Palermo #44 - Lord of the Rings

Ψηφοφορία Τρίτη 3/8 - Ποιός θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 7)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.

Ψηφοφορία για Δευτέρα 08/08

  1. bilire
  2. DumeNuke -----> methexys
  3. JKaradakov -----> kleop
  4. kleop -----> bilire
  5. methexys -----> bilire
  6. Totaled -----> kleop
  7. ultraviolence -----> kleop
  8. Wild_Boy-----> bilire
  9. Μάιρα -----> methexys
  10. Τάσος97 -----> dimijim


Ψήφοι
3 kleop
3 bilire
2 methexys



Η Χώρα των Φαντασμάτων
Nefeli Graf - Δολοφονία 02/08
Deutsch... Lover -Ψηφοφορία 02/08
Libertus - Ποινή 03/08
Guest 278211 - Άμεση Προφυλάκιση 04/08
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 05/08

Οριστικές Αποχωρήσεις
Claire Rentfield [Μέντιουμ] - Ψηφοφορία 03/08 & Τυμβωρυχία
Himela [Αυτοκράτορας] - Δολοφονία 04/08 &Τυμβωρυχία
dimijim [???] - Δολοφονία 08/08

Απουσίες
Σπυράκος #1


Λοιπές Ενέργειες Παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Νεκροφάνεια από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από kleop
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από bilire
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από bilire
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από dimijim
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97
Ενεργοποίηση Κάρτας: Αποτυχία Δολοφονίας από Τάσος97
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Πολύ ωραίο το post σου με τα σενάρια, JKar.
Πολύ πιθανό να ήταν πολίτης που τον πήρε η μπάλα η bilire.
Αλλάζω σε kleop
Συνεχίζω να πιστεύω οτι πρεπει να πεσει τυμβωρυχια στον Libertus.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Totaled μερικα ποστ πιο πισω (#672) λες οτι εισαι χαμμενη και δεν εχεις ιδεα τι γινεται... τώρα τι έχει αλλάξει;;;

Πολύ ξαφνική η μεταστροφή σας από bilire σε κλεοπ...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

kleop

Πολύ δραστήριο μέλος

Η kleop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,469 μηνύματα.
Να μαι και παλι.Ειπα οτι θα σχολιασω τα υπολοιπα και το τηρησα τελικα.:P
@kleop
Πάμε τώρα στην Kleop:

αναφέρει πως δε θέλει ισοψηφίες.Έχω ξαναπει, οι ισοψηφίες είναι με το μέρος των πολιτών, αυτές πρέπει να επιδιώκονται.


λέει στην Guest 278211 ότι "έχει να πει πολλά πράγματα".Αυτό πως διάολο το κατάλαβε από δυο-τρια ποστ που πρόλαβε να κάνει η spy?

θεωρεί καλή την κίνηση της methexys και ξαναλέει ότι η Guest 278211 έχει να μας πει πολλά.Ακόμη της λέει ότι ήταν καλή η κίνηση να τη ρίξει στη παρούσα φάση.Ποια φάση; Ούτε η πρώτη δολοφονία δεν είχε γίνει ακόμα.

λέει για τη μεθεξυς ότι γράφει ωραία και να συνεχίσει έτσι,οκ :Ρ
Αυτο που ανεφερα στην σπαι το ειπα γιατι εφυγε αδικα την πρωτη μερα και σχολιασε και η ιδια οτι εχει σημαντικο ρολο.Δεν ειναι οτι ειχα καποιο σημα ή οτιδηποτε.Μεγαλο θεμα το εκανες αυτο.
Οσο για την μεθεξυς τωρα ουτε εκεινη ηθελα να στοχοποιησω.Αν ηθελα να συμβει κατι τετοιο θα την ειχα ψηφισει απο τις πρωτες μερες.

Για μένα λέει να μην εστιάζομαι τόσο στα προηγούμενα παιχνίδια.Γιατί καλή μου κλεοπ; Μήπως επειδή το παίξιμο σου είναι καρμπόν του 42; Θες να σου θυμήσω τι ρόλο είχες τότε; Επίσης λέει ότι θέλει να ακούσει περισσότερα από μένα. Το ότι εσύ λες κάμποσα τα οποία έχουν ειπωθεί και ουσιαστικά τα ανακυκλώνεις δείχνει ότι 1) δεν έχεις επιχειρήματα 2) θες να φανείς πολίτης με το μέρος των πολιτών και 3) δεν έχεις ιδέα τι γίνεται στο παιχνίδι.Εγώ πιστεύω ότι έχουμε μια μίξη όλων των παραπάνω.
Θα συνεχιζω να στο λεω να μην εστιαζεις στα προηγουμενα παιχνιδια.Μου την εχεις φυλαγμενη για καποιον λογο;Δεν θελω να φανω πολιτης,ειμαι πολιτης,Και στο κατω κατω ολοι δεν ανακυκλωνουμε τα ιδια και προσθετουμε νεα στοιχεια;Σταματα να ανατρεχεις στο παρελθον και κοιτα στο παρον.

