Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Καλησπέρα και από τον Libertus, ο οποίος ξενύχτησε χθες. :redface:


Συμφωνώ.
Δεν σ' αθωώνω εντελώς μετά απ 'αυτή την κίνηση αλλά επειδή ξέρω το ρόλο μου αν δεν ήσουν αθώος δε ξέρω γιατί θα το έκανες. Θα σε βόλευε να ακυρωθεί ψηφοφορία.
Ακριβώς αυτό. Εάν είμαι κακός και εσύ είσαι αθώα, θα με εξυπηρετούσε να μην γίνει ψηφοφορία.
Με αυτή μου την δημοσίευση θα προσπαθήσω να εξηγήσω την περίεργη συμπεριφορά μου χθες.
Λόγω απουσίας detective, το ξέρετε ότι λίγο - πολύ βαδίζουμε στα τυφλά.
Έπρεπε λοιπόν, κάποιοι από εμάς να γίνουμε Ηρακλής Πουαρώ μπας και βγάλουμε κανένα λαβράκι γιατί συγγνώμη, αλλά να κατηγορούμε
επιφανειακά κάποια άτομα εμένα μου φαίνεται υπερφίαλο.

Πάμε λοιπόν.
Με παραξένεψε εδώ και πολλούς γύρους ο τρόπος παιχνιδιού του Χάρη (Libertus). Υπήρχαν ψήφοι περίεργοι που δεν σχολίαζε, άτομα τα οποία σαν να ... απέφευγε εσκεμμένα. Ειδικά τον Ακριβό, πέρα από την αρχή του παιχνιδιού, την πρώτη μέρα τον απέφευγε. Εμένα η όλη στάση του μου έδωσε την εντύπωση κρυφτού.
Οπότε έκανα αυτό που είπε ο PieMaker και πονηρεύτηκα, που και μαφιόζος να είναι, παραμένει καλή συμβουλή.

Η μόνη αλληλεπίδραση που είχα εγώ με τον Libertus ήταν τις πρώτες μέρες που πήγε να σχηματίσει τριγωνάκι "tsarachaf-aegloswen-Eileen"
το οποίο στα μάτια μου ήταν τόσο γελοίο που δεν μπήκα στον κόπο να απαντήσω καν (συγγνώμη για αυτό). Τι έλεγε; Ότι ουσιαστικά μπορεί να
έχω κακό ρόλο. No shit!

Αντί λοιπόν να ακολουθήσει τις υποψίες του, να δει τι συμβαίνει με έμενα και τον Ακριβό, ο Libertus αντίθετα, βάλθηκε μετά της απουσίας του, να ασχοληθεί με την περιβόητη υπόθεση ΔΑ.
Είχα πει εξ' αρχής ότι αυτό το κυνηγητό για εμένα δεν είχε νόημα. Σε εκείνο το σημείο όλες οι δολοφονίες ήταν επιτυχημένες, ήμασταν μείον δυο αποδεδειγμένων αθώων από ψηφοφορίες με την μία να είναι ντεντέκτιβ. Δεν είχαμε βγάλει λοιπόν κάποιον μαφιόζο εκ προθέσεως (Drama & Μάιρα δεν ξέρουμε τι μπορεί να είναι). Δεν ήταν η ώρα να ασχοληθούμε με τον ΔΑ.
Ξαναλέω. ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑ. Για εμένα αυτό ήταν φανερό.
Ακόμη και αν τον βρίσκαμε, υπήρχε η τεράστια πιθανότητα ο ΔΑ να τα έχει κάνει μαντάρα και να μην έχει καταλάβει τους μαφιόζους.
Επομένως, δεν ήταν απλά ρίσκο, ήταν καθαρά αποπροσανατολιστική αυτή η κίνηση.
Εγώ αγνοήθηκα πλήρως και συνεχίστηκε η ιστορία με τον ΔΑ.
Παράξενο post
part 1
part 2
Με ψηφίζει
Του απαντάω χαζομάρα
Eileen - aegloswen
Ξεκινάμε από το παράξενο ποστ:
Ποιος παίκτης δουλεύει κάτι που θεωρεί σημαντικό, φοβάται το ενδεχόμενο μήπως πεθάνει και δεν λέει ούτε ένα όνομα για την υπόθεση που επεξεργάζεται; Ένα στοιχείο, κάτι έστω μικρό, ώστε σε περίπτωση που πεθάνει να έχουν οι πολίτες ένα στοιχείο να επεξεργαστούν;
Στο πρώτο post αθωώνει τον ultraviolence. Στο δεύτερο κατηγορεί τον Ικαρίωνα - απόδειξη όμως στο δεύτερο ποστ για το γεγονός ότι ο Ικαρίωνας είναι ΔΑ, δεν υπάρχει.
Είχε λοιπόν φύγει ο Ικαρίωνας, και ο Χάρης ακόμη έψαχνε - έστω και χιουμοριστικά - ΔΑ (Eileen - aegloswen). Εκεί άρχισαν να χτυπάνε καμπανάκια, αν θέλετε. Εδώ λέγαμε να βγάλουμε μαφιόζους και ο Χάρης ακόμη ΔΑ έψαχνε;
Αποφάσισα λοιπόν, να τον πλησιάσω, κάπως ανορθόδοξα, να φτιάξω κάτι σαν "σινιάλο¨.

Είδα πως πριν μέρες, είχε κάνει αυτό το σχόλιο:

Οπότε αποφάσισα με πάτημα τους κανόνες να ... ξανα-επικοινωνήσουμε.
Έτσι δημιουργήθηκε η ιδέα για το περιβόητο ... λαθάκι. Ήταν ρίσκο από μέρους μου, ήταν κάτι που με έκανε ύποπτη και το ξέρω, αλλά δε θα μπορούσα να προσεγγίσω και με διαφορετικό τρόπο τον Χάρη - στο μυαλό μου τουλάχιστον.
Η ευκαιρία παρουσιάστηκε από τον ultraviolence
του οποίου τα σενάρια ήταν πολύ σωστά, οπότε βρίσκω ευκαιρία και έρχομαι γράφω την μαλακία μου:


Εκεί μου τα χάλασε λίγο ο Ηλίας ο οποίος καλά έκανε και απάντησε, αλλά φοβήθηκα ότι δε θα απαντήσει ο Χάρης.

Αλλά ο Χάρης ήρθε και αντί να θεωρήσει ύποπτο το γεγονός ότι ενώ πριν από δυο μέρες έπαιρνα κεφάλια τώρα έκανα εγώ λάθος
απλά απαντάει:


Και αυτό ήταν. Καμία υποψία, κανένα ουσιαστικό σχόλιο για το πρόσωπό μου. Με έχει ψηφίσει, του έχω απαντήσει μία χιουμοριστική χαζομάρα και κάνω την πάπια και αντί να με πιέσει για να δει τι συμβαίνει και γιατί παίζω έτσι ο Χάρης απλά ψηφίζει tsarachaf στη συνέχεια και εμένα δε με αναφέρει καν σε τίποτα σοβαρό. Εγώ τις κινήσεις του απέναντί μου τις έλαβα σαν αναγνωριστικές αναφορές. Το ξέρω ότι σας φαίνεται ανορθόδοξο ή παρανοϊκό και στο τελευταίο συμφωνώ, αλλά αν νομίζετε ότι τα σινιάλα μεταξύ ΔΑ και μαφιόζου είναι κάτι πιο ουσιαστικό κάνετε λάθος. Έχω παίξει και τους δυο ρόλους και από τέτοιες αφανείς, χιουμοριστικές δηλώσεις αλληλοαναγνωρίζονται.

Οπότε τα πιθανά σενάρια είναι:
  • Είναι μαφιόζος και με έχει περάσει για πόρνη, οπότε μου κάνει νόημα για να μη κοιμηθώ μαζί του
  • Είναι ΔΑ που με έχει περάσει για μαφιόζο
  • Είναι μαφιόζος και με ξέρει για ΔΑ οπότε μου κάνει νόημα.

