκριση με προηγούμενα Παλέρμο, αφού δεν ωφελεί ιδιαίτερα. Άλλοι έχουν υποχρεώσεις, άλλοι περισσότερο χρόνο να καθίσουν κάτω και να τα αναλύσουν. Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κανέναν. Είμαστε ακόμα στην πρώτη μέρα ουσιαστικά και 3-4 ώρες σχεδόν μακριά από την λήξη της ψηφοφορίας, που αν δεν το έχει κάνει μέχρι να παραθέσω την απάντηση (αργή γαρ) λογικά θα έχει απαντήσει ή θα απαντήσει, γιατί ο tsarachaf έχει σχολιάσει ήδη.

Και εσύ πού το ξέρεις οτι η Eileen θα μπει τώρα να απαντήσει; Έχεις τίποτα πληροφορίες εκ των έσω; :whistle:

Έλλειψη χρόνου και αναποφασιστικότητα μας λέει κάτι; Είναι πρώτος γύρος, εντάξει να πάει τυχαία η ψήφος, αλλά κάποιοι θέλουν να το σκεφτούν και να μην επηρεάζονται από τα λεγόμενα "κύματα".

Μπορείς όσο το σκέφτεσαι να γράψεις ένα ποστ που να λέει, είμαι εδώ και σκέφτομαι το τάδε και το τάδε πράγμα. Δεν είπαμε να μπεις να ψηφίσεις με τη μία. Να δώσεις το παρόν όμως και κάποιες σκέψεις που μπορεί να βοηθήσουν επιβάλλεται. Είτε λακωνικά είτε "ικαριονικά". :P

Λοιπόν, καλησπέρα σας.

Τον DumeNuke, όπως είπα, τον είχα ψηφίσει τυχαία για να σιγουρέψω ότι δε θα πάρω απουσία.
Τελικά όμως, βλεπω ότι εχει ερθει σε δύσκολη θεση αυτός, και για να "σωθεί", εχει πλέον ισοψηφίσει με τον Fast, που πήρε πολλές ψήφους γρήγορα.
Μέχρι στιγμής βεβαια, ο Dume είναι ξεκάθαρα πιο χρήσιμος, αφού τουλάχιστον γράφει πιο αναλυτικά και τεκμηριωμένα, ενω ο Fast με σχετική απειρία, πράγμα που βέβαια μπορεί να έχει διαφορες ερμηνειες.
Προς το παρόν θα αλλαξω σε κάποιον που δεν κινδυνεύει, τυχαία JKaradakov, αφενός γιατί δε θελω να καταδικασω τον Dume με την τυχαία μου ψηφο, κι αφετέρου για να δούμε πως θα κινηθουν τα πράγματα αν μεινει most voted για την ωρα ο Fast.

Κανένα άλλο σχόλιο; Ο σκοπός δεν είναι μόνο να ψηφίσετε, σκοπός είναι να βγάζουμε και άκρη. Τι άλλες σκέψεις έχετε;

Κι επειδή πολύ σας μάλωσα καμάρια:

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 24/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield --> Nefeli Graf
  3. ComfortablySmug --> Deutsch... Lover
  4. Deutsch... Lover --> aggelogiannos
  5. Dimitris S --> methexys
  6. DumeNuke --> Ikarionas
  7. Eileen
  8. Emilouko
  9. Emmanouilmyrgia --> DumeNuke
  10. Fast --> DumeNuke
  11. Himela --> DumeNuke
  12. Ikarionas --> Eileen
  13. JKaradakov --> Τάσος97
  14. Johnny15 --> PolGR1509
  15. ~Melania~ --> Emilouko
  16. methexys --> Fast
  17. Nefeli Graf
  18. PolGR1509 --> Johnny15
  19. Soukouu --> Fast
  20. Guest 278211
  21. tsarachaf --> Fast
  22. Wild_Boy --> Jkaradakov
  23. Ερις --> Ikarionas
  24. Σπυρακος (^^) --> Fast
  25. Τάσος97

Ψήφοι
4 Fast
3 DumeNuke
2 Ikarionas
1 aggelogiannos
1 Deutsch... Lover
1 Eileen
1 Emilouko
1 Jkaradakov
1 Johnny15
1 methexys
1 Nefeli Graf
1 PolGR1509
1 Τάσος97


Η Χώρα των Φαντασμάτων
---

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Σαν πολύ δεν το σχολιάζεις αυτό βρε Ικαρίωνα... Τι θέλεις δηλαδή, να μας πείσεις πως είσαι πολίτης;
Εσύ ο ίδιος είπες πως και μαφία να ήσουν θα έπαιζες με τον ίδιο τρόπο.

Που;;;

Ναι ασφαλώς και προσπαθώ να πείσω ότι είμαι πολίτης. Οι πολίτες δεν γνωρίζονται μεταξύ τους οπότε είναι λογικό αυτό. Τι το παράλογο έχει; Τώρα όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού μου, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ακόμη και ρόλο μαφιόζου να έπαιρνα που με ξενερώνει, πάλι θα έπαιζα 'ζωντανά', επειδή δεν θεωρώ ότι ο ρόλος σου θα πρέπει να καθορίσει το στυλ παιξίματός σου. Και λογικά να το δεις, αν όλοι όσοι αλλάζανε ρόλους άλλαζαν και συμπεριφορά θα τους καταλάβαιναν πιο εύκολα. Μου αρέσει το παιχνίδι και το παίζω ζωντανά ό,τι ρόλο κι αν έχω.

Επίσης θα πρότεινα να αφήσουμε στην άκρη πιθανές συμπάθειες και αντιπάθειες αλλά και το τι κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια και να επικεντρωθούμε σ' αυτό. Είναι λάθος να ψηφίζουμε με τέτοια σκεπτικά και μπορεί να μας φύγουν νωρίς χρήσιμοι ρόλοι, όπως έγινε κι άλλες φορές εξάλλου.

Εγώ προσωπικά δεν έχω ρίξει καμία ψήφο με βάση αντιπάθεια. Και δεν αντιπαθώ τον Dumenuke, τον οποίο άλλωστε δεν γνωρίζω. Απλώς με εκνευρίζει ο τρόπος παιχνιδιού του. Αλλά δεν παίζω κομπλεξικά. Δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς ότι ψήφισα με βάση κάποια αντιπάθεια. Άλλωστε δεν ψήφισα τον Dumenuke (και δεν σκοπεύω να τον ψηφίσω προς το παρόν).

Πιθανώς τον ενοχλεί το στιλ του και οχι ο ρόλος του.

Αυτό ακριβώς. Προσωπικά δεν έχω πειστεί για την ενοχή του και δεν μου αρέσει το μπετό εναντίον του. Ακόμη και μαφιόζος να είναι και να προσπαθεί να με βγάλει γι' αυτό, δεν θέλω να πάω ακόμη πάνω του γιατί σαν πολλοί έπεσαν εκεί. Η ενόχληση που έχω αφορά το στιλ παιχνιδιού του και όχι κάποια υποψία για τον ρόλο του. Απλώς μου θυμίζει αρκετές φορές το στυλ παιχνιδιού που έκανε όταν ήταν μαφιόζος την προηγούμενη φορά.


