Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Αφού σχολίασα κάποια πράγματα που δημοσιεύθηκαν, ας πω τώρα και κάποιες παρατηρήσεις:

Α) Έπεσαν πολλά άτομα αρχικά πάνω μου, μετά πάνω στον Dumenuke απ' αυτό που έγινε και μετά στον Fast. Μπορεί να κρύβεται ένας μαφιόζος ανάμεσα στους άλλους δύο (εγώ γνωρίζω την αθωότητά μου) αλλά ωστόσο επειδή θεωρώ σπάνιο ή πολύ τυχερό να βγει πρώτο γύρο μαφιόζος, δεν θα κατευθυνθώ σε κανέναν απ' τους δύο σ' αυτή τη φάση, διότι πιστεύω πως έχει πέσει πολύ εύκολο μπετό για να είναι κακοί ρόλοι. Πιστεύω πως θα πρέπει να πέσουν περισσότερες ψήφοι σε άτομα που προς το παρόν την έχουν βγάλει στην απ' έξω και είναι άνετοι ότι δεν κινδυνεύουν να βγουν, ώστε να προσέξουμε νεώτερες αντιδράσεις. Όσο για την αλλαγή του Fast θα μπορούσε όντως να έχει κακό ρόλο που να θέλει να βρει πάτημα στον Dume αλλά θα μπορούσε να έχει και πολύ καλό ρόλο και γι' αυτό να αντέδρασε έτσι, ώστε να προστατεύσει τον εαυτό του. Δεν θεωρώ πως μια ισοψηφία ανάμεσα στους δύο ή και σε μένα θα προσφέρει πολλά. Αν υπάρχει μαφιόζος ανάμεσα στην τριάδα μας, είναι ένας και όχι δύο. Οι άλλοι δύο είναι πολίτες, όπως βγαίνει από κόντρες κ.λπ.

Β) Έχοντας ως δεδομένο το παραπάνω καθίστανται πολύ ύποπτοι όσοι προσπάθησαν να εμμείνουν σ' αυτό το δίπολο ή τρίπολο, επειδή ως μαφιόζοι θα μπορούσαν να ξέρουν την αθωότητα των ατόμων που το αποτελούν και έτσι να θέλουν να φύγουν τσάμπα ένα σωρό αθώοι καθώς μόλις φανεί η αθωότητα του ενός, θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι οι άλλοι που είχαν κόντρα μαζί του είναι ένοχοι. Πολύ βολικό σενάριο και δεν σκοπεύω να το τροφοδοτήσω. Συνεπώς μεγάλο ερωτηματικό για κακό ρόλο στον Dimitri S. Θέλησε να διατηρηθεί το δίπολο και να πάμε σε ισοψηφία με τον Dume (για να βγάλει συμπεράσματα).

Γ) Το δίπολο ανάμεσα σε comfortably-emilouko νομίζω πως πρέπει να πάψει να μας απασχολεί για τον λόγο ότι αρκετά άτομα που φαίνεται από τις αντιδράσεις τους ότι δεν θα μπορούσαν να είναι μαζί κακοί ρόλοι, συμφώνησαν πως δεν πρέπει να μας απασχολεί. Οπότε λογικά τόσο οι μαφιόζοι όσο και οι πολίτες συμφωνούν σε κάτι επειδή ξέρουν κι οι δυο πως ισχύει. Θα μπορούσε ωστόσο να κρύβεται κακός ρόλος ανάμεσά τους. Αλλά δεν θα ασχοληθώ προς το παρόν.

Δ) Ξαναδιάβαζα κάποια κείμενα και παρατήρησα το εξής (παρατηρήστε το κι εσείς): στο πρώτο του post (μετά τους χαιρετισμούς), ο tsarachaf επανέλαβε πολλές φορές ότι την πρώτη μέρα είναι αδύνατο ή είθισται να μην δίνεται σήμα από κανέναν. Για ποιο λόγο να αναφερθεί σε κάτι τέτοιο και μάλιστα τόσο έντονα; Αναφέρεται επανειλημμένα σ' αυτό και στο ότι αποκλείεται να δόθηκε σήμα. Θα μπορούσε ίσως κάτι που ειπώθηκε καταλάθος από κάποιον την πρώτη μέρα, ανάμεσα στις ευχές, να ειπώθηκε προς ένα άτομο που θα μπορούσε να το εκλάβει ως σημάδι, δηλαδή να ειπώθηκε στον ΔΑ. Ο Tsarachaf ως μαφιόζος, σύμφωνα με αυτό το σενάριο, που γνωρίζει τον ΔΑ, μπορεί να είδε το συγκεκριμένο ή και κάποια πιθανή αντίδραση από τον ΔΑ και έτσι να φοβήθηκε μην ο τελευταίος εκλάβει ως μαφιόζο λάθος άτομο, οπότε ίσως γι' αυτό να μπήκε στον κόπο να σχολιάσει κάτι τέτοιο, δίνοντας με τη σειρά του σήμα στον ΔΑ να μη δώσει σημασία στην πρώτη μέρα. Συγκεκριμένα παραθέτω τα εξής που είπε, όλα σε ένα post αναφερόμενος στον comfortably:

''Επίσης πιάνεσαι από το πρώτο ποστ κάποιου στο παιχνίδι, που πάντα μα πάντα είναι καθαρά για χαβαλέ''
''Σε οποιοδήποτε Παλέρμο, κανένας δεν έχει κάνει σήμα στο πρώτο του ποστ στο παιχνίδι γιατί πολύ απλά κανένας δεν δίνει σημασία στα πρώτα ποστ που κάνουν οι παίκτες στο παιχνίδι''.
''Και στο λέω έχοντας παίξει μαφία αρκετές φορές, ούτε εγώ, ούτε όσοι παίκτες ξέρω που έχουν κάνει μαφία θα ασχολιόντουσαν με ποστ τέτοιου στυλ''.
''Θέλω να πω να μην το παρακάνουμε με αυτά, γιατί είπαμε πρώτος γύρος''.

Πολλές αναφορές και επαναλείψεις γύρω απ' αυτό. Δεν έχει κατηγορηθεί κι από κανέναν ο συγκεκριμένος και αυτό είναι αρκετά βολικό για τους μαφιόζους. Κάτι τελευταίο για τον tsarachaf. Δεν θα πέσω πάνω του σ' αυτόν τον γύρο αλλά το γεγονός ότι δεν θέλει να ασχοληθεί ούτε με μένα ούτε με τον Dume θέλοντας να μας κρατήσει στο παιχνίδι, θα μπορούσε να σημαίνει ότι ως κακός ρόλος γνωρίζει την αθωότητα και των δυο μας και θέλει κατά κάποιον τρόπο να μας πάρει με το μέρος του (δεν μ' άρεσε κι η ψήφος στον Fast ομολογώ). Θα μπορούσε βέβαια απλώς να θέλει να κρατήσει στο παιχνίδι δυο παίκτες που συμμετέχουν, όπως λέει. Απλώς ας σκεφτόμαστε κάθε ενδεχόμενο.