Το τρίτο δεν ισχύει γιατί: α) ξέρω τον ρόλο μου και β) αν ήμουν ΔΑ και ήταν ο Χάρης μαφιόζος θα τον κρατούσα με νύχια και με δόντια,
δε θα τον έδινα έτσι. Οι Παλέρμο #42 ξέρουν.
Προσοχή: είπα ότι αν είναι ΔΑ με θεωρεί μαφιόζο. Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι είμαι. Εγώ ξέρω ότι αυτό το ενδεχόμενο δεν ισχύει, απλά προφανώς και έπρεπε να το παραθέσω.
Οπότε, σαν κατακλείδα, για εμένα ο Libertus έχει σίγουρα και αποδεδειγμένα πλέον κακό ρόλο.
Ο λόγος για τον οποίο δε μπορούσα να απαντήσω χθες ήταν γιατί αυτό το πράγμα προσπαθούσα να εξετάσω.
Αν πήγαινα και έγραφα δημόσια ότι ο Χάρης είναι ύποπτος για αυτό το λόγο, προφανώς και δε θα απαντούσε ποτέ στο ... λαθάκι μου!


Ξέρω ότι έχω ακόμη μία εξήγηση να δώσω για την νεκροφάνεια, δε το έχω ξεχάσει. Χρειάζομαι απλά, λίγο χρόνο ακόμη.
Αχ, αγαπητή Ζωή... αρχικά, να πούμε εδώ ότι είναι η πρώτη αν όχι από τις ελάχιστες φορές που η Eileen κατηγορεί ευθέως κάποιον παίκτη με επιχειρήματα σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό σκεφτείτε το πολύ καλά, όσοι βιάζεσεστε να εξάγετε συμπεράσματα, γιατί μάλλον άλλοι βιάζονται να αθωωθούν. ;)

Το σενάριο, επιπροσθέτως, έχει πολλές "τρύπες" που μόνο κάποιος που εθελοτυφλεί δεν τις βλέπει:
α)Ήμουν ο πρώτος που ψήφισε Κλαιρ στον 2ο γύρο, οπότε de facto δεν είμαι ο ΔΑ
β) Δεν απέφυγα τον tsarachaf στον 1ο γύρο, αντιθέτως είχαμε και αλληλεπίδραση και εκτός αυτού, ένας ΔΑ δεν αναγνωρίζει δολοφόνους στον 1ο γύρο.
γ) Στον Πάι έγραψα όντως ότι θα μπορούσες να έχεις κακό ρόλο, γιατί έστρεψες τα βλέμματα στο λεγόμενο τρίπτυχο του 1ου γύρου. Δεν σε ξανακατηγόρησα, όπως δεν κατηγόρησε ξανά κανείς άλλος, γιατί αφενός δεν είχα απτά στοιχεία και αφετέρου πας με τα νερά όλων, ώστε να είναι πρακτικά δύσκολο να κατηγορηθείς.
δ) Δεν ήταν ώρα να ασχοληθούμε με τον ΔΑ, αλλά αφενός τυμβωρυχία δεν πέφτει στον Ikariona, αφετέρου εσύ δεν ψάχνεις αυτή τη στιγμή για ΔΑ; Αυτό για το οποίο με κατηγορείς κάνεις ακριβώς τώρα, σε σημείο μάλιστα οριακό του παιχνιδιού.
ε) Δεν ήθελα πριν τη δολοφονία να πετάξω 2 ονόματα και τι πιστεύω γι' αυτούς. Δεν έχω υπάρξει ποτέ παίκτης που λέω κάτι χωρίς αιτιολόγηση και δεν ήθελα να σας πάρω στον λαιμό μου και σε περίπτωση που ήμουν το θύμα να ψαχνόσασταν γιατί είπα ότι ο ούλτρα δεν είναι ο ΔΑ ενώ ο Ikarionas είναι.
ζ) Το ποστ στο οποίο κάνω πλάκα με εσένα και την aegloswen είναι σαν να κάνω σήμα και στην aegloswen με το δικό σου σκεπτικό.
η) Αυτό με τους κανόνες και το σήμα είναι το πιο αστείο επιχείρημα. Αρχικά, εγώ πρώτος σου είπα αστειευόμενος ότι είσαι αδυσώπητη με την υπόδειξη των κανόνων (μήπως εγώ σου έκανα σήμα!; ), μετά μου απάντησες, και αργότερα σε ένα λάθος που έκανες στους κανόνες σου είπα να διαβάσεις τους κανόνες, ακριβώς επειδή σε κάθε θέμα κανόνα έκανες επέμβαση στο παιχνίδι. Και από αυτό συνάγεις ότι εσύ μου έκανες σήμα και ότι είναι παράξενο που δεν σε κατηγόρησα (γιατί, επειδή δεν ήξερες έναν κανόνα; ).


Πάντως, καλά το γυρνάς σε εμένα... Δεν έχεις κατηγορήσει άνθρωπο εδώ και 8 γύρους και τώρα ψάχνεις ΔΑ, μια αναζήτηση για την οποία εμένα κατηγόρησες. Με συγχωρείς, αλλά αν εδώ και 8 γύρους επεξεργαζόσουν αυτά τα στοιχεία, είναι πολύ...λίγα. :P


Επίσης προσθήκη του Χάρη στην τετράδα που ανέφερα και πλέον γίνεται 5αδα.
Κατηγόρησες μια παίκτρια με μόνο επιχείρημα ότι είναι ήσυχη...

Eileen... Αυτό ήταν πραγματικά φοβερό. Σου βγάζω το καπέλο.

Φαίνεται από το παραπάνω "τεστ" της Ζωής ότι ο Libertus δεν έχει καλό ρόλο. Ο Libertus θεωρούταν από πολλούς, και συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ σε αυτούς, ότι έχει καλό ρόλο.

Δεδομένου τώρα ότι ο Libertus έχει κάποιον κακό ρόλο, έριξε ακύρωση προφυλάκισης στην Emilouko. Αυτό μπορεί να γίνει επειδή:

  • O Libertus έχει καλό ρόλο και πιστεύει/γνωρίζει ότι η Emilouko έχει καλό ρόλο.
  • Ο Libertus έχει κακό ρόλο και πιστεύει/γνωρίζει ότι η Emilouko έχει κακό ρόλο.
Ψάχνοντας τα μηνύματα του Libertus, δε βρήκα κάποιο στο οποίο να υπάρχει το οποιοδήποτε "σήμα" από ή προς Emilouko.

Επίσης, χθες ο Libertus κάνει το εξής σχόλιο:



Και ερχόμαστε σε αυτό που θέλω να καταλήξω. Θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό ο Libertus να ρίχνει την ακύρωση προφυλάκισης ΕΠΕΙΔΗ η προφυλάκιση παίχτηκε από τον Ιορδάνη (JK), ο οποίος έχει ήδη αθωωθεί!

Όλα αυτά τα στοιχεία, οδηγούν με σχετική βεβαιότητα στο ότι ο Libertus δεν έχει καλό ρόλο. Επειδή υπάρχουν αμφιβολίες για την Emilouko, θα πρότεινα να κινηθούμε σε σίγουρα νερά.

Ψηφίζω Libertus.

Τώρα, όσον αφορά το δίπολο Emilouko-Cupid, επειδή η πρώτη θεωρούταν αθώα για αρκετούς γύρους και επειδή ο δεύτερος ξεκίνησε να κατηγορείται για τους ίδιους περίπου λόγους με εμένα (με εξαίρεση την ψήφο της Claire προς αυτόν), δυσκολεύομαι να πάρω θέση υπέρ του ενός ή του άλλου.
Η Guest 278211 μέχρι χθες ψήφιζε άτομα που ήταν καταφανές πως ήταν αθώα (βλ. Tzoum).
Τώρα πείστηκε γρήγορα για την ενοχή μου. Να την έχετε κατά νου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Βρε καλώς τα τα παιδιά! Ξέρω πως δεν σας έλειψα. Παρακολουθώ όμως το παιχνίδι, είδα τις ανοησίες που έγραψε ο tsarachaf, ο οποίος έκανε διαρκώς επιθέσεις σε βεβαιωμένα αθώα άτομα και είδα πως συνεχίστηκαν αρκετά οι βλακείες που με ήθελαν εμένα ως ΔΑ. Ευχαριστώ τον mintin για το ότι ήταν ο μόνος που είπε ότι του έλειψα, έστω κι αν το είπε στ' αστεία. Επί της ουσίας τώρα, έχω να γράψω κάμποσα.