Δύο ωρίτσες έλειψα και τα κάνατε σαλάτα :P. Προειδοποιώ από τώρα, ακολουθεί μεγάλο σεντόνι... Και κράξιμο...

Δεύτερον, διαφωνώ μαζί σου όσον αφορά τα επιχειρήματα του Ντιουμ. Δεν μπορείς να βασίζεσαι σ' ένα παιχνίδι όπου ήταν μαφιόζος και στριμωγμένος κι έπρεπε να λέει μπαρούφες βάσει σχεδίου(που δούλεψε κιόλας!). Ή σε ένα παιχνίδι που ναι μεν δεν έπαιξε καλά, αλλά ξέραμε από πριν ότι δεν έχει χρόνο. Και η ουσία αυτού που θέλω να πω, είναι ότι ο συγκεκριμένος ό,τι γράφει, προσπαθεί να το γράψει με επιχειρήματα, άσχετα με το πόσο πετυχημένα ή όχι είναι. Και προτιμώ έναν τέτοιο παίκτη παρά κάποιον που βγάζει μία απόφαση χωρίς σοβαρή βάση και εμμένει σ' αυτήν.

Kι εγώ το ίδιο προτιμώ. Γι' αυτό και δεν τον ψήφισα.


Το λακωνίζειν την τελευταία φορά που άνοιξα λεξικό δεν σημαίνει να μην μιλάς καθόλου, σημαίνει να μιλάς λιτά και περιεκτικά, εξ ού και το "λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν". Αν το πάμε με αυτή την έννοια το Παλέρμο είναι παιχνίδι του λακωνίζειν. Γιατί με αυτό τον τρόπο μπορούμε όλοι να ακολουθούμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και να συνεννοούμαστε. Μπορεί να κάνεις σεντόνι και να είναι λακωνικό. Το έχουμε συζητήσει επανειλημμένα αυτό, οπότε δεν θα επεκταθώ άλλο.

Αυτό έχει να κάνει όμως και με το τι λέγεται. Προσωπικά προσπαθώ να μην αφήσω τίποτα να περάσει απαρατηρήτο. Όταν συγκεντρώνεις αρκετές πληροφορίες δύσκολο να είσαι λακωνικός και προσωπικά δεν το επιθυμώ και για άλλον έναν λόγο. Επειδή ο γραπτός λόγος συχνά παρερμηνεύεται. Εδώ είπα μια προφανέστατα ειρωνική φράση ''να μου δώσει η μαφία τη δυνατότητα για κάρφωμα'' (θαρρείς και γίνεται κάτι τέτοιο) και αμέσως πετάχτηκαν άτομα να την εκλάβουν κυριολεκτικά. Οπότε προτιμώ να είμαι υπεραναλυτικός και να εξηγούμαι μέχρι αηδίας ώστε να αποφεύγεται κατά το δυνατόν η παρερμηνεία των λεγομένων μου παρά να είμαι λακωνικός δίνοντας περισσότερα ερείσματα παρερμηνείας. Είναι προσωπικό στυλ. Δεν χρειάζεται να αρέσει σε όλους.

Θα το πω ΤΏΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΘΑ ΜΑΛΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Δεν με νοιάζει αν συμπαθείτε κάποιον ή όχι, αν τον θεωρείτε τον χειρότερο παίκτη Παλέρμο στην ιστορία, ή οτιδήποτε άλλο. Θέλετε να σχολιάσετε το πως παίζει κι ότι δεν σας αρέσει; Δεκτό. Αλλά εκεί τελειώνει το πανηγύρι. Ούτε θα πηγαίνουμε να λέμε στον κόσμο πόσο άχρηστος πιστεύουμε ότι είναι κάποιος, ούτε πόσο πιο γαμάτοι είμαστε εμείς από αυτόν. Δεν ενδιαφέρει ΚΑΝΕΝΑΝ. Και τέτοιες συμπεριφορές είναι βλαβερές για το παιχνίδι. Γιατί ένας παίκτης, ειδικά αν είναι καινούριος ή γενικά δυσκολεύεται με το να γράφει πολύ, αποθαρρύνεται ακόμη περισσότερο από το να γράφει, αν έχει να φοβάται ότι θα τον βγάλουμε άχρηστο/άμπαλο/καραγκιόζη κλπ. Ερχόμαστε εδώ να παίξουμε και κυρίως να περάσουμε καλά. Αν ένας παίκτης φύγει στεναχωρημένος από το παιχνίδι από συμπεριφορά άλλου παίκτη, έχουμε αποτύχει όλοι και έχουμε χάσει όλοι, πολίτες και μαφία. Καταλάβετε το επιτέλους να προχωρήσουμε παρακάτω. Υπάρχουν και γαμημένα όρια
.


Σ' αυτά έχεις δίκιο. Αλλά άνθρωπος είμαι κι εγώ. Όταν βλέπω να υπάρχουν ένα σωρό άτομα που δεν συμμετέχουν στο παιχνίδι και να πηγαίνει κάποιος να ψηφίζει κάποιον που τουλάχιστον συμμετέχει βγάζοντας απ' το μυαλό του διάφορα άκυρα και τραβηγμένα σενάρια, ε πόσω να κρατηθώ κι εγώ; Ωστόσο, παρότι εξέφρασα την ενόχλησή μου για το παιχνίδι που κάνει, δεν μπορεί να με κατηγορήσει κάποιος ότι παίζω ή ότι ψηφίζω με βάση τη συμπάθειά μου προς κάποιον ή την 'αντιπάθεια'. Όπως βλέπει κανείς εύκολα, δεν τον έχω καν ψηφίσει επειδή δεν μ' αρέσει να παίζω κομπλεξικά.

Και γενικά για την όλη κοντρίτσα ικαρίωνα - ντιουμ έχω να πω τα εξής
. Κάθεστε κι οι δυό και κράζεστε για παλιά παιχνίδια, που δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Δεν ξέρω αν η ψήφος του Ντιουμ ήταν εμπαθής, σχέδιο μαφίας ή οτιδήποτε άλλο, αλλά έγινε θέμα από το πουθενά. Δεν συμφωνώ με την ψήφο του, αλλά δεν θα τον κρεμάσω κιόλας. Εγώ θέλω να μείνετε και οι δύο στο παιχνίδι, γιατί είστε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν, αν κάποιος από σας έχει κακό ρόλο μπορούμε να το βρούμε στην πορεία, για την ώρα χρειαζόμαστε παραγωγική συζήτηση και σ' αυτό μπορείτε να βοηθήσετε και οι δύο...

Και σ' αυτό θα συμφωνήσω.

Θεωρητικό σενάριο 1:
Ο Emmanouilmyrgia είναι πολίτης (και ίσως συγκάτοικος του Ikarionas) που τον ενοχλεί (αυτόν ή τον συγκάτοικό του) η φάτσα μου και θέλει να με πετάξει. Απολύτως δεκτό
.

