Palermo #44 - Lord of the Rings

Ψηφοφορία Τρίτη 3/8 - Ποιός θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 7)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Claire Rentfield

Περιβόητο μέλος

Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άνεργος/η και μας γράφει απο Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 6,051 μηνύματα.
1. Η σπαι είχε για 2 ώρες 2 ψήφους. Αν ήταν μαφία, δε θα έβγαινε κάποιος να την προστατεύσει; Θα την άφηναν να ισοψηφεί επί 2 ώρες με άλλα 2 άτομα τη στιγμή που ένα άτομο να άλλαζε από μέθεξυς σε σπάι η σπάι θα έφευγε; (όπερ και συνέβη, ο λίμπερτους άλλαξε ψήφο, ο ντίμι άλλαξε ψήφο σε σπάι κι έφυγε η σπάι). Πολλοί συμφώνησαν για την αθωότητα της σπάι αλλά κανείς δε διαφώνησε οπότε εγώ παίρνω σαν δεδομένο οτι μια αρκετά μεγάλη πλειοψηφία την θεωρεί αθώα. Έλεος, εδώ αυτοί που την ψήφισαν τη θεωρούσαν αθώα!



2. Τι ακριβώς έκανε ο Libertus από την αρχή του παιχνιδιού; Στρίμωξε εμένα λόγω της αλλαγής στάσης μου από άλλα παιχνίδια που θυμάται (απέδειξα γιατί είχα αυτή τη στάση, λόγω της νεκροφάνειας), πήγε να φέρει σε ισοψηφία την ψηφοφορία για να δει ποιος θα αντιδράσει και ουσιαστικά ανάγκασε τον dimijim να κάνει σπασμωδική κίνηση και να προσπαθεί να τα μπαλώσει όπως όπως. Σπάι, Σπυράκος, Χιμέλα και μέθεξυς που βρίσκονταν στο χείλος της αποχώρησης δεν αγχώθηκαν τόσο, ο dimijim όμως αγχώθηκε. Ποια είναι η στάση του Libertus λοιπόν που τον καθιστά πόρνη; Για πες τη μας κι εμάς μπας και βγάλουμε άκρη.



3. Για εκεί πάει η ψηφοφορία εννοώ οτι εφόσον 2 άτομα ψήφισαν dimijim τον οποίο κι εγώ θεωρώ ένοχο δε θα ψηφίσω άλλο άτομο που θεωρώ ένοχο παρά θα ψηφίσω κι εγώ dimijim ώστε να συσπειρωθούμε και να τον βγάλουμε. το να μοιράζονται οι ψήφοι των πολιτών από δω κι από κει μόνο τη μαφία βοηθάει.



4. Συγγνώμη παρακολούθησες τη χτεσινή ψηφοφορία; είχα 2 ψήφους, η μέθεξυς 3. Αν ένας που είχε ψηφίσει μέθεξυς ψήφιζε εμένα θα είχα φύγει. Γι' αυτό βιάστηκα με την κάρτα, για να μη μου μείνει στο χέρι. Και όχι, δε θα ξαναγυρνούσα γιατί τη μόνη νεκροφάνεια την είχα εγώ, οι μαφιόζοι δε θα με έφερναν σίγουρα. Δεν μπορούσα να ξέρω αν θα φύγω με δολοφονία ή οτι ο αυτοκράτορας θα επιλέξει να μου δώσει ασυλία στην σημερινή ψηφοφορία (thanks btw, θα προσπαθήσω να σε βγάλω ασπροπρόσωπο/η υψηλότατε/υψηλοτάτη :redface:). Και ναι, ήθελα τη συγκεκριμένη παίκτρια γιατί έφυγε μπαμπέσικα και πίστεψα στην αθωότητά της. Παίρνω την ευθύνη πάνω μου αν έκανα λάθος.



5. Οι πολίτες για να βγάλουν άκρη συζητούν μεταξύ τους, ανταλάσσουν απόψεις, θεωρίες. Εσύ πώς ακριβώς συμμετείχες σε αυτό όλη μέρα χτες; Έχοντας ψηφίσει τελείως άκυρα και τυχαία και διατηρώντας αυτή την ψήφο ως το τέλος;

6. @Spy να είδες και τη στάση της Κλερ. Βγαίνει, αθωώνει dimijim και deutsch, κατηγορεί εμένα, εσένα και λίμπερτους. Τυχαίο; Δε νομίζω...:whistle:
1. Θα έβγαιναν να την σώσουν αν δεν κινδύνευε άλλος ρόλος της μαφίας πιο χρήσιμος ίσως, το ανέφερα και πριν αυτό νομίζω.
2. ΄Οσο για τον Libertus, προσπάθησε από την αρχή να βρει ρόλους, πράγμα που δεν γίνεται τόσο νωρίς.
Είπε κάπου ο dimijim...
Χάρη, ο βασικός λόγος που κατηγορείσαι δεν είναι αυτός που ανέφερες. Ο βασικός λόγος που σε θεωρώ ΔΑ/πόρνη είναι ότι πήγες να αποκαλύψεις στη χθεσινή ψηφοφορία το Δήμαρχο.
και συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Δεν αποκαλύπτουμε χρήσιμους ρόλους των πολιτών και ειδικά τόσο νωρίς στο παιχνίδι. Επίσης είχε (μέχρι πριν από κάποια ώρα τουλάχιστον) τα περισσότερα ποστ στο θέμα του παιχνιδιού. Αυτό δεν το κάνει απλός πολίτης που απλά ψάχνεται, δεν το κάνει η μαφία γιατί θέλει να μείνει στην αφάνεια όσο γίνεται, εκτός από κάποια ποστ που θα προσπαθήσουν να ρίξουν υποψίες από εδώ και από εκεί για να μείνουν οι δικοί της καθαροί. Είναι κάτι που το κάνει ίσως η πόρνη για να μπερδέψει και να δημιουργήσει σύγχυση.
3. Ευχαριστώ για την διευκρίνιση.
4. Την νεκροφάνεια δεν την έπαιξες χθες που κινδύνευες, την έπαιξες σήμερα που δεν κινδύνευες. Αφού παίρνεις την ευθύνη, όλα καλά έτσι;
5. Τι εννοείς πως ψήφισα τελείως άκυρα; Πρώτος γύρος ήταν και ήταν φυσικό να ψηφίσω κάποιον στην τύχη, το ότι δεν άλλαξα την ψήφο μου σημαίνει απλά πως δεν ήμουν σπίτι εγκαίρως, αν και δεν ξέρω αν θα την άλλαζα και να ήμουν. Είχα την ευκαιρία να παρατηρήσω σαν θεατής τι θα γίνει και ποιός θα βοηθήσει ποιόν.
6. Δεν αθώωσα κανέναν και δεν ενοχοποίησα επίσης κανέναν, το μόνο που είπα είναι πως δεν καταλαβαίνω την σιγουριά κάποιων για το ποιός είναι αθώος και ποιός ένοχος. Πιστεύω πως είναι πολύ νωρίς για να έχει κάποιος τέτοια σιγουριά, εκτός κάποιων ρόλων. Θέλεις μήπως να συζητήσουμε γι' αυτούς;