1) Ο καλύτερος παίκτης για μένα μέσα στο συγκεκριμένο παλέρμο είναι ο JKaradakov. Ωστόσο νομίζω πως έκανε γκάφα με την Έμιλυ. Δεν αποκλείω να έχει κακό ρόλο η Έμιλυ αλλά μέχρι στιγμής νομίζω το πάει καλά. Ψήφισε Pie, ψήφισε tsarachaf, δεν κατηγόρησε ποτέ άτομα αποδεδειγμένα ως αθώα π.χ. τον Tzoum, εμένα, την aeglo, εσένα κλπ και δεν συμμετείχε σε μπετά που είχαν γίνει για το τρίπτυχο (το οποίο τελικά όπως είδατε αποτελούνταν από τρεις αθώους, εμένα τον Tzoum και τον Giamou) ούτε συμμετείχε στις ανοησίες που με ήθελαν ως ΔΑ. Δεν μπορώ λοιπόν να καταλάβω για ποιο λόγο ρίσκαρες να κάνεις throw το game σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, όταν θα μπορούσες να μας απαλλάξεις από κάποιους περισσότερο υπόπτους σαν τον Libertus ή και τον Τάσο, τον οποίο σταμάτα να αθωώνεις. Ο Τάσος έδωσε άλλη μια μέρα στον tsarachaf, πήγαινε στα πάντα μαζί με τον Pie, είχε δεχτεί ασυζητητί το σενάριο ότι εγώ ήμουν ο ΔΑ και μαζί με τον Libertus και τον ultraviolence με είχαν ψηφίσει ακριβώς την επόμενη μέρα από την αθώωσή μου από την ντετέκτιβ θαρρείς και ήμουν ο πιο ύποπτος. Έριξε προφυλάκιση σε ένα άτομο που σίγουρα δεν ήταν μαφιόζος, δηλαδή σ' εμένα, τη στιγμή που έπαιζαν τόσοι μαφιόζοι ακόμη στο παιχνίδι. Γιατί χαράμισες έτσι την κάρτα σου; Βγάλε έναν πιο σίγουρο ένοχο. Ωστόσο, όπως είδες ο Libertus ενώ είναι σίγουρο πως είσαι αθώος, έπαιξε ακύρωση σε δική σου κάρτα. Για μένα έκανε βλακεία γιατί θεωρώ την Έμιλυ αθώα. Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι έριξε ακύρωση σε κάρτα σίγουρου αθώου. Ο Cupid σίγουρα δεν αθωώθηκε από αυτό που έγινε με τον δικηγόρο αλλά δεν τον θεωρώ τόσο σίγουρο δολοφόνο. Δεν μου άρεσε που τον ψήφισαν άτομα που θεωρώ ένοχα, τότε που ήταν να βγει ο Pie και γενικά έχει ακουστεί πάρα πολύ. Αν δεν είναι φανερός μαφιόζος πρέπει να είναι αθώος. Ο Libertus όμως για μένα είναι περισσότερο ένοχος καί από την Emilouko και από τον Cupid.

2) Επίσης μην εμπιστεύεστε την Eileen. Δεν με πείθει καθόλου το τέχνασμα που υποτίθεται ότι έκανε. Ζητούσε να πέσει νεκροφάνεια στον Pie Maker, τη στιγμή που το μέντιουμ έλεγε να μην τον βγάζουν λάδι. Ξαφνικά όλοι ξέχασαν το μέντιουμ. Ενώ αθωώθηκα από την ντετέκτιβ και δεν ήμουν σίγουρα μαφιόζος, κάποιοι (Libertus, Τάσος, ultra) έπεσαν να με φάνε λέγοντας πως ήμουν ο ΔΑ. Και τώρα έρχεται το μέντιουμ, σας λέει ότι ο Pie είχε κακό ρόλο και λέτε ότι μπορεί να ήταν αντίπαλος μαφιόζος που τον είδε ως μαφιόζο; Ε και; Υπάρχουν τόσοι ξεκάθαροι αθώοι και θέλετε να ρισκάρετε να φέρετε πίσω κάποιον που είναι 50% μαφιόζος και 50% ένα άτομο που όταν φύγουν οι μαφιόζοι θα σκοτώνει στη θέση τους; Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που φάγατε εμένα που δεν μπορούσα να είμαι καν μαφιόζος; Μην τρελαθούμε. Αν θέλετε να ρίξετε νεκροφάνεια, μην την ρίξετε σε μένα. Η κάρτα μου μπορεί να σας βοηθήσει πολύ και δεν είναι τυχαίο ότι τα μαφιοζάκια έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να με βγάλουν, πρωί μάλιστα, και όταν δεν κατάφεραν να με βγάλουν ούτε έτσι μου έριξαν κάρτα. Όσο χρήσιμη όμως κι αν είναι η κάρτα μου, δεν έχω βοηθητικές κάρτες. Έχω παίξει όλες μου τις κάρτες και επειδή φυλακίστηκα την Κυριακή το πρωί δεν πήρα καινούρια. Θα πρότεινα να αναστήσετε Tzoum, Giamou, kleop ή Drama που δεν είχαν παίξει τις κάρτες τους. Επειδή δεν έχει γίνει ακόμη kill από μάγισσα αρχίζω να υποπτεύομαι ότι μάγισσα ήταν η Drama. H kleop λογικά ήταν ο αυτοκράτορας που δεν εμφανίστηκε ποτέ γιατί έφυγε πρώτη μέρα. Η Μάιρα ήταν απλός πολίτης ή κακός ρόλος. Η Drama μου μένει μόνο για μάγισσα, εκτός κι αν υπάρχει μάγισσα στο παιχνίδι και είναι τόσο υπομονετική, σε ένα παιχνίδι που αρκετοί κακοί ρόλοι έχουν φανερωθεί. Έχετε στο νου σας και την Drama λοιπόν. Εγώ όσο ήταν να σας βοηθήσω σας βοήθησα και ομολογώ πως με τις μαλακίες που διαβάζω κατά καιρούς δεν έχω και αρκετή όρεξη να μπω ξανά και να μην με ακούει κανείς με την πρόφαση ότι κάποια σενάριά μου διαψεύστηκαν κλπ, θαρρείς και θα έπρεπε να βρω με την πρώτη όλους τους δολοφόνους.

3) Επίσης άκουσα αυτή την αρλούμπα από αρκετά στόματα, ότι αποκλείεται να ήταν στο ίδιο στρατόπεδο ο Pie Maker και ο Tsarachaf. Αν δείτε είχα προβλέψει ακριβώς αυτό και σας είχα πει να προσέχετε μην σας πείσουν ότι είναι σε αντίπαλα στρατόπεδα. Δεν είναι τυχαίο κατά τη γνώμη μου ότι ήθελαν να κρατήσουν τον Pie Maker μέσα στο παιχνίδι. Κάποιοι μάλιστα είπαν (και η Eileen με τον Libertus ανάμεσα σ' αυτούς, πως θα είχε ενδιαφέρον μια κόντρα του με τον tsarachaf). Γιατί θα είχε ενδιαφέρον; Γιατί θα σας έπειθε ακόμη πιο πολύ ότι βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα ενώ στην πραγματικότητα δεν βρίσκοντα. Η Emilouko ψήφισε Pie και δεν τους άφησε να διαπληκτιστούν, πράγμα που για μένα είναι θετικό. Μην ξεχνάτε ότι ο tsarachaf δεν κατηγόρησε ποτέ Pie και ότι ο Pie ψήφισε τον tsarachaf μόνο όταν ο τελευταίος δεν κινδύνευε να βγει. Το μέντιουμ ρώτησε για τον Pie και σας λέει όσο πιο έμμεσα μπορεί πως είναι κακός. ΤΕΛΟΣ με τον Pie. Λογικά ρώτησε χτες για τον tsarachaf που επίσης ήταν ένοχος. Ο Pie αν προσέξει κανείς τις κινήσεις του, βλέπει αρκετές αντιστοιχίες με τις κινήσεις του Τάσου και αρκετών άλλων. Εγώ τον θεωρώ ακόμη κανονικό μαφιόζο. Επίσης δεν ξέρω αν προσέξατε αλλά τόσο ο Pie όσο και ο tsarachaf στα τελευταία τους λόγια είπαν τα ίδια πράγματα για μένα. Ότι αν είμαι ΔΑ έπαιξα καλά και ότι αν δεν είμαι έπαιξα χάλια. Σας φαίνονται άτομα που με τόσες κατηγορίες και τόση κακία που έβγαλαν σε μένα, θα με χαρακτήριζαν ποτέ φοβερό παίκτη; Όχι. Απλώς ήξεραν και οι δυο ως μαφιόζοι ποιος είναι ο πραγματικός ΔΑ και μου την έλεγαν εμμέσως επειδή τους βρήκα, παρουσιάζοντάς με ως κακό παίκτη. Ρίξτε τους καμιά τυμβωρυχία για να δείτε (κυρίως ρίξτε στον Pie για να ξεκαθαριστούν περισσότερα πράγματα).