Αν ισχύει αυτό το σενάριο, μόλις έδωσες στη μαφία τους συγκατοίκους. Θερμά συγχαρητήρια. Αλλά ευτυχώς δεν ισχύει. Το κάνει κι ο soukou παρακάτω.

Θεωρητικό σενάριο 2:
Πέτυχα τον Ikarionas ως μαφιόζο (τυχαίο, μπορεί ναι, μπορεί όχι) και κινητοποιήθηκε η μαφία. Το σενάριο αυτό ενισχύεται από την ανοιχτή παράκληση του Emmanouilmyrgia στον Ikarionas να αλλάξει την ψήφο του. Τι ακριβώς γίνεται: 1ον ο Emmanouilmyrgia δημιουργεί διαφορά μιας ψήφου από εμένα προς τον Ikarionas. 2ον Αν τα πράγματα στενέψουν στην πορεία, καθώς θα ψηφίζουν και οι υπόλοιποι και αρχίσει να μαζεύει ψήφους ο Ikarionas έχει το διπλό κίνητρο α) να σώσει τον εαυτό του, β) έγινε από άλλον "συμπολίτη του" (ή συμαφιόζο μάλλον) οπότε παρασύρθηκε και πήγε με το ρεύμα
.

Τώρα σοβαρά τα πιστεύεις αυτά; Αν ήμασταν μαφιόζοι όπως λες θα μπορούσαμε να συνενοηθούμε στα κρυφά να σε βγάλουμε. Οι μαφιόζοι επιτρέπεται να συνενοούνται, όπως σίγουρα θα θυμάσαι. Για ποιο λόγο να κάνει ανοιχτή παράκληση ο Emmanouilmyrgia και να καρφώσει και τους δυο μας; Ό,τι θέλαμε να πούμε θα το λέγαμε κρυφά. Σκέψου λίγο κάποια πράγματα πριν τα πεις. Κι όσον αφορά εμένα δεν σκοπεύω να σε ψηφίσω ακόμη γιατί δεν μου άρεσε το μπετό που έγινε πάνω σου. Δεν μπορώ να σε αθωώσω και θα μπορούσες να ανήκεις στη μαφία γιατί ο τρόπος παιχνιδιού σου έχει αρκετά κοινά σημεία με τον τότε αλλά όπως θα έχεις παρατηρήσει κι εσύ στα προηγούμενα παιχνίδια, οι πιθανότητες να φύγει πρώτο γύρο μαφιόζος είναι αρκετά σπάνιες. Οπότε θεωρώ προς το παρόν ότι απλώς το δίπολο που δημιουργήθηκε ανάμεσά μας απλώς βόλεψε αρκετό κόσμο στο να κερδίσουν έναν γύρο βγάζοντας έναν απ' τους δυο μας, κι οι δυο αθώοι. Για τον Fast δεν ξέρω. Θα μπορούσε απλώς να αποτελεί άλλο ένα θύμα για να μπερδέψουν περισσότερο την κατάσταση. Το ότι μπήκε σχολίασε και έφυγε έτσι απλά, θα μπορούσε να σημαίνει κάτι αλλά όπως είπα και πριν δεν θεωρώ ότι είμαστε τόσο τυχεροί για να βγάλουμε μαφιόζο πρώτο γύρο. Μακάρι να βγω λάθος. Θεωρώ βέβαια τον Fast πιθανό μαφιόζο.

Εντύπωση μου κάνει επίσης ότι υπάρχουν παλιοί παίκτες, όπως Eileen, JKaradakov,, Emilouko κτλπ που δεν έχουν ψηφίσει ακόμη. Θέλω να ασχοληθώ σε μετέπειτα φάση με αυτούς που ψήφισαν και εξαφανίστηκαν, αφενώς γιατί είναι ύποπτο, αφεταίρου γιατί δείχνω να μαζεύω "υποστηρικτές" επειδή παίζω περίεργα, όταν κάθομαι και γράφω αρκετά πράγματα. Και τους συγκεκριμένους τους αφήνουμε στο ντούκου.

Μήπως να ασχολιόμασταν σε αυτή τη φάση με αυτά τα άτομα μπας και βγάλουμε καμία άκρη. Δεν είναι καλύτερο να ψηφιστούν κάποιοι παίκτες που προς το παρόν δεν κινδυνεύουν κι έχουν βολευτεί με το δίπολο ανάμεσά μας παρά να εμμείνουμε σ' αυτό και να βγάλουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια;


Θεωρω λιγο υπερβολικη την αντιδραση του Ικαριωνα στη ψηφο του Dume Nuke αντιδραση που ισως οφειλεται σε προηγουμενα παιχνιδια. Η Himela δε μου φανηκε πως υπερασπιστηκε τον Ικαριωνα. Περισσοτερο υπερασπιστηκε τον δραστηριο τροπο που παιζει ασχετα αν ο ρολος ειναι κακος ή καλος. Νομιζω θα βγουν σιγουρα καποια συμπερασματα αν προκυψει καποια ισοψηφια και δουμε κατευθυνση ψηφων γιατι απο αυτα που γραφονται εγω δε βγαζω καποια ακρη προς το παρον(αν και μπορει να ειναι βοηθητικα στη συνεχεια του παιχνιδιου)

Σύμφωνα με την παραπάνω θεωρία που λέει ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να είμαστε αθώοι κι εγώ κι ο Dume, το ότι θες να βγει ισοψηφία ανάμεσά μας είναι αρκετά ύποπτο και βολικό για έναν μαφιόζο. Γιατί θα μπορέσουν οι μαφιόζοι να κάνουν πως προστατεύουν κάποιον απ' τους δυο μας ενώ είμαστε οι δυο αθώοι κι έτσι αν φανεί η αθωότητα του ενός θα πέσουν όλοι μετά πάνω στον άλλο και θα χαθούν άδικα δυο αθώοι ρόλοι.

Να συμπληρωσω το οτι: γραφουμε ολοι παραλληλα και γινονται τεχνικα λαθη
Και οτι η ψηφος του ικαριωνα θα επρεπε για μενα αφου αλλαχτηκε που αλλαχτηκε να παει στον dumenuke να σιγουρευτει για ν αποχωρηση του αφου τον ενοχλει τοσο και οχι στην eilleen.. Μονο σε μενα φαινεται περιεργο;

Γιατί να πάει η ψήφος μου στον Dumenuke; Επειδή με ψήφισε πρέπει να τον ψηφίσω; Όπως είπα και παραπάνω δεν φοβάμαι να φύγω απ' την ψηφοφορία. Προσπαθώ να λύσω το παιχνίδι με βάση το τι λέγεται. Δεν μου άρεσε το κύμα ενάντια στον Dumenuke, χωρίς να τον αθωώνω ασφαλώς και προτιμώ να ψηφίσω έναν παίκτη που δεν μιλάει, ιδιαίτερα έναν παίκτη που περίμενε πως και πως το παιχνίδι και κοντεύει να περάσει μια μέρα χωρίς να έχει μιλήσει, παρά κάποιον στον οποίο έχουν πέσει πάνω βολεμένοι με τα όσα έγιναν. Περισσότερες πληροφορίες θα πάρουμε αν ψηφιστούν άτομα που τώρα την έχουν περάσει στην απ' έξω, παρά αν ψηφίσουμε αυτούς στους οποίους πηγαίνει το κύμα.