1. Ο ουλτρα βέβαια φαίνεται να έχει υιοθετήσει μια πιο ήσυχη στάση (απ' τα 69 που έκανε στο προηγούμενο..)
2. επισης γιατι εισαι ΤΟΣΟ σιγουρος ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ κιολας γυρο πως μεταξυ χαρη κ birile βρισκεται ενας μαφιοζος;

3. Κι εδώ είναι που αρχίζω να σκέφτομαι πολλά... Αν και σε υποψιάστηκα στην αρχή με αυτή την κίνηση άρχισα να σε ψιλιάζομαι περισσότερο.. γιατί; Ας θεωρήσουμε πως η Guest 278211 έφυγε από σπόντα.. Εσύ γιατί δεν την άφησες εκεί νεκρή ώστε να δώσεις στο μέντιουμ την ευκαιρία να ρωτήσει; Θεωρώ πως η νεκροφάνειά σου είναι ΠΑΡΑ πολύ βιαστική... Επίσης γιατί είναι η μοναδική νεκροφάνεια στους πολίτες; πού ξερουμε εμείς τι φρούτο είσαι; χιμελα...

κι αν σου πέταγε κανείς τυμβωρυχία θα θεωρούνταν αυτομάτως υποπτη κινηση και 10000000% μαφιόζος ασχετως εάν είναι πολίτης και ήθελε να δει τι ρόλο βαράς....

υπερ παρανοικη.. γενικώς όσοι παίκτες έχουμε βγει λίγο μπροστά δεν κινδυνεύουμε (δεν αθωώνω κανενα) οπότε δεν ξε΄ρω γιατι φοβάται.. Εγώ θα περίμενα σίγουρα μέχρι αύριο και μετά θα έριχνα νεκροφάνεια
1. :P
2. Σ΄αυτό θα ήθελα κι εγώ μια απάντηση.
3. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ και λένε πως κατηγορώ...
Πολύ νωρίς βρε παιδιά, πολύ νωρίς για τέτοιες κινήσεις...:(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Έδωσα την ευκαιρία στο μέντιουμ να ρωτήσει για τη σπάι γι' αυτό και έπαιξα την κάρτα σήμερα κι όχι χτες αμέσως μετά την ψηφοφορία.:eek:

Σίγουρα δεν ξέρετε τι φρούτο είμαι. Όπως έχω ξαναπεί όμως οι περισσότεροι θεωρούν τη σπάι αθώα για λόγους που έχω εξηγήσει παραπάνω στην Κλερ (αν ήταν μαφιόζα δε θα την άφηναν επί 2 ώρες με 2 ψήφους κινδυνεύοντας να φύγει με μία μόνο αλλαγή ψήφου όπως και έγινε). Εγώ λοιπόν που επαναφέρω τη σπαι με νεκροφάνεια μπορώ να είμαι μαφιόζα που κρατάει τη μοναδική νεκροφάνεια των μαφιόζων και φέρνω πίσω τη δεύτερη μέρα αθώα; Για σκέψου...
[...]
Να επέμβει η ΣΕ εάν κάνω λάθος αλλά όσες φορές έχω παίξει μέντιουμ θυμάμαι οτι ρωτάς από το 2ο βράδυ και μετά.. εάν κάνω λάθος τότε συγγνώμη.

Μπορεί όμως να είσαι μαφία και να έφυγε από σπόντα η Guest 278211 και τώρα αθωώθηκες εσύ και η σπάυ και δε σας κουνάει κανείς.. okay, I know (far, far, far) far fetched but it could be true...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
dimijim: μπορείς να μου πεις ποιους θεωρείς εσύ υπόπτους; Γιατί το να κατηγορείς μόνο τη bilire και εμένα είναι λίγο μονοδιάστατο, δεν πιστεύεις;
Μέχρι στιγμής εμείς έχουμε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και μιας και θεωρώ ότι υπάρχει κακός ρόλος ανάμεσα σε εσένα και τη bilire θέλω να εξασφαλίσω ότι αυτός θα φύγει.
Όπως είπα το πρωί, θεωρώ εξαιρετικά πιθανό ανάμεσα στα άτομα που δε μιλάνε πολύ και κρατάνε ουδέτερες στάσεις να κρύβεται ένας μαφιόζος. Επειδή ακριβώς δεν έχουν πει πολλά, ούτε έχουν πάρει ισχυρές θέσεις, δεν είμαι ακόμη σε θέση να υποστηρίξω αρκετά την ενοχή κάποιου. Θα μπορούσε πχ να είναι η Totaled που ακόμη δεν έχει γράψει τίποτε γιατί επιστρέφει σήμερα από το ταξίδι της. Επίσης κι οι στάσεις των kleop και Σπυράκου είναι πολύ soft. Δεν έχουν βάλει το χέρι του στη φωτιά, ούτε έχουν εκτεθεί αρκετά για να μπορούμε να πούμε αν είναι σίγουρα αθώοι.
Τέλος, μεγάλο ερωτηματικό για εμένα είναι κι η Μάιρα. Το ότι συνεχίζει τις troll απαντήσεις μπορεί να είναι ξεκάθαρα τακτική της Μαφίας για να μην την υποπτευθεί κανείς. Δεδομένου όμως ότι η Μάιρα δε θα μας κάνει την τιμή να μας απαντήσει σοβαρά σε κάτι, πώς μπορούμε να σιγουρευτούμε γι αυτήν, ειδικά μάλιστα αν είναι κρυφή;
Τώρα για τους υπόλοιπους παίχτες, έχω πει ότι θεωρώ ξεκάθαρα αθώους τον Ιορδάνη και τη Σπυριδούλα, όπως πιθανότατα αθώα είναι κι η Σύλβια. Η Claire είναι ένα ερωτηματικό, δεν έχω προλάβει ακόμη να τη μελετήσω αρκετά. Για ultra, τάσο, dume έχω μια μέση άποψη και θα δούμε στην πορεία τι είναι. Βρισκόμαστε άλλωστε πολύ νωρίς στο παιχνίδι για να έχουμε σίγουρες 4αδες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ​
Η ΣΕ θεωρεί πολύ προσβλητικό να υπάρχει αυτή η υπόνοια ότι στήθηκε η κλήρωση και σας παρακαλεί να μην επαναληφθεί. :/: Και οι δυο μας αφιερώσαμε ένα ολόκληρο βράδυ για να βεβαιωθούμε ότι η κλήρωση έχει γίνει σωστά και έχουν τηρηθεί οι διαδικασίες όπως πρέπει, τόσο για την κλήρωση των ρόλων όσο και για την κλήρωση των καρτών.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Thank you!!!
Αποφεύγεις να σχολιάσεις τις ψήφους της methexys που θεωρείς αθώα, ή είναι ιδέα μου; Αυτό για εμένα είναι πολύ ύποπτο.

