ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,259 μηνύματα.

16-07-16

17:24
Γιατί ο Cupid μου βρωμάει για μαφία.Δεν γινεται η ντετεκτιβ να τον ψηφισε ετσι τυχαια ενω ημασταν 24 (σορρυ αν κανω λαθος στο νουμερο) ατομα ενεργα.Ειπε οτι τον ψηφισε επειδη δεν ηθελε να παρει μερος σε αποχωρηση πολιτη,αφου ο ιδιος δε κινδυνευε κιολας.Κατα τη γνωμη μου μ'αυτο τον τροπο μας τον "εδινε". (Θα μπορούσε να ισχυει και για τον μιντιν σαφως)Γτ τόση κάψα να διώξεις τον Cupid ή μήπως να σώσεις τον mintin?
Το ότι τo θεωρούμενο medium αθώωσε τον Cupid αφού τον είχε στους υποψιν της μετά τις χθεσινές αποχωρήσεις δεν σου λέει κάτι. Welcome στους υπόπτους.
Οσο για τον mintin δεν είναι προφανές οτι ειχε ρόλο απλού πολίτη; Δε ξερω πως παίζει γενικά αλλα η συμμετοχή του ήταν αρκετά μικρή,ίσως ξενερωσε απο τον ρολο του.Μεγαλο φαουλ που τον βγαλατε,τελος πάντων.
Καλως σας βρηκα!
Πόρνη&Δα δεν εχει;Αρχική Δημοσίευση από Jkaradakov:Η 6αδα μετά το τέλος της δεύτερης βδομάδας για εμένα είναι:
1. tsarachaf
2. Emilouko
3. mintin97
4. Guest 278211
5. ultraviolence
6. vassilis498
Αυτό το παιχνίδι ψυχολογικα θα μου αφησει.Τι ειμαι πια; ΔΑ; πολίτης; μαφιοζος; πορνη;Συμφωνώ με τους σχολιασμούς.
Και εγώ σε αυτά τα συμπεράσματα έχω καταλήξει μετά τα χθεσινά.
Αυτούς τους 3 (Guest 278211, ultraviolence, vassilis498 ) μας παίρνει ο χρόνος να τους βγάλουμε ή θα χάσουμε αν πετύχουν οι δολοφονίες από εδώ και στο εξής;
Το θέμα του φρίκ νομίζω πως πρέπει να το συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα και αφού μπορέσουμε να φτάσουμε μέχρι εκείνο το σημείο.
Επίσης η πόρνη πιστεύω πως είναι ακόμα μέσα γι'αυτό care. Αυτή πρέπει να μας ενδιαφέρει?
Κατά την άποψή μου η πόρνη είναι ο ultra ή ο Dume πάντως.
Εγω το'πα και το ξαναλεω.Πηρε μεγαλο ρισκο η Ζωη.Αν το μέντιουμ ειναι όντως η Έλενα (αμα ειναι,γιατί είναι ακομα ζωντανη; δε σας παραξενεύει; ) ειχε λυσσαξει να μη τον φερουμε.Πραγμα που σημαίνει ΑΜ ή Μαφια.Η Ζωη τον έφερε με το σκεπτικό ότι αν ειναι ΑΜ δε θα προσπαθήσουν να τον δολοφονήσουν.Προσοχή τοτε,η πορνη θα δωσει σήμα για να κοιμηθεί με Παι και να τον φανε χωρις να υπάρξει δεύτερο θυμα.Προσοχή στις κινήσεις λοιπόν!!!
Αναμένουμε καρτα λοιπον!
Σας χαιρετώ για την ώρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.