4) Γιατί δεν έχει βγει ακόμη ο Τάσος; Άρχισε ξαφνικά να αθωώνει τον Tzoum μια μέρα πριν πεθάνει, όπως αθώωνε κι εμένα πριν πέσει το σήμα να με παρουσιάσουν ως ΔΑ. Όλα τα άτομα που κατηγορούσα ήταν άτομα που βρίσκονταν στην αφάνεια και που θα μπορούσαν να είναι μαφιόζοι. Δεν κατηγόρησα ποτέ φανερό αθώο. Ακόμη και την Claire με τον Σπυράκο που κατηγόρησα έπαιζαν ύποπτα και γι' αυτό πήραν 7 ψήφους. Δεν τους υποπτευόμουν μόνο εγώ. Ο Τάσος με ψήφισε πρώτη γύρα random δίνοντάς μου δεύτερη ψήφο και ρωτώντας με πράγματα που ούτως ή άλλως δεν τον ένοιαζαν οι απαντήσεις γιατί είπε πως δεν θα μπορούσε να ξαναμπεί. Όταν άρχισαν να με αθωώνουν όλοι ξαφνικά, με αθώωσε κι αυτός. Την αμέσως επόμενη μέρα που ο Pie με κατηγόρησε άρχισε να με κατηγορεί κι αυτός.

5) Με βάση αυτά που έχω δει προς στιγμήν οι ένοχοι για μένα είναι οι εξής: Libertus, Τάσος, Eileen, Nefeli, Guest 278211 και από κει και πέρα οι υπόλοιποι κακοί ρόλοι βρίσκονται ανάμεσα σε Cupid, mintin, DumeNuke, όπου όμως δεν μπορώ να βγάλω άκρη γιατί παίζουν όπως να 'ναι και λένε λίγα. Ίσως ανάμεσά τους να θεωρούσα λιγότερο ένοχο τον mintin γιατί απ' αυτά που γράφει μάλλον δείχνει πως βαριέται τον ρόλο που έχει και δεν πολυπαρακολουθεί το παιχνίδι. Συν του ότι τον κατηγορεί ο Τάσος που για μένα είναι κακός ρόλος και τον κατηγόρησε κι ο Pie Maker. Δεν αθωώνω mintin αλλά αν ήμουν στην τελική τετράδα, θα ψήφιζα μάλλον Cupid η DumeNuke.

5)Συνεχίζω να αθωώνω JKaradakov, aegloswen, i lie us, vassilis και ίσως Emilouko. Δεν είναι πάντως για να βγει τώρα η Emilouko. Το μόνο που δεν μου άρεσε σ' αυτήν είναι σε κάποια φάση στην αρχή του παιχνιδιού που είχε πει πως της αρέσει ο τρόπος που παίζει η Eileen. Θα μπορούσε να είναι κάνας ΔΑ η Εileen και να της έδινε σήμα ότι είναι μαφιόζος. Αλλά όλα αυτά κρατήστε τα για τη συνέχεια. Προς το παρόν αυτός που είναι ο περισσότερο ένοχος με βάση τα όσα έχουν γίνει είναι ο Libertus. Γι' αυτό και ψηφίζω LIBERTUS και σας προσκαλώ να τον ψηφίσετε όλοι και να μην ρισκάρετε να βγει αθώος. Μέχρι στιγμής το παιχνίδι πηγαίνει αρκετά καλά. Έχουν χάσει δυο kills οι δολοφόνοι και φάνηκαν διάφοροι αθώοι. Μην το πετάξετε έτσι αυτό το προβάδισμα κάνοντας πειράματα.

ΥΓ Πόσο ΙQ να έχουν όσοι καλοί ρόλοι υποπτεύονταν τον Tzoum; Η αλήθεια είναι ότι κι αυτός δεν ξέρει να μιλάει αλλά ήταν σίγουρα αθώος. Τον σκότωσαν οι μαφιόζοι πρώτο βράδυ.

ΥΓ 2 Αγαπητή Eileen, επειδή είδα τα όσα έγραψες που είπες ότι μας λυπάσαι κλπ θα σε παρακαλούσα να μαζευτείς. Παίξε με τον τρόπο που θες και άσε μας να παίξουμε με τον τρόπο που επιλέγουμε. Επειδή εσύ είσαι pacifist δεν σημαίνει πως πρέπει όλοι να κάνουμε το ίδιο. Δεν είναι θέμα αυτοεπιβεβαίωσης και να φανούμε παιχταράδες. Είναι θέμα ότι προσπαθούμε να βοηθήσουμε, τουλάχιστον εγώ αυτό προσπάθησα να κάνω, και βλέπουμε να μιλάμε στον βρόντο γιατί κανείς δεν σκέφτεται λίγο πονηρά. Με κατηγόρησες ως αστοιχείωτο επειδή είχα δώσει ρόλους όπως είπες. Δεν σου πέρασε καν απ' το μυαλό το ότι έγραψα παραποιημένα πράγματα για να μπερδέψω τους δολοφόνους; Ότι π.χ. θα μπορούσα να έλεγα πως έχει πεθάνει ο πληροφοριοδότης για να τον καλύψω ή ότι θα μπορούσα να έλεγα πως υπάρχει αλεξίσφαιρο ακόμη στο παιχνίδι ενώ ξέρω πως έχει πεθάνει, ώστε σε περίπτωση που σωθεί κάποιος το βράδυ να διστάσουν να τον ξαναχτυπήσουν περνώντας τον για αλεξίσφαιρο; Παίζετε μόνο εκ του ασφαλούς. Δεν ρισκάρετε να εκτεθείτε, δεν προσπαθείτε να μπερδέψετε τους μαφιόζους. Τεσπα. Δικαίωμά σας να παίζετε όπως θέλετε. Σταματήστε όμως να μας λέτε πώς να παίζουμε. Απ' όταν έφυγα εγώ έχει πέσει νέκρα στο παιχνίδι. Σαν να βαριούνται να γράφουν κάποιοι. Το βλέπω και με πιάνει κατάθλιψη γιατί είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

ΥΓ3 Tzoum κάτσε να σε βρω από κοντά και θα σου πω εγώ ποιος έλεγε βλακείες. Έχεις πει ένα σωρό βλακείες απ' όταν μπήκες στο παιχνίδι και συμφωνείς με τους άλλους ότι έλεγα εγώ βλακείες και μου επιρρίπτεις την ευθύνη ότι εγώ ήμουν που έβγαλα αθώους πολίτες. Ναι μόνος μου τους έριξα από 7 ψήφους. Μόνο εγώ τους υποπτευόμουν. Αν έλεγα βλακείες γιατί ήθελαν τόσο πολύ να με βγάλουν οι μαφιόζοι; Τεσπα, κάντε ό,τι θέλετε. Δεν λέω πως δεν βοήθησες. Το αντίθετο. Βοήθησες πάρα πολύ αλλά είπες και κάμποσες βλακείες χωρίς λόγο, που έκαναν τους άλλους να σε στοχοποιούν γιατί στην πραγματικότητα ψάχνουν αφορμές.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Είμαι με πονοκέφαλο και πτώμα απ το ταξίδι κι η Σύλβια πήγε για διάλειμμα. Λυπηθείτε με... :'(