Ε) Πέρα απ' τον Dimitris S. που θεωρώ πλέον ως βασικό ύποπτο, θεωρώ υπόπτους εξίσου την Έρις, τη Nefeli και την Eileen. Την πρώτη όχι επειδή με ψήφισε. Αλλά επειδή δεν λέει στην ουσία τίποτα. Συμφωνώ απολύτως με τον Karadakov που της αναφέρει για τις φλου δηλώσεις της π.χ. ο χρόνος θα δείξει κ.λπ. Πιστεύω πως είναι πολύ πιθανή μαφιόζα. Στη Nefeli δεν μου άρεσαν κάποια απ' αυτά που είπε αλλά δεν θα πω ακόμη τι επειδή μπορεί να κάνω ζημιά σε κάποιους ρόλους. Την Eileen την κατηγορώ για τη σιωπή της. Ίσως αλλάξω την ψήφο μου σε κάποιον απ' τους παραπάνω π.χ. Dimitris S., Έριδα, Nefeli αλλά ίσως παραμείνω στην Eileen. Θέλω να δω και την άποψη των υπολοίπων σ' αυτά που λέω. Τον tsarachaf προς το παρόν τον βγάζω εκτός. Δεν μ' άρεσαν καθόλου και κάποια πράγματα που είπε η Ηimela για μένα, επειδή γνωρίζει το παιχνίδι που κάνω και μου φάνηκαν σας εύκολες δικαιολογίες για να ρίξει έμμεσες κατηγορίες πάνω μου. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι αναρωτήθηκε όντως πραγματικά αν εννοούσα αυτά που έγραψα για να μου δώσουν οι μαφιόζοι δικαίωμα στο κάρφωμα. Δεν θα ασχοληθώ όμως ακόμη μαζί της. Γενικότερα επειδή με υπερασπίστηκαν κάμποσα άτομα πιστεύω πως περισσότερο ύποπτοι είναι αυτοί που με υπερασπίστηκαν παρά αυτοί που με κατηγόρησαν (με εξαίρεση την Έριδα για τον λόγο που είπα).

Στους πιθανούς αθώους μου προς το παρόν είναι οι εξής: Dumenuke (μπορεί να είναι μαφιόζος αλλά πολύ μπετό έπεσε πάνω του), Fast (μπορεί να είναι μαφιόζος αλλά πολύ μπετό έπεσε πάνω του, η βιαστική ψήφος στον Dume ίσως να δείχνει παίκτη με σημαντικό ρόλο για το παιχνίδι), Claire (φαίνεται να το ψάχνει), Deutsch Lover (φαίνεται να το ψάχνει), Karadakov (λέει σωστά πράγματα και βαδίζει με σοβαρότητα), Comfortably (πολύ τρελό το σενάριο για τον Robin για να το έγραψε μαφιόζος). Θεωρώ ότι ψάχνουν κι ότι κινούνται με βάση τη λογική. Ελπίζω να μην με κατηγορήσει κανείς αν σ' αυτούς υπάρχει μαφιόζος. Είπα πως είναι πιθανώς αθώοι. Προς το παρόν θα πορευτώ μαζί τους γιατί άλλοι μου φαίνονται πολύ πιο ένοχοι. Δεν έχω ιδέα τι παίζει με Tάσο, PolGr, Wild Boy, methexys, aggelogianno, emilouko, Μελανία, Guest 278211 και soukouu αλλά ούτε με αυτούς θα ασχοληθώ προς το παρόν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 24/7
  1. aggelogiannos --> Claire Rentfield
  2. Claire Rentfield --> Nefeli Graf
  3. ComfortablySmug --> Deutsch... Lover
  4. Deutsch... Lover --> aggelogiannos
  5. Dimitris S --> methexys
  6. DumeNuke --> Ikarionas
  7. Eileen
  8. Emilouko --> Johnny15
  9. Emmanouilmyrgia --> DumeNuke
  10. Fast --> DumeNuke
  11. Himela --> Nefeli Graf
  12. Ikarionas --> Eileen
  13. JKaradakov --> Τάσος97
  14. Johnny15 --> PolGR1509
  15. ~Melania~ --> Emilouko
  16. methexys --> Fast
  17. Nefeli Graf
  18. PolGR1509 --> Johnny15
  19. Soukouu --> Fast
  20. Guest 278211
  21. tsarachaf --> Fast
  22. Wild_Boy --> Jkaradakov
  23. Ερις --> Ikarionas
  24. Σπυρακος (^^) --> Fast
  25. Τάσος97

Ψήφοι
4 Fast
2 DumeNuke
2 Ikarionas
2 Johnny15
2 Nefeli Graf
1 aggelogiannos
1 Claire Rentfield
1 Deutsch... Lover
1 Eileen
1 Emilouko
1 Jkaradakov
1 methexys
1 PolGR1509
1 Τάσος97


Η Χώρα των Φαντασμάτων
---

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Σας μιλαω μια χαρα ευγενικα κυριε ντουμνουκ.
Αν προσβαλλεστε απο το πουθενα με σεναρια της φαντασιας σας η απλα το κανετε για να ριξετε εκει τη προσοχη του κοινου και οχι στο οτι αλλαζετε συνεχεια τα λογια σας θα διαλεγα το 2ο.
Κύριε ντουμνουκ αν μπορουσα να κανω αυτο που κανατε θα το εκανα και θα σας τα εδειχνα ακριβως σε ποια σημεια ειπατε οτ ειπατε. Δε μιλάω στον αερα εγω προσεχω πολυ τι λετε.
Πολυ παρεξηγησιαρης μας βγήκατε.

Παμε λοιπον απο την αρχη να καταλαβετε τι ειπωθηκε και σεις και ολοι οι αλλοι μπας και σας ψηφισουν

1ον ψηφισα τον φαστ γιατι δεν μιλουσε *οπως ειναι απολυτα φυσιολογικο και το εκαναν πολλοι*
2ον ψηφισατε τον κυριο ικαριωνα * οπως ειναι παραλογο να θελετε να βγάλετε καποιον τοσο ενεργο παιχτη πρωτη γυρα. Δεν με ενδιαφερει ακομα ο ρολος του.*
3ον αλλαζω τη ΡΑΝΤΟΜ ψηφο μου απο φαστ σε εσας γιατι μου φανηκε φουλ υποπτο αυτο που κανατε ή κινηση κακου πολιτη οποτε και στις 2 περιπτωσεις ειναι σωστη η ψηφος μου.*δυστυχως με προλαβε και εριξε δευτερη σε σας αλλος οπως δηλωσα και οταν σας ψηφισα. Ηθελα εγω να ειμαι η 2η ψηφος να δω αν εχει αλλος τα κότσια να σας ριξει 3η. Δε πειραζει το εκαμα εγω*
4ον τρελαινεστε αρχίζετε λετε ασυναρτησιες οτι σας ψηφισα με την δικαιολογια οτι δεν μιλάτε.
Το συμπερασμα αυτο ειναι εσφαλμενο, (η εσκεμμενο) απο λαθος κατανόηση(η καλη κατανοηση) των λεγομενων μου στο σημειο που ειπα οτι για αρχη θα επρεπε να ψηφιζουμε σιωπηλους παιχτες. Μη ξαναλεω τα ιδια, αλλος ηταν ο λογος που σας ψηφισα το ειπα παραπανω. Για αυτο ειπα μαθετε να διαβαζετε για να δωσω εμφαση στο οτι δεν καταννοειτε τι εγραψα η οτι ειστε κακος ρολος που τα εμφανιζει οπως τον βολευει
5ον παθατε τραλαλιτραλαλο με το μαθετε να διαβαζετε τοσο πολυ σας πειραξε; εμενα μου φανηκε ενα υπεροχο θεατρικο για να τραβηξετε αλλού τη προσοχη και να μεινετε παραπανω στο παιχνιδι απο αλλους πολιτες που κατευθειαν φοβηθηκαν να σας ψηφισουν και αλλαξαν την ψηφο τους.
6ον δε γίνεται να ειμαι μαφιοζος με φαστ. Απλα δε γινεται δε θα κατσω να το δικαιολογησω σκεψου και μονος σου.


Εφιστω τη Προσοχή σε ολους σας ο ντουμνουκ ειναι μαφιοζος.





