Άντε ρε παιδιά. Τι νέκρα είναι αυτή; Φοβάστε μη γίνεται στόχοι; Περιμέναμε αρκετό καιρό για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Δώστε λίγη ζωή. Αφού λογικά οι υπόλοιποι διστάζετε να κάνετε την αρχή για να μην σας κατηγορήσει κανείς καχύποπτος ότι ''πολύ βιάζεσαι να ψηφίσεις φίλε/φίλη μου'', θα την κάνω εγώ για να ξεκινήσουμε και κάποτε. Θα ακολουθήσω την ίδια τακτική που ακολούθησα και στα προηγούμενα παιχνίδια εστιάζοντας τις ψήφους μου αρχικά σε άτομα που δεν μιλούν και μένουν σιωπηλά. Απ' όλα τα προηγούμενα παιχνίδια έχει αποδειχτεί ότι πάντα υπάρχει κακός ρόλος ανάμεσα στα σιωπηλά άτομα (και πάντα επιβιώνει μέχρι τέλους). Πέρα απ' αυτό, επειδή παρότι θανατόφιλος μου αρέσει η ζωή στο παιχνίδι, δεν μπορώ τις πολλές σιωπές γιατί δεν σου δίνουν στοιχεία και δεν μπορείς να καταλάβεις αν αυτοί που δεν μιλούν είναι αθώοι που απλώς αδιαφορούν για το παιχνίδι ή βαριούνται να γράφουν ή αν είναι κακοί που κρύβονται. Καλύτερα να κρυφτούν οι κακοί ρόλοι μέσα σε άτομα που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι, οπότε θα υπάρχει και η δυνατότητα να προδοθούν από κάποια αβλεψία, παρά να κρύβονται στο σκοτάδι. Μέχρι στιγμής τα άτομα που δεν έχουν γράψει τίποτα απ' όταν ξεκίνησε το παιχνίδι (τι στο καλό τόσο βαρετούς ρόλους πήρατε; ή μήπως επειδή κάποιοι από σας είναι μαφιόζοι περιμένετε να πάρετε πρώτα έγκριση από την Cosa Nostra; ), είναι τα εξής: aggelogiannos, confortably, Dimitris S., Emmanouilmyrgia, Fast, Johnny 15, soukouu, wild boy και Tάσος, οπότε η αρχική μου ψήφος θα κινηθεί σε κάποιον απ' αυτούς. Απ' τα άτομα αυτά νομίζω ο Τάσος είχε πει κάπου ότι αυτές τις μέρες θα δυσκολεύεται να μπει. Για τους άλλους δεν θυμάμαι να είπαν κάτι άρα προς το παρόν εξαιρώ τον τελευταίο, απ' τον οποίο περιμένω περισσότερη συμμετοχή στο μέλλον. Απ' τους υπόλοιπους αναγκαστικά θα ψηφίσω κάποιον στην τύχη. Η ψήφος μου ασφαλώς δεν σημαίνει πως θα είναι οριστική. Μέχρι αύριο το απόγευμα που θα λήξει η ψηφοφορία, ελπίζω όλοι τους να έχουν πει κάτι, οπότε αν δω ότι κάποιος με αυτά που λέει με πείθει, θα αλλάξω όσες φορές χρειαστεί την ψήφο μου. Η πρώτη ψήφος είναι πάντα διερευνητική και ένα τσίγκλισμα για περισσότερη συμμετοχή. Ρίχνω λοιπόν την πρώτη μου ψήφο τυχαία στον πρώτο απ' αυτούς όπως είναι στη λίστα, τον AGGELOGIANNO.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.