Τα φαντάσματα έχουν δικαίωμα να μπουν, να εκφέρουν άποψη πάντα σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού και να ψηφίσουν ως τις 19:54. ΔΕΝ μπορούν να ψηφιστούν και ΔΕΝ μπορούν να παίξουν κάρτες .
Όσοι ψηφίσατε τον Tzoum μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας αλλά αν δεν το κάνετε δε θα πάρετε απουσία.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 13/7
  1. aegloswen --> Cupid
  2. Cupid --> Emilouko
  3. DumeNuke --> Tzoum
  4. Eileen --> Emilouko
  5. Emilouko --> Cupid
  6. ikarionas --> Libertus (φάντασμα)
  7. i_lie_us --> Τάσος97
  8. JKaradakov --> Emilouko
  9. kleop --> Libertus (φάντασμα)
  10. Libertus
  11. mintin97 --> Cupid
  12. Nefeli Graf
  13. Guest 278211 --> Libertus
  14. Tzoum --> Libertus (φάντασμα)
  15. ultraviolence
  16. vassilis498
  17. Τάσος97
Ψήφοι
4 Libertus
3 Cupid
3 Emilouko
1 Τάσος97

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7
Deutsch...Lover - Δολοφονία 8/7
Giamou - Ποινή 8/7
PieMaker - Ψηφοφορία 8/7
Ikarionas - Άμεση Προφυλάκιση 10/7
tsarachaf - Ψηφοφορία 12/7
Tzoum - Δολοφονία 13/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) [Δήμαρχος] - Ψηφοφορία 6/7 & Τυμβωρυχία
Claire Rentfield [Ντέτεκτιβ] - Ψηφοφορία 7/7 & Τυμβωρυχία

Απουσίες
Libertus #1
i_lie_us #1
JKaradakov #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το υπερπέραν από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από i_lie_us
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από tsarachaf
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από aegloswen
Ενεργοποίηση ιδιότητας Δικηγόρου: Μηδενισμός ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από Τάσος97
Ενεργοποίηση κάρτας: Αποτυχία δολοφονίας από JKaradakov
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από JKaradakov
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση άμεσης προφυλάκισης από Libertus
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από aegloswen
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Καλησπέρα και από τον Libertus, ο οποίος ξενύχτησε χθες. :redface:
Ο οποίος μέχρι χθες δεν είχε μιλήσει τα βράδια, ενώ ήταν ενεργό το θέμα συνήθως μέχρι της 4-4.30

Ακριβώς αυτό. Εάν είμαι κακός και εσύ είσαι αθώα, θα με εξυπηρετούσε να μην γίνει ψηφοφορία.
Εάν είστε και οι δύο κακοί όμως;

Κατηγόρησες μια παίκτρια με μόνο επιχείρημα ότι είναι ήσυχη...
Δεν θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,805 μηνύματα.
Βλέπω προσπάθεια να σωθεί ο Cupid ή είναι ιδέα μου; Ψηφίζω Cupid για να φέρω το 4-4.
Για μένα ο Libertus είναι αθώος,με επιχειρηματα έδειξε ότι δεν είμαι ο ΔΑ.Πράγμα που ισχύει,αν ήταν με το μέρος της μαφίας θα ήθελε να πιστεύετε ότι είμαι ο ΔΑ για να σας αποπροσανατολίσει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Τα φαντάσματα έχουν δικαίωμα να μπουν, να εκφέρουν άποψη πάντα σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού και να ψηφίσουν ως τις 19:54. ΔΕΝ μπορούν να ψηφιστούν και ΔΕΝ μπορούν να παίξουν κάρτες .
Όσοι ψηφίσατε τον Tzoum μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας αλλά αν δεν το κάνετε δε θα πάρετε απουσία.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 13/7
  1. aegloswen --> Cupid
  2. Cupid --> Emilouko
  3. DumeNuke --> Tzoum
  4. Eileen --> Emilouko
  5. Emilouko --> Cupid
  6. ikarionas --> Libertus (φάντασμα)
  7. i_lie_us --> Τάσος97
  8. JKaradakov --> Emilouko
  9. kleop --> Libertus (φάντασμα)
  10. Libertus
  11. mintin97 --> Cupid
  12. Nefeli Graf
  13. Guest 278211 --> Libertus
  14. Tzoum --> Libertus (φάντασμα)
  15. ultraviolence --> Cupid
  16. vassilis498
  17. Τάσος97
Ψήφοι
4 Cupid
4 Libertus
3 Emilouko
1 Τάσος97

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7
Deutsch...Lover - Δολοφονία 8/7
Giamou - Ποινή 8/7
PieMaker - Ψηφοφορία 8/7
Ikarionas - Άμεση Προφυλάκιση 10/7
tsarachaf - Ψηφοφορία 12/7
Tzoum - Δολοφονία 13/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) [Δήμαρχος] - Ψηφοφορία 6/7 & Τυμβωρυχία
Claire Rentfield [Ντέτεκτιβ] - Ψηφοφορία 7/7 & Τυμβωρυχία

Απουσίες
Libertus #1
i_lie_us #1
JKaradakov #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το υπερπέραν από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από i_lie_us
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από tsarachaf
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από aegloswen
Ενεργοποίηση ιδιότητας Δικηγόρου: Μηδενισμός ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από Τάσος97
Ενεργοποίηση κάρτας: Αποτυχία δολοφονίας από JKaradakov
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από JKaradakov
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση άμεσης προφυλάκισης από Libertus
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από aegloswen
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
1) Ο καλύτερος παίκτης για μένα μέσα στο συγκεκριμένο παλέρμο είναι ο JKaradakov. Ωστόσο νομίζω πως έκανε γκάφα με την Έμιλυ. Δεν αποκλείω να έχει κακό ρόλο η Έμιλυ αλλά μέχρι στιγμής νομίζω το πάει καλά. Ψήφισε Pie, ψήφισε tsarachaf, δεν κατηγόρησε ποτέ άτομα αποδεδειγμένα ως αθώα π.χ. τον Tzoum, εμένα, την aeglo, εσένα κλπ και δεν συμμετείχε σε μπετά που είχαν γίνει για το τρίπτυχο (το οποίο τελικά όπως είδατε αποτελούνταν από τρεις αθώους, εμένα τον Tzoum και τον Giamou) ούτε συμμετείχε στις ανοησίες που με ήθελαν ως ΔΑ. Δεν μπορώ λοιπόν να καταλάβω για ποιο λόγο ρίσκαρες να κάνεις throw το game σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, όταν θα μπορούσες να μας απαλλάξεις από κάποιους περισσότερο υπόπτους σαν τον Libertus ή και τον Τάσο, τον οποίο σταμάτα να αθωώνεις. Ο Τάσος έδωσε άλλη μια μέρα στον tsarachaf, πήγαινε στα πάντα μαζί με τον Pie, είχε δεχτεί ασυζητητί το σενάριο ότι εγώ ήμουν ο ΔΑ και μαζί με τον Libertus και τον ultraviolence με είχαν ψηφίσει ακριβώς την επόμενη μέρα από την αθώωσή μου από την ντετέκτιβ θαρρείς και ήμουν ο πιο ύποπτος. Έριξε προφυλάκιση σε ένα άτομο που σίγουρα δεν ήταν μαφιόζος, δηλαδή σ' εμένα, τη στιγμή που έπαιζαν τόσοι μαφιόζοι ακόμη στο παιχνίδι. Γιατί χαράμισες έτσι την κάρτα σου; Βγάλε έναν πιο σίγουρο ένοχο. Ωστόσο, όπως είδες ο Libertus ενώ είναι σίγουρο πως είσαι αθώος, έπαιξε ακύρωση σε δική σου κάρτα. Για μένα έκανε βλακεία γιατί θεωρώ την Έμιλυ αθώα. Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι έριξε ακύρωση σε κάρτα σίγουρου αθώου. Ο Cupid σίγουρα δεν αθωώθηκε από αυτό που έγινε με τον δικηγόρο αλλά δεν τον θεωρώ τόσο σίγουρο δολοφόνο. Δεν μου άρεσε που τον ψήφισαν άτομα που θεωρώ ένοχα, τότε που ήταν να βγει ο Pie και γενικά έχει ακουστεί πάρα πολύ. Αν δεν είναι φανερός μαφιόζος πρέπει να είναι αθώος. Ο Libertus όμως για μένα είναι περισσότερο ένοχος καί από την Emilouko και από τον Cupid.
1. Δεν ψήφισα Pie, εκτός και αν με έχει χτυπήσει η γεροντική άνοια...
2. Όταν λες εσένα, ποιον εννοείς; Σε ποιον μιλάς; Τον τζουμ;
3. Τον Τάσο ΔΕΝ τον αθωώνω, δεν τον θεωρώ ένοχο και δεν πρόκειτε να τον ψηφίσω μέχρι να μου δείξει το αντίθετο. Σε έβγαλε γτ σε θεωρούσε επικίνδυνο για το παιχνίδι των πολιτών. Αυτή είναι η θεωρία μου για την ώρα εκεί θα παραμείνω κιολας.
4. Άσε με να ξέρω εγώ αν χαράμισα ή όχι την κάρτα μου. Και γτ θεωρείς ότι αν παιζόταν σε πιο ύποπτα άτομα δεν θα ακυρωνόταν; Το να μην ακυρωθεί είναι πιο πιθανό σε άτομο που δεν είναι τόσο ενεργό και πιθανόν να μην το έχει καταλάβει ο ΔΑ, που για εμένα είναι ο Χάρης. Αν την έπαιζα σε εκείνον υπήρχαν άλλες 2 Ακυρώσεις που δεν ξέρουμε που είναι.