Η δική μου ψήφος πάει στον ultraviolence έως ότου τουλάχιστον πάρει θέση και δεν κάνει υπεκφυγές.
Τι ακριβώς να σχολιάσω; Στο πρώτο γύρο ήμασταν,οι ψήφοι ήταν τυχαίες.Η λογική λέει ότι περισσότεροι μαφιόζοι βρίσκονται στις μονές ψήφους παρά στις διπλές.Ακόμη,αν ήμουν μαφιόζος όπως υπαινίσσεσαι,θα με άφηναν να κάνω υπεκφυγές; Σκεψου λίγο..
Νευρίασες που βγήκες πρώτη,το καταλαβαίνω.Δεν είναι απαραίτητο στις ψήφους σου όμως να βρίσκονται μαφιόζοι.
Σήμερα νομίζω ότι βοήθησα για κάτι ,μη με κάνεις να το μετανιώσω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,233 μηνύματα.
Κάνει υπεκφυγές και δεν παίρνει σαφή θέση. Αθωώνει, χωρίς να κατηγορεί. Πιστεύω ότι όταν πχ αθωώσει κάποιος τη Himela, θα κατηγορήσει εμένα και τον Τάσο που την ψηφίσαμε. Αφού αθωώνει τη methexys, γιατί δε λέει κουβέντα για κανέναν από τους τρεις που την ψήφισαν;

Συν βέβαια ότι με ψήφισε και μπήκε από τότε για μένα στο στόχαστρο :redface:
Guest 278211, διαφωνώ μαζί σου και πιστεύω ότι υποσυνείδητα το βλέπεις προσωπικά το θέμα.

Μέχρι στιγμής εμείς έχουμε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και μιας και θεωρώ ότι υπάρχει κακός ρόλος ανάμεσα σε εσένα και τη bilire θέλω να εξασφαλίσω ότι αυτός θα φύγει.
Όπως είπα το πρωί, θεωρώ εξαιρετικά πιθανό ανάμεσα στα άτομα που δε μιλάνε πολύ και κρατάνε ουδέτερες στάσεις να κρύβεται ένας μαφιόζος. Επειδή ακριβώς δεν έχουν πει πολλά, ούτε έχουν πάρει ισχυρές θέσεις, δεν είμαι ακόμη σε θέση να υποστηρίξω αρκετά την ενοχή κάποιου. Θα μπορούσε πχ να είναι η Totaled που ακόμη δεν έχει γράψει τίποτε γιατί επιστρέφει σήμερα από το ταξίδι της. Επίσης κι οι στάσεις των kleop και Σπυράκου είναι πολύ soft. Δεν έχουν βάλει το χέρι του στη φωτιά, ούτε έχουν εκτεθεί αρκετά για να μπορούμε να πούμε αν είναι σίγουρα αθώοι.
Τέλος, μεγάλο ερωτηματικό για εμένα είναι κι η Μάιρα. Το ότι συνεχίζει τις troll απαντήσεις μπορεί να είναι ξεκάθαρα τακτική της Μαφίας για να μην την υποπτευθεί κανείς. Δεδομένου όμως ότι η Μάιρα δε θα μας κάνει την τιμή να μας απαντήσει σοβαρά σε κάτι, πώς μπορούμε να σιγουρευτούμε γι αυτήν, ειδικά μάλιστα αν είναι κρυφή;
Τώρα για τους υπόλοιπους παίχτες, έχω πει ότι θεωρώ ξεκάθαρα αθώους τον Ιορδάνη και τη Σπυριδούλα, όπως πιθανότατα αθώα είναι κι η Σύλβια. Η Claire είναι ένα ερωτηματικό, δεν έχω προλάβει ακόμη να τη μελετήσω αρκετά. Για ultra, τάσο, dume έχω μια μέση άποψη και θα δούμε στην πορεία τι είναι. Βρισκόμαστε άλλωστε πολύ νωρίς στο παιχνίδι για να έχουμε σίγουρες 4αδες.
Μάλιστα... Συμφωνώ για τους ήσυχους παίκτες. Για τον δήμαρχο νομίζω ότι δίνεις μεγάλη έκταση, για να είμαι ειλικρινής. Αφενός δεν είναι ρόλος που καρφώνεται και αφετέρου εμένα προσωπικά θα με παρηγορούσε να ξέρω ότι κάποιος είναι σίγουρα αθώος. Συνήθως όταν αποδεικνύεται ότι κάποιος είναι αθώος 100% αυτό προκαλεί δυσφορία στη μαφία και μάλιστα δύσκολα τον δολοφονεί, γιατί υπάρχει και ο γιατρός μέσα. Είναι και θέμα οπτικής... Η Deutsch πώς σου φαίνεται; Δεν έχει πολύ ύποπτη συμπεριφορά; Θα την ψήφιζες εσύ σήμερα, αν το έκανα εγώ; :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Να επέμβει η ΣΕ εάν κάνω λάθος αλλά όσες φορές έχω παίξει μέντιουμ θυμάμαι οτι ρωτάς από το 2ο βράδυ και μετά.. εάν κάνω λάθος τότε συγγνώμη.

Η ΣΕ επειδή της το ζητάτε τόσο όμορφα θα σας απαντήσει! :redface:

Σε πραγματικό χρόνο, το πρώτο βράδυ είναι το βράδυ Κυριακής, στο οποίο δε ρωτάει το medium.
Σε ...Παλερμικό χρόνο, το πρώτο βράδυ ειναι βράδυ Δευτέρας, οπότε και το medium ρωτάει κανονικά.