.

Emma, fast και Ikarionas μαφιόζοι για μένα για την ώρα. Ο Ikarionas πιστεύω ότι θέλει κάργα να φύγω, γιατί κάνω ζημιά στην μαφιά, της οποίας την ηγεσία έχει αναλάβει, ώντας πιο έμπειρος, αλλά δεν με ψηφίζει γιατί ξέρει ότι μόλις φύγω, αν πέσει Τυμβορυχία πάνω μου θα φύγει σούμπιτη η μισή του γιάφκα, οπότε κράταει χαμηλό προφίλ.

Άρα είναι τόσο εύκολο το παιχνίδι που δύο απ' τους παίκτες που έχουν ψηφιστεί την πρώτη μέρα (εγώ κι ο Fast) είμαστε μαφιόζοι. Ε εντάξει, θα το λύσετε εύκολα τότε αν βρήκατε τους δύο από τώρα. Ή και τους τρεις (αν προσθέσουμε τον emmanouil). Τι νόημα έχει τυμβωρυχία σε παίκτη που θα φύγει πρώτο γύρο και ειδικότερα σε παίκτη που έχει πέσει μπετό πάνω του. Ο λόγος που σε ψηφίζω είναι ακριβώς αυτός. Ότι πιστεύω ότι βολεύτηκε κόσμος στο δίπολό μας και θέλουν να βγάλουν έναν από μας ξέροντας πως είμαστε κι οι δυο αθώοι, ώστε μετά ίσως μέσω τυμβωρυχίας να φανεί η αθωότητα του ενός και να πάνε όλοι στον άλλο. Με έναν σμπάρο, δύο αθώοι μείον στο παιχνίδι. Κατ' αντίστοιχο τρόπο με αυτά που λες, αν πέσει η τυμβωρυχία πάνω μου, θα πέσουν μετά όλοι σε σένα. Αν είσαι κακός ρόλος που έκανες τέτοιο παιχνίδι, οκ θα μας βγει σε καλό. Αν είσαι αθώος όμως τσάμπα θα σε βγάλουν. Εγώ προσωπικά σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο δεν θα ήθελα να πέσουν μετά πάνω σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μια παραπάνω τεκμηρίωση; Εγώ δε βλέπω να αλλάζει τη συμπεριφορά του να σου πω την αλήθεια. Βλέπω οτι προσπαθεί απελπισμένα να κάνει σενάρια και να τα μοιραστεί μαζί μας για να βγάλουμε μια άκρη, κάτι που εσύ δεν κάνεις. Όσο νέος παίκτης και να είσαι έχεις σίγουρα κάποιες ιδέες. Αν μας τις πεις μπορεί να μας βοηθήσουν.

Πρέπει να αναλογιστείτε λίγο το εξής σενάριο: Εγώ ψηφίζω χωρίς αιτιολόγηση επειδή δεν ξέρω καλύτερα και η κίνηση φαίνεται ύποπτη. Αμέσως μετά, μου τη πέφτουν κάμποσοι. Σε περίπτωση που δε σας δουλεύω, δηλαδή δεν έχω κάνει το πιο μάπα play ever, είμαι τραγικά εύκολο target για τους μαφιόζους και σίγουρα ένας ή περισσότεροι απ' αυτούς έσπευσαν μονομιάς να με ψηφίσουν. Ο dumenuke ήταν ο πιο αντιδραστικός και κατ' εμέ ύποπτος να είανι μαφιόζος(σε αντίθεση ας πούμε, ο Ικαρίωνας και κάποιοι άλλοι δεν αντέδρασαν έτσι).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emmanouilmyrgia

Νεοφερμένος

Ο Emmanouilmyrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Σας μιλαω μια χαρα ευγενικα κυριε ντουμνουκ.
Αν προσβαλλεστε απο το πουθενα με σεναρια της φαντασιας σας η απλα το κανετε για να ριξετε εκει τη προσοχη του κοινου και οχι στο οτι αλλαζετε συνεχεια τα λογια σας θα διαλεγα το 2ο.
Κύριε ντουμνουκ αν μπορουσα να κανω αυτο που κανατε θα το εκανα και θα σας τα εδειχνα ακριβως σε ποια σημεια ειπατε οτ ειπατε. Δε μιλάω στον αερα εγω προσεχω πολυ τι λετε.
Πολυ παρεξηγησιαρης μας βγήκατε.

Παμε λοιπον απο την αρχη να καταλαβετε τι ειπωθηκε και σεις και ολοι οι αλλοι μπας και σας ψηφισουν

1ον ψηφισα τον φαστ γιατι δεν μιλουσε *οπως ειναι απολυτα φυσιολογικο και το εκαναν πολλοι*
2ον ψηφισατε τον κυριο ικαριωνα * οπως ειναι παραλογο να θελετε να βγάλετε καποιον τοσο ενεργο παιχτη πρωτη γυρα. Δεν με ενδιαφερει ακομα ο ρολος του.*
3ον αλλαζω τη ΡΑΝΤΟΜ ψηφο μου απο φαστ σε εσας γιατι μου φανηκε φουλ υποπτο αυτο που κανατε ή κινηση κακου πολιτη οποτε και στις 2 περιπτωσεις ειναι σωστη η ψηφος μου.*δυστυχως με προλαβε και εριξε δευτερη σε σας αλλος οπως δηλωσα και οταν σας ψηφισα. Ηθελα εγω να ειμαι η 2η ψηφος να δω αν εχει αλλος τα κότσια να σας ριξει 3η. Δε πειραζει το εκαμα εγω*
4ον τρελαινεστε αρχίζετε λετε ασυναρτησιες οτι σας ψηφισα με την δικαιολογια οτι δεν μιλάτε.
Το συμπερασμα αυτο ειναι εσφαλμενο, (η εσκεμμενο) απο λαθος κατανόηση(η καλη κατανοηση) των λεγομενων μου στο σημειο που ειπα οτι για αρχη θα επρεπε να ψηφιζουμε σιωπηλους παιχτες. Μη ξαναλεω τα ιδια, αλλος ηταν ο λογος που σας ψηφισα το ειπα παραπανω. Για αυτο ειπα μαθετε να διαβαζετε για να δωσω εμφαση στο οτι δεν καταννοειτε τι εγραψα η οτι ειστε κακος ρολος που τα εμφανιζει οπως τον βολευει
5ον παθατε τραλαλιτραλαλο με το μαθετε να διαβαζετε τοσο πολυ σας πειραξε; εμενα μου φανηκε ενα υπεροχο θεατρικο για να τραβηξετε αλλού τη προσοχη και να μεινετε παραπανω στο παιχνιδι απο αλλους πολιτες που κατευθειαν φοβηθηκαν να σας ψηφισουν και αλλαξαν την ψηφο τους.
6ον δε γίνεται να ειμαι μαφιοζος με φαστ. Απλα δε γινεται δε θα κατσω να το δικαιολογησω σκεψου και μονος σου.


Εφιστω τη Προσοχή σε ολους σας ο ντουμνουκ ειναι μαφιοζος.





