Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Δεν θα κατσω να ψηφισω ενα ατομο στην τυχη ακομα χωρις να ακουσω καν τι εχουν να πουν τουλαχιστον οι μισοι.Οι ραντομ ψηφοι μονο για καλο δεν μου καθονται στο ματι.


Αναγκαστικά πρώτη μέρα οι περισσότεροι ψήφοι θα είναι στην τύχη. Εκτός κι αν κάποιος προδωθεί από κάτι, πράγμα σπάνιο για πρώτη μέρα. Επίσης, οι random ψήφοι της πρώτης μέρας έχουν ένα καλό. Επειδή είναι random (εκτός από κάποιους ρόλους που έχουν πληροφορίες), μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τσιγκλίσουν λίγο το παιχνίδι, για να κόψει κανείς αντιδράσεις κ.λπ. Μετά από τη συζήτηση που θα ακολουθήσει ασφαλώς μπορεί ο καθένας να αλλάξει την ψήφο του, έχοντας σχηματίσει άλλη άποψη. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να διατηρήσει τη random ψήφο. Άσε που το random έχει κι ένα ακόμη καλό. Υπάρχει περίπτωση κάποιος να πέσει κατά τύχη σε μαφιόζο, οπότε αναλόγως του πως θα κινηθεί η ψηφοφορία θα φανούν αρκετά πράγματα π.χ. αν κινδυνέψει να φύγει κατά τύχη ένας μαφιόζος θα προσπαθήσουν να τον σώσουν. Αν ψηφίσει κάποιος κατά τύχη έναν φανερό μαφιόζο μπορεί να καλυφθούν τα ίχνη του πληροφοριοδότη ή του αντίπαλου μαφιόζου. Γενικά το random της πρώτης μέρας βοηθάει αρκετά.

Ο Ικαριονας προσπαθησε απλα να αρχισει το γκειμ και ειναι σεβαστο,αλλα δεν θα συμφωνησω ακομα μαζι του διχως να ακουσω ατομα να λενε την γνωμη τους.Η Μελανια απο την αλλη εριξε φουλ καρφωτη ψηφο στο Εμιλουκο διχως να μας δειξει γιατι. Δυο πραγματα στεκουν εδω.Ειναι μπατσος και το κανει φουλ φανερο σε ολους μας ή απλα δεν εχει την διαθεση να ασχοληθει στο γκειμ επειδη δεν θα μπορει να μπει.Μεχρι στιγμης οι πληροφοριες που εχουμε για να γινει μια ψηφος για μενα ειναι μηδαμινες και τις θεωρω στην τυχη.Αν συνεχιστει ετσι το γκειμ μεχρι αυριο λογικα θα δωσω ψηφο στην Μελανια,διχως ομως να ειναι σιγουρο για τωρα.

Νομίζω πως κι η Melania να αρχίσει το game ήθελε και απλώς γράφαμε ταυτοχρόνως τα κείμενά μας. Δεν μπορώ να ξέρω για ποιο λόγο ψήφισε την Emilouko αλλά απ' όσο γνωρίζω έχει παίξει σε άλλα παιχνίδια και άρα δεν νομίζω να είναι ένας τόσο φανερός μπάτσος ή να βαριέται το παλέρμο. Νομίζω πως βιαζόταν να ψηφίσει επειδή είπε πως θα λείπει την επόμενη μέρα, ώστε να μην πάρει απουσία. Δεν είμαι σίγουρος. Θα δείξει και γι' αυτήν το τι ρόλο παίζει, στις επόμενες μέρες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Μέχρι στιγμής δεν έδωσαν σημεία ζωής οι εξής πέντε: aggelogiannos, Dimitris S., Fast, Johnny 15, Tάσος. Αναμένουμε την παρουσία και τη συμβολή τους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Καλημέρα απο μένα!

Ικαρίωνα όπως εσύ δουλεύεις βράδια κάποιοι δουλεύουμε πρωινά οπότε πάει ανάποδα το πρόγραμμα. :P

Για την ώρα βλέπω ότι μπήκαμε δυναμικά στο παιχνίδι απο κάποιους και απο άλλους όπως και εγώ έχουμε αρκεστεί σε 1-2 ποστ. Πιστεύω θα αποκτήσεις ροή όμως το παιχνίδι απο σήμερα.

Θα δώσω και εγώ χρόνο στους υπόλοιπους να μιλήσουν και θα ψηφίσω το μεσημεράκι προς απόγευμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,881 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο! Ευτυχώς είδα οτι μέσα στη νύχτα άναψαν λίγο τα αίματα γιατί στάνταρ ο Δημήτρης θα έβραζε στο ζουμί του με την τόση ησυχία! :P

Ικαρίονα πώς καταφέρνεις αυτά που θα έλεγα σε δυο προτάσεις να τα λες σε δεκατέσσερεις! :P Συμφωνώ πάντως οτι θέλω όλους τους παίκτες να συμμετέχουν, είτε είμαι ΣΕ είτε παίκτρια προτιμώ έναν παίκτη που συμμετέχει και προσπαθεί να κάνει κάτι έστω κι αν δεν τα καταφέρνει τέλεια από κάποιον που είτε βαριέται είτε αδιαφορεί είτε δε γουστάρει να παίξει γιατί δεν του αρέσει ο ρόλος του. Συνήθως βέβαια σε αυτή την κατηγορία είναι άτομα που έχουν απλό ρόλο πολιτών και θεωρούν οτι δε θα προσφέρουν κάτι με το να συμμετέχουν ή έχουν ξενερώσει γι' αυτό δε θα ήθελα ακόμα να ψηφίσω αυτούς που ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί θεωρώντας οτι η πλειοψηφία τουλάχιστον είναι ξενερωμένοι πολίτες. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

Μου έχει κάνει εντύπωση η εμμονή του ComfortablySmug για την Emilouko. Εστιάζει πάρα πολύ πάνω της, έκανε δύο ποστ αφιερωμένα μόνο σε αυτήν. Γιατί τέτοια εμμονή μαζί της; :hmm:

Κατά τα άλλα, με ξένισε ο Johny15 που μπήκε κι είπε απλά ένα γεια μόλις αναφέρθηκε η απουσία του από τον Ικαρίονα. Σαν οι μαφιόζοι να του είπαν "μπες γράψε ένα γεια να μην καρφώνεσαι". Μπορεί όμως να είναι και τυχαίο, δεν τον παίρνω και στο λαιμό μου. Υποθέσεις κάνουμε.