Η νύχτα ξεκινά με τη λήξη της ψηφοφορίας και τελειώνει στις 03:00 (εξαίρεση αποτελεί η πόρνη που πρέπει να στείλει την επιλογή της μέχρι τις 00:00). Μηνύματα μετά την παρέλευση της ώρας αυτής δε θα ισχύουν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Τι ακριβώς να σχολιάσω; Στο πρώτο γύρο ήμασταν,οι ψήφοι ήταν τυχαίες.Η λογική λέει ότι περισσότεροι μαφιόζοι βρίσκονται στις μονές ψήφους παρά στις διπλές.Ακόμη,αν ήμουν μαφιόζος όπως υπαινίσσεσαι,θα με άφηναν να κάνω υπεκφυγές; Σκεψου λίγο..
Νευρίασες που βγήκες πρώτη,το καταλαβαίνω.Δεν είναι απαραίτητο στις ψήφους σου όμως να βρίσκονται μαφιόζοι.

Πιστεύεις ότι όλες οι ψήφοι είναι τυχαίες; :hmm: Και οι 3?

Εντάξει, οι δικές μου μπορεί, γιατί βγήκα τελευταία στιγμή. Ας το δεχτώ αυτό. Αλλά και της methexys? Πολύ πολύ δύσκολο. Θα συμφωνήσω με το Δημήτρη σε αυτό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,872 μηνύματα.
Τι γνώμη έχετε για τα παραπάνω; Θεωρείτε καλή και σωστή κίνηση να αποκαλύπτεται ένας ρόλος τόσο γρήγορα κι εύκολα; Είναι κίνηση που βοηθάει την ομάδα των πολιτών; Ο Χάρης είναι κακός πολίτης ή κακός ρόλος; Νομίζω ότι στο προηγούμενο παιχνίδι οι περισσότεροι είχαμε συμφωνήσει, τότε με το post του ικαριόνα, ότι οι ρόλοι δεν πρέπει να αποκαλύπτονται τόσο εύκολα. Τώρα εδώ γιατί αυτό δε φαίνεται περίεργο σε κανέναν, με εξαίρεση εμένα;

Αν λοιπόν συνέβαινε αυτό (να είναι δηλαδή ο δήμαρχος σε αυτούς τους 8 της τετραπλής ισοψηφίας) - κάτι το οποίο έχει λιγότερο από 50% πιθανότητα να συμβεί εφόσον είμαστε 18 - εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να επιλέξει ο δήμαρχος (όποιος κι αν ήταν) τον παίκτη που θέλει να φύγει παρά τρεις παίκτες που δεν ξέρω τι καπνό φουμάρουν. Επίσης αν η μαφία μετά σκότωνε το δήμαρχο (βασικά δε θα ήξερε ποιος από τους δύο θα ήταν αλλά έστω οτι επέλεξε έναν στην τύχη) τότε σίγουρα θα συνέβαιναν τα εξής: το μέντιουμ δε θα χρειαζόταν να ξοδέψει μία νύχτα για να μάθει για την αθωότητα του δημάρχου αφού θα την ξέραμε ήδη και επίσης αν κάποιος πολίτης είχε νεκροφάνεια κάποια στιγμή ο δήμαρχος θα ήταν καλή επιλογή να γυρίσει γνωρίζοντας 100% την αθωότητά του. Οπότε όχι, η κίνηση του Χάρη ΔΕΝ ήταν κακή στα μάτια μου. Η κίνηση της μαφίας (όποια κι αν είναι) να παρακολουθεί σιωπηλή τα δρώμενα του χτεσινού απογεύματος χωρίς να μιλά και να περιμένει να φύγει ένας εκ των 4 πολιτών που ήταν στη σέντρα, ναι, αυτό είναι καλή κίνηση και καλά έκανε ο Χάρης και τη σταμάτησε. Σου απάντησα επαρκώς νομίζω.

1. Θα έβγαιναν να την σώσουν αν δεν κινδύνευε άλλος ρόλος της μαφίας πιο χρήσιμος ίσως, το ανέφερα και πριν αυτό νομίζω.

Δεν υπάρχει περισσότερο ή λιγότερο χρήσιμος ρόλος στη μαφία. Όλοι μαφιόζοι είναι. Και στη μαφία τα νούμερα είναι τρομερά σημαντικά. Δε θα άφηναν στον πρώτο γύρο 2 μαφιόζους να είναι έτοιμοι να φύγουν. Θα έπεφταν να ψηφίσουν κάποιον άλλον δυναμικά ώστε να σώσουν τους μαφιόζους τους. Γιατί κολλάς σε μια τόσο απειροελάχιστη πιθανότητα (να είναι η σπαι και ένας ακόμα στη χτεσινή σέντρα μαφιόζοι) και δε βλέπεις την εμφανέστατη επιλογή οτι και οι 4 εκείνη την ώρα ήταν αθώοι και γι' αυτό κανείς δεν πήγε να τους σώσει; Μήπως δε σε συμφέρει να δεις αυτή την επιλογή;

΄Οσο για τον Libertus, προσπάθησε από την αρχή να βρει ρόλους, πράγμα που δεν γίνεται τόσο νωρίς.
Είπε κάπου ο dimijim...
και συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Δεν αποκαλύπτουμε χρήσιμους ρόλους των πολιτών και ειδικά τόσο νωρίς στο παιχνίδι. Επίσης είχε (μέχρι πριν από κάποια ώρα τουλάχιστον) τα περισσότερα ποστ στο θέμα του παιχνιδιού. Αυτό δεν το κάνει απλός πολίτης που απλά ψάχνεται, δεν το κάνει η μαφία γιατί θέλει να μείνει στην αφάνεια όσο γίνεται, εκτός από κάποια ποστ που θα προσπαθήσουν να ρίξουν υποψίες από εδώ και από εκεί για να μείνουν οι δικοί της καθαροί. Είναι κάτι που το κάνει ίσως η πόρνη για να μπερδέψει και να δημιουργήσει σύγχυση.

Πολλοί έχουν αρκετά ποστ και πολλοί έχουν μιλήσει αρκετά (κι εγώ μαζί). Όλοι πόρνες είμαστε;:P

Για την αποκάλυψη ρόλων απάντησα στο δημήτρη πιο πάνω.

4. Την νεκροφάνεια δεν την έπαιξες χθες που κινδύνευες, την έπαιξες σήμερα που δεν κινδύνευες. Αφού παίρνεις την ευθύνη, όλα καλά έτσι;

Λολ σε ποιον να παίξω νεκροφάνεια χτες που κινδύνευα; Αφού δεν είχε πεθάνει κανείς ακόμα! Κλερ, συγκεντρώσου!:whistle:

5. Τι εννοείς πως ψήφισα τελείως άκυρα; Πρώτος γύρος ήταν και ήταν φυσικό να ψηφίσω κάποιον στην τύχη, το ότι δεν άλλαξα την ψήφο μου σημαίνει απλά πως δεν ήμουν σπίτι εγκαίρως, αν και δεν ξέρω αν θα την άλλαζα και να ήμουν. Είχα την ευκαιρία να παρατηρήσω σαν θεατής τι θα γίνει και ποιός θα βοηθήσει ποιόν.