εδώ ήταν το ζουμί για μένα, που συμφώνησε ξανά μαζί μου.
Ηταν κακο να συμφωνησω μαζι σου;Δηλαδη τι,αν διαφωνουσα θα ηταν ολα καλα ε;Μηπως εσυ προσπαθησεις να στοχοποιησεις λαθος ατομα;

Συμπεράσματα:

Η Κλεοπ είναι μαφιόζα,η Guest 278211 μαφιόζα,η methexys μαφιόζα, ο dimijim ΔΑ και ο Wild η πόρνη.
Η κλεοπ παίζει με τον ίδιο τρόπο που έπαιζε στο #42, καρφώνεται με το παραμικρό. :Ρ Το ότι συμφώνησε δύο φορές μαζί μου και γενικά επιβραβευει τους πάντε σε φάση " μπραβο,εξυπνη η κινηση σου" κτλ είναι ο εαυτός της στο 42.Επιβράβευσε και με το παραπάνω την Συλβια που έριξε τη νεκοφάνεια στην spy λέγοντας ότι η spy έχει πολλά να πει.Πως το κατάλαβες αυτό Κλεοπάτρα; Μήπως η Guest 278211 είχε πολλά να πει αφού πρώτα τα είχατε συζητήσει εκει πέρα στη γιάφκα; Ο wild είναι η πόρνη, ( έτσι εξηγείται η αποχή του από το να ψηφίσει Χάρη ενώ τον θεωρούσε ένοχο..) γιατί όμως; Καταρχήν έχω αποδεχθεί ότι έχει κακό ρόλο γι'αυτό έκατσα και τον έψαξα λίγο.Ο wild είναι "χαμένος" γιατί δε μπορεί να βρει την Μαφία του και να την υποστηρίξει. Αυτό ίσχυε στην αρχή τουλάχιστον.Σκαρφίστηκε να το παίξει πληροφοριοδότης πάνω μου(δυνατό σήμα για τη μαφία και όχι ξεκάρφωμα δυνατού ρόλου, δεν είμαι ο Φανερός Α.) για να μην φοβηθεί πιθανό φόνο αφού τη μαφία τη συνέφερε να βγω εγώ ως ο φανερός Α και αυτός θα έμενε ουσιαστικά ήσυχος.Η Κλεοπ όμως συμφώνησε με'μένα χθες ότι πρέπει να ασχοληθούμε με τον wild.Πως το βλέπω εγώ: η μαφία είναι σε κρίσιμο σημείο και φοβάται ότι θα φύγει από ψηφοφορία και αντ'αυτού προτιμά να θυσιάσει τη πόρνη της ή αυτό ήταν το σήμα της Κλεοπ στη πόρνη της για να με ξεπατώσει.Γιατί όμως η spy είναι μαφιόζα και όχι ΑΜ; Γιατί η Kleop από την αρχή έλεγε ότι η spy έχει πολλά να πει (από πού το κατάλαβε αυτό θέλω να μας το εξηγήσει) ακόμα και την αθώωνε ενώ παράλληλα ο wild έχει υποψίες για το αν η spy είναι ΑΜ/μαφιόζος.Πάμε τώρα στη methexys, είναι τρομερά τυχερή γιατί λόγω της απειρίας της μπορεί και το πλασάρει εύκολα ως άπειρη που στέκεται για πρώτη φορά απέναντι στους μαφιόζους του Παλέρμο.Εγώ δε πείθομαι γιατί η κλεοπ την έχει κάψει λέγοντας της ότι τα γράφει ωραία και σκέφτεται έξυπνα.Παράλληλα, οι κοπελιές είχαν συννενοηθεί ώστε η Guest 278211 να το παίξει ΑΜ με φανερό Β την birile και έτσι από τους πρώτους 2-3 γύρους την ψήφιζαν αβέρτα ώστε να τις θεωρήσουμε αθώες.Τεράστια βοήθεια για τη μαφία ήταν η Claire η οποια βλέποντας τις κινήσεις της spy υπέθεσε ότι είναι ο ΑΜ, επιτρέποντας στην μαφία να γίνει η birile το θύμα της. ( κάπου στα μηνύματα διάβασα ότι θεωρούσατε την Guest 278211 πόρνη.Δε ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά η Claire την έδωσε ως μαφιοζα/ΑΜ.) Ο dimijim δεν κατάλαβε ότι η Guest 278211 το έπαιζε ΑΜ,τη θεώρησε απειλή γιατί θα έδινε στη ψύχρα έναν μαφιοζο και γι’αυτό της έριξε την ΑΠ.
Επιστημονικη φαντασια εχεις βρε παιδι μου.Ειπαμε εγραφες ωραια κειμενακια στο #43,αλλα τωρα με τα σεναρια το παρακανες.Αντε να με βγαλεις εμενα μαφια γιατι με εχεις μανια(γιατι δεν ξερω).Αλλα την σπαι και την methexys;Και ερχεται και απαντα απο κατω η δευτερη οτι καταλαβε οτι της εστησα παγιδα(Θα απαντησω πιο κατω σε αυτο).Θεωρω οτι η σπαι ηταν ΑΜ,τωρα για την μεθ νομιζω οτι ειναι μια απειρη παικτρια που ειναι πρωτο παιχνιδι και πεφτει σε παγιδες που αλλοτε εχουμε πεσει και εμεις.Δεν αποκλειω οτι δεν μπορει να ειναι μαφια,αλλα οκ αφηνω μια πατινη.
Για αρχή θέλω να αναφερθώ στην κλεοπ και συγκεκριμένα σε αυτό το μήνυμα