Προς χιμελα: ειναι η μονη πιθανη πορνη για μενα.
Α επισης ο ντουμνουκ το εθεσε αυτο ως κατηγοριες απο δω και απο κει ενω ειναι μια ορθη προταση. 2 ατομα εχω κατηγορήσει αλλα κλασικα αλλάζει τα λογια μου.

Δεν ειναι νωρίς για να αποδίδεις ήδη ρόλους;;


Καλησπέρα Παλέρμο! ^^

Ζητώ συγγνώμη για την αφάνειά μου μέχρι στιγμής. Δεν έχω μπορέσει να παρακολουθήσω το παιχνίδι από εχθές το βράδυ και μετά. Όπως κάποιοι γνωρίζουν, χθες το απόγευμα επέστρεψα από πολυήμερο ταξίδι, το βράδυ γιόρταζα τα γενέθλια ενός φίλου, και σήμερα ορκιζότανε ένας κολλητό, οπότε η μέρα μου, ήταν στη πραγματικότητα δική του :redface:

Θα διαβάσω αμέσως τις δημοσιεύσεις που έχω χάσει και θα προσπαθήσω να έχω τελειώσει το σχολιασμό μου μέχρι την ώρα της ψηφοφορίας. Δε θέλω να ρίξω μία random ψήφο, γιατί βλέποντας ότι έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των δημοσιεύσεων, κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο από πλευράς μου. Οπότε ή θα πάρω θέση στα τεκταινόμενα είτε θα πάρω απουσία. Εξηγούμαι εκ των προτέρων =)

Πάω χωρίς άλλη καθυστέρηση
Περιμένουμε, Ζωη!
Καλησπέρα παίδες, συγγνώμη για την "απουσία" μου αλλά είμαι καλικρατεια και απογευματάκι που θα γυρίσω θα είμαι πιο ενεργός. Πραγματικά δεν περίμενα τόσα μηνύματα hoooly shit.... Διάβασα όσα περισσότερα μπορούσα. Λοιπόν!! :
1- η αιτιολόγηση με το αβαταρ μαρεσε αλλά το θεωρώ τραβηγμενο
2- βλέπω τον ικαριωνα ξεκίνησε δυναμικά και ξεκίνησε ψηφίζοντας τους ήσυχους παίχτες το οποίο μου φαίνεται Legit.
3-εχουμε τον dumenuke που στην αρχή ψήφιζε με ξενέρωτο τρόπο το οποίο πιθανότητα το έκανε για να κόψει αντιδράσεις,δεν μου φαίνεται ακόμα περίεργο.
4-η διαμάχη μεταξύ dumenuke και ικαριωνα είμαι Παααααααρα πολύ ύποπτη though. Δεν ξέρω στα προηγούμενα παιχνίδια αν έχουν κάνει διαμάχες αλλά εμένα το πρώτο πράγμα που μου ήρθε είναι ότι μπορεί να είναι στην ίδια ομάδα και η διαμάχη να είναι καμουφλάζ (π. Χ πόσες φορές ο κρυφός έχει κατηγορήσει τον φανερό για να είναι "καλυμμενος"), δεν το λέω με σιγουριά αλλά είναι μια υπόθεση
5-o fast είναι ύποπτος επίσης. Δεν με πείραξε η 1η ψήφος του αλλά πιο πολύ όταν ψήφισε τον dumenuke... Τον ψήφισες είπες επειδή πήγε να σε φάει?? Μεεχ... Συν το ότι ο dumenuke είχε τις περισσότερες ψήφους πριν ψηφίσεις οπότε να υποψιαστώ πήγες με το κύμα??
6-εμμμ γτ ο deutsch lover με ψήφισε ακριβώς Ο_ο??
7-προφανως Είδα και των άλλων ονομάτων τα μηνύματα αλλά έγραψα προς το παρόν αυτά που με έκαναν περισσότερο εντύπωση
(Επειδή είμαι καινούργιος btw πως εμφανίζουμε ένα μήνυμα ενός παιχτη με από κάτω την απάντηση μας όπως κάνει ο tsarachaf π. Χ??)
Ο (η) Ντοιτς, σε ψήφισε γιατι δεν ήθελε να παρει μέρος στον διχασμό ανάμεσα στον Ικαριωνα και τον Ντουμ.
Δεν είχες μπει και δεν θα κινδυνευες άμεσα.
Καλημέρα Παλέρμο (ή καλό απόγευμα)

Μόλις τώρα μπήκα και προσπαθώ να δω τι έγινε.Όπως είπα και σε εκείνο το ποστ κατά πάσα πιθανότητα ο ισχυρισμός εκείνος είναι άτοπος.Πάντως νομίζω ότι η εξήγηση που έδωσε ο PolGr για το ποστ μου νομίζω ότι ήταν αρκετά κοντά στο σκεπτικό μου.

Aκόμα και αν η Emilouko είναι η πόρνη θα προτιμούσα να επικεντρωθώ στο να βρω (να προσπαθήσω τουλάχιστον να βρω) την μαφία
Δεν έχω πολυκαταλάβει τι συνέβει μεταξύ Ikariona,Fast και Dume αλλά πιστεύω ότι έχει ζουμί.Δεν είμαι σίγουρος αν θα ψηφίσω κάποιον από αυτούς τελικά,αλλά για να μη φάω απουσία ψηφίζω την Deutsch...Lover εκ του ασφαλούς κυρίως γιατί είναι ένα άτομο που δύσκολα θα βγει mvp σε αυτόν το γύρο τουλάχιστον.

Ίσως αλλάξω την ψήφο μου μετά που διαβάζω αναλυτικότερα τα post σας

Ευχαριστώ! Κατανοώ τον τροπο που ψήφισες όποτε δεν εχω ούτε να ρωτήσω ούτε να σε υποψιαστώ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Αφού σχολίασα κάποια πράγματα που δημοσιεύθηκαν, ας πω τώρα και κάποιες παρατηρήσεις:

Α) Έπεσαν πολλά άτομα αρχικά πάνω μου, μετά πάνω στον Dumenuke απ' αυτό που έγινε και μετά στον Fast. Μπορεί να κρύβεται ένας μαφιόζος ανάμεσα στους άλλους δύο (εγώ γνωρίζω την αθωότητά μου) αλλά ωστόσο επειδή θεωρώ σπάνιο ή πολύ τυχερό να βγει πρώτο γύρο μαφιόζος, δεν θα κατευθυνθώ σε κανέναν απ' τους δύο σ' αυτή τη φάση, διότι πιστεύω πως έχει πέσει πολύ εύκολο μπετό για να είναι κακοί ρόλοι. Πιστεύω πως θα πρέπει να πέσουν περισσότερες ψήφοι σε άτομα που προς το παρόν την έχουν βγάλει στην απ' έξω και είναι άνετοι ότι δεν κινδυνεύουν να βγουν, ώστε να προσέξουμε νεώτερες αντιδράσεις. Όσο για την αλλαγή του Fast θα μπορούσε όντως να έχει κακό ρόλο που να θέλει να βρει πάτημα στον Dume αλλά θα μπορούσε να έχει και πολύ καλό ρόλο και γι' αυτό να αντέδρασε έτσι, ώστε να προστατεύσει τον εαυτό του. Δεν θεωρώ πως μια ισοψηφία ανάμεσα στους δύο ή και σε μένα θα προσφέρει πολλά. Αν υπάρχει μαφιόζος ανάμεσα στην τριάδα μας, είναι ένας και όχι δύο. Οι άλλοι δύο είναι πολίτες, όπως βγαίνει από κόντρες κ.λπ.