Wild Boy εσύ γιατί ψήφισες τον DumeNuke; Το ξέρω οτι οι πρώτες ψήφοι είναι τυχαίες αλλά μια αιτιολογία βρε αδελφέ; Έτσι για το θεαθήναι; Οεο;

Θα ήθελα φυσικά να σχολιάσω την αγαπητή Claire η οποία επιμένει να μας λέει οτι θα φύγει μάλλον τις πρώτες μέρες σαν να θέλει να μας πείσει σώνει και ντε οτι είναι κακόμοιρος πολίτης που θα τη βγάλουν αμέσως είτε με δολοφονία είτε με ψηφοφορία. Γενικά αυτοί που πάνε να το παίξουν πολίτες δε μου αρέσουν γιατί είτε κρύβουν τον κακό τους ρόλο είτε νιώθουν ανίκανοι να χρησιμοποιήσουν τον καλό τους ρόλο για να βοηθήσουν τους πολίτες. Λίγη αυτοπεποίθηση Claire!

Τέλος κάτι παίζει με Eileen - tsarachaf γιατί είμαι σίγουρη οτι περίμεναν κι αυτοί το παιχνίδι πώς και πώς και τώρα κρύφτηκαν στην αφάνεια. Θα ήθελα να τους δω να συμμετέχουν για να μη θεωρήσω οτι συμμετέχουν μόνο στα άδυτα των μαφιόζων κανονίζοντας δολοφονίες!...:whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Καλό παιχνίδι να χουμε παιδιά.Λίγο αμήχανο το game στην αρχή γιατί είναι πολύ random( για τους περισσότερους τουλάχιστον) .Ψηφίζω για τώρα methexys
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Καλημέρα! :yawn:
Να υπενθυμίσω ότι ψήφους δίνουμε με μεγάλα, bold, χρωματιστά γράμματα για να βοηθάμε και τη ΣΕ στις δύσκολες ώρες.
Επίσης να υπενθυμίσω ότι απαγορεύεται η χρήση του συστήματος αξιολόγησης. Αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε μ αυτά που λέει ένα ποστ να απαντήσετε σ αυτό, με δικό σας ποστ κι επιχειρήματα κι όχι με μία θετική/αρνητική ψήφο.

Ψηφοφορία για Δευτέρα 24/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield
  3. ComfortablySmug
  4. Deutsch... Lover
  5. Dimitris S --> methexys
  6. DumeNuke
  7. Eileen
  8. Emilouko
  9. Emmanouilmyrgia --> Fast
  10. Fast
  11. Himela
  12. Ikarionas --> aggelogiannos
  13. JKaradakov
  14. Johnny15
  15. ~Melania~ --> Emilouko
  16. methexys
  17. Nefeli Graf
  18. PolGR1509
  19. Soukouu
  20. Guest 278211
  21. tsarachaf
  22. Wild_Boy --> DumeNuke
  23. Ερις
  24. Σπυρακος (^^)
  25. Τάσος97

Ψήφοι
1 aggelogiannos
1 DumeNuke
1 Emilouko
1 Fast
1 methexys

Η Χώρα των Φαντασμάτων
---

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Καλημέρα παιδιά μου... Το ξέρω ότι είναι πρώτος γύρος, αλλά απ' ότι φαίνεται πρέπει να πάω σε σεντονάκι με παραθέσεις γιατι βλέπω πολλά σχόλια

Παιδιά μου :D

Χαίρομαι που βλέπω να επιστρέφουν οι παλιές καραβάνες του Παλέρμο, όπως είναι ο tsarachaf, η Eileen, η Μελανία, ο Wild_boy και η Έρις... Θα ήθελα να αναφέρω ιδιαιτέρως τον φίλο μου τον Τάσο και την αγαπητή Himela, ευχόμενος καλή τύχη και καλή επιτυχία και στους δύο!! :happy::happy::happy:

Να έχετε ένα όμορφο παιχνίδι και να το ευχαριστηθείτε :D
Να περάσετε όμορφα :happy:

Εσύ να μας ξανάρθεις... Τόσος καιρός πέρασε, δώσε μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό σου....

Δε νομίζω ότι ήταν άκυρο. Το ποστ της δε σας φαίνεται λίγο διαφορετικό από τα άλλα (όχι τόσο εύθυμος τόνος + το τελευταίο σχόλιό της)?

Άρχικά όταν είδα το ποστ της νόμιζα ότι ήταν η δικηγόρος ([/SIZE]JUSTICE league) Αλλά γιατί να προδώσει έναν ρόλο των καλών που δε μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό της από δολοφονία (Άτοπο)

Όσο για το ότι άλλαξε τη φώτο της με αυτή του Robin έχω δύο περιπτώσεις

1. Της άρεσε η φώτο: Οκ,πιθανό αλλά δεν υπάρχουν και πιο ενδιαφέροντες ήρωες της DC που να της αρέσουν περισσότερο (λογικά είναι κοριτσάκι και δε ποντάρω να πολυασχολείται με super-ήρωες)

2. Θέλει να στείλει μήνυμα στη μαφία: Τι σας έρχεται πρώτα στο μυαλό όταν ακούτε Robin; Λογικά το ότι είναι το δεξί χέρι του batman (aka το δεύτερο βιολί).Υπάρχουν 3 ρόλοι που ταιριάζουν με τη λογική του 2ου βιολιού: ο ΑΜ(λογικά άτοπο,γιατί να πάρει από τώρα θέση και πόσο μάλλον υπέρ της μαφίας), ο ΔΑ (λογικά θα κάθονταν να περίμενε σήμα από τη mafia) + η πόρνη

Ίσως να με επηρρέασε και το Can I call you dad(dy)? που σε κάνει να σκέφτεσαι της συνωμοσίες θεωρίας που λένε ότι batman και robin είναι κρυφοί εραστές (καμμένο το τελευταίο, το ξέρω)

Κατ'εμέ ίσως είναι η πόρνη του παλέρμο η οποία με ένα σχετικά περίεργο ποστ ήθελε να τραβήξει την προσοχή των μαφιόζων για να κοιτάξουν τη φώτο και να σκεφτούν γιατί την άλλαξε

Ίσως (Πιθανότατα) λέω βλακείες αλλά ας μην ξεχνάμε υπονοούμενα από προηγούμενες πόρνες και ΔΑ του παλέρμο(π.χ attention-whore του ultra στο #43) κάποια βάζαν δήθεν αθώα τραγουδάκια, άλλοι μηνύματα στις λεζάντες κτλ κτλ κτλ

Χωρίς να θέλω να γίνω κακός, αλλά πιθανότατα λες βλακείες... Πιάνεσαι από μία αλλαγή avatar για να μας πεις ότι η Έμιλυ είναι ΔΑ ή πόρνη, απ' ότι κατάλαβα πας προς το πόρνη. Άρα βλακεία, γιατί αντί να ψάχνεις την μαφία ψάχνεις τους βοηθητικούς ρόλους, που προφανώς κάνουν ζημιά, αλλά δεν είναι προτεραιότητα.