Αν είναι δυνατον δηλαδή. Στην αρχή δεν είχα δώσει σημασία γιατί πίστευα ότι το είπε επειδή ήμουν καινούρια παίκτρια or something και ήθελε απλά να το σχολιασει,Αλλά βλέπω ότι τώρα αυτό έχει γυρίσει ΕΝΤΕΛΩΣ εναντίον μου και το βλέπετε σαν να μου έκανε σήμα. Και πραγματικά έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι αυτός ήταν ο στόχος της τελικά. Σχολίαζε λίγο, έγραφε γενικά πράγματα αλλά έκανε αυτές τις αναφορές σε εμένα ώστε αν αποκαλυφθεί τελικά (όπως είπε και ο ultra,έπαιζε έτσι και σε παλιότερο παιχνίδι και τελικά είχε κακό ρόλο) να πάρει κι άλλον η μπάλα μαζί της. Και τελικά,να που έγινε έτσι. Μια χαρά πηγαινει το σχέδιο.
Αχ methexys.Ειπε ο ultraviolence αυτα τα λογια δηλαδη και σε ξυπνησε ε;Το γεγονος οτι θελει να σε μπλεξει με τον τροπο του δεν το σκεφτηκες ε;Δεν εστειλα κανενα σημα και αυτα τα λογια τα ειπα μονο και μονο επειδη ειναι ΠΡΩΤΟ σου παιχνιδι.Μην τραβατε απο τα μαλλια οτιδηποτε για να στοχοποιησετε καποιον.Αν ημουν εναντιον σου θα σε ψηφιζα απο τους πρωτους γυρους;Πες μου ομως το εκανα;Οχι γιατι δεν σε θεωρω υποπτη.
Ξανασκεψου αυτα που εχουν ειπωθει και ας αποφασισουμε για το καλο ολων.

Πολύ ωραίο το post σου με τα σενάρια, JKar.
Πολύ πιθανό να ήταν πολίτης που τον πήρε η μπάλα η bilire.
Αλλάζω σε kleop
Συνεχίζω να πιστεύω οτι πρεπει να πεσει τυμβωρυχια στον Libertus.
Δεν θα σχολιασω την ψηφο σου προς τα μενα γιατι οπως ειπες εισαι και διακοπες και δεν θα εχεις χρονο για επιχειρηματα.Αλλα κανε μια εξαιρεση και απαντα..Και θελω να απαντησουν και αλλοι.Αφου εχετε πει σχεδον ολοι οτι ο Libertus ειχε κακο ρολο γιατι να επιβεβαιωθειτε;Εγραψα και εγω χτες οτι θα μπορουσε να ειναι πορνη (ΔΑ αποκλειεται),αλλα μηπως εχουμε πεσει εξω οπως στην Claire?(Ενταξει δεν παω να το παιξω καλη,παλι ακραιο σεναριο ειπα).Τυμβωρυχια θα μπορουσε να πεσει στην Guest 278211 γιατι αρκετοι εχουμε διαφορετικη γνωμη.Οποιος εχει αυτην την καρτα ας το σκεφτει καλα.

