tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Αλλά για να έχετε να παιζετε η Himela ήταν Αυτοκράτορας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Παιδάκια φεύγω με αυτό.... ^^
H σημερινή ψηφοφορία ακυρώνεται. Ψηφίζετε τυπικά για να κρατήσουμε απουσίες.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 04/08
- bilire
- dimjim -----> Himela
- DumeNuke
- JKaradakov -----> dimijim
[*]Himela -----> kleop - kleop -----> Μάιρα
- methexys
- Totaled -----> Himela
- ultraviolence -----> methexys
- Wild_Boy -----> kleop
- Σπυρακος (^^) -----> bilire
- Μάιρα
- Tάσος97 -----> bilire
Ψήφοι
2 Himela
2 bilire
2 kleop
1 Mάιρα
1 dimijim
1 methexys
Η Χώρα των Φαντασμάτων
Nefeli Graf - Δολοφονία 02/08
Deutsch... Lover -Ψηφοφορία 02/08
Libertus - Ποινή 03/08
Guest 278211 - Άμεση Προφυλάκιση 04/08
Οριστικές Αποχωρήσεις
Claire Rentfield [Μέντιουμ] - Ψηφοφορία 03/08 & Τυμβωρυχία
Himela [Αυτοκράτορας] - Δολοφονία 04/08 &Τυμβωρυχία
Απουσίες
Σπυράκος #1
Λοιπές Ενέργειες Παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Νεκροφάνεια από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από kleop
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από bilire
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από bilire
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από dimijim
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Έχει καεί η νεκροφάνεια της μαφίας μέχρι τη Δευτέρα. Είναι αδύνατο να παιχτεί γιατί θα δείξει άτομο από την ομάδα τους. Ας το εκμεταλλευτούμε όσο γίνεται.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Λοιπόν εγω για την αθωοτητα της Χιμελας ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΜΑΙ και εχω αρκετες υποψιες. Και επειδη θελω να διαβασω ξανα ολα τα μηνυματα ας εχουμε ενα πιο ξεδιαλυμενο τοπιο.. κατεμε ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ η χιμελα να εχει καλο ρολο
Τυμβωρυχια στη χιμελα λοιπον
επισης ιορδανη ΞΥΠΝΑ. Δες τα πραγματα λιγο καθαρα και παρε τα μηνυματα απο την αρχη μπας και παρεις γραμμη τι γινεται
Βρε Τάσο εσύ δεν έλεγες ότι έπρεπε να παιχτεί Τυμβωρυχία σε Χάρη και όχι Claire και τώρα παίζεις τυμβωρυχία σε Χιμέλα αντί για Χάρη, έστω την σπι που είναι και αυτή αμφιλεγόμενη; Παίξε σε Χάρη να καταλάβουμε τι έκανε τόσους γύρους, πάιξε σε Σπι να δουμε τι ρόλο βαράει τελικά ο Τζιμ. Εγώ πρέπει να πάρω γραμμή;
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
ναι αλλα τη χιμελα την ειχα ενοχη εξ αρχης αρχης και δεν μπορουσα να καταλαβω τι παιζει. ειδικα μεχρι πριν μαθω τι ηταν την εχω αλλαξει 1500 ρολους μεσα στη μαφια και νομιζα πως θα μπορουσε να ειναι και ο ΔΑ. Δυστυχως εκανα λαθος. Αλλά θέλω να πιστεύω πως και μαυτο μου το λαθος θα καταλαβω τι εχει συμβει. Θεωρουσα τη χιμελα ενοχη για αυτο και σου μιλουσα λιγο αποτομα Θες να με θεωρησεις ενοχο καντο γιατι πλεον εκανα μια τεραστια μαλακια. Εαν δε με θεωρεις ενοχο (ουτε εγω σε θεωρω) εγω θα σε εμπιστευτω ουτως ή αλλως στα σεναρια που κανεις. Δε θελω να σε ρωτησω σε αυτη τη φαση ποιους θεωρεις υποπτους αλλα εαν εσυ θεωρεις σωστο σε αυτη τη φαση να μου πεις οκ. ΘΕΛΩ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΚΛΑΨΩ.Βρε Τάσο εσύ δεν έλεγες ότι έπρεπε να παιχτεί Τυμβωρυχία σε Χάρη και όχι Claire και τώρα παίζεις τυμβωρυχία σε Χιμέλα αντί για Χάρη, έστω την σπι που είναι και αυτή αμφιλεγόμενη; Παίξε σε Χάρη να καταλάβουμε τι έκανε τόσους γύρους, πάιξε σε Σπι να δουμε τι ρόλο βαράει τελικά ο Τζιμ. Εγώ πρέπει να πάρω γραμμή;
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Για την ώρα θα θεωρήσω ότι ο συναισθηματισμός σου got the best of you.