Επίσης πιάνεσαι από το πρώτο ποστ κάποιου στο παιχνίδι, που πάντα μα πάντα είναι καθαρά για χαβαλέ. Σε οποιοδήποτε Παλέρμο, κανένας δεν έχει κάνει σήμα στο πρώτο του ποστ στο παιχνίδι γιατί πολύ απλά κανένας δεν δίνει σημασία στα πρώτα ποστ που κάνουν οι παίκτες στο παιχνίδι. Και στο λέω έχοντας παίξει μαφία αρκετές φορές, ούτε εγώ, ούτε όσοι παίκτες ξέρω που έχουν κάνει μαφία θα ασχολιόντουσαν με ποστ τέτοιου στυλ.

Επί της ουσίας, μου άρεσε η προσπάθεια για out of the box thinking, αλλά ας μην το καίμε πριν αρχίσουμε καλά καλά. Δεν την ξέρω την κοπέλα, ούτε τον ρόλο της, αλλά θα πάω με την οπτικη ότι ή της αρέσει περισσότερο η DC(οκ, αυτό είναι έγκλημα από μόνο του αλλά δεν είναι αυτό που κυνηγάμε στο Παλέρμο) ή ότι ήταν σχεδιασμένο σαν αστείο. Τουλάχιστον για την ώρα.

Τι στο καλό απ' τα 25 άτομα κανείς δεν είναι μέσα ή δεν ενδιαφέρεται να συμμετέχει; Καλές οι ευχές για να έχουμε καλό παιχνίδι αλλά να παίξουμε κιόλας. Μην πηγαίνουν όλοι για ύπνο από νωρίς. Είμαστε κι εμείς που δουλεύουμε βράδυ και βαριόμαστε τη ζωή μας. Ακόμη 02.00 είναι η ώρα. Όλοι έπεσαν για ύπνο περιμένοντας το αύριο; Τι βαρετά πράγματα είναι αυτά; Τίποτα δεν μας εγγυάται πως θα υπάρχει αύριο. Η περατότητα σκάβει βαθιά μέσα στον καθένα. Όλα είναι ένα ψέμα, μια ανάσα, μια πνοή. Το γαρ εφήμερο της ζωής....

Νιώθει ανυπομονησία στην τοποθεσία Ωραιόκαστρο.

Αγαπητέ, κατανοώ την ανυπομονησία σου, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν ήμουν σε θέση χθες το βράδυ να κάνω ποστ ή να παρακολουθήσω το παιχνίδι...

Ολη η φαση παει καπως ετσι.Το γκειμ αρχισε στα χαρτια αλλα δεν αρχισε στην πραξη.Δεν θα κατσω να ψηφισω ενα ατομο στην τυχη ακομα χωρις να ακουσω καν τι εχουν να πουν τουλαχιστον οι μισοι.Οι ραντομ ψηφοι μονο για καλο δεν μου καθονται στο ματι.Ο Ικαριονας προσπαθησε απλα να αρχισει το γκειμ και ειναι σεβαστο,αλλα δεν θα συμφωνησω ακομα μαζι του διχως να ακουσω ατομα να λενε την γνωμη τους.Η Μελανια απο την αλλη εριξε φουλ καρφωτη ψηφο στο Εμιλουκο διχως να μας δειξει γιατι.Δυο πραγματα στεκουν εδω.Ειναι μπατσος και το κανει φουλ φανερο σε ολους μας ή απλα δεν εχει την διαθεση να ασχοληθει στο γκειμ επειδη δεν θα μπορει να μπει.Μεχρι στιγμης οι πληροφοριες που εχουμε για να γινει μια ψηφος για μενα ειναι μηδαμινες και τις θεωρω στην τυχη.Αν συνεχιστει ετσι το γκειμ μεχρι αυριο λογικα θα δωσω ψηφο στην Μελανια,διχως ομως να ειναι σιγουρο για τωρα.

Σχόλιο για να τα πάμε καλά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού: Αν θέλεις να αναφερθεις στον ρόλο κάποιου παίκτη σε παρακαλώ να χρησιμοποιείς τον actual ρόλο σαν όνομα για να συνενοούμαστε. Είπες για την μελανία ότι παίζει να είναι μπάτσος, ο μόνος ρόλος που ταιριάζει στο όνομα είναι ο Διευθαρμένος Αστυνομικός που είναι με την μαφία. Ενώ πιθανότατα εννούσες κάτι σε Πληροφοριοδότη ή Αντίπαλο Μαφιόζο, (δεν βάζω τον ντετέκτιβ γιατί ακόμη δεν ξέρει τίποτα). Στο λέω γιατί αλλιώς θα χαθούμε, ειδικά όταν προχωρήσει το παιχνίδι.

Επίσης νομίζω ότι κανένας Πληροφοριοδότης(από πάντα) ή ΑΜ(από το προηγούμενο παιχνίδι) δεν θα πήγαινε να δώσει έτσι τον γνωστό του σε τέτοιο ποστ, γιατί παίζουν και καρφώματα. Κι η συγκεκριμένη έχει φάει και μερικά, οπότε θα υποθέσω ότι έμαθε να προσέχει. :P

Καλημέρα Παλέρμο! Ευτυχώς είδα οτι μέσα στη νύχτα άναψαν λίγο τα αίματα γιατί στάνταρ ο Δημήτρης θα έβραζε στο ζουμί του με την τόση ησυχία! :P

Καλημέρα :). Η αλήθεια είναι ότι το χθεσινό είναι ένα από τα πιο ήσυχα ανοίγματα Παλέρμο :P. Αλλά δεν έχει ανάγκη ο Δημήτρης, άστον να βράζει :P.