Οι πολίτες δεν πρέπει να παρακολουθούν σαν θεατές. Πρέπει τα συμπεράσματα που βγάζουν να τα μοιράζονται, να προσπαθούν να δώσουν και να πάρουν στοιχεία. Σα θεατές μένουν οι μαφιόζοι που βλέπουν 4 πολίτες να κοντεύουν να φύγουν κι αυτοί τρίβουν τα χέρια τους.

6. Δεν αθώωσα κανέναν και δεν ενοχοποίησα επίσης κανέναν, το μόνο που είπα είναι πως δεν καταλαβαίνω την σιγουριά κάποιων για το ποιός είναι αθώος και ποιός ένοχος. Πιστεύω πως είναι πολύ νωρίς για να έχει κάποιος τέτοια σιγουριά, εκτός κάποιων ρόλων. Θέλεις μήπως να συζητήσουμε γι' αυτούς;

Συζητώ ήδη για αρκετούς από αυτούς. ;)

Επίσης θα σε παρακαλούσα αντί για νουμεράκια να κάνεις quote, μπερδεύομαι με τα νουμεράκια και με τα τόσα ποστ που γίνονται θα χαθούμε.:redface:

Να επέμβει η ΣΕ εάν κάνω λάθος αλλά όσες φορές έχω παίξει μέντιουμ θυμάμαι οτι ρωτάς από το 2ο βράδυ και μετά.. εάν κάνω λάθος τότε συγγνώμη.

Αυτό πρώτη φορά το ακούω...:eek:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Η Deutsch πώς σου φαίνεται; Δεν έχει πολύ ύποπτη συμπεριφορά; Θα την ψήφιζες εσύ σήμερα, αν το έκανα εγώ; :hmm:
Αρχικά πίστευε ότι έχεις κακό ρόλο κάτι που με βρίσκει σύμφωνο. Δεν αποκλείεται όμως να το είπε για ξεκάρφωμα, αφού μετά άλλαξε την ψήφο της σε Μάιρα. Θεωρεί επίσης αθώα τη Σπυριδούλα, κάτι που το πιστεύω πάρα πολύ κι εγώ. Συνεπώς ...οι απόψεις της μ αρέσουν. Μπορεί να είναι Μαφιόζα που κρύβεται έτσι αλλά εγώ ακόμη δε μπορώ να πεισθώ για να βοηθήσω στην αποχώρησή της.
Ωστόσο, είμαι διατεθιμένος να αλλάξω σε bilire, όπως επίσης και σε Μάιρα. Ειδικά για την τελευταία, αν ζοριστεί πιθανόν να έρθει κάποιος να τη βοηθήσει και να καταλάβουμε τι γίνεται μ αυτή.
Δε μπορώ όμως να απορρίψω και το ενδεχόμενο να προσπαθείς να με τραβήξεις στο να ψηφίσω κάποιον αθώο, οπότε για αρχή δεν αλλάζω κάτι. Θέλω να δω και τις απόψεις των υπολοίπων σε αυτά που έχω γράψει, να δω τι στάση θα κρατήσουν απέναντί σου κι αν συμφωνούν ότι είσαι αθώος τότε μπορεί να αλλάξω σε κάποιον άλλον που θεωρώ ένοχο κι έχει ρεαλιστικότερες πιθανότητες να αποχωρήσει, εφόσον δεν τις έχεις εσύ αυτές.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Φεύγω όμως από εσένα και θέλω να ρωτήσω όλους τους υπόλοιπους: Τι γνώμη έχετε για τα παραπάνω; Θεωρείτε καλή και σωστή κίνηση να αποκαλύπτεται ένας ρόλος τόσο γρήγορα κι εύκολα; Είναι κίνηση που βοηθάει την ομάδα των πολιτών; Ο Χάρης είναι κακός πολίτης ή κακός ρόλος; Νομίζω ότι στο προηγούμενο παιχνίδι οι περισσότεροι είχαμε συμφωνήσει, τότε με το post του ικαριόνα, ότι οι ρόλοι δεν πρέπει να αποκαλύπτονται τόσο εύκολα. Τώρα εδώ γιατί αυτό δε φαίνεται περίεργο σε κανέναν, με εξαίρεση εμένα;
Και να αποκαλυφθεί, λίγο μυαλό να έχει ο Ιατρός θα τον προστάψει το πρώτο βράδυ, ίσως και η μάγισσα. Φουλ καλό δεν είναι, αλλά δεν είναι και τέρμα κακό.

Δεν ξέρω dude, μου βγάζει κάτι ρομποτικό η γραφή σου, βάλε λίγο συναίσθημα. :P
Δεν σε κατηγορώ για αυτό, απλά μου το καει πιο δύσκολο να σε πιστέψω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Και να αποκαλυφθεί, λίγο μυαλό να έχει ο Ιατρός θα τον προστάψει το πρώτο βράδυ, ίσως και η μάγισσα. Φουλ καλό δεν είναι, αλλά δεν είναι και τέρμα κακό.

Δεν ξέρω dude, μου βγάζει κάτι ρομποτικό η γραφή σου, βάλε λίγο συναίσθημα. :P
Δεν σε κατηγορώ για αυτό, απλά μου το καει πιο δύσκολο να σε πιστέψω.
Η Μάγισσα δεν αξίζει να προστατέψει τον Δήμαρχο, ειδικά απ τη στιγμή που θα έχει αποκαλυφθεί. Υπάρχουν πιο χρήσιμοι ρόλοι για να προστατέψει, βλέπε Ντέτεκτιβ, Μέντιουμ, τον εαυτό της.
Όσο για τον γιατρό, τι; Θα προστάτευε κάθε βράδυ το Δήμαρχο; Ευκαιρία να δολοφονηθούν όλοι οι υπόλοιποι χωρίς κανένα εμπόδιο.
Συν όπως είπα βοηθάει να βρεθούν κι άλλοι ρόλοι δια της ατόπου απαγωγής. Ειδικά σε πολύ late game, βοηθάει υπερβολικά τη Μαφία να έχουν ένα σίγουρο ρόλο.
Πολύ πολύ κακή κίνηση από το Χάρη. Ακόμη κι αθώος να είναι, η κίνησή του είναι τραγική.