Β) Έχοντας ως δεδομένο το παραπάνω καθίστανται πολύ ύποπτοι όσοι προσπάθησαν να εμμείνουν σ' αυτό το δίπολο ή τρίπολο, επειδή ως μαφιόζοι θα μπορούσαν να ξέρουν την αθωότητα των ατόμων που το αποτελούν και έτσι να θέλουν να φύγουν τσάμπα ένα σωρό αθώοι καθώς μόλις φανεί η αθωότητα του ενός, θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι οι άλλοι που είχαν κόντρα μαζί του είναι ένοχοι. Πολύ βολικό σενάριο και δεν σκοπεύω να το τροφοδοτήσω. Συνεπώς μεγάλο ερωτηματικό για κακό ρόλο στον Dimitri S. Θέλησε να διατηρηθεί το δίπολο και να πάμε σε ισοψηφία με τον Dume (για να βγάλει συμπεράσματα).

Γ) Το δίπολο ανάμεσα σε comfortably-emilouko νομίζω πως πρέπει να πάψει να μας απασχολεί για τον λόγο ότι αρκετά άτομα που φαίνεται από τις αντιδράσεις τους ότι δεν θα μπορούσαν να είναι μαζί κακοί ρόλοι, συμφώνησαν πως δεν πρέπει να μας απασχολεί. Οπότε λογικά τόσο οι μαφιόζοι όσο και οι πολίτες συμφωνούν σε κάτι επειδή ξέρουν κι οι δυο πως ισχύει. Θα μπορούσε ωστόσο να κρύβεται κακός ρόλος ανάμεσά τους. Αλλά δεν θα ασχοληθώ προς το παρόν.

Δ) Ξαναδιάβαζα κάποια κείμενα και παρατήρησα το εξής (παρατηρήστε το κι εσείς): στο πρώτο του post (μετά τους χαιρετισμούς), ο tsarachaf επανέλαβε πολλές φορές ότι την πρώτη μέρα είναι αδύνατο ή είθισται να μην δίνεται σήμα από κανέναν. Για ποιο λόγο να αναφερθεί σε κάτι τέτοιο και μάλιστα τόσο έντονα; Αναφέρεται επανειλημμένα σ' αυτό και στο ότι αποκλείεται να δόθηκε σήμα. Θα μπορούσε ίσως κάτι που ειπώθηκε καταλάθος από κάποιον την πρώτη μέρα, ανάμεσα στις ευχές, να ειπώθηκε προς ένα άτομο που θα μπορούσε να το εκλάβει ως σημάδι, δηλαδή να ειπώθηκε στον ΔΑ. Ο Tsarachaf ως μαφιόζος, σύμφωνα με αυτό το σενάριο, που γνωρίζει τον ΔΑ, μπορεί να είδε το συγκεκριμένο ή και κάποια πιθανή αντίδραση από τον ΔΑ και έτσι να φοβήθηκε μην ο τελευταίος εκλάβει ως μαφιόζο λάθος άτομο, οπότε ίσως γι' αυτό να μπήκε στον κόπο να σχολιάσει κάτι τέτοιο, δίνοντας με τη σειρά του σήμα στον ΔΑ να μη δώσει σημασία στην πρώτη μέρα. Συγκεκριμένα παραθέτω τα εξής που είπε, όλα σε ένα post αναφερόμενος στον comfortably:



Πολλές αναφορές και επαναλείψεις γύρω απ' αυτό. Δεν έχει κατηγορηθεί κι από κανέναν ο συγκεκριμένος και αυτό είναι αρκετά βολικό για τους μαφιόζους. Κάτι τελευταίο για τον tsarachaf. Δεν θα πέσω πάνω του σ' αυτόν τον γύρο αλλά το γεγονός ότι δεν θέλει να ασχοληθεί ούτε με μένα ούτε με τον Dume θέλοντας να μας κρατήσει στο παιχνίδι, θα μπορούσε να σημαίνει ότι ως κακός ρόλος γνωρίζει την αθωότητα και των δυο μας και θέλει κατά κάποιον τρόπο να μας πάρει με το μέρος του (δεν μ' άρεσε κι η ψήφος στον Fast ομολογώ). Θα μπορούσε βέβαια απλώς να θέλει να κρατήσει στο παιχνίδι δυο παίκτες που συμμετέχουν, όπως λέει. Απλώς ας σκεφτόμαστε κάθε ενδεχόμενο.

Ε) Πέρα απ' τον Dimitris S. που θεωρώ πλέον ως βασικό ύποπτο, θεωρώ υπόπτους εξίσου την Έρις, τη Nefeli και την Eileen. Την πρώτη όχι επειδή με ψήφισε. Αλλά επειδή δεν λέει στην ουσία τίποτα. Συμφωνώ απολύτως με τον Karadakov που της αναφέρει για τις φλου δηλώσεις της π.χ. ο χρόνος θα δείξει κ.λπ. Πιστεύω πως είναι πολύ πιθανή μαφιόζα. Στη Nefeli δεν μου άρεσαν κάποια απ' αυτά που είπε αλλά δεν θα πω ακόμη τι επειδή μπορεί να κάνω ζημιά σε κάποιους ρόλους. Την Eileen την κατηγορώ για τη σιωπή της. Ίσως αλλάξω την ψήφο μου σε κάποιον απ' τους παραπάνω π.χ. Dimitris S., Έριδα, Nefeli αλλά ίσως παραμείνω στην Eileen. Θέλω να δω και την άποψη των υπολοίπων σ' αυτά που λέω. Τον tsarachaf προς το παρόν τον βγάζω εκτός. Δεν μ' άρεσαν καθόλου και κάποια πράγματα που είπε η Ηimela για μένα, επειδή γνωρίζει το παιχνίδι που κάνω και μου φάνηκαν σας εύκολες δικαιολογίες για να ρίξει έμμεσες κατηγορίες πάνω μου. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι αναρωτήθηκε όντως πραγματικά αν εννοούσα αυτά που έγραψα για να μου δώσουν οι μαφιόζοι δικαίωμα στο κάρφωμα. Δεν θα ασχοληθώ όμως ακόμη μαζί της. Γενικότερα επειδή με υπερασπίστηκαν κάμποσα άτομα πιστεύω πως περισσότερο ύποπτοι είναι αυτοί που με υπερασπίστηκαν παρά αυτοί που με κατηγόρησαν (με εξαίρεση την Έριδα για τον λόγο που είπα).