Ικαρίονα πώς καταφέρνεις αυτά που θα έλεγα σε δυο προτάσεις να τα λες σε δεκατέσσερεις! :P Συμφωνώ πάντως οτι θέλω όλους τους παίκτες να συμμετέχουν, είτε είμαι ΣΕ είτε παίκτρια προτιμώ έναν παίκτη που συμμετέχει και προσπαθεί να κάνει κάτι έστω κι αν δεν τα καταφέρνει τέλεια από κάποιον που είτε βαριέται είτε αδιαφορεί είτε δε γουστάρει να παίξει γιατί δεν του αρέσει ο ρόλος του. Συνήθως βέβαια σε αυτή την κατηγορία είναι άτομα που έχουν απλό ρόλο πολιτών και θεωρούν οτι δε θα προσφέρουν κάτι με το να συμμετέχουν ή έχουν ξενερώσει γι' αυτό δε θα ήθελα ακόμα να ψηφίσω αυτούς που ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί θεωρώντας οτι η πλειοψηφία τουλάχιστον είναι ξενερωμένοι πολίτες. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

Βάλτε με κι εμένα στο κλαμπ, αυτών που προτιμούν τους παίκτες που συμμετέχουν.

Μου έχει κάνει εντύπωση η εμμονή του ComfortablySmug για την Emilouko. Εστιάζει πάρα πολύ πάνω της, έκανε δύο ποστ αφιερωμένα μόνο σε αυτήν. Γιατί τέτοια εμμονή μαζί της; :hmm:

Κατά τα άλλα, με ξένισε ο Johny15 που μπήκε κι είπε απλά ένα γεια μόλις αναφέρθηκε η απουσία του από τον Ικαρίονα. Σαν οι μαφιόζοι να του είπαν "μπες γράψε ένα γεια να μην καρφώνεσαι". Μπορεί όμως να είναι και τυχαίο, δεν τον παίρνω και στο λαιμό μου. Υποθέσεις κάνουμε.

Wild Boy εσύ γιατί ψήφισες τον DumeNuke; Το ξέρω οτι οι πρώτες ψήφοι είναι τυχαίες αλλά μια αιτιολογία βρε αδελφέ; Έτσι για το θεαθήναι; Οεο;

Θα ήθελα φυσικά να σχολιάσω την αγαπητή Claire η οποία επιμένει να μας λέει οτι θα φύγει μάλλον τις πρώτες μέρες σαν να θέλει να μας πείσει σώνει και ντε οτι είναι κακόμοιρος πολίτης που θα τη βγάλουν αμέσως είτε με δολοφονία είτε με ψηφοφορία. Γενικά αυτοί που πάνε να το παίξουν πολίτες δε μου αρέσουν γιατί είτε κρύβουν τον κακό τους ρόλο είτε νιώθουν ανίκανοι να χρησιμοποιήσουν τον καλό τους ρόλο για να βοηθήσουν τους πολίτες. Λίγη αυτοπεποίθηση Claire!

Εδώ μου τα συμμάζεψες ωραία για όσους αναφέρθηκαν ως τώρα πρακτικά. Θέλω να πω να μην το παρακάνουμε με αυτά, γιατί είπαμε πρώτος γύρος. Μπορεί να πετύχαμε μαφιοζάκι μπορεί και όχι. Αλλά ό,τι και να έγινε στην τύχη θα είναι, τουλάχιστον για την ώρα.

Για την Claire θα πω, λίγη αισιοδοξία καλύτερα :). Να αντέξει και να αντέξει και όταν θα αρχίσει να την κατηγορεί ο κόσμος επειδή επιβίωσε τους πρώτους γύρους :P.

Τέλος κάτι παίζει με Eileen - tsarachaf γιατί είμαι σίγουρη οτι περίμεναν κι αυτοί το παιχνίδι πώς και πώς και τώρα κρύφτηκαν στην αφάνεια. Θα ήθελα να τους δω να συμμετέχουν για να μη θεωρήσω οτι συμμετέχουν μόνο στα άδυτα των μαφιόζων κανονίζοντας δολοφονίες!...:whistle:

Τέλος, με Eileen - tsarachaf δεν παίζει τίποτα, στο εγγυώμαι. Και δεν συνηθίζω να υπερασπίζομαι την Ζωή(γιατί τα καταφέρνει μια χαρά και μόνη της), αλλά ειδικά χθες, είχαμε γενέθλιο πάρτι και δεν θα καθόμασταν να ασχολούμαστε με το άνοιγμα του Παλέρμο που ο καθένας λέει ότι του κατέβει στην τύχη και δεν γίνεται και τίποτα σοβαρό...


Και γενικά τώρα που τελείωσα με τις παραθέσεις να πω ότι, κάπου εδώ θα ψήφιζα, αλλά πρώτον δεν έχουμε δολοφονία σήμερα οπότε δεν βιάζομαι. Και δεύτερον, επειδή θα ψήφιζα σίγουρα κάποιον που δεν έχει ψηφιστεί, λυπάμαι τον Δημήτρη και τον ούλτρα που δεν νομίζω ότι το κάνανε τελικά το συμβόλαιο με την βιβεχρώμ για να έχουν αρκετά χρώματα για την ψηφοφορία :P.

Θα επανέλθω αργότερα με περισσότερα σχόλια. Ελπίζω να ανάψουν σιγά σιγά τα αίματα. Και μην παρανοείτε!!:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Καλημέρα και από εμένα!

Το σενάριο του ComfortablySmug μου φαίνεται κάπως τραβηγμένο και πέρα από κάθε φαντασία, αλλά διαβάζοντας άλλα παιχνίδια πραγματικά τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται. Αυτό που λέει η himela αναφορικά με τον Johnny15 ομολογώ ότι με παραξένεψε κι εμένα. Βέβαια, μπορεί απλά να είναι επειδή είναι καινούριος όπως και γω και πολλοί άλλοι. Λίγο δύσκολο έτσι να ψηφίσεις στα τυφλά όταν μάλιστα οι περισσότεροι από τους μισούς δεν έχουν μπει να γραψουν κάτι, ωστόσο προς το παρόν και με το σκεπτικό ότι έδωσε το παρόν ακριβώς αφου στοχοποιηθηκε μαζί με 3-4 άλλους από τον Ικαρίωνα, χωρίς μάλιστα να πει κάτι ουσιαστικό, ψηφίζω=>
JOHNNY15
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Συνήθως βέβαια σε αυτή την κατηγορία είναι άτομα που έχουν απλό ρόλο πολιτών και θεωρούν οτι δε θα προσφέρουν κάτι με το να συμμετέχουν ή έχουν ξενερώσει γι' αυτό δε θα ήθελα ακόμα να ψηφίσω αυτούς που ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί θεωρώντας οτι η πλειοψηφία τουλάχιστον είναι ξενερωμένοι πολίτες. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

