Εδώ τώρα υπάρχουν δύο σενάρια.
Το πρώτο είναι να κάνεις υπερβολικά καλό παιχνίδι ως κακός ρόλος

Το δεύτερο είναι να έχεις καλό ρόλο και να προσπαθείς πραγματικά να βοηθήσεις. Εγώ πάω προς το 2ο, όχι επειδή είμαι σίγουρος ότι είσαι αθώος, αλλά επειδή οι απόψεις σου με βρίσκουν σύμφωνο. Ο Johnny μου είχε φανεί εξ'αρχής ύποπτος και σκεφτόμουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ότι απλά επειδή είναι καινούριος, ακολουθεί πιστά τις εντολές της Μαφίας. Πρέπει να το έχω ξανααναφέρει σε προηγούμενό μου ποστ. (@Eileen φίλη μου ανακαλώ αυτό που είπες χθες και έχω να πω ότι
βασίστηκα σε κατηγορίες άλλων προς τον Johnny. Δεν τις ασπάστηκα. Ύποπτο τον θεωρούσα και πριν όλο αυτό το νταβαντούρι) Δεν αποκλείεται να του είπαν να θυσιαστεί, δεδομένου ότι έχουν αρχίσει να πέφτουν πάνω του αρκετοί. Σχετικά με τον Dume, έχω εξηγήσει
αναλυτικά πιο πάνω γιατί μου φαίνεται ύποπτος. Οι κινήσεις του δε βγάζουν κανένα νόημα και προσωπικά δεν πείθομαι ότι είναι σύμπτωση που σήμερα θα λείπει ολημερίς. Πρώτα απ'όλα χθες έκανε αμάν και πως να σε βγάλει αρχιμαφιόζο και χωρίς να έχει μεσολαβήσει τίποτα, έρχεται σήμερα και σε βγάζει πολίτη και στρέφεται σε άλλους τυχαίους (για μένα), για τους οποίους οι δικαιολογήσεις που δίνει για τις κατηγορίες μόνο επαρκείς δεν είναι.
Αυτό επιμένεις να το λες και να το ξαναλες. Προσπαθείς να μας αποπροσανατολήσεις; Να στραφούμε δηλαδή σε αυτούς που δε γράφουν;
Btw, γιατί δε ρίχνεις ανοιχτά τις κατηγορίες σου σε αυτούς τους άλλους που έχουν εξαφανιστεί και αρκείσαι στο να το λες μόνο;