Προς χιμελα: ειναι η μονη πιθανη πορνη για μενα.
Α επισης ο ντουμνουκ το εθεσε αυτο ως κατηγοριες απο δω και απο κει ενω ειναι μια ορθη προταση. 2 ατομα εχω κατηγορήσει αλλα κλασικα αλλάζει τα λογια μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,874 μηνύματα.
Επειδή με όλη αυτή την ιστορία με Fast, Dume, Emmanouil, Johhny κλπ έχω μπερδευτεί τα μάλα, θα ψηφίσω NefeliGraf γιατί θεωρώ οτι απέφυγε αριστοτεχνικά να γράψει πολλές ώρες αποδίδοντάς το σε αναποφασιστικότητα και κάνοντας ένα ποστ για τα μάτια του κόσμου αποφεύγοντας παράλληλα να ψηφίσει. Θέλω παίκτες δυναμικούς που έχουν την όρεξη και προφανώς το χρόνο να ασχοληθούν και η Νεφέλη δε μου δείχνει οτι έχει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Με πειράζει τρομερά η απουσία της Eileen αλλά θέλω να της δώσω την ευκαιρία να έρθει και να πει τη γνώμη της οπότε δεν την ψηφίζω ακόμα. Κάποιοι που μίλησαν και δεν ψήφισαν ενώ πλησιάζει η ώρα της ψηφοφορίας μού φαίνονται ύποπτοι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 24/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield --> Nefeli Graf
  3. ComfortablySmug --> Deutsch... Lover
  4. Deutsch... Lover --> aggelogiannos
  5. Dimitris S --> methexys
  6. DumeNuke --> Ikarionas
  7. Eileen
  8. Emilouko
  9. Emmanouilmyrgia --> DumeNuke
  10. Fast --> DumeNuke
  11. Himela --> Nefeli Graf
  12. Ikarionas --> Eileen
  13. JKaradakov --> Τάσος97
  14. Johnny15 --> PolGR1509
  15. ~Melania~ --> Emilouko
  16. methexys --> Fast
  17. Nefeli Graf
  18. PolGR1509 --> Johnny15
  19. Soukouu --> Fast
  20. Guest 278211
  21. tsarachaf --> Fast
  22. Wild_Boy --> Jkaradakov
  23. Ερις --> Ikarionas
  24. Σπυρακος (^^) --> Fast
  25. Τάσος97

Ψήφοι
4 Fast
2 DumeNuke
2 Ikarionas
2 Nefeli Graf
1 aggelogiannos
1 Deutsch... Lover
1 Eileen
1 Emilouko
1 Jkaradakov
1 Johnny15
1 methexys
1 PolGR1509
1 Τάσος97


Η Χώρα των Φαντασμάτων
---

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Καλησπέρα Παλέρμο! ^^

Ζητώ συγγνώμη για την αφάνειά μου μέχρι στιγμής. Δεν έχω μπορέσει να παρακολουθήσω το παιχνίδι από εχθές το βράδυ και μετά. Όπως κάποιοι γνωρίζουν, χθες το απόγευμα επέστρεψα από πολυήμερο ταξίδι, το βράδυ γιόρταζα τα γενέθλια ενός φίλου, και σήμερα ορκιζότανε ένας κολλητό, οπότε η μέρα μου, ήταν στη πραγματικότητα δική του :redface:

Θα διαβάσω αμέσως τις δημοσιεύσεις που έχω χάσει και θα προσπαθήσω να έχω τελειώσει το σχολιασμό μου μέχρι την ώρα της ψηφοφορίας. Δε θέλω να ρίξω μία random ψήφο, γιατί βλέποντας ότι έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των δημοσιεύσεων, κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο από πλευράς μου. Οπότε ή θα πάρω θέση στα τεκταινόμενα είτε θα πάρω απουσία. Εξηγούμαι εκ των προτέρων =)

Πάω χωρίς άλλη καθυστέρηση
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Σύμφωνα με την παραπάνω θεωρία που λέει ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να είμαστε αθώοι κι εγώ κι ο Dume, το ότι θες να βγει ισοψηφία ανάμεσά μας είναι αρκετά ύποπτο και βολικό για έναν μαφιόζο. Γιατί θα μπορέσουν οι μαφιόζοι να κάνουν πως προστατεύουν κάποιον απ' τους δυο μας ενώ είμαστε οι δυο αθώοι κι έτσι αν φανεί η αθωότητα του ενός θα πέσουν όλοι μετά πάνω στον άλλο και θα χαθούν άδικα δυο αθώοι ρόλοι.

Still,aκόμα και με αυτη τη θεωρία, ο μαφιόζος θα χρειαστει να δρασει στο εξτρα πενταλεπτο της παρατασης της ψηφοφοριας και θα παρουμε πληροφοριες αν και το θεωρω αχρειαστα ριψοκινδυνο για τη μαφια.
Αν εχουμε 2 παικτες που ισοψηφουν στη ψηφοφορια και φύγει ο ενας μετα απο ψηφο ενος τριτου παικτη(υποτιθεμενου μαφιοζου) εγω προσωπικά θα στρεφομουν περισσοτερο σε αυτον που καθορισε την ψηφοφορια και λειτουργησε ενεργητικα και οχι σε εκεινον που την γλιτωσε. Οπότε ακομα και ετσι κατι εχουν να κερδισουν οι πολιτες απο αυτο σε αντιθεση με το αν βγει mvp ο Fast με 10 ψηφους ξερω γω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
6ον δε γίνεται να ειμαι μαφιοζος με φαστ. Απλα δε γινεται δε θα κατσω να το δικαιολογησω σκεψου και μονος σου.

Γενικά έχεις την τάση να λες πράγματα και να μην τα υποστηρίζεις. Στυλ, εγώ ξέρω καλύτερα από εσάς, δεν έχω χρόνο να σας εξηγήσω, καταλάβετε το μόνοι σας. Δεν ξέρω πώς παίζατε στα γρασίδια της Φιλοσοφικής, αλλά εδώ συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε το quote. Είναι, πώς το λένε ρε παιδί μου, τεκμήρια... Αλλά οκ, συνέχισε να φωνάζεις δεξιά και αριστερά ότι εγώ λέω ψέματα, ότι εσύ ξέρεις καλύτερα και ότι εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να πάμε να διαβάσουμε, για να βρούμε το φως της γνώσης, που τόσο καλά έχεις κρύψει στα κείμενά σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aggelogiannos

Νεοφερμένος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Επειδή με όλη αυτή την ιστορία με Fast, Dume, Emmanouil, Johhny κλπ έχω μπερδευτεί τα μάλα, θα ψηφίσω NefeliGraf γιατί θεωρώ οτι απέφυγε αριστοτεχνικά να γράψει πολλές ώρες αποδίδοντάς το σε αναποφασιστικότητα και κάνοντας ένα ποστ για τα μάτια του κόσμου αποφεύγοντας παράλληλα να ψηφίσει. Θέλω παίκτες δυναμικούς που έχουν την όρεξη και προφανώς το χρόνο να ασχοληθούν και η Νεφέλη δε μου δείχνει οτι έχει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Με πειράζει τρομερά η απουσία της Eileen αλλά θέλω να της δώσω την ευκαιρία να έρθει και να πει τη γνώμη της οπότε δεν την ψηφίζω ακόμα. Κάποιοι που μίλησαν και δεν ψήφισαν ενώ πλησιάζει η ώρα της ψηφοφορίας μού φαίνονται ύποπτοι.