Εγώ πάλι σε όσα παιχνίδια παρακολούθησα μέχρι τώρα κατάλαβα ότι οι σιωπηλοί παίκτες πρέπει να φεύγουν πρώτοι είτε επειδή δεν βοηθούν καθόλου και δεν παρακολουθούν το παιχνίδι, οπότε ψηφίζουν ό,τι να 'ναι, είτε επειδή υπάρχουν κακοί που κρύβονται. Σου υπενθυμίζω ότι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια είχαν πεταχτεί κάποια άτομα σαν εσένα στην πρώτη μέρα και είπαν ότι δεν θέλουν ακόμη να ψηφίσουν αυτούς που δεν έχουν εμφανιστεί. Το αποτέλεσμα ήταν ότι τη μια η Mάιρα, την άλλη η Nefeli ή η Bilire πέρασαν απαρατήρητες μέχρι που ήταν αργά και τα παιχνίδια χάθηκαν. Ας φύγουν οι σιωπηλοί παίκτες πρώτα και μετά θα βρούμε την άκρη με αυτούς που μιλούν. Όποιος μιλάει εκτίθεται και σε κάποια στιγμή θα το κάνει το λάθος.

Μου έχει κάνει εντύπωση η εμμονή του ComfortablySmug για την Emilouko. Εστιάζει πάρα πολύ πάνω της, έκανε δύο ποστ αφιερωμένα μόνο σε αυτήν. Γιατί τέτοια εμμονή μαζί της; :hmm:

Το σκεπτικό του αλήθεια δεν το καταλαβαίνω ούτε εγώ. Αλλά δεν θεωρώ ότι μιλάει έχοντας πληροφορίες. Αν είναι πληροφοριοδότης και το παίζει τόσο φανερά, ας παραιτηθούμε από τώρα να τελειώνουμε.

Κατά τα άλλα, με ξένισε ο Johny15 που μπήκε κι είπε απλά ένα γεια μόλις αναφέρθηκε η απουσία του από τον Ικαρίονα. Σαν οι μαφιόζοι να του είπαν "μπες γράψε ένα γεια να μην καρφώνεσαι". Μπορεί όμως να είναι και τυχαίο, δεν τον παίρνω και στο λαιμό μου. Υποθέσεις κάνουμε.

Ο συγκεκριμένος νομίζω πως σχολίασε σχεδόν ταυτόχρονα με μένα. Δεν είχα δει ακόμη το post του τότε. Δεν νομίζω δηλαδή να το έκανε από αντίδραση στο post μου αλλά δεν είμαι εντελώς σίγουρος. Ωστόσο αν δεν σχολίασε ταυτόχρονα με μένα κι έχεις δίκιο, αυτό σημαίνει ότι εσύ παρακολουθούσες το παιχνίδι και τα post όταν γίνονταν. Γιατί δεν συμμετείχες τότε στη συζήτηση; Περίμενες το οκ απ' τον Τhano;

Τέλος κάτι παίζει με Eileen - tsarachaf γιατί είμαι σίγουρη οτι περίμεναν κι αυτοί το παιχνίδι πώς και πώς και τώρα κρύφτηκαν στην αφάνεια. Θα ήθελα να τους δω να συμμετέχουν για να μη θεωρήσω οτι συμμετέχουν μόνο στα άδυτα των μαφιόζων κανονίζοντας δολοφονίες!...:whistle:

Η σιωπή τους με προβληματίζει κι εμένα κάπως. Ακριβώς επειδή περίμεναν πώς και πώς το παιχνίδι. Αλλά νομίζω δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε ακόμη μαζί τους. Είναι παίκτες που θα συμμετέχουν κι αν έχουν καλό ρόλο θα βοηθήσουν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Καλημέρα.
Κοιμάμαι και τι να δω; Μια σελίδα αφιερωμένη σε μένα. Ντάξει, με σκλαβώνετε δεν έπρεπε.
Ήλπιζα οτι μέχρι να γράψω αυτό το μήνυμα θα είχε ξεκινήσει μια συζήτηση να μην φανω τοσο άκυρη αλλα δυστυχως είμαι η μονη που θα ψηφίσει από σημερα γιατί αύριο δεν θα μπω ολη μερα. Όπως σας ειχα πει και στο θέμα με τις συμμετοχές θα είμαι σε άσκηση στο βουνό αύριο και την Τρίτη οποτε για να μην πάρω δύο συνεχόμενες απουσιες θα αναγκαστώ να ψηφίσω στην τυχη τώρα. Έτσι λοιπόν θα ψηφίσω την αγαπημένη μου Emilouko γιατί είναι ακριβώς δίπλα απο εμένα στο φοιτητικό και ζηλεύω να ακούω ''ξημερώματα" και πάρτι ενω κανω σκοπια :P :P Εμιλυ με ολη την αγάπη μου, ξέρω δεν θα παρεξηγήσεις χαχαχα!
Δεκτή, αν και έχω φύγει από Ποσείδι.Τρίτη έρχομαι πάλι.Καλά να περνάς. ^_^
Δε νομίζω ότι ήταν άκυρο. Το ποστ της δε σας φαίνεται λίγο διαφορετικό από τα άλλα (όχι τόσο εύθυμος τόνος + το τελευταίο σχόλιό της)?

Άρχικά όταν είδα το ποστ της νόμιζα ότι ήταν η δικηγόρος ([/SIZE]JUSTICE league) Αλλά γιατί να προδώσει έναν ρόλο των καλών που δε μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό της από δολοφονία (Άτοπο)

Όσο για το ότι άλλαξε τη φώτο της με αυτή του Robin έχω δύο περιπτώσεις

1. Της άρεσε η φώτο: Οκ,πιθανό αλλά δεν υπάρχουν και πιο ενδιαφέροντες ήρωες της DC που να της αρέσουν περισσότερο (λογικά είναι κοριτσάκι και δε ποντάρω να πολυασχολείται με super-ήρωες)

2. Θέλει να στείλει μήνυμα στη μαφία: Τι σας έρχεται πρώτα στο μυαλό όταν ακούτε Robin; Λογικά το ότι είναι το δεξί χέρι του batman (aka το δεύτερο βιολί).Υπάρχουν 3 ρόλοι που ταιριάζουν με τη λογική του 2ου βιολιού: ο ΑΜ(λογικά άτοπο,γιατί να πάρει από τώρα θέση και πόσο μάλλον υπέρ της μαφίας), ο ΔΑ (λογικά θα κάθονταν να περίμενε σήμα από τη mafia) + η πόρνη