@Τασος
Τωρα εκανα ανανεωση την σελιδα να δω αν ειπωθηκε κατι αλλο και βλεπω το σχολιο σου.Οντως εντελως αναπαντεχη η μεταστροφη,αλλα δεν νομιζω να σε χαλαει κιολας.Ετσι δεν ειναι;
Οσο για την Totaled και εμενα μου φανηκε περιεργο αυτο.Μηπως να την προσεχουμε λιγο;Εκτος και αν μελετησε τα ποστ αναλυτικα και τωρα απεκτησε μια ιδεα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Σίγουρο συμπέρασμα για τον Libertus δεν εχω γι αυτο και προτεινα τοσες φορές και την τυμβωρυχια. Τείνω να πιστεψω ότι ειχε καλο ρολο και για καποιο λογο επαιξε οπως έπαιξε.
Έπειτα, αφού νομίζω πως αυτή είναι μια σημαντική ψηφοφορία θα παιξω την ηχω, για να μη μου μεινει και στο χερι σε περίπτωση που βγω αύριο το μεσημέρι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Φαντασματάκια μας καλά, μπορείτε για 3 ώρες μιλάτε και να ψηφίσετε κανονικά. Δε μπορείτε να παίξετε κάρτες, αν τυχόν έχετε. Μιλάτε και ψηφίζετε μέχρι 20:35!


Ψηφοφορία για Δευτέρα 08/08

  1. bilire
  2. DumeNuke -----> methexys
  3. JKaradakov -----> kleop
  4. kleop -----> bilire
  5. methexys -----> bilire
  6. Totaled -----> kleop
  7. ultraviolence -----> kleop
  8. Wild_Boy-----> kleop
  9. Μάιρα -----> methexys
  10. Τάσος97 -----> dimijim


Ψήφοι
4 kleop
2 bilire
2 methexys



Η Χώρα των Φαντασμάτων
Nefeli Graf - Δολοφονία 02/08
Deutsch... Lover -Ψηφοφορία 02/08
Libertus - Ποινή 03/08
Guest 278211 - Άμεση Προφυλάκιση 04/08
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 05/08

Οριστικές Αποχωρήσεις
Claire Rentfield [Μέντιουμ] - Ψηφοφορία 03/08 & Τυμβωρυχία
Himela [Αυτοκράτορας] - Δολοφονία 04/08 &Τυμβωρυχία
dimijim [???] - Δολοφονία 08/08

Απουσίες
Σπυράκος #1


Λοιπές Ενέργειες Παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Νεκροφάνεια από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από kleop
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από bilire
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από bilire
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από dimijim
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97
Ενεργοποίηση Κάρτας: Αποτυχία Δολοφονίας από Τάσος97
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μπράβο wild! :clapup:

Ψήφος στην bilire.

Και 2 πράγματα στα γρήγορα:

- Στους πρώτους γύρους υπάρχει πλέον το κάρφωμα-βεντέτα, επομένως ο ΑΜ δεν μπορεί να παίξει εντελώς ελεύθερα.

- Θα διακινδύνευε η μαφία να πέσει τυμβωρυχία στο μέντιουμ που ξέρει την ταυτότητα του ενός παίκτη της; Σκεφτείτε.

Θα προσπαθήσω να πω κάτι παραπάνω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Totaled μερικα ποστ πιο πισω (#672) λες οτι εισαι χαμμενη και δεν εχεις ιδεα τι γινεται... τώρα τι έχει αλλάξει;;;

Πολύ ξαφνική η μεταστροφή σας από bilire σε κλεοπ...
Πήρα πιο σοβαρά την ανάγνωση των posts μέσα στο Σαββατοκύριακο και είχα χρόνο αρκετό ώστε να σταθώ όπου έκρινα πως υπήρχε ενδιαφέρον. Τάσο, σοβαρά, μην αναλώνεσαι σε μένα. Δεν έχεις να βρεις κάτι. Καλά κάνεις και το ψάχνεις και φυσικά αν ήμουν ένοχη πάλι το ίδιο θα έλεγα, αλλά τώρα το εννοώ με την καλή έννοια κι όποιος θέλει, με πιστεύει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kleop

Πολύ δραστήριο μέλος

Η kleop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,469 μηνύματα.
Σίγουρο συμπέρασμα για τον Libertus δεν εχω γι αυτο και προτεινα τοσες φορές και την τυμβωρυχια. Τείνω να πιστεψω ότι ειχε καλο ρολο και για καποιο λογο επαιξε οπως έπαιξε.
Έπειτα, αφού νομίζω πως αυτή είναι μια σημαντική ψηφοφορία θα παιξω την ηχω, για να μη μου μεινει και στο χερι σε περίπτωση που βγω αύριο το μεσημέρι.
Μαλιστα καλη κινηση αυτη.Ας μιλησουν τα φαντασματα να μας πουν την γνωμη τους.
Ειπες οτι εχει καλο ρολο ο Libertus μαλλον τοτε γιατι να παιχτει τυμβωρυχια και οχι νεκροφανεια;Τελος παντων οπως και να εχει παιχτηκε ηχω και αν ειναι θα μας πει αυτα που θελει.(Και οι υπολοιποι φυσικα).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bilire

