Πω πω τι έχει γίνει σήμερα και δεν έχω πιει καλά καλά ούτε καφε ακόμα
Λοιπόν... Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με το ποστ της Χιμελας. Αυτοί που δεν μιλάνε πολύ είτε έχουν ξενερώσει, είτε ειναι πολίτες που δεν ξέρουν πως να βοηθήσουν, είτε μαφιόζοι που θέλουν να κρυφτούν. Δεν θέλω να ψηφίσω ακόμα, θέλω να παρακολουθήσω λίγο το θέμα αλλά η ψήφος μου λογικά θα πάει σε κάποιο από τα λιγομιλητα άτομα ή αυτούς που πετάνε κάτι χωρίς πολλές πολλές εξηγήσεις, εκτός και αν με τη συζήτηση, μου κινήσει κάποιος άλλος τις υποψίες.
Θα σταθώ στο θέμα που προέκυψε με την Εμιλυ.
Δε νομίζω ότι ήταν άκυρο. Το ποστ της δε σας φαίνεται λίγο διαφορετικό από τα άλλα (όχι τόσο εύθυμος τόνος + το τελευταίο σχόλιό της)?
Άρχικά όταν είδα το ποστ της νόμιζα ότι ήταν η δικηγόρος ([/SIZE]JUSTICE league) Αλλά γιατί να προδώσει έναν ρόλο των καλών που δε μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό της από δολοφονία (Άτοπο)
Όσο για το ότι άλλαξε τη φώτο της με αυτή του Robin έχω δύο περιπτώσεις
1. Της άρεσε η φώτο: Οκ,πιθανό αλλά δεν υπάρχουν και πιο ενδιαφέροντες ήρωες της DC που να της αρέσουν περισσότερο (λογικά είναι κοριτσάκι και δε ποντάρω να πολυασχολείται με super-ήρωες)
2. Θέλει να στείλει μήνυμα στη μαφία: Τι σας έρχεται πρώτα στο μυαλό όταν ακούτε Robin; Λογικά το ότι είναι το δεξί χέρι του batman (aka το δεύτερο βιολί).Υπάρχουν 3 ρόλοι που ταιριάζουν με τη λογική του 2ου βιολιού: ο ΑΜ(λογικά άτοπο,γιατί να πάρει από τώρα θέση και πόσο μάλλον υπέρ της μαφίας), ο ΔΑ (λογικά θα κάθονταν να περίμενε σήμα από τη mafia) + η πόρνη
Ίσως να με επηρρέασε και το Can I call you dad(dy)? που σε κάνει να σκέφτεσαι της συνωμοσίες θεωρίας που λένε ότι batman και robin είναι κρυφοί εραστές (καμμένο το τελευταίο, το ξέρω)
Κατ'εμέ ίσως είναι η πόρνη του παλέρμο η οποία με ένα σχετικά περίεργο ποστ ήθελε να τραβήξει την προσοχή των μαφιόζων για να κοιτάξουν τη φώτο και να σκεφτούν γιατί την άλλαξε
Ίσως (Πιθανότατα) λέω βλακείες αλλά ας μην ξεχνάμε υπονοούμενα από προηγούμενες πόρνες και ΔΑ του παλέρμο(π.χ attention-whore του ultra στο #43) κάποια βάζαν δήθεν αθώα τραγουδάκια, άλλοι μηνύματα στις λεζάντες κτλ κτλ κτλ
Η αλήθεια είναι ότι με την αλλαγή του αβαταρ θα μπορούσε να δώσει σήμα στη μαφία ότι είναι η πορνη. Αλλά μου φαίνεται αρκετά τραβηγμένο σενάριο. Και επίσης, αν ήταν στη μαφία η Εμιλυ, θα άλλαζε ετσι απροκάλυπτα το αβαταρ της με κίνδυνο να πέσουμε όλοι πάνω της να τη φάμε, όπως και έγινε;

Στο παιχνίδι αυτό οι πολιτες πιανομαστε όλοι από μικρες λεπτομέρειες μερικές φορές, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε την ομάδα μας. Γι'αυτο πιστεύω ότι ο Comfortably ίσως είναι πολίτης, ένα τόσο τραβηγμένο σενάριο δεν νομίζω ότι θα το έκανε η μαφία.
Καλό παιχνίδι να χουμε παιδιά.Λίγο αμήχανο το game στην αρχή γιατί είναι πολύ random( για τους περισσότερους τουλάχιστον) .Ψηφίζω για τώρα methexys
Θες να δικαιολογήσεις ή είναι τυχαία ψήφος;
Οπότε σε αυτό το σημείο μπορούμε να συνοψίσουμε οτι αυτοί που δε μιλάνε είναι:
1. Μαφιόζοι που κρύβονται στη σιωπή.
2. Πολίτες που έχουν καλό ρόλο και φοβούνται να μην πουν κάτι λάθος.
3. Απλοί πολίτες που έχουν ξενερώσει με το ρόλο τους.
4. Παίκτες που βαριούνται να συμμετέχουν.
5. Παίκτες που δεν είχαν ακόμη το χρόνο να συμμετέχουν.
Νομίζω συνοψίσαμε όλους τους παίκτες. Μάλλον ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε παρακάτω και να δούμε τι λένε κι αυτοί που μιλάνε!
Πάντως σκεφτείτε ότι για διαφορα, θα μπορούσαν να βγουν όλοι οι μαφιόζοι στη φορα και να είναι όλοι πολύ ομιλητικοι, ώστε να μας κάνουν να διώξουμε τους άλλους που δεν μιλάνε και στην πραγματικότητα είναι απλοί ξενερωμενοι πολίτες
Ψηφίζω Guest 278211
Ετσι απλά ρίχνεις μια ψήφο και φεύγεις;