Ίσως να με επηρρέασε και το Can I call you dad(dy)? που σε κάνει να σκέφτεσαι της συνωμοσίες θεωρίας που λένε ότι batman και robin είναι κρυφοί εραστές (καμμένο το τελευταίο, το ξέρω)

Κατ'εμέ ίσως είναι η πόρνη του παλέρμο η οποία με ένα σχετικά περίεργο ποστ ήθελε να τραβήξει την προσοχή των μαφιόζων για να κοιτάξουν τη φώτο και να σκεφτούν γιατί την άλλαξε

Ίσως (Πιθανότατα) λέω βλακείες αλλά ας μην ξεχνάμε υπονοούμενα από προηγούμενες πόρνες και ΔΑ του παλέρμο(π.χ attention-whore του ultra στο #43) κάποια βάζαν δήθεν αθώα τραγουδάκια, άλλοι μηνύματα στις λεζάντες κτλ κτλ κτλ
Τι να πρωτοσχολιάσω.
Τι πάει να πει δεν ήταν εύθυμο το post μου; Έπρεπε να βάλω gifs από σαμπάνιες να ανοίγουν ή πυροτεχνήματα;:P
1.Ναι, είμαι κοριτσάκι. Δεν καταλαβαίνω πως αυτό σχετίζεται με το αν βλέπω super-hero movies ή όχι ή με τη ροή του παιχνιδιού και τις κατηγορίες σου.
2.Το σχόλιο μου για την Justice League ήταν ακριβώς για να δώσω εύθυμο τόνο στο post μου. Ήταν ειρωνεία. Επειδή το θέμα είναι Marvel.Με την ίδια λογική άλλαξα και avatar. Σκεφτόμουν ποιοι χαρακτήρες μ' αρέσουν και ήθελα να 'μαι μέσα στο Mood και λέω ας μην βάλω χαρακτήρες της Marvel γιατί το θέμα είναι Marvel και οι περισσότεροι αντιπροσωπεύουν ρόλους. Οπότε ο 1ος χαρακτήρας που μου ήρθε ήταν o Robin,γιατί πρόσφατα είδα το Batman Lego Movie.Ναι, ο Robin είναι.
Δεν πιστεύω ότι δικαιολογούμαι για το avatar μου αλήθεια. :hehe:
Προσπαθώ να καταλάβω σε τι αναφέρεσαι αλλά δυσκολεύομαι. Αρχικά δεν βρίσκω δεύτερο σχόλιο της Emilouko. Ένα βλέπω εγώ να υπάρχει. Οπότε τι εννοείς με το ''τελευταίο σχόλιο''; Εκτός κι αν εννοείς τη μεσαία σειρά που λέει αυτό για την justice league, την οποία έγραψε ορθογραφικά λάθος ή την τελευταία σειρά με το ''ώπα λάθος''. Δεν είμαι σίγουρος για το αν είναι ο Robin αυτός που ανέβασε αλλά δεν πολυκαταλαβαίνω τι προσπαθείς να πεις και τη σύνδεση που κάνεις ανάμεσα στον Robin, στην πόρνη και στο δεύτερο βιολί (wtf). Εγώ αν ήμουν μαφία ούτε καν θα πρόσεχα την αλλαγή φωτογραφίας της. Από σένα την παρατήρησα. Πόσο μάλλον να συνδέσω τον robin με την πόρνη. Αρκετά σουρεάλ είναι αυτό που λες εκτός κι αν χάνω κάποιο point εγώ. Πάντως για να κάθισες να σκεφτείς όλο αυτό το σενάριο, δύσκολο να έχεις κακό ρόλο. Δεν νομίζω πως έχεις να κερδίσεις κάτι με όσα λες. Θα δείξει όμως.
Όντως το έγραψα λάθος; :redface: Λάθος λόγω ταχύτητας μάλλον.
Του απάντησα παραπάνω.
Ikariona επίσης το παιχνίδι ξεκινούσε Δευτέρα, οπότε λογικό το thread να είναι νεκρό την Κυριακή βράδυ.Σε λίγο θα μπαίνουν όλοι σιγά σιγά.
Καλημέρα Παλέρμο! Ευτυχώς είδα οτι μέσα στη νύχτα άναψαν λίγο τα αίματα γιατί στάνταρ ο Δημήτρης θα έβραζε στο ζουμί του με την τόση ησυχία! :P

Ικαρίονα πώς καταφέρνεις αυτά που θα έλεγα σε δυο προτάσεις να τα λες σε δεκατέσσερεις! :P Συμφωνώ πάντως οτι θέλω όλους τους παίκτες να συμμετέχουν, είτε είμαι ΣΕ είτε παίκτρια προτιμώ έναν παίκτη που συμμετέχει και προσπαθεί να κάνει κάτι έστω κι αν δεν τα καταφέρνει τέλεια από κάποιον που είτε βαριέται είτε αδιαφορεί είτε δε γουστάρει να παίξει γιατί δεν του αρέσει ο ρόλος του. Συνήθως βέβαια σε αυτή την κατηγορία είναι άτομα που έχουν απλό ρόλο πολιτών και θεωρούν οτι δε θα προσφέρουν κάτι με το να συμμετέχουν ή έχουν ξενερώσει γι' αυτό δε θα ήθελα ακόμα να ψηφίσω αυτούς που ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί θεωρώντας οτι η πλειοψηφία τουλάχιστον είναι ξενερωμένοι πολίτες. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

Μου έχει κάνει εντύπωση η εμμονή του ComfortablySmug για την Emilouko. Εστιάζει πάρα πολύ πάνω της, έκανε δύο ποστ αφιερωμένα μόνο σε αυτήν. Γιατί τέτοια εμμονή μαζί της; :hmm:

Κατά τα άλλα, με ξένισε ο Johny15 που μπήκε κι είπε απλά ένα γεια μόλις αναφέρθηκε η απουσία του από τον Ικαρίονα. Σαν οι μαφιόζοι να του είπαν "μπες γράψε ένα γεια να μην καρφώνεσαι". Μπορεί όμως να είναι και τυχαίο, δεν τον παίρνω και στο λαιμό μου. Υποθέσεις κάνουμε.
:

Θεωρώ απλά ότι ήθελε να συμμετάσχει στο παιχνίδι και να πει κάτι έξυπνο. Δεν είναι βάσιμη η εμμονή του.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Σε οποιοδήποτε Παλέρμο, κανένας δεν έχει κάνει σήμα στο πρώτο του ποστ στο παιχνίδι

