13-07-16

17:52
Καλησπέρα και από τον Libertus, ο οποίος ξενύχτησε χθες. 

Το σενάριο, επιπροσθέτως, έχει πολλές "τρύπες" που μόνο κάποιος που εθελοτυφλεί δεν τις βλέπει:
α)Ήμουν ο πρώτος που ψήφισε Κλαιρ στον 2ο γύρο, οπότε de facto δεν είμαι ο ΔΑ
β) Δεν απέφυγα τον tsarachaf στον 1ο γύρο, αντιθέτως είχαμε και αλληλεπίδραση και εκτός αυτού, ένας ΔΑ δεν αναγνωρίζει δολοφόνους στον 1ο γύρο.
γ) Στον Πάι έγραψα όντως ότι θα μπορούσες να έχεις κακό ρόλο, γιατί έστρεψες τα βλέμματα στο λεγόμενο τρίπτυχο του 1ου γύρου. Δεν σε ξανακατηγόρησα, όπως δεν κατηγόρησε ξανά κανείς άλλος, γιατί αφενός δεν είχα απτά στοιχεία και αφετέρου πας με τα νερά όλων, ώστε να είναι πρακτικά δύσκολο να κατηγορηθείς.
δ) Δεν ήταν ώρα να ασχοληθούμε με τον ΔΑ, αλλά αφενός τυμβωρυχία δεν πέφτει στον Ikariona, αφετέρου εσύ δεν ψάχνεις αυτή τη στιγμή για ΔΑ; Αυτό για το οποίο με κατηγορείς κάνεις ακριβώς τώρα, σε σημείο μάλιστα οριακό του παιχνιδιού.
ε) Δεν ήθελα πριν τη δολοφονία να πετάξω 2 ονόματα και τι πιστεύω γι' αυτούς. Δεν έχω υπάρξει ποτέ παίκτης που λέω κάτι χωρίς αιτιολόγηση και δεν ήθελα να σας πάρω στον λαιμό μου και σε περίπτωση που ήμουν το θύμα να ψαχνόσασταν γιατί είπα ότι ο ούλτρα δεν είναι ο ΔΑ ενώ ο Ikarionas είναι.
ζ) Το ποστ στο οποίο κάνω πλάκα με εσένα και την aegloswen είναι σαν να κάνω σήμα και στην aegloswen με το δικό σου σκεπτικό.
η) Αυτό με τους κανόνες και το σήμα είναι το πιο αστείο επιχείρημα. Αρχικά, εγώ πρώτος σου είπα αστειευόμενος ότι είσαι αδυσώπητη με την υπόδειξη των κανόνων (μήπως εγώ σου έκανα σήμα!; ), μετά μου απάντησες, και αργότερα σε ένα λάθος που έκανες στους κανόνες σου είπα να διαβάσεις τους κανόνες, ακριβώς επειδή σε κάθε θέμα κανόνα έκανες επέμβαση στο παιχνίδι. Και από αυτό συνάγεις ότι εσύ μου έκανες σήμα και ότι είναι παράξενο που δεν σε κατηγόρησα (γιατί, επειδή δεν ήξερες έναν κανόνα; ).
Πάντως, καλά το γυρνάς σε εμένα... Δεν έχεις κατηγορήσει άνθρωπο εδώ και 8 γύρους και τώρα ψάχνεις ΔΑ, μια αναζήτηση για την οποία εμένα κατηγόρησες. Με συγχωρείς, αλλά αν εδώ και 8 γύρους επεξεργαζόσουν αυτά τα στοιχεία, είναι πολύ...λίγα.
Τώρα πείστηκε γρήγορα για την ενοχή μου. Να την έχετε κατά νου.

Ακριβώς αυτό. Εάν είμαι κακός και εσύ είσαι αθώα, θα με εξυπηρετούσε να μην γίνει ψηφοφορία.Συμφωνώ.
