palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.354 μηνύματα.

24-07-16

19:12
Θα προτιμούσα βραβείο "Κρίση Ταυτότητας" ή "Είμαι αλεξίσφαιρος, αλλά δεν είμαι κιόλας" η αλήθεια είναι 
Τελευταίο μου σχόλιο, θεωρώ ότι ήταν γενικά ένα ωραίο παιχνίδι (όχι ότι έχω και μεγάλη πείρα, λέμε τώρα ρε παιδί μου), με αγωνία και ίσως αμφίρροπο μέχρι ενός σημείου. Κράτησε πολύ, και ίσως στην αρχή να ήταν λίγο μπάχαλο με τόσες συμμετοχές βέβαια, αλλά από τους 15-16 και κάτω κυλούσε πιο καλά θαρρώ.
Μεγάλη υπόκλιση στη ΣΕ που κάηκε τόσο καιρό και προσπαθούσε να είναι όσο γρήγορη και επιμελής μπορούσε
Άντε, και του χρόνου βρε παλιόπαιδα, καλά να περάσετε

Τελευταίο μου σχόλιο, θεωρώ ότι ήταν γενικά ένα ωραίο παιχνίδι (όχι ότι έχω και μεγάλη πείρα, λέμε τώρα ρε παιδί μου), με αγωνία και ίσως αμφίρροπο μέχρι ενός σημείου. Κράτησε πολύ, και ίσως στην αρχή να ήταν λίγο μπάχαλο με τόσες συμμετοχές βέβαια, αλλά από τους 15-16 και κάτω κυλούσε πιο καλά θαρρώ.
Μεγάλη υπόκλιση στη ΣΕ που κάηκε τόσο καιρό και προσπαθούσε να είναι όσο γρήγορη και επιμελής μπορούσε

Άντε, και του χρόνου βρε παλιόπαιδα, καλά να περάσετε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.