Ε κάποια φορά θα πρέπει να γίνει η αρχή. Μην το δένουμε και κόμπο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 24/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield
  3. ComfortablySmug
  4. Deutsch... Lover
  5. Dimitris S --> methexys
  6. DumeNuke
  7. Eileen
  8. Emilouko
  9. Emmanouilmyrgia --> Fast
  10. Fast
  11. Himela
  12. Ikarionas --> aggelogiannos
  13. JKaradakov
  14. Johnny15
  15. ~Melania~ --> Emilouko
  16. methexys
  17. Nefeli Graf
  18. PolGR1509 --> Johnny15
  19. Soukouu
  20. Guest 278211
  21. tsarachaf
  22. Wild_Boy --> DumeNuke
  23. Ερις
  24. Σπυρακος (^^)
  25. Τάσος97

Ψήφοι
1 aggelogiannos
1 DumeNuke
1 Emilouko
1 Fast
1 Johnny15
1 methexys

Η Χώρα των Φαντασμάτων
---

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Εγώ πάλι σε όσα παιχνίδια παρακολούθησα μέχρι τώρα κατάλαβα ότι οι σιωπηλοί παίκτες πρέπει να φεύγουν πρώτοι είτε επειδή δεν βοηθούν καθόλου και δεν παρακολουθούν το παιχνίδι, οπότε ψηφίζουν ό,τι να 'ναι, είτε επειδή υπάρχουν κακοί που κρύβονται. Σου υπενθυμίζω ότι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια είχαν πεταχτεί κάποια άτομα σαν εσένα στην πρώτη μέρα και είπαν ότι δεν θέλουν ακόμη να ψηφίσουν αυτούς που δεν έχουν εμφανιστεί. Το αποτέλεσμα ήταν ότι τη μια η Mάιρα, την άλλη η Nefeli ή η Bilire πέρασαν απαρατήρητες μέχρι που ήταν αργά και τα παιχνίδια χάθηκαν. Ας φύγουν οι σιωπηλοί παίκτες πρώτα και μετά θα βρούμε την άκρη με αυτούς που μιλούν. Όποιος μιλάει εκτίθεται και σε κάποια στιγμή θα το κάνει το λάθος.

Mini διόρθωση: Η Νεφέλη ήταν στο ένα και η Μάιρα με την bilire ήταν μαζί μαφία.
Κατά τ' άλλα συμφωνώ απόλυτα. Συνήθως την πατάνε οι πολίτες στα Παλέρμο από τους ήσυχους παίκτες που δεν κάνουν κάτι για ν' ασχοληθείς μαζί τους. Οπότε κι εγώ τουλάχιστον στην αρχή θα πάω σε κάποιον που δεν θα συμμετέχει ιδιαίτερα σήμερα.

Το σκεπτικό του αλήθεια δεν το καταλαβαίνω ούτε εγώ. Αλλά δεν θεωρώ ότι μιλάει έχοντας πληροφορίες. Αν είναι πληροφοριοδότης και το παίζει τόσο φανερά, ας παραιτηθούμε από τώρα να τελειώνουμε.

Αν είναι πληροφοριοδότης και έπαιξε έτσι θα το μάθουμε αύριο το μεσημέρι υποθέτω... Και θα έχουμε επανάληψη του Παλέρμο #42 τότε.

Ο συγκεκριμένος νομίζω πως σχολίασε σχεδόν ταυτόχρονα με μένα. Δεν είχα δει ακόμη το post του τότε. Δεν νομίζω δηλαδή να το έκανε από αντίδραση στο post μου αλλά δεν είμαι εντελώς σίγουρος. Ωστόσο αν δεν σχολίασε ταυτόχρονα με μένα κι έχεις δίκιο, αυτό σημαίνει ότι εσύ παρακολουθούσες το παιχνίδι και τα post όταν γίνονταν. Γιατί δεν συμμετείχες τότε στη συζήτηση; Περίμενες το οκ απ' τον Τhano;

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι εδώ. Ναι είναι ύποπτο να εμφανίζεται κάποιος αμέσως μετά το ποστ που τον αναφέρει αλλά μπορεί να είναι και τυχαίο. Ή μπορεί απλά να μην θεωρούσε ότι έχει νόημα να ποστάρει καλησπέρες κλπ επειδή είναι και νέος παίκτης. Αλλά οκ, στο παλέρμο είμαστε ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου...

Η σιωπή τους με προβληματίζει κι εμένα κάπως. Ακριβώς επειδή περίμεναν πώς και πώς το παιχνίδι. Αλλά νομίζω δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε ακόμη μαζί τους. Είναι παίκτες που θα συμμετέχουν κι αν έχουν καλό ρόλο θα βοηθήσουν.

Δες το ποστ μου, αγαπητέ, εξήγησα επαρκώς θεωρώ.

Ε κάποια φορά θα πρέπει να γίνει η αρχή. Μην το δένουμε και κόμπο.

Δεν το δένω κόμπο, απλώς δεν σημαίνει ότι θα πιάνομαι και από το πρώτο ποστ κάθε παίκτη για να το αποκρυπτογραφήσω...:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,881 μηνύματα.
Εγώ πάλι σε όσα παιχνίδια παρακολούθησα μέχρι τώρα κατάλαβα ότι οι σιωπηλοί παίκτες πρέπει να φεύγουν πρώτοι είτε επειδή δεν βοηθούν καθόλου και δεν παρακολουθούν το παιχνίδι, οπότε ψηφίζουν ό,τι να 'ναι, είτε επειδή υπάρχουν κακοί που κρύβονται. Σου υπενθυμίζω ότι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια είχαν πεταχτεί κάποια άτομα σαν εσένα στην πρώτη μέρα και είπαν ότι δεν θέλουν ακόμη να ψηφίσουν αυτούς που δεν έχουν εμφανιστεί. Το αποτέλεσμα ήταν ότι τη μια η Mάιρα, την άλλη η Nefeli ή η Bilire πέρασαν απαρατήρητες μέχρι που ήταν αργά και τα παιχνίδια χάθηκαν. Ας φύγουν οι σιωπηλοί παίκτες πρώτα και μετά θα βρούμε την άκρη με αυτούς που μιλούν. Όποιος μιλάει εκτίθεται και σε κάποια στιγμή θα το κάνει το λάθος.