Δεν σ' αθωώνω εντελώς μετά απ 'αυτή την κίνηση αλλά επειδή ξέρω το ρόλο μου αν δεν ήσουν αθώος δε ξέρω γιατί θα το έκανες. Θα σε βόλευε να ακυρωθεί ψηφοφορία.
Αχ, αγαπητή Ζωή... αρχικά, να πούμε εδώ ότι είναι η πρώτη αν όχι από τις ελάχιστες φορές που η Eileen κατηγορεί ευθέως κάποιον παίκτη με επιχειρήματα σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό σκεφτείτε το πολύ καλά, όσοι βιάζεσεστε να εξάγετε συμπεράσματα, γιατί μάλλον άλλοι βιάζονται να αθωωθούν.Με αυτή μου την δημοσίευση θα προσπαθήσω να εξηγήσω την περίεργη συμπεριφορά μου χθες.
Λόγω απουσίας detective, το ξέρετε ότι λίγο - πολύ βαδίζουμε στα τυφλά.
Έπρεπε λοιπόν, κάποιοι από εμάς να γίνουμε Ηρακλής Πουαρώ μπας και βγάλουμε κανένα λαβράκι γιατί συγγνώμη, αλλά να κατηγορούμε
επιφανειακά κάποια άτομα εμένα μου φαίνεται υπερφίαλο.
Πάμε λοιπόν.
Με παραξένεψε εδώ και πολλούς γύρους ο τρόπος παιχνιδιού του Χάρη (Libertus). Υπήρχαν ψήφοι περίεργοι που δεν σχολίαζε, άτομα τα οποία σαν να ... απέφευγε εσκεμμένα. Ειδικά τον Ακριβό, πέρα από την αρχή του παιχνιδιού, την πρώτη μέρα τον απέφευγε. Εμένα η όλη στάση του μου έδωσε την εντύπωση κρυφτού.
Οπότε έκανα αυτό που είπε ο PieMaker και πονηρεύτηκα, που και μαφιόζος να είναι, παραμένει καλή συμβουλή.
Η μόνη αλληλεπίδραση που είχα εγώ με τον Libertus ήταν τις πρώτες μέρες που πήγε να σχηματίσει τριγωνάκι "tsarachaf-aegloswen-Eileen"
το οποίο στα μάτια μου ήταν τόσο γελοίο που δεν μπήκα στον κόπο να απαντήσω καν (συγγνώμη για αυτό). Τι έλεγε; Ότι ουσιαστικά μπορεί να
έχω κακό ρόλο. No shit!
Αντί λοιπόν να ακολουθήσει τις υποψίες του, να δει τι συμβαίνει με έμενα και τον Ακριβό, ο Libertus αντίθετα, βάλθηκε μετά της απουσίας του, να ασχοληθεί με την περιβόητη υπόθεση ΔΑ.
Είχα πει εξ' αρχής ότι αυτό το κυνηγητό για εμένα δεν είχε νόημα. Σε εκείνο το σημείο όλες οι δολοφονίες ήταν επιτυχημένες, ήμασταν μείον δυο αποδεδειγμένων αθώων από ψηφοφορίες με την μία να είναι ντεντέκτιβ. Δεν είχαμε βγάλει λοιπόν κάποιον μαφιόζο εκ προθέσεως (Drama & Μάιρα δεν ξέρουμε τι μπορεί να είναι). Δεν ήταν η ώρα να ασχοληθούμε με τον ΔΑ.
Ξαναλέω. ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑ. Για εμένα αυτό ήταν φανερό.
Ακόμη και αν τον βρίσκαμε, υπήρχε η τεράστια πιθανότητα ο ΔΑ να τα έχει κάνει μαντάρα και να μην έχει καταλάβει τους μαφιόζους.
Επομένως, δεν ήταν απλά ρίσκο, ήταν καθαρά αποπροσανατολιστική αυτή η κίνηση.
Εγώ αγνοήθηκα πλήρως και συνεχίστηκε η ιστορία με τον ΔΑ.