Με παραξενεψε η ψήφος σου μετά την φράση που είπες "θέλω δυναμικούς με όρεξη παίχτες και η Nefeligraf δεν μου το δείχνει. Με πολύ σιγουρια δε το λες?? Δεν ξέρεις ακόμα το playstyle της και αυτό το θεωρώ ύποπτη ξαφνική" επίθεση "
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Γιούχου.Επέστρεψα και γω μετά απο 2η προβολή του GoT.

Εγώ αυτό που αδυνατώ να καταλάβω είναι πώς από μια αρχική ψήφο που έριξα στον Ikariona, με τον οποίο έχουμε αμοιβαία αισθήματα "συμπάθειας", έδωσα αφορμή στην Himela να με κάνει το πρώτο άτομο που παίρνει δεύτερη ψήφο. Και στη συνέχεια έρχεται ο Emmanouilmyrgia, με την πρόφαση ότι δεν μιλάω και με ανεβάζει στις 3 ψήφους.

Να είμαστε ειλικρινείς, την Himela δεν την αδικώ, μάλλον προσπαθεί να πιέσει καταστάσεις για να συγκεντρώσει πληροφορίες. Ο δε Emmanouilmyrgia, όμως, ενοχλείται που δεν πολυγράφω (4 μηνύματα εκτεταμένη έκτασης σε λιγότερο από 1 ώρα), ρίχνει την ψήφο του, χωρίς περαιτέρω αιτιολόγηση και κατοπίν ζητά και από τον Ikariona να την αλλάξει σε εμένα.

Θεωρητικό σενάριο 1:
Ο Emmanouilmyrgia είναι πολίτης (και ίσως συγκάτοικος του Ikarionas) που τον ενοχλεί (αυτόν ή τον συγκάτοικό του) η φάτσα μου και θέλει να με πετάξει. Απολύτως δεκτό.

Θεωρητικό σενάριο 2:
Πέτυχα τον Ikarionas ως μαφιόζο (τυχαίο, μπορεί ναι, μπορεί όχι) και κινητοποιήθηκε η μαφία. Το σενάριο αυτό ενισχύεται από την ανοιχτή παράκληση του Emmanouilmyrgia στον Ikarionas να αλλάξει την ψήφο του. Τι ακριβώς γίνεται: 1ον ο Emmanouilmyrgia δημιουργεί διαφορά μιας ψήφου από εμένα προς τον Ikarionas. 2ον Αν τα πράγματα στενέψουν στην πορεία, καθώς θα ψηφίζουν και οι υπόλοιποι και αρχίσει να μαζεύει ψήφους ο Ikarionas έχει το διπλό κίνητρο α) να σώσει τον εαυτό του, β) έγινε από άλλον "συμπολίτη του" (ή συμαφιόζο μάλλον) οπότε παρασύρθηκε και πήγε με το ρεύμα.

Για την ώρα θεωρώ αμφότερους ως μαφιόζους. Η Himela έχει περισσότερη εμπειρία στο παιχνίδι από εμένα και δεν θα υποκριθώ ότι μπορώ να την διαβάσω ακόμα.
Εντύπωση μου κάνει επίσης ότι υπάρχουν παλιοί παίκτες, όπως Eileen, JKaradakov,, Emilouko κτλπ που δεν έχουν ψηφίσει ακόμη. Θέλω να ασχοληθώ σε μετέπειτα φάση με αυτούς που ψήφισαν και εξαφανίστηκαν, αφενώς γιατί είναι ύποπτο, αφεταίρου γιατί δείχνω να μαζεύω "υποστηρικτές" επειδή παίζω περίεργα, όταν κάθομαι και γράφω αρκετά πράγματα. Και τους συγκεκριμένους τους αφήνουμε στο ντούκου.

Δεν θα πω τα κλασικά, πετάξτε με έξω, να δω πώς θα την παλέψετε δίχως εμένα κτλπ. Αυτά τα αφήνω για τους αυτονομαζόμενους πολίτες. Εγώ θα υποστηρίξω την αθωότητά μου και θα μείνω εκεί. Με τεχνικές κλαψίματος μένουν συγκεκριμένοι ρόλοι μέσα, παίζοντας το θιγμένοι, λες και μας κάνουν χάρη αν φύγουν. ;)
Αρχικά, δεν επικροτώ ψήφους "συμπάθειας"-"αντιπάθειας". Δεν ήταν καλή ψήφος αν η βάση σου ήταν παλιότερα παιχνίδι ή εμπάθειες.Τελεία σε αυτό. Λογικό να πάρεις κάποιες ψήφους αν κάνεις κακή ψήφο. Παρολ' αυτά αν είσαι αθώος τότε είναι πολύ πιθανό η μαφία να πιαστεί και να σε ψηφίσει. Αυτό θέλουν.Να κάνουμε πράγματα που μπορεί να εγείρουν αντιδράσεις και να δημιουργηθεί μπετό σε παίκτη για να αποχωρήσει.
Θεωρητικό Σενάριο 1.
Θα μπορούσε να στέκει αν ήταν συγκάτοικοι ότι βγήκε μπροστά ο emmanouil για να υπερασπιστεί τον Ikariona αλλά μου φαίνεται too much obvious.
Θεωρητικό σενάριο 2
Το ίδιο και εδώ. Δεν αμφιβάλλω ότι ο Ikarionas ή ο emmanouil μπορεί να είναι ένοχοι αλλά το να είναι και οι 2 συνασπισμένοι στην μαφία και με το που ψηφιστεί ο ένας να έρθει ο άλλος να στοχοποιήσει εσένα μου φαίνεται πολύ κακό play για να επιτραπεί από την Mafia. Αν αποχωρήσεις , είσαι αθώος και φανεί τότε αυτοί θα ήταν οι επόμενοι στόχοι.
Όσον αφορά εμένα δεν ψήφισα γιατί είναι πρώτη μέρα και θεώρησα ότι ήταν πολύ νωρίς για να βγάλω συμπεράσματα.Είναι που είναι random η ψηφος την πρώτη ημέρα γιατί δεν έχεις κανένα χειροπιαστό στοιχείο να κινηθείς, ήθελα τουλάχιστον να την κάνω όσο λιγότερο στην τύχη γίνεται.Ακόμη επεξεργάζομαι τα post.
Λέτε όλοι για την Ειλιν, την Guest 278211 όμως που έγραψε μόνο ένα ποστ στα καλοσορισματα και από τότε δεν μας έχει πει τίποτα δεν την έχει αναφέρει κανεις :/: Ελπιζω όντως να μην έχει χρόνο και γι'αυτο να μην έγραψε, διαφορετικά θα είναι πολύ περίεργο. Και δεν έχει καν ζητήσει εξηγήσεις από τον Φαστ που πέταξε μια αδικαιολόγητη ψήφο ετσι.
Δεν ξέρω γιατί, αλήθεια δεν ξέρω γιατί αλλά μου κακοφάνηκε αυτό το post. Λένε όλοι για την Eileen γιατί περιμένουν την συνδρομή της.Θα εμφανιστεί δεν πρέπει να κρίνουμε ακόμη. Πιστεύω δε θα μας απογοητεύσει με ένα μικρό post ή μηδενική συνδρομή.Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το πως πας να κάνεις μια μικρή αναφορά στην Guest 278211 χωρίς απαραίτητα να την κατηγορείς. Μου θυμίζει play μαφίας που προσπαθεί να δείξει ότι υπάρχει αλληλεπίδραση στη μέλη της. Δηλαδή τι εννοώ. Αν είσαι μαφιόζα και είσαι μαζί με την Guest 278211 τότε θα μπορούσες να αναφερθείς σε αυτήν χωρίς να την ψηφίσεις έτσι ώστε σε μετέπειτα στάδιο να πεις "την είχα αναφέρει ενώ δεν την έλεγε κανείς". :hmm:
Ή μπορεί να 'σαι αθώα και να απλώς να έκανες μια αναφορά επειδή είδες ότι όλοι μιλούσαν μόνο για Eileen.
Και πάλι μου δημιούργησε μια κακή εντύπωση στην οποία προφανώς και δεν θα σταθώ αυτή τη στιγμή γιατί δεν είναι βάσιμη.
Απλώς είπα να το πω για να το θυμάμαι. :P