Στους πιθανούς αθώους μου προς το παρόν είναι οι εξής: Dumenuke (μπορεί να είναι μαφιόζος αλλά πολύ μπετό έπεσε πάνω του), Fast (μπορεί να είναι μαφιόζος αλλά πολύ μπετό έπεσε πάνω του, η βιαστική ψήφος στον Dume ίσως να δείχνει παίκτη με σημαντικό ρόλο για το παιχνίδι), Claire (φαίνεται να το ψάχνει), Deutsch Lover (φαίνεται να το ψάχνει), Karadakov (λέει σωστά πράγματα και βαδίζει με σοβαρότητα), Comfortably (πολύ τρελό το σενάριο για τον Robin για να το έγραψε μαφιόζος). Θεωρώ ότι ψάχνουν κι ότι κινούνται με βάση τη λογική. Ελπίζω να μην με κατηγορήσει κανείς αν σ' αυτούς υπάρχει μαφιόζος. Είπα πως είναι πιθανώς αθώοι. Προς το παρόν θα πορευτώ μαζί τους γιατί άλλοι μου φαίνονται πολύ πιο ένοχοι. Δεν έχω ιδέα τι παίζει με Tάσο, PolGr, Wild Boy, methexys, aggelogianno, emilouko, Μελανία, Guest 278211 και soukouu αλλά ούτε με αυτούς θα ασχοληθώ προς το παρόν.
Με βρίσκεις σύμφωνη για τα μπετά και τα δίπολα.
Όσο για τον tsarachaf υπερβολικό θα έλεγα.Από τη μία είναι καλό να κοιτάμε και τυχόν αλληλεπιδράσεις για σήματα αλλά καλό είναι να μην μείνουμε σε αυτές αυτή τη στιγμή γιατί θα χαθούμε. Ειδικά εφόσον έχει να κάνει με επαναλήψεις προτάσεων.Μου φαίνεται τραβηγμένο.Καλό είναι που συλλέγεις βέβαια στοιχεία και τα γράφεις γιατί μπορεί μετέπειτα να συνθέσουν κομμάτι που να λείπει ή σε συνδυασμό με άλλα πράγματα να οδηγήσουν κάπου αλλά το συγκεκριμένο δεν νομίζω ότι είναι άξιο εκτενής παρατήρησης.
Το "φαίνεται να ψάχνει" με το οποίο αθωώνεις την Deutch δεν μου αρκεί. Και οι μαφιόζοι έτσι θέλουν να δείχνουν.
Επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να κατηγορείς την Eileen για τη σιωπή της.Ειδικά εφόσον είπε ότι γραφει post.

Δεν ειναι νωρίς για να αποδίδεις ήδη ρόλους;;



Περιμένουμε, Ζωη!

Ο (η) Ντοιτς, σε ψήφισε γιατι δεν ήθελε να παρει μέρος στον διχασμό ανάμεσα στον Ικαριωνα και τον Ντουμ.
Δεν είχες μπει και δεν θα κινδυνευες άμεσα.


Ευχαριστώ! Κατανοώ τον τροπο που ψήφισες όποτε δεν εχω ούτε να ρωτήσω ούτε να σε υποψιαστώ
Δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο τρόπος ψηφοφορίας ακόμη και στον 1ο γύρο. Με τόσο μουχαμπέτι που έχει γίνει σίγουρα θα έβρισκες κάτι ασαφές ή λογικά εσφαλμένο ως έναυσμα για να ψηφίσεις κάποιον. Το ψηφίζω κάποιον μόνο και μόνο επειδή δεν κινδυνεύει είναι κενή ψήφος. Σαν να θέλετε να βγάλετε την ουρά σας απ'εξω έτσι ώστε αν είναι αθώος ο mvp να πείτε δεν τον ψήφισα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Λοιπόν με βάση το τελευταίο μου post, επειδή δεν βλέπω να παίρνει ψήφους η Εileen (και θέλω να δω και τι θα πει) και επειδή θέλω να μην βγει με μεγάλη διαφορά ο Fast (που τον θεωρώ μάλλον αθώο προς το παρόν) αλλά να υπάρχουν ισοβαθμίες, θα αλλάξω την ψήφο μου σε έναν απ' τους δύο που θα προτιμήσω να δω τις αντιδράσεις τους, αν θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τα όσα έλεγαν ή αν ξαφνικά θα αλλάξει κάτι στα όσα θα κάνουν και που υπάρχει δυνατότητα για ισοβαθμία. Αυτοί είναι η Nefeli που την έβαλα ήδη στους υπόπτους μου και ο Johnny που ξέχασα να τον αναφέρω. Λόγω ενός σκεπτικού μου, θα ψηφίσω απ' τους δυο τη NEFELI, παρ' ό,τι ο Johnny ήταν αρκετά ύποπτος με αυτό που είπε ότι ψηφίζει κάποιον που τον θεωρεί πολίτη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emmanouilmyrgia

Νεοφερμένος

Ο Emmanouilmyrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Δεν ειπα την χιμελα πορνη.
Ειπα οτι αυτον που ειπα πιο πριν *τον τζονι* και μου απαντησε η χιμελα εκει.. οτι ο τζονι ειναι πορνη αυτο λεω..
Προς ντουμνουκ:
Το οτι δεν κανω κουοτ δεν σημαινει οτι δεν εβαλα αυτολεξεί τα λογια σας.
Εχω γραψει ακριβως τι συνεβη στο παιχνιδι με μενα εσας τον ικαριωνα και τον φαστ.
Δεν κρυβω τπτ. Ολα τα εχετε γραψει και τα εχω ξαναγραψει για να τα δουν ολοι. Το να αλλαζετε θεμα ειναι τελειως αντιδεοντολογικο για να καλυψετε το τομαρι σας.
Επισης ποια φιλοσοφικη τι εννοειτε;

Εξτρα ερωτηση: ο ικαριωνας σχολιασε τους πάντες εκτος απο μενα. Θελω σκιαγραφηση του δικου μου ρολου σε σχεση με αλλους. Μη με αφηνεις στην απ εξω γιατι θα θεωρησουν οτι ειμαι καποιος καλος ρολος που θες να καλυψεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 24/7
  1. aggelogiannos --> Claire Rentfield
  2. Claire Rentfield --> Nefeli Graf
  3. ComfortablySmug --> Deutsch... Lover
  4. Deutsch... Lover --> aggelogiannos
  5. Dimitris S --> methexys
  6. DumeNuke --> Ikarionas
  7. Eileen
  8. Emilouko --> Johnny15
  9. Emmanouilmyrgia --> DumeNuke
  10. Fast --> DumeNuke
  11. Himela --> Nefeli Graf
  12. Ikarionas --> Nefeli Graf
  13. JKaradakov --> Τάσος97
  14. Johnny15 --> PolGR1509
  15. ~Melania~ --> Emilouko
  16. methexys --> Fast
  17. Nefeli Graf
  18. PolGR1509 --> Johnny15
  19. Soukouu --> Fast
  20. Guest 278211
  21. tsarachaf --> Fast
  22. Wild_Boy --> Jkaradakov
  23. Ερις --> Ikarionas
  24. Σπυρακος (^^) --> Fast
  25. Τάσος97

Ψήφοι
4 Fast
3 Nefeli Graf
2 DumeNuke
2 Ikarionas
2 Johnny15
1 aggelogiannos
1 Claire Rentfield
1 Deutsch... Lover
1 Emilouko
1 Jkaradakov
1 methexys
1 PolGR1509
1 Τάσος97


Η Χώρα των Φαντασμάτων
---

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emmanouilmyrgia

Νεοφερμένος

Ο Emmanouilmyrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Επισης το οτι απο 4 πηγε 2 επειδη απλα και μονο δε διαβαζετε την επιχειρηματολογία μου με στεναχωρει. Μπορει να ειμαι καινουριος αλλα αν διαβασετε τα συγκεκριμενα στοιχεια που γραφω στο ποστ με τους αριθμους θα καταλαβαιτε οτι λεει ψεματα και αλλαζει τα λογια του συνεχως. Του αξιζει να βγει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
''Επισης ποια φιλοσοφικη τι εννοειτε'';

Το είδα κι εγώ αυτό το σχόλιο του Dumenuke. Ίσως επειδή ξέρει ότι εγώ πήγαινα για παλέρμο στο πανεπιστήμιο και μαζευόμασταν και παίζαμε εκεί, και βλέπει ότι με υποστηρίζεις αρκετά, να υπέθεσε ότι γνωριζόμαστε. Αλλιώς δεν κατάλαβα τι εννοεί.