Παράξενο post
part 1
part 2
Με ψηφίζει
Του απαντάω χαζομάρα
Eileen - aegloswen
Ξεκινάμε από το παράξενο ποστ:
Ποιος παίκτης δουλεύει κάτι που θεωρεί σημαντικό, φοβάται το ενδεχόμενο μήπως πεθάνει και δεν λέει ούτε ένα όνομα για την υπόθεση που επεξεργάζεται; Ένα στοιχείο, κάτι έστω μικρό, ώστε σε περίπτωση που πεθάνει να έχουν οι πολίτες ένα στοιχείο να επεξεργαστούν;
Στο πρώτο post αθωώνει τον ultraviolence. Στο δεύτερο κατηγορεί τον Ικαρίωνα - απόδειξη όμως στο δεύτερο ποστ για το γεγονός ότι ο Ικαρίωνας είναι ΔΑ, δεν υπάρχει.
Είχε λοιπόν φύγει ο Ικαρίωνας, και ο Χάρης ακόμη έψαχνε - έστω και χιουμοριστικά - ΔΑ (Eileen - aegloswen). Εκεί άρχισαν να χτυπάνε καμπανάκια, αν θέλετε. Εδώ λέγαμε να βγάλουμε μαφιόζους και ο Χάρης ακόμη ΔΑ έψαχνε;
Αποφάσισα λοιπόν, να τον πλησιάσω, κάπως ανορθόδοξα, να φτιάξω κάτι σαν "σινιάλο¨.
Είδα πως πριν μέρες, είχε κάνει αυτό το σχόλιο:
Οπότε αποφάσισα με πάτημα τους κανόνες να ... ξανα-επικοινωνήσουμε.
Έτσι δημιουργήθηκε η ιδέα για το περιβόητο ... λαθάκι. Ήταν ρίσκο από μέρους μου, ήταν κάτι που με έκανε ύποπτη και το ξέρω, αλλά δε θα μπορούσα να προσεγγίσω και με διαφορετικό τρόπο τον Χάρη - στο μυαλό μου τουλάχιστον.
Η ευκαιρία παρουσιάστηκε από τον ultraviolence
του οποίου τα σενάρια ήταν πολύ σωστά, οπότε βρίσκω ευκαιρία και έρχομαι γράφω την μαλακία μου:
Εκεί μου τα χάλασε λίγο ο Ηλίας ο οποίος καλά έκανε και απάντησε, αλλά φοβήθηκα ότι δε θα απαντήσει ο Χάρης.
Αλλά ο Χάρης ήρθε και αντί να θεωρήσει ύποπτο το γεγονός ότι ενώ πριν από δυο μέρες έπαιρνα κεφάλια τώρα έκανα εγώ λάθος
απλά απαντάει:
Και αυτό ήταν. Καμία υποψία, κανένα ουσιαστικό σχόλιο για το πρόσωπό μου. Με έχει ψηφίσει, του έχω απαντήσει μία χιουμοριστική χαζομάρα και κάνω την πάπια και αντί να με πιέσει για να δει τι συμβαίνει και γιατί παίζω έτσι ο Χάρης απλά ψηφίζει tsarachaf στη συνέχεια και εμένα δε με αναφέρει καν σε τίποτα σοβαρό. Εγώ τις κινήσεις του απέναντί μου τις έλαβα σαν αναγνωριστικές αναφορές. Το ξέρω ότι σας φαίνεται ανορθόδοξο ή παρανοϊκό και στο τελευταίο συμφωνώ, αλλά αν νομίζετε ότι τα σινιάλα μεταξύ ΔΑ και μαφιόζου είναι κάτι πιο ουσιαστικό κάνετε λάθος. Έχω παίξει και τους δυο ρόλους και από τέτοιες αφανείς, χιουμοριστικές δηλώσεις αλληλοαναγνωρίζονται.
