Η σημερινή ημέρα ήταν τουλάχιστον ανατρεπτική. Είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι η μαφία έχει ξεκάθαρο αριθμητικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί. Οι μόνοι που μπορούν να κερδίσουν λίγο χρόνο για τους πολίτες είναι ο γιατρός και ο δικηγόρος, αν φυσικά βρίσκονται ακόμη εντός παιχνιδιού. Θα προσπαθήσω λοιπόν να ισορροπήσω το παιχνίδι, επαναφέροντας έναν παίκτη από τη "φαντασματοχώρα". Θα μπορούσα να περιμένω την αυριανή δολοφονία, αλλά επειδή κανείς δεν μπορεί να μου εγγυηθεί ότι δεν θα 'μαι εγώ το επόμενο θύμα, δε θα 'θελα να πάρω την κάρτα μαζί μου. Η επιλογή του ατόμου που θα επαναφέρω δεν είναι εύκολη υπόθεση και σας πληροφορώ ότι παιδεύτηκα πολύ μέχρι να πάρω την τελική μου απόφαση. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι οι κάρτες που δεν έχουν ακόμα παιχτεί. Για το λόγο αυτό, ας προσπαθήσουμε να δούμε τι έχει ο καθένας στο χέρι του:
kleop - Ψηφοφορία 4/7 --> Αποχώρησε την πρώτη ημέρα, οπότε έχει δύο κάρτες στο χέρι της. Είναι σίγουρο ότι παρακολουθεί το παιχνίδι.
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7 --> Αποχώρησε τη δεύτερη ημέρα, χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποια κάρτα. Είναι αμφίβολο το αν παρακολουθεί το παιχνίδι, ενώ όπως έχει δηλώσει η ίδια δεν έχει σχεδόν καθόλου χρόνο.
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7 --> Έφαγε την ποινή την τρίτη ημέρα και δεν πρόλαβε να παίξει κάποια κάρτα. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν παρακολουθεί το παιχνίδι.
iris17 - Δολοφονία 7/7 --> Έφυγε κι εκείνη νωρίς, χωρίς να παίξει κάποια κάρτα. Η συμμετοχή της στο παιχνίδι ήταν σχεδόν μηδαμινή. Δε νομίζω ότι το παρακολουθεί συστηματικά.
Deutsch...Lover - Δολοφονία 8/7 --> Έφυγε την τελευταία ημέρα της πρώτης εβδομάδας, παίζοντας τη νεκροφάνεια για την Aegloswen. Δεν πρόλαβε να πάρει επιπλέον κάρτα, οπότε έχει μείνει με μια κάρτα στο χέρι της. Είμαι σίγουρος ότι παρακολουθεί το παιχνίδι.
Giamou - Ποινή 8/7 --> Έφαγε την ποινή την τελευταία ημέρα της πρώτης εβδομάδας. Θεωρητικά έχει δύο κάρτες στο χέρι του, πρέπει όμως να έχει χρησιμοποιήσει τη μία, αν λάβει κανείς υπόψη του τις "πληροφορίες που δεν μπορεί να αποκαλύψει". Παρακολουθεί συστηματικά το παιχνίδι.
Ikarionas - Άμεση Προφυλάκιση 10/7 --> Έφαγε την ΑΜ ξημερώματα Κυριακής (αν κάνω λάθος διορθώστε με), έχοντας παίξει και τις δύο του κάρτες. Συνεπώς δεν πρόλαβε να πάρει τρίτη κάρτα. Παρακολουθεί συστηματικά το παιχνίδι.
tsarachaf - Ψηφοφορία 12/7 --> Team Mafia
Tzoum - Δολοφονία 13/7 --> Και να θελα, δεν μπορώ να τον επαναφέρω
Libertus - Ψηφοφορία 13/7 --> Αν και στα τελευταία του λόγια φαίνεται να "δίνει" τη μαφία, πρέπει να είναι συνασπισμένος μαζί τους ;-)
i_lie_us - Δολοφονία 14/7 --> Έπαιξε μία κάρτα την πρώτη εβδομάδα, οπότε πρέπει να έχει άλλες δύο στο χέρι του. Παρακολουθεί το παιχνίδι, αλλά από τη στιγμή που βρίσκεται στη Σκιάθο, δεν ξέρω πόσο χρόνο έχει.
mintin97 - Ψηφοφορία 15/7 --> Έχει παίξει και τις 3 του κάρτες. Συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι μέλος της μαφίας, με προβληματίζει όμως το γεγονός ότι η Guest 278211 δε συμμετείχε στη δημοσκόπηση

...
Με βάση τα παραπάνω επιλέγω να επαναφέρω ένα άτομο που κρατάει δύο κάρτες, παρακολουθεί συστηματικά το παιχνίδι και φαίνεται να έχει χρόνο να παίξει. Και αυτός δεν είναι άλλος από την
Kleop.
@Ultraviolence: Δεν είμαι απόλυτα βέβαιος και από τη στιγμή που ένας στους τρεις είναι στο πλευρό της μαφίας δεν θέλω να βγάλω βιαστικά συμπεράσματα. Αυτό που προέχει τώρα είναι να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να ξεκινήσουμε να ψηφίζουμε όλοι το ίδιο άτομο, ξεκινώντας από τα στανταράκια μας. Αν είσαι στο πλευρό των πολιτών, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το "κύμα".