''Εξτρα ερωτηση: ο ικαριωνας σχολιασε τους πάντες εκτος απο μενα. Θελω σκιαγραφηση του δικου μου ρολου σε σχεση με αλλους.
Υπάρχουν κι άλλοι που δεν τους σχολίασα. Για δικούς μου λόγους. Σκέφτομαι διάφορα σενάρια. Για σας (λογικά μιλάτε στον πληθυντικό οπότε θα μιλήσω κι εγώ έτσι παρότι δεν είναι ανάγκη να μου μιλάτε στον πληθυντικό) δεν μπορώ να καταλάβω αν είστε κακός ρόλος που προσπαθείτε να το παίξετε συγκάτοικος μαζί μου ή να ρίξετε έμμεσα κατηγορίες πάνω μου λόγω της υποστήριξης που μου παρέχετε ή αν απλώς με εμπιστεύεστε απ' αυτά που λέω προς το παρόν και προσπαθείτε να βοηθήσετε το παιχνίδι. Δεν θέλω να σας φέρω στην επιφάνεια περισσότερο προς το παρόν. Αν μη τι άλλο με συμφέρει και η υποστήριξή σας προς το πρόσωπό μου.


Μη με αφηνεις στην απ εξω γιατι θα θεωρησουν οτι ειμαι καποιος καλος ρολος που θες να καλυψεις''.

Ε ας το θεωρήσουν. Τι κακό έχει να καλύπτει κάποιος έναν καλό ρόλο; Αν φοβάστε μην σας σκοτώσουν, μην το φοβάστε. Ο θάνατος είναι πάντα μόνο η αρχή. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emmanouilmyrgia

Νεοφερμένος

Ο Emmanouilmyrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Θα φανει τι ειμαι και ποιανου καλο θελω.. προς το παρον θελω να ψηφιστει ο μονος παιχτης που απεδειξα οτι ψευδεται και αλλαζει τα λεγομενα του. Απλα επειδη το επιχειρημα του ειναι οτι δεν κανω κουοοτ τα λεγομενα του και τα γραφω ξανα, καντε εναν κοπο και διαβαστε τα κειμενα του. Θα διαπίστωσετε οτι λεω αληθεια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
@DumeNuke
Να διευκρινίσω ότι όταν σε ψήφισα είχες δώσει μια τυχαία ψήφο χωρίς να σχολιάσεις τίποτα και γι' αυτό σε ψήφισα. Με τα επόμενα ποστ σου με έπεισες ότι προς το παρόν μπορώ να σε εμπιστευτώ και ετσι θα αλλάξω την ψήφο μου. Το ότι δεν το έχω κάνει ακόμα είναι γιατί δεν έχω αποφασίσει ποιον να ψηφίσω καθώς αρκετοί μού φαίνονται ένοχοι. Οπότε μην ψάχνεις θεωρίες συνομωσίας για τη μη αλλαγή της ψήφου μου ακόμα.
Προς το παρόν μπορείς να τον εμπιστευτείς; Από την πρώτη μέρα; Εδώ είμαστε ένοχοι μέχρι να αποκαλυφθεί η ταυτότητά μας ακόμα και τις τελευταίες μέρες και εμπιστεύεσαι -έστω και προσωρινά- τον DumeNuke (ή τον οποιοδήποτε τέλος πάντων) από την πρώτη μέρα;

Απο την αλλη βλεπουμε ξεκαθαρα οτι ο Ντουμ υποστηριζεται απειρα απο την Methexys.
Που είδες στα λιγα ποστ να έχει κάνει ξεκάθαρη υποστήριξη; :confused:

Για μένα ο Dume για την ώρα είναι απλά το τρολλ του παιχνιδιού, ελπίζω να αλλάξει στους επόμενους γύρους. Γτ αν παραμείνει έτσι, τότε θα θυμηθούμε εποχές Μάιρας.
Με τη μόνη διαφορά ότι ο ένας γράφει κατεβατά και ο άλλος έγραφε με το ζόρι λίγες προτάσεις.

Και εσύ πού το ξέρεις οτι η Eileen θα μπει τώρα να απαντήσει; Έχεις τίποτα πληροφορίες εκ των έσω; :whistle:
Η Eileen είναι παίκτρια που ενδιαφέρεται ακόμα και αν δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο να κάνει σεντόνια σίγουρα θα μπει, θα γράψει κάτι έστω. Δεν νομίζω ότι θα έκανε απουσία από την πρώτη κιόλας μέρα.

Μπορείς όσο το σκέφτεσαι να γράψεις ένα ποστ που να λέει, είμαι εδώ και σκέφτομαι το τάδε και το τάδε πράγμα. Δεν είπαμε να μπεις να ψηφίσεις με τη μία. Να δώσεις το παρόν όμως και κάποιες σκέψεις που μπορεί να βοηθήσουν επιβάλλεται. Είτε λακωνικά είτε "ικαριονικά". :P
Λοιπόν, σκεφτόμουν να ψηφίσω κάποιον που μέχρι τώρα δεν έχει ψήφο (δεν ξέρω αν τη στιγμή που γράφω το ποστ αλλάξει κάτι) και απλά μου κίνησε το ενδιαφέρον και δεν ήταν τέρμα τυχαίος. Ο ένας (ελπίζω να μην κάνω λάθος το φύλο) ήταν ο Soukouu (που γράφει κάπως επιπόλαια), μετά ήταν η Claire και έπειτα εσύ που για εμένα για την ώρα παίζεις περίεργα. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Από την μία κάνεις παρατήρηση στον Ικαρίωνα και από την άλλη σχολιάζεις την Έρις. Πρώτα ψηφίζεις το Dume, και ξαφνικά τον εμπιστεύεσαι -έστω και προσωρινά.

Και ξαφνικά βλέπω τον Ικαρίωνα να ψηφίζει εμένα. Ελπίζω να είστε και οι 3 πολίτες και να κάνω λάθος θεωρώντας οτι σίγουρα ο 1 στους 3 τουλάχιστον είναι μέλος της μαφίας.

Ψηφίζω τη Himela έχοντας βέβαια δεύτερες σκέψεις και για άλλους, που ακόμα δεν έχουν ανοιχτεί τόσο. Ελπίζω να κάνω λάθος, κλασικά...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aggelogiannos

Νεοφερμένος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Με βρίσκεις σύμφωνη για τα μπετά και τα δίπολα.
Όσο για τον tsarachaf υπερβολικό θα έλεγα.Από τη μία είναι καλό να κοιτάμε και τυχόν αλληλεπιδράσεις για σήματα αλλά καλό είναι να μην μείνουμε σε αυτές αυτή τη στιγμή γιατί θα χαθούμε. Ειδικά εφόσον έχει να κάνει με επαναλήψεις προτάσεων.Μου φαίνεται τραβηγμένο.Καλό είναι που συλλέγεις βέβαια στοιχεία και τα γράφεις γιατί μπορεί μετέπειτα να συνθέσουν κομμάτι που να λείπει ή σε συνδυασμό με άλλα πράγματα να οδηγήσουν κάπου αλλά το συγκεκριμένο δεν νομίζω ότι είναι άξιο εκτενής παρατήρησης.
Το "φαίνεται να ψάχνει" με το οποίο αθωώνεις την Deutch δεν μου αρκεί. Και οι μαφιόζοι έτσι θέλουν να δείχνουν.
Επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να κατηγορείς την Eileen για τη σιωπή της.Ειδικά εφόσον είπε ότι γραφει post.


Δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο τρόπος ψηφοφορίας ακόμη και στον 1ο γύρο. Με τόσο μουχαμπέτι που έχει γίνει σίγουρα θα έβρισκες κάτι ασαφές ή λογικά εσφαλμένο ως έναυσμα για να ψηφίσεις κάποιον. Το ψηφίζω κάποιον μόνο και μόνο επειδή δεν κινδυνεύει είναι κενή ψήφος. Σαν να θέλετε να βγάλετε την ουρά σας απ'εξω έτσι ώστε αν είναι αθώος ο mvp να πείτε δεν τον ψήφισα.