Νεοφερμένος

Η bilire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα.
Καλησπέρα ξανά. Θα ήθελα να πω δύο πράγματα. Ο wildboy έπαιξε την ηχω από το υπερπεραν ., η σπυακ εμφανίζεται μετά από δεκαπέντε λεπτά . Τυχαίο η μήπως ήταν μια συνεννόηση μεταξύ τους, η σπυακ συνεχίζει να φέρετε σαν ΑΜ και προσπαθεί να με διώξει ξανά. Είμαι σύντομη γιατί έχω low battery
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Παίξτε μου τυμβωρυχία αν έχετε. Ή καλύτερα, στην bilire.

Πες μας bilire, ποιοι είναι στη μαφία για εσένα; Είμαι μαζί με τον dimijim παρέα, που με έδιωξε 2 (!) φορές; Είναι λογικό; Άντε, πες τη μία για ξεκάρφωμα. Τη δεύτερη;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Φαντασματάκια μας καλά, μπορείτε για 3 ώρες μιλάτε και να ψηφίσετε κανονικά. Δε μπορείτε να παίξετε κάρτες, αν τυχόν έχετε. Μιλάτε και ψηφίζετε μέχρι 20:35!




Ψηφοφορία για Δευτέρα 08/08

  1. bilire
  2. Deutsch...Lover
  3. DumeNuke -----> methexys
  4. JKaradakov -----> kleop
  5. kleop -----> bilire
  6. Libertus
  7. Nefeli Graf
  8. Guest 278211 -----> bilire
  9. methexys -----> bilire
  10. Totaled -----> kleop
  11. ultraviolence -----> kleop
  12. Wild_Boy-----> kleop
  13. Μάιρα -----> methexys
  14. Σπυρακος (^^)
  15. Τάσος97 -----> dimijim


Ψήφοι
4 kleop
3 bilire
2 methexys



Η Χώρα των Φαντασμάτων
Nefeli Graf - Δολοφονία 02/08
Deutsch... Lover -Ψηφοφορία 02/08
Libertus - Ποινή 03/08
Guest 278211 - Άμεση Προφυλάκιση 04/08
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 05/08

Οριστικές Αποχωρήσεις
Claire Rentfield [Μέντιουμ] - Ψηφοφορία 03/08 & Τυμβωρυχία
Himela [Αυτοκράτορας] - Δολοφονία 04/08 &Τυμβωρυχία
dimijim [???] - Δολοφονία 08/08

Απουσίες
Σπυράκος #1


Λοιπές Ενέργειες Παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Νεκροφάνεια από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από kleop
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από bilire
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από bilire
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από dimijim
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97
Ενεργοποίηση Κάρτας: Αποτυχία Δολοφονίας από Τάσος97
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
spy, δεδομένου ότι είσαι το μόνο φάντασμα που μας τίμησε με την παρουσία του μέχρι στιγμής, ποια είναι η μαφία για σένα? :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,241 μηνύματα.
Γεια σας. Με πετυχαίνετε μία μέρα πριν φύγω διακοπές και, μολονότι δεν το είχα σκοπό να ξαναγράψω στο συγκεκριμένο θέμα, θεωρώ χρέος μου να βοηθήσω την ομάδα μου την ύστατη στιγμή. Αρχικά, έχετε κάθε δικαίωμα να με θεωρείτε πόρνη ή ΔΑ, όμως κάτι που ήθελα να πω εδώ και πολλούς γύρους είναι πως είναι άδικο να μου καταλογίζεται ένας τέτοιος ρόλος από την αρχή σχεδόν του παιχνιδιού με υπόνοιες ότι παίρνω τέτοιους ρόλους συχνά και ότι εφαρμόζω ένα ακόμη βρόμικο σχέδιο. Ναι, έχω πάρει αρκετές φορές τέτοιους ρόλους και έχω περάσει αρκετά καλά, αυτό δεν με κάνει όμως de facto κακό ρόλο. Ας κρίνετε με τα στοιχεία που θα σας δώσω αν έχω κακό ρόλο.