Προς το παρόν δεν έχουν ψηφίσει άτομα και αρκετή εμπειρία στο παλέρμο οπότε περιμένουμε από αυτούς που "μυρίζονται" πιο εύκολα να καθοδηγήσουν λίγο το παιχνίδι, ελπίζοντας ότι δεν είναι οι δολοφόνοι. Με βάση δηλαδή τη λογική ότι προς το παρόν δεν έχω ιδέα τι παίζει και περιμένουμε να περάσουν κάποιες μέρες μέχρι να βγάλουμε άκρη, θα ψηφίσω τον PolGR1509. Δεν είναι λόγω αντιποίνων, για πολίτη σε κόβω γιατί ψήφισες εντελώς τυφλά, απλά πρέπει να ψηφίσω κάποιον και αφού δεν έχω άλλα στοιχεία (πέρα του ότι ψήφισες εμένα) ψηφίζω εσένα που δεν έχεις ψήφους και δεν κινδυνεύεις να βγεις έτσι και αλλιώς. Από ότι καταλαβαίνω το καυτό game παίζεται μεταξυ φαστ, ιαρίωνα και ντουμνουκ αυτή τη στιγμή αλλά δεν ξέρω το playstyle σας και δεν σας καταλαβαίνω :hmm:
Τι πάει να πει μυρίζομαι πιο εύκολα ρε παιδιά; :P Δεν είναι και δα καμιά επιστήμη το να δώσεις μια κατηγορία έχοντας μια θεωρία πίσω απ'αυτήν.
Αφού τον κόβεις για πολίτη και δεν είναι λόγω αντίποινων τότε γιατί τον ψηφίζεις; Last time I checked ψηφίζαμε όσους θεωρούμε μαφία.Τον θεωρείς πολίτη και υπάρχουν πολλοί άλλοι που δεν κινδυνεύουν να βγουν και ψηφίζεις αυτόν; :whistle:

Ψηφίζω Fast γιατί μου θυμίζει έντονα τη συμπεριφορά της Μάιρα στο προηγούμενο παιχνίδι. Πετάει ψήφους αριστερά και δεξιά χωρίς να δικαιολογεί τιποτα και δεν έχει βοηθήσει πολύ ως τώρα. Ελπιζω να προκύψει κάποια ισοψηφία για να δούμε τι κινήσεις θα γίνουν και ποιος θα σώσει ποιον.
Ξαφνικά γυρνάτε όλοι στο fast.
Καλό προβατάκι για σφαγή στον πρώτο γύρο;
Τελεια.Βγηκαν για εμενα μερικα συμπερασματα.Ο Ντουμ για αυτην την γυρα τουλαχιστον δεν θα παρει την ψηφο μου επειδη επεσε αρκετο μπετο που μπορει ενας απο αυτους να ειναι στην Μαφια.Διαφωνω βεβαια για τον Ικαριωνα γιατι οπως ξαναειπα δεν σε ψηφισε,αλλοι σε ψηφισαν.Ο φαστ ειναι μια καλη αρχικη ψηφος γιατι θελει να σωσει το τομαρι του αλλα θα ηθελα να μου πει γιατι να μην τον ψηφισω;Τι μπορει να μου προσφερει παραπανω απο αλλους υποψηφιους ενοχους.(δεν το κανω γιατι εισαι καινουριος αραξε,πληροφοριες ψαχνω)

Απο την αλλη βλεπουμε ξεκαθαρα οτι ο Ντουμ υποστηριζεται απειρα απο την Methexys.Το οποιο σημαινει 2 πραγματα.
1 Συγκατοικοι.
2.Πορνη μαφιοζος ή και 2 μαφιοζοι στην χειροτερη.
Δεν μας εχει εξηγησει ακομα γιατι ειναι αθωος ο Ντουμ.
Ο λογος που δεν θα ψηφισω τον Ντουμ ειναι το μπετο απο τα αλλα ατομα στο ονομα του.

Σε αυτον τον γυρο θα παω αναγκαστικα στον FAST
Εκτος αν γινει κατι απροοπτο και με πεισει γιατι τον χρειαζομαστε ακομα :D
Συμφωνώ ότι πήρε μαζεμένες ψήφους ο DumeNuke αλλά ψηφίζεις τον Fast που και σε αυτόν δημιουργήθηκε μπετό. Δεν είναι λίγο αντίφαση;

Χμ... Μου φαίνεται λίγο περίεργο πως μέσα σε μιαμιση ώρα ο Fast πήγε από την μία ψήφο στις 4 και στην ισοψηφία με Ντιουμ. Δεν θα αλλάξω την ψήφο μου, γιατί συνεχίζω να προτιμώ να μείνει ο Ντιουμ, λόγω της ενεργής του συμμετοχής, αλλά μάλλον κάτι υπάρχει μέσα στον χαμό που ξεκίνησε με τον Ντιουμ. Που πιστεύω θα φανεί καλύτερα προς την λήξη της ψηφοφορίας ή το βράδυ.

Να ενημερώσω ότι για τις επόμενες 4 ώρες περίπου θα έχω μάθημα όπως είπα και στις συμμετοχές, θα παρακολουθώ το παιχνίδι, αλλά δεν θα είμαι πάνω από τον υπολογιστή. Η ψήφος μου κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αλλάξει.
Και μένα μου φαίνεται αρκετά περίεργο όλο αυτό. Και προσπαθώ να σκεφτώ αν κρύβεται κακός ρόλος στον dume ή απλώς οι μαφιόζοι σπάνε σε 2 αθώους για να δημιουργήσουν νταβαντούρι στην ψηφοφορία.