Απλά σκέφτομαι οτι μπορεί αυτοί που δε μιλάνε να είναι απλοί πολίτες ή πολίτες με ρόλο που δε ξέρουν πώς να το διαχειριστούν. Μπορεί φυσικά να είναι και σιωπηλή μαφία αλλά πιστεύω οτι με τόσο ντόρο που έχει γίνει για τους σιωπηλούς κι οι σιωπηλοί μαφιόζοι θα έχουν μιλήσει για ξεκάρφωμα. Βασικά δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί κάποιος δε συμμετέχει. Αλλά νομίζω οτι αυτή τη στιγμή έχουν μιλήσει όλοι εκτός των aggelogiannos και Fast οπότε είναι ανώφελη αυτή η συζήτηση.

Ο συγκεκριμένος νομίζω πως σχολίασε σχεδόν ταυτόχρονα με μένα. Δεν είχα δει ακόμη το post του τότε. Δεν νομίζω δηλαδή να το έκανε από αντίδραση στο post μου αλλά δεν είμαι εντελώς σίγουρος. Ωστόσο αν δεν σχολίασε ταυτόχρονα με μένα κι έχεις δίκιο, αυτό σημαίνει ότι εσύ παρακολουθούσες το παιχνίδι και τα post όταν γίνονταν. Γιατί δεν συμμετείχες τότε στη συζήτηση; Περίμενες το οκ απ' τον Τhano;

Δεν είμαι άνθρωπος που περιμένω το οκ από κανέναν για να μιλήσω. :P
Απλά εσύ έγραψες στις 00:36 κι εκείνος στις 00:38. Είχε χρόνο θεωρητικά να δει το ποστ και να γράψει απλά ένα γεια για ξεκάρφωμα, αλλά μπορεί και όχι. Δεν τον κατηγόρησα, απλά μού φάνηκε περίεργο.

Επίσης παράκληση που κάνω πάντα: ας μην αναφερόμαστε σε προηγούμενα παιχνίδια πρώτον γιατί είμαι και κάποιας ηλικίας και δε θυμάμαι ούτε τι έφαγα χτες :/: και δεύτερον γιατί δεν είναι χρήσιμο στο γενικό μπέρδεμα που προφανώς υπάρχει με 25 παίκτες να μπουρδουκλωνόμαστε και με το τι έγινε στα προηγούμενα παιχνίδια. Ας εστιάσουμε σε αυτό. Μερσί. :pfff:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Για μενα οι αιτιολογίες περί avatar-Marvel περισσότερο ενοχοποιούν εκείνον που τις λεει. Καταλαβαινω πως καπως πρεπει να ξεκινησει το παιχνιδι αλλά οκ....

Μου αρεσε το στυλ του ποστ της Himela,καθως συμπυκνωνει το τι εχει γνει μεχρι εκεινο το σημειο αλλά το οτι ειναι πολυ ελκυστικο και ευκολο στο διαβασμα μπορεί να οδηγήσει καποιους παικτες στο να μην διαβασουν με προσοχή τα υπόλοιπα ποστ.Σε περίπτωση που έχει κακό ρόλο,είναι ενας καλός τρόπος για παραπλάνηση,αν όχι τώρα που ειναι ακόμα νωρις, σιγουρα αργοτερα που θα υπαρχουν πολλα ποστ.Προς το παρον διαβάζουμε...

Κατά τα άλλα νομιζω πως η όλη η μαφια έχει γράψει εστω ενα ποστ γιατί λογικά θα ξέρουν πως η μη συμμετοχη κινεί υποψίες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Το γεγονός ότι πολλοί της μαφιας συχνά παραμένουν σιωπηλοί όπως προαναφέρθηκε, μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί και τώρα για αποπροσανατολισμό. Σε καμία περίπτωση δεν το αποκλείω, απλά ενδέχεται κάποιοι να πατησουν σε αυτό για να αποστοχοποιηθουν οι ίδιοι. Anyway,το να παραμένει κάποιος σιωπηλός είναι σε κάθε περίπτωση κακό και δε βοηθάει το παιχνίδι. Βέβαια, οκ, πρώτη μέρα είναι μάλλον θα έχουμε εξελίξεις αργότερα. Πάντως, εσείς που παίζετε πρώτη φορά μη φοβάστε να γράφετε, αν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.

Και μένα μου αρέσει πολυ το στυλ γραφής της Himela, την έχω διαβάσει και σε προηγούμενα παιχνίδια και διάβαζα τα ποστ της με πολλή προσοχή :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ikarion:''Περίμενες το οκ απ' τον Τhano;''
Himela:''Δεν είμαι άνθρωπος που περιμένω το οκ από κανέναν για να μιλήσω''

Άρα Himela, δεν ειχες το οκ? :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,881 μηνύματα.
Για μενα οι αιτιολογίες [....] περισσότερο ενοχοποιούν εκείνον που τις λεει. Καταλαβαινω πως καπως πρεπει να ξεκινησει το παιχνιδι αλλά οκ....

Ikarion:''Περίμενες το οκ απ' τον Τhano;''
Himela:''Δεν είμαι άνθρωπος που περιμένω το οκ από κανέναν για να μιλήσω''

Άρα Himela, δεν ειχες το οκ? :whistle:

Ο νοών νοείτω. ;)

Και μένα μου αρέσει πολυ το στυλ γραφής της Himela, την έχω διαβάσει και σε προηγούμενα παιχνίδια και διάβαζα τα ποστ της με πολλή προσοχή :D

Τα αυτόγραφα μετά το παιχνίδι παρακαλώ! :pfff:

:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Το γεγονός ότι πολλοί της μαφιας συχνά παραμένουν σιωπηλοί όπως προαναφέρθηκε, μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί και τώρα για αποπροσανατολισμό. Σε καμία περίπτωση δεν το αποκλείω, απλά ενδέχεται κάποιοι να πατησουν σε αυτό για να αποστοχοποιηθουν οι ίδιοι.

Level thinking all over the place :P Έχεις δίκιο.

Αλλά σίγουρα δε θα θέλουν να είναι στο στόχαστρο ή να μπλεχτούν παρα πολύ σε κάποια λογομαχία με κινδυνο να αποχωρήσουν. Το ίδιο βεβαια ισχυει και για τους δυνατους ρολους των πολιτων.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Για να θυμόμαστε τις παλιές καλές εποχές, ψήφος στον Ikarionas, γιατί ξέρει να ταράζει τα νερά, είτε είναι μαφία, είτε πολίτης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top