Βλέπω προσπάθεια να σωθεί ο Cupid ή είναι ιδέα μου; Ψηφίζω Cupid για να φέρω το 4-4.
Για μένα ο Libertus είναι αθώος,με επιχειρηματα έδειξε ότι δεν είμαι ο ΔΑ.Πράγμα που ισχύει,αν ήταν με το μέρος της μαφίας θα ήθελε να πιστεύετε ότι είμαι ο ΔΑ για να σας αποπροσανατολίσει.

Ο Cupid γτ είναι ένοχος;

Αλλαγή ψήφου σε Libertus.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
Άλλαζω την ψήφο μου σε LIBERTUS. :)

ultra, ωραία παρατήρηση. Φάνηκε τι ρολάκι είσαι κι εσύ. :P

Πριν μερικούς γύρους έψαχνε αφορμές να σε αθωώσει ο Libertus, τώρα ψάχνεις εσύ.

Επίσης μην αθωώνετε την Ζωή, σας το ξαναείπα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Ο οποίος μέχρι χθες δεν είχε μιλήσει τα βράδια, ενώ ήταν ενεργό το θέμα συνήθως μέχρι της 4-4.30
Ιορδάνη, έχοντας το πορτοκαλί χρώμα στο ονομά σου και αν είσαι παρατηρητικός, είμαι βέβαιος ότι με έχεις δει πολλές φορές να βλέπω το θέμα τέτοιες ώρες. Επίσης, καλό θα ήταν να μην περάσουμε σε τέτοια επιχειρήματα, γιατί καταλαβαίνεις...

Εάν είστε και οι δύο κακοί όμως;

Δεν θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. ;)
Δεν μπορώ να παίξω την κολοκυθιά όμως και εγώ. Διάβασε όσα απάντησα στη Ζωή και αν βρίσκεις κάτι μεμπτό στα λόγια και στις πράξεις μου, πες το μου. Η Ζωή, η οποία δεν έχει κατηγορήσει άνθρωπο σε όλο το παιχνίδι, ήρθε τώρα με ένα σενάριο κυνηγώντας τον ΔΑ που η ίδια λέει ότι δεν έχει νόημα να βρούμε. Κάντε τις αναγωγές σας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Τα φαντάσματα έχουν δικαίωμα να μπουν, να εκφέρουν άποψη πάντα σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού και να ψηφίσουν ως τις 19:54. ΔΕΝ μπορούν να ψηφιστούν και ΔΕΝ μπορούν να παίξουν κάρτες .
Όσοι ψηφίσατε τον Tzoum μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας αλλά αν δεν το κάνετε δε θα πάρετε απουσία.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 13/7
  1. aegloswen --> Libertus
  2. Cupid --> Emilouko
  3. DumeNuke --> Tzoum
  4. Eileen --> Emilouko
  5. Emilouko --> Cupid
  6. ikarionas --> Libertus (φάντασμα)
  7. i_lie_us --> Τάσος97
  8. JKaradakov --> Libertus
  9. kleop --> Libertus (φάντασμα)
  10. Libertus
  11. mintin97 --> Cupid
  12. Nefeli Graf
  13. Guest 278211 --> Libertus
  14. Tzoum --> Libertus (φάντασμα)
  15. ultraviolence --> Cupid
  16. vassilis498
  17. Τάσος97
Ψήφοι
6 Libertus
3 Cupid
2 Emilouko
1 Τάσος97

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7
Deutsch...Lover - Δολοφονία 8/7
Giamou - Ποινή 8/7
PieMaker - Ψηφοφορία 8/7
Ikarionas - Άμεση Προφυλάκιση 10/7
tsarachaf - Ψηφοφορία 12/7
Tzoum - Δολοφονία 13/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) [Δήμαρχος] - Ψηφοφορία 6/7 & Τυμβωρυχία
Claire Rentfield [Ντέτεκτιβ] - Ψηφοφορία 7/7 & Τυμβωρυχία

Απουσίες
Libertus #1
i_lie_us #1
JKaradakov #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το υπερπέραν από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από i_lie_us
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από tsarachaf
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από aegloswen
Ενεργοποίηση ιδιότητας Δικηγόρου: Μηδενισμός ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από Τάσος97
Ενεργοποίηση κάρτας: Αποτυχία δολοφονίας από JKaradakov
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από JKaradakov
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση άμεσης προφυλάκισης από Libertus
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από aegloswen
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Ιορδάνη, έχοντας το πορτοκαλί χρώμα στο ονομά σου και αν είσαι διακριτικός, είμαι βέβαιος ότι με έχεις δει πολλές φορές να βλέπω το θέμα τέτοιες ώρες. Επίσης, καλό θα ήταν να μην περάσουμε σε τέτοια επιχειρήματα, γιατί καταλαβαίνεις...
Δεν είμαι βλάκας Χάρη να χρησιμοποιώ τις ιδιοτητές μου σαν super για να κερδίσω το παιχνίδι + ότι εγώ πηγαίνω για ύπνο λιγο πριν ή λίγο μετά τις 12 γτ ξυπνάω 8 παρά να πάω στην δουλειά. Ένα ξυπνητήρι έβαλα χθες για να κάνω το ποστ. Δεν έχω κανένα άλλο στοιχείο για το τι έκανες τα βράδια παρά τα ποστ που γράφονταν. Αν ισχύει το ότι ήσουν μέσα το ξέρεις μόνο εσύ και κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει. Εγώ λέω ότι βλέπω, δεν είναι τρανταχτό επιχείρημα, αλλά είναι μια παράξενη κίνηση αν μη τι άλλο.