Λοιπόν, καλησπέρα σας.

Τον DumeNuke, όπως είπα, τον είχα ψηφίσει τυχαία για να σιγουρέψω ότι δε θα πάρω απουσία.
Τελικά όμως, βλεπω ότι εχει ερθει σε δύσκολη θεση αυτός, και για να "σωθεί", εχει πλέον ισοψηφίσει με τον Fast, που πήρε πολλές ψήφους γρήγορα.
Μέχρι στιγμής βεβαια, ο Dume είναι ξεκάθαρα πιο χρήσιμος, αφού τουλάχιστον γράφει πιο αναλυτικά και τεκμηριωμένα, ενω ο Fast με σχετική απειρία, πράγμα που βέβαια μπορεί να έχει διαφορες ερμηνειες.
Προς το παρόν θα αλλαξω σε κάποιον που δεν κινδυνεύει, τυχαία JKaradakov, αφενός γιατί δε θελω να καταδικασω τον Dume με την τυχαία μου ψηφο, κι αφετέρου για να δούμε πως θα κινηθουν τα πράγματα αν μεινει most voted για την ωρα ο Fast.
Απλώς αυτή τη στιγμή με την ψήφο σου στον Jkaradakov είναι σαν να την ρίχνεις στο κενό. Δεν λεω σε καμία περίπτωση να ψηφίσεις Fast ή DumeNuke αλλά θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα παιχτεί στα άτομα με 2 ψήφους και όχι με μία. Είμαστε αρκετοί (συμπεριλαμβανομένου και εμού) που έχουμε από μια ψήφο.Θα είχε ενδιαφέρον αν υπήρχε κίνηση ψηφοφορίας και προς τέτοια άτομα και δεν ήταν όλοι οι ψήφοι πολωμένοι στους πρώτους 2 ή ανώδυνες σε άτομα χωρίς ψήφο.
Καλημέρα Παλέρμο (ή καλό απόγευμα)

Μόλις τώρα μπήκα και προσπαθώ να δω τι έγινε.Όπως είπα και σε εκείνο το ποστ κατά πάσα πιθανότητα ο ισχυρισμός εκείνος είναι άτοπος.Πάντως νομίζω ότι η εξήγηση που έδωσε ο PolGr για το ποστ μου νομίζω ότι ήταν αρκετά κοντά στο σκεπτικό μου.

Aκόμα και αν η Emilouko είναι η πόρνη θα προτιμούσα να επικεντρωθώ στο να βρω (να προσπαθήσω τουλάχιστον να βρω) την μαφία
Δεν έχω πολυκαταλάβει τι συνέβει μεταξύ Ikariona,Fast και Dume αλλά πιστεύω ότι έχει ζουμί.Δεν είμαι σίγουρος αν θα ψηφίσω κάποιον από αυτούς τελικά,αλλά για να μη φάω απουσία ψηφίζω την Deutsch...Lover εκ του ασφαλούς κυρίως γιατί είναι ένα άτομο που δύσκολα θα βγει mvp σε αυτόν το γύρο τουλάχιστον.

Ίσως αλλάξω την ψήφο μου μετά που διαβάζω αναλυτικότερα τα post σας
Όταν η Emilouko σου δώσει στοιχεία για το ότι είναι πόρνη τότε ασχολήσου μαζί της. Προς το παρόν κρατάμε το ότι ο ισχυρισμός σου ήταν άτοπος. :P
Γενικά δεν μας είπες και κάτι με το post. Λες ότι δεν έχεις πολυκαταλάβει τι παίζει.Διάβασε και θα καταλάβεις.
Εν τέλει ψηφίζεις Deutch Lover δίνοντας μας και συ μια "ανώδυνη" ψήφο.

Πρέπει να αναλογιστείτε λίγο το εξής σενάριο: Εγώ ψηφίζω χωρίς αιτιολόγηση επειδή δεν ξέρω καλύτερα και η κίνηση φαίνεται ύποπτη. Αμέσως μετά, μου τη πέφτουν κάμποσοι. Σε περίπτωση που δε σας δουλεύω, δηλαδή δεν έχω κάνει το πιο μάπα play ever, είμαι τραγικά εύκολο target για τους μαφιόζους και σίγουρα ένας ή περισσότεροι απ' αυτούς έσπευσαν μονομιάς να με ψηφίσουν. Ο dumenuke ήταν ο πιο αντιδραστικός και κατ' εμέ ύποπτος να είανι μαφιόζος(σε αντίθεση ας πούμε, ο Ικαρίωνας και κάποιοι άλλοι δεν αντέδρασαν έτσι).
Συμφωνώ ότι είσαι εύκολο target για τους μαφιόζους. Εκεί κωλύομαι. Ότι ξαφνικά όλοι στράφηκαν σε σένα και πήρες 4 ψήφους.
Ήταν λάθος σου το να ψηφίσεις και να μην γράψεις κάτι άλλο.Δε θα ήταν τραγικά δύσκολο να γράψεις 2 γραμμές.
Και παιδιά τι πάει να πει δεν ξέρω; Σοβαρά τώρα. :P Λογικό να είστε μπερδεμένοι με τόσους ρόλους που έχει το παιχνίδι αλλά το να διαβάσεις κάποια post και να γράψεις 2-3 γραμμές δε θέλει κάτι.Στοιχειώδη λογική απλά. Εγώ π.χ αν προσέξεις το πως γράφω ανεξαρτήτως από το πόσες φορές έχω παίξει θα δεις ότι δεν είμαι καλή στο να στήνω δυνατές θεωρίες ειδικά σε τόσο πρώιμο στάδιο. Απλώς κάνω κάποιες παρατηρήσεις, υποθέτω πράγματα , τα γράφω και αν δω ότι έχουν και στήριγμα ακόμη καλύτερα. Μην φοβάστε να γράψετε γενικά. Όλοι θα πούμε μαλακίες, θα κατηγορηθούμε γι' αυτές και έτσι θα μάθουμε να προσέχουμε περισσότερο.


Εγώ ψηφίζω Johnny15 γιατί δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που ψήφισε. Ήταν τελείως αντιφατικός. Καλύτερα να έλεγε ότι τον ψήφισε για αντίποινα. Δεν μπορείς να λες ότι κόβεις κάποιον για πολίτη και να τον ψηφίζεις. Επίσης , όπως είπα θα ήθελα να δω τι θα γίνει με περισσότερους mvp και με κίνηση σε άτομα που ήδη κατέχουν ψήφους. Οπότε δεν νομίζω ότι μπορώ να δώσω πιο σωστή ψήφο για το σκεπτικό μου αυτή τη στιγμή.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

aggelogiannos

Νεοφερμένος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Btw επειδή είναι πρώτη μέρα και δεν πολύ συμπαθώ το random "lynching" θα ψηφίσω Claire rendfield που δεν κινδυνεύει στην ψηφοφορία. (είναι ακόμα η 1η ψηφοφορία οπότε τους υπόπτους που έχω στο μάτι δεν θα τους ψηφίσω γτ τπτ δεν είναι σίγουρο ακόμα )
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top