Οπότε τα πιθανά σενάρια είναι:
- Είναι μαφιόζος και με έχει περάσει για πόρνη, οπότε μου κάνει νόημα για να μη κοιμηθώ μαζί του
- Είναι ΔΑ που με έχει περάσει για μαφιόζο
- Είναι μαφιόζος και με ξέρει για ΔΑ οπότε μου κάνει νόημα.
Το τρίτο δεν ισχύει γιατί: α) ξέρω τον ρόλο μου και β) αν ήμουν ΔΑ και ήταν ο Χάρης μαφιόζος θα τον κρατούσα με νύχια και με δόντια,
δε θα τον έδινα έτσι. Οι Παλέρμο #42 ξέρουν.
Προσοχή: είπα ότι αν είναι ΔΑ με θεωρεί μαφιόζο. Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι είμαι. Εγώ ξέρω ότι αυτό το ενδεχόμενο δεν ισχύει, απλά προφανώς και έπρεπε να το παραθέσω.
Οπότε, σαν κατακλείδα, για εμένα ο Libertus έχει σίγουρα και αποδεδειγμένα πλέον κακό ρόλο.
Ο λόγος για τον οποίο δε μπορούσα να απαντήσω χθες ήταν γιατί αυτό το πράγμα προσπαθούσα να εξετάσω.
Αν πήγαινα και έγραφα δημόσια ότι ο Χάρης είναι ύποπτος για αυτό το λόγο, προφανώς και δε θα απαντούσε ποτέ στο ... λαθάκι μου!
Ξέρω ότι έχω ακόμη μία εξήγηση να δώσω για την νεκροφάνεια, δε το έχω ξεχάσει. Χρειάζομαι απλά, λίγο χρόνο ακόμη.

Το σενάριο, επιπροσθέτως, έχει πολλές "τρύπες" που μόνο κάποιος που εθελοτυφλεί δεν τις βλέπει:
α)Ήμουν ο πρώτος που ψήφισε Κλαιρ στον 2ο γύρο, οπότε de facto δεν είμαι ο ΔΑ
β) Δεν απέφυγα τον tsarachaf στον 1ο γύρο, αντιθέτως είχαμε και αλληλεπίδραση και εκτός αυτού, ένας ΔΑ δεν αναγνωρίζει δολοφόνους στον 1ο γύρο.
γ) Στον Πάι έγραψα όντως ότι θα μπορούσες να έχεις κακό ρόλο, γιατί έστρεψες τα βλέμματα στο λεγόμενο τρίπτυχο του 1ου γύρου. Δεν σε ξανακατηγόρησα, όπως δεν κατηγόρησε ξανά κανείς άλλος, γιατί αφενός δεν είχα απτά στοιχεία και αφετέρου πας με τα νερά όλων, ώστε να είναι πρακτικά δύσκολο να κατηγορηθείς.
δ) Δεν ήταν ώρα να ασχοληθούμε με τον ΔΑ, αλλά αφενός τυμβωρυχία δεν πέφτει στον Ikariona, αφετέρου εσύ δεν ψάχνεις αυτή τη στιγμή για ΔΑ; Αυτό για το οποίο με κατηγορείς κάνεις ακριβώς τώρα, σε σημείο μάλιστα οριακό του παιχνιδιού.
ε) Δεν ήθελα πριν τη δολοφονία να πετάξω 2 ονόματα και τι πιστεύω γι' αυτούς. Δεν έχω υπάρξει ποτέ παίκτης που λέω κάτι χωρίς αιτιολόγηση και δεν ήθελα να σας πάρω στον λαιμό μου και σε περίπτωση που ήμουν το θύμα να ψαχνόσασταν γιατί είπα ότι ο ούλτρα δεν είναι ο ΔΑ ενώ ο Ikarionas είναι.
ζ) Το ποστ στο οποίο κάνω πλάκα με εσένα και την aegloswen είναι σαν να κάνω σήμα και στην aegloswen με το δικό σου σκεπτικό.