Ρε Ιορδανάκο μου, τι συναίσθημα θέλεις; Παίζουμε Παλέρμο, είναι παιχνίδι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ. Το ανακοίνωσε κι η ΣΕ στην αρχή. Το λέμε και το λέμε σε όλα τα παιχνίδια. Γράφω με επιχειρήματα, με λογικές σκέψεις. Το συναίσθημα πού να το βάλω; Να σε παρακαλέσω να με σώσεις; Σου έχω εξηγήσει με επιχειρήματα και λογική όλες τις κινήσεις που έχω κάνει. Τι άλλο να κάνω; Τώρα θα με κατηγορήσετε κι επειδή γράφω με επιχειρήματα μόνο;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,233 μηνύματα.
Αρχικά πίστευε ότι έχεις κακό ρόλο κάτι που με βρίσκει σύμφωνο. Δεν αποκλείεται όμως να το είπε για ξεκάρφωμα, αφού μετά άλλαξε την ψήφο της σε Μάιρα. Θεωρεί επίσης αθώα τη Σπυριδούλα, κάτι που το πιστεύω πάρα πολύ κι εγώ. Συνεπώς ...οι απόψεις της μ αρέσουν. Μπορεί να είναι Μαφιόζα που κρύβεται έτσι αλλά εγώ ακόμη δε μπορώ να πεισθώ για να βοηθήσω στην αποχώρησή της.
Ωστόσο, είμαι διατεθιμένος να αλλάξω σε bilire, όπως επίσης και σε Μάιρα. Ειδικά για την τελευταία, αν ζοριστεί πιθανόν να έρθει κάποιος να τη βοηθήσει και να καταλάβουμε τι γίνεται μ αυτή.
Δε μπορώ όμως να απορρίψω και το ενδεχόμενο να προσπαθείς να με τραβήξεις στο να ψηφίσω κάποιον αθώο, οπότε για αρχή δεν αλλάζω κάτι. Θέλω να δω και τις απόψεις των υπολοίπων σε αυτά που έχω γράψει, να δω τι στάση θα κρατήσουν απέναντί σου κι αν συμφωνούν ότι είσαι αθώος τότε μπορεί να αλλάξω σε κάποιον άλλον που θεωρώ ένοχο κι έχει ρεαλιστικότερες πιθανότητες να αποχωρήσει, εφόσον δεν τις έχεις εσύ αυτές.
Δηλαδή θα σε σύρω να ψηφίσεις αθώα, για να προστατεύσω εσένα και να εκθέσω εμένα σε ισοψηφία; Ή είσαι υπερβολικά ξεροκέφαλος ή είσαι με τη μαφία. Διάλεξε.
Και για την Κλαιρ, τι λες; Πώς σου φαίνεται ότι γράφει επιθετικά στη Himela και υπερασπίζεται εσένα, όταν ξέρουμε όλοι ότι η Himela είναι αθώα;
Πολύ πολύ κακή κίνηση από το Χάρη. Ακόμη κι αθώος να είναι, η κίνησή του είναι τραγική.
Οι ισοχηφίες δεν είναι ποτέ κακές για τους πολίτες. Ξεκόλλα επιτέλους. Κι ΑΝ υπάρχει ο δήμαρχος μέσα, δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό απαραίτητα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Παιδάκια εγώ έχω δουλίτσα και θα σας αφήσω. Να είστε φρόνιμοι και να μην μου ταράζετε την Ζωή, γιατί δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα :P

Συνεχίστε να σφάζεστε :knife:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Δηλαδή θα σε σύρω να ψηφίσεις αθώα, για να προστατεύσω εσένα και να εκθέσω εμένα σε ισοψηφία; Ή είσαι υπερβολικά ξεροκέφαλος ή είσαι με τη μαφία. Διάλεξε.
Αν αλλάξω ψήφο εσύ πας από 2 σε 1. Θα πάω κι εγώ σε 2 αφού θα αλλάξεις εσύ. Και θα φορτωθεί κάποιος αθώος με +2 κι αν έχει ήδη μία ψήφο θα πάει στις 3. Ή, εφόσον είσαι κακός ρόλος, θα έρθει και κάποιος απ την ομάδα σου, να ακολουθήσει το μίνι κύμα και να κάνει το κάνει +3. Αποτέλεσμα εσύ θα μείνεις στον 1 ψήφο, άρα πώς εκτίθεσαι σε ισοψηφία;

Και για την Κλαιρ, τι λες; Πώς σου φαίνεται ότι γράφει επιθετικά στη Himela και υπερασπίζεται εσένα, όταν ξέρουμε όλοι ότι η Himela είναι αθώα;
Το ότι γράφει επιθετικά στη Σύλβια δε μου αρέσει αλλά ίσως να προσπαθεί να την τεστάρει για να βεβαιωθεί ότι είναι απολύτως αθώα. Δεν ξέρουμε όλοι ότι η Σύλβια είναι αθώα, θα το ξέραμε αν έριχνε ΑΔ ή αν έρθει η άλλη Νεκροφάνεια από σίγουρο Μαφιόζο. Μην παρερμηνεύσεις αυτό που λέω, δε λέω ότι η Σύλβια είναι ένοχη. Στα δικά μου μάτια είναι κατά 95% αθώα. Στης Claire μπορεί να είναι λιγότερο και να το ψάχνει.
Για το ότι αθωώνει εμένα, είναι σίγουρα απ αυτές που διάβασαν όλα τα post μου, γιατί σίγουρα αυτό δεν το έχουν κάνει όλοι και μπορεί να πείσθηκε για την αθωότητά μου. Αυτό βέβαια δεν την κάνει σίγουρα αθώα. Μπορεί απλά να θέλει να κρυφτεί πίσω μου, όταν αποδειχθώ αθώος.
Για να μην τα μπερδεύω όμως, αυτό που λέω, δεν είμαι σίγουρος για το ρόλο της Claire. Θέλω περισσότερο χρόνο να μελετήσω τα post της, με καθαρό μυαλό και να δω πώς θα παίξει και τη νύχτα. Δεν αποκλείω κανένα ενδεχόμενο ακόμη.