Ενώ στην αρχή καλά τα έλεγες δεν μαρεσε το τελευταίο που είπες. Δεν θεωρώ καθόλου κακή κίνηση την κενή ψήφο την 1η νύχτα γτ πολύ απλά τα στοιχεία δε είναι αρκετά ακόμα. Γτ να ρισκαρεις να κάψεις έναν έτσι θεωρώντας "μπορεί να πετύχαμε μαφιοζο"?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 24/7
  1. aggelogiannos --> Claire Rentfield
  2. Claire Rentfield --> Nefeli Graf
  3. ComfortablySmug --> Deutsch... Lover
  4. Deutsch... Lover --> aggelogiannos
  5. Dimitris S --> methexys
  6. DumeNuke --> Ikarionas
  7. Eileen
  8. Emilouko --> Johnny15
  9. Emmanouilmyrgia --> DumeNuke
  10. Fast --> DumeNuke
  11. Himela --> Nefeli Graf
  12. Ikarionas --> Nefeli Graf
  13. JKaradakov --> Τάσος97
  14. Johnny15 --> PolGR1509
  15. ~Melania~ --> Emilouko
  16. methexys --> Fast
  17. Nefeli Graf --> Himela
  18. PolGR1509 --> Johnny15
  19. Soukouu --> Fast
  20. Guest 278211
  21. tsarachaf --> Fast
  22. Wild_Boy --> Jkaradakov
  23. Ερις --> Ikarionas
  24. Σπυρακος (^^) --> Fast
  25. Τάσος97

Ψήφοι
4 Fast
3 Nefeli Graf
2 DumeNuke
2 Ikarionas
2 Johnny15
1 aggelogiannos
1 Claire Rentfield
1 Deutsch... Lover
1 Emilouko
1 Himela
1 Jkaradakov
1 methexys
1 PolGR1509
1 Τάσος97


Η Χώρα των Φαντασμάτων
---

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,874 μηνύματα.
Νεφέλη, το να πω οτι είσαι προβλέψιμη είναι understatement. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Το ξέρω. Το σκέφτηκα πολύ πριν σε ψηφίσω, ότι εσύ η ίδια ή κάποιος άλλος θα το σχολίαζε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Όσο για τον tsarachaf υπερβολικό θα έλεγα.Από τη μία είναι καλό να κοιτάμε και τυχόν αλληλεπιδράσεις για σήματα αλλά καλό είναι να μην μείνουμε σε αυτές αυτή τη στιγμή γιατί θα χαθούμε. Ειδικά εφόσον έχει να κάνει με επαναλήψεις προτάσεων.Μου φαίνεται τραβηγμένο.Καλό είναι που συλλέγεις βέβαια στοιχεία και τα γράφεις γιατί μπορεί μετέπειτα να συνθέσουν κομμάτι που να λείπει ή σε συνδυασμό με άλλα πράγματα να οδηγήσουν κάπου αλλά το συγκεκριμένο δεν νομίζω ότι είναι άξιο εκτενής παρατήρησης.

Λίγο ύποπτη μου φαίνεται η υποστήριξή σου προς τον tsarachaf με τέτοια βεβαιότητα ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει γίνει κάτι τέτοιο στην πρώτη μέρα.

Το "φαίνεται να ψάχνει" με το οποίο αθωώνεις την Deutch δεν μου αρκεί. Και οι μαφιόζοι έτσι θέλουν να δείχνουν.

Έχω αρκετά πιο ύποπτα άτομα για να κινηθώ με βάση αυτά που έχουν πει. Δεν είπα ότι αθωώνει την Deutsch. Eίπα ότι την έχω προς το παρόν στους πιθανούς αθώους επειδή τουλάχιστον συμμετέχει στο παιχνίδι και κυρίως δεν θέλησε να πάρει μέρος στο δίπολο ανάμεσα σε μένα και στον Dumenuke. Το ίδιο κι η Claire. Σε αντίθεση με τον Dimitris S. για παράδειγμα, ο οποίος φαίνεται να βολεύτηκε.

Επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να κατηγορείς την Eileen για τη σιωπή της.Ειδικά εφόσον είπε ότι γραφει post.

Το ότι θα γράψει post το είπε πριν λίγο. Εγώ την κατηγορώ απ' το μεσημέρι για τη σιωπή της επειδή ανυπομονούσε να αρχίσει το παιχνίδι και τελικά την έβγαλε στη μούγκα. Επειδή είχε ειπωθεί και αρχικά για τον Johnny ότι μόλις έγραψα εγώ για την απουσία του, μπήκε και σχολίασε, ίσως αν έμπαινε κι η Eileen μόλις της έριξα υποψίες, να φαινόταν εξίσου ύποπτο, οπότε γι' αυτό προτίμησε να μην φανεί καλύτερα καθόλου. Την έχω σε αρκετά πιθανούς ενόχους αλλά άλλαξα την ψήφο μου επειδή δεν βλέπω να την ψηφίζει κανείς άλλος και δεν θέλω να σπαταληθεί η ψήφος μου σε κάτι που δεν θα μου δώσει πληροφορίες.

Συμφωνώ ότι πήρε μαζεμένες ψήφους ο DumeNuke αλλά ψηφίζεις τον Fast που και σε αυτόν δημιουργήθηκε μπετό. Δεν είναι λίγο αντίφαση;

Άσχετο, για κάποιο λόγο μου έχει κολλήσει απ' την αρχή του παιχνιδιού ότι είστε κακοί μαζί με τον soukouu αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω :P Moυ φαίνονται λίγο φτιαχτά τα λεγόμενα του ενός για τον άλλο. Αλλά προς το παρόν έχω πολύ πιο ύποπτα πράγματα για ν' ασχοληθώ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Παιδιά είμαι εκτός σπιτιού. Δεν αλλάζω την ψήφο μου επειδή δεν έχω διαβάσει την τέταρτη σελίδα, θα τη διαβάσω όταν πάω σπίτι. Έμιλυ, στα μάτια μου, όλοι είναι αθώοι αυτή τη στιγμή. Δηλαδή όποιον και να ψήφιζα θα έλεγα ότι δεν ξέρω αν είναι ένοχος. Και είπα ακριβώς αυτό που σκεφτόμουν. Η ψήφος του Πολ ήταν τυχαία και αφού με ψήφισε τον ψήφισα και εγώ και περιμένω να δω τι γίνεται στη συνέχεια. Τώρα πως στο καλό αυτό σας προκαλεί παραξενια ενώ γίνεται χαμός με φαστ που αλλάζει ψήφο, με τον Ντουκ και τον ικαριωνα που υπάρχει κόντρα και με άλλους παίκτες που δε φαίνεται να ψηφίζουν τυχαία δεν ξέρω. Εμένα η ψήφος μου ήταν τυχαία και σας το έγραψα. Περιμένω να δω τη συνέχεια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Καλησπέρα και πάλι!