Δεν μπορώ να παίξω την κολοκυθιά όμως και εγώ. Διάβασε όσα απάντησα στη Ζωή και αν βρίσκεις κάτι μεμπτό στα λόγια και στις πράξεις μου, πες το μου. Η Ζωή, η οποία δεν έχει κατηγορήσει άνθρωπο σε όλο το παιχνίδι, ήρθε τώρα με ένα σενάριο κυνηγώντας τον ΔΑ που η ίδια λέει ότι δεν έχει νόημα να βρούμε. Κάντε τις αναγωγές σας.
Το γτ έκανα ότι έκανα το έχω πει. Απο εκεί και πέρα δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνομαι.
Για την Ζωή τείνω να την πιστέψω, τις έχω περισσότερη εμπιστοσύνη αυτή την στιγμή από ότι σε εσένα, όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο αλλά λόγω των χθεσινών. Από εκεί και πέρα την Ζωή την έχω για έξυπνη παίχτρια που θα έκανε κάτι τέτοιο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ιορδάνη, έχοντας το πορτοκαλί χρώμα στο ονομά σου και αν είσαι παρατηρητικός, είμαι βέβαιος ότι με έχεις δει πολλές φορές να βλέπω το θέμα τέτοιες ώρες. Επίσης, καλό θα ήταν να μην περάσουμε σε τέτοια επιχειρήματα, γιατί καταλαβαίνεις...
Αυτό είναι low blow σε όσο δύσκολη θέση και να βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή.
Δεν υπονόησε ο άνθρωπος ότι σε βλέπει επειδή είναι Supervisor, αυτό που είπε είναι ότι ενώ υπήρχαν άτομα τα οποία έγραφαν μέχρι αργά το βράδυ και τις άλλες μέρες, ήταν η πρώτη φορά που εσύ είχες δημοσιεύσεις τόσο αργά. Οπότε δεν υπάρχει unfair advantage. ;)
Δεν μπορώ να παίξω την κολοκυθιά όμως και εγώ. Διάβασε όσα απάντησα στη Ζωή και αν βρίσκεις κάτι μεμπτό στα λόγια και στις πράξεις μου, πες το μου. Η Ζωή, η οποία δεν έχει κατηγορήσει άνθρωπο σε όλο το παιχνίδι, ήρθε τώρα με ένα σενάριο κυνηγώντας τον ΔΑ που η ίδια λέει ότι δεν έχει νόημα να βρούμε. Κάντε τις αναγωγές σας.
Δεν είπα ότι είσαι αναγκαία ο ΔΑ, είπα ότι έχεις κακό ρόλο.
Και για να το πάμε και αντίστροφα, ποιον έχεις κατηγορήσει εσύ; Τον Ικαρίωνα ως ΔΑ και αυτό ήταν. Βρες μου κάτι άλλο.
Και μετά πας και παίζεις ακύρωση σε μία παίκτρια που για εμένα είναι ύποπτη. Δε καταλαβαίνω γιατί είναι περίεργη η συλλογιστική μου...
Βλέπω προσπάθεια να σωθεί ο Cupid ή είναι ιδέα μου; Ψηφίζω Cupid για να φέρω το 4-4.
Για μένα ο Libertus είναι αθώος,με επιχειρηματα έδειξε ότι δεν είμαι ο ΔΑ.Πράγμα που ισχύει,αν ήταν με το μέρος της μαφίας θα ήθελε να πιστεύετε ότι είμαι ο ΔΑ για να σας αποπροσανατολίσει.
Το ότι σε υποστήριξε, δε σημαίνει ότι είναι καλός ρόλος. Καταλαβαίνω ότι έχεις κολλήσει στο θέμα με τον Ικαρίωνα και τον Τζουμ, αλλά θα πρέπει να το αφήσεις πίσω σου, όσο μπορείς και να δεις με καθαρή οπτική τι συμβαίνει, είτε συμφωνούμε, είτε όχι. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Δεν είμαι βλάκας Χάρη να χρησιμοποιώ τις ιδιοτητές μου σαν super για να κερδίσω το παιχνίδι + ότι εγώ πηγαίνω για ύπνο λιγο πριν ή λίγο μετά τις 12 γτ ξυπνάω 8 παρά να πάω στην δουλειά. Ένα ξυπνητήρι έβαλα χθες για να κάνω το ποστ. Δεν έχω κανένα άλλο στοιχείο για το τι έκανες τα βράδια παρά τα ποστ που γράφονταν. Αν ισχύει το ότι ήσουν μέσα το ξέρεις μόνο εσύ και κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει. Εγώ λέω ότι βλέπω, δεν είναι τρανταχτό επιχείρημα, αλλά είναι μια παράξενη κίνηση αν μη τι άλλο.
Αργά το βράδυ οι παίκτες που γράφουν είναι ελάχιστοι. Γι' αυτό και το επιχείρημα που χρησιμοποίησες εξαρχής στερείται βάσεως, γιατί κατ' ουσίαν θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι δεν βλέπω το θέμα τόσο αργά. Μπορεί να μην γράφω, αλλά το βλέπω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Καλησπέρα σας. Δυστυχώς δεν μπορώ να αναλυσω πράγματα γιατί αφού με πεταξατε έξω προβατακια μου πηγα παραλία.

Όπως και να χει η Ζωή θεωρώ ότι έχει δίκιο για τον Χάρη. Οπότε θα ψηφισω κι εγώLibertus.

Ps Ειδατε πόσο πιο ωραία σκεφτεστε που έφυγε πάλι ο τζουμ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Βλέπω προσπάθεια να σωθεί ο Cupid ή είναι ιδέα μου; Ψηφίζω Cupid για να φέρω το 4-4.
Για μένα ο Libertus είναι αθώος,με επιχειρηματα έδειξε ότι δεν είμαι ο ΔΑ.Πράγμα που ισχύει,αν ήταν με το μέρος της μαφίας θα ήθελε να πιστεύετε ότι είμαι ο ΔΑ για να σας αποπροσανατολίσει.

Ποιος προσπαθεί να σώσει τον Cupid φίλε; O σίγουρα αθώος Tzoum; Η σίγουρα αθώα kleop; Ο σίγουρος αθώος Karadakov; Άντε εμένα με θεωρείς ύποπτο αλλά τους άλλους; Είσαι αντιθέτως σίγουρος ότι όσοι ψήφισαν Cupid ήταν αθώοι; Εγώ περισσότερους αθώους βλέπω να ψήφισαν Libertus. Μάλλον εσύ προσπαθείς να σώσεις Libertus και αυτό λέει πολλά για το αν είσαι κακό φύλλο ή όχι.

Επίσης ο Libertus δεν είπε κανένα σοβαρό επιχείρημα για να αποδείξει ότι δεν είσαι ΔΑ. Είπε ανοησίες πως η Claire ρώτησε για σένα το τρίτο βράδυ συγκεκριμένα αν είσαι ΔΑ. Η Claire που ήξερε πως θα έφευγε την επόμενη μέρα αντί να ρωτήσει για μαφιόζο, ρώτησε για ΔΑ. Άσε που ξέρουμε ότι η Claire το τρίτο βράδυ ρώτησε για μένα, γιατί αμέσως μετά άρχισε να με αθωώνει και άσε που το σενάριο που ήθελε εσένα ως ΔΑ το έγραψα εγώ το πρωί της Πέμπτης, αφού η Claire είχε ήδη ρωτήσει την ΣΕ, οπότε δεν θα μπορούσε να γνωρίζει αυτό το σενάριο.

Ελπίζω να καταλάβατε οι υπόλοιποι για ποιο λόγο πρέπει να φύγει ο Libertus σ' αυτή την ψηφοφορία. Ας είναι καλά όμως ο Karadakov που χαράμισε την κάρτα του για την Έμιλυ. Ακόμη και ένοχη να είναι επειδή δεν είχε ακουστεί έδωσε πάτημα σε διάφορους να προσπαθήσουν να τη σώσουν. Αντιθέτως αν την έριχνε σε κάνα Τάσο ή Libertus επειδή είχαν κατηγορηθεί και οι δυο, δεν θα τολμούσε κάποιος να τους σώσει. Τζάμπα σπατάλη κάρτας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,805 μηνύματα.
Ο Cupid γτ είναι ένοχος;
Αλλαγή ψήφου σε Libertus.
Δε ξέρω αν είναι ένοχος ή όχι.Η ντετεκτιβ τον ψηφισε 2 φορές χωρίς να αιτιολογήσει,δε σε παραξενεύει; Ενώ εκεί που είχαμε ένα 3-3 cupid-Emilouko,μπαίνουν τα φαντάσματα και φτάνουν στο 4 τον Libertus.Και δε μπορώ να καταλάβω από που ξεφύτρωσε όλο αυτό για τον Χάρη,το ενδεχόμενο ας πούμε να'ναι συγκάτοικοι το αποκλείεις; Και συγκάτοικοι να μην είναι,η κίνηση σου να στείλεις την Εμιλυ στη χώρα των φαντασμάτων ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη σ'αυτό το σημείο,νομίζω ο οποιοσδήποτε θα έριχνε τη κάρτα ακύρωσης της ΑΠ για την Εμιλυ,όχι για κάποιον που θεωρείτε ενοχο αυτη τη στιγμή.