Οι ισοχηφίες δεν είναι ποτέ κακές για τους πολίτες. Ξεκόλλα επιτέλους. Κι ΑΝ υπάρχει ο δήμαρχος μέσα, δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό απαραίτητα.
Εγώ διαφωνώ, η αποκάλυψη του Δημάρχου στον πρώτο γύρο είναι πολύ κακή κίνηση. Τα έχω πει και ξαναπεί, δε θα τα αναλύσω κι εδώ, όποιος θέλει μπορεί να βρει τα post μου και να κρίνει από μόνος του.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kleop

Πολύ δραστήριο μέλος

Η kleop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,469 μηνύματα.
Πωπω χαμος,ειχα κανει πολλαπλες παραθεσεις,αλλα στην πορεια χαθηκαν.Τελος παντων θα σχολιασω αυτες τις 2 και μετα θα γραψω μια γενικη εικονα.
Μάιρα: Γιατί τόσο επιθετική;
Λιμπερτους: Έκανα λίγο πλάκα με την ερώτησή σου βάζοντας εκείνη τη φώτο. Τι ακριβώς επιβεβαιώνει αυτό; Μπορείς να με πείσεις ότι είσαι αθώος; Άκου λοιπόν...
Αλλάζω την ψήφο μου από εσένα στην Μάιρα και όχι στην Birile.
Γιατί:
1. Δεν μου αρέσει το επιθετικό της ύφος
2. Δεν καταλαβαίνω που προσπαθεί να επικεντρωθεί σπάζοντας πλάκα όλη τη μέρα
3. Η αλλαγή ψήφου της στην methexys επειδή απλά της έκανε επίθεση, λέγοντας πως δεν προσπάθησε να σώσει το τομάρι της και πως δεν είναι σοβαρή.

Επειδή πρέπει να χαιρετήσω μια φίλη που φεύγει στο εξωτερικό και θα βγώ σε λίγο, μπορεί να μην προλάβω τις αλλαγές μέχρι την αποχώρηση.
Τα λέμε :*
Ωραια ολοι συμφωνουμε οτι η Μαιρα τρολαρει τον κοσμο,αυτο δεν την καθιστα και ενοχη.Δεν διαφωνω μαζι σου,οτι μπερδευει το παιχνιδι ισχυει,αλλα υπαρχουν και πιο σημαντικα ατομα να κατηγορησουμε αυτη την στιγμη.

Στο δια ταυτα,νομιζω οτι εχουμε κολλησει σε ενα κομματι και δεν λεμε να προχωρησουμε.Guest 278211 καταλαβαινω οτι θυμωσες χτες που εφυγες,αλλα γυρισες πισω.Γιατι να διατηρεις αυτον τον θυμο ακομα;Προχωρα παρακατω και ξεγραψε το.Δεν γινεται να λεμε ο πρωτος γυρος ειναι random και μετα οτι δεν ειναι.Τοσο οι μαφιοζοι οσο και οι ποολιτες τακτικη εχουν,το θεμα ειναι ποιος παιζει καλυτερα.
Για τον αποπροσανατολισμο που ελεγα πριν,αναφερομουν στην bilire.Οτι εδωσε την 3η ψηφο στην methexys δεν ειναι τυχαια και αυτα που εγραψε το μεσημερι δεν με επεισαν τοσο.Ας γραψει περισσοτερα να δουμε την σταση της.
Για αυτο τον λογο ριχνω την ψηφο στην bilire.Και ο dimijin vs libertus εχουν μια δοση υποψιας,αλλα νομιζω η bilire επειγει πιο πολυ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,872 μηνύματα.
@dimijim
Σε εμένα που σου απάντησα για το δήμαρχο που ρώτησες γιατί δεν ανταπαντάς; Σου απέδειξα με επιχειρήματα οτι στα δικά μου τουλάχιστον μάτια η κίνηση του Χάρη δεν ήταν κακή κι εσύ εξακολουθείς να λες οτι ήταν κακή σαν χαλασμένη βελόνα. Θες να κολλήσουμε εκεί και να μην κοιτάξουμε τι γίνεται από δω και πέρα; Σε τι εξυπηρετεί αυτό;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
@dimijim
Σε εμένα που σου απάντησα για το δήμαρχο που ρώτησες γιατί δεν ανταπαντάς; Σου απέδειξα με επιχειρήματα οτι στα δικά μου τουλάχιστον μάτια η κίνηση του Χάρη δεν ήταν κακή κι εσύ εξακολουθείς να λες οτι ήταν κακή σαν χαλασμένη βελόνα. Θες να κολλήσουμε εκεί και να μην κοιτάξουμε τι γίνεται από δω και πέρα; Σε τι εξυπηρετεί αυτό;
Δε σου απάντησα γιατί ξέρω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σου αλλάξω γνώμη. Ήσουν άλλωστε από τους λάτρεις της κίνησης του ικαριονα να αποκαλύψει ρόλους στο προηγούμενο. Άρα, δε βρίσκω νόημα να συνεχίσω τη συζήτηση μαζί σου. Εσύ έχεις μια άποψη, εγώ έχω μια διαφορετική, κανείς δεν πρόκειται να πείσει τον άλλον, οπότε πάω πάσο και περιμένω να ακούσω τους υπόλοιπους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Πιστεύεις ότι όλες οι ψήφοι είναι τυχαίες; :hmm: Και οι 3?

Εντάξει, οι δικές μου μπορεί, γιατί βγήκα τελευταία στιγμή. Ας το δεχτώ αυτό. Αλλά και της methexys? Πολύ πολύ δύσκολο. Θα συμφωνήσω με το Δημήτρη σε αυτό.
Για της methexys πιστεύω πως δεν ήταν όλες τυχαίες,εξηγώ παρακάτω ποιανου τη ψήφο εννοώ.



Έκατσα και διάβασα τα post του Δημήτρη όπως είχα δεσμευθεί ότι θα διαβάσω και θα ήθελα να σχολιάσω κάποια πράγματα.Πάμε να ξεκινήσουμε.
Θεωρώ ότι η methexys είναι αθώα. Οι λόγοι γι αυτό είναι:
  1. Πιστεύω ότι το post της κι η λανθασμένη αιτιολόγηση της τυχαίας της ψήφου οφείλονται στην απειρία της.
  2. Την ψήφισε ο Χάρης, τον οποίο θεωρώ ένοχο.
  3. Την ψήφισε η birile, την οποία θεωρώ πιθανή ένοχη.
Πιστεύω και'γω στην αθωότητα της methexys,κυρίως για τους δύο πρώτους λόγους.