Ενόχους για την ώρα όπως ανέφερα dimijim αρχικά και σε δεύτερο χρόνο Totaled, Ultraviolence. Ωστόσο πρέπει να σιγουρευτούμε και πλέον εκτός απο όνειρα και ρόλους δεν έχουμε άλλες βοήθειες.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Για την ωρα θα λειψω.Κατα το βραδακι ισως γραψω εκτενεστερα.
Wild_Boy
Διάσημο μέλος
Κάτι δε μου κολλάει. Όχι μόνο επειδή είναι στην αφάνεια, απλά αυτό που κάνει είναι απλά μερικα σχόλια για όλους, χωρίς καινούριες σκέψεις, απλά επαναλαμβάνει πράγματα που έχουν ειπωθεί.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Wild_Boy
Διάσημο μέλος
Κι αν ο Libertus ήξερε την ενοχή της Deutsch... κι όλα όσα έκανε ήταν για να το κρύψει και να αποφύγει το κάρφωμα;
Αυτό βέβαια μόνο αν η Deutsch... είναι όντως ένοχη.
Από την άλλη, δεν είμαι καθόλου σίγουρος για τον dimijim, μήπως όντως αυτός είναι ΔΑ/πόρνη; Γενικά έχει επιχειρήματα, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι μαφιόζος.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Wild_Boy
Διάσημο μέλος
Για την bilire δεν ξέρω. Πιθανόν και να είναι ένοχη, αλλά και πάλι τίποτα σίγουρο για μένα.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
H σημερινή ψηφοφορία ακυρώνεται. Ψηφίζετε τυπικά για να κρατήσουμε απουσίες.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 04/08
- bilire
- dimjim -----> Himela
- DumeNuke -----> bilire
- Himela -----> kleop
- JKaradakov -----> dimijim
- kleop -----> Μάιρα
- methexys
- Totaled -----> Himela
- ultraviolence -----> methexys
- Wild_Boy -----> kleop
- Μάιρα
- Σπυρακος (^^) -----> bilire
- Tάσος97 -----> bilire
Ψήφοι
3 bilire
2 Himela
2 kleop
1 Mάιρα
1 dimijim
1 methexys
Η Χώρα των Φαντασμάτων
Nefeli Graf - Δολοφονία 02/08
Deutsch... Lover -Ψηφοφορία 02/08
Libertus - Ποινή 03/08
Guest 278211 - Άμεση Προφυλάκιση 04/08
Οριστικές Αποχωρήσεις
Claire Rentfield [Μέντιουμ] - Ψηφοφορία 03/08 & Τυμβωρυχία
Himela [Αυτοκράτορας] - Δολοφονία 04/08 &Τυμβωρυχία
Απουσίες
Σπυράκος #1
Λοιπές Ενέργειες Παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Νεκροφάνεια από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από kleop
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από bilire
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από bilire
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από dimijim
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Η Κλερ όπως είχα γραψει και σε αλλο ποστ προσπαθούσε να μας δείξει με τον τροπο της οτι η Guest 278211 δεν ειχε καλό ρόλο. Η ΑΠ του Δημήτρη με βρίσκει σύμφωνη και θα πρεπει να περιμένουμε μέχρι την αλλη εβδομάδα για να δουμε αν καποιος θα την επαναφέρει.
Σημερα τα πραγματα ειναι πιο ήσυχα επειδη δεν εχουμε ψηφοφορία, αλλα για τα τυπικά ανταποδίδω την ψήφο μου,με αγάπη πάντα στον ultraviolence. Τρέχω αυτές αυτες τις μέρες,όποτε εκτενέστερο ποστ οταν βρω χρόνο και αν,μελετώντας τα μηνύματα, βγάλω κάποια άκρη
MissKit
Επιφανές μέλος
Δεν υπάρχει καλύτερη κάλυψη για ένα μαφιόζο από ένα δυνατό επιχείρημα. Χωρίς να θέλω να πω κάτι για τον dimijim. Απλώς μην θεωρείτε πως τα σοβαρά επιχειρήματα πέφτουν στο τραπέζι μόνο από αθώους.Από την άλλη, δεν είμαι καθόλου σίγουρος για τον dimijim, μήπως όντως αυτός είναι ΔΑ/πόρνη; Γενικά έχει επιχειρήματα, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι μαφιόζος.
Όσο για τη θεωρία σχετικά με τη Guest 278211.. Δεν θέλω να πιστέψω ότι η Himela έδωσε τη νεκροφάνεια των πολιτών για να μπει μέσα μαφιόζος. Θα γελούσε η μαφία μαζί μας. Το σενάριο με τον ΑΜ στέκει καλά. Και το γεγονός ότι η bilire πέφτει και σηκώνεται διαρκώς ενώ είναι μια άπειρη παίκτρια θα μπορούσε να σημαίνει πως έχει βοήθεια από την ομάδα της.
JKaradakov, θέλω πολύ να ακούσω τα επιχείρηματά σου κατά μου.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 44 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.