Θα σε ρωτήσω το εξής,είπες ότι η Emilouko παίζει όπως και πέρσι ( συμφωνούμε) και είσαι 100% σίγουρος για την ενοχή της.Ο Χάρης που δεν έπαιζε όπως πέρσι ( θυμόμαστε τι συμμετοχή είχε,τώρα μετα βιας εχει 40 ποστ) γιατί να είναι με τη μαφία;
Oύτως ή άλλως βλέπω σχηματίζεται πάλι κυματάκι,δε πειράζει.

Άλλαζω την ψήφο μου σε LIBERTUS. :)

ultra, ωραία παρατήρηση. Φάνηκε τι ρολάκι είσαι κι εσύ. :P

Πριν μερικούς γύρους έψαχνε αφορμές να σε αθωώσει ο Libertus, τώρα ψάχνεις εσύ.

Επίσης μην αθωώνετε την Ζωή, σας το ξαναείπα.
Ε άμα φάνηκε βγάλτε με,I rest my case.Άμα με βγάλετε όμως,θέλω μερακλίδικες δουλειές,τυμβωρυχία,να δείτε τι ρόλο είχα για να καταλάβετε ότι είστε εντελώς αποπροσανατολισμένοι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
1. Δεν ψήφισα Pie, εκτός και αν με έχει χτυπήσει η γεροντική άνοια...

Δεν πάει σε σένα αυτό αλλά στην Emilouko. Απαριθμώ τις κινήσεις της Emilouko.


2. Όταν λες εσένα, ποιον εννοείς; Σε ποιον μιλάς; Τον τζουμ;

To εσένα πηγαίνει σε εσένα, στον JK.


Επισημαίνω ξανά μην αθωώνεις Τάσο
Kαλή επιλογή η αλλαγή ψήφου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Τα φαντάσματα έχουν δικαίωμα να μπουν, να εκφέρουν άποψη πάντα σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού και να ψηφίσουν ως τις 19:54. ΔΕΝ μπορούν να ψηφιστούν και ΔΕΝ μπορούν να παίξουν κάρτες .
Όσοι ψηφίσατε τον Tzoum μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας αλλά αν δεν το κάνετε δε θα πάρετε απουσία.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 13/7
  1. aegloswen --> Libertus
  2. Cupid --> Emilouko
  3. DumeNuke --> Tzoum
  4. Eileen --> Emilouko
  5. Emilouko --> Cupid
  6. ikarionas --> Libertus (φάντασμα)
  7. i_lie_us --> Τάσος97
  8. JKaradakov --> Libertus
  9. kleop --> Libertus (φάντασμα)
  10. Libertus
  11. mintin97 --> Cupid
  12. Nefeli Graf
  13. Guest 278211 --> Libertus
  14. tsarachaf --> Libertus (φάντασμα)
  15. Tzoum --> Libertus (φάντασμα)
  16. ultraviolence --> Cupid
  17. vassilis498
  18. Τάσος97
Ψήφοι
7 Libertus
3 Cupid
2 Emilouko
1 Τάσος97

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7
Deutsch...Lover - Δολοφονία 8/7
Giamou - Ποινή 8/7
PieMaker - Ψηφοφορία 8/7
Ikarionas - Άμεση Προφυλάκιση 10/7
tsarachaf - Ψηφοφορία 12/7
Tzoum - Δολοφονία 13/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) [Δήμαρχος] - Ψηφοφορία 6/7 & Τυμβωρυχία
Claire Rentfield [Ντέτεκτιβ] - Ψηφοφορία 7/7 & Τυμβωρυχία

Απουσίες
Libertus #1
i_lie_us #1
JKaradakov #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το υπερπέραν από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από i_lie_us
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από tsarachaf
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από aegloswen
Ενεργοποίηση ιδιότητας Δικηγόρου: Μηδενισμός ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από Τάσος97
Ενεργοποίηση κάρτας: Αποτυχία δολοφονίας από JKaradakov
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από JKaradakov
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση άμεσης προφυλάκισης από Libertus
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από aegloswen
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Είμαι 100% σίγουρος, έχω πει τους λόγους και με έχει καλύψει και με αυτά που είπε και η Eileen. Τώρα τι άλλο θες δεν ξέρω.

Και με νεκροφάνεια φέρνεις πίσω τον παίχτη δεν γίνεται αποκάλυψη ρόλου. Τουλάχιστον αν θες να πεις κάτι πες το σωστά.

Για το αν μας έχεις βάλει στο σωστό δρόμο και το αν παω να πετάξω το παιχνίδι θα φανούν όλα στο τέλος.

Η ψήφος μου μπορεί να αλλάξει, στο Cupid δεν θα πάει, αλλά μπορεί να αλλάξει.

100 % σίγουρος για την ενοχή ενός παίκτη μπορείς να είσαι μόνο αν είστε μαζί μαφια , αν είσαι πόρνη και είναι μαφία, αν είσαι ντετεκτιβ και έχεις ρωτήσεις συγκεκριμένα πράγματα ή αν εχεις παίξει πάνω από μια κάρτα ρωτώντας συγκεκριμένα πράγματα ή αν είναι γνωστός ο ΑΜ και άρα ρωτάς μόνο ένα πράγμα.

Από τη δική μου τη σκοπιά είσαι λάθος, από αντικειμενική σκοπιά χωρίς κάποιος να ξέρει το ρόλο μου 100% σίγουρος χωρίς τα παραπάνω δεν μπορείς να είσαι.

Αν είναι κακός ρόλος ο Libertus είναι ΔΑ γιατί έπαιξε ακύρωση προφυλάκισης σε μένα γνωρίζοντας την αθωότητα του Καραντάκου . Έχει γίνει ολόκληρο κύμα πάνω του για να μην βγει ο Cupid, που για μένα είναι ο σίγουρος δολοφόνος.
Εμένα δεν μ ' αρέσει καθόλου που μπετώνουν όλοι στο Libertus ακόμη και ΔΑ να είναι, γιατί λογικά σε τόσους ψήφους κρύβονται και μαφιόζοι. Σ' αυτή τη φάση μαφιόζο πρέπει να βγάλουμε. Έχουμε λιγοστέψει και ρόλος μαφιόζου ανοιχτά δεν έχει φανερωθεί.Μόνο το μεντιουμ γνωρίζει. Ας ελπίσουμε ότι ηταν και ο τσαρα και ο παη και όχι μόνο ένας από τους 2.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Δε ξέρω αν είναι ένοχος ή όχι.Η ντετεκτιβ τον ψηφισε 2 φορές χωρίς να αιτιολογήσει,δε σε παραξενεύει; Ενώ εκεί που είχαμε ένα 3-3 cupid-Emilouko,μπαίνουν τα φαντάσματα και φτάνουν στο 4 τον Libertus.Και δε μπορώ να καταλάβω από που ξεφύτρωσε όλο αυτό για τον Χάρη,το ενδεχόμενο ας πούμε να'ναι συγκάτοικοι το αποκλείεις; Και συγκάτοικοι να μην είναι,η κίνηση σου να στείλεις την Εμιλυ στη χώρα των φαντασμάτων ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη σ'αυτό το σημείο,νομίζω ο οποιοσδήποτε θα έριχνε τη κάρτα ακύρωσης της ΑΠ για την Εμιλυ,όχι για κάποιον που θεωρείτε ενοχο αυτη τη στιγμή.
Για να θεωρώ την Έμιλυ ένοχη προφανώς και δεν μου περνάει απο το μυαλό να είναι συγκάτοικοι. Και αν ήταν δεν θα επεξεργαζόταν 20 λεπτά ή παραπάνω δεν θυμάμαι το αν πρέπει να ρίξει την Ακύρωση, ψάχνοντας αν είναι ένοχη στα ποστ της όπως λέει. Θα την έπαιζε αμέσως.

Για αυτό που ρωτάς νομίζω έχω απαντήσει στο βραδινό ποστ της Προφυλάκισης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top