Αρχική Δημοσίευση από dimijim:
]Γιατί θεωρώ τον Χάρη ένοχο;
Κατηγόρησε τη methexys ότι κάνει μια δασκαλεμένη κίνηση μαφιόζου. Μετά την κίνηση της methexys οι περισσότεροι αρχικά υποψιάστηκαν ότι είναι ένοχη. Ήταν τόσο κακή η κίνησή της (την αποδίδω στην απειρία όπως έγραψα παραπάνω) που ήταν αδύνατο να είναι δασκαλεμένη. Ωστόσο, ήταν η πρώτη κίνηση που πήγε να αρχίσει το παιχνίδι και να ξεκολλήσει από το "ψηφίζω τυχαία". Άρα ο Χάρης κατηγόρησε τον πρώτο παίχτη που πήγε να ταρακουνήσει λίγο το παιχνίδι. Γιατί αυτό; Ποιους συμφέρει να είναι όλα ήσυχα κι ήρεμα;
Ο Χάρης επίσης κατηγόρησε τη Σύλβια. Το βασικό του επιχείρημα εναντίον της ήταν ότι άλλαξε το gameplay της κι ότι προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους. Είναι αυτά τα σοβαρά σου επιχειρήματα Χάρη; Το ότι κάποιος παίζει διαφορετικά απ ότι την προηγούμενη φορά τον καθιστά ένοχο; Και την κατηγορείς γιατί "θέλει να τα έχει καλά με όλους"; Γιατί τη Σύλβια; Ήταν πολλοί αυτοί που δεν κατηγόρησαν άλλα άτομα, πολλοί που προσπάθησαν να μείνουν στην αφάνεια για να τα έχουν καλά με όλους. Γιατί από αυτούς να επιλέξεις τη Σύλβια; Άρα το δεύτερο επιχείρημά σου είναι άστοχο και στηρίζεις την κατηγορία σου μόνο στο ότι άλλαξε gameplay. Συγνώμη, αλλά με τέτοια επιχειρήματα δε θα ασχοληθώ γιατί τα θεωρώ άκυρα.
Το σενάριο να είναι ο Χάρης ΔΑ/πόρνη, ενισχύεται κι απ τη γενικότερη στάση του στο παιχνίδι. Ήταν ο πρώτος που έδωσε 2η ψήφο σε κάποιον, άρα ήταν αυτός που ήθελε να δημιουργήσει τον πανικό στην αρχή για να βοηθήσει τη Μαφία να κρυφτεί και δημιούργησε ακόμη περισσότερο πανικό με την αλλαγή ψήφου που έκανε στην παράταση. Σκεφτείτε το, μετά την κίνηση του Χάρη, όλοι συζητάμε γι αυτό. Επίσης, ο Χάρης παίζει με αδύναμα επιχειρήματα, το έχω ξαναπεί. Κατηγορεί εμένα επειδή πήγα να σώσω τον εαυτό μου και τη Σύλβια επειδή άλλαξε στυλ παιχνιδιού. Δεν έχει απαντήσει σε τίποτε ουσιώδες, απλά βγάζει βιαστικά συμπεράσματα και κατηγορεί ισχυρά με αυτά τους άλλους. Έτσι δεν πρέπει να παίξει κάποιος που βοηθάει τη Μαφία; Τέλος, βγαίνει και κατηγορεί εμένα ότι είμαι ο ΔΑ, προσπαθώντας να στρέψει την προσοχή όλων στο ρόλο αυτόν. Το ίδιο δεν έκανε και στο τελευταίο παιχνίδι; Δεν έφτιαχνε σενάρια για τον ΔΑ και κατηγορούσε άτομα ότι είναι ο ΔΑ; Και τότε τι ρόλο είχε ο Χάρης; Ήταν αυτός ο ΔΑ.


Εμένα από χθες το βράδυ μου βρωμάει ο Libertus.Όπου ξαφνικά αλλάζει ψήφο σε Δημήτρη και έπειτα στη Himela.Διάβασα προσεκτικά τα μηνύματα σου αλλά έχω μια ένσταση εδώ.Αν ο Libertus έχει κακό ρόλο,τότε αυτός είναι μαφιόζος και όχι πόρνη/ΔΑ. Επειδή στο 43 ήμουν η πορνη και μου είναι πρόσφατο το game,με όποιον τρόπο και να παίζεις,από τον πρώτο γύρο τέτοιο χαμό δεν κάνεις.Πρέπει πρώτα να δεις τι παίζει,ποιοι είναι στην αφάνεια για να κοιμηθείς μαζί τους και όχι να κάνεις τέτοια απροκάλυπτη κίνηση γιατί γίνεσαι εύκολα στόχος και οι μαφιόζοι σου δεν υπάρχει περίπτωση να σε προστατέψουν γιατί δε σε γνωρίζουν. .ΔΑ επίσης δε μπορεί να είναι κατά τη γνώμη μου γιατί ακολουθεί ακριβώς την ίδια τακτική με το 43.Ξέρω,δεν είναι επιχείρημα αυτό και κακώς το χρησιμοποιώ αλλά συνεισφέρει στην εικόνα που έχω σχηματίσει για εκείνον.Επιπλέον είμαστε σε πρώιμο στάδιο ακόμη,θα μπορούσε ο κρυφός μαφιόζος να τον προσεγγίσει και να τον βοηθήσει ενδεχομένως και δεν έχει πάρει το μάτι μου κάτι τέτοιο ,άρα Libertus για μένα δεν είναι ΔΑ.
Αν είναι πολίτης νομίζω ότι έχει παίξει τραγικά μέχρι στιγμής και ειδικά αν έχεις καλό ρόλο είναι κρίμα να τον χάνεις έτσι!
Χωρίς σοβαρά επιχειρήματα βγήκες τόσο γρήγορα και ανοικτά να κατηγορήσεις κάποιον και δυστυχως δε μπορώ να το αφήσω να περάσει απαρατήρητο.Μπορεί να υπήρξες παρορμητικός Libertus αλλά μέχρι στιγμής είσαι ο πρώτος μου ύποπτος και γι'αυτό την ψήφο μου θα τη δώσω σε εσένα.Στο σενάριο που είσαι πολίτης όμως,θα μας το πει το μέντιουμ με το τρόπο του.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Σήμερα δεν ψηφίζετε την Himela, διότι βρίσκεται προσκεκλημένη στο παλάτι του Αυτοκράτορα. Δεν είμαστε απολίτιστοι! :mad: Φερόμαστε με το γάντι στους φιλοξενούμενους! :pfff:

Ψηφοφορία για Τρίτη 02/08
  1. bilire
  2. Claire Rentfield
  3. Deutsch… Lover -----> Μάιρα
  4. dimjim -----> Libertus
  5. DumeNuke -----> Libertus
  6. Himela ----->dimijim
  7. JKaradakov ----->dimijim
  8. kleop -----> bilire
  9. Libertus ----->dimijim
  10. methexys -----> bilire
  11. Guest 278211 -----> ultraviolence
  12. Totaled
  13. ultraviolence -----> Libertus
  14. Wild_Boy -----> ultraviolence
  15. Mάιρα -----> methexys
  16. Σπυράκος (^^)
  17. Τάσος97


Ψήφοι
3 dimijim
3 Libertus
2 bilire
2 ultraviolence
1 Mάιρα
1 methexys


Η Χώρα των Φαντασμάτων
Nefeli Graf - Δολοφονία 02/08



Οριστικές Αποχωρήσεις
-----



Λοιπές Ενέργειες Παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Νεκροφάνεια από Himela
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top