η) Αυτό με τους κανόνες και το σήμα είναι το πιο αστείο επιχείρημα. Αρχικά, εγώ πρώτος σου είπα αστειευόμενος ότι είσαι αδυσώπητη με την υπόδειξη των κανόνων (μήπως εγώ σου έκανα σήμα!; ), μετά μου απάντησες, και αργότερα σε ένα λάθος που έκανες στους κανόνες σου είπα να διαβάσεις τους κανόνες, ακριβώς επειδή σε κάθε θέμα κανόνα έκανες επέμβαση στο παιχνίδι. Και από αυτό συνάγεις ότι εσύ μου έκανες σήμα και ότι είναι παράξενο που δεν σε κατηγόρησα (γιατί, επειδή δεν ήξερες έναν κανόνα; ).
Πάντως, καλά το γυρνάς σε εμένα... Δεν έχεις κατηγορήσει άνθρωπο εδώ και 8 γύρους και τώρα ψάχνεις ΔΑ, μια αναζήτηση για την οποία εμένα κατηγόρησες. Με συγχωρείς, αλλά αν εδώ και 8 γύρους επεξεργαζόσουν αυτά τα στοιχεία, είναι πολύ...λίγα.

Κατηγόρησες μια παίκτρια με μόνο επιχείρημα ότι είναι ήσυχη...Επίσης προσθήκη του Χάρη στην τετράδα που ανέφερα και πλέον γίνεται 5αδα.
Η Guest 278211 μέχρι χθες ψήφιζε άτομα που ήταν καταφανές πως ήταν αθώα (βλ. Tzoum).Eileen... Αυτό ήταν πραγματικά φοβερό. Σου βγάζω το καπέλο.
Φαίνεται από το παραπάνω "τεστ" της Ζωής ότι ο Libertus δεν έχει καλό ρόλο. Ο Libertus θεωρούταν από πολλούς, και συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ σε αυτούς, ότι έχει καλό ρόλο.
Δεδομένου τώρα ότι ο Libertus έχει κάποιον κακό ρόλο, έριξε ακύρωση προφυλάκισης στην Emilouko. Αυτό μπορεί να γίνει επειδή:
Ψάχνοντας τα μηνύματα του Libertus, δε βρήκα κάποιο στο οποίο να υπάρχει το οποιοδήποτε "σήμα" από ή προς Emilouko.
- O Libertus έχει καλό ρόλο και πιστεύει/γνωρίζει ότι η Emilouko έχει καλό ρόλο.
- Ο Libertus έχει κακό ρόλο και πιστεύει/γνωρίζει ότι η Emilouko έχει κακό ρόλο.
Επίσης, χθες ο Libertus κάνει το εξής σχόλιο:
Και ερχόμαστε σε αυτό που θέλω να καταλήξω. Θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό ο Libertus να ρίχνει την ακύρωση προφυλάκισης ΕΠΕΙΔΗ η προφυλάκιση παίχτηκε από τον Ιορδάνη (JK), ο οποίος έχει ήδη αθωωθεί!
Όλα αυτά τα στοιχεία, οδηγούν με σχετική βεβαιότητα στο ότι ο Libertus δεν έχει καλό ρόλο. Επειδή υπάρχουν αμφιβολίες για την Emilouko, θα πρότεινα να κινηθούμε σε σίγουρα νερά.
Ψηφίζω Libertus.
Τώρα, όσον αφορά το δίπολο Emilouko-Cupid, επειδή η πρώτη θεωρούταν αθώα για αρκετούς γύρους και επειδή ο δεύτερος ξεκίνησε να κατηγορείται για τους ίδιους περίπου λόγους με εμένα (με εξαίρεση την ψήφο της Claire προς αυτόν), δυσκολεύομαι να πάρω θέση υπέρ του ενός ή του άλλου.
Τώρα πείστηκε γρήγορα για την ενοχή μου. Να την έχετε κατά νου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.