Πρώτα πρώτα, εξηγούμαι για τη συμπεριφορά μου στον γύρο που αποχώρησε η Claire. Πίστεψα ότι η Himela είναι η ντετέκτιβ, γιατί τη δεύτερη μέρα επέμενε αρκετά για την Κλαιρ και την τρίτη μέρα, όταν πρότεινα να ψηφίσουμε αυτή, άλλαξε την ψήφο της στην Κλαιρ αμέσως. Επιπροσθέτως, θυμάστε ενδεχομένως την εμμονή μου για την αποχώρηση της bilire, η οποία σταμάτησε, όταν η Himela είπε την τρίτη μέρα πως είναι αθώα. Νόμιζα ότι η Himela ρώτησε τη δεύτερη μέρα για την Κλαιρ και την επόμενη για την bilire. Συν τοις άλλοις, η Claire μου φαινόταν και εμένα ύποπτη. Έκανα λάθος. Κι αν θεωρείτε ότι έχω κακό ρόλο και πήγα να βγάλω την Κλαιρ, τότε θα έπρεπε να ψηφίζετε bilire, η οποία πάλι πάει να σωθεί. Το λάθος που έκανα εν τέλει ίσως είναι ότι δεν επέμεινα στα πρόσωπα που θεωρούσα εξαρχής ύποπτα (dimijim και Wild_boy). Πάμε τώρα στα στοιχεία:


Ultraviolence & Wild_boy: Έχω κάποιες βάσιμες υποψίες γι' αυτούς τους δύο και θέλω τη γνώμη σας, γιατί δεν ξέρω αν είναι μόνο στα δικά μου μάτια φανερό το τι συμβαίνει. Αρχικά, δείτε αυτά τα 2 ποστς και κυρίως τα υπογραμμισμένα:
Να προσθέσω επίσης ότι για μένα η Σπάι είναι αθώα.Διάβασα αρκετά προσεκτικά τα τελευταία της λόγια και είμαι σίγουρος ότι είναι αθώα.Θα προτιμούσα να πορευθούμε όλοι με αυτό.Πάμε τώρα σ'αυτόυς που τη ψήφισαν.Πρώτα ψήφισε ο Ιορδάνης για τον οποίο δεν έχω να προσάψω κάτι και τείνω να συμφωνήσω στην αθωότητα του.
Καλημέρα Παλέρμο! :)
Θύμα της χθεσινής ψηφοφορίας,η γερμανίδα. Έκατσα και διάβασα όλα της τα ποστ και πραγματικά απορώ πως στο καλό την θεωρείτε ύποπτη ορισμένοι.Την κατηγόρησε ο Χάρης και ακολούθησαν ορισμένοι.Παιδιά η γερμανίδα κατά τη γνώμη μου δεν είχε κακό ρόλο και ήταν αθώα.Δεν αποκλείω το σενάριο να είναι πόρνη/ΔΑ ( αν και δεν έχει δώσει αφορμή) αλλά κατ εμέ η κοπέλα ήταν αθώα και θα προτιμούσα να πορευτούμε με αυτό το σενάριο.
Ο λόγος για τον οποίο πίστεψα στην αθωότητα του ultraviolence και είπα ότι βασίζομαι σε αυτόν είναι επειδή κάθε πρωί δήλωνε βέβαιος για την αθωότητα αυτού που αποχώρησε την προηγούμενη μέρα και νόμιζα ότι είναι το μέντιουμ. Γι' αυτό το λόγο, έπεισα και τη Himela για την αθωότητά του. Εντούτοις, μέντιουμ αποδείχτηκε η Κλαιρ. Και κάπου εκεί κλείνει το θέατρο του ultraviolence. O ultraviolence προσποιήθηκε ότι είναι το μέντιουμ. Θα υποδυόταν ένας αθώος πολίτης το μέντιουμ; Φυσικά και όχι. Πάμε τώρα να δούμε την εμπλοκή του Wild_boy στο πρόσωπο του ultraviolence. Λέει ο ultraviolence, απευθυνόμενος στον Wild_boy:
Να σου πω εσένα αφου και οι δυο μας ξέρουμε ότι δε με ψηφίζεις τυχαία,γιατί δε το λες; Έχεις καταλάβει τη ζημιά μου έκανες σήμερα; Καταλαβαίνω ότι με ψηφίζεις ως safe vote αλλά άμα είσαι με τους πολίτες και θες να κερδίσουμε,πες ότι με ψηφίζεις με αυτό το σκεπτικό.
Αυτό το σημείο με προβλημάτισε, γιατί ήμουν πεπεισμένος για την αθωότητα του ultraviolence. Με αυτό το ποστ είναι σαν να υπάρχει υπόνοια ότι έχουμε ζευγάρι πληροφοριοδότη-μαφιόζου ή ΑΜ-μαφιόζου. Εκείνη τη στιγμή δεν κατάφερα να το εξακριβώσω. Επιπροσθέτως, αν είχαμε τέτοιο ζευγάρι, γιατί ο ultraviolence να καρφωθεί με αυτόν τον τρόπο; Τελικά, σκέφτηκα το σενάριο που για εμένα είναι το μόνο που μπορεί να ευσταθεί. Ο Wild_boy ψήφισε 3 φορές τον ultraviolence χωρίς αιτιολόγηση. Αυτό δείχνει ότι δεν έχει σκοπό να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού και είναι ένας ακόμη λόγος, για τον οποίο δεν θα μπορούσε να ισχύει ένα από τα παραπάνω σενάρια. Σε ποια περίπτωση ψηφίζεις λοιπόν κάποιον αν δεν θες να τον βγάλεις και γιατί ο ultraviolence του λέει πως του κάνει ζημιά; Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει κάποιο σήμα και βρίσκω 2 σενάρια: 1)Ο Wild_boy είναι μαφιόζος και κάνει σήμα στον ultraviolence, 2) O Wild_boy είναι πόρνη και κάνει σήμα στον ultraviolence, γιατί ξέρει ότι είναι μαφιόζους. Δεδομένου ότι μετά από αυτό το ποστ δεν ασχολήθηκε ξανά ο Wild_boy με τον ultraviolence, αλλά κυρίως δεδομένου ότι ο Wild_boy ψήφισε τον ultraviolence ήδη από τον πρώτο γύρο με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Wild_boy είναι μαφιόζος και ο ultraviolence o ΔΑ του. Προσέξτε επίσης ότι μετά το ποστ του ουλτρα, ο wild δεν ασχολήθηκε ξανά μαζί του ούτε τον ψήφισε. Μάλιστα ο ultraviolence λέει στον wild ότι ξέρει πως τον ψηφίζει ως safe vote (!) Εσείς τι λέτε;

