Βλέποντας το post αυτό της Μάιρας το πρώτο που σκέφτηκα ήταν πως η Μάιρα είναι πόρνη και κάνει σήμα στους μαφιόζους της.
Αντίστοιχα, πίστεψα πως ο ultra θέλει να περάσει για μάγισσα . Για ποιο λόγο να βάλει ένα τόσο παλιό τραγούδι που είναι συνδεδεμένο με μια σειρά που αφορά μάγισσες; Θυμάστε την είσοδό του ως πόρνη στο προηγούμενο; Αυτά από την πρώτη σελίδα...
Οκ,το έκανε μια φορά ο ουλτρα στο προηγουμενο παιχνίδι αλλά δεν θέλω να πιστεύω ότι όλοι δίνουν σήμα με τα τραγούδια τώρα...Μου φαίνεται τραβηγμένο.
Συνεχίζοντας, να σας πω ότι ήμουν πάντα καχύποπτη με όσους έκαναν σαφείς αναφορές στη μαφία ή πανηγύριζαν για τους πολίτες. Είναι από τις πολύ εύκολες μπλόφες. Ποιοι το έχουν κάνει ως τώρα;
Σορρυ αλλά όταν βλέπεις ότι η δολοφονία για x,y λόγους δεν πετυχαίνει, εσύ δεν θες να σχολιάσεις και να πεις κάτι; Εμένα έτσι μου βγαίνει,τώρα αν εσείς δεν ενδιαφέρεστε τι να κάνουμε.
Αρχική Δημοσίευση από Totaled:
Μήπως ήξερε ακριβώς ότι θα άλλαζαν οι άλλοι ψήφους και γι' αυτό δεν έσωσε τον εαυτό της; Λέω μόνο....
Μήπως δεν ήξερα τίποτα γιατί πολύ απλά δεν είμαι μαφιόζα; Λέω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Μήπως ο Libertus,επειδή στην αρχή με είχε κατηγορήσει και αυτός,καταλαβε ότι είχε βασιστεί σε μια χαζή δικαιολογία για να με ψηφίσει και επειδή δεν ήθελε να κατηγορηθεί ότι βγάζει έναν αθώο και να δώσει στόχο τόσο νωρίς αποφάσισε να κάνει κατι; Ειλικρινά δεν μπορούσα να ξέρω,αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο και γιατί να με έσωσε.Δεν είμαι στο μυαλό του. Είχε εξηγήσει ότι ήθελε να κάνει ισοψηφίες.
Στις κατηγορίες σου προς την kleop συμφωνώ,δεν έχω να πω κατι παραπανω. Νομιζα ότι διατηρουσε αυτον τον τροπο παιξιματος για να μην βγαίνει πολύ μπροστά και γίνει στόχος αλλά έχουμε νέα δεδομένα μπροστά μας και δεν μπορώ να τα αγνοήσω.
Δείτε τώρα χιούμορ η μαφία(?), ε... Σε μέρα που δεν κινδυνεύει κανείς να αποχωρήσει γιατί έχει παιχτεί κάρτα, αλληλοψηφίζονται!
Εδω γελάω ειλικρινά. Έριξα τη ψήφο μου στον ούλτρα καθαρά για τυπικούς λόγους και με χιουμοριστική διάθεση και τώρα προσπαθείτε να διαστρεβλώσετε και αυτό.
Πρώτος θρήνος για την αποχώρηση του Libertus. Θυμίζω πως η τριπλή ισοψηφία όταν η methexys προπορευόταν ήρθε από τον Libertus βάζοντας στο παιχνίδι τον dimijim. Αργότερα το επαναφέρει, σας το έχω παραθέσει στην αρχή και δεν το ξαναβάζω.
Το σχόλιο ήταν γενικό,απλά επειδή ο παίκτης που έφυγε έτυχε να ήταν ο Libertus,αναφερθηκα σε αυτόν. Δηλαδη εσύ δεν το θεωρείς κρίμα να φεύγουν παίκτες επειδή δεν ακολουθούν τους κανόνες και να αναγκάζεται να παρέμβει η ΣΕ; Οποιοσδήποτε παίκτης και αν είναι,δεν θεωρείς ότι αυτό διακόπτει τη ροή του παιχνιδιού; Δεν μπορεί να είμαι μόνο εγώ τόσο συναισθηματική ρε παιδιά.
Spoiler
Σχετικά με εμένα. Να σας βοηθήσω. Έχω παίξει ελάχιστες φορές Παλέρμο εκτός μαφίας και για το λόγο αυτό δεν είμαι ιδιαίτερα καλή να την εντοπίζω. Διαρκώς έφτιαχνα σουρεάλ σενάρια για να ενοχοποιήσω κόσμο, δεν χρειάστηκε να ψάξω πολλές φορές για κάποιο ρόλο γι' αυτό και είμαι τόσο χαμένη και ίσως να σας μπερδεύω με τη σειρά μου. Προσωπικά όσο δεν με υποψιάζεστε με πιάνει ένα άγχος πως στοχοποιούμαι για θύμα δολοφονίας. Από την άλλη ίσως να έχει γίνει απόπειρα και να μην το έμαθα ποτέ. Έκανα ό,τι μπορούσα με αυτό μου το post να βοηθήσω δίνοντας μιαν άλλη προοπτική στο παιχνίδι, λαμβάνοντας υπ' όψιν κυρίως τις υποψίες του Τάσου που είναι ο μόνος αποδεδειγμένα αθώος στο παιχνίδι. Μην θεωρήσετε πως κρύβομαι πίσω του. Έχω πει πολύ περισσότερα.
Ωραια. Μια ολόκληρη παράγραφος για να μας πεις ότι δεν έχεις ξαναπαίξει ως πολίτης,παρά μόνο ως μαφία και γι'αυτό δεν γράφεις πολύ ή δεν ξέρεις πώς να ψάξεις. Ακολούθησες το κύμα που ξεκίνησε ο dimjim και έλεγε ότι εγώ είμαι η πόρνη και ότι έχω κακό ρόλο,κρύφτηκες και εσύ εκεί για να με κατηγορήσεις. Κατηγορίες αριστερά και δεξιά και εσύ,και δεν λέω,μπορεί να έχουν κάποια βάση αλλά εγώ ξέρω ότι είμαι πολίτης. Οπότε δεν ξέρω τι να σκεφτώ,να σε εμπιστευτώ ή να θεωρήσω ότι ακολουθείς τον dimjim?