04-08-16

02:00
Παραθέτω μόνο το post της Claire όπου πράγματι φανερά προσπαθεί να εκθέσει τη Guest 278211. Είναι φως φανάρι και αν κατευθυνθείτε προς εκείνη, με χαρά μου να αλλάξω ψήφο να τη βγάλουμε.Από που κι ως που συμφωνούμε όλοι;
Το είπατε κάποιοι αλλά δεν νομίζετε πως είναι νωρίς για τέτοιου είδους σιγουριές;
Ξέρω από το προηγούμενο παιχνίδι και από κάποια άλλα που διάβασα, πως συνήθως την πρώτη μέρα φεύγει αθώος, αυτό όμως δεν είναι και αξίωμα. Ειδικά αν στην ψηφοφορία κινδυνεύει και δεύτερο μέλος της μαφίας.
....
Στο πρώτο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να θέλουν να μας μπερδέψουν.
Στο δεύτερο θα σου έλεγα να μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά, το ότι ζητάει κάποιος να τον επαναφέρουν δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι και αθώος...
....
Εγώ θέλω μόνο να σε ρωτήσω το εξής. Γιατί άργησες τόσο πολύ να γράψεις το ποστ με τα τελευταία σου λόγια; Ομολογώ πως με έβαλε σε σκέψεις...
Οι περισσότεροι mvp το γράφουν σχεδόν αμέσως και ο μόνος λόγος που μπορώ να φανταστώ για να το καθυστερήσει τόσο κάποιος, είναι πως πρέπει να συννενοηθεί με την "ομάδα" του για το τι να γράψει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.