Επιπλέον στοιχείο για Wild_boy
: το έπαιξε υπεράνω στη δημοσκόπηση μεταξύ της Deutsch και εμού και είπε ότι δεν ψηφίζει, ενώ στη δημοσκόπηση μεταξύ της Κλαιρ και της bilire έριξε την ψήφο του στην Κλαιρ χωρίς καν να αιτιολογήσει τη θέση του. Μήπως όντως ήθελε να σώσει την bilire, όπως κάνει και τώρα που αλλάζει σε kleop; Επιπροσθέτως, ζητάει τυμβωρυχία σε εμένα. Μα ποιος πολίτης θα ζητούσε την τελευταία τυμβωρυχία του παιχνιδιού σε εμένα, όταν έχουμε ολόκληρη βδομάδα εν όψει; Μάλλον κάποιος που θέλει να κινούνται οι πολίτες στα τυφλά.


Μάιρα: Και μόνο το γεγονός ότι είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι θα έπρεπε να σας προβληματίζει. Κατά την κρίση μου, παίζει διαφορετικά από το προηγούμενο. Στο προηγούμενο είχε μια στοιχειώδη λογική και ακολουθούσε το κύμα. Τώρα επιδίδεται σε κακό trolling. Πιστεύω ότι το κάνει, για να υποδυθεί το προηγούμενό της παιχνίδι και φυσικά επειδή το διασκεδάζει, εμείς να σφαζόμαστε και αυτή να κάνει πλάκα.


Bilire & Kleop
: Η kleop θα μου έκανε για ύποπτη, αλλά υπάρχει κάποιο στοιχείο για το οποίο την κατηγορούμε; Βοηθήστε, γιατί έχω χαθεί ως προς αυτό. Βέβαια το ότι την ψηφίζουν ο wild και ο ultra μάλλον την καθιστά αθώα, εκτός αν είναι αμφότερες η bilire και η kleop κακές και γίνεται η μία θυσία. H bilire μάλλον είναι ένοχη, αφού την έσωσε και ο wild, και το ποστ της Guest 278211 πιο πάνω νιώθω ότι με επιβαιώνει.
Μπράβο wild! :clapup:

Ψήφος στην bilire.

Και 2 πράγματα στα γρήγορα:

- Στους πρώτους γύρους υπάρχει πλέον το κάρφωμα-βεντέτα, επομένως ο ΑΜ δεν μπορεί να παίξει εντελώς ελεύθερα.

