Και τώρα πάμε στα σημερινά.Holy fuck!
Mπράβο του πάντως,για πληροφοριοδότης άντεξε αρκετά πολύ.
Aυτό το σημείο με προβληματίζει αρκετά,το τι παίχτηκε με Guest 278211/PieMaker αν ο Pie ήταν ο ΑΜ.Θα ρίσκαρε έτσι η μαφία να χάσει έναν μαφιόζο; Λίγο δύσκολο κατά τη γνώμη μου.
Aν και με θεωρείς ένοχο,ομολογώ ότι έχει βάση το σκεπτικό σου.Σχετικά πρόσφατα είχα πει ότι cupid,nefeli,βασιλης πρέπει να φύγουν.(σε απάντηση μου στην Ζωη,είμαι απο κινητό άμα παω να το αναζητήσω θα κάνω 300 ώρες

)
Γι'αυτό καλή διαχείριση των καρτών guys.
Το έλεγα εδώ και τόσους γύρους ότι Cupid είναι με τη Μαφία.Όλο αυτό το τζέρτζελο με την Εμιλούκο ήταν προμελετημένο σχέδιο για να αθωωθεί στα μάτια μας.Έτσι αφού βγάζαμε όσους θεωρούμε μαφιοζους,έναν-έναν θα μας ξεπάστρευε και θα απορούσαμε ποιος στο καλό είναι ο τελευταίος μαφιόζος.Σπατάλησα ότι κάρτες είχα για να βγει εκτός παιχνιδιού αλλά παρ'όλα αυτά κατάφερε πάλι και την έβγαλε λάδι.Μη βιαστείτε να πείτε ότι το σενάριο είναι εντελώς άτοπο.Έχουν δει και έχουν δει τα μάτια μας σ'αυτό το παιχνίδι Η μαφία σκέφτεται πάντα πρωτότυπα.Προφανώς η μόδα για τους μαφιόζους φέτος λέει να κρατούν χαμηλό προφίλ.Nice try mafia.
Στο τελευταίο συμφωνώ,πρέπει να'ναι μαζεμένες οι ψήφοι,δε γίνεται να δώσουμε ΞΑΝΑ στη μαφία τη χαρά να κερδίσει.
Oι μαφιόζοι ήταν 6 όχι 4.
To ότι είναι ανενεργή παίκτης δε σου βρωμάει; Ούτε 20 ποστς δεν έχει.Αλλά άστο αυτό,η κίνηση της χθες, 1 λεπτό μετά την ΑΠ του Τάσου,δεν ήταν ύποπτη;;
Γιατί να μη γίνει; Πρώτη φορά γίνεται στα χρονικά του Παλέρμο νομίζεις;
Πιθανόν να'ναι εκτός παιχνιδιού.Όπως και να'χει,καλύτερα για μας.
Ήταν ριψοκίνδυνο όμως βρε συ Νεφέλη.Ένας πολίτης μείον.Τουλάχιστον (προφανώς) είχε προλάβει να χρησιμοποιήσει τις ικανότητες της.
Στην παγίδα της Νεφέλης έπεσες και ψηφίζεις Τάσο ή έχετε κοινό συμφέρον

; Όλοι σχεδόν την είχαμε στους υπόπτους,από το να φύγει έτσι προτίμησε να "πάρει" και έναν πολίτη μαζί της,εξου και η τυμβωρυχία.Ξανασκέψου το.
Εννοεί ότι άμα η πόρνη ηταν εντός παιχνιδιού θα'χε κοιμηθεί με τον Pie για να μη δολοφονηθεί και η Guest 278211.