Διάβασα προσεκτικά το θέμα και οι πρώτες εντυπώσεις μου αφορούν κάποια θέματα που θα παραθέσω παρακάτω, πρώτα για το παιχνίδι και μετά αν προλαβαίνω, επί προσωπικών θεμάτων:

Το πρώτο θέμα που προέκυψε που έκανε και σε εμένα εντύπωση είναι το σενάριο του Comfortably Smug με το avatar της Εμιλούκο. Έχει απαντηθεί και από τις δύο πλευρές και έχει επίσης σχολιαστεί πως δεν θεωρείται πιθανό. Η αρχική αφιέρωση δημοσιεύσεων του CSmug στην Emilouko, με παραξένεψε και εμένα αρχικά και όχι με καλό τρόπο. Από την μία μου αρέσει που φαίνεται να διαθέτει μία προσοχή στη λεπτομέρεια ο συγκεκριμένος παίκτης, που το εκτιμώ σαν Ζωή, από την άλλη αυτό που ΔΕΝ σχολιάστηκε από κανέναν είναι ο τρόπος που το χειρίστηκε.
Έχουμε έναν παίκτη που προσπαθεί να ξεκινήσει τη συζήτηση για αυτό και πιάνεται από το avatar της Έμιλι, που του φάνηκε περίεργο. Την θεωρεί έστω και υποθετικά πόρνη. Αν όντως αυτό το πράγμα ήταν σήμα, δε θα έπρεπε να περιμενει να δει κάποια σχετική απάντηση από την μαφία, για να δείξουν και εκείνοι με τη σειρά τους την ταυτότητα ενός παίκτη;
Πού το πάω; Γιατί δε περίμενε να δει άμα θα υπάρξει κάποια αντίδραση; Έτσι προδίκασε την αρνητική έκβαση σε ένα σενάριο που ο ίδιος δημιούργησε. Μπορεί αργότερα να παραδέχτηκε ότι το θεωρεί απίθανο, αλλά προς τι η βιασύνη; :hmm:

Το δεύτερο σημείο που στέκομαι είναι οι ψήφοι που πήρε ο DumeNuke. Ο Dume πήγε να κατηγορήσει τον Ικαρίωνα ότι δημιουργεί κύμα εναντίον του, ενώ η πρώτη και η δεύτερη ψήφος ήρθαν από τελείως άλλα άτομα. Η δεύτερη ψήφος της Σύλβιας πιστεύω πως έγινε με γνώμονα να τσιγκλίσει τον Ντιουμ για να συμμετέχει πιο ενεργά, παρά για να υπερασπιστεί τον Ικαρίωνα. Δε μπορώ βέβαια να παραβλέψω, ότι με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσε να είχε ψηφίσει κάποιο άλλο άτομο. Οπότε ναι μεν, δέχομαι την αιτιολόγηση αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.
Όσων αφορά τον Ικαρίωνα, από την μία επιτίθεται προσωπικά στον Ντιουμ από την άλλη δεν τον ψηφίζει, επειδή έχει δηλώσει πως θα κινηθεί σε αφανείς παίκτες. Από την μία εκτιμώ το ότι προσπαθεί να μην παρασυρθεί από προσωπικές έριδες, από την άλλη ίσως η στάση του να είναι σχετικά βολική σε περίπτωση που ο Ντιουμ όντως κινδυνέψει ουσιαστικά.

Εγώ θέλω λίγο να σταθώ σε παίκτες όπως η Έρις και ο PolGR. Πιστεύω ότι σε ένα τέτοιο σημείο του παιχνιδιού πρέπει να πάρουμε θέση. Η Έριδα δε σχολίασε κάτι παραπάνω παρά μόνο τα μακρυσκελή πόστ του Ικαρίωνα και ο Πολ μπορούμε να πούμε ότι επιχείρησε να κρυφτεί πίσω από τον Τζόνι. Έκανε μάλιστα λάθος σε μία δημοσίευσή του, προσπαθώντας να κατηγορήσει την Έμιλι για κάτι που είχε ήδη απαντήσει, λέγοντας πως πήδηξε εκείνη τη δημοσίευση... Επιλεκτικά διαβάζουμε;
Το ίδιο λάθος έκανε και ο Dume σε δημοσιεύσεις του.
Εμένα αυτό το πράγμα μου φαίνεται περίεργο. Είναι ακόμη η πρώτη μέρα... Αν από τώρα δε μπορούμε να βάλουμε το μυαλό μας σε μία τάξη, ζήτω που καήκαμε. Πώς γίνεται μέσα σε λίγες δημοσιεύσεις να γίνονται λάθη; :confused:
Δεν υπάρχει καθόλου fact-checking? Μπαίνουμε δηλαδή απλά για να γράψουμε;

Όσων αφορά το προσωπικό σκέλος, θα ήθελα να επισημάνω πως η κριτική στις ενέργειες που κάνουμε και η κριτική στους ανθρώπους αυτούς καθ' εαυτούς διαφέρει σημαντικά. :) Καλό είναι στο μέτρο του δυνατού να μένουμε στη πρώτη ^^

Η ψήφος μου θα πάει στον DumeNuke για σήμερα. Επιλέγω συνειδητά να μην ψηφίσω κάποιον που δεν έχει λάβει ψήφο, αν και θα ήταν πιο βολικό για εμένα. Ούτε το game-play του Fast μου αρέσει, αλλά μέχρι στιγμής ο Dume έχει υποπέσει σε περισσότερα σφάλματα στα μάτια μου.
Επίσης, επειδή είδα ότι η Νεφέλη έχει μαζέψει ψήφους και η αλήθεια έιναι πως δεν παρατήρησα κάτι μεμπτό μέχρι στιγμής στο τρόπο της, πιστεύω πως μία ισοψηφία, αν προκύψει θα είναι βοηθητική.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Ενώ στην αρχή καλά τα έλεγες δεν μαρεσε το τελευταίο που είπες. Δεν θεωρώ καθόλου κακή κίνηση την κενή ψήφο την 1η νύχτα γτ πολύ απλά τα στοιχεία δε είναι αρκετά ακόμα. Γτ να ρισκαρεις να κάψεις έναν έτσι θεωρώντας "μπορεί να πετύχαμε μαφιοζο"?

Μα δεν λέω να μπετώσεις.
Κενή ψήφο θεωρώ όχι απαραίτητα την ψήφο σε κάποιον που είναι στην αφάνεια αλλά σε σημείο που υπάρχουν πολλά άτομα με έστω μία ψήφο και ψηφίζεις random κάποιον με 0. Θα δείξει πράγματα ακόμη και στον 1ο γύρο να πάρουν αρκετά άτομα ψήφους (πάνω απο 1) για να δούμε τι κίνηση θα υπάρξει.Εγώ από αυτή την οπτική το λέω.Στην παρούσα φάση έχοντας γράψει όλοι τόσα πολλά το να ψηφίζεις με το σκεπτικό δίνω σε κάποιον που δεν πρόκειται να βγει απλά για να ψηφίσω ενοχοποιεί λίγο τα άτομα που το κάνουν στα μάτια μου. Είναι σαν να θέλουν να κρυφτούν.Άλλοι κρύβονται στα μπετά, άλλοι στα άκυρα μονόψηφα. Ψηφοφορία είναι κάποιος θα αποχωρήσει. Αθώος ή ένοχος θα καεί.Δεν τον καις εσύ, αν δώσεις με τα υπάρχοντα (έστω και λίγα στοιχεία) μια βάσιμη ψήφο. Εγώ π.χ ψήφισα Johnny15. Πες ότι ξαφνικά τον ψηφίζουν άλλοι 1-2 και βγαίνει. Γιατί να φοβηθώ να μην τον ψηφίσω εφόσον μου έδωσε έστω και έναν στοιχειώδη λόγο;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Παίκτες του Παλέρμο, με συγχωρείτε για την ελάχιστη παρουσία μου σήμερα, όμως ταξίδευα και δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα μηνύματα καθόλου. Πρακτικά, η συνεισφορά μου στο γύρο είναι μηδαμινή, οπότε θεωρώ ανούσιο πλέον να ψηφίσω μόνο και μόνο για την παρουσία. Θα επιστρέψω με σχολιασμό αφού διαβάσω ό,τι έχει γραφτεί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top