- Θα διακινδύνευε η μαφία να πέσει τυμβωρυχία στο μέντιουμ που ξέρει την ταυτότητα του ενός παίκτη της; Σκεφτείτε.

Θα προσπαθήσω να πω κάτι παραπάνω.
Νομίζω ότι ξεκάθαρα μας λέει πλαγίως πως είναι ο ΑΜ. Το θεωρώ παράλογο να θεωρείτε την σπάι ΑΜ και τώρα να αθωώνετε την bilire. Θα ήθελα πολύ να ψηφίσω τον Wild_boy, ο οποίος για εμένα είναι 100% ένοχος με βάση τα όσα παρέθεσα, αλλά μπορείτε να το κάνετε και αύριο. Τώρα θα ψηφίσω bilire, γιατί πιστεύω ότι έτσι θα φύγει πιο σίγουρα μια μαφιόζος.


Dimijim: ο 4ος μαφιόζος; Πάντως, για πληροφοριοδότης δεν μου κάνει... κατ' ουσίαν κατηγόρησε την bilire, η οποία πάει ζευγάρι με την Guest 278211 απ' ό,τι φαίνεται.


Totaled: Κακός πολίτης, μαφιόζος, πόρνη;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Με κανεις να μετανιώνω για τις κινήσεις μου, σοβαρά.
Πιανεσαι απο ένα μοναδικό σημειο, τις 3 ψήφους που εχω πει τόσες φορές γιατί τις έδωσα.
Συνεχίζω να λεω οτι εισαι αθωος μαλλον και συνεχίζεις να μου βγάζεις την πίστη. Αλήθεια θέλω να δω για ποιο λόγο εχεις παιξει ετσι σε ολο το παιχνίδι...
Βάζεις πολίτες να σφαζονται μεταξύ τους. Δεν έχω κατι αλλο να πω, μόνο απορώ με τη στάση σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bilire

Νεοφερμένος

Η bilire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα.
Παιδιά δεν έχω καλό σήμα δεν έχω μπαταρία.λοιπον ψήφος στη kleop για προφανής λόγους.

λόγους που εξήγησα το πρωί
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Φαντασματάκια μας καλά, μπορείτε για 3 ώρες μιλάτε και να ψηφίσετε κανονικά. Δε μπορείτε να παίξετε κάρτες, αν τυχόν έχετε. Μιλάτε και ψηφίζετε μέχρι 20:35!


Ψηφοφορία για Δευτέρα 08/08

  1. bilire -----> kleop
  2. Deutsch...Lover
  3. DumeNuke -----> methexys
  4. JKaradakov -----> kleop
  5. kleop -----> bilire
  6. Libertus -----> bilire
  7. Nefeli Graf
  8. Guest 278211 -----> bilire
  9. methexys -----> bilire
  10. Totaled -----> kleop
  11. ultraviolence -----> kleop
  12. Wild_Boy-----> kleop
  13. Μάιρα -----> methexys
  14. Σπυρακος (^^)
  15. Τάσος97 -----> dimijim


Ψήφοι
5 kleop
4 bilire
2 methexys



Η Χώρα των Φαντασμάτων
Nefeli Graf - Δολοφονία 02/08
Deutsch... Lover -Ψηφοφορία 02/08
Libertus - Ποινή 03/08
Guest 278211 - Άμεση Προφυλάκιση 04/08
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 05/08

Οριστικές Αποχωρήσεις
Claire Rentfield [Μέντιουμ] - Ψηφοφορία 03/08 & Τυμβωρυχία
Himela [Αυτοκράτορας] - Δολοφονία 04/08 &Τυμβωρυχία
dimijim [???] - Δολοφονία 08/08

Απουσίες
Σπυράκος #1


Λοιπές Ενέργειες Παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Νεκροφάνεια από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από kleop
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από bilire
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από bilire
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από dimijim
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97
Ενεργοποίηση Κάρτας: Αποτυχία Δολοφονίας από Τάσος97
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Αλλάζω σε bilire. Δεν αξίζει να φύγει η kleop.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Άκυρο, θα το ξανασκεφτώ.

Για την ιστορία έκανα post πριν δω την αλλαγή του Dume για να φέρω σε ισοψηφία και τις τρεις κορασίδες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
spy ολοι εχουν καταπιαστει οτι μας εδωσες ως ΑΜ τη bilire. Στο ποστ σου ομως δινεις ΚΑΘΑΡΑ και την kleop. Και τωρα ψηφιζεις bilire. Τι ακριβώς περιμένεις να πιστέψουμε;

@χαρης: Ολο το συμπαν εχει ζητησει τυμβω σε εσενα ρε μαγκα, οχι μονο ο γουαιλντ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top